Οι μικροί θησαυροί που διευκολύνουν ή καλυτερεύουν πανεύκολα το μακιγιάζ σου είναι πάντα απαραίτητοι στο νεσεσέρ σου, ανεξάρτητα από την εποχή. Τελευταία, ειδικά, τα beauty brands έχουν καταφέρει να σου προσφέρουν μία τεράστια ποικιλία από πολυμορφικά ή απλά εύχρηστα προϊόντα που θα σε κάνουν να αγαπήσεις το μακιγιάζ.

Η χρήση αυτών είναι ικανή να σε κάνει να βάφεσαι περισσότερο, ενώ πολύ εύκολα θα βάλεις στην πρωινή σου ρουτίνα σημεία του προσώπου που τα προσπερνούσες στο καθημερινό μακιγιάζ, λόγω έλλειψης χρόνου. 

Τέτοια προϊόντα είναι αυτά που θα δεις παρακάτω και αφορούν στα μάτια σου. Μπορεί με την πρώτη ματιά να μην τους δώσεις πολύ σημασία. Με λίγη προσοχή θα τα λατρέψεις και θα τους δώσεις περίοπτη θέση στο νεσεσέρ σου.

Phyto-Eye Twist, Sisley

sisley.jpeg

Το Phyto-Eye Twist είναι μια all-in-one λύση για μακιγιάζ ματιών. Καλύπτει τη σκιά ματιών, το μολύβι και το eyeliner. Η φόρμουλα του είναι εμπλουτισμένη με φυτικά ενεργά συστατικά (πράσινο τσάι, λευκό κρίνο, Camellia), προστατεύοντας έτσι το λεπτό δέρμα των βλεφάρων.
4-Colour Pen, Clarins

clarins.jpeg

Ένα πολυχρηστικό εργαλείο που μπορείς να έχεις μόνιμα στην τσάντα σου. Το στυλό διαθέτει 3 διαφορετικές αποχρώσεις που λειτουργούν ως μολύβι ματιών και μία σε ουδέτερη nude απόχρωση για τα χείλη που ταιριάζει με όλα.
Ombre Hypnôse Mini Eyeshadow Pencil, Lancôme

lancome.jpg

Μία παστέλ σκιά σε ουδέτερη απόχρωση που θα φωτίζει το βλέμμα σου κάθε μέρα σε μορφή στυλό. Είναι εύχρηστο και χωρά στην τσάντα σου, έτσι ώστε να έχεις το επιλογή να την χρησιμοποιήσεις όλες τις ώρες της μέρας.