Σεπτεμβρίου 19, 2018

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις 19 Σεπτεμβρίου 2018 από την Α.Λεούση


Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

ΚΡΙΟΣ: Μια που τα οικονομικά προβλήματα ότι και να κάνετε δεν πρόκειται να τελειώσουν, βρείτε και πάλι τη διάθεσή σας να φλερτάρετε και να νιώσετε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που έχετε. Επαναστατήστε και καταργήστε ότι σας είναι πλέον ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή στο παρελθόν έχετε στηρίξει κάποια άτομα, δε σημαίνει ότι πρέπει να ελπίζετε ότι θα βοηθηθείτε από αυτούς. Θυμηθείτε πως ο καθένας πάει με το μέρος του ισχυρότερου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο πανικός, η ένταση και η υπερβολές στη συμπεριφορά δε σας βοηθάνε, αντίθετα σας σπρώχνουν σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις που θα πλήξουν τον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Αντί να ξεκινήσετε ανταγωνισμό με τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε τους ανώτερους σας με την εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έντονα θα ασχοληθείτε με το συναισθηματικό σας τομέα, γιατί δεν έχετε κατασταλάξει αν πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σχέση που κρατάει χρόνια και είχε αρκετές καλές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ: Οι προβληματισμοί που έχετε στα επαγγελματικά σας θέματα, έχουν καταντήσει μονότονοι και ανιαροί και θα πρέπει να βρείτε διεξόδους πριν να είναι πολύ αργά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αλλάζουν τα σχέδιά σας, μην εκνευρίζεστε και τα βάζετε με λάθος άτομα. Ηρεμήστε για να δείτε τις ανάγκες των άλλων που τους υποχρεώνουν σε περίεργες συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελέγξτε προσεκτικά μια πληροφορία που θα πάρετε, για να μη γίνει η αιτία να καταστραφεί μια φιλική σας σχέση και προσέξτε την υγεία σας, γιατί το άγχος σας έχει εξαντλήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τις αντιρρήσεις των άλλων, χωρίς να έχετε επιθετική διάθεση και μην αφήνετε τη διαίσθησή σας να σας σπρώχνει στην απαισιοδοξία, εάν θέλετε να πάρετε απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε κάποια ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείτε πως θα μπορέσετε να μειώσετε τη ζημιά.

ΙΧΘΥΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά περίεργη, γι’ αυτό αποφασίστε ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς και μάχιμοι.

ΖΩΔΙΑ

Καλωσορίζουμε το Φθινόπωρο 2018, το οποίο μας επιφυλάσσει πολλές αλλαγές και εξελίξεις!

Ετοιμαζόμαστε για ένα τρίμηνο με Ανάδρομη Αφροδίτη και Ανάδρομο Ερμή, που θα φέρει αρκετά επικοινωνιακά και ερωτικά μπερδέματα, αλλά και αρκετά πισωγυρίσματα!

Αξιοσημείωτη είναι και η πολυαναμενόμενη είσοδος του Δία στον Τοξότη, όπως και η επιστροφή του Ουρανού στις τελευταίες μοίρες του Κριού.

Όλες οι εξελίξεις για μία από τις πιο έντονες περιόδους της χρονιάς για όλα τα Ζώδια! Φθινόπωρο 2018 στον Ζωδιακό Κύκλο με τον Χρήστο Άρχο!

oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 από την Άντα Λεούση

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

!


ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν η διάθεσή σας, σας προτρέπει να τρέξετε, εσείς θα πρέπει να προτιμήσετε τους αργούς ρυθμούς για να αποφύγετε τα λάθη που δημιουργούνται από βιασύνη.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν κάνετε συζητήσεις και προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, καλό είναι να μετριάζετε την ευαισθησία σας, αλλά και την ευθιξία σας, για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχθείτε τις ιδιορρυθμίες όσων βρίσκονται στο περιβάλλον σας και σχετίζονται με τα κοινά σας συμφέροντα, αυξάνοντας την ευελιξία και την προθυμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα που οι δυνατότητές σας αυξάνονται, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που δε σας επέτρεπαν να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα ανταμείψει την υπευθυνότητα και τη σκληρή σας προσπάθεια, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων και περάστε στην πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλός ο αυθορμητισμός και οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχετε, αλλά δε θα πρέπει να καταργούν ευθύνες και υποχρεώσεις που σας αναλογούν.

ΖΥΓΟΣ: Αντισταθείτε σε προκλήσεις που θα ξυπνήσουν κόντρες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα επηρεάσουν τόσο την πρόοδο όσο και την ησυχία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια συνάντηση, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια θεαματική καλυτέρευση στη μόνιμη σχέση σας, θα είναι ένα από τα ευχάριστα που θα σας συμβούν αυτόν το μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αλλάξετε τίποτα σε αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και καιρό και μην υποκύψετε σε τάσεις υπερκατανάλωσης, γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές που καραδοκούν για το οποιοδήποτε λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, κρατώντας τα κέρδη της περιόδου και όχι σπαταλώντας τα σε ανούσιες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε έμπρακτες ενδείξεις αγάπης και τρυφερότητας από τους γύρω σας και αυτό είναι αρκετό για να είστε ευτυχισμένοι και να διανύετε την καλύτερη περίοδο της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ: Είστε έτοιμοι για να παλέψετε και να επιβληθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, αφού το ρίσκο, αλλά ακόμα και το θράσος βρίσκονται σύμμαχοί σας για να μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες

ΖΩΔΙΑ

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής ξεκινάει μια νέα πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου 2018. Το διάστημα αυτό ο Ερμής μας καλεί να ασχοληθούμε περισσότερο με τις σχέσεις μας και να αναζητήσουμε την ισορροπία και την αρμονία.

Ο Ερμής μέσα στο ζώδιο της Αφροδίτης γίνεται περισσότερο συγκαταβατικός, γεγονός που μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν κλονιστεί, αλλά και στη δημιουργία νέων δεσμών, που θα έχουν γερά θεμέλια. Καθώς η ανάγκη μας για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη αυτή τη περίοδο, θα είμαστε διατεθειμένοι να ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας, προκειμένου να διατηρήσουμε την αρμονία. Ακόμα και οι επαγγελματικές ενέργειες, μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα, αφού τα προσωπικά συμφέροντα θα είναι μειωμένα.


Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Ζυγό;
Από τη νέα θέση του Ερμή ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια
ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, από όπου τονίζει τις σχέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις νέους κώδικες επικοινωνίας με το σύντροφό σου ή άλλα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα μπορείς να δείξεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου, να βρεις λύσεις σε προβλήματα και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα μπορείς να συζητάς τα πάντα. Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα, τα οποία μπορείς να συναντήσεις μετά από ένα μεγάλο διάστημα απομάκρυνσης. Στον τομέα της εργασίας, οι αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους σου, θα έχουν ένα θετικό αντίκτυπο, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην υγεία σου, τα επαγγελματικά σου και την καθημερινότητά σου. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, που θα παραμείνει εκεί, μπορείς να κάνεις ευχάριστες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, καθώς επίσης και να υιοθετήσεις νέες επαγγελματικές «στρατηγικές» που θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο παραγωγικός και αποδοτικός. Οι προσπάθειές σου μάλιστα θα επηρεάσουν θετικά και τα οικονομικά σου, τα οποία πρόκειται να βελτιωθούν σημαντικά αυτό το διάστημα. Το γεγονός ότι ο Ερμής κυβερνά τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ευνοεί ιδιαίτερα και την αισθηματική σου ζωή και, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, σου επιφυλάσσει μια σημαντική γνωριμία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 22 Σεπτεμβρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα εξαιρετικά θετικό, κατά το οποίο η πορεία της αισθηματικής σου ζωής, θα σε ικανοποιήσει απόλυτα, ενώ παράλληλα θα γίνεις πιο δημιουργικός και θα μπορέσεις να εφαρμόσεις σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αυτό το διάστημα θα έχεις πολλά οφέλη, νέα έσοδα και μεγαλύτερη προβολή. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναμένεται μια αξιόλογη γνωριμία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου και να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές, που σκέφτεσαι από καιρό. Αν μέσα στα σχέδιά σου συμπεριλαμβάνεται μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση, τώρα θα μπορέσεις να την πραγματοποιήσεις με επιτυχία, όχι όμως και χωρίς κούραση. Επίσης είναι πιθανό αυτό το διάστημα να δεχτείς περισσότερες επισκέψεις από φίλους ή συγγενείς ή ακόμα και να φιλοξενήσεις κάποια οικεία πρόσωπα στον χώρο σου. Τέλος, δεν αποκλείεται να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια στην προετοιμασία του νέου σου σπιτικού, που θα στεγάσει τη δική σου οικογένεια. 

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια έντονη περίοδο, κατά την οποία η ζωή σου θα γίνει περισσότερο δραστήρια και οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες. Συζητήσεις, επαφές ή ακόμα και σύντομες μετακινήσεις, θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα απόχρωση στη ζωή σου και δεν αποκλείεται να καταλήξουν στο κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις, θα έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Τέλος, εύνοια αναμένεται και μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, στις 22 Σεπτεμβρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στον τομέα των οικονομικών σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου ή ακόμα και να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων από παράλληλες δραστηριότητες. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής κυβερνάει και τον τομέα της καριέρας σου, κι αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορείς να δεχτείς σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις, που εκτός των άλλων, μπορούν να σε προωθήσουν σε μια ανώτερη κλίμακα. Δεδομένου ότι σε χαρακτηρίζει η λογική, καλό θα είναι τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία, να ξεκινήσεις ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα, που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. 

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η διέλευση του Ερμή από το δικό σου ζώδιο πραγματοποιείται από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στα σοβαρά ζητήματα που σε απασχολούν, να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά κάποιων καταστάσεων και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Επειδή μάλιστα η συναισθηματική ισορροπία είναι ιδιαίτερα σημαντική σένα, ίσως η επιδίωξή της αποτελέσει την πρώτη σου προτεραιότητα. Έτσι, αν στις σχέσεις σου έχει μπει η αμφιβολία και η ανασφάλεια, θα καταναλώσεις πολύ χρόνο και ενέργεια για να την αποκαταστήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό μπορεί να αποδειχθεί θετικό για το ζώδιό σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό, να αξιολογήσεις πρόσφατα γεγονότα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Το γεγονός βέβαια, ότι διανύεις μια περίοδο κατά την οποία η αισθηματική σου ζωή έχει την απόλυτη προτεραιότητά σου, θα έχει ως αποτέλεσμα να δεις πιο καθαρά και να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί ή να δρομολογήσεις ευχάριστες εξελίξεις. Η συγκεκριμένη διέλευση ωστόσο, θα σε βοηθήσει να βάλεις και μια τάξη στα οικονομικά σου, ενώ αν εντείνεις τις προσπάθειές σου, θα μπορέσεις να πετύχεις και κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής, περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα ευχάριστο διάστημα, που προσφέρεται για να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου με τη βοήθεια των κατάλληλων ατόμων. Φρόντισε λοιπόν να δώσεις προσοχή, όχι μόνο στα άτομα που γνωρίζεις ήδη, αλλά και στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, καθώς μπορούν να σου φέρουν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Αν μάλιστα αναζητάς μια νέα εργασία, καλό θα είναι να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον, που μπορεί να σου επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, σου επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, στις 22 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα σου και να δεις τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται και να φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Με την αυξημένη ευφράδειά σου, θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα, ενώ εύνοια αναμένεται και σε επαγγελματικά θέματα, που σχετίζονται με το εξωτερικό. Τέλος, η έναρξη μιας νέας μελέτης αυτό το διάστημα, μπορεί να σου ανοίξει λαμπρές προοπτικές, που θα εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Η διέλευση αυτή θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις ζητήματα, που δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελες, και να υλοποιήσεις πολλά όνειρά σου. Θέματα ή άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορούν να σου ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να σε οδηγήσει σε μια άλλη χώρα. Ο Ερμής πρόκειται να επηρεάσει έτσι κι αλλιώς και την αισθηματική σου ζωή και, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως τώρα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα μπει από την αρχή σε σταθερές βάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά σου, καθώς με τη λογική που θα σου παρέχει ο Ερμής, θα μπορέσεις να βάλεις μια τάξη σε υποχρεώσεις που εκκρεμούν και σε έξοδα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Με έναν καλό σχεδιασμό, μπορείς όχι μόνο να απεμπλακείς από τα προβλήματα, αλλά και να δημιουργήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου, ώστε να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου. Τέλος, εύνοια αναμένεται σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, ενώ αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, μπορείς τώρα να την αποκαταστήσεις.

ΖΩΔΙΑ


Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας 17 ως 23 Σεπτεμβρίου 2018.
ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως μάταια προσπαθείς να διαγράψεις το παρελθόν σου. Μέσα στην εβδομάδα εντελώς τυχαία θα συναντηθείς με άτομο από τα παλιά, η διαπίστωση πως η έλξη σας εξακολουθεί να είναι δυνατή και αμοιβαία θα σας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε ραντεβού θερμών εξελίξεων.

Νέα γνωριμία. Ότι πρέπει θα είναι για σένα το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ταιριαστό στα γούστα σου, ελκυστικό, με χιούμορ και ανοιχτόκαρδο χαρακτήρα. Θα σε ενθουσιάσει ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, αυτό το άτομο θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και τον πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου.

Σχέση- γάμος. Εσένα και το ταίρι σου η τύχη σας θέλει μαζί ενωμένους και δεσμευμένους. Ανοίγεται δρόμος για οριστική δέσμευση φεύγουν εμπόδια, τώρα θα είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε και να στρώσετε έδαφος για επίσημη κατάληξη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα υπάρξει χαρμόσυνο γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Τα συμβάντα δεν θα σας αφήσουν χωρισμένους, εσύ και το ταίρι σου θα επανασυνδεθείτε. Εφόσον υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας ο εγωισμός θα μπει σε δεύτερη μοίρα, η πρώτη σας επαφή θα είναι ουσιαστική. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε συνομιλία, το τυπικό φιλί πολύ γρήγορα θα εξελιχτεί σε θερμό αγκάλιασμα.

Νέα γνωριμία. Στην αρχή θα το βρεις συμπαθητικό το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, καθώς θα περνά η ώρα όμως θα σημειωθούν αλλαγές. Η απλή συμπάθεια θα γίνει δυνατή έλξη, οι τυπικές κουβέντες θα μετατραπούν σε προσωπική συζήτηση. Πριν κλείσει η εβδομάδα σου θα συνειδητοποιήσεις πως ερωτεύτηκες και πως είσαι σε ξεκίνημα καινούργιας σχέσης!

Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα γίνει η αιτία που θα αλλάξει το κατεστημένο σου. Τώρα θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες, τα δεδομένα θα έχουν πλέον καινούργια βάση και το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως τυχερό. Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να γίνει πράξη μια κρυμμένη σου επιθυμία. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, να ξέρεις πως θα καταφθάνει μεγάλη χαρά. 

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι, και αναλόγως να κινηθείς. Το ταίρι σου θα βρίσκεται σε αναμονή, θα περιμένει τις αντιδράσεις σου και τις ενέργειες σου, συνεπώς εσύ θα πρέπει να αναλάβεις την πορεία των εξελίξεων. Μίλα ειλικρινά, ζήτα ξεκάθαρα αυτό που θέλεις.

Νέα γνωριμία. Θα κυριαρχήσει στη ζωή σου το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αυτή η γνωριμία θα σε βοηθήσει να διαγράψεις και να ξεχάσει το παρελθόν σου. Ξεκινάς νέα αρχή με πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά και τα αισθήματα σου, η εμπιστοσύνη που θα δείξεις θα σου βγει σε καλό, δεν θα υπάρξει απογοητευτικό αποτέλεσμα.

Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που θελήσεις να εξουσιάσεις το ταίρι σου καλό θα είναι να το κάνεις με τρόπο διπλωματικό και μελετημένο. Έχεις την εξυπνάδα και την δυνατότητα να κατευθύνεις τις καταστάσεις, αν κινηθείς με μεθοδικό τρόπο θα φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, θα δοθεί η λύση που εσύ θα προτείνεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.

Επανασύνδεση. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις το θέμα της επανασύνδεσης στα χέρια σου, αν αναλάβεις πρωτοβουλίες θα καταφέρεις να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα. Σου δίνω τη συμβουλή να ζητήσεις συνάντηση και ξεκαθάρισμα, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Αν επιθυμείς επανασύνδεση τότε βγες μπροστά και οδήγησε την κατάσταση στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα γοητευτεί απ’ την παρουσία σου, με τον τρόπο του θα σου ανοίξει δίοδο επικοινωνίας. Κράτα θετική στάση δείξε προσοχή και ενδιαφέρον, αν η προσέγγιση σου είναι άμεση και γρήγορη τότε να ξέρεις πως αυτή γνωριμία βήμα βήμα θα οδηγήσει σε έναρξη σταθερής σχέσης.

Σχέση- γάμος. Ο μονός τρόπος για να μπει φρένο στις εντάσεις ή στις διαφωνίες είναι να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Κάνε το βήμα να ανοίξεις μια αναλυτική συζήτηση, κατεύθυνε την κουβέντα εκεί που εσύ θέλεις και θα δεις πως όσο πιο ξεκάθαρα μιλήσεις για τις επιθυμίες σου τόσο πιο γρήγορα θα επέλθει μεταξύ σας ισορροπία και συνεννόηση. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου;

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Προκειμένου να ξεφύγεις από την ένταση και να μην φορτίσεις κι άλλο την ψυχολογία σου θα επιλέξεις να αποσυρθείς από το προσκήνιο. Θα κλείσεις τηλέφωνα, ίσως να κλείσεις και την πόρτα της καρδιάς σου, για την ώρα πάνω από όλα θα βάλεις τη ψυχική σου ηρεμία και την εσωτερική σου ισορροπία.

Νέα γνωριμία. Ο εσωτερικός σου κόσμος θα χρειαστεί μια παύση, αν ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος θα σου είναι δύσκολο να μεταβείς από την μια σχέση απευθείας στην άλλη. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα προτιμήσεις να ξεκουραστείς συναισθηματικά και όχι να βγεις στο κυνήγι ή στην αναζήτηση νέας γνωριμίας.

Σχέση – Γάμος. Ένα ψυχικό διάλλειμα θα χρειαστείς προκειμένου να ηρεμήσεις και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Το ταίρι σου θα κατανοήσει τις ανάγκες σου, θα σου δώσει τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζεσαι, η τοποθέτηση του θα είναι αποστασιοποιημένη. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει ομαλά χωρίς γκρίνιες και κυρίως χωρίς εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση. Σου δίνω τη συμβουλή να μην στηριχτείς στις πληροφορίες που θα λάβεις, θα είναι ελλιπείς, θα υπάρχουν ανακρίβειες. Καλό είναι αυτά που θα μάθεις να μην επηρεάσουν τις αποφάσεις σου γύρω από το θέμα της επανασύνδεσης. Πράξε βάσει αποδειγμένων αισθημάτων, μην εμπιστευτείς όλα όσα θα σου μεταβιβάσουν.

Νέα γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βάλεις στο στόχαστρο σου, όμως το αν σου ταιριάζει ή όχι καλό θα είναι να μην το στηρίξεις στην πρώτη εικόνα. Θα υπάρξουν επαφές μεταξύ σας, στην πορεία των γεγονότων θα σου αποκαλύπτονται στοιχεία που θα σε κάνουν να παρεκκλίνεις από την αρχική σου εντύπωση.

Σχέση- γάμος. Μη πάρεις και πολύ φορά και αρχίσεις τις κατηγορίες και την αυστηρή κριτική γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου. Ο σκοταδισμός και η προκατάληψη με την οποία θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις, λίγο αργότερα θα σε κάνουν να παραδεχτείς πως είχες άδικο. 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Έρχονται συνειδητοποιήσεις βαθιές και ιδιαιτέρως εποικοδομητικές. Τα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου ή όχι. Τώρα θα είσαι σε θέση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, θα εξαλείψεις φοβίες και ανασφάλειες.

Νέα γνωριμία. Εντός του εξαημέρου θα σου αποκαλυφθεί πρόσωπο που μέχρι τώρα σου άφηνε να καταλάβεις πως το ενδιαφέρον του είναι μόνο φιλικό. Από καιρό τρέφει αισθήματα για σένα και πλέον θα πάρει την απόφαση να σου εκδηλωθεί ξεκάθαρα. Προσοχή να μην αιφνιδιαστείς, η έκπληξη θα είναι μεγάλη.

Σχέση –Γάμος. Οι ανασφάλειες που δηλητηριάζουν τα αισθήματα σου είναι όντως αληθινές; Στην παρούσα φάση θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σου αποδείξουν πως οι φοβίες σου είναι ανυπόστατες. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, σε αγαπάει, σε εκτιμάει , είναι λάθος να διατηρείς αμφιβολίες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Διατήρησε την αισιοδοξία σου, θα την κάνει την κίνηση το ταίρι που άδοξα σου έφυγε. Θα τα ξαναβρείτε, μέσα στην εβδομάδα το μήνυμα ή το τηλεφώνημα που θα σου κάνει θα έχει κατάληξη ένα πολύ θερμό ραντεβού. Από την αρχή που θα ειδωθείτε θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας με συμφιλιωτική διάθεση.

Νέα γνωριμία. Είναι καιρός να βρεις το ταίρι σου. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες, την μοναχικότητα ή την ελευθερία σου την χάρηκες, τώρα ήρθε η ώρα να ενθουσιαστείς ίσως και να ερωτευτείς. Παραπάνω από ελκυστικό θα το βρεις το πρόσωπο που σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείτε, θα σε γοητεύσει ο τρόπος που θα σου μιλήσει.

Σχέση- Γάμος. Για εσένα που επιθυμείς δέσμευση ετοιμάσου έρχεται ευχάριστο άνοιγμα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις μια αναλυτική συζήτηση με το ταίρι σου, οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα ανοίξουν πορεία μονιμότητας. Θα ακουστεί πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Το νου σου να μην χάσεις την λογική σου, οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Στα μέσα της εβδομάδας ενδεχομένως να χάσεις την υπομονή σου, αν παρασυρθείς από την ανασφάλεια ή την παρορμητικότητα σου τότε θα φέρεις δυσκολίες και μπερδέματα που θα καθυστερήσουν την επανένωση σου.

Νέα γνωριμία. Θα σου πάρει τα μυαλά το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ενθουσιάσεις και θα ερωτευτείς σε βαθμό που να μην μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια νέα αρχή, ωστόσο συνετό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές.

Σχέση- γάμος. Μήπως δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από το ταίρι σου και γενικότερα από τη σχέση σου; Θέλεις να παραμείνεις σε σταθερά σε αυτόν τον δεσμό; Ή μήπως αναζητάς κάτι άλλο που να είναι πιο δυνατό και πιο συναρπαστικό; Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις απαντήσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Στη συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα αποδειχτεί πως ταιριάζετε και αγαπιέστε μεταξύ σας γι’ αυτό και δε θα αφήσετε τους θυμούς ή τους εγωισμούς να σας κρατήσουν χώρια. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, δεν θα έχει σημασία απ’ ποιον θα γίνει το πρώτο βήμα, σημασία θα έχει αποκλειστικά και μόνο η κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Θα σου χαμογελάσει η τύχη και από εκεί και πέρα η γοητεία σου θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Ξαφνικά και απρόοπτα θα δεις μπροστά σου το πρόσωπο που αμέσως θα το ερωτευτείς. Κεραυνοβόλο θα είναι το χτύπημα, η έλξη δεν θα σου αφήσει περιθώρια σκέψης. Εσείς οι δύο πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού θερμής και άμεσης κατάληξης.

Σχέση –Γάμος. Την απόλυτη ένωση θα ζήσεις εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, τα συμβάντα δεν θα φέρουν καμία κακοτυχία, η εβδομάδα σου θα κυλήσει ευχάριστα, θα ακουστούν αμοιβαίες υποσχέσεις. Περνάς σε περίοδο εμπιστοσύνης, αγάπης και δυνατής έλξης. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Η συνομιλία που θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε ή τσακωθήκατε θα γεφυρώσει τις καρδιές σας, θα συμφιλιωθείτε, θα επανασυνδεθείτε και θα ξεκινήσετε νέα πορεία επάνω σε νέες βάσεις. Η επανένωση σας θα δώσει διαφορετική μορφή στη σχέση σας και στις επαφές σας, θα σε ξαφνιάσουν οι δεσμευτικές υποσχέσεις που θα ακούσεις.

Νέα γνωριμία. Από φιλικό σου άτομο θα ανοιχτεί προοπτική νέας γνωριμίας, το πρόσωπο που θα σου συστήσει θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Πολλά κοινά στοιχεία θα έχετε εσείς οι δυο, τα βασικότερα θα είναι γοητεία ειλικρίνεια και διάθεση για σταθερή σχέση. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσεις.

Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που νιώθεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου αδιέξοδες, άκουσε αυτό που θα σου προτείνει το ταίρι σου, θα είναι η λύση. Θα σου κάνει πρόταση σοβαρή και έξυπνη που αν την δεχτείς θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα και την ρουτίνα, θα αποκτήσει η ζωή σας ουσιαστικό νόημα. Μην απορρίψεις αν πρώτα δε σκεφτείς πολύ καλά.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Αν τη θέλεις την επανασύνδεση τότε ετοιμάσου καταφθάνει τηλεφώνημα έκπληξη. Τα γεγονότα θα εξελιχτούν με τέτοιον τρόπο που θα σημειωθεί αναποδογύρισμα στη σκέψη του πρώην συντρόφου σου. Μην εκπλαγείς αν η αδιαφορία που έδειχνε μετατραπεί σε έντονο πόθο.

Νέα γνωριμία. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου άτομο ικανό να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και να σε οδηγήσει κατευθείαν στη σταθερή σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαράξεις καινούργια πορεία, μείνε σε ετοιμότητα έρχονται τυχερά συμβάντα.

Σχέση- Γάμος. Ανοίγει ο δρόμος για δέσμευση, λύνεται πρόβλημα που καθυστερούσε τα σχέδια σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα πάρει τέτοιου είδους εξέλιξη που πλέον εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αυτή τη φορά ότι προγραμματίσετε θα υλοποιηθεί και μάλιστα άμεσα.

ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 17 μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2018. Μάθε πως ο Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Ο Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό
Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ακόμα και αν τα πράγματα φαίνονται να είναι εκτός του δικού σου έλεγχου, υπάρχει πάντα και η δική σου συμμετοχή που τα επηρεάζει!

Την εβδομάδα που θα διανύσουμε, οι όποιες κινήσεις σου πρέπει να εμπεριέχουν όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο! Τώρα θα θυμηθείς όλα εκείνα που σε δυσκόλεψαν ή σου προκάλεσαν θλίψη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ίσως, ακόμη, να υπάρξουν και νέα γεγονότα που θα προκαλέσουν για μια ακόμη φορά τον θυμό ή τη θλίψη σου.

Στην “κοσμική σκακιέρα” επαναλαμβάνεται και πάλι το παιχνίδι των απρόβλεπτων καταστάσεων, που στις περισσότερες περιπτώσεις σε βρίσκει τελείως απροετοίμαστο!

Αυτό συμβαίνει επειδή το τελευταίο διάστημα έρχονται να μας υπενθυμίσουν την παρουσία τους, με τον γνωστό φασαριόζικο τρόπο τους, δύο παλιοί μας γνώριμοι, που “στήνουν” πολλά παιχνίδια στο πλανητικό σκηνικό.

Έτσι, Άρης και Ουρανός βρίσκονται πάλι στο προσκήνιο σε όψη τετραγώνου, (η όψη σχηματίστηκε άλλες δύο φορές μέσα στο 2018, στις 16 Μαΐου και στις 1 Αυγούστου) και τώρα κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά μέσα στο έτος.

Όπως και σε κάθε συνάντησή τους, έτσι και τώρα, καλλιεργούν ένα κλίμα έντασης, μέσα από την τάση που δημιουργούν για αποδέσμευση από κάθε είδους περιορισμό.

Οι καταστάσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι τόσο ακραίες, που αδυνατείς να τις διαχειριστείς με γνώμονα τη λογική. Ό,τι σε βαραίνει, ό,τι νοιώθεις να σε καταπιέζει, θέλεις να το πετάξεις από πάνω σου και σε πολλές περιπτώσεις, ένα τυχαίο γεγονός είναι η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίζει, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να σκεφτείς ψύχραιμα ποιά θα έπρεπε να είναι η αντίδρασή σου.

Είναι πιθανό, κατά συνέπεια, χωρίς καθόλου να σκεφτείς τις συνέπειες των πράξεων σου, να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν και σε σοβαρές συγκρούσεις ή ακόμη και ρήξεις.

Ο κύκλος αυτών των ημερών είναι πολύ πιθανό να σε φέρει και μπροστά από γεγονότα που ενέχουν βία ή ακόμη και να υπάρξουν πράξεις τρομοκρατίας σε κοσμικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, η επιρροή της όψης αυτής είναι “σκληρή” και υπεύθυνη για κάθε είδους βίαιες εκδηλώσεις, ξαφνικές αναταραχές, πτώσεις αεροσκαφών, ακόμα και εμπόλεμες καταστάσεις.

Το πώς εκδηλώνεται αυτή η ενέργεια σε κοσμικό επίπεδο είναι κάτι που δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο, επιλέγεις εσύ πως να την διοχετεύσεις και με ποιο τρόπο.

Καλό θα ήταν να στρέψεις την προσοχή σου σε δραστηριότητες που εκτονώνουν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο τις εσωτερικές σου ανησυχίες και εντάσεις.

Έτσι, ένα χόμπι, ακόμη και έξω από τα συνηθισμένα, όπως τα extreme sports, θα μπορούσε να εκτονώσει δημιουργικά την ένταση που σου προκαλούν αυτοί οι δύο πλανήτες.

Να θυμάσαι πως όσο πιο συνειδητός είσαι στις επιλογές και τις δράσεις σου, τόσο περισσότερο θα αποφύγεις τις όποιες κακοτοπιές της εβδομάδας αυτής.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, κράτησε αποστάσεις από ότι νιώθεις να σε δυσκολεύει ή να σε προκαλεί. Συζήτησε τα σοβαρά θέματα που έχεις αργότερα και όχι τις ημέρες αυτές!

Παράλληλα, κράτησε αποστάσεις και φρόντισε να αποφύγεις τους καυγάδες και τους τσακωμούς που αφορούν σε θέματα που νιώθεις πως είναι έξω από τον έλεγχο σου. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και κατά τις μετακινήσεις σου.

ΖΩΔΙΑ

Οι “τοξικές” συμπεριφορές των ζωδίων

Όλοι έχουμε τα μικρά και μεγάλα «στραβά» μας. Μερικά όμως είναι τόσο σοβαρά, που καταστρέφουν τις σχέσεις μας κι ας μην θέλουμε να το δούμε. Για το κάθε ζώδιο λοιπόν, να ποιες είναι οι τοξικές συμπεριφορές, που καλά θα κάνει να αντιμετωπίσει, ώστε να βελτιώσει τη συνύπαρξή του με τους ανθρώπους, σε όλα τα επίπεδα.

ΚΡΙΟΣ
Η ευθιξία του Κριού κάνει συχνά δύσκολες τις σχέσεις σου. Τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Θεωρείς ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από σένα. Όμως εκείνο που πρέπει να καταλάβεις είναι πως ό,τι σου λένε ή σου κάνουν οι άλλοι, έχει σχέση κυρίως με τους ίδιους. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων απέναντί σου συνδέονται με τις δικές τους απόψεις, προοπτικές, εμπειρίες, απωθημένα. Είτε οι άλλοι σε βρίσκουν καταπληκτικό είτε σε απορρίπτουν, και πάλι έχει να κάνει κυρίως με τους ίδιους. Δεν πρέπει βέβαια να φτάσεις και στο άλλο άκρο, να τους αγνοείς εντελώς, όμως είναι πολύ πιο υγιές και παραγωγικό να μην… τσιμπάς και παρεξηγείσαι με το παραμικρό. 

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους ζηλιάρηδες του ζωδιακού και όχι μόνο στα ερωτικά σου. Μονίμως συγκρίνεις τι καλό έχει ο άλλος, με τα αντίστοιχα δικά σου. Δεν πρέπει όμως να αφήνεις τη ζήλια να σαμποτάρει τον καλύτερο εαυτό σου. Ακόμα κι αν την κρύβεις, προδίδεται και γίνεται πολύ ενοχλητική. Σταμάτα να σταθμίζεις το δικό σου ταξίδι στη ζωή με εκείνα που κατέχουν ή καταφέρνουν οι άλλοι. Ο καθένας έχει τον δρόμο του και δεν γίνεται εδώ κανένας διαγωνισμός. Το μόνο πρόσωπο που έχεις να ανταγωνιστείς είναι ο εαυτός σου, στη βάση του να γίνεσαι όλο και καλύτερος. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είσαι ο χαρακτηριστικός «ζαβολιάρης» του ζωδιακού και σου αρέσει να εξαπατάς τον άλλο, απλώς επειδή… μπορείς. Για πλάκα. Η απάτη όμως είναι μια επιλογή, όχι ένα λάθος και γι’ αυτό δεν χωρούν δικαιολογίες. Δεν είναι σωστό να θεωρείς τον άλλο κουτό, αν καταφέρεις να τον κοροϊδέψεις. Απλώς σε εμπιστεύτηκε, και μάλιστα περισσότερο απ’ όσο άξιζες, όπως εσύ φρόντισες να αποδείξεις. Ας είσαι λοιπόν καλύτερος από αυτό. Μην κάνεις άτιμα πράγματα, μόνο και μόνο γιατί σου δίνεται η δυνατότητα. Να είσαι ειλικρινής και με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Η ακεραιότητα είναι η βάση της πραγματικής επιτυχίας, και στη ζωή σου και ειδικότερα στις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τρελαίνεσαι να παίζεις το θύμα. Ακόμα κι αν οι άλλοι δεν σε βάζουν σε αυτή τη θέση, επιμένεις να παραπονιέσαι για τα πάντα αποδεικνύοντας πόσο «ριγμένος» είσαι. Αλλά αν πιστεύεις ότι είσαι θύμα, αν νομίζεις δεν έχεις καμιά δύναμη πάνω στις εξελίξεις και τις κατευθύνσεις της ζωής σου, μπαίνεις σε μια τοξική κατάσταση, που σε κρατά καθηλωμένο. Ανεξάρτητα από τα εξωτερικά γεγονότα, την εσωτερική μας πραγματικότητα τη διαμορφώνουμε εμείς. Και όλοι έχουμε τη δύναμη να επηρεάσουμε τις συνθήκες πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε. Δεν είσαι λοιπόν η εξαίρεση. 

ΛΕΩΝ
Παρά τον λιονταρίσιο δυναμισμό σου, η ανάγκη σου να έχεις διαρκώς την επικύρωση των άλλων γίνεται συχνά πολύ φανερή και κουράζει όσους σε περιβάλλουν. Θέλεις να αποδεικνύεις διαρκώς την αξία σου, να βγαίνεις ο πρώτος και ο καλύτερος. Χωρίς να το θες, με το να εμμένεις στο πώς πρέπει να φαίνεσαι στους άλλους, αποστραγγίζεις όχι μόνο τις σχέσεις σου, αλλά και τον εαυτό σου. Πρέπει να δεις την ευρύτερη εικόνα της ζωής σου, που δεν έχει να κάνει μόνο με εκείνα που καταφέρνεις στα μάτια του κόσμου. Έχει να κάνει με τη διαδρομή σου, τη διαδικασία, την εξέλιξή σου, τα όσα μαθαίνεις και όσα βοηθάς και τους άλλους να μάθουν. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέλεις το καλύτερο. Και δεν είσαι ο μόνος. Αλλά η δική σου απαιτητικότητα ξεπερνά τα όρια. Αναζητάς το τέλειο ταίρι, την τέλεια δουλειά, το τέλειο σπίτι. Απαιτείς επίσης οι φίλοι σου να είναι τέλειοι, όπως και τα παιδιά σου (τα δύστυχα), αν υπάρχουν. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η τελειότητα δεν υπάρχει σαν κάτι στατικό. Όλα στη ζωή αλλάζουν και εξελίσσονται, άλλοτε προς το καλύτερο, άλλοτε προς το χειρότερο. Κάτι που στην αρχή σου είχε φανεί τέλειο, μπορεί να χαλάσει και αντίστροφα, κάτι που απέρριψες, να είχε δυνατότητες να βελτιωθεί. Μην κολλάς λοιπόν, δέξου με ανοιχτό μυαλό την ατέλεια, δούλεψε για να τη βελτιώσεις και προπαντός… χαλάρωσε. 

ΖΥΓΟΣ
Η επιθυμία σου να κερδίζεις τους άλλους σε κάνει συχνά να καμουφλάρεις την προσωπική σου αλήθεια. Αν όμως διαρκώς προσπαθείς να κρύβεσαι από τον εαυτό σου, δεν γίνεται να συνδέεσαι πραγματικά με τους ανθρώπους. Ούτε κι εκείνοι μαζί σου, καθώς το πρόσωπο που τους αφήνεις να γνωρίσουν, είναι μια ωραιοποιημένη εκδοχή σου. Συνειδητοποίησε πως όποια και να είναι η ταυτότητά σου, η εμφάνιση, η μόρφωση ή η κοινωνική σου θέση, από κάτω βρίσκεται ένα υπέροχο πλάσμα, άξιο να αγαπηθεί γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Αν κάπου νιώθεις έξω από τα νερά σου, απλώς βρες άλλα νερά να κολυμπήσεις. Βελτίωσε τον εαυτό σου αλλά μην τον αρνείσαι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σχεδόν όλοι, όταν πληγωνόμαστε, έχουμε την παρόρμηση να ανταποδώσουμε το χτύπημα, αλλά ο Σκορπιός το παρακάνει. Η αντίδρασή σου είναι συχνά υπερβολική σε σχέση με την «επίθεση» που δέχτηκες. Δεν μπαίνεις καθόλου στη θέση του άλλου και ξεχνάς κάθε έννοια συμπόνιας, προκειμένου να πάρεις το αίμα σου πίσω. Ή και χωρίς να συντρέχει τέτοιος λόγος, μπορεί να το κάνεις από ανταγωνισμό. Και όταν μπορείς να καλυφθείς πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας, όπως π.χ. στα social media, ποιος είδε τον Σκορπιό και δεν τον φοβήθηκε. Συγκρατήσου όμως, όταν πιάνεις τον εαυτό σου να χτυπά ανελέητα. Και δείξε κατανόηση, επιείκεια και, στην τελική, λίγη ανωτερότητα. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να είσαι το πιο ελεύθερο ζώδιο, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το να αφήνεσαι και να χάνεις τον αυτοέλεγχο σου. Η αδυναμία να κουμαντάρεις τα συναισθήματά σου, επιβαρύνει πολύ τους γύρω σου. Δεν χρειάζεται, στο όνομα του αυθορμητισμού, να ξεσπάς σε φωνές ή σε δάκρυα, ανάλογα με την περίσταση. Να κάνεις όποια απερισκεψία σου έρχεται, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ή να μην μπορείς να συγκρατηθείς όταν δεν συμφωνείς με κάποιον και να τσακώνεσαι σε ακατάλληλα περιβάλλοντα και περιστάσεις. Αναλογίσου τι αντίκτυπο έχουν οι πράξεις σου και άρχισε να επιβάλλεσαι σε αυτή τη «ζωώδη» πλευρά του Κενταύρου, που σε αναπαριστά, φέρνοντας στο προσκήνιο την υπέροχη ανθρωπιά σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σύμφωνοι, ο Αιγόκερως δεν είναι χαζοχαρούμενος. Αντίθετα, αναγνωρίζει τη σοβαρότητα των καταστάσεων. Αλλά συχνά το παρακάνεις. Εμμένεις σε μια αρνητικότητα, που μερικές φορές σε κάνει ανυπόφορο στους γύρω. Αναμασάς όλα τα τρομερά πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν και έχουν ήδη συμβεί, τις αδικίες της ζωής, την αναξιοκρατία, την αδικία και τη φαυλότητα. Και μέσα σε όλα αυτά, δεν βλέπεις άσπρη μέρα. Το θέμα είναι να μπορείς να διακρίνεις τη θετική πλευρά της ζωής και προπαντός να παίρνεις θετικά μαθήματα από αυτά που σου συμβαίνουν. Άλλο η απαισιοδοξία, που μπορεί να είναι δικαιολογημένη κατά περίπτωση, και άλλο το μόνιμο «κόλλημα» στην αρνητική αντιμετώπιση των πάντων. Απλά ξεκόλλα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του και στην ευρύτητα των ιδεών του. Αλλά μερικές φορές αυτή η εμπιστοσύνη είναι υπερβολική, καθώς πέφτεις στην παγίδα του να κρίνεις τους άλλους επιφανειακά. Μην καταλήγεις σε εύκολα συμπεράσματα, μόνο με βάση εκείνο που σου δείχνουν. Πολλές φορές εκείνο που βλέπουμε είναι ό,τι ο άλλος επέλεξε να μας αποκαλύψει, για τους δικούς του λόγους, στους οποίους μπορεί να συμπεριλαμβάνονται η ανασφάλεια, ο φόβος ή ο πόνος. Και σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται επίκριση και απόρριψη, αλλά επιείκεια ή ακόμα και βοήθεια. Έχεις αρκετό μυαλό για να το καταλάβεις. Αρκεί να σταθείς και να κοιτάξεις λίγο πιο βαθιά. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! 

ΙΧΘΕΙΣ
Αν όλοι μας δυσκολευόμαστε να αφήσουμε πίσω μας όσα μας πλήγωσαν, για τον Ιχθύ είναι άθλος. Συναισθήματα όπως η ενοχή, ο θυμός, ο ανέλπιδος έρωτας ή η απώλεια σε ακολουθούν, ακόμα κι όταν έχει περάσει πολύς καιρός από τα γεγονότα που τα προκάλεσαν. Και μένεις να τα ανασύρεις κάθε τόσο, φορτώνοντάς τα και σε όλους τους γύρω σου. Αλλά το πιο υγιές που έχεις να κάνεις, είναι να τα αφήσεις πίσω σου και να προχωρήσεις. Καθάρισε τις τοξικές σκέψεις από το παρελθόν και ελευθερώσου συναισθηματικά. Μην αφήνεις παλιές, νεκρές ιστορίες να σε εμποδίζουν να χαρείς αυτά που μετράνε τώρα στη ζωή σου.

ΖΩΔΙΑ

Από την Όλγα Αγγέλου
Μάθε πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου το διήμερο 15 ως 16 Σεπτεμβρίου 2018. Δες τα 6 αστρολογικά tips για να περάσεις ένα αξέχαστο, υπέροχο σαββατοκύριακο!!

ΚΡΙΟΣ

Την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο όλα καλά σου πάνε, ερωτικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Εξαιρετική η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Λίγη προσοχή μόνο στην σύνοδο της Σελήνης με τον Δία γιατί σε ωθεί σε υπερβολές στα οικονομικά σου και σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού.
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να μην έχει μέλλον αλλά θα έχει ένταση.
Το Σάββατο με την Σελήνη στον Τοξότη ευνοούνται οι επαφές, η επικοινωνία και τα ταξίδια. Μια εκδρομή με το ταίρι σου είναι ότι καλύτερο για να ζήσετε στιγμές ανεμελιάς όπως στις διακοπές σας που για τους περισσότερους μόλις τέλειωσαν.
Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες ευνοούνται σήμερα, καθώς η μέρα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή.
Και την Κυριακή με την Σελήνη στον Τοξότη η διάθεσή σου θα είναι πρόσχαρη αλλά θα πρέπει να προσέξεις τα τετράγωνα που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ήλιο στην Παρθένο που μπορεί να προκαλέσουν ασυνεννοησία και παρεξήγηση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο ωθώντας εσένα και το ταίρι σου να ασχοληθείτε με την σχέση σας και ότι σας γεμίζει χαρά και ευτυχία. Ακόμα περισσότερο, η σύνοδός της με τον Δία θα σας κάνει να σκεφτείτε τρόπους να επεκτείνετε, να καλυτερέψετε, να ‘προχωρήσετε’ τον δεσμό σας.
Αν είσαι μόνος/η σήμερα ευνοούνται νέες γνωριμίες με σοβαρή προοπτική.
Το Σάββατο η Σελήνη περνάει στον Τοξότη προκαλώντας σου συναισθηματική υπερχείλιση. Ότι νοιώσεις σήμερα θα είναι υπερβολικό και καλά θα κάνεις να αποφύγεις καυγάδες και εντάσεις με το ταίρι σου γιατί και το πείσμα σου θα είναι υπερβολικό.
Μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με έντονο ερωτισμό αλλά αυτό δεν θα είναι εγγύηση για το μέλλον.
Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμα στον Τοξότη θα πρέπει να συγκρατήσεις τυχόν καχυποψία σου και τα ξεσπάσματα στο ταίρι σου καθώς τα τετράγωνά της με τον Ερμή αρχικά και τον Ήλιο μετά στην Παρθένο προμηνύουν παρεξηγήσεις και εντάσεις που θα επιβαρύνουν την σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό θα φορτωθείς με επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Όμως, κάτι το εξάγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο κάτι η σύνοδός της με τον Δία δείχνουν ότι θα έχεις βοήθεια είτε από την οικογένειά σου ή από το ταίρι σου, για να ξεμπερδεύεις και να ασχοληθείς και με την σχέση σου.
Αν είσαι μόνος/η η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου.
Με την Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έχουν το προβάδισμα, με προεξέχουσα αυτήν με το ταίρι σου. Θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να έλθετε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και να προάγετε την σχέση σας.
Αν ψάχνεις για νέο ταίρι σήμερα έχεις πιθανότητες να το βρεις.
Και την Κυριακή η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο επίκεντρο. Αλλά το τετράγωνό της με τον Ερμή αρχικά και τον Ήλιο έπειτα στην Παρθένο δηλώνει δυσκολία στην επικοινωνία και παρεξηγήσεις. Πρόσεξε τις συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς από μια κουβέντα μπορεί να προκληθεί καυγάς.
Δύσκολη η επικοινωνία σήμερα και δυσκολεύει και τις αισθηματικές προσεγγίσεις, αν είσαι μόνος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή που η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό φέρνει στο κέντρο του ενδιαφέροντός σου θέματα καρδιάς και το εξάγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο τονίζει ακόμα περισσότερο την δημιουργική σου εκφραστικότητα. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις στο ταίρι σου τον έρωτά σου και να περάσετε αξέχαστες στιγμές. Λίγη προσοχή μόνο στις υπερβολές της συνόδου της Σελήνης με τον Δία.
Αν είσαι μόνος/η η μέρα μπορεί να σου χαρίσει ένα εξαιρετικό δώρο στα αισθηματικά σου.
Το Σάββατο με την Σελήνη στον Τοξότη η μέρα σου θα επιβαρυνθεί με δουλειές και υποχρεώσεις, επαγγελματικές και κοινωνικές. Θα πρέπει να τονώσεις τις αντοχές σου για να ανταπεξέλθεις στο πολύ βαρύ πρόγραμμα και να ζητήσεις και την κατανόηση του/της συντρόφου σου καθώς θα έχεις από ελάχιστο ως καθόλου χρόνο να του/της αφιερώσεις.
Αν είσαι μόνος/η, σε επαγγελματικό περιβάλλον ή σε μια ασχολία της καθημερινότητάς σου μπορεί να συναντήσεις το άλλο σου μισό.
Την Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον Τοξότη σχηματίζοντας τετράγωνα με Ερμή και Ήλιο στην Παρθένο. Κάτι οι πολλές σου υποχρεώσεις, κάτι τα κουτσομπολιά συγγενών και φίλων μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην σχέση με το ταίρι σου. 

ΛΕΩΝ

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό που σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο είναι πολύ βοηθητική σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα μπορούσες σήμερα να κάνεις σχέδια και όνειρα με το ταίρι σου σχετικά με την αναβάθμιση ή ακόμα και την επέκταση της σχέσης σας, κάτι που ευνοεί και η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία.
Εξαιρετική η μέρα για θέματα καρδιάς, αν είσαι μόνος/η. Εκμεταλλεύσου την!
Το Σάββατο με την Σελήνη να περνάει στον Τοξότη η μέρα σου γεμίζει χαρά, δημιουργικότητα και έρωτα. Αν καταπολεμήσεις την τάση σου να επιβληθείς θα περάσεις με το ταίρι σου αξέχαστα.
Αν είσαι μόνος/η η μέρα ευνοεί νέες γνωριμίες και αρχή μεγάλων ερώτων.
Και η Κυριακή με την Σελήνη ακόμα στον Τοξότη είναι μέρα που σε ωθεί να ασχοληθείς με την χαρά και την διασκέδαση. Εύκολα θα μεταφέρεις αυτή σου την διάθεση και στο ταίρι σου αν προσέξεις τα τετράγωνα της Σελήνης με Ερμή και Ήλιο στην Παρθένο, που μπορεί να προκαλέσουν ασυνεννοησία και ψυχρότητα στην σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άκρως επικοινωνιακή η Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου. Λίγη προσοχή μόνο σε λεκτικές υπερβολές που μπορεί να προκληθούν από την σύνοδό της με τον Δία. Διαφορετικά η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου θα ευνοείται ιδιαίτερα και θα έχεις το χάρισμα να μπορείς να τον/την πείσεις.
Αν είσαι μόνος/η σε κάποια φιλική ή συγγενική συγκέντρωση μπορεί σήμερα να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.
Το Σάββατο που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη μπορεί να σου προκαλέσει περίεργα συναισθήματα και τάση για γκρίνιες και παράπονα που έρχονται από το παρελθόν. Προσπάθησε να μην κατηγορήσεις το ταίρι σου για ‘περσινά ξινά σταφύλια’, δεν θα κάνει καλό στην σχέση σου.
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία προσπάθησε να μην επιρεαστείς από απωθημένα σου και να κρίνεις όσο γίνεται αντικειμενικά.
Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμα στον Τοξότη να σχηματίζει τετράγωνο πρώτα με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο στο ζώδιό σου εξακολουθούν να σε απασχολούν οικογενειακά θέματα, η διάθεσή σου να μην είναι στα καλύτερά της και η επικοινωνία με το ταίρι σου να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στην σχέση σας. Πρόσεξε.
Καθώς η ασυνεννοησία ‘χτυπάει κόκκινο’ σήμερα καλύτερα να αποφύγεις αισθηματικές προσεγγίσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και σύνοδο με τον Δία, την Παρασκευή οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να ικανοποιηθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους. Ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο η σχέση σου θα σε καλύψει απόλυτα.
Αν είσαι μόνος/η η τύχη είναι με το μέρος σου για αισθηματικές επιτυχίες.
Το Σάββατο η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και η μέρα γίνεται εξαιρετικά επικοινωνιακή. Επιδίωξε με το ταίρι σου επαφές και παρέες με φίλους και συγγενείς και θα περάσετε υπέροχα.
Αν είσαι μόνος/η σε μια φιλική ή συγγενική συγκέντρωση μπορεί να σε περιμένει το μελλοντικό σου ταίρι.
Την Κυριακή η Σελήνη ακόμα στον Τοξότη ευνοεί τις επαφές και την επικοινωνία αλλά τα τετράγωνά της με τον Ερμή και τον Ήλιο στην Παρθένο την δυσκολεύει και προκαλεί παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Φρόντισε να μην εμπλέξεις γνώμες άλλων στις κουβέντες με το ταίρι σου, δεν θα σου βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει κάπως εγωκεντρικό/η βάζοντας προτεραιότητα ανάγκες και επιθυμίες σου. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο είναι αυτό που θα ωθήσει τόσο του φίλους σου όσο και το ταίρι σου να μην σου χαλάνε χατίρι σήμερα.
Αν είσαι μόνος/η η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σου υπόσχεται τύχη στα αισθηματικά σου.
Το Σάββατο η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και οι υλικές και αισθηματικές σου ανασφάλειες τονίζονται. Για τις δεύτερες αρμόδιο είναι το ταίρι σου αλλά και εσύ θα πρέπει να εκφράσεις τις επιθυμίες με ωραίο τρόπο. Θυμήσου: Ζητάμε, δεν απαιτούμε!
Αν είσαι μόνος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να καλύψει τυχόν συναισθηματικά κενά σου.
Την Κυριακή η Σελήνη ακόμα στον Τοξότη και εξακολουθείς να αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου. Αν υπολογίσεις και τα τετράγωνά της με τον Ερμή και τον Ήλιο στην Παρθένο που προκαλούν ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις θα πρέπει να αποφύγεις συζητήσεις περί των οικονομικών με το ταίρι σου γιατί μάλλον σε καυγά θα καταλήξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάπως βαριά η Παρασκευή καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σου προκαλεί δυσθυμία και εσωστρέφεια. Όμως το εξάγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο και η σύνοδός της με τον Δία θα ωθήσει το ταίρι σου να κάνει ότι μπορεί για να σε ευχαριστήσει και να σου αλλάξει την διάθεση.
Τύχη στα αισθηματικά σου υπόσχεται η μέρα, αν είσαι μόνος/η.
Το Σάββατο με την Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να έχεις μια τάση προς τον εγωκεντρισμό και αυτό να προκαλέσει ψυχρότητα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Απόφυγέ το.
Αν είσαι μόνος/η πρέπει να ελέγξεις τον εγωκεντρισμό σου αν κάνεις μια νέα γνωριμία.
Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σου εξακολουθείς να είσαι εγωκεντρικός/η, απόλυτος/η και ισχυρογνώμων. Κάτι που ενισχύουν τα τετράγωνά της με Ερμή και Ήλιο στην Παρθένο προσθέτοντας και παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στο σκηνικό. Προφύλαξε την σχέση σου από καυγάδες με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και σύνοδο με τον Δία ευνοούνται οι παρέες, οι σύλλογοι, οι φίλοι. Πρότεινε στο ταίρι σου να συμμετάσχετε σε μια ομαδική εκδήλωση κοινωνικού περιεχομένου, δεν θα σου αρνηθεί.
Σε μια τέτοια εκδήλωση μπορεί να συναντήσεις το άλλο σου μισό, αν είσαι μόνος/η.
Το Σάββατο που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σε πιάνει εσωστρέφεια, απωθημένα σου έρχονται στην επιφάνεια, εμμονές και φοβίες για κρυφούς εχθρούς. Μίλησε για τις ανησυχίες με το ταίρι σου, αλλιώς θα νοιώσει ότι το απομακρύνεις από την ζωή σου.
Αν είσαι μόνος/η θα πρέπει να ‘ξανοιχτείς’ αν θες να βρεις νέο ταίρι.
Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμα στον Τοξότη δυσθυμία και εμμονές βαραίνουν ακόμα την σκέψη σου ενώ τα τετράγωνά της με Ερμή και Ήλιο στην Παρθένο δεν βοηθούν την επικοινωνία. Αν δεν προσέξεις ψυχρότητα και απομάκρυνση θα προκληθεί στην σχέση με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και σύνοδο με τον Δία, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση και ανέλιξη και το ταίρι σου θα έχει κάθε διάθεση να σου συμπαρασταθεί και να σε βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σου.
Αν είσαι μόνος/η μπορεί σε επαγγελματικό περιβάλλον να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Καλά θα κάνεις όμως να είσαι διακριτικός/η.
Το Σάββατο η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και στρέφει το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις ομάδες που συμμετέχεις. Παρακίνησε το ταίρι σου να πάρετε μέρος σε κάποια συλλογική εκδήλωση κοινωνικού ενδιαφέροντος και θα δεις πόσο θα ανεβάσετε και οι δύο την αυτοεκτίμησή σας.
Αν είσαι μόνος/η σε μια τέτοια εκδήλωση σε περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τα αισθηματικά σου.
Και την Κυριακή η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και τους συλλόγους που δραστηριοποιείσαι αφού η Σελήνη είναι ακόμα στον Τοξότη. Καθώς όμως σχηματίζει τετράγωνο πρώτα με τον Ερμή και μετά με τον Ήλιο στην Παρθένο προκαλεί παρεξηγήσεις και εντάσεις. Μην εμπλέξεις φίλους στην σχέση σου με το ταίρι σου σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και σε σύνοδο με τον Δία σε πιάνουν τάσεις φυγής και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε ένα ταξίδι. Τα άστρα ευνοούν κάτι τέτοιο.
Πολύ καλή η μέρα και για νέες γνωριμίες, ίσως και με άτομα από το εξωτερικό.
Το Σάββατο που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη το ενδιαφέρον σου στρέφεται στους επαγγελματικούς σου στόχους για αναγνώριση και ανέλιξη και φαίνεται ότι το ταίρι σου έχει την διάθεση να στηρίξει τις προσπάθειές σου.
Αν ψάχνεις για το μελλοντικό σου ταίρι, σε εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σε περιμένει.
Και την Κυριακή τα επαγγελματικά σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου με την Σελήνη ακόμα στον Τοξότη. Όμως τα τετράγωνα που θα σχηματίσει πρώτα με τον Ερμή και ύστερα με τον Ήλιο στην Παρθένο θα επιβαρύνουν την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως αυτήν με το ταίρι σου, προκαλώντας ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις.

ΖΩΔΙΑ

Ποιος είναι αυτός που δεν έχει κάνει λάθη; Τα λάθη είναι μαθήματα τα οποία μας βοηθούν να ανακαλύψουμε περισσότερο τον εαυτό μας και τις αδυναμίες μας. Αναγνωρίζοντας αυτά τα «λάθη» μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τα πρώτα βήματα για να αλλάξουμε!

Εσένα ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που μετράς στον εαυτό σου;;; Κατέγραψέ το και στην συνέχεια διάβασε το ζώδιο σου!

Στο συγκεκριμένο άρθρο έχουμε συγκεντρώσει τα 3 Λάθη για τα οποία έχει μετανιώσει κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τις δικές σας παραδοχές.

Κριός
Έχασα ανθρώπους λόγω των ξεσπασμάτων μου
Με τύφλωσε ο εγωισμός και φέρθηκα επιπόλαια
Βιάστηκα πολύ και έκανα λάθος επιλογές, μετά όμως ήταν αργά ...

Ταύρος
Φοβήθηκα την αλλαγή και απέτυχα
Έχασα πολύτιμο χρόνο με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν άξιζαν
Το μουλαρίσιο πείσμα μου με κράτησε πίσω και έγινε και η αιτία να πληγωθώ βαθύτατα

Δίδυμος
Δεν φέρθηκα τίμια σε φίλους
Βιάστηκα να πω λόγια τα οποία μετάνιωσα
Φέρθηκα επιπόλαια σε αισθηματικά και οικονομικά

Καρκίνος
Ξαναγύρισα σε πρώην
Πλήγωσα την οικογένειά μου
Εγκλωβίστηκα στις αναμνήσεις και στο παρελθόν και άφησα τη ζωή μου πίσω

Λέων
Λειτούργησα υπερβολικά γενναιόδωρα απέναντι σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν
Ήθελα πάντα να εντυπωσιάζω και να με θαυμάζουν, έτσι και έκανα υπερβολές
Έχασα έναν μεγάλο έρωτα, εξαιτίας του ακόμα μεγαλύτερου εγωισμού μου

Παρθένος
Για την λεπτομέρεια έχασα την ουσία
Έκρινα ανθρώπους, για το δικό τους καλό και παρεξηγήθηκα από αυτούς
Μετά από μία ερωτική απογοήτευση το έριξα στην δουλειά και ... ξέχασα εμένα!

Ζυγός
Έχασα ευκαιρίες εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς μου
Έχασα χρόνο μένοντας σε σχέσεις από φόβο μοναξιάς
Είπα ψέματα γιατί δεν ήθελα να πικράνω... Όταν ανακαλύφθηκαν τα ψέματα τότε πίκρανα διπλά.

Σκορπιός
Αυτοκαταστράφηκα για μία εκδίκηση
Κλείστηκα πολύ στον εαυτό μου
Το πάθος και η ζήλεια μου με έκαναν υπερβολικό και έχασα από το πλευρό μου μία σχέση που για μένα ήταν σημαντική.

Τοξότης
Τα έπαιξα όλα για όλα, ρίσκαρα και στο τέλος έχασα
Στα αισθηματικά έταζα πολλά , αλλά ... στο τέλος την έκανα γρήγορα!
Η ζωή δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι ... αυτό το μάθημα το πήρα με τρόπο σκληρό!

Αιγόκερως
Φέρθηκα σκληρά σε ανθρώπους που αγάπησα
Έβαλα το χρήμα πιο ψηλά από τον άνθρωπο
Έχω φερθεί πολύ σκληρά αλλά και ανταγωνιστικά

Υδροχόος
Το παραέκανα μέσα στα νεύρα μου
Χάλασα μία φιλία χρόνων, γιατί με το άτομο αυτό έμπλεξα στην συνέχεια και σε ερωτική σχέση ...
Αρκετές στιγμές παρά έγινα εκκεντρικός

Ιχθύς
Εμπιστεύτηκα ψεύτικους ανθρώπους
Είπα ψέματα γιατί οι συνθήκες με ανάγκασαν
Ζούσα για χρόνια στο δικό μου «παραμύθι»

ΖΩΔΙΑ

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

ΚΡΙΟΣ: Οι καινούριες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για την αύξηση των εισοδημάτων σας, θα είναι εξελίξιμες. Προσπαθήστε να δείτε τη σκέψη που κάνει κάποιος που σας πλησιάζει ευγενικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε σημαντικές διαφορές με το σύντροφό σας, αλλά απομακρύνεται εξαιτίας επαγγελματικών καταστάσεων. Είναι αναγκαίο να ωριμάσετε μέσα από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ότι στέκεται κοντά σας όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους κάποια πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, με ουσιαστικές συζητήσεις. Βρεθείτε παρέα με ανθρώπους ικανούς να σας φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία.

ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία που έχει ο σύντροφός σας είναι μεταδοτική και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με καλύτερη διάθεση. Βάλτε φρένο στις υψηλές απαιτήσεις και μη ζητάτε πιο πολλά και από τα πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν το αντικείμενο της εργασίας σας δε σας ευχαριστεί, βρείτε τρόπο να το αλλάξετε. Ανανεώστε ότι δε σας ικανοποιεί και σας κουράζει στην καθημερινή σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας, γιατί η σχέση σας τον τελευταίο καιρό ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί τα προβλήματα του συντρόφου σας να μη σας αφορούν, αλλά αφού είστε μαζί πρέπει να τα ακούσετε. Αγάπη, τρυφερότητα και ότι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια, σας τα προσφέρει απλόχερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το να προκαλείτε την τύχη σας, δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Για να μη ζείτε σε πεδίο μάχης, προσέχετε τους καυγάδες και τις διαφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο χρόνος θα αποδείξει την αξία σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Μην αμελήσετε ζητήματα καριέρας που πρέπει να συντονιστούν, για να αποδώσουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τον εγωισμό και το πείσμα σας, να σας γυρνάει στο παρελθόν. Αποφύγετε να υποστηρίζετε άτομα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί εγκυμονεί κινδύνους.

ΙΧΘΥΣ: Καθησυχάστε το ταίρι σας που φοβάται τις τάσεις ανεξαρτησίας που σας έχουν πιάσει τελευταίως. Προτιμήστε να σωπάσετε, με ανθρώπους που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με βάση τη λογική.

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin