Υλικά για ένα μπολάκι:

200 γρ. βρασμένα ρεβύθια
60 γρ. σιρόπι αγαύης
2 κ.σ. λάδι καρύδας
5 κ.σ. νερό
18 γρ. κακάο
1 κ.γ. εκχύλισμα πορτοκαλιού/βανίλιας


Εκτέλεση:

Πολτοποιώ στο μπλέντερ τα ρεβύθια ώσπου να γίνουν κρέμα. Μετά προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά και ξαναχτυπώ. Αδειάζω σε αεροστεγές δοχείο και φυλάσσω στο ψυγείο. Καλοφάγωτο!

Υ.Γ. μην παραλείψετε το εκχύλισμα. Επειδή τα ρεβύθια είναι άγευστα με επίπεδη γεύση, το χρειαζόμαστε για ένταση!