Ιουλίου 26, 2021

ΖΩΔΙΑ

 26/7 ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΑΡΑ. . .

Το πάντρεμα της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων μας ωθεί να είμαστε γενναιόδωροι, επεκτατικοί αλλά και ανοιχτοί στην παραπλάνηση. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μπορεί να μας ταξιδέψει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει σε κάτι το οποίο αντιστέκεται. Δείξτε επιείκεια και ανοίξτε την καρδιά σας εκεί που νιώθετε ασφαλής.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη ροή ακόμη και αν δεν είστε σίγουρη/ος που θα σας οδηγήσει. Τα φώτα της ομίχλης θα πρέπει να τα έχετε ανοιχτά για να έχετε επαφή με την αντικειμενική υπόσταση των πραγμάτων.

Για τους Διδύμους, συνδυάστε παραγωγικά τις επιθυμίες σας με τις δράσεις σας σήμερα ακόμη και αν νιώθετε πως κάτι καθυστερεί. Η αντικειμενική ματιά στα πράγματα θα σας βοηθήσει να είστε σε επαφή με το εδώ και τώρα.

Για τους Καρκίνους, ένας στόχος, μια ιδέα ή μια σκέψη μπορεί να σας ενθουσιάσει σήμερα. Κρατήστε αυτή την αίσθηση και προσπαθήστε να οραματιστείτε τις αλλαγές που πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε.

Για τους Λέοντες, μια αίσθηση ασάφειας θα μπορούσε να σας αποπροσανατολίσει σήμερα αλλά είστε αρκετά σταθερή/ος ώστε να αφήσετε να επηρεάσει τις δράσεις σας. Μην παραμελείτε τη προσωπική σας ζωή.

Για τους Παρθένους, το πάντρεμα της Σελήνης με τον Δία απέναντι σας θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα. Ωστόσο καλό θα είναι να κάνετε ένα καλό ζύγισμα των καταστάσεων κρατώντας την αντικειμενική ματιά ενεργή.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια για να συντονιστείτε πλήρως με τα ζητούμενα της ημέρας και του προγράμματός σας. Καλύτερα να δώσετε χώρο και χρόνο σε κάτι ανάλαφρο και ευχάριστο για εσάς.

Για τους Σκορπιούς, ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες σας χαλαρώνουν. Οι εξελίξεις μπορεί να τρέχουν αλλά εσείς σήμερα χρειάζεστε ενέργεια για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να κρατήσετε τα όνειρά σας ενεργά. Η πίστη σε ένα ιδανικό γίνεται στόχος κάτι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, επικοινωνήστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας μόνο σε ανθρώπους που πιστεύετε πως θα τις εκτιμήσουν σωστά. Είναι σημαντικό να μοιραστείτε πολύτιμες πληροφορίες με εκείνους που εμπιστεύεστε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για οικονομικές συναλλαγές. Απεναντίας, χαρείτε μέσα από δημιουργικές ασχολίες και δραστηριότητες με τις οποίες νιώθετε ασφάλεια και ηρεμία.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο σας δεν σας αφήνουν να περάσετε απαρατήρητη/ος ότι και αν κάνετε σήμερα. Εκμεταλλευτείτε το όσο αφορά τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός
Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε πόσο έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί δυνάμεων στο περιβάλλον σας και πόσο πρέπει πλέον να υποστηρίξετε δυναμικά τον εαυτό σας καλύπτοντας τις ανάγκες σας, τόσο γρηγορότερα θα μπορέσετε να βάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας σε εφαρμογή υποστηρίζοντας την συναισθηματική σας εξέλιξη. Όσοι από εσάς κάνατε υπομονή μέχρι τώρα για κάποιον λόγο και έχετε καταπιέσει αρκετά τις επιθυμίες και τα αισθήματά σας, αλλάζετε στάση και επιδιώκετε άμεσες αλλαγές στο κατεστημένο. Απολαύστε διακοπές και μην επηρεάζεστε από οικονομικές δυσκολίες, καθώς ξέρετε ότι θα τις ξεπεράσετε. Η εργασία θα σας απασχολήσει με κάποιο τρόπο το πρώτο μισό του μήνα. 

Ταύρος
Αρκετοί έρχεστε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας και άλλοι τόσοι αποφασίζετε να ξεκινήσετε νέες αισθηματικές περιπέτειες χωρίς να σας ενδιαφέρει το που θα καταλήξουν αυτές. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται να μετριάσετε τις προσδοκίες σας και να προσέξετε οι έχοντες σχέση ή όσοι βρίσκεστε σε γάμο, τα μηνύματα που εκπέμπει ο σύντροφός σας, ή τις εκφρασμένες ανάγκες του. Το δεύτερο μισό του μήνα οι ελεύθεροι που είστε σε διακοπές είναι πιθανόν να δεχτείτε τα βέλη ενός δύσκολου έρωτα, είτε γιατί πρέπει να παραμείνει κρυφός, είτε γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν την απόλαυσή του είτε εκ μέρους σας, είτε από την άλλη πλευρά. 

Δίδυμοι
Ο μήνας έχει διαφορετικά σχέδια από τα δικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους ανθρώπους που αγαπιέστε και δείτε πιο ολοκληρωμένα τις καταστάσεις γύρω σας. Θα μπορέσετε έτσι να αφήσετε κάποιες από τις μικρές σας συνήθειες στην άκρη για χάρη κάποιου σκοπού. Η εργασία παρουσιάζει ανάγκες, παρότι εσείς προτιμάτε να χαλαρώσετε κάπου διαφορετικά. Οι φιλοδοξίες σας όμως σας φέρνουν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσετε μια ιδιότυπη τακτική για να επιτύχετε τους στόχους σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς σε ότι αναλαμβάνετε, να κάνετε σαφείς συνεννοήσεις και να κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από ότι δεν είναι σίγουρο ότι σας ταιριάζει.

Καρκίνος
Ο Άρης από την Παρθένο σας χαρίζει μια θεωρητική γοητεία, από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε οι ελεύθεροι κυρίως. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην οικογένεια, ή να αποκτήσετε ένα νέο μέλος. Ο Αύγουστος, μετά τις 16 μπορεί να σας ξαφνιάσει συναισθηματικά και να σας δημιουργήσει μια μικρής διάρκειας και μεσαίας έντασης κρίση με τον σύντροφό σας, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ώθηση προς τα εκεί που θέλετε να πάτε. Οι διακοπές σας για φέτος είναι πιο απαραίτητες από ποτέ. Η εργασία και τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα βρίσκουν λύσεις, γι αυτό μην έχετε περισσότερη αγωνία για κάποιο θέμα το οποίο δεν έχει ακόμα τακτοποιηθεί.

Λέων
Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς δίνει ώθηση στα πρακτικά σας ζητήματα, ίσως και με πιο επιτακτικό τρόπο από όσο συνήθως. Το πρώτο μισό είναι περισσότερο πιεστικό και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα απέναντι σε ότι προκύπτει, ή σε ότι έχετε την ευθύνη του. Στις 16, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και επιτρέπει στο συναίσθημα να εκδηλωθεί και να πάρει την πρωτοκαθεδρία στην ζωή σας. Τυχεροί όσοι βρίσκεστε σε διακοπές και όσοι είστε ελεύθεροι, καθώς πληθαίνουν οι πειρασμοί, οι γνωριμίες, οι διασκεδάσεις και οι υπερβολές. Η επικοινωνία αποκτά άλλη διάσταση, ενώ μεγαλώνει η απόσταση από κάποιες υποχρεώσεις που σας είχαν κρατήσει μακριά από τα όποια ενδιαφέροντά σας.

Παρθένος
Νιώθετε περισσότερο ασφαλείς από άλλες φορές και αυτό σας βοηθά να είστε τολμηροί στις επιδιώξεις σας, τόσο τις αισθηματικές όσο και τις πρακτικές. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 16 σε καλή σχέση με τον Ουρανό από τον Ταύρο σας δείχνει τη χαρούμενη πλευρά της ζωής. Οι διακοπές είναι ουσιαστικές, γι αυτό φροντίστε να τις χαρείτε και να ξεκουραστείτε. Το δεύτερο μισό του μήνα σας θέλει κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε και χρειάζονται την υπεράσπιση και τη σημασία σας. Ένα οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει, αλλά δεν θα σας παρασύρει στο άνοιγμα νέων υποχρεώσεων. 

Ζυγός
Δημιουργικός προβάλλει για εσάς ο Αύγουστος. Πολλοί θα δείτε να αυξάνεται η επαγγελματική σας δραστηριότητα, ή να σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές αντικειμένου στο εγγύς μέλλον. Άλλοι θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να κλείσετε εκκρεμότητες και μάλιστα με συμφέροντες όρους. Στις 16 ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιό σας και ενισχύει την προσωπική σας γοητεία, τις αισθηματικές σας κατακτήσεις και για ένα διάστημα, σας αφήνει ήρεμους να ζήσετε ευχάριστα τις διακοπές του τέλους του καλοκαιριού. Οικονομικά, φροντίστε να μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση.Όσοι έχετε επιστρέψει στην εργασία, θα έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να προβάλλετε ταλέντα και ιδιότητες.

Σκορπιός
Όσοι δεν έχετε ξεκαθαρίσει με το παρελθόν, θα έχετε μια μικρή, δεύτερη ευκαιρία να το κάνετε τώρα, διατηρώντας όμως την συναισθηματική σας ασφάλεια. Οι ελεύθεροι μπορεί να παρασυρθείτε από νέες γνωριμίες σε σχέδια που χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να έχουν διάρκεια. Τον πρώτο μισό αποφύγετε τις υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά ότι σας είναι δύσκολο να τηρήσετε, όσο και αν τις πιστεύετε την στιγμή που τις λέτε. Οι ανάδρομοι Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο σας θέλουν περισσότερο τυπικούς και καθόλου ριψοκίνδυνους. Οργανώστε τις διακοπές σας, απολαύστε τη συντροφιά δοκιμασμένων ανθρώπων και μην ανοίγετε θέματα που δεν συμφέρει η αντιμετώπισή τους.

Τοξότης
Παράλληλα με τα αισθηματικά σας δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και στους άλλους τομείς ενδιαφέροντος. Το πρώτο μισό του μήνα είστε απασχολημένοι με κοινωνικές συναναστροφές, οικογενειακές διευθετήσεις και επαγγελματικού ενδιαφέροντος καταστάσεις. Το δεύτερο μισό, γίνεστε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό και ο Άρης από την Παρθένο φέρνουν τόσο ευκαιρίες, όσο την ανάγκη να επέμβετε δυναμικά με τη λογική και την ευφυΐα σας εκεί που κάποιοι άλλοι δεν βγάζουν εύκολα άκρη. Κάποιες μικρές θυσίες του ελεύθερου χρόνου σας κρίνονται απαραίτητες για να λειτουργήσει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει οικονομική εξέλιξη, φιλοδοξίες και προσωπική ικανοποίηση.

Αιγόκερως
Ευνοείστε στην τακτοποίηση υποθέσεων που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τις επιθυμίες σας γιατί ευνοούνται τα μακρόχρονα σχέδια που θα διευκολύνουν στο μέλλον τη ζωή σας. Αν είστε σε διακοπές με μεγάλη παρέα φροντίστε ώστε να έχετε προσωπικό χρόνο να ξεκουράζεστε και να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Αισθηματικά, το πρώτο μισό του μήνα είναι ανέφελο, ενώ το δεύτερο μπορεί να σας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις που θα έχουν το ανάλογο κόστος. Τον μήνα αυτόν όμως βελτιώνεται ο ψυχισμός σας γενικότερα. Το τέλος του μήνα φέρνει μια οικονομική έγνοια, όχι τόσο σαν υποχρέωση, όσο σαν ευκαιρία για το μέλλον και πρέπει να συνδυάσετε πολλές ιδιότητες για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υδροχόος
Έχετε ξεκινήσει μια πορεία αναμόρφωσης της ζωής σας και τα βήματά σας ήταν πολύ προσεκτικά μέχρι σήμερα. Οι εξωτερικές συνθήκες σας ανάγκασαν να πάρετε γρηγορότερα τις απαραίτητες αποφάσεις και τώρα καταλαβαίνετε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να νιώθετε ευχαριστημένοι. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό μετά τις 16 ευνοεί τα αισθηματικά σας, ενώ οι ελεύθεροι κερδίζετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Δίας και Κρόνος ανάδρομοι στο ζώδιό σας φροντίζουν ώστε με μικρές αλλαγές σε συνήθειες και σκέψεις, να βρίσκετε πάντα την άκρη σε ότι σας απασχολεί.

Ιχθύες
Ο Αύγουστος σας χαρίζει μια ανανεωτική πρώτη εβδομάδα, αλλά η δεύτερη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Όσοι παρασυρθήκατε σε υπερβολικές εκτιμήσεις, μπορεί τώρα να τα βρείτε τελείως διαφορετικά από ότι τα είχατε υπολογίσει. Ο Άρης από την Παρθένο σας βοηθά να κάνετε τις απαραίτητες τομές σε σχέσεις και επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Οι διακοπές σας προβλέπονται ουσιαστικές και ωφέλιμες, ιδιαίτερα αν γίνουν το δεύτερο μισό του μήνα. Η Αφροδίτη στον Ζυγό ενισχύει τη γοητεία και την ερωτική σας επιθυμία μετά τις 16 του μήνα. Να είστε όμως προσεκτικοί όταν κολυμπάτε αντίθετα με το ρεύμα.

https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο;

Από την Σμάρω Σωτηράκη
Εμπιστοσύνη. Η λέξη – κλειδί για τη μακροημέρευση και τη ποιότητα οποιασδήποτε σχέσης. Ποια ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη ποια είναι πιστά και ποια όχι; Σε ποια μπορεί να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη; Όλοι θέλουμε να μας εμπιστεύονται και να εμπιστευόμαστε, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις, αλλά -τις περισσότερες φορές- οι αδυναμίες μας δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε την εμπιστοσύνη των συντρόφων μας ούτε να τροφοδοτήσουμε τη σχέση μας, με τη δική μας διάθεση να εμπιστευθούμε. Ο φόβος της πιθανής απώλειας του αντικείμενου του πόθου μας, διεγείρει τις ανασφάλειές μας και δεν μας αφήνει ελεύθερους να βιώσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης.


Δεν είναι λίγοι αυτοί που χάνουν τον εαυτό τους στο βωμό της δυσπιστίας και τελικά χάνουν και την ίδια τη σχέση τους. Ακόμη κι αυτοί που διατείνονται ότι στηρίζουν τις σχέσεις τους σε γερά θεμέλια της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, έχουν περάσει κάποιες στιγμές αμφιβολιών, κάποιες στιγμές απώλειας της λογικής τους. Είναι ανθρώπινο, όσο ανθρώπινα είναι τα ελαττώματα και οι ανασφάλειες. Με οδηγό την αστρολογία, τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, μπορούμε να έχουμε μια γενική εικόνα για τους άλλους. Μπορούμε να ξέρουμε αν το άτομο που μας ενδιαφέρει, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει, είναι πιστό ή άπιστο, αν αξίζει να το εμπιστευόμαστε ή όχι. Βεβαίως το ζώδιο είναι μια πρώτη ένδειξη και, ίσως, αν κάνουμε τον πλήρη αστρολογικό χάρτη ενός ανθρώπου να διαφοροποιούνται αρκετά πράγματα αλλά είναι μια αρκετά σημαντική ένδειξη.


ΚΡΙΟΣ

Αυθόρμητοι, παρορμητικοί, εκδηλωτικοί, δυναμικοί και φλογεροί καθώς είναι οι Kριοί, ενθουσιάζονται πολύ γρήγορα αλλά εξ’ ίσου γρήγορα χάνουν τον ενθουσιασμό τους. Αν το έτερον ήμισυ ενός Κριαριού έχει τη φαντασία, τη διάθεση και τη δυνατότητα να εκπλήσσει συνεχώς και αδιαλείπτως το αγαπημένο του ταίρι, αν δημιουργεί συχνά – πυκνά μια εξαιρετική, ερωτική ατμόσφαιρα, αν εκδηλώνει το πάθος του με πολλούς τρόπους και σε όλους τους τόπους, τότε θα έχει εξασφαλίσει στα σίγουρα τη πίστη του κριαριού του.
Επειδή τα κριάρια βαριόνται πολύ εύκολα, το χειρότερό τους είναι η ρουτίνα, την οποία δεν αντέχουν ούτε στη δουλειά, πόσο μάλλον σε μια ερωτική σχέση. Αν, για οποιοδήποτε λόγο η σχέση σας μπει στους ρυθμούς της καθημερινότητας και δεν υπάρχει τίποτε το εξαιρετικό, τότε ένας αξιοπρεπής κριός θα είναι ευάλωτος στις περιπέτειες, σε οτιδήποτε είναι ικανό να του εξάρει τη φαντασία και να το κάνει να παθιαστεί. Ωστόσο, η ειλικρίνεια του κριαριού δεν του επιτρέπει να παίζει σε διπλά ταμπλό γι αυτό και τελικά βάζει σε κίνδυνο τη σχέση του ή, χωρίς πολλές σκέψεις, διώχνει το παλιό για να χαρεί το καινούργιο.
Αν το ταίρι σας ανήκει στο ζώδιο του κριού, δεν μπορείτε να είστε επαναπαυμένοι και να φέρεστε σαν «να έχετε δέσει το γάιδαρό σας» γιατί θα χάσετε. Θα σβήσει ο ενθουσιασμός τους και μαζί του η ερωτική του διάθεση για σας, η οποία θα ανάψει για κάποιον άλλο. Αν, όμως, ξέρετε να ταράζεται τα νερά και να φτιάχνετε ατμόσφαιρα, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτε γιατί το κριάρι σας, αγαπάει την αλήθεια και, εφ’ όσον έχει αυτό που θέλει από σας, δεν έχει λόγο να αρχίσει τα ψέματα που πάντα συνοδεύουν τα διπλά παιχνίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και σταθερό. Τόσο λόγω της ιδιότητάς του όσο και λόγω του στοιχείου του, τα άτομα που ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο έχουν τη τάση να συντηρούν τα κεκτημένα τους είτε αφορούν σε υλικά αγαθά είτε σε συναισθήματα. Οι Ταύροι αργούν να αποφασίσουν για το αν θα ενδώσουν σε μία σχέση ή όχι, αργούν να δείξουν τα συναισθήματά τους, τους λείπει ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός αλλά, αν τελικά δηλώσουν παρόντες σε μία σχέση είναι πολύ σταθεροί και -τις περισσότερες φορές- φορούν παρωπίδες που δεν τους επιτρέπουν να βλέπουν τι γίνεται γύρω τους.
Επειδή οι Ταύροι δεν λένε πολλά αλλά, αντιθέτως, αφήνουν τους άλλους να μιλούν αντί γι αυτούς, ίσως με αυτή τη στάση τους να δημιουργούν ερωτηματικά στους συντρόφους τους. Ωστόσο, η συμπεριφορά τους αυτή δεν οφείλεται τόσο στο γεγονός ότι δεν αγαπούν αλλά περισσότερο στο γεγονός ότι είναι ανασφαλείς και νομίζουν ότι μ’ αυτό τον τρόπο κρατούν κάποιες άμυνες ή είναι λιγότερο ευάλωτοι. Παράλληλα, οι ανασφάλειές τους είναι η αιτία της κτητικής τους συμπεριφοράς γι αυτό και τους είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτούν, ακόμη και τον πιο πιστό σύντροφο.
Αν ενδιαφέρεστε για ένα Ταύρο, να θυμάστε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη σας γιατί είναι πιστός, σταθερός και αισθάνεται άβολα με την μοναξιά αλλά είναι πιθανό να σας κουράσει το γεγονός ότι θα είστε πάντα στο στόχαστρο καθώς ένας κλασσικός Ταύρος δεν μπορεί να δείξει εμπιστοσύνη και όσο προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια του τόσο στρουθοκαμηλίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο διπλό, μεταβλητό του αέρα. Όσοι ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο είναι πολύ περίεργοι, είναι επιπόλαιοι σαν έφηβοι και κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν περισσότερες παραστάσεις. Επικοινωνούν άριστα, μιλάνε πολύ αλλά, αρκετές φορές, λένε πράγματα που δεν τα πιστεύουν με αρκετή άνεση γι αυτό και θεωρούνται καλοί για δημόσιες σχέσεις. Τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια της νόησης. Ακόμη και τον έρωτα τον αντιλαμβάνονται σαν παιχνίδι μυαλού γι αυτό και δεν δημιουργούν συναισθηματικές προσκολλήσεις.
Ένας Δίδυμος που εξ’ ιδιοσυγκρασίας είναι ευμετάβλητος, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενδώσει σε κάποια περιπέτεια που του κεντρίζει το ενδιαφέρον. Επειδή έχει την ικανότητα να ταυτίζεται με το περιβάλλον, του είναι εξαιρετικά εύκολο να φαίνεται ειλικρινής χωρίς στη πραγματικότητα να είναι και να πείθει γι αυτά που λέει, τα οποία μπορεί να είναι αποκυήματα του ενθουσιασμού του, «μισές αλήθειες» ή ακόμη και ψέματα. Όταν ένας Δίδυμος λέει ψέματα, πείθει τη συνείδησή του ότι είναι κατά συνθήκη ψεύδη και προχωρά ακάθεκτος για την επόμενη περιπέτεια.
Αν συντροφεύετε ένα Δίδυμο, θα ανακαλύψετε ότι το πιο δύσκολο για σας θα είναι να δείξετε εμπιστοσύνη. Ωστόσο, η πρόθεση των Διδύμων δεν είναι να πληγώσουν το ταίρι τους. Στα πλαίσια της επιπολαιότητάς τους και της παιδικότητάς τους, είναι ικανοί να κάνουν κάποιες κινήσεις χωρίς να σκεφτούν ή να αξιολογήσουν τις συνέπειές τους. Κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον τους και, αν νιώσετε ότι σας προδίδουν, δείξτε τους πόσο πονάει για να συνετιστούν…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λέξη – κλειδί που αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Καρκίνου είναι το συναίσθημα. Οι Καρκίνοι έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν μία σχέση στηριγμένη σε πολύ γερά θεμέλια, να νιώσουν ασφάλεια και να δημιουργήσουν οικογένεια. Οι εφήμερες περιπέτειες και τα ανούσια φλερτ δεν είναι του γούστου τους, αφού ψάχνουν την αδελφή ψυχή με την οποία θα συμπορευτούν, είναι δυνατόν και εφ’ όρου ζωής. Τις περισσότερες φορές μπαίνουν στις σχέσεις τους με μεγάλη δυσπιστία, γιατί φοβούνται τη πιθανότητα να πληγωθούν αλλά, αν νιώσουν ότι μπορούν να περιμένουν κάποια ανταπόκριση στα συναισθήματά τους, τότε αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο και δείχνουν τις προθέσεις τους.
Οι Καρκίνοι είναι ανασφαλείς και επιζητούν συνεχώς επιβεβαιώσεις από το ταίρι τους. Αν νιώσουν, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, ότι το ταίρι τους κρύβει κάτι, είναι ικανοί να αναζητήσουν την επιβεβαίωση από αλλού, προκειμένου να μην απογοητευθούν. Ωστόσο, για να φθάσουν σ’ αυτό το σημείο, θα πρέπει η σχέση τους να έχει κάνει ήδη κοιλιά και να μην τους τροφοδοτεί συναισθηματικά και σεξουαλικά. Σ’ αυτή τη περίπτωση, συνήθως, είναι έτοιμοι να φύγουν από τη σχέση τους για να δημιουργήσουν κάποια άλλη και, απλούστατα, κινούνται εκ του ασφαλούς.
Αν ενδιαφέρεστε για ένα Καρκίνο και είστε τρυφεροί απέναντί του, μπορείτε να του έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν είστε παντρεμένοι μ’ ένα Καρκίνο, το ξέρετε ότι έχετε επιλέξει ένα πιστό ταίρι που θέλει να συντηρήσει την οικογένειά του και να απολαμβάνει τη θαλπωρή της.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι το ζώδιο που ταυτίζεται με τον έρωτα. Για ένα αξιοπρεπές λιοντάρι ο έρωτας και η δημιουργικότητα συμβαδίζουν και αποτελούν τη πεμπτουσία της ζωής. Αναμφισβήτητα, ένα λιοντάρι επιζητά έναν ερωτικό σύντροφο και διατίθεται να δοθεί ψυχή τε και σώματι, αρκεί να βρεθεί το ταίρι που θα του εξάρει τον ενθουσιασμό. Φλογερό ταμπεραμέντο καθώς έχουν οι Λέοντες, μπαίνουν εύκολα στο παιχνίδι, όταν είναι αδέσμευτοι αλλά, όταν συντηρούν μια σχέση στα μέτρα τους, θεωρούν ότι βρίσκονται συνεχώς σ’ ένα ερωτικό παιχνίδι και δεν νιώθουν την ανάγκη να παίξουν με κάποιον άλλον παρτενέρ.
Τα λιοντάρια είναι πολύ εκδηλωτικά και βρίσκουν πολλούς τρόπους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, είναι γενναιόδωρα και τα δίνουν όλα στο ταίρι τους, επιζητώντας το θαυμασμό του και το πάθος του. Θέλουν να είναι το κέντρο της ζωής του συντρόφου τους και, αν το πετύχουν, είναι οι πιο πιστοί του ζωδιακού. Παράλληλα, επιδιώκουν σχέσεις με ανθρώπους που τους θαυμάζουν. Ένα λιοντάρι που θαυμάζει το ταίρι του δεν χάνει ποτέ το σεξουαλικό του ενδιαφέρον. Τα ψέματα δεν αρέσουν στα λιοντάρια που πιστεύουν ότι, όταν μια σχέση φθάσει να συντηρείται πάνω στο ψέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης. Παρ’ όλα αυτά, ένα λιοντάρι μπορεί να χάσει την εμπιστοσύνη του συντρόφου του επειδή, φιλάρεσκο και εγωκεντρικό καθώς είναι, αφήνει τους άλλους να το φλερτάρουν και απολαμβάνει τα κομπλιμέντα και το θαυμασμό τους.
Αν συντηρείτε μια σχέση μ’ ένα λιοντάρι αξίζει το κόπο να το εμπιστεύεστε, αρκεί να είστε δημιουργικοί και να του δείχνετε με όσους τρόπους μπορείτε, ότι είναι το άλφα και το ωμέγα της ζωής σας. Να του δείχνετε ότι το σκέφτεστε και το αγαπάτε για να σας ανταμείβει με τη πίστη του και την αφοσίωσή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη δουλειά, είναι το ζώδιο της υπηρεσίας, της παρατήρησης και της ανάλυσης. Οι Παρθένοι είναι δύσκολα άτομα καθώς κριτικάρουν αυστηρά τους πάντες και τα πάντα, πόσο μάλλον το άτομο που τους ενδιαφέρει. Πολλές φορές διυλίζουν των κώνωπα και κάνουν τους άλλους να αισθάνονται άβολα. Είναι δύσπιστοι και δύσκολα εμπιστεύονται ακόμη και το πιο πιστό και ειλικρινές άτομο.
Εγκεφαλικοί καθώς είναι οι Παρθένοι, δεν ενδίδουν εύκολα σε εφήμερες περιπέτειες ούτε επιζητούν την σωματική ικανοποίηση και μόνο. Για να κάνουν μία σχέση σημαίνει ότι έχουν βρει περισσότερα από μία σεξουαλική έλξη στο άλλο πρόσωπο και όταν βρουν αυτά που ψάχνουν, είναι πιστοί και δεν βάζουν τη σχέση τους σε κινδύνους. Ένας γνήσιος Παρθένος ερεθίζεται από ένα καλό μυαλό που του δίνει υλικό για ανάλυση και τον βάζει στη διαδικασία να αναπτύξει την κριτική ικανότητά του. Οι Παρθένοι μισούν το ψέμα και δεν πλάθουν ούτε ρόλους ούτε μύθους για να επιβιώσουν σε μία σχέση.
Αν έχετε σχέση με έναν Παρθένο, μπορείτε να τον εμπιστεύεστε, αρκεί να του δίνετε υλικό ανάλυσης, αρκεί να του διεγείρετε το μυαλό με συζητήσεις και να του ζητάτε τις απόψεις του. Αν, μάλιστα, δείξετε ενδιαφέρον για τα χόμπι του, δεν θα έχετε κανένα λόγο να μην τον εμπιστεύεστε γιατί θα είναι σταθερός στο πλευρό σας. Να θυμάστε, ωστόσο, πως εσείς, ότι και να κάνετε, δεν θα κερδίσετε ποτέ την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, των σχέσεων, των συνεταιρισμών, του γάμου. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κυβερνά αυτό το ζώδιο και του προσδίδει πολλές από τις χάρες της. Οι Ζυγοί, περισσότερο από όλους τους άλλους αντιπρόσωπους του ζωδιακού, επιδιώκουν το γάμο καθώς εκτός από τη συντροφικότητα, τους προσδίδει και κοινωνική καταξίωση, την οποία επιζητούν διακαώς. Η πρώτη προτεραιότητα ενός Ζυγού είναι να έχει ένα σύντροφο γι αυτό και δεν εγκαταλείπει εύκολα τη σχέση του.
Παρότι οι Ζυγοί επιδιώκουν το γάμο από αρκετά νεαρή ηλικία, δεν θα έλεγα ότι μπορεί να τους έχει κανείς απόλυτη εμπιστοσύνη. Πολλές φορές, επειδή φοβούνται τη πιθανότητα να μείνουν χωρίς σχέση, φλερτάρουν ή κρατούν ενεργό το ενδιαφέρον κάποιων τρίτων και σε περίπτωση που αισθανθούν ότι η «επίσημη» σχέση τους δεν προχωράει, έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη. Παίζοντας ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι πιθανό να αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν το ψέμα και, φυσικά, να χάσουν την εμπιστοσύνη του συντρόφου τους.
Αν το ταίρι σας ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού και η σχέση σας δεν έχει το στοιχείο της μονιμότητας, πρέπει να είστε λίγο επιφυλακτικοί μαζί του. Αν, όμως είστε παντρεμένοι ή έχετε μια σχέση με προοπτική μπορείτε άφοβα να εμπιστεύεστε τον Ζυγό σας, που θα κάνει ότι μπορεί για να συντηρήσει το δεσμό του, ακόμη κι αν χρειαστεί να συγχωρήσει κάποια ατοπήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ζώδιο που ταυτίζεται με τη λίμπιντο, τη σεξουαλικότητα, τον θάνατο και την αναγέννηση, ο Σκορπιός, είναι υδάτινο, δηλαδή συναισθηματικό και σταθερό. Οι Σκορπιοί που είναι τα πιο παρεξηγημένα άτομα του ζωδιακού, είναι πολύ συναισθηματικοί, ανασφαλείς, κτητικοί, ευάλωτοι (όσο παράξενο κι αν φαίνεται κάτι τέτοιο) και δημιουργούν σχέσεις μακρόχρονες και σταθερές.
Οι Σκορπιοί είναι άτομα διεισδυτικά, ικανά να αποκαλύψουν ακόμη και τις πιο απόκρυφες πτυχές του χαρακτήρα των άλλων αλλά οι ίδιοι περιβάλλονται από ένα πέπλο μυστηρίου που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ασπίδα τους προς τους εξωτερικούς κινδύνους. Καλύπτονται για να μην είναι εκτεθειμένοι στον ψυχικό πόνο. Σχεδόν όλοι οι Σκορπιοί είναι εσωστρεφείς, δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους και, ακόμη κι όταν είναι τρελά ερωτευμένοι, δεν το δείχνουν παρά μόνο μέσα από το πάθος τους και από κάποιες πράξεις τους που το ταίρι τους καλείται να αξιολογήσει. Επειδή είναι πολύ ανασφαλείς, δεν παραδέχονται ποτέ ότι αφοσιώνονται πλήρως στο ταίρι τους, ότι είναι ευάλωτοι σε κάποιον και –πολλές φορές- δίνουν την εντύπωση ότι αυτός που πρέπει να νιώθει ανασφάλεια στη σχέση είναι το ταίρι τους και όχι οι ίδιοι. Στη πραγματικότητα, όμως, είναι αυτοί που φοβούνται και «τρώγονται» από το σαράκι της ζήλιας και της αβεβαιότητας.
Σε αντίθεση μ’ αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι για τους Σκορπιούς, δεν αρέσκονται να εμπλέκονται σε εφήμερες περιπέτειες αλλά επιδιώκουν σταθερές σχέσεις και είναι πιστοί και αφοσιωμένοι στους συντρόφους τους. Αντιδρούν άσχημα σε δύο περιπτώσεις. Όταν νιώσουν ότι το ταίρι τους είναι εξαρτημένο απ’ αυτούς, γεγονός που τους τρομάζει γιατί δεν θέλουν ευθύνες κι όταν καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιο «φευγάτη» φωτιά του ζωδιακού αντιπροσωπεύεται από το ζώδιο του Τοξότη, που συμβολίζει τη διάδοση της γνώσης, την ανώτερη φιλοσοφία, τα μακρινά ταξίδια, το πάθος του ανθρώπου για διεύρυνση του πνευματικού του ορίζοντα, την αναγκαιότητα της ατομικότητας να εκφράζεται ελεύθερα. Οι Τοξότες είναι άτομα με φλογερό ταμπεραμέντο, ανεξάρτητα και επικοινωνιακά. Είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και τη ζωή και φροντίζουν να μην μένουν χωρίς ερωτικό σύντροφο.
Οι Τοξότες είναι ανεξάρτητοι, θέλουν άφθονο προσωπικό χρόνο και δεν ανέχονται τη καταπίεση. Η ρουτίνα τους ενοχλεί γι αυτό, συνήθως, επιλέγουν επαγγέλματα που τους επιτρέπουν να αλλάζουν παραστάσεις και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Ενθουσιάζονται εύκολα αλλά είναι επίσης εύκολο να χάσουν τον ενθουσιασμό τους, όταν νιώσουν ότι το αντικείμενο του πόθου τους προσπαθεί να τους «βάλει σε καλούπι». Όταν ένας Τοξότης νιώσει ότι περιορίζεται, αντιδρά σπασμωδικά, προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν έχει χάσει την ελευθερία του και εμπλέκεται σε περιπέτειες οι οποίες μπορεί να βάλουν σε μεγάλο κίνδυνο τη σχέση του ή ακόμη και το γάμο του. Εμπιστοσύνη σ’ ένα Τοξότη μπορεί να δείχνει μόνο ένα ταίρι που μπορεί να του προκαλεί το θαυμασμό, να τον διεγείρει πνευματικά και σεξουαλικά και να του παραχωρεί το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται για να νιώθει ελεύθερος. Οι Τοξότες είναι πολύ διαχυτικοί με τους άλλους ανθρώπους, γεγονός που πρέπει να αποδέχονται οι ερωτικοί τους σύντροφοι σαν δεδομένο και να μην τους κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας.
Αν σχετίζεστε μ’ ένα Τοξότη, να θυμάστε ότι όσο πιο ελεύθερο τον αφήνετε, τόσο πιο δεσμευμένο τον έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη προσπάθεια του ανθρώπου για κοινωνική καταξίωση. Συνήθως οι Αιγόκεροι βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα τη καριέρα και –γενικότερα- την επιτυχία τους. Οι Αιγόκεροι είναι μεθοδικοί, πρακτικοί, συντηρητικοί, συμβιβασμένοι με τη πραγματικότητα. Είναι μαχητικοί αλλά όχι φλογεροί και αυθόρμητοι. Σκέφτονται καλά τις κινήσεις τους και προχωρούν με σταθερά βήματα. Ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν τους ταιριάζει. Αντίθετα αργούν πάρα πολύ να ενδώσουν σε μία σχέση γιατί είναι δύσπιστοι και δεν εμπιστεύονται τίποτα και κανέναν.
Οι Αιγόκεροι είναι υπέρ του γάμου γιατί τους εξασφαλίζει τη κοινωνική αποδοχή και επιδιώκουν να παντρεύονται με άτομα που μπορούν να τους ανεβάσουν κοινωνικά. Σπάνια αφήνουν το πάθος τους να τους κατευθύνει. Μέχρι να βρουν το άτομο που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν περισσότερο κύρος, δεν παραμένουν για πολύ στις σχέσεις τους. Ωστόσο, δεν εμπλέκονται σε περιπέτειες και δεν λένε ψέματα. Αν γνωρίσουν κάτι –κατά τα κριτήριά τους- καλύτερο, αφήνουν το παλιό χάριν του καινούργιου και δεν παίζουν θέατρο γι αυτό μπορεί κανείς να τους εμπιστεύεται.
Οι Αιγόκεροι αφοσιώνονται μόνο στους συντρόφους με τους οποίους μπορούν να μοιραστούν τις φιλοδοξίες τους και οι οποίοι θα είναι αρωγοί στη προσπάθειά τους να αναρριχηθούν σε κοινωνικά αξιώματα. Στις υπόλοιπες σχέσεις τους παραμένουν πιστοί αλλά δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για εξέλιξη της σχέσης, με αποτέλεσμα να φαίνονται αδιάφοροι και να δημιουργούν αμφιβολίες στο ταίρι τους. Αν θέλετε να κρατήσετε έναν Αιγόκερω, δείξτε κατανόηση για την εργασιομανία του και μην ανταγωνίζεστε το γεγονός ότι βάζει σε πρώτη προτεραιότητα τη δουλειά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη τάση του ανθρώπου να ομαδοποιείται. Οι Υδροχόοι είναι ιδεαλιστές, αλτρουιστές, φιλικοί και ενδιαφέρονται για τα κοινά. Για έναν Υδροχόο είναι πιο εύκολο να ηγηθεί μιας ομάδας ή να αφοσιωθεί σ’ ένα σκοπό παρά να αφοσιωθεί στο ένα και μοναδικό ταίρι.
Οι Υδροχόοι θέλγονται από το απρόβλεπτο, από οτιδήποτε είναι πρωτότυπο, από τις εκπλήξεις. Εξαιρετικά πνευματώδεις καθώς είναι και επειδή διαθέτουν πολύ χιούμορ, έλκονται από τα άτομα που τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον για λεκτικές αψιμαχίες, από τα άτομα που τους ερεθίζουν το μυαλό. Ένας αξιοπρεπής Υδροχόος παθιάζεται όταν κάποιος «μιλήσει» στο μυαλό του. Τότε ερωτεύεται αλλά, ανεξάρτητος, φιλελεύθερος και ασυμβίβαστος καθώς είναι, αντιλαμβάνεται τον έρωτα πιότερο σαν μια ερωτική φιλία παρά σαν δέσμευση. Οι Υδροχόοι σπάνια επαναπαύονται. Πάντα επιζητούν τη γνώση, τη διεύρυνση του πνεύματός τους, τη παρέα. Επειδή επίσης σπάνια αισθάνονται δεσμευμένοι, είναι ανοικτοί σε οποιοδήποτε άτομο τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εμπλέκονται πολύ εύκολα σε ερωτικές περιπέτειες και αλλάζουν συντρόφους αλλά δεν είναι ψεύτες.
Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι Υδροχόος και θέλετε να συντηρήσετε μία σχέση μαζί του βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην αφοσίωση, πρέπει να σεβαστείτε την αγάπη του για την ελευθερία και να μην του βάλετε καμίας μορφής περιορισμό. Ο Υδροχόος παθιάζεται και αγαπά όταν έχει ένα ταίρι που είναι έτοιμο για όλα και δεν είναι εξαρτημένο από εκείνον. Επιζητά ένα συνοδοιπόρο που δεν θα προσπαθήσει να του αλλάξει πορεία πλεύσης αλλά θα συμπορευτεί μαζί του στη ζωή. Τότε παραμένει πιστός.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι οι πιο ρομαντικοί τύποι του ζωδιακού. Είναι πολύ ευαίσθητοι και πάντα φοβούνται ότι θα πληγωθούν. Η πραγματικότητα με τη σκληρότητά της τους τρομάζει γι αυτό έχουν τάσεις φυγής, με αποτέλεσμα κάποιοι να είναι ευάλωτοι στο αλκοόλ ή στα ναρκωτικά ή κάποιοι άλλοι να έχουν εξαιρετικά καλλιτεχνικά ταλέντα. Πάντως όλοι τους ζουν πιο άνετα στο κόσμο της φαντασίας τους απ’ ότι στη πραγματικότητα.
Οι Ιχθύες επιζητούν μία σχέση πολύ ρομαντική, εξιδανικευμένη που είναι σχεδόν ουτοπική, με αποτέλεσμα να αισθάνονται κάποια κενά, ακόμη κι όταν το ταίρι τους προσπαθεί για το καλύτερο δυνατόν. Επειδή κρύβονται από τους άλλους αλλά και από τον ίδιο τους τον εαυτό λένε εύκολα ψέματα, τα οποία μάλιστα –μερικές φορές- τα βιώνουν σαν να ήταν αλήθειες. Επιζητώντας το πλάσμα της φαντασίας τους, είναι ικανοί να εμπλακούν σε περιπέτειες αλλά προσπαθούν να μην βάζουν σε κίνδυνο την «επίσημη» σχέση τους γιατί είναι πολύ ανασφαλείς για να αντέξουν τη μοναξιά. Αρκετοί Ιχθύες, επειδή είναι ανασφαλείς και φοβούνται την απόρριψη, ενδίδουν πρώτοι αυτοί σε ένα φλερτ, για να νιώθουν ότι δεν κινδυνεύουν να μείνουν μόνοι και τελικά πέφτουν στην ίδια τους τη παγίδα γιατί βάζουν μόνοι τους σε κίνδυνο τη σχέση τους.
Αν το ταίρι σας ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείτε να το εμπιστεύεστε μόνο αν είστε σίγουροι ότι το επιβεβαιώνετε, του κάνετε καθημερινά ενέσεις αυτοπεποίθησης, ότι του παρέχετε πάντα μια στοργική αγκαλιά στην οποία μπορεί να νιώσει όσο παιδί θέλει και ότι δεν ξεχνάτε πότε – πότε να δημιουργείτε μια ρομαντική ατμόσφαιρα ικανή να σας βγάλει από τη πραγματικότητα και να σας βάλει σε παιχνίδια της φαντασίας.https://www.zwdiasimera.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. . .

Ο Ερμής σήμερα απέναντι από τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει δυσκολίες κυρίως στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Οι σκέψεις μας μπορεί να έχουν έντονη την υπερβολή ή την εμμονή οπότε θα πρέπει να προσέξουμε τί δράσεις δημιουργούμε μέσω αυτών των σκέψεων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία ή το σπίτι σας. Οι προσωπικές ή οι επαγγελματικές σας σχέσεις ενδέχεται να πάρουν μεγάλο μέρος από το πρόγραμμά σας.

Για τους Ταύρους, οι σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σήμερα θέλουν την προσοχή σας. Προκλήσεις ενδέχεται να δημιουργηθούν αν χαθούν οι ισορροπίες.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία συνδέονται με συγγενείς. Επίσης δεν είναι πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή να κάνετε συζητήσεις σχετικά.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα μπαίνουν πολύ εύκολα στο στόχαστρο και δεν είναι σίγουρο αν το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει. Με σύνεση και προσοχή το τί λέτε και πώς πράττετε.

Για τους Λέοντες, δεν είναι πολύ καλή ημέρα για εξωτερικές δράσεις. Καλύτερα να ξεκουραστείτε και να κάνετε μια ανάπαυλα από πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σας έχουν κουράσει στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία.

Για τους Παρθένους, σήμερα δώστε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και επικοινωνείτε. Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για συζητήσεις για τις οποίες νιώθετε εξαρχής πως μπορεί να σας φορτίσουν. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά θέματα, συζητήσεις και συναναστροφές σήμερα θα πρέπει να προχωρήσουν με σύνεση. Είναι σημαντικό να δώσετε χρόνο στον συνομιλητή σας πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν αυξημένο ποσοστό κινδύνου. Λειτουργείστε εκ του ασφαλούς στον τομέα που θέλετε να δώσετε την ενέργειά σας.

Για τους Τοξότες, κοντινές σχέσεις και επαφές με οικείους σήμερα θα πρέπει να τις προσέξετε. Η επιφυλακτικότητα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε κάνοντας τα βήματά σας με ασφάλεια.

Για τους Αιγόκερους, εκ φύσεως είστε από τους ανθρώπους που γνωρίζετε πολύ καλά τί πρέπει να κάνετε και πότε να το κάνετε. Σήμερα όμως μπορεί να χαθεί εύκολα το παιχνίδι, γιαυτό λειτουργείστε με ακόμη μεγαλύτερη σύνεση.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας σπρώχνει να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πολύ καλά το επόμενό σας βήμα.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα και μπορεί να σας κρατήσουν με τις σκέψεις σας. Αυτό είναι καλό αν ο σκοπός είναι η αναθεώρηση. Διαφορετικά προσέξτε να μην μπείτε σε σκέψεις οι οποίες θα σας μπερδέψουν περισσότερο.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου 24 ως 25/7/2021.


BY ZWDIA24 ΙΟΥΛΙΟΣ 22, 2021
Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου 24 ως 25/7/2021

Ορφέας Δούκας
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 24 ως 25 Ιουλίου 2021. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

Αυτό το σαββατοκύριακο, φίλες και φίλοι μου, μας επηρεάζει όλους, αλλά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Ευτυχώς όμως, το Σάββατο θα ευνοήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως αυτά της Γης και του Νερού. Το συναίσθημα αλλά και ο ερωτισμός ενισχύονται, ενώ το πάθος… φουντώνει, γεγονός που φέρνει τους δεσμευμένους πιο κοντά, ενώ δημιουργεί και νέους… καλοκαιρινούς έρωτες.

Η Κυριακή θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε την αλήθεια μας, να ξεκαθαρίσουμε τα θέλω μας και να δώσουμε ένα τέλος σε αδιέξοδες καταστάσεις που μας κρατούσαν εγκλωβισμένους, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε προς το μέλλον απαλλαγμένοι από κάθε λογής βαρίδια, σε όλους τους τομείς, αλλά ιδιαίτερα στα αισθηματικά μας… Προς το παρόν όμως, μας έχει δημιουργήσει έναν εκνευρισμό και μια ένταση, που όπως και να το κάνουμε χρειάζεται προσοχή! Δεν αποκλείεται όμως αυτό το σαββατοκύριακο να φέρει και πρόσωπα από το παρελθόν, που θα διεκδικήσουν μια… δεύτερη ευκαιρία!

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Κριέ, μάλλον θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου όπου δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα το Σάββατο. Ωστόσο, αν είσαι αδέσμευτος/η, θα βρεις την ευκαιρία να φλερτάρεις ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου, όπου οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους, τότε καλό θα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, αλλά και για να ξεκουραστείς, ώστε να αποφύγεις τις γκρίνιες και τα προβλήματα.

Την Κυριακή, ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να σε προβληματίσει… Αν είσαι δεσμευμένος/η, μην μεταφέρεις στη σχέση σου αυτά τα προβλήματα, αλλά και ούτε και να αφήσεις τους φίλους σου να… χώσουν τη μύτη τους στο δεσμό σου με αδιακρισία. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο με την μεσολάβηση ενός φίλου, κάτι σαν… προξενιό ας πούμε. Όμως καλό θα είναι να μη βιαστείς να ξεκινήσεις μια σχέση τώρα, που ο Ερμής κινείται ανάδρομος…

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι κάπως… περίεργο για σένα, αγαπημένε μου Ταύρε. Το Σάββατο προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σου, αφού το πάθος θα κυριαρχεί στα αισθηματικά σου και αν ήδη έχεις μια σχέση, θα ζήσεις υπέροχες, αισθησιακές και φλογερές στιγμές με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, με τη γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να φλερτάρεις και να δεις το αισθηματικό σου μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει. Είναι πολύ πιθανόν να σε απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά θέματα, που πιέζουν για επίλυση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να κρατήσεις το ταίρι σου μακριά από αυτά, αλλιώς το άγχος που έχεις θα μεταφερθεί και στη σχέση σου, προκαλώντας εντάσεις και διενέξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να αποφύγεις τα φλερτ με τα άτομα που συνεργάζεσαι, γιατί θα… εκτεθείς! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σαββατοκύριακο σου αγαπημένε μου Δίδυμε, μπορεί να σου προκαλεί μια ανεξήγητη αναστάτωση, όμως ταυτόχρονα θα ανεβάσει τον αισθησιασμό και ξεσηκώνει το πάθος σου. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου. Αν τα καταφέρεις, είναι σίγουρο πως θα περάσεις μια φλογερή βραδιά πάθους με το ταίρι σου, που θα τη θυμάστε και οι δυο για καιρό! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, εσύ βγες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Μια γνωριμία που θα κάνεις, μπορεί να σου χαρίσει… ανομολόγητες, παθιασμένες στιγμές, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτή…

Την Κυριακη, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι ελεύθερος/η, για να κάνεις νέες γνωριμίες και να περάσεις καλά, χωρίς όμως να βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που έχεις σχέση, ίσως να νοιώσεις την ανάγκη να δεις τους φίλους σου μόνος/η ή ακόμα και να νοιώσεις νοσταλγία για ένα άτομο από το παρελθόν και να επιδιώξεις μια συνάντηση μαζί του, όμως μην πεις κάποιο ψέμα στο ταίρι σου για να το καταφέρεις, γιατί σύντομα θα αποκαλυφθεί… 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, χρειάζεται λίγη προσοχή από την μεριά σου στον αισθηματικό τομέα. Το Σάββατο, θα νοιώθεις το πάθος σου να ξεχειλίζει, και αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις φλογερές στιγμές με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά, ενώ κι εσύ θα νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται αυτή τη μέρα να συναντήσεις ένα άτομο, που όχι μόνο θα σε ξεσηκώσει, αλλά θα πληροί και τις προϋποθέσεις να γίνει το… άλλο σου μισό!

Η Κυριακή όμως, θα ενισχύσει την ανασφάλειά σου, ενώ και η διαίσθησή σου μπορεί να σου στέλνει λανθασμένα μηνύματα, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις στα αισθηματικά σου. Καλύτερα λοιπόν να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου ή από μια νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς μπορεί να πεις πράγματα, που θα τα μετανιώσεις… 

ΛΕΩΝ

Μάλλον δεν θα είναι και το πιο… ρομαντικό σαββατοκύριακο της ζωής σου αυτό, αγαπημένε μου Λέοντα… Το Σάββατο, ίσως να σε κυριέψει ο εκνευρισμός και η ένταση, που δεν θα σου επιτρέψει να κρίνεις τις σχέσεις σου αντικειμενικά, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι…

Την Κυριακή, το σκηνικό είναι λίγο ως πολύ παρόμοιο. Μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να σε οδηγήσει σε καυγάδες κι εντάσεις με το ταίρι σου ή σε μια εντελώς λανθασμένη επιλογή, αν είσαι αδέσμευτος/η. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις λοιπόν, είναι να θυμηθείς την γενναιοδωρία και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου ή να φλερτάρεις, αφήνοντας τα σοβαρά θέματα, αλλά και τις… υψηλές προσδοκίες στην άκρη! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σαββατοκύριακο σου ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο στα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Παρθένε, αφού το Σάββατο, ανεβαίνει στα ύψη η αισιοδοξία σου, αλλά και ο αισθησιασμό σου! Το πάθος θα κυριαρχεί στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά, γεγονός που θα κάνει το δεσμό σας ακόμα πιο ισχυρό! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα απολαύσεις τα φλερτ, ενώ μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νοιώσεις έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση!

Την Κυριακή βεβαίως, φεύγεις από το… ευχάριστο διάλειμμα του Σαββάτου και αρχίζουν να σε απασχολούν και πάλι τα επαγγελματικά σου ή οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ωστόσο, φρόντισε να μην τσακωθείς με το ταίρι σου, αν αυτό θέλει να πάτε μια βόλτα στη θάλασσα, ενώ εσύ θέλεις να ασχοληθείς με κάποιες δουλειές του σπιτιού για παράδειγμα, επειδή από τη Δευτέρα δεν θα προλαβαίνεις να τις κάνεις. Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μην παρασυρθείς από μια νέα γνωριμία και αφήσεις τις υποχρεώσεις σου σε εκκρεμότητα, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό! 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι μάλλον δύσκολο στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπημένε μου Ζυγέ. Το Σάββατο, εξακολουθεί να σε κρατά σε μια ψυχολογική αναστάτωση, ενώ κάποια απωθημένα του παρελθόντος συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσεις να τα συζητήσεις με το ταίρι σου, όμως θα το κάνεις με τόσο λανθασμένο τρόπο, που πολύ εύκολα μπορεί να μετατρέψεις την συζήτηση σε καυγά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς κάποια πολύ προσωπικά σου θέματα σε μια νέα γνωριμία, μην το κάνεις όμως, γιατί μπορεί να πεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει…

Αλλά και η Κυριακή χρειάζεται προσοχή, καθώς όχι μόνο θα θολώσει την ορθότητα της κρίσης σου, αλλά θα δυσκολέψει και την επικοινωνία σου προκαλώντας παρεξηγήσεις, ενώ μπορεί να σε κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικό από το ταίρι σου ή από κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει… Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Φυσικά, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σαββατοκύριακο σου ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο, αγαπημένε μου Σκορπιέ! Αξιοποίησε την όψη του Σαββάτου για να βγεις με το ταίρι σου μια βόλτα, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Επίσης, ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας, γεγονός που θα κάνει το κρεβάτι σας να πάρει φωτιά… Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος βγες με φίλους, γιατί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να ξεπηδήσει ένα φλερτ, που θα σε ενθουσιάσει!

Ό,τι και να κάνεις πάντως, ευχαριστήσου την ημέρα του Σαββάτου, γιατί την Κυριακή, τα πράγματα αλλάζουν! Θέματα του σπιτιού θα σε απασχολήσουν, ενώ ένα κλίμα ασάφειας θα επικρατεί στα προσωπικά σου, που χρειάζεται προσοχή. Η μέρα είναι παραπλανητική, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν, όπως και τα μεγάλα λόγια από… επίδοξους εραστές ή ερωμένες, που ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα! Το νου σου λοιπόν, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο ενδεχομένως να μην είναι και η καλύτερη μέρα για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Τοξότη, αφού δεν σε αφήνει ακόμα να δεις τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου ξεκάθαρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα το πλανητικό σκηνικό να σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στη σχέση σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως χάσεις ένα μέρος της γνωστής σου αυτοπεποίθησης.

Την Κυριακή όμως, ξαναπαίρνεις τα πάνω σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός και βγαίνεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Και αυτό είναι πολύ καλό αν είσαι αδέσμευτος, αφού οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πάνε κι έρχονται! Μην ξεχνάς όμως πως η Κυριακή κράτα… μικρό καλάθι, γιατί κάποιο άτομο μπορεί να σου τάξει… λαγούς με πετραχήλια για να σε κατακτήσει! Πέρνα καλά, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που ήδη έχεις σχέση, καλύτερα να μείνεις μακριά από τους πειρασμούς που θα σε πολιορκούν, γιατί το ταίρι σου δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι… ξενοκοιτάζεις! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δε θα είναι και το καλύτερο της ζωής σου στον αισθηματικό τομέα, αγαπημένε μου Αιγόκερε… Παρόλο που το Σάββατο θα σου δημιουργήσει μια κυκλοθυμική διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου… Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους ο τρόπος που θα πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει μάλλον θα είναι θορυβώδης και θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς…

Την Κυριακή, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις μια ανασφάλεια, που θα πηγάζει από τον οικονομικό σου τομέα, αλλά δεν θα αργήσει να επεκταθεί και στον αισθηματικό… Δεν αποκλείεται να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις. Αλλά ούτε κι εσύ που είσαι αδέσμευτος πρέπει να βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία, γιατί μπορεί να αποδειχτεί… άνθρακας ο θησαυρός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, δεν ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για σένα. Το Σάββατο, σου δημιουργεί ένα ανεξήγητο άγχος, αλλά και ανασφάλεια για την πορεία σου γενικότερα, αλλά και στα αισθηματικά σου ειδικότερα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου τις ανησυχίες σου, γιατί μόνο εκείνο θα καταφέρει με τον τρόπο του να σε καθησυχάσει και να σε χαλαρώσει. Αν όμως είσαι αδέσμευτος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να μεγεθύνει την ανασφάλειά σου, καθώς μπορεί ο έντονος συναισθηματισμός σου θα σου δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες…

Η Κυριακή, μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, ταυτόχρονα όμως θα ενισχύσει και τον εγωκεντρισμό σου, ενώ μπορεί να θολώσει την κρίση σου. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε καυγάδες με το ταίρι σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλύτερα να εκτονώσεις την ενέργειά σου στο… κρεβάτι, όπου μπορείς να κάνεις θαύματα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία και να μη δώσεις υποσχέσεις, για τις οποίες αύριο μπορεί να μετανιώσεις… 

ΙΧΘΥΣ

Το δικό σου σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Ιχθύ, προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντικό, αλλά και παθιασμένο, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου! Αλλά και εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, βλέμματα θαυμασμού θα σε ακολουθούν! Σε κάθε περίπτωση, αξιοποίησε την εύνοια της μέρας, για να περάσεις καλά, γιατί την Κυριακή, το σκηνικό αλλάζει…

Η Κυριακή, δυσκολεύει την επικοινωνία σου και μπερδεύει τα πράγματα στις σχέσεις σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι. Έτσι, οι ανασφάλειές σου ενισχύονται, ενώ και κάποια δύσκολα στον χειρισμό τους συναισθήματα θα σε ταλαιπωρούν… Βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η καχυποψία που θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου μπορεί και να μην είναι εντελώς αβάσιμη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία που σου τάζει… λαγούς με πετραχήλια!

https://www.zwdia24.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις δεσμεύσεις και την προσωπική μας ελευθερία. Οι δυσαρμονικές σχέσεις της Σελήνης με την Αφροδίτη, του Ήλιου με τον Δία και της Αφροδίτης με τον Δία ενεργοποιούν ζητήματα αυτοελέγχου, σωστής εκτίμησης των καταστάσεων και ισορροπίας τόσο σε επίπεδο σχέσεων, προσωπικών/επαγγελματικών, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ενέργεια της Πανσελήνου εστιάζει την ενέργειά της σε θέματα που σχετίζονται με την δημιουργική πλευρά της ζωής σας. Ένα νέο εγχείρημα ή κάτι που ήδη ασχολείστε και έχετε δώσει την δυναμική σας το τελευταίο διάστημα μπορεί να σας δώσει χαρά. Ωστόσο αλλαγές ενδέχεται να είναι αναγκαίες και απαραίτητες.

Για τους Ταύρους, πολύ προσωπικά θέματα φέρνει στην επιφάνεια η σημερινή Πανσέληνος. Η διερεύνηση των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας θα είναι απαραίτητη και θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ακόμη περισσότερο ελεύθερη/ός.

Για τους Διδύμους, η Πανσέληνος κινητοποιεί το επικοινωνιακό σας κομμάτι φέρνοντας γεγονότα από το εξωτερικό περιβάλλον ή αυξάνει την προσωπική σας ανάγκη για επαφή και σύνδεση με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι άλλοι γύρω σας, καλό θα είναι να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά θα κάνει εσάς να νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία.

Για τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες. Αυτό θα μπορούσε να φέρει προκλήσεις σε σχέση με το περιβάλλον σας αλλά το σημαντικό είναι να εστιάσετε σε αυτό που λέει η καρδιά σας και στο δικαίωμα της προσωπικής επιλογής και ελευθερίας να προχωρήσετε τα πράγματα κατά βούληση.

Για τους Λέοντες, η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα σας με το ζώδιο του Υδροχόου απέναντι οπότε οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συνδέσεις κάθε είδους με κάποιον τρόπο ενεργοποιούνται αυτή τη στιγμή. Το στοίχημα είναι να συνδυάσετε παραγωγικά αυτό που θέλετε να κάνετε εσείς αφήνοντας ταυτόχρονα χώρο στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας να σας βοηθήσουν με τον τρόπο που μπορούν.

Για τους Παρθένους, οι δυσαρμονικές σχέσεις της Σελήνης και της Αφροδίτης γίνονται στο ζώδιο σας, οπότε η δυναμική της Πανσελήνου είναι έντονη και για εσάς επηρεάζοντας σας άμεσα. Θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα., εργασία ή υγεία μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε αυτή τη στιγμή γιαυτό καλό θα είναι να κάνετε τις απαραίτητες εσωτερικές κυρίως διεργασίες σκεπτόμενη/ος τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να νιώσετε περισσότερο ελεύθερη/ος και αυτόνομη/ος.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος είναι πολύ βοηθητική σε κοινωνικά κυρίως ζητήματα. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να αναπτύξετε είτε την κοινωνικότητά σας είτε για να βοηθηθείτε από άλλους σε κάτι που έχετε βάλει στόχο. Το μόνο εμπόδιο θα είναι μια πιθανή άκαμπτη θέση που μπορεί να έχετε υιοθετήσει και την οποία πρέπει να την διαχειριστείτε με κάποιον τρόπο για δικό σας όφελος.

Για τους Σκορπιούς, προσωπικά ζητήματα φέρνει η σημερινή Πανσέληνος στο προσκήνιο πιθανά με μια δόση δραματοποίησης, όπως κάθε Πανσέληνος. Κρατήστε την αντικειμενική ματιά ενεργή και μην αφήσετε ψυχικές φορτίσεις να διαταράξουν τις ισορροπίες που με κόπο έχετε καταφέρει να κρατήσετε – όπου πιστεύετε πως είναι απαραίτητο να συνεχίσουν να υπάρχουν -.

Για τους Τοξότες, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας πιέζει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα ή καταστάσεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για εσάς και το μέλλον σας. Τα όρια είναι απαραίτητα να μπουν όπου νιώθετε πως είναι απαραίτητο για την δική σας ελευθερία και αυτονομία. Ένα ταξίδι έρχεται στο προσκήνιο ή είναι η δική σας ανάγκη να το πραγματοποιήσετε.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών ενεργοποιεί η συγκεκριμένη Πανσέληνος και σας βάζει στη διαδικασία βαθύτερων σκέψεων. Είτε αφορά ένα οικονομικό ζήτημα είτε κάτι πολύτιμο που θέλετε να διατηρήσετε ή να φέρετε στη ζωή σας, καλό είναι να δώσετε την ενέργειά σας επενδύοντας και οριοθετώντας το δικό σας προσωπικό τερέν.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή Πανσέληνος στο άξονα σας με το ζώδιο του Λέοντα απέναντι, ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας. Σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να δείξετε στον κόσμο τις ικανότητες και τα ταλέντα σας ή να βγείτε μπροστά με τον οποιοδήποτε τρόπο, κατακτώντας ότι είναι πολυτιμότερο για εσάς.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος στον Υδροχόο κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα δικά σας καθώς και προσωπικές ανάγκες. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στους τρόπους που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξή τους χωρίς υποχρεωτικά να πρέπει να συμμετέχουν και άλλοι άνθρωποι στα σχέδιά σας. Λειτουργείστε περισσότερο αυτόνομα.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ!

Με τον Ήλιο στον Λέοντα δίνουμε ραντεβού με τα πιο δημιουργικά μας κομμάτια. Μια περίοδος η οποία θα χαρακτηριστεί από την έντονη ανάγκη να αφοσιωθούμε σε μια ιδέα ή κάποιο άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και θα αποκτά σημαντική αξία για εμάς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ρεαλισμό και στοχοπροσήλωση προσθέτει ο Ήλιος στον Λέοντα στις σκέψεις και στις δραστηριότητές σας. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα μέσα από την δημιουργικότητά σας θα μπορέσετε να πάρετε δύναμη και να αναπτερωθεί το ηθικό σας.

Για τους Ταύρους, άνθρωποι που σας αγαπούν είναι κοντά σας στηρίζοντας τις επιθυμίες σας. Ο Ήλιος στον Λέοντα σας βοηθά για τον επόμενο Ηλιακό μήνα να νιώσετε γαλήνη και κυρίως ηρεμία με τους δικούς σας ανθρώπους και δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή.

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις σας παίρνουν φωτιά με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα να επηρεάζει την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Μια πολύ εποικοδομητική περίοδος για κάθε είδους συνδέσεις.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει βαθύτερες αξίες και πεποιθήσεις δίνοντας την ευκαιρία να κάνετε μια εκ νέου αξιολόγηση της χρησιμότητάς τους στο σήμερα της ζωής σας. Πρέπει να θυμάστε πως τα πάντα έχουν δύο πλευρές.

Για τους Λέοντες, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας ξεκινά ένα Νέο Ηλιακό Έτος για εσάς. Η αναγνώριση και οι απολαβές από τις δράσεις σας και την ενέργεια που έχετε καταβάλει προς τον στόχο σας θα έρθουν ανταμείβοντάς σας σε διάφορα επίπεδα.

Για τους Παρθένους, είναι ευκαιρία με τον Ήλιο στον Λέοντα για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά να δείξετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην διαίσθησή σας και αυτό που σας ψιθυρίζει η εσωτερική σας φωνή. Η επαφή με βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα θα είναι το κύριο μοτίβο αυτής της περιόδου.

Για τους Ζυγούς, αναζωπύρωση του κοινωνικού σας στάτους στοχεύει ο Ήλιος στον Λέοντα για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά. Δώστε χώρο και χρόνο σε νέους ανθρώπους, ομάδες και φίλους που θα έρχονται κοντά σας το επόμενο διάστημα.

Για τους Σκορπιούς, νέα πεδία δράσεις ξεδιπλώνονται μπροστά σας με τον Ήλιο στον Λέοντα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Η αναγέννηση έρχεται μέσα από νέες γνωριμίες και διαφορετικά επίπεδα συνεργασιών στο προσεχές μέλλον.

Για τους Τοξότες, παραμείνετε ανοιχτή/ός σε προτάσεις με τον Ήλιο στον Λέοντα. Νέες ευκαιρίες αποκαλύπτονται και θα σας βοηθήσουν να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά σε μια επιθυμία σας δυναμώνοντας την πίστη σας.

Για τους Αιγόκερους, η αλλαγή είναι μέρος της εξέλιξή σας και θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες να το συνειδητοποιήσετε καλύτερα με τον Ήλιο στον Λέοντα. Εμπλουτίστε την παλέτα της ζωής σας με περισσότερο φωτεινά, δημιουργικά χρώματα.

Για τους Υδροχόους, για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά ο Ήλιος στον Λέοντα θα βρίσκεται απέναντί σας. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες είναι πραγματικά χρήσιμες για εσάς.

Για τους Ιχθύες, με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορείτε να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της επιλογής σας. Αρκεί να είναι ένας δρόμος φωτεινός, σταθερός και με ενδεχόμενα ανοιχτά προς την επιτυχία.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Η πιο σπουδαία όψη -για τα τεκταινόμενα σε παγκόσμια κλίμακα- είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που είναι εν ενεργεία σε όλη τη διάρκεια του 2021, αφού έχουμε τρεις επαναλαμβανόμενες όψεις. Η πρώτη ήταν στις 17/2/2021, η δεύτερη θα είναι στις 14/6/2021 και η τρίτη στις 24/12/2021. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές είναι οι μέρες που συμβαίνουν ή θα συμβούν σε παγκόσμια κλίμακα γεγονότα που σχετίζονται με τη φύση των δυο πλανητών. Στην αστρολογία δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, γι’ αυτό προϋποθέτει σκληρή μελέτη πάνω στους κύκλους των πλανητών.

Όταν μια όψη μεταξύ αργών πλανητών -όπως στην περίπτωση του Κρόνου και του Ουρανού- γίνεται ακριβείας, δεν είναι απαραίτητο ότι η ενεργοποίηση θα συμβεί την ίδια μέρα ή στις ημέρες που περιβάλλουν την ημερομηνία. Κάθε φορά που ένας άλλος πλανήτης, κατά κύριο λόγο ο Άρης που λειτουργεί σαν τη σκανδάλη στο όπλο, βρεθεί στις ίδιες μοίρες που σχηματίζονται τα τετράγωνα από ένα ζώδιο της ίδιας ομάδας (εν προκειμένω των σταθερών ζωδίων Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), τότε έχουμε ενεργοποίηση. Όταν η Σελήνη ή ο Ήλιος περνά στην ίδια ομάδα ζωδίων και στις αντίστοιχες μοίρες, έχουμε ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης.

Στέρηση ελευθερίας, αναταραχές, σεισμοί…
Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η όψη θα κάνει αισθητή την παρουσία της συχνά – πυκνά στην καθημερινότητα μας μέσα στο 2021. Ήδη επηρέαζε από πέρυσι την άνοιξη, όταν είχε περάσει ο Κρόνος στη δοκιμαστική του πτήση στον Υδροχόο και έμεινε μέχρι τον Ιούλιο. Ήταν η περίοδος της πρώτης καραντίνας, της πρώτης στην ουσία στέρησης της ελευθερίας. Μετά είχαμε την περίοδο των αναταραχών στην Αμερική με το Black lives matter και την αναίτια δολοφονία του George Floyd από αστυνομικούς. Έπειτα ο Κρόνος επέστρεψε στον Αιγόκερω και ξαναπήρε θέση τον Δεκέμβριο στο ζώδιου του Υδροχόου. Πριν ακόμη γίνει ακριβείας η όψη ενεργοποιήθηκε μέσα στον Ιανουάριο από άλλες διελεύσεις και ξέσπασαν οι αναταραχές στο Καπιτώλιο πριν την ορκωμοσία της κυβέρνησης Biden.

Σε πρόσφατες ενεργοποιήσεις από την Σελήνη είχαμε πολλά επεισόδια και διαδηλώσεις και στη χώρα μας. Σε όλη αυτή την περίοδο που περιβάλλει την ακριβείας όψη στις 17/2/2021 έχουμε μετρήσει ανυπολόγιστο αριθμό σεισμών, κάποιοι από αυτούς μάλιστα ιδιαίτερα καταστρεπτικοί και στη χώρα μας, εκρήξεις ηφαιστείων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αναταραχές σε κοινωνικό επίπεδο και αστάθεια στις πολιτικές συνθήκες για να μην μιλήσουμε για το τρίτο κύμα του κορωνοϊού. Φοβάμαι ότι ο κατάλογος θα είναι μακρύς με αυτή την όψη, που θα ήθελα να τη διερευνήσουμε μαζί περισσότερο.

Τι συμβολίζει το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού;
Όπως θα διαβάσετε και στο προηγούμενο άρθρο για την όψη Κρόνου – Ουρανού, που έχει γράψει η συνάδελφος Άντζελα Τίκη και μπορείτε να διαβάσετε εδώ, η όψη αυτή συμβολίζει ανατροπές, επαναστατική διάθεση, καταστολή των εξεγέρσεων, πόλεμο του προοδευτικού κινήματος με το συντηρητικό και είναι επίσης μια όψη που δημιουργεί έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς. Ο Κρόνος και ο Ουρανός συνδέονται στην αστρολογία με τις τεκτονικές πλάκες που μετακινούνται αργά η μία προς την άλλη, δημιουργώντας μια τεράστια πίεση που καταλήγει σε εκρήξεις ή σεισμούς. Την ίδια σεισμική τάση επιδεικνύει αυτή η όψη και συμβολικά, διαταράσσοντας τα θεμέλια της κοινωνίας και των σταθερών δομών της. Μέχρι τώρα όποτε αυτοί οι δυο πλανήτες έχουν συναντηθεί σε αυτή την όψη στο παρελθόν, ανέβηκαν σε μεγάλο αριθμό τα ποσοστά της ανεργίας παγκοσμίως, αλλά και οι οικονομικές κρίσεις. Ανεργία και οικονομική ύφεση θα είναι ούτως ή άλλως δυο από τα βασικότερα προβλήματα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι κυβερνήσεις παγκοσμίως, καθώς οι δυο πλανήτες θα συναντηθούν άλλες δυο φορές μέσα στη χρονιά.

Το κόστος της ελευθερίας
Ας ρίξουμε μια ματιά στις φύσεις αυτών των δυο πλανητών. Ο Κρόνος συμβολίζει τις συντηρητικές δυνάμεις, την καθεστηκυία τάξη, τις δομές, τους περιορισμούς, την πειθαρχία, ενώ ο Ουρανός την ελευθερία, τις ακραίες και πολωτικές συνήθως ιδεολογίες, το ξαφνικό, το κεραυνοβόλο και την ένταση. Στην πάλη μεταξύ τους το πρώτο που αντιλαμβάνεται κάποιος είναι ο περιορισμός της ελευθερίας… ή το κόστος της ελευθερίας. Μια διαρκώς αυξανόμενη ένταση μεταξύ συντηρητικών και ελεύθερων στοιχείων. Πολωτικά ακραίες αντιλήψεις ανάμεσα σε προοδευτικές και αντιδραστικές δυνάμεις.

Τι γίνεται τώρα αν ο Κρόνος επικρατήσει του Ουρανού;
Φόβος αλλαγών
Καταστολή των νέων, των πιο εκκεντρικών ή διαφορετικών φωνών στην κοινωνία
Επιβολή μέτρων με αστυνομική καταστολή
Τι γίνεται αν επικρατήσει ο Ουρανός;
Αναταραχές και ακραίες εκφράσεις ιδεολογιών
Ανεύθυνες και καταστρεπτικές τακτικές επαναστατικής διάθεσης
Αρνητικές διαστάσεις της τεχνολογίας ή και της επιστήμης
Επιβολή της ελευθερίας του ενός με δικτατορικές συνθήκες για τους άλλους
Τα πιο δύσκολα διαστήματα από δω και κάτω, σε σχέση με την ενεργοποίηση των όψεων, είναι κυρίως στο τέλος Απριλίου, από τις 11/6/2021 μέχρι τις 30/7/2021 και από τις 30/10/2021 μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα από αυτές των παραπάνω διαστημάτων θα συμβαίνει και μια κατακλυσμιαία αλλαγή. Συνήθως οι επικίνδυνες ημέρες είναι αυτές που η Σελήνη θα βρίσκεται στα σταθερά ζώδια, δηλαδή στον Ταύρο, τον Σκορπιό, τον Λέοντα και τον Υδροχόο, για τις οποίες θέσεις ενημερώνεστε καθημερινά από το asibiliou.gr στις ημερήσιες προβλέψεις μου.

Είναι όλα άσχημα δηλαδή με αυτή την όψη; Δεν υπάρχει και μια θετική πλευρά;
Φυσικά και υπάρχει θετική πλευρά, καθώς αυτή η έντονη ενέργεια μας δίνει κίνητρο να αναλάβουμε δράση και να αγκαλιάσουμε τις αλλαγές στη ζωή μας. Το πρόβλημα είναι μόνο όταν αντιστεκόμαστε στις αλλαγές. Σκεφτείτε ποιες πλευρές της ζωής σας θέλετε να αλλάξετε και πώς θα μπορούσατε σιγά σιγά να οδηγηθείτε σε μια καλύτερη κατάσταση. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα μας, μολονότι τίποτε ακόμη δεν θα πάρει την οριστική του μορφή. Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Το καινούριο έρχεται, το παλιό φεύγει. Μην κολλάτε στο πώς ήταν τα πράγματα πριν και να έχετε προσδοκίες ότι θα ξαναγυρίσουμε στην ίδια κατάσταση. Πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και προσαρμοστικοί. Γι’ αυτό και ο τίτλος του άρθρου μου είναι: Γιατί η κανονικότητα δεν θα είναι το «πριν». Μια νέα κοινωνία θα αρχίσει να υφαίνεται με διαφορετικό τρόπο από το 2024 και έπειτα, όταν ο Πλούτωνας θα βρεθεί στο ζώδιο του Υδροχόου. Ίσως καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια πιο δίκαιη κοινωνία, με μια πιο δίκαιη επίσης κατανομή πλούτου και κυρίως με ανθρώπινες αξίες, όχι λατρεία της ύλης. Το 2026 δε όλοι οι αργοί πλανήτες θα βρίσκονται σε απόλυτα αρμονικές θέσεις μεταξύ τους, δημιουργώντας κατά την προσωπική μου άποψη μια τελείως διαφορετική και πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτό που είχαμε μέχρι τώρα την τελευταία εικοσαετία.

https://asibiliou.gr/

ΖΩΔΙΑ

 Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ –ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. . .

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα επιδιώκει να ομορφύνει, να τελειοποιήσει και να θεραπεύσει. Θα υπάρχει η τάση να θελήσουμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να σταθούμε σε λεπτομέρειες κυρίως στους τομείς σχέσεις και οικονομικά με σκοπό την βελτίωσή τους. Η υπερβολή θα είναι παρούσα ωστόσο θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε ταλέντα και ικανότητες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να έχουμε καλύτερη σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σας βοηθήσει μέχρι τα μέσα Αυγούστου να προσθέσετε ομορφιά στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να βρείτε νέους τρόπους για να έχετε καλύτερη υγεία σε σωματικό ή ψυχικό επίπεδο.

Για τους Ταύρους, μέχρι τα μέσα Αυγούστου ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο της Παρθένου, βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για εσάς. Θα σας δώσει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με κάτι νέο το οποίο θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον σας.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα εστιάσει την ενέργειά της κυρίως σε προσωπικά θέματα, το σπίτι και την οικογένειά σας. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου μπορείτε ευκολότερα να προβείτε σε ενέργειες ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς φέρνοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια.

Για τους Καρκίνους, μέχρι τα μέσα Αυγούστου η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σας βοηθήσει κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα. Η σύνδεσή σας με το άμεσο περιβάλλον σας αυτό το διάστημα θα γίνεται με καλύτερο και περισσότερο αποδοτικό τρόπο, χτίζοντας σταθερές βάσεις με τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε κοντά σας.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τα μέσα Αυγούστου εστιάζει την ενέργειά της σε θέματα που έχουν αξία για εσάς και θέλετε να τα διατηρήσετε ή/και να τα επεκτείνετε. Η αρμονία θα είναι το κύριο μέλημά σας και θα σας δοθεί η απαιτούμενη ώθηση ώστε να δημιουργήσετε πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ασφαλής.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα σας βοηθήσει να προβάλετε τα ταλέντα σας αυξάνοντας την δημοτικότητά σας. Η παρόρμηση να λειτουργήσετε θεραπευτικά προς το περιβάλλον σας θα είναι εντονότερη ωστόσο θα γίνεται με μεγαλύτερη χάρη και ευελιξία.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τα μέσα Αυγούστου σας βάζει σε διαδικασία σκέψεων. Η ανάγκη να ταξινομήσετε τα πράγματα, τα δεδομένα και κυρίως τις σκέψεις σας θα είναι έντονη και το ταλέντο που έχετε να κρατάτε τις ισορροπίες θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στην σωστή κατεύθυνση.

Για τους Σκορπιούς, μέχρι τα μέσα Αυγούστου η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε ότι έχετε βάλει πραγματικά στόχο. Θα σας βοηθήσει να σταθείτε σε εκείνες τις απαραίτητες λεπτομέρειες από τις οποίες θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και να τελειοποιήσετε με επιτυχία οτιδήποτε είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή σε κοινωνικό, επαγγελματικό, φιλικό επίπεδο.

Για τους Τοξότες, η περίοδος με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει βαθιές συνειδητοποιήσεις. Ερωτήματα σχετικά με επαγγελματικά θέματα ή ζητήματα που αφορούν το μέλλον και την πορεία σας θα είναι πιο ξεκάθαρα μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου η πίστη για κάτι που είναι σημαντικό για εσάς δυναμώνει και άνθρωποι είναι κοντά σας να σας βοηθήσουν σε ένα εγχείρημα που ασχολείστε αυτή τη στιγμή.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα αγγίξει ευαίσθητες χορδές αφήνοντας όμως μια αίσθηση ικανοποίησης και ολοκλήρωσης. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν καθώς και οι εσωτερικές διεργασίες που χρειάζεται να κάνετε αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Για τους Ιχθύες, απέναντι σας η Αφροδίτη στην Παρθένο κινητοποιεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου την ανάγκη της αρμονικής σύνδεσης με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στη πρώτη γραμμή για να δώσετε και να λάβετε την απαραίτητη φροντίδα.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στην Παρθένο από 22 Ιουλίου ως 16 Αυγούστου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.


Αγγελική Βαλάντου
Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου από τις 22 Ιουλίου ως 16 Αυγούστου 2021, αλλάζοντας τον τρόπο που σχετιζόμαστε, που απολαμβάνουμε και που αντιμετωπίζουμε τα χρήματα. Η προσοχή μας στρέφεται περισσότερο στην εργασία και σε πρακτικά ζητήματα, ίσως να προσπαθούμε να οργανώσουμε τις οικονομικές μας υποθέσεις και εκκρεμότητες, ενώ φαίνεται πως γινόμαστε πιο αναλυτικοί ή και επιφυλακτικοί στις σχέσεις μας. Από την άλλη, απολαμβάνουμε τα μικρά πράγματα και αντλούμε ευχαρίστηση μέσα από την προσφορά στους άλλους.

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας εύνοια στη δουλειά σου. Φαίνεται πως την περίοδο της διέλευσής της, θα καταφέρεις να μειώσεις το φόρτο εργασίας σου, η δουλειά θα βγαίνει πιο εύκολα, ενώ παράλληλα βελτιώνεται το κλίμα με συναδέλφους ή το ωράριό σου. Επίσης, βελτιώνεται και η φυσική σου κατάσταση και δεν αποκλείεται να αλλάξεις κάτι στην εμφάνισή σου. Ένα ειδύλλιο μέσα στο περιβάλλον εργασίας σου έχει αυξημένες πιθανότητες να προκύψει…

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζοντας τα αισθηματικά σου αλλά και τις σχέσεις σου με τα παιδιά. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα δεις την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει, θα θελήσεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και θα θέσεις ως προτεραιότητα τις προσωπικές σου ανάγκες. Το φλερτ και το παιχνίδι δε θα λείψουν από τη ζωή σου και δεν αποκλείεται να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν έχεις παιδιά, οι σχέσεις σου μαζί τους βελτιώνεται και σου δίνουν περισσότερη χαρά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ηλιακό σου ναδίρ, επηρεάζοντας θετικά θέματα που αφορούν το σπίτι και τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αρχικά, φαίνεται πως θα έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με τον χώρο που μένεις, να τον αναδιαμορφώσεις αισθητικά ή αν συμβιώνεις, να περάσεις περισσότερο χρόνο και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου στο σπίτι σας. Παράλληλα, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου και αν είχαν υπάρξει παρεξηγήσεις, καταφέρνεις να τις λύσεις. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν είναι, επίσης, πιθανό να προκύψουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, βοηθώντας σε να προβάλεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Τις ημέρες παραμονής της στο ζώδιο της Παρθένου θα έχεις την διάθεση να κάνεις νέες γνωριμίες, να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει και με το οποίο θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία. Ευνοούνται, ακόμη, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις με τα αδέρφια ή κοντινούς σου συγγενείς. 

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο, χαρίζοντας εύνοια στα οικονομικά σου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και να ξεμπερδέψεις από διάφορες οικονομικές σου υποχρεώσεις, να βάλεις σε μια τάξη τα έξοδά σου και να αποκαταστήσεις το αίσθημα της ασφάλειας. Παράλληλα, ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή στο εισόδημά σου που σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις μια πολυπόθητη αγορά ή να σου γίνει μια πρόταση στη δουλειά σου, μέσα από την οποία φαίνεται πως αναγνωρίζεται η αξία σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου αυτοπεποίθηση και γοητεία. Θα δεις τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες να αυξάνονται, καθώς έλκεις ευκολότερα το φλερτ και δέχεσαι περισσότερες προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση. Παράλληλα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, βελτιώνεται το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και η καθημερινότητά σας διανθίζεται με ρομαντισμό. Εύνοια δέχονται, επίσης, τα οικονομικά σου, οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και οι συνεργασίες σου. 

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο χαρίζοντάς σου ξεγνοιασιά και στιγμές προσωπικής ευχαρίστησης. Το διάστημα παραμονής της σε αυτή τη θέση θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου, καθώς και να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον/την σύντροφό σου. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξει κάποια επανασύνδεση με ένα παλιό σου ταίρι. Από την άλλη, είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσεις μια καλλιτεχνική ενασχόληση, μέσα από την οποία θα εκφράζεις τη δημιουργικότητά σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον 11ο ηλιακό σου οίκο, ανεβάζοντας την κοινωνική σου διάθεση. Θα δεις τον εαυτό σου να γίνεται πιο δημοφιλής σε παρέες, θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα και ίσως αποφασίσεις να ενταχθείς και σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο. Επίσης, θα έχεις την διάθεση να κάνεις νέα όνειρα και να θέσεις καινούριους στόχους, ενώ παράλληλα θα αναζητήσεις και θα βρεις συμμάχους που θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ηλιακό σου μεσουράνημα ευνοώντας τον τομέα της καριέρας σου. Το διάστημα που θα κινείται στην Παρθένο, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με ανώτερους και συνεργάτες, φτάνεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου και καταφέρνεις να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Παράλληλα, προβάλεις έναν πιο διπλωματικό εαυτό που σε βοηθά να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και τους προσωπικούς σου στόχους. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος για να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και χαρίζει την εύνοιά της σε ό,τι σχετίζεται με σπουδές, ταξίδια, ανοίγματα και σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, ακόμη και στο εξωτερικό, προκειμένου να εξελίξεις μια συνεργασία σου ή απλώς για αναψυχή παρέα με τον/την σύντροφό σου. Επίσης, ευνοούνται θέματα εκπαίδευσης, όπως ή έναρξη των σπουδών σου στη τριτοβάθμια εκπαίδευση ή ένα μεταπτυχιακό σε άλλη χώρα. Γενικά, είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να επεκταθείς και να εξελιχθείς σε κάθε τομέα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνοντας τις οικονομικές σου υποθέσεις και την αισθηματική σου ζωή. Το διάστημα που θα κινείται σε αυτή τη θέση, είναι πιθανό να σου επιστραφούν κάποια χρήματα που σου οφείλονταν, να συνάψεις μια νέα, οικονομική συμφωνία ή να προχωρήσεις σε μια επένδυση. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, είναι πιθανό να δεχθείς μια πρόταση για συμβίωση από τον/την σύντροφό σου ή να υπάρξει κάποια θετική αλλαγή στο κοινό σας ταμείο. Επίσης, φαίνεται πως καταφέρνεις να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου ή ίσως δεχθείς μια συναισθηματική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο από τα παλιά… 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον 7ο ηλιακό σου οίκο, χαρίζοντας την εύνοιά της στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα καταφέρουν να προσδώσουν μια χαρούμενη και ρομαντική νότα στη σχέση τους το επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε συμβίωση ή επισημοποίηση. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους γοητεύσει και ίσως δημιουργήσουν και μια καινούρια σχέση. Γενικά, κάθε είδους διαπροσωπική σχέση που διατηρείς παρουσιάζει βελτίωση, ισορροπία και αρμονία.

https://www.zwdia24.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.