Νοεμβρίου 25, 2020

ΖΩΔΙΑ

Στη σημερινή εποχή που ζούμε παρατηρούμε ότι αυξάνεται ο αριθμός των διαζυγίων και ο θεσμός της οικογένειας κλονίζεται ή αλλάζει μορφή .

Έτσι και παρά τις εξωτερικές περίεργες συνθήκες όλο και πιο πολλά ζευγάρια καταλήγουν στην λύση του διαζυγίου, αποφεύγοντας τον συμβιβασμό και την υποχρεωτική συγκατοίκηση.

Έτσι πάμε να εξετάσουμε και σύμφωνα πάντα με την Αστρολογία ποια είναι τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στο διαζύγιο και τι είναι αυτό που τους σπρώχνει σε μια τέτοια απόφαση;

Κριός

Ο Κριός από τη φύση του παρορμητικός θα προχωρήσει στη λύση του διαζυγίου απλά γιατί βαρέθηκε ή νιώθει ότι χάνει την ανεξαρτησία του. Είναι βιαστικός και ανυπόμονος και για αυτό δεν μπορεί να συμβιβαστεί. Όμως μπορεί να το μετανιώσει και να παντρευτεί ξανά το ίδιο άτομο.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα αποφύγει το διαζύγιο γιατί του αρέσει η οικογένεια και δεν μπορεί να φανταστεί ότι πρέπει να παραδεχτεί το «λάθος» του. Έτσι θα προσπαθήσει να βρει λύσεις ακόμα και εάν υπάρχει και το τρίτο πρόσωπο. Δεν χαλάει εύκολα ότι έχει φτιάξει.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δύσκολα παντρεύεται και για αυτό δύσκολα χωρίζει. Θα πρέπει να περνάει πολύ άσχημα και τα προβλήματα να είναι ανυπέρβλητα. Εφόσον όμως αποφασίσει να βγει από έναν γάμο και κυρίως λόγω έλλειψης επικοινωνίας, θα το ξεπεράσει σχετικά γρήγορα. Δεν θέλει να καταπιέζεται.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δύσκολα θα επιλέξει το διαζύγιο καθώς θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια και θα το κάνει μόνο όταν πάρει και την συγκατάθεση της οικογενείας του και βέβαια νιώσει την έλλειψη αγάπης από το ταίρι του. Συζητάει με τις ώρες για να λύσει τα προβλήματα του, αλλά δεν συμβιβάζεται.

Λέων

Ο Λέων είναι κολλημένος με την εικόνα του προς τα έξω και δεν χωρίζει εύκολα παρά μόνο όταν τίθεται θέμα απιστίας. Γενικά μπορεί να παραμένει σε έναν γάμο και για τα μάτια του κόσμου. Αποφεύγει τις προσωπικές αλλαγές.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που θα εξετάσει εξονυχιστικά τους λόγους που θέλει ή πρέπει να πάρει διαζύγιο και μετά θα αποφασίσει. Βέβαια μπορεί και να χωρίσει χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, απλά γιατί δεν μπορεί να δεχτεί τα ελαττώματα του /της συντρόφου του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που δεν δέχεται να χωρίσει και θα κάνει τα πάντα να κρατήσει τον γάμο του. Συνήθως αποφεύγει να βλέπει την αλήθεια και δεν του αρέσει να ξεβολεύεται. Ο μόνος λόγος να χωρίσει είναι να το θέλει ο /η σύζυγος του/της.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός χωρίζει μόνο όταν του έχει τελειώσει το συναίσθημα και χωρίς να δώσει πολλές εξηγήσεις. Συνήθως εμπλέκεται σε άσχημα διαζύγια γιατί δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη και εκδικείται.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν χωρίζει εύκολα γιατί αργεί να δεσμευτεί, άρα είναι αρκετά συνειδητοποιημένος τι θέλει και τι όχι. Ο μόνος λόγος να χωρίσει είναι η απιστία και φυσικά εαν νιώσει ότι στερείται η ελευθερία του. Γενικά όμως αποφεύγει τον χωρισμό.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που θα επιλέξει το διαζύγιο, εάν θίγονται τα συμφέροντα του και παραδόξως όχι τα συναισθήματα του. Γενικά ακολουθεί το δρόμο της λογικής και αποφεύγει τα δράματα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δυσκολεύεται να χωρίσει απλά γιατί δεν έχει απαιτήσεις μέσα στον γάμο του και ίσως λείπει πολλές ώρες. Έτσι συνήθως καταλήγει στο διαζύγιο μόνο και εφόσον το θέλει το ταίρι του. Πολιτισμένα αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που μπορεί να κάνει πάνω από ένα γάμο και το διαζύγιο είναι κάτι σαν αναγκαίο κακό. Εύκολα πληγώνεται αλλά δύσκολα εγκαταλείπει τη μάχη. Έτσι μπορεί να παντρευτεί δύο φορές το ίδιο άτομο.https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

της Κατερίνας Λιναρίτη 
Αστρολόγος
Ας μιλήσουμε για την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοέμβριου στις 11 και 29 το πρωί.

Από τα πρώτα που παρατηρούμε την ημέρα αυτή είναι ότι οι Δεσμοί της Σελήνης κάνουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα , έτσι καρμικά μας τονίζονται θέματα ασθενειών και θεραπείας σε πρώτη φάση .

Εν συνεχεία μελετώντας την μοίρα της Έκλειψης βλέπουμε ότι στην 8η και 38 λεπτά μοίρα του Τοξότη βρίσκεται ο Αντάρης. ‘’ Ο οποίος είναι ένας από τους Βασιλικούς Αστέρες που οι Πέρσες το είχαν ως σημάδι της Δύσης και της φθινοπωρινής Ισημερίας. Αποκαλείται και η καρδιά του Σκορπιού και σύμφωνα με τον Πτολεμαίο είναι φύσης Άρη και Δια. Δίνει αντικρουόμενα στοιχεία όπως ανοιχτό μυαλό και γενναιοδωρία αλλά και κακία καθώς και καταστροφική τάση . Επίσης με τον Ήλιο που βρίσκεται εκεί πάνω επί της παρούσης δίνει τον υποκριτή σε θρησκευτικά θέματα , τιμές και πλούτη που καταλήγουν σε ατίμωση’’ *(Απόσπασμα από βιβλίο « Παραδοσιακοί Απλανείς και Αστρολογία » της Μαίρης Γαλανού).

Θα δούμε επί της παρούσης κλείσιμο λογαριασμών , ένας κύκλος θα κλείσει που αφορά θέματα υγείας εφόσον ο Ποσειδώνας διεξάγει το Τ τετράγωνο της Εκλείψεως. Μια σκληρή μοίρα είτε πρόκειται για κοινωνικά ή θρησκευτικά ξεκαθαρίσματα είτε για σκληρές επεμβατικές μεθόδους της ιατρικής θεραπείας είτε για πολεμικές συρράξεις. Ο Ερμής σε θέση κλειδί βρίσκεται στην 27 η Μοίρα του Σκορπιού πάνω ακριβώς στην Έκλειψη Σελήνης του Ταύρου που εκδηλώνετε ένα χρόνο μετά και μας δίνει το κλείσιμο της συγκεκριμένης υπόθεσης, η όποια με αφαιρετικό χαρακτήρα έχει ως αφετηρία στο σήμερα και κλείσιμο την ημέρα που πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου 2021. Ενεργοποιημένη μέσα στον 5 οίκο (χάσιμο της χαράς) του προοδευτικού χάρτη της χώρας μας και κυβερνά επίσης 12ο ( Κρυφοί εχθροί )και 4ο(κράτος , σύνορα ) οίκο της . Προφανώς κάτι υπόγειο σε θέματα σχέσεων με το εξωτερικό, με τη μορφή κάποιας συγκυρίας δημιουργείται τώρα για τα όποια θα έχουμε σχετική ενημέρωση και αποτελέσματα αργότερα! https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΡΟΗ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σήμερα ανεβάζει τους ρυθμούς προσθέτοντας ανυπομονησία και υπερβολή στις δράσεις μας. Ευτυχώς η καλή σχέση με τον Ήλιο στον Τοξότη θα βοηθήσει την ενέργεια να ρέει θετικά, κρατώντας ταυτόχρονα ισορροπίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η θετική σχέση της Σελήνης στο ζώδιο σας με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον καταλληλότερο τρόπο να περάσετε τα μηνύματά σας. Χωρίς βιασύνη, με τις σωστές λέξεις και το απαραίτητο σθένος μπορείτε να κάνετε μια δράση η οποία θα βοηθήσει την προβολή σας.

Για τους Ταύρους, η έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας θα είναι ο μόνος λόγος που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε αποδυναμωμένη/ος. Φροντίστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για τους Διδύμους, μπορεί το γνώριμο να σας παρέχει ασφάλεια αλλά η ημέρα προσφέρεται για ανανέωση και οραματισμό. Η διαπραγμάτευση θα πρέπει να είναι στο μενού της ημέρας.

Για τους Καρκίνους, οι πλανητικές ενέργειες σήμερα σας ωθούν σε δημιουργικά μονοπάτια και εσείς χρειάζεται να είστε σε αγρύπνηση. Να διεκδικήσετε την θέση που σας αξίζει με ομορφιά και χάρη.

Για τους Λέοντες, σήμερα το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να ανακαλύψετε την χρυσή τομή που μπορεί να ενώσει αντίθετες καταστάσεις στο σήμερα της ζωής σας. Δημιουργήστε μια γέφυρα ακόμη και εάν φαινομενικά δείχνουν ανόμοια μεταξύ τους.

Για τους Παρθένους, η θετική ροή της Σελήνης με τον Ήλιο ανανεώνει την οπτική που βλέπετε κάτι συγκεκριμένο σήμερα. Το αποτέλεσμα θα είναι ευεργετικό μιας και η βελτίωση στρατηγικής ή η επανεξέταση θα φέρει βελτίωση.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντι σας, σας θέλει να δώσετε σημασία σε πράγματα τα οποία σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Η θετική της σχέση με τον Ήλιο δίνει επιμονή με αποτέλεσμα να έρχονται άμεσες λύσεις.

Για τους Σκορπιούς, η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλο ευνοεί ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Η οικειότητα και η ελευθερία είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να προστεθούν ώστε να έρθει μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Κριό σήμερα σας βοηθά να επανασυνδεθείτε με τα άτομα και τις καταστάσεις γύρω σας. Η θετική της σχέση της με τον Ήλιο φωτίζει και ζεσταίνει την καρδιά σας, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας και δίνοντας ώθηση προς τα εμπρός.

Για τους Αιγόκερους, η δαπάνη του χρόνου είναι πάντα ένα κύριο ζήτημα. Σήμερα τα πλανητικά δρώμενα δίνουν την απαραίτητη ώθηση και ελευθερία κινήσεων, βοηθώντας σας να αφήσετε παλλαϊκές πεποιθήσεις, ιδέες και απόψεις στην άκρη.

Για τους Υδροχόους, η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σήμερα σας φέρνει σε επαφή με τις δυνατότητες και ικανότητες που έχετε. Η επικοινωνία μπορεί να σας δώσει τα μέγιστα έχοντας επαφή με αυτό που πραγματικά ζητάτε να καταφέρετε μέσα από αυτή.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να διαθέσετε τον απαιτούμενο χρόνο σε κάτι που θέλετε να φέρετε εις πέρας και να ολοκληρωθεί. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σας βοηθά να προσανατολιστείτε καλύτερα στον στόχο και σκοπό σας.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΝΟΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το μεσημέρι και η θετική της σχέση με τον Ήλιο μας βοηθά ενεργειακά να χαλαρώσουμε από την ένταση και να ψάξουμε εναλλακτικές, έξυπνες λύσεις για ζητήματα που μας απασχολούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι καλή ημέρα για να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Μπορεί οι εξωτερικές συνθήκες να μην επιτρέπουν πολλές δράσεις αλλά ούτως ή αλλιώς σήμερα θέλετε μέσω της φαντασίας σας να φύγετε σε τόπους μακρινούς.

Για τους Ταύρους, η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σας βοηθά κυρίως σε κοινωνικά θέματα. Μπορεί οι κοινωνικότητά σας να έχει πάρει άλλη μορφή λόγω των περιστάσεων, ωστόσο σήμερα δίνεται η ευκαιρία για νέες ευκαιρίες.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στους Ιχθύες δεν είναι η ιδανική θέση για το ζώδιο σας γενικότερα αλλά σήμερα η ευνοϊκή της σχέση με τον Ήλιο σας φέρνει καλά νέα. Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια για έναν πολύ συγκεκριμένο θετικό λόγο.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη με τον Ήλιο σήμερα σας ταξιδεύουν σε τόπους όπου νέες δημιουργικές εικόνες γεμίζουν την φαντασία σας. Η πίστη και η αφιέρωση σε έναν σκοπό αρχίζουν να δείχνουν τους καρπούς τους.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στους Ιχθύες αγγίζει ευαίσθητές σας χορδές. Η θετική όμως σχέση της με τον Ήλιο σας φορτίζει με ενέργεια και είναι σίγουρο πως μπορείτε να διαχειριστείτε οτιδήποτε σας δημιουργήσει σύγχυση σήμερα.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει τον τομέα “σχέσεις” δημιουργώντας είτε όμορφα συναισθήματα είτε αφήνοντας ένα πέπλο αμφιβολίας στο πέρασμά της. Η θετική όμως σχέση της με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει με ευελιξία να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να θολώσει το τοπίο μπροστά σας σήμερα. Προχωρήστε το πρόγραμμα σας και είναι σίγουρο πως η θετική της σχέση με τον Ήλιο, θα φωτίσει τον δρόμο σας.

Για τους Σκορπιούς, είναι μια καλή ημέρα εάν αφήσετε λίγο τα πράγματα στην τύχη τους. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε οτιδήποτε περιέχει το στοιχείο της δημιουργίας.

Για τους Τοξότες, το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή έχει προτεραιότητα σήμερα. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σας βοηθά σε αυτούς τους τομείς, παίρνοντας ικανοποίηση μέσα από δράσεις οι οποίες έχουν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα γίνεται με κάποιον τρόπο σημαντική. Άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας είναι παρόντες και υποστηρικτικοί, αρκεί να τους το ζητήσετε.

Για τους Υδροχόους, είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια σας. Είτε αφορά τα συναισθηματικά είτε τα οικονομικά σας μπορείτε σήμερα να προχωρήσετε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς και νιώθετε έτοιμη/ος να κάνετε ενέργειες προς όφελός σας. Η ευνοϊκή της σχέση με τον Ήλιο είναι υποστηρικτική για οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα και προβολή σας

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ!

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που έλκει, σαν μαγνήτης. Στο ζώδιο του Σκορπιού έλκει την δύναμη της Αλήθειας, της Πίστης, του Μυστηρίου και οτιδήποτε δεν φαίνεται με γυμνό μάτι. Η Θεά της Αγάπης στο συγκεκριμένο ζώδιο μας παροτρύνει να ψάξουμε τον άνθρωπο που θα μοιραστούμε το βαθύ πάθος και το διεισδυτικό μυαλό. Τίποτα ρηχό ή πλατωνικό, μόνο την ομορφιά της Ψυχής που καθρεφτίζεται στο σώμα. Τα συναισθήματα εκφράζονται όχι από παρόρμηση, όχι από την ομηρία της παλίρροιας μας. Εκφράζονται για να αγαπηθούμε περισσότερο, να νιώσουμε περισσότερο, να φτάσουμε στην πηγή, εκεί που υπάρχει ο θησαυρός που περιμένει να τον κατακτήσουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια ότι έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας. Επιθυμίες και συναισθήματα τα οποία είχαν μείνει στην άκρη είτε οικειοθελώς είτε γιατί δεν έβρισκαν ανταπόκριση. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου δίνει την ευκαιρία για εκκαθάριση αξιών, κρατώντας ότι είναι πολύτιμο για το μέλλον σας.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, έρχεται απέναντι σας ενεργοποιώντας τον τομέα “σχέσεις”. Είτε φιλικές, είτε συναδελφικές είτε συντροφικές, θα σας απασχολήσουν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, δίνοντας τη ευκαιρία να αξιολογήσετε και να επανατοποθετηθείτε πιο κατάλληλα, κατά περίπτωση.

Για τους Διδύμους, οτιδήποτε πολύτιμο έχετε στην προσωπική σας ζωή και έρχεστε σε επαφή καθημερινά, η Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να το φροντίσετε. Είτε αφορά την εργασία σας, είτε μια καθημερινή συνήθεια, ακόμη και το σώμα σας, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου δίνεται η δυνατότητα να το φέρετε πιο κοντά στα δικές σας προσδοκίες και να το βοηθήσετε να αναδειχθεί δημιουργικά.

Για τους Καρκίνους, όποια προσπάθεια κάνατε το προηγούμενο διάστημα σε θέματα αγάπης και γενικότερα ομορφιάς, η Θεά του Έρωτα Αφροδίτη, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, μπορεί να τα αναδείξει και να πάρετε χαρά. Τα παιδιά και οποιοδήποτε δημιουργικό ενδεχόμενο αυτή την στιγμή επενδύετε αγάπη, μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα.

Για τους Λέοντες, τι θέλετε πραγματικά από μία σχέση, πώς θέλετε να νιώθετε μέσα σε αυτήν; Τι είναι αυτό που θα σας κάνει να παραμείνετε πιστή/ός, ερωτευμένη/ος; Τι είναι αυτό που μπορεί να σας μαγέψει; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα της Αφροδίτης στον Σκορπιό μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, τα οποία πρέπει να απαντήσετε.

Για τους Παρθένους, η Θεά της ομορφιάς στον Σκορπιό θα ενεργοποιήσει και θα σας βοηθήσει σε επικοινωνιακά θέματα. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου οποιαδήποτε επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και από τα δύο μέρη, θα πρέπει να περιέχει ειλικρίνεια και κυρίως να αναδεικνύεται το σθένος για ένα καλύτερο αύριο, για να είναι αληθινή. Τα πολλά λόγια δεν έχουν χώρο, μόνο οι πράξεις και κίνητρα θα αξίζει πραγματικά να αξιολογηθούν.

Για τους Ζυγούς, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, τίποτα δεν έχει νόημα παρά μόνο εκείνο που μπορεί να σας οδηγήσει στην απελευθέρωση των επιθυμιών σας και την εκκαθάριση των αξιών στο σήμερα της ζωής σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας βοηθά να δείτε τι είναι αυτό που αξίζει πραγματικά να έχετε στις αποσκευές σας.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ενεργοποιεί πολύ έντονα και σφοδρά συναισθήματα και επιθυμίες οι οποίες δεν έχουν κέντρο μόνο έναν τομέα αλλά όλη σας την ύπαρξη. Οτιδήποτε είναι κινητοποιημένο στο σήμερα της ζωής σας εκτιμάται και κατατάσσετε εκεί που είναι η θέση του. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, ούτε ενδιάμεσες καταστάσεις. Μόνο η διαδικασία μετασχηματισμού και μεταμόρφωσης.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε σε βαθύτερα ενεργειακά κανάλια και να αποκαλύψετε δικά σας στοιχεία και ιδιότητες βαθιά κρυμμένες. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου οποιαδήποτε επαφή συντροφική ή φιλική δεν θα έχει άλλο νόημα παρά ένα βήμα προς την απελευθέρωση των επιθυμιών σας, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο μέσα και γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στον Σκορπιό λειτουργεί σαν μια σκούπα που καθαρίζει οτιδήποτε είναι περιττό και τοξικό για την υγεία σας. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα φανεί τι από όλα αυτά που συνέβησαν αξίζει να μείνει να πάρετε κληρονομιά και τι χρειάζεται να αφαιρέσετε από τις αποσκευές σας.

Για τους Υδροχόους, η Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού σας δίνει την ευκαιρία να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να φέρετε στην ζωή σας. Τί είναι πολύτιμο και πως θα το αποκτήσετε ή διατηρήσετε στην ζωή σας. Στον επαγγελματικό τομέα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο σωστή και άμεση λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

Για τους Ιχθύες, η αγάπη, η αλήθεια και η ειλικρίνεια θα είναι τα μόνα συστατικά τα οποία θα ζητήσετε από τις σχέσεις σας και τους ανθρώπους γύρω σας. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου μπορείτε να νιώσετε πιο δυνατή/ός, με μεγαλύτερη πίστη στις ικανότητές σας και κυρίως στο δικαίωμα που έχετε της επιλογής.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Με καλύτερη διάθεση θα μας βρει η τελευταία εβδομάδα του φθινοπώρου.
Η αλλαγή στην ενέργεια, μετά τις πλανητικές μετακινήσεις του Ήλιου και της Αφροδίτης που προηγήθηκαν, θα είναι πλέον εμφανής, καθώς θα διαπιστώσουμε ότι μια περίοδος συναισθηματικής ψυχρότητας φτάνει στο τέλος της.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα έχει ο Ερμής που με τις όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, και τον Δία, θα μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας, να έχουμε εύνοια σε θέματα επικοινωνίας και να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις.

Επίσης , η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ότι θα αλλάξει το σκηνικό στις ερωτικές μας σχέσεις.

Ένα, ακόμα στοιχείο αυτής της εβδομάδας είναι ότι δεν έχει καμία πλανητική αλλαγή, ενώ η φαινομενική της ηρεμία δεν πρέπει να μας καθησυχάζει μιας και σιγά – σιγά μπαίνουμε στην περίοδο των Εκλείψεων.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, ξαφνικές αλλαγές στις ερωτικές τους σχέσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου, ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ γεμάτοι ενέργεια θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 22/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι αρκετά πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 23/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), στο χέρι τους είναι να την χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους.

Την Τρίτη 24/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να βρουν έξυπνες λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν.

Την Τετάρτη 25/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού ( Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Πέμπτη 26/11 οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο είναι πιθανό να παρασύρει σε εμμονές, και να βγάλει μια συναισθηματική ψυχρότητα στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 27/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα βοηθήσει να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Το Σάββατο 28/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και καλές ιδέες τόσο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, όσο και για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

Ενώ την Κυριακή 29/11 οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία και τον Κρόνο, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και για τις αποφάσεις τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Παρατηρώ με προσοχή τα πάντα γύρω μου και εκμεταλλεύομαι τις καλές και δημιουργικές μου ιδέες, ενώ, οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν στις προσωπικές μου σχέσεις και στην ερωτική μου ζωή θα είναι προς όφελος μου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη, https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 23 ως 29 Νοεμβρίου 2020, από την κορυφαία Ταρωμάντη Έλσα Κάραλη.

 

ΚΡΙΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Όλα θα δουλέψουν υπέρ σου, τυχαία γεγονότα θα δημιουργήσουν αφορμή για να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου, οι συγκυρίες θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε λόγους, αιτίες και αφορμές. Σε προσωπική σας συζήτηση θα ξεδιαλύνετε τις καταστάσεις που σας οδήγησαν στο χωρισμό, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα σας οδηγήσουν σε επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Ετοιμάσου, η νέα γνωριμία που θα συμβεί, θα είναι τυχερή και μοιραία. Μια πρόταση θα λάβεις υπό μορφή καλέσματος, με καινούργια άτομα θα γνωριστείς, κάποιο απ’ αυτά θα σε φλερτάρει ευγενικά και άμεσα. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα υπάρξει τυχερό ερωτικό άνοιγμα, που θα έχει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Τερματίζει εμπόδιο που τρέναρε τις δεσμευτικές σου αποφάσεις. Σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, τώρα παίρνετε το πράσινο φως για να προχωρήσετε τη σχέση σας σε πιο σοβαρό, ίσως και επίσημο στάδιο. Είναι πολύ πιθανό στο κλείσιμο της εβδομάδας να οριστικοποιήσετε μια ημερομηνία.

ΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση: Μη τη βιαστείς την επανασύνδεση, φίλε μου Ταύρε, οι πιέσεις θα σου φέρουν αναποδιές. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις την κουβέντα να πάει μόνη της εκεί που θέλει, αν προσπαθήσεις να κατευθύνεις τη συζήτηση με στόχο την οριστική κατάληξη, το αποτέλεσμα δε θα σε ικανοποιήσει. Για την ώρα πρέπει να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σου τραβήξει την προσοχή, οι μεταξύ σας επαφές θα έχουν εξέλιξη, αλλά με πολύ αργό ρυθμό. Στην πορεία θα εκδηλωθεί μεταξύ σας ερωτικό ενδιαφέρον, όμως όλα θα γίνουν σταδιακά, γι’ αυτό προσπάθησε να οριοθετήσεις την ανυπομονησία σου. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Σχέση – Γάμος: Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην στάση που θα κρατήσεις στο ταίρι σου, επιμονές, εμμονές και βιασύνες θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Για να μη φέρεις αναποδιές και υπάρξουν απογοητεύσεις, κρατά στάση χαλαρή, διπλωματική, όχι καταπιεστική. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις περί δεσμεύσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση: Έρχονται διαπιστώσεις, φίλε μου Δίδυμε, αυτές θα καθορίσουν την απόφασή σου περί επανασύνδεσης. Σε ομιλία που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα ειπωθούν κουβέντες που θα σε βάλουν να αναρωτηθείς αν η αιτία σου χωρισμού σας είναι επιφανειακή ή αν έχει ρίζες, που θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Καταφθάνουν αναθεωρήσεις, μπαίνεις σε σοβαρές σκέψεις.

Νέα γνωριμία: Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα έχει ξεκάθαρη και ειλικρινή στάση απέναντι σου, συνεπώς και εσύ από την πλευρά σου θα αναγκαστείς να έχεις μία ανάλογη συμπεριφορά. Τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα, θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου και με ποια προοπτική.

Σχέση – Γάμος: Απρόοπτα γεγονότα, αποκαλύψεις και εκμυστηρεύσεις, θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς αισθήματα και καταστάσεις, τις οποίες ως τώρα, οικειοθελώς ή μη, αγνοούσες. Έρχονται αλλαγές μέσα στη σχέση σου, θα διαφοροποιηθούν στόχοι και επιθυμίες, τώρα θα αναγκαστείς να δεις το δεσμό σου και την εξέλιξή του με πιο σοβαρό μάτι.

Άποφάσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Κάπου θα μπερδευτεί το συναίσθημα με τη λογική, ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις χρήσιμες αποφάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο μάλλον θα υπάρξει αδυναμία συνένωσης. Η ευθύνη θα γύρει προς τη δική σου πλευρά, δε θα μπορέσεις να δώσεις ξεκάθαρες απαντήσεις, η στάση σου θα είναι μπερδεμένη.

Νέα γνωριμία: Ανατροπές θα φέρει στην ερωτική σου πορεία το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις μέσω των social media. Θα σε εντυπωσιάσει, θα το ερωτευτείς, θα σου αλλάξει επιθυμίες και τρόπο σκέψης. Αυτό το πρόσωπο με την ελκυστική του εμφάνιση και την πρόσχαρη προσωπικότητά του, θα σου κλέψει την καρδιά, θα σε κάνει να αδιαφορήσεις για το μέλλον και να εστιάσεις μόνο στο παρόν.

Σχέση – Γάμος: Παρορμητική, αρκετά αντιδραστική, ίσως και κάπως εξτρίμ θα είναι η συμπεριφορά σου. Το νου σου να μην προκαλέσεις εντάσεις, ουσιαστικά δε θα υπάρξει λόγος διαφωνιών με το ταίρι σου, γι’ αυτό περιόρισε την ανάγκη σου για αντίσταση. Αν η στάση σου είναι ήρεμη, τότε και η σχέση σου θα κυλήσει ομαλά.

ΛΕΩΝ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Πρόσωπο από το μακρινό ερωτικό παρελθόν σου θα εμφανιστεί μπροστά σου σε ανύποπτη χρονική στιγμή. Αυτή η τυχαία συνάντηση, καθώς και τα ιδιαιτέρως θερμά λόγια που θα ακούσεις, θα σε αιφνιδιάσουν, θα σε αναστατώσουν, στη δεύτερη επαφή σας που θα είναι μελλοντικό ραντεβού, θα μπεις σε σκέψεις επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που για έναν συγκεκριμένο λόγο θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου. Ίσως να πιστέψεις πως η συνομιλία σας θα μείνει μόνο στα απλά τυπικά λόγια, ωστόσο τα γεγονότα θα σε διαψεύσουν. Εσείς οι δυο πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε ραντεβού, που θα έχει κατάληξη δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Απαλλάσσεσαι από πρόβλημα ή ζήτημα που σε έριχνε ψυχολογικά, μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί γεγονός που θα καταρρίψει εμπόδια και ταυτοχρόνως θα δοθεί άνοιγμα συγκατοίκησης ή δέσμευσης. Τερματίζουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, τώρα θα πειστείς και θα εμπιστευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Στα μέσα της εβδομάδας θα δεις να καρποφορούν οι προσπάθειές σου. Η συνάντηση που προσμένεις θα γίνει και μάλιστα μέσα σε ειρηνικό κλίμα, εσύ και το πρώην ταίρι σου θα συζητήσετε επάνω σε σοβαρή πλέον βάση. Παίρνετε απόφαση επανένωσης, αμοιβαίες υποσχέσεις θα φέρουν οριστική ένωση.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει πρόσωπο για σταθερή σχέση, που θα σε βοηθήσει να βγεις από την αβεβαιότητα ή την αναμονή. Ελκυστικό και ευγενικό θα είναι το άτομο που θα σου συστήσουν, η εξέλιξη των επαφών σας θα είναι ιδιαιτέρως θετική. Θα νιώσεις έλξη και οικειότητα, κάνε το βήμα να εμπιστευτείς, αυτό το άτομο δε θα σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος: Αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει και δε σε αφήνει να δώσεις δεσμευτική πορεία στη σχέση σου, τώρα θα συμβεί το γεγονός που θα διαλύσει τις ανασφάλειές σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα προκύψει δυνατό συναισθηματικό συμβάν, που θα σε ενώσει ακόμα περισσότερο με το ταίρι σου, θα νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Αλλάζουν τα δεδομένα, περνάς σε στάδιο δεσμευτικών εξελίξεων.

ΖΥΓΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ζυγέ, το νου σου στο πού θα εστιάσεις. Σκοτεινή θα είναι η σκέψη σου, η απαισιοδοξία σου ενδεχομένως να δημιουργήσει φανταστικά σενάρια. Θα είναι λάθος αν πιστέψεις πως το πρώην ταίρι σου σε έχει διαγράψει, άσε τις υποθέσεις και βασίσου στα γεγονότα. Για την ώρα, στην τωρινή εβδομάδα, κάνε λίγη υπομονή και άσε το χρόνο να κυλίσει.

Νέα γνωριμία: Εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσεις, ωστόσο ποτέ μη ξεχνάς πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Από την αρχή που θα συνομιλήσετε και θα γνωριστείτε, θα κολλήσει η καρδιά σου, πρόσεξε να μην υποπέσεις σε άτοπες εξιδανικεύσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με οδηγό τη λογική.

Σχέση – Γάμος: Προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, επειδή κάποιες καταστάσεις θα παραμείνουν για την ώρα σκοτεινές, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις τελεσίδικες απαντήσεις ή αποφάσεις. Σε συμβουλεύω να περιορίσεις την καχυποψία στη σκέψη σου, ερεύνησε πολύ καλά τα γεγονότα, πριν προβείς σε ουσιαστικές πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Σκορπιέ, η έλξη θα νικήσει τον εγωισμό, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις στην άκρη τις πεισματικές αντιδράσεις. Σε συνάντηση που θα έχεις με το πρόσωπο που σκέπτεσαι θα υπάρξουν υποχωρήσεις, τώρα θα υπερισχύσουν τα αισθήματα. Στο τέλος της εβδομάδας η αγάπη σας και ο ερωτισμός σας θα οδηγήσουν σε επανένωση.

Νέα γνωριμία: Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς, και μάλιστα με την πρώτη ματιά. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα μέσω των social media. Εκ των πρότερων σου φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία, γι’ αυτό μη δειλιάσεις να κινηθείς αυθόρμητα και άμεσα. Οι επαφές σας από την αρχή θα έχουν οικειότητα και χημεία, στο κλείσιμο της εβδομάδας ετοιμάσου για προσωπικό ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Ηρεμία, ερωτισμός και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα η αγάπη σας θα σας ωθήσει στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσεις πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση: Εσένα και το πρώην ταίρι σου η μοίρα σας θέλει μαζί, ευνοϊκά γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά, μεταξύ σας δεν έχει τελειώσει τίποτα απολύτως. Η τύχη θα σας βοηθήσει να τα ξαναβρείτε, η αγάπη σας είναι δυνατή, αμοιβαία, και επειδή δε θα την κρύψετε, γι’ αυτό η μελλοντική συνάντησή σας θα έχει κατάληξη επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείς με πρόσωπο, που τελικά τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως η γνωριμία σας είναι καρμική και όχι ασήμαντη ή περαστική. Μια απλή και μικρή αφορμή θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία, τα λόγια σας θα είναι οικεία, η έλξη σας αμοιβαία και έντονη, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η κουβέντα σας θα τερματίσει με πρόταση για ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Τυχερό συμβάν θα ανανεώσει τη σχέση σου, σε περίπτωση που επιθυμείς δέσμευση, τώρα θα μπει το νερό στο αυλάκι. Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρεις μεγάλη χαρά, θα ενθουσιαστείς, η εξέλιξη θα σου ανοίξει σταθερό μέλλον. Καταφθάνει πρόταση, που θα σε οδηγήσει στη μονιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Την απρόοπτη εμφάνισή του θα κάνει άτομο από το παρελθόν σου, θα σε ξαφνιάσουν τα λόγια που θα ακούσεις. Τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα δεχτείς, στη μελλοντική συνάντηση που θα σου ζητήσει θα διαπιστώσεις πως τα μεταξύ σας αισθήματα ποτέ δεν έσβησαν. Θερμές αποκαλύψεις θα σε ωθήσουν να τολμήσεις το βήμα της επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Αμέσως θα σε γοητεύσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω των social media, η ελκυστικότητά του θα κερδίσει την προσοχή σου, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, θα κερδίσει την καρδιά σου. Αυτό το άτομο ενδέχεται να το ερωτευτείς, εκδήλωσε την έλξη σου, θα καταφέρει να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου, δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος: Για σένα και το αγαπημένο σου το ταίρι ανοίγεται περίοδος δέσμευσης. Φεύγουν εμπόδια, καταφανούν οριστικοποιήσεις, τώρα θα είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε, ίσως να αρραβωνιαστείτε, το σίγουρο είναι πως θα στρώσετε έδαφος για μόνιμη κατάληξη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα υπάρξει χαρμόσυνο γεγονός, που θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Έντονη θα είναι η εβδομάδα σου, σπάει η σιωπή, θα λάβεις τηλεφώνημα! Το πρώην ταίρι σου με ανανεωμένες διαθέσεις θα σου προτείνει επανασύνδεση, με σιγουριά σου λέω πως η αισιοδοξία που θα νιώσεις, δε θα εξελιχτεί σε απογοήτευση. Στο ραντεβού που θα γίνει, θα ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων που θα τηρηθούν.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει καινούργια γνωριμία μέσω των social media, που θα έχει ευτυχισμένη κατάληξη. Να το ερωτευτείς άφοβα το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αγάπησέ το ελεύθερα, χωρίς επιφυλάξεις, τα αισθήματά σας θα είναι αμοιβαία και βάσιμα. Δώσε το περιθώριο για περεταίρω επαφές και συναντήσεις, προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση – Γάμος: Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, θα ακουστούν δεσμευτικές προτάσεις. Αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, θα πειστείς πως αυτό το άτομο θέλει να σε κρατήσει σταθερά στη ζωή του. Αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα ανοίξει ενδεχόμενο επισημοποίησης.

ΙΧΘΕΙΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Μη δώσεις επιπλέον παράταση στο χωρισμό ή στην απόσταση, σε συμβουλεύω να μην αφήσεις την εβδομάδα να φύγει άσκοπα. Κάνε το βήμα να τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις δικές σου κινήσεις, όλα θα πορευτούν σύμφωνα με αυτά που θα προτείνεις.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο γοητευτικό άτομο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, όμως για να γνωριστείτε θα πρέπει να ανοίξεις δίοδο, θα το χάσεις το τρένο αν καθίσεις με σταυρωμένα χέρια. Απ’ την αρχή θα νιώσεις ενδιαφέρον και έλξη, προσέγγισε αυτό το πρόσωπο με τον αυθόρμητο και οικείο σου τρόπο, θα δεις πως το αποτέλεσμα θα οριστεί ουσιαστικά από εσένα. Η πορεία σας θα βρίσκεται στα δικά σου χέρια, θα είναι λάθος αν αδρανήσεις.

Σχέση – Γάμος: Εσύ θα καθοδηγήσεις τις εξελίξεις μέσα στη σχέση σου, αυτή τη φορά το ταίρι σου θα μείνει σε θέση αναμονής. Σε περίπτωση που είστε σε τσακωμό ή διαφωνία, με δικές σου κινήσεις θα επέλθει η ισορροπία. Στην προκειμένη φάση, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις τις αποφάσεις σου και να περάσεις σε άμεσες ενέργειες.

https://www.myastro.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει το όραμα για το μέλλον και αναζωπυρώνει την ελπίδα για τις επιθυμίες που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Είναι μια στιγμή όπου αφήνοντας στο χρονοντούλαπο θέματα που δεν μπορεί να υπάρχει εξέλιξη μπορούμε να ονειρευτούμε και να δούμε τις καταστάσεις της ζωής μας από μια άλλη περισσότερο αισιόδοξη ματιά ανεξάρτητα το βαθμό δυσκολίας υλοποίησης λόγω των γεγονότων. Αναλυτικά για τα ζώδια και τους Ωροσκόπους.

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στον Τοξότη σας σπρώχνει να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας εκείνο το συστατικό που θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τους στόχους σας. Οι δυσκολίες λόγω των συνθηκών πολλές, ωστόσο οι αλλαγές αρχίζουν από μέσα μας σήμερα μπορείτε να νιώσετε τι είναι αυτό που θα σας αναζωογονήσει για τον επόμενο Ηλιακό μήνα.

Για τους Ταύρους, με τον Ήλιο στον Τοξότη για να μπορέσετε να επωφεληθείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να αισθανθείτε εσείς καλύτερα υιοθετείστε μια περισσότερο ευέλικτη στάση. Η προσαρμοστικότητα θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε μια πιθανή ένταση και να αναπτυχθεί ενδυνάμωση μέσω της αυτό-αποδοχής.

Για τους Διδύμους, η θέση του Ήλιου στον Τοξότη φωτίζει ότι σχετίζεται με τον τομέα σχέσεις και συνεργασίες με κέντρο εσάς. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα δίνονται ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα και μπορείτε να αναλάβετε μέχρι και κυρίαρχο ρόλο δίνοντας τις γνώσεις και δείχνοντας τις ικανότητές σας μέσα από τα έργα σας.

Για τους Καρκίνους, η αφοσίωση σας σε ένα έργο, μια καθημερινή σας πράξη τώρα αναγνωρίζεται και μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν ακόμη υψηλότερο στόχο. Με τον Ήλιο στον Τοξότη η πίστη σας μεγαλώνει σε ότι υπάρχει και έχει ριζώσει στην καρδιά σας και η στήριξη σας είναι σημαντική για τους ανθρώπους γύρω σας. Συνέχισε να φροντίζετε ότι αγαπάτε και η πρόοδος σας θα είναι δεδομένη.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε μπορείτε να μετασχηματίσετε σε κάτι δημιουργικό είναι για εσάς σημαντικό και το απολαμβάνετε στο έπακρο. Είναι ένα επίτευγμα για εσάς και τώρα με τον Ήλιο στον Τοξότη, σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από πολλές μικρές καθημερινές επιτεύξεις να παίρνετε χαρά. Παρόλο τα εξωτερικά γεγονότα, η ζωή είναι γεμάτη από καθημερινά θαύματα.

Για τους Παρθένους, η απομάκρυνση από την ζώνη ασφαλείας που έχετε φτιάξει στην ζωή σας μπορεί να σας φοβίζει αλλά με τον Ήλιο στον Τοξότη θα είναι αρκετά δελεαστική. Οτιδήποτε φωτίζει την ψυχή σας και τις επιθυμίες σας είναι καλοδεχούμενο και για τις επόμενες 30 ημέρες μπορείτε να αφεθείτε στην αναζήτηση του. Η περιπέτεια ξεκινά και οι εμπνεύσεις θα έρχονται καθημερινά.

Για τους Ζυγούς, αρχίζει μια περίοδος όπου κάθε τρόπος επικοινωνίας θα σας δίνει εμπνεύσεις για την δουλειά σας και οτιδήποτε άλλο θέλετε να αναπτύξετε. Οποιαδήποτε διανοητική διαδικασία και επικοινωνία, με τον Ήλιο στον Τοξότη, θα σας σπρώχνει προς την αναζήτηση νέων τρόπων γνώσης.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει την αυτοεκτίμηση σας και σας βοηθά στην δημιουργία νέων προσωπικών αξιών. Η συναισθηματική ασφάλεια μέσω της ύλης μπορεί να αυξηθεί και να απολαύσετε καλύτερα τους πόρους σας. Θυμηθείτε να επενδύσετε σε ότι εμπεριέχει έμπνευση και μην αναλωθείτε εκεί που δεν υπάρχει χώρος για επέκταση.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και μαζί με τα γενέθλια σας δίνεται αρκετή δόση ενέργειας σωματικής και νοητικής. Ο Ήλιος σε αυτή την θέση θα φωτίζει την αισιοδοξία σας δίνοντας την εικόνα για το πως μπορείτε να κατακτήσετε οτιδήποτε βάλετε στόχο ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα. Ο λόγος είναι κυρίως η έξαψη της στιγμής, και η μεταμόρφωση σας σε κάτι ακόμη μεγαλύτερο (που τόσο επιθυμείτε).

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στον Τοξότη απεγκλωβίζει μέρος της συσσωρευμένης ενέργειας που έχετε μέσα σας το τελευταίο διάστημα. Είναι στο χέρι σας πως θα χρησιμοποιήσετε αυτή την ευνοϊκή ενέργεια περνώντας από την μια πλευρά στην άλλη, σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από καθημερινά μικρά θαύματα.

Για τους Υδροχόους, με τον Ήλιο στον Τοξότη ο στόχος παίρνει αποχρώσεις πιο φωτεινές, επεκτατικές και σας απογειώνει μέσα από διαδρομές γεμάτες εμπειρίες. Εμπειρίες που θα σας τροφοδοτούν με θάρρος, έμπνευση, ωστόσο και με μια αίσθηση υπεροχής. Ταυτόχρονα με τις εξωτερικές καταστάσεις, μέσα από την πειθαρχία και τον έλεγχο του μυαλού και της δύναμης σας, μπορείτε να πετύχετε αλλά και να διατηρήσετε τα επιτεύγματα σας.

Για τους Ιχθύες, το επόμενο διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Ο φόβος της στασιμότητας είναι έντονος με τα εξωτερικά γεγονότα, ωστόσο ο Ήλιος στον Τοξότη θα σας οδηγεί σε αλλαγή πλεύσης και κατευθύνσεις κατάλληλες για εσάς. Πάντα φιλτράροντας τα πράγματα μέσα από την έννοια του σκοπού.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ 

Μια ημέρα πριν αλλάξουν ο Ήλιος και η Αφροδίτη ζώδιο, η ημέρα προσφέρεται για απολογισμούς. Η πλανητική ενέργεια δεν είναι δυνατή για δράσεις οι οποίες έχουν έναν συγκεκριμένο στόχο, ούτε για καινούργια ξεκινήματα, ανεξάρτητα τους τομείς, αλλά δίνει απλόχερα την ευκαιρία να μπούμε σε διαδικασία σκέψεων και αναπροσαρμογών σε νοητικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα σχέσεων και βαθύτερων επιθυμιών μπορούν να μπουν αυτή την στιγμή σε μια άλλη νέα κατεύθυνση. Η δύναμη και η ορμή σε αυτούς τους τομείς θα μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σας, εάν τοποθετηθεί πιο σωστά.

Για τους Ταύρους, ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις και κάτι το οποίο κινείται στις καθημερινές σας δραστηριότητες σήμερα δίνεται η ευκαιρία να τα εξετάσετε κάτω από ένα νέο πρίσμα. Ευκαιρίες δίνονται αλλά και εσείς χρειάζεται να είστε ανοιχτή/ός προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Διδύμους, οι αλλαγές έρχονται στους τομείς που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και την δημιουργικότητά σας. Χρειάζεται να βάλετε ένα πλάνο δράσης, ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τους περιορισμούς στο σήμερα.

Για τους Καρκίνους, οι πλανητικές ενέργειες εστιάζονται σήμερα σε ζητήματα που σχετίζονται με τις επιθυμίες σας και την προσωπική σας ζωή. Αλλαγές χρειάζεται να γίνουν σε αυτούς τους τομείς ώστε να νιώσετε περισσότερο οικεία με το περιβάλλον σας.

Για τους Λέοντες, ευκαιρίες δίνονται σήμερα για να εξετάσετε ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία συνδυαστικά με τις βαθύτερες επιθυμίες και το σπίτι σας. Η ομορφιά και η γαλήνη χρειάζεται να μπουν με κάποιον τρόπο σε αυτούς τους τομείς, γιατί το χρειάζονται.

Για τους Παρθένους, η δυναμική της ημέρα εστιάζει σε θέματα που σχετίζονται με τις βαθύτερες σας αξίες, τα οικονομικά και την επικοινωνία. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας είτε αφορά την συναισθηματική σας είτε την υλική σας ασφάλεια.

Για τους Ζυγούς, είναι απαραίτητο σήμερα να δείτε ζητήματα που σχετίζονται με την ψυχική σας διάθεση συνδυαστικά με την προβολή σας. Με κάποιον τρόπο ζητούν συνεργασία ώστε να υπάρξει εξέλιξη.

Για τους Σκορπιούς, τα κοινωνικά ζητήματα και οι ψυχικές σας διαθέσεις χρειάζονται καλό συνδυασμό. Έναν κατάλληλο τρόπο σύνδεσης ο οποίος δεν κοντράρει το ένα το άλλο αλλά συνδυάζονται και παράγουν θετικά αποτελέσματα.

Για τους Τοξότες, η εργασία και γενικότερα το κοινωνικό σας στάτους χρειάζεται την προσοχή σας. Είναι γεγονός πως με τα εξωτερικά γεγονότα χάνετε λίγο ο ρυθμός και εσείς καλείστε να βρείτε τρόπους να τον επαναφέρετε σε άλλο επιτρεπτά παραγωγικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, επαγγελματικά θέματα χρειάζεται να συνδυαστούν παραγωγικά με τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτή την στιγμή. Αυτό που φαίνεται να λείπει από την μαγιά είναι η πίστη σας.

Για τους Υδροχόους, χρειάζεται σήμερα να εστιάσετε σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα και βαθύτερες επιθυμίες. Με κάποιον τρόπο πρέπει να επαναφέρετε το όραμα και την πίστη στις ικανότητές σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα είναι ιδανική ημέρα να σκεφτείτε παραγωγικούς τρόπους με τους οποίους θα προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά σχετικά με ζητήματα που πραγματικά λαχταρά η καρδιά σας. Δεν είναι εύκολο ενόψει των εξελίξεων, ωστόσο αρχίστε να βάζετε ένα πλάνο και θα μπορέσετε να το ενεργοποιήσετε άμεσα.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 11:29 το πρωί πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη - Διδύμων. Θα επηρεάσει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Η συγκεκριμένη Έκλειψη δημιουργεί ανατρεπτικές συνθήκες σε ότι αφορά δογματικές συμπεριφορές και προκαταλήψεις που μπορεί να μας εγκλωβίζουν στο παρελθόν. Με τους Δεσμούς της Σελήνης να καθιστούν πρωταγωνιστές τα Μεταβλητά ζώδια (Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους, Νότιος Δεσμός στον Τοξότη) είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο αλλαγών και αναπροσαρμογής των δεδομένων σε επίπεδο πληροφορίας και γνώσης.

Είναι απαραίτητο να απεγκλωβιστούμε από δογματικές αντιλήψεις και φανατικές απόψεις που δεν μας αφήνουν να δούμε αναλυτικά το σύνολο της εικόνας σε όποιες καταστάσεις βιώνουμε. Αντίθετα, μας εγκλωβίζουν τη σκέψη και κατ’ επέκταση τη δράση σε συγκεκριμένα πεδία που τελικά δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή μας. Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τον Ήλιο στον Τοξότη δημιουργεί μία εσωτερική αναστάτωση που δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί και να αναγνωριστεί.

Επαναστατικές συμπεριφορές και σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να χαρακτηρίζουν τις δράσεις μας αν δεν καταφέρουμε να κατανοήσουμε αυτό που μας καταπιέζει και δεν δημιουργήσουμε τις συνθήκες να απαλλαγούμε από αυτό με πρωτότυπους και πρωτοποριακούς τρόπους. Είναι επιτακτική ανάγκη δηλαδή να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να έχει τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε τα συμπεράσματά μας να είναι ρεαλιστικά και αντικειμενικά, μακριά από κάθε προκατάληψη και ιδεοληψία.

Τα εξάγωνα το Ερμής στον Σκορπιό με Πλούτωνα, Δία και Κρόνο στον Αιγόκερω δίνουν την ευκαιρία για βαθύτερες εξομολογήσεις που θα μας ανακουφίσουν ψυχολογικά. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο και σε σχηματισμό Ταυ Τετραγώνου με τον ωροσκόπο του χάρτη της Έκλειψης (Ωροσκόπος Υδροχόος) σηματοδοτεί ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα που θα μας δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια. Όμως μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα συνειδητοποιήσουμε τις πραγματικές αξίες και αυτά που πραγματικά μας ικανοποιούν.

Έτσι θα στραφούμε πιο κοντά στον συνάνθρωπο, στην κοινωνία, στην ανθρωπότητα προσπαθώντας κάτω από δύσκολες συνθήκες να στηρίξουμε αυτούς που έχουν πληγεί από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώσαμε αυτή τη χρονιά. Εξαιρετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά συστήματα πληροφοριών, μέσα μαζικής ενημέρωσης και διαδίκτυο, όπως επίσης και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς είναι εμφανές ότι κλείνει ένας κύκλος πού μπορεί να είναι αποκαλυπτικός και να ανατρέψει τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι στιγμής.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους;
ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ζητήματα σε σχέση με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου έρχονται στο προσκήνιο με την συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη. Καλείσαι να ξεπεράσεις φανατικές αντιλήψεις και συμπεριφορές με τις οποίες αντιμετώπιζες πρόσωπα και καταστάσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποβάλλεις απόψεις που μπορεί να πλήγωναν τις σχέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα, διαφορετικά το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εντάσεις και τελικά απομακρύνσεις από το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την υποβόσκουσα ένταση και νευρικότητα που σε διακατέχει. Φρόντισε να διοχετεύσεις αυτή σου την ενέργεια σε πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά τόσο για τα κοντινά σου πρόσωπα όσο για πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για εσένα αλλά δεν έχεις άμεση επαφή μαζί τους. Ζητήματα επιμόρφωσης, πνευματικών αναζητήσεων, επικοινωνίας και εμπορίου οδεύουν προς επίλυση. Είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα ειλικρινής και ξεκάθαρος με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες που θα ενισχύσουν την ανασφάλειά σου, όμως επί της ουσίας σου δίνουν την ευκαιρία να δεις πραγματικά ποιες είναι οι ανάγκες και οι αξίες που καθορίζουν τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Σεληνιακή Έκλειψη αυτή επηρεάζει σημαντικά τον τομέα των οικονομικών σου και αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερη αναστάτωση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα σε απομακρύνουν από οικονομικές συμφωνίες, συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Οφείλεις να αντιληφθείς ότι μπορείς να διαχειριστείς ξαφνικές ανατροπές μακριά από την έντονη καχυποψία και τον εκνευρισμό που θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές συμπεριφορές. Άλλωστε το μόνο που θα καταφέρεις σε αντίστοιχη περίπτωση είναι να δυναμιτίσεις σημαντικές κινήσεις για εσένα που μπορεί να σου δώσουν ανάσα και να ισορροπήσουν τον προϋπολογισμό σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς επαναστατείς σε ότι θεωρείς ότι σε καταπιέζει, άλλοτε δικαιολογημένα και άλλοτε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις έτσι ώστε να προχωρήσεις με απόλυτη αρμονία στην σχέση σου. Διαφορετικά η εκρηκτική σου συμπεριφορά δεν θα γίνει αποδεκτή από το ταίρι σου και είναι πιθανόν να οδηγηθείτε σε σφοδρές κόντρες με δυσάρεστες συνέπειες. Η πολυπόθητη ισορροπία θα έρθει όταν εσύ ανακαλύψεις ποιο κομμάτι του εαυτού σου θέλεις να πετάξεις από πάνω σου καθώς έτσι θα αναγνωρίσεις ότι εσύ πρέπει να αλλάξεις για να μετατοπιστούν και οι γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ο άξονας των σχέσεων και των συνεργασιών σου δονείται για τα καλά καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη αυτή επηρεάζει σημαντικά τον καθοριστικό τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα με ορμή που θα σε αιφνιδιάσουν και θα προκαλέσουν πιθανά σπασμωδικές κινήσεις και αντιδράσεις. Οφείλεις να ισορροπήσεις μέσα σου την ανάγκη για απόλυτη συντροφικότητα με την συναισθηματική επιθυμία για αυτόφωτο ρόλο στη ζωή σου διαφορετικά τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν αν δεν καταλήξεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις θα δημιουργήσουν συνθήκες πόλωσης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αρκέσου στο να αφουγκραστείς τους γύρω σου και τις βαθύτερες επιθυμίες και επιδιώξεις σου. Επαγγελματικά, μπορείς να αξιοποιήσεις την γρήγορη αντίληψη που έχεις και την ευκολία σε ότι αφορά τις λύσεις καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις σκοπέλους που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και νεύρα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευοίωνες οικονομικές συζητήσεις. Αισθηματικά, οφείλεις να μείνεις μακριά από επικριτική διάθεση και μιζέρια διαφορετικά η ένταση που θα προκύψει στη σχέση ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει δεν θα βοηθήσει να λειτουργήσει αρμονικά και να έχει μακροχρόνιο δύο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Σεληνιακή Έκλειψη αυτή δονεί για τα καλά την καθημερινότητα και την δουλειά και πιθανό είναι να δρομολογήσει ζητήματα που θα σε φέρουν αντιμέτωπο με παρασκηνιακές διεργασίες. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να βουλιάξεις στον συναισθηματισμό και να μην λειτουργήσεις ρεαλιστικά στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από αυταπάτες και από απότομες συμπεριφορές που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα επηρεάσουν τις συνήθειες και την εργασιακή σου πορεία. Παράλληλα είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός στην προσωπική σου ζωή διότι οι πιθανές αντιπαραθέσεις μπορεί να οδηγήσουν την απομάκρυνση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Καλό είναι να προετοιμάσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και το ταίρι σου σε ασκήσεις ισορροπίας που θα δώσουν το περιθώριο στη σχέση σας να προχωρήσει ανεμπόδιστα και χωρίς σκαμπανεβάσματα. Εκδηλώνοντας βαθύτερα συναισθήματα με γενναιοδωρία και καλή διάθεση θα οδηγήσεις την προσωπική σου ζωή σε σταθερότητα και μακροβιότητα, μέσα από την ώριμη αντιμετώπιση των πραγμάτων. Η αισιοδοξία και η διαίσθηση θα σε συντροφεύσουν σε αυτή σου την προσπάθεια.

Ολυμπία

ΛΕΩΝ
Λέοντα, αισθηματική ζωή και φιλικό περιβάλλον βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη. Δεν αποκλείεται να κλείσεις ένα κύκλο καταστάσεων που μπορεί να δημιουργούν αναστάτωση στη σχέση ή σε πιθανή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις την έντονη επαναστατική διάθεση που μπορεί να υποβόσκει μέσα σου και να οδηγεί σε εριστικές συμπεριφορές και κινήσεις που υποδαυλίζουν την προσωπική ζωή και τον φιλικό περίγυρο. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι κάθε εκρηκτική στάση σου θα έχει αρνητικές συνέπειες στις σχέσεις σου και μπορεί να σε απομακρύνει από σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Φρόντισε να προστατεύσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο εκδηλώνοντας με τρυφερότητα και ωριμότητα συναισθήματα και σκέψεις. Η στάση σου αυτή θα λειτουργήσει βοηθητικά ώστε να ξεπεραστούν δυσκολίες και συγκρούσεις αναίμακτα. Σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με φιλικά πρόσωπα, είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό πού θα οδηγήσει σε παρορμητικές και λανθασμένες κινήσεις. Πιθανές είναι οι ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες που αφορούν κυρίως ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για να αντιδράσεις ανάλογα χωρίς να χάσεις την ψυχραιμία και το δικό σου. Οι δυσκολίες μέσα από τις συγκεκριμένες καταστάσεις μπορούν να ξεπεραστούν με συνεργασία και διάθεση για αρμόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων επηρεάζει σημαντικούς τομείς της ζωή σου όπως το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα που πρέπει να οριοθετήσεις και να κλείσεις μένοντας μακριά από την ένταση και τον εκνευρισμό που υποβόσκει μέσα σου και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά την οποία κατάσταση βιώνεις. Καλό είναι να μετουσιώσεις την ενέργειά σου σε πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν να εξομαλυνθούν σχέσεις και ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Διαφορετικά η απολυτότητα, η έντονη ανεξάρτητη και επαναστατική διάθεση και ο συναισθηματισμός θα αποτελέσουν ένα εκρηκτικό μείγμα που θα επηρεάσει πρωτίστως τον επαγγελματικό τομέα και δευτερευόντως τις οικογενειακές σχέσεις. Αξιοποίησε την επικοινωνιακή σου διάθεση για να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις με λογικά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά λύνοντας παρεξηγήσεις και απομακρύνοντας τη νευρικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε οικονομικό επίπεδο αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπορικές συναλλαγές, συμφωνίες σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που θα ανατραπούν και θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Για να υπάρξει ισορροπία θα πρέπει να εργαστείς σκληρά και να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο με την συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη καθώς δημιουργούνται συνθήκες πόλωσης και συγκρούσεων που καλείσαι να ξεπεράσεις. Η υπερένταση είναι πιθανό να κυριαρχήσει αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκδηλώσει τη νευρικότητα και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να προσπαθήσεις με επιμονή, υπομονή και ωριμότητα να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και θέλεις να αλλάξουν ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία μεταξύ σας. Προσεκτικός οφείλεις να είσαι και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα καθώς πιθανότατα να υπάρξουν ανατροπές που θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Να θυμάσαι μόνο ότι απολυτότητα και η κτητικότητα δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να έχεις επιτυχημένες συμφωνίες και να αποφύγεις ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε βγάλουν από το δρόμο σου. Δείχνοντας κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων θα δημιουργήσεις ένα περιβάλλον όπου τα αιτήματα σου θα ικανοποιηθούν χωρίς σκαμπανεβάσματα και συγκρούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, οικονομικά ζητήματα, συμφωνίες σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τόσο τον προϋπολογισμό σου όσο και την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να πιστεύεις ότι το να είσαι αδιάλλακτος και απόλυτος στις απόψεις σου μπορεί να ευνοήσει τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Καλό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η αντιμετώπιση θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα. Πιθανότατα να απομακρυνθείς από πρόσωπα και συνεργασίες με έντονο και συγκρουσιακό τρόπο αν δεν καταφέρεις να δείξεις διάθεση συνεργασίας καθώς η ισορροπία αυτό το χρονικό διάστημα είναι απαραίτητη. Στην προσωπική σου ζωή οι ανατροπές μπορεί να σε αναστατώσουν και να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα σου. Οφείλεις πάνω από όλα να είσαι ρεαλιστής και να περιορίσεις τον όποιο παρορμητισμό σε σκέψεις και κινήσεις. Εκφράζοντας με ωριμότητα, θετική μάτια και ενσυναίσθηση τις οποίες απαιτήσεις σου να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις ανταπόκριση δημιουργώντας ένα πεδίο αρμονίας που αρμόζει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η υποβόσκουσα επαναστατικότητα και η επιθετικότητα μόνο μεγαλύτερα προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους Δίδυμους αγγίζει τον τομέα των σχέσεων σου και απαιτεί από εσένα αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Η πραγματικότητα είναι ότι θέλεις να αντιδράσεις ανατρεπτικά και να αλλάξεις τα δεδομένα χωρίς όμως να έχεις σαφή κατεύθυνση για το δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις. Οι έντονες αντιδράσεις και ο εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό που θα επηρεάσει σημαντικά τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Οφείλεις να προστατεύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τον εαυτό σου όσο και τις σχέσεις σου εν γένει καθώς οι κόντρες θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες που αργότερα δεν είναι εύκολο να επανορθώσεις. Συναισθηματικά, νιώθεις ότι χάνεσαι μέσα στις ευαισθησίες σου και δεν είναι εύκολο να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς. Προσπάθησε να δεις μακριά από αυταπάτες και προκαταλήψεις τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν ψυχρότητα μεταξύ σας. Οι συζητήσεις για παλιότερες καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν στην εξομάλυνση σχέσεων και συνεργασιών που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στη ζωή σου. Αξιοποίησε αυτή τη δεδομένη στιγμή την συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεφύγεις από δυσκολίες και ατραπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, το παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια και δημιουργεί υπερένταση, μελαγχολία και εσωστρέφεια. Η Σεληνιακή Έκλειψη αυτή επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς ρίχνει φως σε παρασκηνιακές διεργασίες που επηρεάζουν το περιβάλλον της δουλειάς. Παράλληλα φέρνει στο προσκήνιο παρελθούσες καταστάσεις και εκκρεμότητες που επιβαρύνουν την διάθεσή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απαλλαγείς από απωθημένα, ενοχές και προκαταλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς, αντίθετα λειτουργούν σαν βαρίδια στην παρούσα πορεία σου. Δείξε προσοχή και αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις κατά μέτωπο επιθέσεις καθώς η υποβόσκουσα νευρικότητα και οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις. Ευκαιρίες σου δίνονται σε συλλογικές και ομαδικές προσπάθειες που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις αφού θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με σταθερό ρυθμό και αποφασιστικότητα στην επίτευξη των στόχων σου. Αισθηματικά, καλό είναι να ελέγξεις την έντονη ανάγκη για αυτονομία μέσα στη σχέση διότι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και τελικά στην απομάκρυνση από το ταίρι σου ή νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βρίσκοντας κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς σκοπούς θα βοηθήσεις να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να λειτουργήσετε αρμονικά μαζί με τον άνθρωπο που θέλεις να είναι δίπλα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς νιώθεις έντονη αναστάτωση που με ευκολία μπορεί να εκφραστεί στο πεδίο της σχέσης. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων καλεί να κλείσεις υποθέσεις που επηρεάζουν τα αισθηματικά σου, όπως και τις φιλικές σου σχέσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να κλείσουν επιτυχημένα είναι η προσωπική σου διαχείριση αφού με ευκολία μπορείς να ξεφύγεις αντιδρώντας σπασμωδικά σε προτάσεις και καταστάσεις. Η δημιουργία εκρηκτικού περιβάλλοντος στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου δεν θα βοηθήσει στα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Αντίθετα δεν αποκλείεται να έχει ως κατάληξη την απομάκρυνση του προσώπου που πρωταγωνίστησε στα αισθηματικά σου ή φίλων που μέχρι τώρα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στο συγκεκριμένο περιβάλλον για εσένα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις συζητήσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία με αυτό τον τρόπο να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές στο κοινωνικό στάτους ή στη δημόσια εικόνα σου που θα σε αναστατώσουν αρχικά. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων και αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δομήσεις μία νέα εικόνα πού άπτεται της προσωπικότητας σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, η οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή αναστατώνεται με την συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη καθώς είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που θα προκαλέσουν ανατροπές αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Διάχυτη είναι η ένταση καθώς υποβόσκει η ανάγκη των αλλαγών χωρίς όμως να έχεις προσδιορίσει πραγματικά μέσα σου τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε ωθεί να αποβάλλεις χαρακτηριστικά και νοοτροπίες που έχεις εμφυσήσει από την οικογένεια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συνειδητοποιήσεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά αυτά που σου βγαίνουν αναστάτωση και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τόσο οι σχέσεις με το οικείο περιβάλλον όσο και την επαγγελματική σου πορεία. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις θα οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα. Η επιμονή, ο χειρισμός, οι εμμονές δεν θα σου επιτρέψουν να δεις σφαιρικά τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσεις. Έχεις την ευκαιρία με το βλέμμα στο μέλλον να προχωρήσεις σε συζητήσεις διεκδικώντας διαφορετικά δεδομένα και κατανόηση από πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα. Προσοχή δείξε και στην προσωπική σου ζωή αφού η απερισκεψία και η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα και απομάκρυνση.

https://www.myastro.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή