Ιουλίου 20, 2018

ΖΩΔΙΑ

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρείτε ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να καλυτερέψουν τα κακώς κείμενα που ίσως έχουν δημιουργηθεί, αλλά θα χρειαστεί και η βοήθειά σας, μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντί στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ξεκινάτε καυγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε κορώνα- γράμματα τη σχέση σας και θα καταστρέψετε ακόμα και τις καλύτερες σας στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα είσαστε με συνεργάτες για να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο.

ΛΕΩΝ: Θα σας ταράξει η άπλετη ασυνεννοησία που θα υπάρχει γύρω σας και θα πρέπει για άλλη μια φορά να δείξετε πως μπορείτε να κρατηθείτε ψύχραιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καθυστέρηση στα προγραμματισμένα σχέδια που έχετε κάνει με το σύντροφό σας θα προκληθεί και το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η συναισθηματική σας ζωή χωρίς λόγο, είναι πιθανό.

ΖΥΓΟΣ: Οι βιαστικές αποφάσεις δεν ήταν ποτέ χρήσιμες, για να το πράξετε τώρα. Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, ούτε κινδυνεύετε από τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι δεν έχετε κάποια συναισθηματική σχέση, θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα ήρεμο και γλυκό, αν θέλετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτιμήστε την ανεξαρτησία σας και αν θέλετε να αλλάξετε πράγματα στο συναισθηματικό τομέα, κάντε το ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη και βαθύτερη σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να κλειστείτε στο κόσμο που έχετε πλάσει με το μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις σε αυτόν τον τομέα σας θλίβουν.

ΙΧΘΥΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δε θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά στο περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας.

ΖΩΔΙΑ

Εκτός από τις βασικές αρμονικές σχέσεις μεταξύ ζωδίων του ίδιου στοιχείου, έχουμε και τις σχέσεις μεταξύ συγγενικών στοιχείων, όπως εκείνων του αέρα με της φωτιάς και του νερού με της γης. Εκείνων, δηλαδή, που σχηματίζουν εξαγωνικές σχέσεις στην ηλιακή συναστρία τους. Τα άτομα αυτά έχουν αρκετά κοινά σημεία και το ένα μπορεί να συμπληρώνει το άλλο.
Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων ταιριάζουν απόλυτα σύμφωνα με την Αστρολογία;
ΚΡΙΟΣ

Κριός με Δίδυμο: Σίγουρα, εσείς οι δύο ξέρετε να διασκεδάζετε και να περνάτε καλά, όταν είστε μαζί. Η πλήξη και η ανία είναι άγνωστες λέξεις για τη σχέση σας. Σας αρέσει να δοκιμάζετε νέες συγκινήσεις και να βιώνετε νέες εμπειρίες. Ο ενθουσιασμός του Διδύμου για τη ζωή σας δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα και αυτοπεποίθηση.

Κριός με Υδροχόο: Με τον Υδροχόο, έχετε αρκετά κοινά γνωρίσματα. Διαθέτει κι εκείνος, όπως κι εσείς, μια θετική αντιμετώπιση στη ζωή, νοιάζεστε και οι δύο για τους άλλους και έχετε την έμφυτη τάση να τους βοηθάτε. Μαζί μπορείτε να κάνετε και να τολμήσετε πολλά και πρωτότυπα πράγματα. Η ερωτική σας σχέση είναι το δυνατό σας σημείο.
ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος με Καρκίνο: Η γλύκα και η σταθερότητα του Καρκίνου είναι το φυσικό σας ηρεμιστικό. Μαζί του νιώθετε ασφάλεια και μέσα στα νερά σας. Η συμβίωση μαζί του είναι αρμονική και σας προσφέρει αυτά που πραγματικά σας ικανοποιούν. Σας αρέσουν τα ίδια πράγματα και ταυτόχρονα, είναι εκείνος που μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε ώσπου να πάρετε κάποια απόφαση.

Ταύρος με Ιχθύ: Μπορεί για τα δικά σας γούστα, κάποιες φορές, να φαίνεται λίγο υπερβολική η συμπεριφορά του αλλά η συναισθηματική έκφραση και η αγάπη ενός Ιχθύ, καταφέρνουν και ανοίγουν περάσματα μέσα στην ψυχή σας, εκεί που άλλοι θα έσπαγαν τα μούτρα τους. Η υπομονή που κάνουν μαζί σας, σας συγκινεί και σας χαλαρώνει.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος με Λέων: Μαζί είστε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι. Κι ενώ αρέσει και στους δυο σας η πρώτη θέση, καταφέρνετε και δεν ανταγωνίζεστε μεταξύ σας, γιατί το κάνετε με άλλο τρόπο και σε διαφορετικούς τομείς. Ο Λέων σας δίνει τη χαρά και τον ενθουσιασμό που έχετε ανάγκη στη ζωή σας και ταυτόχρονα εσείς, ως πιο πρακτικό πνεύμα, τον βοηθάτε στην καθημερινότητά του.

Δίδυμος με Κριό: Ο Κριός σας κάνει να γελάτε και να θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο μαζί του. Κάνετε εξαιρετική παρέα οι δυο σας και καταφέρνει να σας βγάζει από τις μελαγχολικές διαθέσεις που κατά καιρούς σας πιάνουν. Σας τονώνει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικοί. Ο παιδικός του ενθουσιασμός σας συνεπαίρνει και είναι ίσως στο μόνο άνθρωπο που μπορείτε να του συγχωρήσετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος με Παρθένο: Μπορεί η συναισθηματική σας έκφραση να μην ταυτίζεται και να εκφράζετε τις ανάγκες σας με άλλο τρόπο, αλλά ο Παρθένος μπορεί να σας προσφέρει την υλική ασφάλεια που χρειάζεστε και μια σταθερότητα που την έχετε ανάγκη για να εξελιχθείτε. Ταυτόχρονα, εσείς του προσφέρετε όλα εκείνα που του λείπουν και έχει ανάγκη για να ισορροπήσει στην προσωπική του ζωή.

Καρκίνος με Ταύρο: Έχετε αρκετά κοινά στα υλικά και συναισθηματικά «θέλω» της ζωής σας, σας αρέσει και στους δυο ένα ζεστό και καλαίσθητο σπιτικό, όμορφες στιγμές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και, ταυτόχρονα, ο Ταύρος καταφέρνει να σας προσφέρει την ορθολογιστική του οπτική, ώστε να σας βγάλει από συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και αδιέξοδα.
ΛΕΩΝ

Λέων με Ζυγό: Ο Ζυγός καταφέρνει να δημιουργήσει γύρω σας το αρμονικό περιβάλλον που χρειάζεστε για να μπορέσετε να νιώσετε ασφαλείς και απόλυτα αποδεκτοί. Ξέρει να περνά σε δεύτερη θέση όταν χρειάζεται και να σας δίνει τα πρωτεία στην εικόνα που περνάτε προς τα έξω. Σας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Όπως κάποιες υλικές απολαύσεις, η διασκέδαση, μια καλή παρέα, η αισιοδοξία και η καλή σας πρόθεση στην κρίση σας απέναντι στους άλλους.

Λέων με Δίδυμο: Μπορεί ο αέρας του Διδύμου να φουντώνει την εσωτερική σας φωτιά, με αποτελέσματα άλλοτε θετικά και άλλοτε λιγότερο επιθυμητά αλλά με τον τρόπο του, καταφέρνει να σας ηρεμεί και τελικά να σας παρασύρει στο κυνήγι καινούριων εμπειριών και αναζητήσεων. Θαυμάζετε το πνεύμα του και την αυτοπεποίθησή του.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος με Σκορπιό: Με έναν Σκορπιό στο πλάι σας, είστε ικανοί να εξερευνήσετε καινούρια εσωτερικά μονοπάτια και να καταφέρει να ακυρώσει κάποια από τα στεγανά που έχετε θέσει και σας εμποδίζουν να απολαύσετε τη ζωή. Μπορεί κάποιες φορές αυτό να σας ζορίζει αλλά από την άλλη, η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας αποζημιώσει και με το παραπάνω!

Παρθένος Με Καρκίνο: Ίσως ο Καρκίνος να είναι το μόνο άτομο που μπορεί να κατανοήσει κάποιες από τις ψυχαναγκαστικές σας συνήθειες και να δείξει την κατάλληλη υπομονή, ώστε να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να τον εμπιστευθείτε. Η προσοχή που σας δίνει, σας συγκινεί και εκτιμάτε ιδιαίτερα την αφοσίωσή του σε κάποιες κοινές ηθικές αξίες με τις δικές σας.
ΖΥΓΟΣ

Ζυγός με Τοξότη: Έχετε πολλά να μάθετε ο ένας από τον άλλον. Ελεύθερα πνεύματα και οι δύο, κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Αυτό που θαυμάζετε στο σύντροφό σας Τοξότη είναι το κομμάτι του εαυτού σας που δεν έχετε αποδεχτεί ακόμη ότι είστε! Μπορείτε να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και παρέες που τονώνουν τη σχέση σας. Μπορείτε να είστε φίλοι, εραστές, συνεργάτες και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον.

Ζυγός με Λέοντα: Το δοτικό και τρυφερό σας κομμάτι είναι αυτό που θα προσελκύσει κοντά σας το Λιοντάρι. Ξέρετε πως να τον κάνετε να νιώθει μοναδικός αλλά κι εκείνος από την πλευρά του, ξέρει να σας ανταποδίδει στο μέγιστο την αγάπη και το θαυμασμό σας! Ο ενθουσιασμός και η φλόγα του, μπορούν να ζεστάνουν την ψυχή σας και να σας κάνουν να απολαμβάνετε, με περισσότερο αισθησιασμό, τη ζωή σας
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός με Αιγόκερω: Μπορεί σαν χαρακτήρες να φαίνεστε διαμετρικά αντίθετοι με έναν Αιγόκερω, από την άλλη όμως, το ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας είναι αρκετά δυνατό, ώστε να σας καλύψει σε κάποια άλλα σημεία της σχέσης σας που νιώθετε ότι σας αφήνει ακάλυπτους. Αρκεί, βέβαια, να μην αρχίσετε την έντονη κριτική σας και εκδηλώνετε, με κάθε αφορμή, την κτητική σας διάθεση.

Σκορπιός με Παρθένο: Αν και αρκετά ορθολογιστής και… γήινος για σας, ένας συμβατικός Παρθένος καταφέρνει τελικά να σας πείσει και να σας εμπνεύσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε, για τα αισθήματα που τρέφει για σας. Το σεξ μαζί του είναι το δυνατό σας σημείο και, επίσης, σας βοηθά να εκλογικεύετε κάποια πράγματα εκεί που μπλέκεστε με το συναίσθημα και σας φέρνει τελικά σε μια ισορροπία.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης με Υδροχόο: Φίλοι, εραστές, σύντροφοι εξερευνητές, σε κάθε απίθανο σκοπό και προορισμό στη ζωή σας. Πραγματικά πολύ ταιριαστοί σύντροφοι. Ο Υδροχόος, σας επιτρέπει να έχετε το δικό σας χώρο ελευθερίας και έκφρασης, κάτι που για σας είναι απόλυτα αναγκαίο. Έχετε πολλά κοινά σημεία και πραγματικά, μπορείτε να περνάτε εξαιρετικά καλά οι δυο σας, χωρίς να πλήξετε ποτέ, κάτι που για σας θα ήταν ό, τι χειρότερο.

Τοξότης με Ζυγό: Σας αρέσουν τα ίδια πράγματα, η καλοπέραση, η αισιόδοξη στάση που έχετε απέναντι στη ζωή, η ελευθερία του πνεύματος και της έκφρασης. Βέβαια, με έναν διαφορετικό τρόπο, ιδωμένα στο Ζυγό αλλά αρκετά συμβατό με το δικό σας. Ο Ζυγός σας επιτρέπει να παραμείνετε οι έφηβοι μέσα στη σχέση και αυτό σας συναρπάζει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως με Ιχθύ: Δεν είναι λίγα τα παντρεμένα ζευγάρια με αυτόν το συνδυασμό! Και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο. Παρ’ όλο που σαν χαρακτήρες είναι διαμετρικά αντίθετοι, ο καθένας έχει αυτό που χρειάζεται ο άλλος και στο τέλος… το γλυκό δένει με τον καλύτερο τρόπο! Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία ενός Ιχθύ είναι αυτό που έχετε ανάγκη, για να στρογγυλέψουν κάποιες …γωνίες του χαρακτήρα σας.

Αιγόκερως με Σκορπιό: Ένας Σκορπιός στο πλάι σας, θα σας κάνει να βουτήξετε στα πιο απίθανα σημεία της ψυχής σας και να ανακαλύψετε σκέψεις και συναισθήματα που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Μπορεί να σας δυσκολεύει που και που με την απαιτητικότητά του αλλά κι εκείνος, δεν είναι λίγα αυτά που σας προσφέρει!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος με Κριό: Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Εκρηκτικός συνδυασμός και το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Μαζί νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο, ο ένας τονώνει την αυτοπεποίθηση του άλλου και μαζί ξέρετε ότι δεν θα πλήξετε ποτέ. Ο Κριός καταφέρνει να ζεστάνει τόσο πολύ την ψυχή σας, που στο τέλος αφήνετε όλες τις αναστολές σας στην άκρη και μαθαίνετε να εκφράζεστε με ένα τρόπο τόσο συναισθηματικό, που δεν περιμένατε ποτέ ότι τον διαθέτατε.

Υδροχόος με Τοξότη: Μπορείτε να κάνετε καλή παρέα οι δυο σας και να περνάτε ώρες, συζητώντας και φιλοσοφώντας για πράγματα που αρέσουν και στους δυο σας. Σας αρέσουν τα ταξίδια και οι νέες εμπειρίες. Είστε άτομα κοινωνικά, με την ίδια αίσθηση του χιούμορ και εξωστρεφή. Ακόμη κι αν κάποιες στιγμές σε ορισμένα θέματα και αποφάσεις, εσείς δυσκολεύεστε,ο Τοξότης σας είναι ο καταλύτης για να σας ξεμπλοκάρει
ΙΧΘΥΣ

Ιχθύς με Ταύρο: Ένας Ταύρος δίπλα σας, σας προσδίδει την αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας που έχετε ανάγκη στη ζωή σας. Ακόμη κι αν κάποιες φορές σας γειώνει απότομα, στην πραγματικότητα, είναι αυτό που χρειάζεστε για να ισορροπήσετε στη ζωή σας. Από την άλλη, έχετε αρκετά κοινά σημεία σε ό, τι αφορά τις απολαύσεις στη ζωή και αυτό σας απελευθερώνει και σας συναρπάζει.

Ιχθύς με Αιγόκερω: Δεν έτυχε, πέτυχε! Με έναν Αιγόκερω, δίπλα σας, νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και όχι άδικα. Σας εμπνέει εμπιστοσύνη και σας αρέσει να τον συμβουλεύεστε. Επίσης, ξέρετε ότι ακόμη κι αν αμελήσετε κάποια πρακτικά θέματα, εκείνος θα αναλάβει να αναπληρώσει το κενό που αφήσατε. Αρκεί βέβαια να μην το παρακάνετε…

ΖΩΔΙΑ

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε καταστάσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Κατοχυρώστε αυτά που σας ανήκουν και τα έχετε κερδίσει με την αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τις συνεργασίες σας πιο ουσιαστικές για να είναι περισσότερο αποδοτικές. Τολμήστε να εκπληρώσετε τα όνειρα που δε φανταζόσασταν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό σας χώρο, περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούρια σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.

ΛΕΩΝ: Ζητήστε από το σύντροφό σας, να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, που επικροτούν τις προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπερασπιστείτε κάποιο φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στο σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους που έχετε κοινούς στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τις απόψεις που έχετε, πείτε τις με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέψετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διορθώστε ότι δε σας εκφράζει και δε σας ικανοποιεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα που δείχνετε, θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με τη στάση σας επιφέρετε νέες ισορροπίες στη σχέση που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΣ: Αφοσιωθείτε σε μια καινούρια δημιουργική ενασχόληση, που θα σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο. Μη διαλαλείτε τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, πριν προχωρήσουν σε εξελίξεις.

ΖΩΔΙΑ

Ποιοι θα έχουν ερωτικές επιστροφές ή και επανασύνδεση με τον Ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα έως 19/8; Δες τις προβλέψεις της Ανδριάννας Σαρρή...


Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2018!

Κριέ του 1ου και Ιχθύ του 3ου, άσε τα παλιά! Η συντροφική σου ζωή, σου φέρνει νέα πράγματα και ανανέωση! Επικεντρώσου εκεί λοιπόν και απόλαυσε το!

Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη, Υδροχόε του 2ου και του 3ου,ετοιμάσου! Όχι απλά θα σε τρελάνουν οι πρώην στα… πισωγυρίσματα, αλλά σίγουρα θα έχεις και την μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης!

Ταύρε του 1ου, Σκορπιέ και Ιχθύ του 2ου, έχεις άλλα ζητήματα να σε απασχολούν τώρα! Οι παλιές αγάπες πρέπει να παραμείνουν εκεί που είναι ήδη!

Ταύρε του 2ου καιΚαρκίνε του 1ου, οι επαφές με το παρελθόν είναι δεδομένες… Προσοχή όμως! Πριν ελπίσεις, σκέψου ότι εσύ μπορεί να είσαι πάλι αυτός που θα πληγωθεί, από το αποτέλεσμα!

Ταύρε, Αιγόκερε και Καρκίνε του 3ου, ο «πόλεμος» μέσα σου, μεταξύ του παλιού και του καινούργιου καλά κρατεί! Το θέμα είναι πως οι πλανήτες σε προειδοποιούν να προχωρήσεις μπροστά και ούτε μισό βήμα πίσω!

Δίδυμε, Παρθένε, Τοξότη, Υδροχόε και Λέοντα του 1ου και Σκορπιέ του 3ου, ξέχνα το παρελθόν! Έρχονται συναρπαστικά νέα πράγματα στην ερωτική σου ζωή!

Καρκίνε του 2ου και Ιχθύ του 1ου, ναι! Μπορείς να επιδιώξεις επανασύνδεση, αλλά μην περιμένεις να έρθουν όλα έτσι όπως απαιτείς! Γιατί όντως απαιτείς πολλά αυτήν την περίοδο…

Σκορπιέ του 1ου και Αιγόκερετου 2ου , δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει το παρελθόν… Ωστόσο το κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου, είναι η τάση σου για καυτούς, απαγορευμένους και παρασκηνιακούς έρωτες!

ΖΩΔΙΑ

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να καλύψετε άμεσα τις καινούριες σας επαγγελματικές ανάγκες. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα για να υποδεχθείτε το σύντροφό σας. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα προβλήματα μπαίνουν στην άκρη και η ψυχολογία σας θα είναι απόλυτα ικανοποιητική, για να προχωρήσετε σε κατακτήσεις.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν για το μέλλον σας. Εάν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για ο καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να βρίσκεστε με άτομα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Μην ξεκινήσετε συζητήσεις που δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας, επιστρατεύστε το χιούμορ σας. Η ενέργεια που έχετε είναι ιδιαίτερα αρμονική και κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσεγγίστε το σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί του, γιατί όσο και να το θέλετε δε γίνεται να δώσει παραπάνω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βασίζεστε σε λόγια που ακούτε όσα και αν σας τάζουν, αν δε βλέπετε πράξεις. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας και θα νιώσετε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση που θα σας δώσει δυνατότητες επέκτασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ανοίξουν καινούριες προοπτικές. Δείξτε την εκτίμησή σας σε κάποια άτομα που το αξίζουν και όχι σε όλους.

ΙΧΘΥΣ: Οι σαφείς διακανονισμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το σκοπό σας. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που δεν τον αντιπροσωπεύουν.

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις 17 Ιουλίου 2018, από την Α. Λεούση

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

ΚΡΙΟΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό τομέα και μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους και επιτυχημένες συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και βάλτε χρώμα στη ζωή σας. Τολμήστε και πρωτοτυπήστε για να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη φινέτσα, το στυλ και πάνω απ’ όλα τον αέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν έχετε στο πρόγραμμά σας και κάποιο ταξίδι, θα αποδειχθεί κερδοφόρο. Ήσυχο κλίμα θα επικρατεί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για καινούριες συνεργασίες και συμφωνίες, θα πέφτουν βροχή. Συνεχίστε να κάνετε οικονομίες, για να μπορέσετε να λικνιστείτε στο χορό της σπάταλης.

ΛΕΩΝ: Πιο ευνοϊκή μαζί σας δε θα μπορούσε να είναι η τύχη απ’ ότι τώρα. Η εύνοια σε όλο της το μεγαλείο και σε όλους τους τομείς. Ακολουθήστε έξυπνες στρατηγικές και δε θα βγείτε χαμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πειραματιστείτε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και μετά θέστε μακροχρόνιους στόχους, φροντίζοντας να συλλέγετε πληροφορίες για τα μελλοντικά σας εργασιακά ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια καινούρια αρχή, αφιερώνοντας πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε βάσεις που στηρίζονται στην καθαρή γνώση της βαθύτερης αλήθειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στηρίξτε το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και προπαντός να έχετε την αίσθηση της σταθερότητας. Εκφραστείτε ελεύθερα προς το σύντροφό σας και θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικοινωνήστε με το σύντροφό σας σε αρμονικό περιβάλλον, χωρίς τις συνηθισμένες εντάσεις που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε στη σχέση σας και γιατί όχι να μην ορίσετε και μια πιο επίσημη δέσμευση. Δώστε και πάρτε αγάπη, χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις και χωρίς να προδίδετε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε μόνοι, μη χάσετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε και να κάνετε καινούριες γνωριμίες, για να χρωματίσετε τη διάθεσή σας και να γίνετε πιο ερωτικοί και πιο σέξι.

ΙΧΘΥΣ: Ήρθε ο καιρός να λάμψετε, να αναδειχθείτε, να βελτιώσετε την εικόνα σας και τις δημόσιες σχέσεις, αλλά να κάνετε και κάτι ουσιαστικό για τον έρωτα.

ΖΩΔΙΑ

Χίπικες διακοπές με έναν Υδροχόο
Ξυπόλητος στο νησί
Ίσως να είναι ο καλύτερος συνταξιδιώτης. Είναι σίγουρα ο πιο βολικός φίλος και σύντροφος που θα μπορούσες να έχεις παρέα σε διακοπές . Ο κάθε προορισμός είναι για εκείνον ανακάλυψη και μια νέα εμπειρία, από ένα μικρό χωριό μέχρι έναν εξωτικό προορισμό, δύσκολα θα αρνηθεί μια πρόσκληση για ταξίδι. Αρκεί να έχει καλή παρέα και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Σίγουρα θα έχει μικρή βαλίτσα γιατί δεν τον ενδιαφέρει να κουβαλάει ρούχα στις διακοπές. Φτάνει να υπάρχει κίνητρο και δραστηριότητες για να συμμετέχει. Τα άγνωστα μέρη τον ενθουσιάζουν και γεμίζουν την φαντασία του με μυστήριο και περιέργεια. Δεν τον ενδιαφέρει να φαίνεται σοβαρός για αυτό θα χορεύει σαν τρελός το βράδυ και θα γνωριστεί με όλο το νησί. Ένας σύγχρονος χίπης θα κοιτάει τα αστέρια το βράδυ και λατρεύει το νυχτερινό κολύμπι.

Εμπιστεύσου τον και δεν θα χάσεις, ίσα – ίσα που μπορεί να περάσεις το πιο χύμα καλοκαίρι της ζωής σου.

ΖΩΔΙΑ

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

ΚΡΙΟΣ: Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματιστούν για το ζώδιό σας, θα κάνουν τα σχέδια και τα όνειρά σας να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα με τους συνεργάτες σας, όσο και στο συναισθηματικό, με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε σχέση δε σας ωφελεί και αποφασίστε να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο, που θα είναι και η μοναδική λύση για να μπορέσετε να ανανεωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αρχίσετε να νιώθετε ερωτικοί, ώστε να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και να έχετε σημαντική εξέλιξη. Ανέλπιστη τύχη και μεγάλη εύνοια να περιμένετε στον ερωτικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Βάλτε χι στη μοναξιά που δε σας ταιριάζει, μια που δε θα χρειάζεται πλέον να σπαταλιέστε σε περίεργες και χωρίς νόημα σχέσεις, αλλά σε μία που θα είναι ιδανική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και που ίσως πιστεύατε ότι δε θα τα ξανανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αναγνωρίστε τη σωστή έννοια της ομορφιάς και της δημιουργίας και χρησιμοποιήστε τα για την καλυτέρευσή σας. Η βελτίωση στα αισθηματικά θα σας προσφέρει ακόμα και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε το ένστικτο της έλξης και τις επιθυμίας, για να έχετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους, αλλά όχι ευάλωτους ώστε να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, ακόμα και αν προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με ανέλπιστη τύχη, εύνοια και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, οπότε επανεξετάστε σχέδια που είχατε εγκαταλείψει και αποφασίστε να τα υλοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις και θα ωθηθείτε σε αναθεωρήσεις των φιλικών σας σχέσεων, που όμως θα είναι για δικό σας όφελος.

ΙΧΘΥΣ: Νιώστε πιο σίγουροι για τι κινήσεις σας και σημειώστε σημαντική πρόοδο σε επίπεδο σχέσεων. Συνδυάστε μαζί με το χαμόγελο και την ευθύτητα απέναντι στις συναλλαγές σας.

ΖΩΔΙΑ

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς, για την οποία υπεύθυνοι θα είστε εσείς. Τα κολλήματα που έχετε αυτήν την περίοδο, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τους υπόλοιπους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Κάτι το οικονομικό, κάτι οι ανασφάλειές σας, θα σας πιάσουν οι ξαφνικές παρορμήσεις, η αδιακρισία, και το πείσμα. Το αποτέλεσμα θα είναι να γίνετε επιθετικοί και να οδηγήσετε τους ανθρώπους δίπλα σας είτε να αρχίσουν να γκρινιάζουν, είτε να πάθουν εκνευρισμό από το άγχος, οπότε αναμενόμενο είναι τις επόμενες ημέρες να σας κρατήσουν μούτρα, να σας αποφεύγουν, να σταματήσουν να σας μιλούν, ακόμη και στην ακραία περίπτωση, να σας χωρίσουν επειδή δεν σας αντέχουν άλλο. Το κακό είναι πως ακόμη και όλα τα παραπάνω να συμβούν, εσείς δεν πρόκειται να πτοηθείτε. Θα συνεχίσετε ακάθεκτοι να διασκορπίζετε την ενέργειά σας σε διαφωνίες, διαπληκτισμούς, και άσκοπους αγώνες.

Ερωτικά, μπορείτε να έχετε μία καλή εβδομάδα, με νέες γνωριμίες, αλλά, για να είναι καλή θα πρέπει επιτέλους να αφήσετε την εργασία και τα προβλήματά της στην άκρη. Ειδάλλως, ο έρωτας θα σας προσπεράσει.

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα, τόσο με χαρές όσο και με λύπες. Αφορμή για όλα αυτά θα σταθεί, τι άλλο, ο έρωτας.

Ο έρωτας για εσάς αυτήν την περίοδο, είναι μία περίεργη υπόθεση. Κρύβει εντάσεις, πάθη, απογοητεύσεις, αδυναμίες, αγάπη και μίσος ταυτόχρονα. Από την μία, θέλετε να ζήσετε το ροζ όνειρο που έχετε στερηθεί από τις διάφορες παλινωδίες που υφίστανται οι σύντροφοι ή τα άτομα με τα οποία θέλετε να συσχετιστείτε, και από την άλλη, οι δικές σας αδυναμίες είναι εκείνες που δεν σας αφήνουν να κάνετε τα σωστά βήματα εμπρός. Το κακό είναι πως τις αδυναμίες αυτές, τις βαπτίζετε προτερήματα, ορθές αποφάσεις, λογική σκέψη, ορθολογισμό. Στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι υπέροχα ψέμματα, που τα χρησιμοποιείτε για να βαυκαλίσετε τα αυτιά σας και τίποτα παραπάνω. Αν σας δοθεί η ευκαιρία, θα πέσετε και πάλι με χαρακτηριστική άνεση στην άβυσσο των ανθρώπινων παθών, μόνο και μόνο διότι έτσι θα νιώσετε ότι οι άλλοι σας αποδέχονται και σας αγαπούν. Θέλει δύναμη, σθένος, θάρρος, ώστε να μπορέσετε να πετάξετε από επάνω σας αυτήν την μοιρολατρική στάση που πάτε να κρατήσετε, ειδικά με άτομα που δεν το αξίζουν.

Εσείς οι Δίδυμοι, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη. Από εκεί και μετά, χαλαρώνετε.

Αυτό που θα συμβεί, είναι ότι ξαφνικά θα σας πιάσει μία άνευ προηγουμένου εμμονή. Εκεί που κάθεστε, θα σας πιάσει μία μανία για το ποιος ή ποια κοιτάζει το ταίρι σας, για ποιο λόγο οι παράνομοι εραστές ή ερωμένες, δεν σας έδωσαν αρκετές διαβεβαιώσεις ότι σας ποθούν και ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εσάς, για το αν πληρώθηκαν οι λογαριασμοί, την ώρα που ο σύντροφός σας βλέπει τον αγώνα, ή η σύντροφός σας βλέπει την αγαπημένη της σειρά, και άλλα τέτοια φαιδρά. Μην απορήσετε λοιπόν αν για λίγες ημέρες σας κόψουν την καλημέρα, ή σας αποφεύγουν. Απλά θα περιμένουν από εσάς να συνέλθετε, και μετά όλα θα γίνουν όπως και πρώτα.

Στον έρωτα, θα νιώσετε τέτοια ανασφάλεια, που όποιο άτομο κι αν σας αρέσει, θα το πιάσετε και θα αρχίσετε να του λέτε για τα εσώψυχά σας. Θα είναι τέτοια η φλυαρία σας, που θα κάνετε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς, να κάνουν αρκετά βήματα πίσω.

Εσείς οι Καρκίνοι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις,

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, είναι καιρός να καθίσετε κάτω και να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα στα άτομα που τελικά αξίζουν να είναι στη ζωή σας. Σε αυτήν την περίπτωση δεν πρέπει να μιλήσει το συναίσθημα, αλλά η απλή λογική. Μου έδωσες, σου δίνω. Τόσο απλά. Τότε είναι που θα διαπιστώσετε ότι η ζωή σας γίνεται καλύτερη και πλουσιότερη.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα βιώσετε μία περίοδο εμμονών, όσον αφορά τις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Στις σχέσεις σας, θα γίνετε αφόρητα πιεστικοί έως ότου αποσπάσετε από το ταίρι σας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, κυριολεκτικά πνίγοντάς το. Μην απορήστε λοιπόν αν ακούσετε το «μην με πάρεις εσύ, θα σε πάρω εγώ». Στα οικονομικά, θα αρχίσετε να ανησυχείτε και για το παραμικρό έξοδο, και θα νιώθετε ότι δεν σας φτάνουν τα λεφτά για να ζήσετε. Ευτυχώς που όλα αυτά είναι μέσα στο μυαλό σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, έχετε πολλές ικανότητες, αλλά και πολλές αδυναμίες. Το θέμα είναι να μην αφήσετε όσους σας εμποδίζουν να πετύχετε, να σας κάνουν ό,τι θέλουν. Πρέπει να δείξετε θάρρος και τόλμη. Αν είναι άτομα του ευρύτερου κύκλου σας, μάλλον ήλθε η εποχή που πρέπει να πάψετε να ασχολείστε μαζί τους. Δεν χρειάζεται να τα έχετε καλά με όλο τον κόσμο.

Κι εσείς οι Λέοντες, ανάλογα, με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε πως όλοι έχουν βαλθεί να σας βάζουν εμπόδια προκειμένου να μην πάτε μπροστά, να μην εξελιχθείτε, και με τον τρόπο τους να σας κρατούν δέσμιους. Αυτές τις ημέρες δυστυχώς θα τα καταφέρουν. Μην απογοητεύεστε όμως, σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα σας πιάσει εμμονή με την υγεία σας, ότι κάτι έχετε, ότι πεθαίνετε, και όλα αυτά επειδή μπορεί να παρουσιάσετε ένα μικρό θέμα, το οποίο όμως θα σας ανασύρει μνήμες από κάτι παλαιότερο και επώδυνο. Ευτυχώς που μετά από λίγες ημέρες θα επανέλθετε στα συγκαλά σας, και θα πλησιάσετε ξανά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που ίσως είχατε απομακρύνει με αυτή την εμμονική συμπεριφορά. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, κυριολεκτικά νιώθετε να σας απομυζούν την ενέργεια οι άλλοι με τα προβλήματά τους.

Επειδή έχετε κι εσείς ζωή να ζήσετε, θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες, ποιοι έχουν πραγματικά προβλήματα, και ποιοι ψάχνουν απλά προφάσεις για να τραβήξουν την προσοχή σας. Ό,τι κι αν συμβεί, είναι καιρός για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, να ζητάτε αντίτιμο, ειδάλλως να πάψετε να ασχολείστε με την τρέλλα του καθενός.

Κι εσείς οι Παρθένοι, θα επηρεαστείτε διαφορετικά αυτήν την εβδομάδα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.


Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τις ερωτικές σας σχέσεις. Εσείς οι γυναίκες, είναι καιρός να γευθείτε ξανά τον έρωτα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κόψετε κάθε δεσμό με το παρελθόν σας. Αρκετά δηλητηριαστήκατε. Εσείς οι άνδρες, πρέπει να ξεπεράσετε το πρόβλημα με την ντροπή που νιώθετε μπροστά στις γυναίκες. Δεν είναι εχθροί σας, οπότε δεν χρειάζεται να τα χάνετε. Μείνετε απλοί στις προσεγγίσεις σας. Αποφύγετε τις γυναίκες που γνωρίζετε ότι είναι ψυχρές, και ότι παίζουν μαζί σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα ζήσετε έναν τρελλό έρωτα (τουλάχιστον για λίγες ημέρες), και πραγματικά θα τα χάσετε! Είτε είστε σε σχέση, είτε είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε τον έρωτα, έστω και για λίγο, έστω κι αν είναι παράνομος. Τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να σας συγκρατήσει. Ευτυχώς σύντομα θα έλθετε στα συγκαλά σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε ένα έντονο κύμα συναισθημάτων να σας χτυπά, κάτι που ας μην κρυβόμαστε δεν θα σας αρέσει. Όσοι από εσάς δεν μπορέσετε να το ελέγξετε, απλά θα νιώσετε ιδιαιτέρως ευσυγκίνητοι. Όσοι από εσάς τα καταφέρετε, θα ανακαλύψετε τελικά ότι πραγματικά αγαπάτε τους εαυτούς σας, ό,τι κι αν λένε οι άλλοι για εσάς.

Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε μία ιδιαιτέρως δύσκολη εβδομάδα, οπότε θέλει λίγη προσοχή.

Τα θέματα της εργασίας, σας έχουν αγχώσει υπερβολικά. Παρ’ ότι είστε αρκετά επιφυλακτικοί με το τί θα συμβεί στο μέλλον, δεν σας λείπει η ευαισθησία και η καλοσύνη. Η πίεση που αισθάνεστε θα βγάλει στην επιφάνεια τον πιο ντροπαλό εαυτό σας, ο οποίος θα εκδηλωθεί είτε με απομόνωση, είτε με άκομψες και άγαρμπες κινήσεις. Επιπλέον, θα σας πιάσει αδιαφορία προς την συντήρηση και την τακτοποίηση της οικίας σας. Από εκεί και πέρα, η συμπεριφορά σας προς το άλλο φύλο θα γίνει προβληματική. Επειδή όταν βρίσκεστε σε καθεστώς πίεσης και ανισορροπίας, δεν είστε οι εαυτοί σας, θα νιώσετε ότι το άλλο φύλο είναι ο εχθρός σας, και ότι εκείνος ή εκείνη φταίνε για όλα. Αν είστε ελεύθεροι, το γεγονός αυτό θα γίνει φαύλος κύκλος. Όσο πλησιάζετε το άλλο άτομο άναρχα, τόσο εκείνο θα σας απωθεί. Όσο θα σας απωθεί, τόσο εσείς θα κατηγορείτε το άλλο φύλο για τα δεινά σας. Οι δεσμευμένοι απλά θα νιώσετε ότι πρέπει να απομονωθείτε από το ταίρι σας. Δεν θα έχει σημασία εάν αγαπάτε το ταίρι σας, αυτό το διάστημα θα δείχνετε αρκετά ψυχροί.

Λίγοι κι εκλεκτοί από εσάς, θα βιώσετε τις ημέρες αυτές ως αποκάλυψη, καθώς θα ανακαλύψετε ότι τελικά δεν φταίτε εσείς για όλα όσα συμβαίνουν, αλλά οι προβληματικοί άνθρωποι με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Για αυτό και θα συμβούν δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι θα αγαπήσετε τον εαυτό σας περισσότερο, και το δεύτερο ότι θα γίνετε άριστοι στην εργασία σας.

Εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα, με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις.


Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα έλθετε σε σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση με άτομα μέσα από τον χώρο της εργασίας σας, τα οποία θα σας κάνουν τον βίο αβίωτο με τις εμμονές τους. Για λίγες ημέρες δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, οπότε θα ζείτε μέσα στην υπερένταση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, τώρα που τα πράγματα ηρεμούν στις ζωές σας, θα αρχίσετε να βγάζετε στην επιφάνεια τις καλές πτυχές του χαρακτήρα σας, καθώς θα αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο. Το αποτέλεσμα θα είναι να πετάξετε από επάνω σας το άγχος, και σταδιακά θα αποκαθιστάτε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Ερωτικά θα έχετε κάποια προβλήματα, επειδή θα νιώσετε ότι ακόμη δεν είστε 100% έτοιμοι.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Από την μία, θα νιώσετε την αγάπη και την στήριξη των φίλων σας, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Από την άλλη, η ερωτική σας φύση θα σας κάνει να χαθείτε στην άβυσσο των ανθρώπινων παθών. Προσέξτε όμως, διότι αυτό που θα ζήσετε δεν έχει καμία σχέση με την ανιδιοτελή αγάπη που τόσο αναζητάτε.

Εσείς οι Τοξότες, γενικά θα έχετε μία καλή εβδομάδα, καθώς μέρα με την ημέρα επιστρέφει η καλή σας διάθεση.

Κάθε μέρα που ξημερώνει, αρχίζετε να νιώθετε καλύτερα, καθώς αγαπάτε τον εαυτό σας όλο και περισσότερο. Το χαμόγελο αρχίζει να φωτίζει και πάλι το πρόσωπό σας, και αναδύονται αργά αλλά σταθερά οι αξιαγάπητες αρετές σας. Επιστρέφουν λοιπόν η ανοικτή καρδιά, η ευθύτητα, η αθωότητα, οι πτυχές της προσωπικότητάς σας που κάνουν τους άλλους να σας αγαπούν, και να νιώθουν περήφανοι που σας έχουν πλάι τους, είτε σαν φίλους, είτε σαν συνεργάτες, είτε σαν συντρόφους. Η περίοδος αυτή, ευνοεί το να περάσετε από την φάση των επιθυμιών και των ευχών, στην φάση της πραγματοποίησής τους. Ευτυχώς δεν θα σας βιάζει ο χρόνος για να τα πραγματοποιήσετε, αλλά σίγουρα χρειάζεται καλός προγραμματισμός.

Στο έρωτα, το επόμενο διάστημα θα έχετε αρκετές και ζωηρές φαντασιώσεις. Μπορεί να τις επικοινωνήσετε στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αλλά μάλλον θα δυσκολευτείτε να τις κάνετε πράξη, επειδή ακόμη ερωτικά δεν νιώθετε καλά με τους εαυτούς σας. Το επικοινωνιακό παιγνίδι όμως, θα σας προσφέρει αρκετή ηδονή.

Εσείς οι Αιγόκεροι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα συνεχίσετε τα ερωτικά ανοίγματα, αλλά μέχρι τα μέσα της εβδομάδος. Παράλληλα όμως θα σας πιάσει εμμονή για το αν σας αγαπούν, για τα έξοδα, για το πού πάνε τα λεφτά που εισπράττετε, αν θα κάνετε σεξ, και άλλα τέτοια. Ευτυχώς που από την Παρασκευή και μετά, ηρεμείτε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, αν και θα είστε ιδιαίτερα προσαρμοστικοί στο περιβάλλον σας, θα γίνετε ανυπόφοροι με την επιπολαιότητα και τις εμμονές σας. Ειδικά εσείς οι γυναίκες Αιγόκεροι, θα ενοχλήσετε με την ματαιοδοξία και την φιλαρέσκειά σας, τους συντρόφους σας ή τους άνδρες που σας επιθυμούν.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα επιδείξετε αφάνταστη επιμονή στις προκλήσεις. Δεν θα ανεχθείτε τους περιορισμούς και τα εμπόδια που σας βάζουν τρίτοι. Το καλό είναι πως σε αυτόν τον αγώνα δεν θα είστε μόνοι. Επειδή είστε άξιοι, θα προσελκύσετε την βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων.

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους. Από την μία, πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, και από την άλλη, τον ίδιο σας τον εαυτό.

Πολλά είναι τα θέματα που σας απασχολούν, κυρίως γιατί επαναλαμβάνονται καταστάσεις και γιατί η ζωή σας είναι στάσιμη. Σε προσωπικό επίπεδο, καλώς ή κακώς, η σκέψη σας είναι θολωμένη επειδή ενδωματώνετε τις εμπειρίες της ζωής σας με λανθασμένο τρόπο, πάνω στην βάση ενός κακώς εννοούμενου εγωισμού. Θέλοντας να προστατεύσετε τους εαυτούς σας, κάνετε τα πάντα λάθος. Και αντί να καθίσετε και να κάνετε την αυτοκριτική σας, κατηγορείτε με περισσή ευκολία τον κόσμο γύρω σας. Η συμπεριφορά αυτή έχει ένα τίμημα, το οποίο το πληρώνετε «ευχαρίστως».

Οι σχέσεις σας, και όχι μόνο οι προσωπικές, περνούν κρίση επειδή δεν εννοείτε να αλλάξετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μία συνεργασία ή μία συμφωνία πρόκειται να τερματιστεί. Σε προσωπικό, μάλλον τερματίζεται μία σχέση που είχε καταντήσει προβληματική. Όμως, δεν είναι όλα μαύρα. Οι ημέρες αυτές θα σας φέρουν κοντά με άτομα που έχουν αρκετή διαφορά ηλικίας από εσάς, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Σημασία έχει ότι οι γνωριμίες αυτές θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις!

Φαίνεται πως εσείς οι Ιχθύες αυτήν την εβδομάδα θα αντιστρέψετε τους ρόλους, και αντί να είστε τα θύματα, θα γίνετε οι θύτες.

Το Σύμπαν φαίνεται πως αποφάσισε ότι είναι καιρός να βγείτε από τον προσωπικό σας κόσμο, και να αντιμετωπίσετε επί ίσοις όροις τον κόσμο εκεί έξω. Από χαριτωμένα ψαράκια θα γίνετε πιράνχας, καθώς με εντελώς παράτολμο και παρορμητικό τρόπο θα διεκδικήσετε το δικαίωμα στο όνειρο, και θα απαιτήσετε να σας δείξουν τον σεβασμό που σας αξίζει. Από εκεί και πέρα, η ζωηρή σας φαντασία θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους στόχους που θέλετε να κατακτήσετε, ή να βρείτε το θάρρος να κυνηγήσετε αυτούς που έχετε. Το καλό είναι πως το Σύμπαν σας προστατεύει από τις κακοτοπιές, καθώς ας μην κρυβόμαστε, με την ορμή και την τόλμη δεν το έχετε, οπότε θα γλιτώσετε τις καταστροφικές συνέπειες που σας συμβαίνουν όταν σας πιάνει αυτή η μανία.

Ερωτικά, πλέον όποιος ή όποια δεν σας κάνει, απλά θα του λέτε να πάει στο καλό! Δεν θα καθίσετε πια να σας πιπιλάνε τα αυτιά, για μεγάλους έρωτες και όρκους αιώνιας πίστης. Τα πράγματα θα είναι απλά για εσάς, ή ζεις αυτό που έχεις ή το αφήνεις να φύγει. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την αφήνετε να περνά έτσι, και πλέον το αναγνωρίζετε κι εσείς.

ΖΩΔΙΑ

Δες όλες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια από 16-22 Ιουλίου 2018 από την αγαπημένη μας Άννα Μπελίτση

Άννας Μπελίτση
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Ιουλίου και οι μέρες από 16-22 Ιουλίου έχουν έναν έντονο χαρακτήρα! Η εβδομάδα ξεκινά με πολλά σχέδια και με την ευκαιρία να μπορούν να έχουν επιτυχία στις προσωπικές τους προσδοκίες κυρίως οι Δίδυμοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύς.

Την Τρίτη, πολλοί θα χρειαστούν να πληρώσουν το νόμισμα λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος και σίγουρα οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύς νιώθουν πιο απογοητευμένοι ή ακόμα και άτυχοι από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν τους φέρθηκαν ακριβώς έτσι όπως τους άξιζε.

Η Τετάρτη είναι μέρα ανασύνταξης και απολογισμού, δεν θα λείψουν όμως οι ξαφνικές ευκαιρίες τύχης για τους Κριούς, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους, ενώ αρκετοί Ιχθύς θα πάρουν πολλές πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα.

Την Πέμπτη, χαρίζει κέρδη τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, αρκεί μόνο οι ευκαιρίες να αξιοποιηθούν άμεσα αλλά και με σύνεση. Πιο τυχεροί θα σταθούν οι Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι.

Η Παρασκευή δίνει ευκαιρίες συμφιλίωσης ερωτικών αλλά και φιλικών σχέσεων, ενώ μας βοηθά να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την θέληση και την δύναμή μας. Πιο τυχεροί θα είναι οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύς.

Το Σαββατοκύριακο φέρνει ρήξεις σχέσεων και ξεκαθαρίσματα που προκαλούν πόνο και απογοήτευση, ιδιαίτερα για τους Κριούς και τους Διδύμους. Οι Καρκίνοι, Ζυγοί, Σκορπιοί μπορεί να απογοητευτούν από την στάση και συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, ωστόσο σύντομα θα μπορέσουν να βρεθούν τυχεροί μέσα από νέες σχέσεις που θα κάνουν.

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε απορροφημένοι στις πρακτικές σας υποθέσεις, στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας και αυτή την εβδομάδα δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει και πολύς ελεύθερος χρόνος για να νιώσετε καλοκαίρι. Την Δευτέρα βάζετε σε μία σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σας και προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. Την Τρίτη εκδηλώνονται συναισθήματα μοναχικότητας και υπάρχουν κάποια κενά στην καρδιά σας τα οποία δεν μπορούν εύκολα να καλυφθούν. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι μέρες που σας ωθούν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να αποτραβηχτείτε για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να προσέξετε για ξεκαθαρίσματα και ρήξεις στις σχέσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα είσαστε αρκετά πιο ικανοποιημένοι, τυχεροί και με περισσότερη δύναμη και αυτοπεποίθηση κατά την διάρκεια της Τρίτης και την Τετάρτης. Αυτές είναι και οι τυχερές σας μέρες που μπορείτε να ξαφνιαστείτε ευχάριστα από τις εξελίξεις γύρω σας, ενώ και στην αισθηματική σας ζωή μπορείτε να αποκαταστήσετε κάποια κενά. Θέλω να μου δείξετε προσοχή την Πέμπτη και την Παρασκευή γιατί η επιπολαιότητα και η βιασύνη μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη και παρανοήσεις. Την Κυριακή η ερωτική σας λίμπιντο θα είναι αρκετά ανεβασμένη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εβδομάδα διψάτε για δράση, εξέλιξη και νέα πράγματα και ναι μπορώ να πω ότι θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να ταξιδέψετε μακριά απολαμβάνοντας το καλοκαίρι. Οι συνθήκες ωστόσο δεν σας ευνοούν για να μπορείτε ανέμελα να χαρείτε τις στιγμές αυτής της εβδομάδας. Είσαστε αναγκασμένοι ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη να κλείσετε ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος, να μεριμνήσετε περισσότερο τις οικονομικές σας υποθέσεις ενώ δεν θα λείψει και από την πλευρά σας η ανάγκη να κάνετε ερωτικά ξεκαθαρίσματα. Μεγαλύτερη προσοχή ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας θα πρέπει να δείξετε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, γιατί μία «σκανδαλώδη ερωτική περιπέτεια» μπορεί να σας μπλέξε σε μπελάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε! Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει καλοπροαίρετους και πρόθυμους να σταθείτε και να υποστηρίξετε τους πάντες (στην εργασία ή στην προσωπική ζωή). Έρχεται όμως η Τρίτη και η Τετάρτη, που φέρνουν την απογοήτευση από την στάση και την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι λειτουργούν κάπως πισώπλατα απέναντί σας. η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει αστάθειες, ωστόσο την Κυριακή θα μπορείτε να έχετε μία τυχερή συνάντηση ή γνωριμία!

ΛΕΩΝ

Ξεκινά μία εβδομάδα που παρόλες τις πιέσεις της, σας βοηθά να φτάσετε σε ένα υπέροχο, ρομαντικό αλλά και άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο. Έτσι λοιπόν στο ξεκίνημα της, προσπαθήστε να μην απογοητεύεστε από τις κακοτοπιές, τις καθυστερήσεις και τις συγχύσεις που θα δημιουργούνται! Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ανοδική πορεία όπου κατά την διάρκεια της Πέμπτης θα έχετε και κάποιο έξτρα έσοδο. Ένα ταξίδι, μία γνωρίμία ή μία θετική έκβαση στα αισθηματικά, προμηνύεται κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την Δευτέρα ως και την Τετάρτη οι μέρες της εβδομάδας είναι δύσκολες, με πολλές πιέσεις και ευθύνες ενώ η ψυχολογική σας διάθεση δεν είναι και τόσο καλή! Οι καταστάσεις γύρω σας, σας έχουν έντονο παρασκήνιο και κάποιες από τις επαγγελματικές σας συνεργασίες αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι και τόσο φερέγγυες. Προσπαθήστε να αποφύγετε την ανάμιξή σας σε λόγια και κουτσομπολιά. Την Πέμπτη, να αναμένετε ότι υπάρχουν κάποιες ξαφνικές εξελίξεις στην ημέρα σας που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Τα γεγονότα αυτά θα σας αιφνιδιάσουν ωστόσο πολύ γρήγορα θα μπορείτε να βρείτε λύσεις. Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή διανύετε τις καλύτερες μέρες της εβδομάδας όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο, την θάλασσα, την επικοινωνία με φίλους και δικά σας πρόσωπα! Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι βελτιώνεται μετά τις 20 Ιουλίου.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα είναι για εσάς σαφώς πολύ καλύτερη από την προηγούμενη! Το ενδιαφέρουν σας είναι στραμμένο κατά κύριο λόγο στις σχέσεις σας και στα αισθηματικά σας. Πολλοί από εσάς έχετε μία επανασύνδεση ή δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Δείξτε όμως προσοχή και μην βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα και εξελίξεις στον αισθηματικό σας τομέα, γιατί ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Τετάρτης θα απογοητευτείτε. Από την Πέμπτη ως και το Σάββατο , ο παράγοντας της τύχης θα είναι στο πλευρό σας, επιθυμίες πραγματοποιούνται, ενώ δέχεστε την στήριξη και την αγάπη των οικείων σας. Κατά την διάρκεια της Κυριακής θα χρειαστεί να σκεφτείτε και να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, παθιασμένα και με εσάς να προσπαθείτε να επιβάλλεται τα θέλω σας. Σίγουρα όμως καταφέρνετε να φέρετε τα πράγματα γύρω σας στα μέτρα και στα σταθμά τα δικά σας. Μέχρι και την Τρίτη έρχονται κάποια χρήματα στα χέρια σας, το ίδιο γρήγορα όμως και φεύγουν. Είναι φανερό ότι πολλοί από εσάς αυτό το διάστημα είσαστε σε μία φάση αναμονής και προσπάθειας για την ολοκλήρωση μίας σημαντικής επιθυμίας σας. Ως το τέλος της εβδομάδας θα μπορείτε να έχετε τις θετικές εξελίξεις που προσμένετε. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε ένα πολύ καλό στάδιο από την Τετάρτη και έπειτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές φορές τα σχέδια αλλάζουν για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα σημείο που στην πορεία αντιλαμβανόμαστε ότι εντέλει αυτό ήταν που πραγματικά προσδοκούσαμε. Έτσι και εσείς φίλοι μου Τοξότες, αυτή την εβδομάδα έχετε αλλαγές σε όλα αυτά που περιμένετε και έχετε προγραμματίσει. Οι αλλαγές αυτές ωστόσο, εντέλει θα αποβούν θετικές και τυχερές και θα σας οδηγήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο και θα σας συναρπάσει! Οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας είναι για εσάς η Τρίτη, η Πέμπτη και το Σάββατο. Προσοχή στις βιασύνες και στις επιπολαιότητες την Κυριακή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαστε από τους απόλυτα κερδισμένους της εβδομάδας, αφού οι κάρτες ταρώ που σας αντιπροσωπεύουν μέρα προς μέρα για την εβδομάδα που ακολουθεί, είναι σχεδόν όλες θετικές. Τυχερές οι εξελίξεις αναμένονται από την πρώτη μέρα της εβδομάδας που ξεμπλοκάρουν για τα καλά κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη, ενώ δεν θα λείψει και η ικανοποίηση από ανθρώπους που αγαπάτε και από την οικογένειά σας. Η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας είναι η Πέμπτη, όπου το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και οι ευθύνες σας πολλές. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο σας προτρέπει για δράση, ενώ μία ερωτική ιστορία φαίνεται ότι εξελίσσεται στους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία δημιουργική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σας και από το ξεκίνημά της ακολουθείτε περισσότερο το ένστικτο και το συναίσθημά σας, ικανοποιώντας τα βαθύτερα θέλω σας. Κάποιες επαγγελματικές σας προσπάθειες θα στεφθούν με επιτυχία ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Πέμπτης. Σημαντικές ερωτικές εξελίξεις θα έχετε από την Παρασκευή και έπειτα, όπου μπορώ να πω ότι θα περάσετε τις πιο ερωτικές στιγμές αυτού του μήνα. Οι ελεύθεροι καλό είναι το διάστημα από τις 20-22 του μήνα να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες που γίνονται. Τα οικονομικά σας ούτε κλαίνε, αλλά ούτε και γελάνε και οι μέρες σας φανερώνουν ότι χρειάζεται προσπάθεια και εργασία προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας σε αυτό τον τομέα.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με κέφι, δυναμισμό, αποφασιστικότητα αλλά και με αρκετές ενδιαφέρουσες επαφές και σχέδια για τις υπόλοιπες μέρες του καλοκαιριού! Σίγουρα ωστόσο αν είναι κάτι αυτό που σας πιέζει είναι ο τομέας των επαγγελματικών και των οικονομικών σας όπου εκεί φαίνεται ότι έχετε αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε. Μία ερωτική ιστορία σας «ταξιδεύει» είτε πραγματικά , είτε και μεταφορικά από την Παρασκευή και έπειτα. Πολλοί από εσάς δεσμεύεστε με έναν άνθρωπο που πληροί όλες τις προδιαγραφές για να μπορέσετε να ζήσετε όμορφα μαζί!

 

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin