Σεπτεμβρίου 21, 2019

ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 23 ως 29 Σεπτεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 23 ως 29/9/2019.
ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση του Ήλιου στον Ζυγό θα ενισχύσει τη ζωτικότητα σου, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συναντήσεις, ενδέχεται μια καινούργια γνωριμία να σε ενθουσιάσει. Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα η προσπάθεια σου να προβάλεις μια εντυπωσιακή εικόνα θα αποδώσει, προχώρα στις προσεγγίσεις σου δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Στην περίπτωση που αποκτήσεις στενές επαφές με ένα συγκεκριμένο άτομο καλό θα είναι να μην φρενάρεις τη μεταξύ σας εξέλιξη.

Σε σχέση. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς συναισθηματικά, θα ανοιχτείς στο ταίρι σου και θα λάβεις την ανταπόκριση που χρειάζεσαι. Φεύγουν οι ανησυχίες και οι εσωτερικές διακυμάνσεις, η θετική σου διάθεση θα σε ωθήσει στο να κάνεις ανανεωτικές προτάσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία ίσως να μιλήσεις με το ταίρι σου για το θέμα της συγκατοίκησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να τονωθείς και να σκεφτείς ενθαρρυντικά, θα καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς από τα πρόσωπα που σε απογοήτευσαν, ουσιαστικά γυρίζεις την πλάτη στο παρελθόν. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό προσέγγισε, μίλα αυθόρμητα, θα γίνουν συστάσεις θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις, ένα συγκεκριμένο άτομο θα προσπαθήσει να κερδίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σκεφτείς ρεαλιστικά, με αποφασιστικό και συνειδητοποιημένο τρόπο θα διορθώσεις τα λάθη και θα αναδομήσεις τη σχέση σου. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να επιδιώξεις δεσμεύσεις, θα καταφέρεις να στρώσεις το κατάλληλο έδαφος. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία θα σε χαροποιήσει ιδιαιτέρως μια ενέργεια που θα κάνει το ταίρι σου, ουσιαστικά θα βρει τρόπο να σου αποδείξει τα αισθήματα που τρέφει για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού είναι πολύ πιθανό να κάνεις σκέψεις επανασύνδεσης, η διάθεση σου θα είναι συγκαταβατική θα θελήσεις να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου. Ναι μεν θα υπάρξουν διλλήματα και θα δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις, ωστόσο το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα στρώσει το έδαφος για να αρπάξεις την κατάλληλη ευκαιρία. Μέσα στην εβδομάδα είτε ενδιαφέρεσαι για νέα γνωριμία είτε για επανασύνδεση θα έχεις το ιδανικό άνοιγμα.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να χειριστείς μεθοδικά το ταίρι σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα υπάρξει ισορροπία τόσο μέσα στη σχέση σου όσο και μέσα στον εσωτερικό σου κόσμο. Ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα εκδηλωθούν αισθήματα αγάπης, αν κρατήσεις ισορροπημένη και συγκαταβατική στάση θα δεις πως δεν θα υπάρξει κάποιο ανατρεπτικό γεγονός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο αντικειμενικό θα κάνει τον τρόπο σκέψης σου, αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να αποφύγεις την αδράνεια. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, θα έχεις τη διάθεση να απλωθείς κοινωνικά. Θετική θα είναι η στάση σου στο να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σου δείξει το ενδιαφέρον του. Αν κάνεις το βήμα για νέα αρχή δεν θα απογοητευτείς, θα είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσεις την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου, απέφυγε τις αμφιβολίες και τις καχυποψίες, προσπάθησε να μην παγιδευτείς στα άτοπα αρνητικά σενάρια. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες που σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία έρχονται ευχάριστα συμβάντα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Ζυγό και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου έντονη θα είναι η ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές, θα καταφέρεις να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, στις συναναστροφές σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να φλερτάρεις, προσέγγισε με αυθορμητισμό, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου θα βρεις την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Κάνε τις προτάσεις σου οι απαντήσεις δεν θα σε απογοητεύσουν.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου αισιόδοξη και αρκετά πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, θα μπορέσεις να τονώσεις τη σχέση σου και να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού ίσως να ακουστούν ανανεωτικές προτάσεις, προσπάθησε σαν ζευγάρι να διασκεδάσετε και να ανοιχτείτε κοινωνικά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία ένα συμβάν θα ενισχύσει τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αν είσαι καιρό χωρίς σχέση με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού θα έχεις ευκαιρία για ξεκίνημα νέας σχέσης. Οι συναντήσεις που θα γίνουν θα είναι ουσιαστικές, μην αφήσεις καταστάσεις να αιωρούνται, προχώρησε τα βήματα σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία θα καταφέρεις να αλλάξεις τα δεδομένα και να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, αυτό που θα χρειαστεί από σένα είναι να κινηθείς αποφασιστικά.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους ανασφάλειες, θα πρέπει να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Απέφυγε να δώσεις έκταση στις εσωτερικές σου αντιθέσεις, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία κάτι όμορφο και ενθαρρυντικό θα προκύψει που θα τονώσει τη διάθεση σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Τυχερή και ενδιαφέρουσα θα είναι η εβδομάδα σου, με τον Ήλιο και την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις την κατεύθυνση που θέλεις στα γεγονότα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να καταλήξεις σε σχέση. Χειρίσου τα ανοίγματα και τα συμβάντα με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, μην αφήσεις τις ευκαιρίες αναξιοποίητες. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία θα έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς σε προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο να κάνει την εμφάνιση του στο ζώδιο σου ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις ουσιαστικές, δεν αποκλείεται να ακουστούν σοβαρές συναισθηματικές εξομολογήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα είσαι σε θέση να χειριστείς το ταίρι σου συγκαταβατικά, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις διαφωνίες. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως αισθησιακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Ζυγό, φεύγουν οι τάσεις εσωστρέφειας, θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σου, θετική θα είναι η διάθεση σου για συναναστροφές και νέες γνωριμίες. Ο τρόπος προσέγγισης σου θα είναι αυθόρμητος, με οικειότητα θα συνομιλήσεις, θα βρεθείς ανάμεσα σε φίλους και ευχάριστες παρέες. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία είναι πολύ πιθανό να φέρει δίπλα σου πρόσωπο ταιριαστό στον χαρακτήρα σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο μεθοδική θα γίνει η σκέψη σου, αυτοσυγκράτηση θα έχουν οι αντιδράσεις σου, συνειδητά θα αποφύγεις τις υπερβολές, θα τα βρεις και θα συνεννοηθείς με το ταίρι σου, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς και να αφήσεις στην άκρη τις καχυποψίες, πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση του Ήλιου στον Ζυγό προτάσεις θα κάνεις και προτάσεις θα λάβεις, ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η εβδομάδα σου, θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Σε αναζητήσεις και προσεγγίσεις θα σε ωθήσει τόσο η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα όσο και η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα εκδηλωθείς και θα συνομιλήσεις με τρόπο που θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αμοιβαία θα είναι η έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο άτομο.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο αλλοπρόσαλλη θα γίνει η στάση σου, προσοχή στην αντιδραστικότητα σου, θα πρέπει να προσπαθήσεις να κατανοήσεις πρώτα τι θέλεις εσύ και υστέρα τι θέλει το ταίρι σου. Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο μεθοδική θα είναι η σκέψη σου, θα βρεις τον σωστό τρόπο να κατευθύνεις στο ταίρι σου και να το φέρεις τελικά στα δικά σου νερά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση του Ήλιου στον Ζυγό θα σου δώσει τη δυνατότητα να ανοιχτείς σε κοινωνικό επίπεδο, καλό θα είναι να μην απορρίψεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν, θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς με καινούργια άτομα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα παίρνεις την απόφαση να κινηθείς δυναμικά, σε αυτό θα συμβάλει η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσεις. Προχώρα σε προσεγγίσεις θα είσαι σε θέση να κινηθείς με τρόπο ελκυστικό.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα καλό θα είναι να αποφύγεις τον εξουσιαστικό τρόπο έκφρασης, αν θέλεις να επιβληθείς στο ταίρι σου θα πρέπει να το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να κινηθείς χαλαρά, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να εκδηλώσεις τα θετικά σου αισθήματα. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία ισορροπημένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, στις συζητήσεις με το ταίρι σου θα υπάρξει ειλικρίνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού προσεγγίζεις, απελευθερώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να τρέξεις τις ενέργειες σου. Τηλεφωνήματα και διαφόρων ειδών προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη, η χρονική στιγμή ενδείκνυται και για επανασύνδεση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα στρώσει το έδαφος για ουσιαστικές επαφές αναζωογονητικής κατάληξης, θα καταφέρεις να έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα είναι καλή ιδέα να ανοιχτείς συναισθηματικά στο ταίρι σου και να μιλήσεις ξεκάθαρα για τις επιθυμίες σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα κάνουν τις συνθήκες ευνοϊκές για υποσχέσεις και γενικότερα για σχέδια που θα αφορούν την πορεία και το μέλλον του δεσμού σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ανανεώσουν και σε ενώνουν με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό ανανεώνεις τον τρόπο σκέψης σου, τα χαρακτηριστικά σου θα είναι θετικότητα και κοινωνική διάθεση. Οικειότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, στις φιλικές σου επαφές θα καταφέρεις να δημιουργήσεις κλίμα θερμό, δεν θα λείψουν οι συστάσεις με καινούργια πρόσωπα. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό πιθανή θα είναι η απρόοπτη εμφάνιση ενός προσώπου που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει ίσως και να σε εντυπωσιάσει. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις σκέψου θετικά.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις διασκεδαστικά με το ταίρι σου χωρίς έγνοιες και πιέσεις. Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στον Ζυγό στην επιφάνεια θα βγει η ρομαντική πλευρά της προσωπικότητας σου, θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις τις ανασφάλειες στην άκρη, θα είναι σωστή η επιλογή σου να εκδηλώσεις στο ταίρι σου τα αισθήματα σου.

https://www.myastro.gr

ΖΩΔΙΑ

 

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις, λόγω του Τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα και την Αντίθεση της με τον Δία. Αυτοί που θα πρέπει να προσέχουν κυρίως, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!! Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για το χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ότι και να κάνετε οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τον ίδιους, όμως, η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε, βοηθάει να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδραματοποιήστε παρεξηγήσεις μεταξύ σας γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά. Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το έτερόν σας ήμισυ είναι για να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ως αρχή σας να βασίζετε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές, αυτά που μόνοι σας προκαλείτε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.

ΖΥΓΟΣ: Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις που θα καταλήγουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδια σας αλλά θα σας δυναμώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δε δίνεται την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο που έχει ο σύντροφός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή, για να έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια αυτά νιώθουν πιο άνετα όταν φέρονται άσχημα, εξαπατούν και κατηγορούν τους γύρω τους παρά όταν κάνουν το καλό!

Οι Παρθένοι είναι ζώδια που δεν θα νοιαστούν πολύ για τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους και συνήθως θα βάλουν πάνω από όλους τον εαυτό τους.

Οι Ταύροι θα προσπαθήσουν πρώτα να πετύχουν αυτό που θέλουν με έναν σωστό και «νόμιμο» τρόπο. Αν όμως δουν ότι δεν καταφέρνουν αυτό που θέλουν θα βγάλουν προς τα έξω τον χειρότερο εαυτό τους.

Οι Ζυγοί είναι τα ζώδια που λένε τα πιο πολλά ψέματα. Συνήθως θα πουν ψέματα σε όλο τους το περιβάλλον και δεν θα πολυνοιαστούν γι’ αυτό.

Οι Δίδυμοι μπορεί να γίνουν πολύ σκληροί και να φερθούν άσχημα σε ανθρώπους που νοιάζονται ενώ ταυτόχρονα θα το «παίζουν» αθώοι.

Οι Κριοί κάνουν ό,τι κάνουν και το απολαμβάνουν! Δεν έχουν τύψεις, αναγνωρίζουν όταν κάποια πράξη τους δεν είναι σωστή αλλά δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν.

ΖΩΔΙΑ

 

Μμμ! Ζουμερό και πικάντικο θεματάκι σήμερα, με πολύ αλατοπίπερο, ταμπάσκο… κι ό, τι άλλο τραβά η όρεξη, η γεύση και η φαντασία σας! Το θέμα των αισθηματικών μας φαντασιώσεων για κάποιους είναι ένα θέμα ταμπού. Σίγουρα, η οικειότητα που έχει αναπτυχθεί σ’ ένα ζευγάρι θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να λυθούμε και να εκφραστούμε έτσι όπως πραγματικά θα θέλαμε. Αρκεί βέβαια και ο άλλος να θέλει να ακολουθήσει ή ακόμα καλύτερα να συμπληρώσει το …σενάριο! Εξυπακούεται πως η μόνη απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συγκατάθεση και των δύο (υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, που χρειάζονται πάνω από δύο να συμφωνήσουν, αλλά περί ορέξεως…).

Από τι μπορεί να εξαρτάται η έκφραση του αισθησιασμού μας;

Η έκφραση της αισθησιασμού μας, έχει καταπιεστεί από πολλούς κοινωνικούς παράγοντες. Ήδη από την παιδική μας ηλικία και ακόμη περισσότερο στην εφηβεία, βιώνουμε ενοχή για το θέμα αυτό. Ιδίως στις γυναίκες, είναι ακόμη εντονότερη η καταπίεση και η ενοχοποίηση. Έτσι, πολλές φορές περνάνε χρόνια για να αποδεχτούμε κι αυτή μας την πλευρά. Όλα εξαρτώνται από το πάθος και τις συναισθηματικές μας εμπειρίες, καθώς και το γενικότερο πολιτισμικό και κοινωνικό πλαίσιο που μεγαλώνουμε. Υπάρχει δυστυχώς κι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών που ποτέ δεν ανακάλυψε τι πραγματικά θα τους έδινε ευχαρίστηση. Θα έχουμε ακούσει φαντάζομαι, οι περισσότερες από μας, γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να παραπονιούνται ότι ποτέ δεν έζησαν αυτό που για κάποιους άλλους είναι αυτονόητο, την ηδονή, δηλαδή, και τη χαρά του μοιράσματος σ’ αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές. Το φταίξιμο δεν είναι μόνο στους άντρες αλλά και στις γυναίκες, που από την πλευρά τους δεν τόλμησαν ποτέ να διεκδικήσουν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει!

Μέσα στο παιχνίδι του πάθους, το ζευγάρι δένεται, αποφορτίζεται, μοιράζεται κοινά μυστικά, γελάει, ονειρεύεται, δημιουργεί! Τα απωθημένα και καταπιεσμένα αισθήματά μας βρίσκουν μια ανώδυνη έξοδο για να εκφραστούν σε μικρές-μικρές δόσεις. Ας αφήσουμε όμως την πολύ σοβαρή και κατάλληλη για έμπειρους γιατρούς της αγάπης συζήτηση κι ας ασχοληθούμε με την πρέπουςσα …ελαφρότητα και χιουμοριστική διάθεση που θα μας αποενοχοποιήσει και θα μας κάνει να δούμε την όλη κατάσταση σαν ένα παιχνίδι. Γιατί παιχνίδι είναι, ένα παιχνίδι για ενηλίκους, όπου υπάρχει χώρος μόνο για φαντασία, γέλιο, επιθυμία και χαρά!

Τι ρόλο παίζει το ζώδιο για την έκφραση του αισθησιασμού μας;

Ανάλογα με το ζωδιακό τύπο στον οποίο ανήκουμε, υπάρχουν κάποιες γενικές γραμμές του πως εκφραζόμαστε αισθηματικά. Φυσικά, σε μεγάλο ποσοστό συμμετέχει ο Άρης και η Αφροδίτη μας εκτός των άλλων όψεων. Αν λοιπόν ξέρετε σε ποιο ζώδιο ανήκουν αυτοί οι σημαντικοί πλανήτες στα ωροσκόπια και των δυο σας, θα έχετε μια καλύτερη άποψη επί του θέματος…

Αλλά επειδή τις δικές μας φαντασιώσεις ήδη τις γνωρίζουμε, ας δούμε πως μπορούν να συνδυαστούν –και γιατί όχι– να εξελιχθούν και με του αγαπημένου μας! Αυτοσχεδιάστε! Οι επιλογές και η δοσολογία δικής σας έμπνευσης…

ΚΡΙΟΣ

Μια γυναίκα με δυναμισμό θα τον ξετρελάνει. Θέλει έναν ισάξιο «αντίπαλο» σ’ αυτό το πεδίο …έκφρασης. Λέξεις-κλειδιά: «Πόλεμος» και «αμαζόνα», δύο αντίπαλοι που στο πεδίο της μάχης θα τα δώσουν όλα και στο τέλος θα υπάρχουν μόνο νικητές! Οπωσδήποτε μια «εκπαιδευτική» εκδρομή σ’ ένα sex shop θα σας κατατοπίσει και θα σας προϊδεάσει καλύτερα για το τι προτιμά. Ποικιλία σε αξεσουάρ και πολύ μπλά-μπλά, στο κρεβάτι, στο τραπέζι, στο πάτωμα, στον τοίχο (α λά spider man…) κι ό, τι άλλο τραβά η φαντασία σας! Μιλάμε για ανεξάντλητη ενέργεια και φαντασία επί του συγκεκριμένου θέματος. Ένα μαστίγιο κάπου σαν διακοσμητικό στοιχείο θα δώσει το ανάλογο υπονοούμενο. Ένας καθρέφτης στο χώρο που βρίσκεστε θα αποτελέσει έμπνευση για διάφορους πειραματισμούς…!

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ, λοιπόν, δεν ισχύει το «ρωτώντας πας στην πόλη». Ένας αρχαίος μύθος των Χετταίων μιλά για το πώς λειτουργεί ένας Ταύρος συμβολικά. Ο Ταύρος, λέει, ανοίγει το πέρασμα με τα κέρατά του στο όρος Ταύρος, για να το διασχίσει ο Βασιλιάς και ο στρατός του, ώστε να φτάσουν στη θάλασσα και στην πόλη Χάλπα (σημερινό Χαλέπι). Αν τώρα δώσετε και μια Φροϋδική εξήγηση στο μύθο, θα αποκαλυφθούν πολλά! Φαντασιωθείτε στέπες της Κεντρικής Ασίας, νομαδικές σκηνές, μογγολικά άλογα και την απαγωγή σας από αυτόν τον άντρα που ξέρει τι θέλει και πώς να το παίρνει! Άλλη χώρα έμπνευσης η Αφρική. Χρώματα, αρώματα, γεύσεις, ήχοι και μυρωδιές γήινες θα ερεθίσουν τα ευαίσθητα ρουθούνια του! Μουσικό κομμάτι που θα ξυπνήσει μέσα του τον …Ταύρο, «Η ιεροτελεστία της Άνοιξης», του Stravinsky!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εδώ η περίσταση σηκώνει πολλή φαντασία και παιχνίδι. Εναλλαγή ρόλων από διάφορα παραμύθια με …ηθικό δίδαγμα στο τέλος! Τους αρέσει να το συζητούν πολύ το θέμα εκ των προτέρων, εγκεφαλικοί όπως όλα τα αέρινα ζώδια, είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς να διεγερθούν πρώτα διανοητικά. Πρόταση: Διαβάστε ένα ρομαντικό βιβλίο μαζί, σχολιάστε το και εμπνευστείτε διάφορους τρόπους για… βιωματικό σεμινάριο! Το παιχνίδι της αποπλάνησης είναι το αγαπημένο τους. Αντισταθείτε τόσο, όσο χρειάζεται ώστε να αναγκαστεί να σκεφτεί κι άλλους τρόπους για να σας διεκδικήσει. Τους αρέσει η «συζήτηση», κατά τη διάρκεια του πάθους και κάποιες φορές –γιατί όχι– δοκιμάστε το παιχνίδι της κλειδαρότρυπας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ιππότης που έρχεται να σώσει την πριγκίπισσά του από τον άπονο κόσμο της ψυχρότητας και του εγωισμού. Προτιμάει τον χαμηλό φωτισμό ή ακόμη καλύτερα το σκοτάδι. Τον απελευθερώνει και αφήνεται περισσότερο στη φαντασία του. Θέλει τόσα πολλά να σας προσφέρει, που στο τέλος κινδυνεύει να ξεχάσει τον τελικό στόχο και να καταλήξετε να κοιμάστε αγκαλιά… και η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο (το πρωί!). Βασικά, θα δώσει προτεραιότητα στις δικές σας φαντασιώσεις και στη δική σας ευχαρίστηση. Προσέξτε μόνο μην τον τρομάξετε, πειραματιστείτε σιγά-σιγά μέχρι εκεί που κάθε φορά θα αντέχει. Τα πρόστυχα λόγια, μπορεί να τον σοκάρουν, μην ξεχνάτε πως σ’ εκείνον συναίσθημα και κρεβάτι πάνε χέρι- χέρι.

ΛΕΩΝ

Το κυνήγι του θηράματος θα τον εξιτάρει. Με μέτρο όμως, γιατί αν χρειαστεί να σας κυνηγήσει πολύ θα κουραστεί και θα βαρεθεί. Μετά θα σας ρίξει πάνω στα πανάκριβα χαλιά του –ελλείψει σαβάνας– μπροστά στο τζάκι και κεριά γύρω σας να ρίχνουν απαλό φωτισμό, στην ατμόσφαιρα θα παίζει η κατάλληλη μουσική… και η παράσταση αρχίζει! Θα είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο μαέστρος της αισθησιακής σας συμφωνίας. Ως αιλουροειδές που είναι, ελπίζω να είστε σε καλή φυσική κατάσταση, κάντε λίγο ζέσταμα από πριν προς αποφυγή διαστρεμμάτων! Τους αρέσει να ακούν πόσο υπέροχοι και μοναδικοί είναι και η δική σας κορύφωση ισοδυναμεί για εκείνον με την απονομή του βραβείου Όσκαρ στον 1ο αντρικό ρόλο της αποψινής βραδιάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Παρθένος στο μάτι…» Ετοιμαστείτε να βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων μαζί του! Αν είστε η ιδανική του σύντροφος, θα εκφραστεί μ’ έναν ιδιαίτερα εκκεντρικό τρόπο. Η καταπίεση που υποβάλλει τον εαυτό του σε πολλά πράγματα του δημιουργεί και τα ανάλογα απωθημένα, αν νιώσει λοιπόν ασφαλής να ανοιχτεί σ’ αυτόν τον τομέα, θα αποκαλύψετε απίστευτες πλευρές της προσωπικότητάς του! Του αρέσει να βρίσκεστε κάτω από τα σεντόνια. Είναι από τους άντρες που δεν τα θέλει «όλα στη φόρα» και προτιμά να αφήνει περισσότερα στη φαντασία. Παιχνίδια του στυλ «γιατρός-νοσοκόμα», «αυστηρή καθηγήτρια» είναι από τα αγαπημένα του.

ΖΥΓΟΣ

Αναστολές και ντροπές, τέλος! Μαζί του θα ανακαλύψετε νέα μονοπάτια απόλαυσης και διέγερσης. Ισορροπία σε τρυφερότητα και πιο τολμηρές καταστάσεις (να μην ξεπερνούν όμως τα όρια του χυδαίου). Είναι ο master του είδους, που συνδυάζει αισθησιασμό, τρυφερότητα, δοτικότητα και ακούει πάντα τις ανάγκες σας. Θέλουν να τους λέτε τι προτιμάτε και πολύ δημοκρατικά να συναποφασίζετε…! Περισσότερο θα έλεγα ότι αφήνονται, ή τουλάχιστον δίνουν προτεραιότητα, στις δικές σας ανάγκες. Τους αρέσουν τα απαλά υφάσματα και η σύντροφός του να είναι πάντα περιποιημένη, ακόμη κι αν κάποιες φορές, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση, απαιτείται μια …επιμελώς απεριποίητη εμφάνιση! Του αρέσει περισσότερο ο ρόλος του μαθητή απ’ ότι του δασκάλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όπως και στο ζώο σκορπιό, του αρέσουν οι δυσκολίες στην αρχή και θέλει να ξέρει ότι την κοπέλα-σκορπίνα της ζωής του θα την κερδίσει με το σπαθί του, στην προκειμένη περίπτωση με την ουρά του! Έτσι και στον άντρα Σκορπιό, αρέσουν γυναίκες τολμηρές και δυναμικές που θα τον εκπλήξουν και γιατί όχι, αν μπορούν να τον δυσκολέψουν ή ακόμη καλύτερα να τον «φοβίσουν» με το πάθος τους, κάτι σαν την θηλυκιά αράχνη (ξέρετε τι κάνει στο τέλος στο ταίρι της…). Όπως λένε οι Γάλλοι: «Ο γλυκός θάνατος»! Γιατί το κρεβάτι, το πάθος για έναν Σκορπιό είναι μια διαδικασία περάσματος από το θάνατο στην αναγέννηση! Η γυναίκα που δε θα φοβηθεί να τον ακολουθήσει στα σκοτεινά και μυστήρια μονοπάτια που φαντασιώνεται, είναι η ιδανική για εκείνον. Η λέξη «ταμπού» σ’ αυτό το θέμα είναι άγνωστη για εκείνον!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παιχνίδι στα χέρια σας! Του αρέσει να παίρνετε πρωτοβουλίες σ’ αυτόν τον τομέα. Με κάποιον τρόπο, θέλει να τον ταξιδέψετε και να σας ταξιδέψει σε τόπους μαγικούς και άγνωστους. Το να του προτείνετε κάτι που δεν το έχει ξανασκεφτεί ή ξαναδοκιμάσει είναι σαν να τον παίρνετε σ’ ένα μακρινό εξωτικό ταξίδι που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Θα σας ακολουθήσει με πάθος και περιέργεια. Το πάθος κάπου στη φύση, στην κορυφή ενός βουνού ή μέσα στο δάσος, αν υπάρχει και κάποιο ποτάμι ή καταρράκτης ν’ ακούτε τα νερά του εκεί κοντά, τόσο το καλύτερο. Τους αρέσουν οι εναλλαγές γέλιου, παιχνιδιού και στιγμές με έντονο πάθος. Το κρεβάτι μαζί του μοιάζει από roller coaster έως παιχνίδι στο λούνα παρκ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πήδηξε ο αίγαγρος και στάθηκε σε μια ψηλή κορφή. Στητός και ρουθουνίζοντας κοιτάζει τον κάμπο και αφουγκράζεται πριν άλλο σκίρτημα σε άλλη κορφή τον πάει». (Ανδρέας Εμπειρίκος) Αν και με μια πρώτη ματιά δείχνουν απόμακροί και ψυχροί, στην πραγματικότητα πίσω από αυτό το προσωπείο κρύβεται ένας εραστής μεγάλων αξιώσεων! Του αρέσουν γυναίκες δυναμικές και όχι φοβισμένα κοριτσόπουλα. Γυναίκες επιτυχημένες και με μεγάλη αυτοπεποίθηση στον αισθησιασμό. Είναι ένας επιδέξιος και μεγάλης αντοχής εραστής. Ορισμένες φορές πάσχει λίγο από φαντασία αλλά εκεί παίρνετε τα ηνία εσείς! Του αρέσει το σασπένς στο κρεβάτι και παρά την εργασιομανία του ή ίσως ακριβώς γι’ αυτό, δοκιμάστε σ’ ένα διάλλειμα από τη δουλειά του να τον πάτε σ’ ένα κοντινό ξενοδοχείο… Όλη η ένταση της ημέρας και τα φιλόδοξα σχέδιά του θα μετουσιωθούν σε ηφαίστειο! Να είστε προετοιμασμένες για υψηλές πτήσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άπαξ και ερεθίσατε το μυαλό του, ετοιμαστείτε για «άλλα κόλπα»! Ο άντρας Υδροχόος δεν ξέρει καν τι θα πει ταμπού στο θέμα του κρεβατιού. Ευφάνταστος, εφευρετικός μπορεί μια συνηθισμένη εικόνα, μια λέξη ή μια ιδέα να σταθεί αφορμή για να εμπνευστεί απίθανα σενάρια, από τα πιο τρυφερά έως τα πιο …προχωρημένα και αυστηρά κατάλληλα μόνο για ενηλίκους! Τα απαγορευμένα σημεία, εκεί δηλαδή που συχνάζει πολύ κόσμος, τον εξιτάρουν, με κάποιον τρόπο τον ερεθίζει ο κίνδυνος, λαμβάνει βέβαια τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας. Μαζί του μπορείτε να αφήσετε αχαλίνωτη τη φαντασία σας και να είστε σίγουρες ότι θα κάνετε κρεβάτι στα πιο περίεργα μέρη και με τρόπους που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Αν έχει τη συγκατάθεσή σας, μπορεί να δοκιμάσετε και πιο εξτρίμ καταστάσεις…!

ΙΧΘΥΣ

Το άτομο είναι καλλιτέχνης στο είδος του, «ζωγραφίζει»…! Ένας εραστής φλογερός, ρομαντικός και δοτικός. Οπωσδήποτε σε ένα περιβάλλον με απαλό φωτισμό και μουσική. Αν θέλετε να δείτε την πιο άγρια και επιθετική πλευρά του, δοκιμάστε μια βόλτα στη θάλασσα, κατά προτίμηση μια νύχτα που θα έχει κύμα και θα σκάει άγρια στα βράχια! Θα είναι παρών και θα συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις του. Δεν έχει ποτέ κάτι συγκεκριμένο από πριν στο μυαλό του, αυτοσχεδιάζει και μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σ’ αυτό. Η φαντασία του είναι ανεξάντλητη. Είναι ο άντρας που θα δώσει χρόνο στα προκαταρτικά, στο κυρίως θέμα, αλλά και στο… επιδόρπιο! Μαζί του ετοιμαστείτε να παίξετε μια μεγάλη γκάμα ρόλων, από την πιο τρυφερή έως μια πιο δυναμική version. Του αρέσει να σας ακούει, να σας μιλάει και ταυτόχρονα να ονειρεύεται. Γενικά, δεν είναι των ακραίων καταστάσεων, για εκείνον το πάθος είναι συνέχεια του συναισθήματος που λειτουργεί σε πολλά και βαθύτερα επίπεδα.

https://www.e-zwdia.gr

ΖΩΔΙΑ

Οι συναισθηματικές δυσκολίες των ζωδίων.
Είναι φυσιολογικό να έχετε μεταβαλλόμενα συναισθήματα και συγκινήσεις ανάλογα με τις συνθήκες και τις περιστάσεις. Όλοι μας γνωρίζουμε ανθρώπους που μας δείχνουν άλλοτε τη θετική και άλλοτε την αρνητική πλευράτους. Αν εστιάζουμε στην αρνητική πλευρά, μπορεί να υπάρξει συναισθηματική κυκλοθυμικότητα, απροσεξία, αφηρημάδα και παρορμητικότητα. Άλλοι πάλι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη ρουτίνα των καθημερινών καθηκόντων τους, άλλοι έχουν εμμονές ή αναζητούν την προσοχή ή έχουν υπερβολικό άγχος και εναλλαγές της διάθεσης.

Ο Κριός είναι επιθετικός, ο Ταύρος είναι τεμπέλης, οι Δίδυμοι επιπόλαιοι, ο Καρκίνος κυκλοθυμικός, ο Λέων εγωιστής, η Παρθένος ασκεί υπερβολική κριτική, ο Ζυγός φιλήδονος, ο Σκορπιός είναι εκδικητικός, ο Τοξότης υπερβολικά φιλελεύθερος, ο Αιγόκερως σκληρός και απότομος, ο Υδροχόος αντιδρά επαναστατικά στους περιορισμούς, οι Ιχθύες ονειροβατούν… Κάθε ζώδιο έχει την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα του.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς θα πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά όλη αυτή την έντονη ενέργεια που έχετε μέσα σας και την οποία συχνά χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπο. Είστε ευτυχισμένοι όταν οι άλλοι άνθρωποι σας αναγνωρίσουν και σπεύδουν να σας βοηθήσουν, και κατά βάθος, δεν έχετε την πρόθεση να βλάψετε κάποιον ή να καταστρέψετε κάτι. Θα πρέπει να ενθαρρυνθείτε στις ενέργειές σας, διαφορετικά θα είστε ανασφαλείς και θα υποφέρετε από κατάθλιψη. Αρχίζετε νέα πράγματα ή αναβιώνετε πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να είχαν τελειώσει και μετά αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκινήσετε κάτι νέο.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς κατά βάθος είστε σιωπηλοί, προτιμώντας να είστε στην ησυχία σας και να επικοινωνείτε με τη φύση. Η επαφή με την ενέργεια της γης σας ηρεμεί και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεταδώσετε στους άλλους τη θετική σας ενέργεια. Μπορεί να φαίνεστε ότι είστε αργοί ή ακόμα και τεμπέληδες, αλλά χρειάζεστε χρόνο για να αισθανθείτε ασφαλείς και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε ή να ενεργήσετε ή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Δεν χρησιμοποιείτε το μάξιμουμ της ενεργητικότητάς σας όταν θέλετε να πετύχετε κάτι και εκτιμάτε την αξία του ελεύθερου χρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς έχετε δυσκολία στο να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά σας ικανοποιεί. Όταν λειτουργείτε με τη λογική σας, σκέφτεστε και μιλάτε σωστά και μπορείτε να πετύχετε αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Όταν όμως κινείστε βασιζόμενοι στην παρόρμησή σας, χάνεστε και δεν μπορείτε να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Όταν πάλι σκέφτεστε πολύ, τότε είστε σιωπηλοί, κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν γνωρίζετε πώς να επικοινωνήσετε. Θα πρέπει να αποδεχθείτε τη διπλή φύση σας και να εκφράσετε τη φαντασία σας και τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς βιώνετε τόσο έντονα τα συναισθήματά σας που καταλαμβάνουν ολόκληρο το «είναι» σας και εμφανίζεστε πολύ κυκλοθυμικοί στους άλλους. Οι διαθέσεις σας έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και θέλετε αρκετό χρόνο για να έρθετε και πάλι στους φυσιολογικούς ρυθμούς σας. Ο μισός εαυτός σας αισθάνεται ώριμος και το άλλο σας μέρος σαν παιδί, πράγμα το οποίο δυσκολεύει την ορθή κρίση σας. Θα πρέπει να μάθετε να κάνετε σωστή διάκριση των αναγκών σας, διαφορετικά, οι άλλοι δεν θα μπορούν να σας κατανοήσουν κι εσείς θα νιώθετε μοναξιά.

ΛΕΩΝ

Εσείς παρουσιάζεστε εντελώς διαφορετικοί από ό, τι πραγματικά αισθάνεστε μέσα σας. Είναι εύκολο να σας αποθαρρύνουν, αν σας φέρονται ψυχρά. Χρειάζεστε να σας ενθαρρύνουν οι άλλοι στις ενέργειές σας και αναλώνετε μεγάλη ενέργεια για να ακτινοβολείτε τόσο πολύ που απαιτείτε πολλή αγάπη και χαμόγελα για να αισθάνεστε γεμάτοι συναισθηματικά. Πρέπει να σας ακούνε, καθώς και να σας αποδέχονται στον κοινωνικό σας περίγυρο, και δεν είναι εύκολο για σας να έχετε και τα δύο ταυτόχρονα. Εάν σας εκτιμάνε, κάνετε τα πάντα για τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς επικρίνετε τους πάντες και τα πάντα αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό και δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια και την ανάλυση. Έχετε την αίσθηση ότι τίποτα λιγότερο από την τελειότητα δεν είναι αρκετά καλό. Με αυτόν τον τρόπο, καταπονείτε τον εαυτό σας και δημιουργείτε άγχος στη ζωή σας. Συχνά επισημαίνετε μόνο τα λάθη, ξεχνώντας να εκφράσετε τις ευγνώμονες σκέψεις σας. Κάνετε αγώνα για να σας αναγνωρίσουν ότι είστε χρήσιμοι στους άλλους και έχετε ανάγκη να σας επισημαίνουν ότι έχετε δημιουργικά ταλέντα και ότι είστε εργατικοί.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς φοβάστε ότι θα διαταραχθεί η ισορροπία της ζωής σας. Ακόμα κι όταν γνωρίζετε καλά μια κατάσταση, αμφιταλαντεύεστε πολύ καιρό μέχρι να αποφασίσετε την καλύτερη πορεία δράσης σας. Οι μόνες αποφάσεις που μπορεί να πάρετε γρήγορα είναι εκείνες που ξέρετε πραγματικά ότι δεν έχουν σημασία, αλλά όταν πρόκειται για κάτι σοβαρό, θα σας πάρει κάποιο χρόνο. Σκέφτεστε συνέχεια τους άλλους και λιγότερο τον εαυτό σας, αφήνοντας να αποφασίζουν οι άλλοι για σας, πράγμα το οποίο σας επιφέρει απογοήτευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς είστε συναισθηματικά ευάλωτοι σε ένα πιο βαθύτερο επίπεδο από τα άλλα ζώδια. Χρησιμοποιείτε πολλές μεθόδους προστασίας και άμυνας του εαυτού σας. Άλλοτε είστε σιωπηλοί, άλλοτε στρέφετε την προσοχή σας σε άλλους ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα και άλλοτε συμπεριφέρεστε απότομα και σκληρά για να έχετε τον έλεγχο. Εξερευνήστε και αποδεχθείτε τα συναισθήματά σας, για να καταφέρετε να κατανοήσετε και να υποστηρίξετε τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς δεν είστε σε θέση να αποδείξετε αυτό που γνωρίζετε και συχνά υπερβάλλετε, τόσο στα λόγια σας όσο και στις πράξεις σας. Η φαντασία σας είναι πέρα από τη λογική σας και η περιπέτεια είναι συστατικό στοιχείο της ζωής σας. Ο ενθουσιασμός σας εμπνέει τους άλλους να κάνουν τις δικές τους προσπάθειες για να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά χωρίς να τους καθοδηγείτε. Το χιούμορ σας και τα αστεία που κάνετε προσβάλλουν κάποιες φορές τους άλλους αλλά ακούσια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς είστε τόσο υπεύθυνοι που αυτό σας επιβαρύνει ψυχικά, ειδικά όσο είστε νέοι αλλά ευτυχώς απαλλάσσεστε από αυτό το βάρος καθώς μεγαλώνετε. Η υπευθυνότητά σας και η εργατικότητά σας κάνουν τα επιτεύγματά σας να φαντάζουν μαγικά. Τα ικανοποιητικά αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας, σας ενδιαφέρουν περισσότερο από την ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών σας, Έτσι, συχνά παραλείπετε να λέτε στους άλλους ό, τι νιώθετε ή ακόμα ότι είστε υπερφορτωμένοι με πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς μπορεί να φαίνεστε ανάλαφροι και ανεξάρτητοι, αλλά αισθάνεστε ότι παλεύετε με τα έντονα συναισθήματά σας που απειλούν να σας εξαφανίσουν, αν παρασυρθείτε από αυτά. Η αποστασιοποίησή σας από τους άλλους σας δίνει υπέροχα οράματα αλλά και εσωτερική μοναξιά, όμως η αίσθηση του ανθρωπισμού που έχετε, καλύπτει το απρόσωπο του χαρακτήρα σας. Η ισχυρή προσήλωσή σας στις αρχές και τα ιδανικά σας μπορεί να σας οδηγήσει στο να πληγωθείτε από τους άλλους που έχουν διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή τους.

ΙΧΘΥΣ

Εσείς δεν έχετε όρια και ζείτε στο όνειρο και τη φαντασία σας, αποφεύγοντας να δείτε την πραγματικότητα, πράγμα το οποίο είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στον υλικό κόσμο. Πρέπει να μάθετε να θέτετε προσωπικά όρια, ώστε να γνωρίζετε τι αισθάνεστε μέσα στην ψυχή σας. Η κυκλοθυμικότητα των συναισθημάτων σας, σας παρασύρει σε λάθος ενέργειες και αποφάσεις. Όταν ενεργείτε με την καρδιά σας, ταυτίζεστε τόσο πολύ με ό, τι αισθάνεστε, κι αυτό δημιουργεί προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις.

https://www.e-zwdia.gr/

ΖΩΔΙΑ

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και να κερδίσουμε και στα αισθηματικά μας αλλά και στα οικονομικά μας θέματα! Σύμμαχος μας σε αυτό είναι το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, που εκτός από δύναμη θα χαρίσει και άπλετο ερωτισμό σε Ζώδια του Νερού αλλά και της Γης, του 3ου δεκαημέρου!
Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Ανακαλύψτε καινούριους τρόπους για να κινηθείτε και γεμίστε νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα. Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου προγραμματισμό για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούρια σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που δεν αποκλείεται να προέρχεται και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η οικονομική σας κατάσταση θα συνεχίσει να δημιουργεί εντάσεις, αλλά θα υπάρξουν κέρδη από τις δραστηριότητές και τις δουλειές σας.

ΛΕΩΝ: Θα υποχρεωθείτε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικής φύσεως ζητήματα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μια περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ωθηθείτε σε γενικές αναθεωρήσεις και ίσως δε θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο αφού οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν τα δικά σας άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Επικεντρωθείτε στην καλυτέρευση του βιοτικού σας επιπέδου και μη μένετε αδιάφοροι για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασίστε να μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι και θα ανακαλύψετε πως αυτή η συμπεριφορά σας ταιριάζει περισσότερο και σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η βδομάδα είναι αρκετά ενθαρρυντική για να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να καταξιωθείτε στο χώρο σας. Η όλη σας δράση θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ακάθεκτοι θα προχωρήσετε στη δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάλυση γεγονότων που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας, έχουν αφήσει παρακαταθήκη πείρας, την οποία τώρα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Το πείσμα σας είναι τόσο μεγάλο που δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε εάν δεν καταφέρετε να προωθηθείτε σε πιο αναβαθμισμένα επίπεδα.

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια και οι προβλέψεις τους για το τρίμηνο του Φθινοπώρου 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Αθηνά Βαγενά

Φθινόπωρο 2019 Ζώδια και Αστρολογικές προβλέψεις για κάθε δεκάημερο

 της Αθηνάς Βαγενά
Αστρολόγος
Το Φθινόπωρο 2019 ξεκινά επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου με την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό και ολοκληρώνεται στις 22 Δεκεμβρίου με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω. Το τρίμηνο που ακολουθεί, μας καλεί να κάνουμε στην ζωή μας σημαντικές εκκαθαρίσεις. Όπως τα δέντρα ρίχνουν τα παλιά ξερά φύλλα τους έτσι και εμείς καλούμαστε σε αυτή την περίοδο του έτους, να απαλλαγούμε από κάθε τι που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του.

Τυχεροί αυτό το φθινόπωρο θα σταθούν τα Ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, ενώ από τις 2 Δεκεμβρίου μεγαλύτερη εύνοια και ευκαιρίες θετικών αλλαγών θα έχουν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου. Περισσότερες πιέσεις, ξεκαθαρίσματα και δοκιμασίες θα ζήσουν αυτή την περίοδο οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου και 3ου δεκαημέρου, ενώ οι αιφνιδιασμοί και οι ξαφνικές αλλαγές θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα στην ζωή των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών , Υδροχόων του 1ου δεκαημέρου!

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιο και το Δεκαήμερο σου στο Astro Κους Κους

 

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και να υποστείτε συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας, για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας. Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.

ΛΕΩΝ: Όλα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας. Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι. Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποτραβηχτείτε αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε και περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας. Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούριες γνωριμίες. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΣ: Φίλοι και οικογενειακά σας πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Μια σχέση από το παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ότι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα στις 13/1, στις 16/6 και στις 21/9 του 2019. Δες τις προβλέψεις της Ανδριάννας Σαρρή…

 

Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης της αστρολογίας, μας δίνει επεκτάσεις, τύχη, αισιοδοξία αλλά και ενίοτε τάση για υπερβολή και επιπολαιότητα από το ζώδιο του Τοξότη!

Ο Ποσειδώνας, που εκπροσωπεί την φαντασία, το όνειρο, αλλά και τις ουτοπίες, μας παρασύρει σε… παραμύθια με καλό ή κακό τέλος, από το Ζώδιο των Ιχθύων!

Κατά την διάρκεια του 2019, οι δύο αυτοί πλανήτες θα κοντραριστούν με όψη Τετραγώνου, τρεις φορές, στις 13 Ιανουαρίου, στις 16 Ιουνίου και στις 21 Σεπτεμβρίου.

Τα αποτελέσματα αυτής της όψης θα είναι ομιχλώδεις καταστάσεις, ουτοπικές σχέσεις, απογοητεύσεις λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού και κατάχρησης τύχης, απομυθοποιήσεις προσώπων, υποσχέσεων και προσδοκιών και κίνδυνοι εκμετάλλευσης λόγω ευπιστίας και έλλειψης ρεαλισμού!

Ο ιδεαλισμός, οι αξίες και τα όνειρά μας, αποδεικνύονται ουτοπίες και η προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα, είναι πιο απότομη από ποτέ!

Καθόλου καλή εποχή για συμπεράσματα, σχέσεις ή συνεργασίες εμπιστοσύνης, αποφάσεις και συμφωνίες!

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός : Κοινωνικές επαφές και γνωριμίες, δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο νομίζεις! Οι επικοινωνίες σου είναι δυσνόητες και έχουν αρκετά κενά και παρεξηγήσεις, συμπεριλαμβάνοντας και αρκετές υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν! Οργάνωσε όσο μπορείς καλύτερα μετακινήσεις και ταξίδια, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές σχεδίων, λόγω προχειρότητας. Γενικά, ταλαιπωρείσαι από ψυχολογικά-συναισθηματικά μπερδέματα και τάσεις φυγής και δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ακριβώς τι θες και τι χρειάζεσαι! Αν εργάζεσαι με το/στο εξωτερικό ή σε χώρο που έχει να κάνει με εκπαίδευση ή μετακινήσεις/μεταφορές, πρόσεξε τις εξαπατήσεις και τις εκμεταλλεύσεις, από ή προς εσένα!

Ταύρος: Αρκετές οι απογοητεύσεις στα ερωτικά σου ζητήματα, λόγω μη ξεκάθαρων σχέσεων, απωθημένων, κακής εκτίμησης της κατάστασης και υπερβολικές προσδοκίες που σταδιακά μεταμορφώθηκαν σε απαιτήσεις και εμμονές, οι οποίες ποτέ δεν εκπληρώθηκαν.Προβλήματα επίσης θα υπάρξουν, λόγω λάθος διαχείρισης σε οικονομικά ζητήματα, ιδίως όσον αφορά τα χρήματα άλλων και κυρίως του συντρόφου, επενδύσεις, χρέη ή κληρονομικά! Πιθανόν, να αισθανθείς προδοσία ή εκμετάλλευση από φίλους, ιδίως αν η φιλία είναι σχετικά πρόσφατη.

Δίδυμος: Πιθανόν λόγω της πρόσφατης εύνοιας στην συντροφική ζωή, εθελοτυφλείς σε προβλήματα που υπάρχουν με τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αρνήθηκες να δεις την αλήθεια και αισιοδοξείς ότι θα πάνε καλά, με αποτέλεσμα να πιστεύεις ότι ακούς ή ότι εσύ μετέωρα υποθέτεις. Επιπλέον, η τάση σου να παραστρατήσεις θέλει προσοχή και απαιτείται πίστη και εντιμότητα από μέρους σου, στον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος νέες ερωτικές γνωριμίες, αποδεικνύονται απογοητευτικές και επιπόλαιες, ακόμα κι αν αρχικά φάνηκαν ως μεγάλες ευκαιρίες. Συνεργασίες ναυαγούν λόγω ανειλικρίνειας και μη τήρησης συμφωνιών! Ενδεχομένως, να υπάρξουν και κάποιες οικογενειακές απογοητεύσεις, όπως και απομυθοποίηση ενός έρωτα που ανήκει στο παρελθόν.

Καρκίνος: Υπέρμετρος ενθουσιασμός, υπέρμετρη αισιοδοξία και υπερεκτίμηση του εαυτού σου, κάνουν αρκετούς από τους στόχους σου να φαίνονται τώρα άπιαστοι και αδύνατοι. Ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, αναγκάζεσαι να αλλάξεις φιλοσοφία, αφού οι συνέπειες λόγω βιαστικών λαθών, επιπόλαιης υπερεκτίμησης των δυνάμεων σου, λάθος εμπιστοσύνης σε συναδέλφους ή συνεργάτες, είναι παρούσες! Επίσης διαπιστώνεις, πως κάποιες κακές σου συνήθειες, ιδίως σε διατροφή και καθημερινότητα, πρέπει να «κοπούν», πριν κάνουν χειρότερη ζημιά. Προσοχή σε θέματα/σχέσεις που έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις, ταξίδια, θρησκεία και εξωτερικό.

Λέων : Ο υπερβολικός ρομαντισμός σου και η ισχυρή ανάγκη σου για βελτίωση του ερωτικού τομέα, θα σε παρασύρει και θα σε κάνει να πιστέψεις ψεύτικα μεγάλα λόγια και απατηλές υποσχέσεις. Επιπλέον, το έντονο πάθος σου, σε καθιστά επιρρεπή σε ερωτικές ατασθαλίες και μοιραίες σχέσεις που βασίζονται μόνο στο σεξ, ακόμα κι αν εσύ θες και κάτι παραπάνω. Προβάλλεις με λάθος τρόπο τον εαυτό σου και σοκάρεσαι όταν διαπιστώνεις, πως η κοινωνική/ερωτική σου φήμη, δεν είναι αυτή που νόμιζες μέχρι. Μείνε προσγειωμένος, ιδίως σε συναισθηματικά θέματα, πες ναι στην αυτοπεποίθηση και την βοήθεια της λογικής, αλλά όχι στην έπαρση και στην εφήμερη ερωτική διασκέδαση.

Παρθένος: Απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις έρχονται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια, είτε από δικά σου λάθη, είτε από άλλων! Ιδίως αν συζείς ή είσαι σε γάμο, η απογοήτευση θα έρθει από τον σύντροφο και πιθανόν να αισθανθείς και ένα είδος προδοσίας από εκείνον. Αν πάλι είσαι εσύ αυτός, που παρασύρθηκες σε ατασθαλία, νομίζοντας πως δεν θα φανερωθεί, τώρα έρχονται αποκαλύψεις που σε βλάπτουν. Αρκετή η συναισθηματική και η ψυχική ανασφάλεια και επίσης πιθανόν να πληγωθείς από άτομο του ερωτικού παρελθόντος, που λανθασμένα ήλπιζες σε μία επιστροφή ή επανασύνδεση.

Ζυγός: Πιθανόν τελευταία να ήσουν ιδιαίτερα ευκολόπιστος και απρόσεκτος, σε κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες, που τελικά δεν ήταν αυτό που φαίνονταν! Πρόσεξε πολύ υπογραφές, οδήγηση και γενικά μετακινήσεις, όπως και την εμπιστοσύνη που δίνεις στα μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις! Ακόμα κι αν δεν προσπαθήσει κάποιος να σε εκμεταλλευτεί ή να σε ξεγελάσει, έχεις την τάση να παρερμηνεύεις λόγια και συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να προσγειωθείς απότομα! Εξαπατήσεις και μπερδέματα, θα υπάρξουν και στον επαγγελματικό σου χώρο, όπου πιθανόν κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, σε απογοητεύσουν!

Σκορπιός: Απέφυγε οπωσδήποτε οικονομικές συμφωνίες ή αποφάσεις τώρα, γιατί πιθανόν να μετανιώσεις την οποιαδήποτε κίνησή σου. Στον συναισθηματικό τομέα, χρειάζεται περισσότερη καχυποψία, αλλά ταυτόχρονα και εντιμότητα από μέρους σου, γιατί έρχονται αποκαλύψεις και από τις δυο πλευρές, που προκαλούν απώλειες. Όχι στην επιπόλαια οικονομική διαχείριση, ακόμα κι αν τελευταία τα οικονομικά σου πήγαιναν καλά! Απέφυγε την έπαρση και ανεύθυνη ανεμελιά στον έρωτα!

Τοξότης: Η τύχη ήταν μέχρι τώρα με το μέρος σου, αλλά μάλλον ενθουσιάστηκες υπερβολικά και την καταχράστηκες! Είσαι λοιπόν, ιδιαίτερα επιρρεπής σε εξαπατήσεις και αυταπάτες, λόγω της τάσης σου για εξιδανίκευση και ωραιοποίηση των πάντων. Χρειάζεται πολύ προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού θα διαπιστώσεις ότι το παράκανες με τα μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα, που τώρα ναυαγούν! Κάλπικα λόγια και υποσχέσεις από σένα ή προς εσένα, τώρα καταρρίπτονται και η συνέπεια, την οποία δεν υπολόγιζες τόσο καιρό, είναι η άμεση αντιμετώπιση της σκληρής πραγματικότητας!

Αιγόκερως: Αρκετή θα είναι τώρα η εσωτερική σου απογοήτευση, λόγω απομυθοποίησης προσώπων και καταστάσεων, που είχες εναποθέσει και επενδύσει συναίσθημα και ψυχή! Ίσως, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτήν την ομολογουμένων σκληρή απογοήτευση, ώστε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι! Αναγκάζεσαι και τελειώνεις με το παρελθόν και «ρίχνεις μαύρη πέτρα». Σταμάτα να βάζεις παγίδες στον εαυτό σου, απλά με υποθέσεις που κάνεις επειδή σε συμφέρουν και μην βασίζεσαι μόνο στον λόγο του άλλου, αλλά κυρίως στις πράξεις του!

Υδροχόος: Στο φιλικό περιβάλλον, αποκαλύπτονται ψέματα και ίσως ένα παρασκήνιο γεμάτο προδοσίες. Μην ενθουσιάζεσαι με νέες φιλίες ή γνωριμίες και κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε φίλους, δίνοντας εμπιστοσύνη μόνο σε αυτούς που το αξίζουν. Οικονομικά και αισθηματικά, οι μεγάλες προσδοκίες σου ναυαγούν και πρώτη φορά νιώθεις ανασφαλής και ξεκρέμαστος. Η τάση σου για προκλητικότητα και εκκεντρικότητα, δεν βρίσκει την ανταπόκριση και την αποδοχή που περίμενες.

Ιχθύς: Η τύχη σου έφερε κάποιες φαινομενικά επαγγελματικές επιτυχίες, που ενδεχομένως σε έκαναν να επαναπαυτείς και τώρα παρουσιάζουν εμπόδια και απώλειες. Οι υποσχέσεις σε καριέρα, αποδεικνύονται απατηλές, είτε προέρχονταν από σένα, είτε από άλλους προς εσένα. Γενικά, χρειάζεται πολύ προσοχή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σημαντικούς τομείς της ζωής σου, γιατί θα διαψεύσεις τις μεγάλες σου προσδοκίες, θα απογοητευτείς και επιπλέον, θα εκτεθείς!

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (20ο 41’).
Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τριγώνου Άρη – Πλούτωνα μας δίνει άτομα τα οποία έχουν ισχυρή θέληση, πείσμα, ανεξάντλητη πηγή ενέργειας την οποία διοχετεύουν με δημιουργικό τρόπο.

Αυτό που επίσης παρατηρούμε στα άτομα του έχουν αυτή την όψη στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους είναι αξιοσημείωτη η μυϊκή τους δύναμη σε σχέση με το σωματότυπο τους. Ενώ ένα από τα μυστικά τους όπλα είναι η σεξουαλικότητα τους.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα θα δούμε την σεξουαλική μας ζωή να μεταμορφώνεται καθώς θα ζήσουμε συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες, έχουμε την δυνατότητα να βρούμε λύση σε σοβαρή υπόθεση, να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, ενώ η δύναμη και η ενέργεια μας θα είναι ανεξάντλητες.

Η όψη τριγώνου Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) καθώς επίσης και τους Παρθένους που του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για +/- 9ημέρες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η θετική όψη τριγώνου Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που βάζουν τρίτα πρόσωπα στο δρόμο σας και να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία η οποία θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς διανύετε εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο σας της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, σας υπόσχονται ότι θα ζήσετε απίστευτες ερωτικές εμπειρίες με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση η οποία σας απασχολεί καιρό. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας γεμίσει χαρά και αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να τρέξετε τις καταστάσεις και να προχωρήσετε σε σημαντικές συνεργασίες νέα επαγγελματικά ανοίγματα, για τα οποία ενώ και στο παρελθόν είχατε προτάσεις και διστάζατε να κάνετε.

ΛΕΩΝ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απίστευτη δύναμη έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε με δημιουργικό τρόπο την ενέργεια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε την ερωτική σας ζωή με τον /την σύντροφο σας και να ζήσετε έντονες στιγμές γεμάτες πάθος.

ΖΥΓΟΣ

Μυστικά και αποκαλύψεις. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά και να ερευνήσετε υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια σας εδώ και καιρό. Ενώ δεν θα διστάσετε, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, να κινηθείτε και παρασκηνιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την δύναμη σας δείχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο της Παρθένου , με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε ισχυρούς ανθρώπους τους οποίους με το δυνατό μυαλό σας και την ισχυρή σας θέληση θα καταφέρετε να επηρεάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα επαγγελματικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε σημαντικές συμμαχίες, μέσα από τις οποίες θα πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα βελτιώσετε την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να κάνετε πράξη τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει το πείσμα και την θέληση σας, με την βοήθεια των οποίων θα καταφέρετε να κάνετε πράξη τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αποκαλύψεις θα γίνουν στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε της οικονομικές σας υποθέσεις σε βάθος και να ανακαλύψετε αν ορισμένα πρόσωπα προσπάθησαν να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων σας υπάρχει αυτή τη χρονική περίοδο στη ζωή σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τον/ την σύντροφο σας, ενώ μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε αρκετές από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή