Υλικά
Για τη ζύμη

650 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά ξηρή
440 γρ. νερό
4 κουτ. σούπας Flora soft με βούτυρο
2 κουτ. σούπας αλάτι

Για την επικάλυψη

4 κουτ. σούπας Flora soft με βούτυρο λιωμένο
4 κουτ. σούπας πέστο βασιλικού
4 τσαμπιά τοματίνια

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε το αλεύρι κοσκινισμένο με τη μαγιά και το αλάτι στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε το νερό και το Flora soft με βούτυρο και αναμειγνύουμε με το εξάρτημα γάντζος μέχρι να έχετε μια λεία ζύμη.
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα μπολ που έχουμε αλείψει με Flora soft με βούτυρο, σκεπάζουμε το με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη να διπλασιαστεί σε όγκο για περίπου 1 ώρα σε ζεστό μέρος.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια, χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 μπάλες.
Βουτάμε τα δάχτυλα των χεριών μας σε Flora soft με βούτυρο, ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και τοποθετούμε τη σε ένα ταψί ρηχό.
Αλείφουμε την επιφάνεια της ζύμης με Flora soft με βούτυρο και σχηματίζουμε λακουβίτσες με τα δάχτυλά μας.
Αλείφουμε με πέστο και έπειτα τοποθετούμε τα τσαμπιά με τα τοματίνια.
Καλύπτουμε τη φοκάτσια με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε σε ζεστό μέρος ώστε να φουσκώσει για ακόμη 30’

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 20-25’.