Αυγούστου 09, 2020

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Σήμερα βρίσκοντας τις κατάλληλες λέξεις μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε. Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, ανεβάζει τους παλμούς και χρησιμοποιώντας την διπλωματία μπορείτε να κάνετε θαύματα. . .

Ταύρος

Οι σκέψεις σας σήμερα μπορεί να σας αποδυναμώσουν και χρειάζεται να δείξετε το σθένος και την αντοχή σας. Η διαχείριση των συναισθημάτων σας και ο φόβος μιας πιθανής αποτυχίας μπορεί να σας κρατήσει λίγο πίσω. Σκεφτείτε αντικειμενικά. . .

Δίδυμοι

Το διπλωματικό σας ταλέντο θα είναι πάρα πολύ χρήσιμο σήμερα κυρίως στις επαφές σας με άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Νέες ιδέες μπορούν αυτή την στιγμή να σας ανανεώσουν και νέες δυνατότητες ανοίγονται μπροστά σας. . .

Καρκίνος

Η ευελιξία πάντα είναι ένας πολύ καλός τρόπος αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, ωστόσο σήμερα είναι απαραίτητη κυρίως αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα. Διεκδικήστε τον χώρο σας. . .

Λέων

Η γέφυρα μεταξύ διαφορετικών καταστάσεων ή ιδεών θα σας προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά σήμερα. Το σταθερό σημείο εκκίνησης το έχετε και τον τρόπο τον κατέχετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η χρυσή τομή που μπορεί να ενώσει τα αντίθετα. . .

Παρθένος

Είναι καλή στιγμή να επανατοποθετηθείτε βελτιώνοντας μια κατάσταση που είναι κινητοποιημένη αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε την στρατηγική σας και κανείς δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. . .

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να ομαδοποιηθείτε και να συνεταιριστείτε προς έναν κοινό σκοπό χωρίς να χαθείτε μέσα στις ομάδες. Να κρατήσετε την προσωπική σας ακεραιότητα με επιμονή και επιμονή. . .

Σκορπιός

Ο τρόπος να πετύχετε τον σκοπό σας είναι ένωση παρά η διάσπαση γιατί οι αντιπαραθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Έχετε ανάγκη τους άλλους ανθρώπους για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και χρειάζεται να τους κάνετε να νιώσουν οικεία κοντά σας. . .

Τοξότης

Είναι ευκαιρία σήμερα να συνδεθείτε ξανά με ότι έχετε αφήσει πίσω τον τελευταίο καιρό και κυρίως με ότι σας δυναμώνει και τονώνει την αυτοπεποίθηση σας. Σταθείτε στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες. . .

Αιγόκερως

Προτάσεις άλλων ανθρώπων σήμερα μπορούν να έρθουν και να είναι πολύ χρήσιμες. Αφήστε πίσω την ισχυρογνωμοσύνη σας και εξετάστε τα δεδομένα από διάφορες και διαφορετικές πλευρές. . .

Υδροχόος

Χρειάζεται προσπάθεια από μέρους σας να παραμείνετε εστιασμένη/ος στις πραγματικές σας δυνατότητες και ικανότητες. Η πίστη χρειάζεται να είναι ισχυρή γιατί η αβεβαιότητα ή οι φόβοι είναι εύκολο να κινητοποιηθούν σήμερα. . .

Ιχθύες

Ο κατάλληλος προγραμματισμός σήμερα θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας. Με το χέρι στην καρδιά ακολουθήστε την διαίσθηση σας και προσπαθήστε να μην απομακρυνθείτε από τον στόχο σας

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του προσωπικότητα την οποία και εκφράζει με διαφορετικό τρόπο.

«Τι ζώδιο είσαι;», μία κλασσική ερώτηση που γίνεται πάντα (συνήθως από γυναίκες) σε κάθε νέα γνωριμία και δίνει χρήσιμα στοιχεία για τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Ολα τα ζώδια έχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις τους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Για όσους δεν μπορούν τα πολλά λόγια, υπάρχουν τρεις λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Δίνουν την ουσία της προσωπικότητάς τους και περιγράφουν τον χαρακτήρα τους όσο πιο περιεκτικά γίνεται.

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, όπως και αυτό το «κάτι» που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Αλλοι θα σε κερδίσουν με την γενναιοδωρία τους, άλλοι με την ανεξαρτησία τους και άλλοι με το χάρισμα της επικοινωνίας. Οι αστρολόγοι βρήκαν τις 3 λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Ας τα δούμε:

Κριός

Περιπετειώδης, Γενναίος, Ανέμελος

Ταύρος

Ξεροκέφαλος, Εντονος, Γκρινιάρης

Δίδυμος

Δραστήριος, Επικοινωνιακός, Ανεξάρτητος

Καρκίνος

Γενναιόδωρος, Αγαπητός, Απαιτητικός

Λέων

Περήφανος, Ευχάριστος, Ελεύθερος

Παρθένος

Σοβαρός, Κυκλοθυμικός, Λεπτολόγος

Ζυγός

Παιχνιδιάρης, Ζωντανός, Αισιόδοξος

Σκορπιός

Μυστήριος, Παθιασμένος, Ησυχος

Τοξότης

Περίεργος, Δημιουργικός, Ατίθασος

Αιγόκερως

Εργατικός, Φιλόδοξος, Μεθοδικός

Υδροχόος

Εξυπνος, Ενδιαφέρων, Πνευματώδης

Ιχθύς

Συναισθηματικός, Ευαίσθητος, Καλλιτέχνης

https://www.bovary.gr/

ΖΩΔΙΑ

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 10 ως 16 Αυγούστου 2020, από την  Έλσα Κάραλη.

 

Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας 10 ως 16 Αυγούστου 2020
ΚΡΙΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Θα το κερδίσεις το πρώην ταίρι σου, η στάση σου και η γοητεία σου θα ανοίξουν δρόμο επιστροφής. Από ένα τυπικό τηλεφώνημα θα ξεκινήσουν όλα, η συνομιλία σας θα προχωρήσει σε βάθος, η κατάληξη θα είναι συνάντηση. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει επανασύνδεση, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία και έντονη.

Νέα γνωριμία. Θα καρδιοχτυπήσεις και θα ερωτευτείς, σε απρόοπτη στιγμή βέλος θα πέσει στο κέντρο της καρδιάς σου. Γοητευτικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα σταθεί δίπλα σου. Ένας συγκεκριμένος λόγος θα σας φέρει σε συνομιλία, θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο προσωπικής συνάντησης.

Σχέση- γάμος. Απρόβλεπτη αλλά και θερμή θα είναι η εβδομάδα σου. Ναι μεν θα ξεκινήσει με κάποια μικροκαυγαδάκια υπεροχής και κυριαρχίας, ωστόσο η ένταση θα αποδειχτεί ευεργετική. Συναισθηματικά ξεσπάσματα θα τονώσουν τα αισθήματα , θα εκδηλωθεί πάθος και έλξη που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Ηλιόλουστη θα είναι η εβδομάδα σου, χαρά θα σου δώσει η ξαφνική εμφάνιση προσώπου που σου είναι αδύνατον να το βγάλεις από τη σκέψη. Περασμένα ξεχασμένα θα πεις ύστερα από την εξομολόγηση που θα σου κάνει. Θα εστιάσεις στα αισθήματα και όχι στα παλιά λάθη, θα δώσεις ευκαιρία επανένωσης και δεν θα απογοητευτείς .

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό και λαμπερό θα βρεις το πρόσωπο που οι συγκυρίες θα σας φέρουν αντικριστά. Οικεία και πρόσχαρη θα είναι η συμπεριφορά του, αμέσως θα πιάσετε την κουβέντα και πολύ γρήγορα θα γυρίσετε τα τυπικά λόγια σε μια άκρως προσωπική συζήτηση. Αυτό το άτομο θα γίνει το ταίρι σου αρκεί να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά.

Σχέση- γάμος. Ένα γεγονός θα ξεσκεπαστεί και τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά και ηθική ικανοποίηση. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου είχε φρακάρει και δεν μπορούσε να εξελιχτεί τώρα θα λυθούν οι κόμποι, ξεκινά για σένα περίοδος σταθερότητας, δέσμευσης, ίσως και επισημοποίησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Στη βράση κολάει το σίδερο, ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις τώρα εντός εξαημέρου. Αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το ταίρι που σου έφυγε, τότε προχώρα σε δυναμικές πράξεις, το να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια δεν θα σου βγει σε καλό. Η επανένωση θα έρθει από δική σου κίνηση, πάρε τα ηνία χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία. Δεν θα έχεις κανέναν λόγο να απορρίψεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Αποφάσισε αν θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούργιο άτομο και πράξε αναλόγως. Θα σε φλερτάρει και θα σου δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο χέρι σου θα είναι αν δώσεις έκταση στις επαφές σας. Κάνε το βήμα της νέας αρχής, προχώρα χωρίς επιφυλάξεις.

Σχέση- γάμος. Είτε ευθύνεσαι εσύ για τον τσακωμό σας είτε όχι, το θέμα είναι πως αν δεν επέμβεις δυναμικά δεν θα καταφέρεις να δεις ξαστεριά. Το ταίρι σου κατέθεσε τα όπλα, παραιτήθηκε, και περιμένει εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, βάλε τάξη στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Κάποιος σε πλήγωσε και ήδη το έχει μετανιώσει. Ένα πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, στα μέσα της εβδομάδας να περιμένεις απρόοπτο τηλεφώνημα. Θα σου ζητήσει συνάντηση καλό θα είναι να μην την αρνηθείς, θα σου αποκαλύψει αισθήματα, θα σου εξηγήσει λόγους και αιτίες, εμπράκτως θα σου ζητήσει συγγνώμη.

Νέα γνωριμία. Ίσως στο παρελθόν να εμπιστεύτηκες λάθος άτομα, γι αυτό η στάση σου στο καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα είναι επιφυλακτική. Λογικοί θα είναι οι ενδοιασμοί σου, ωστόσο σου φανερώνω πως αυτή η περίπτωση θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Δείξε εμπιστοσύνη, το γοητευτικό πρόσωπο που θα ερωτευτείς δεν θα σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος. Αλλάζει τακτική το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις πως έγινε το θαύμα. Η στάση που θα κρατήσει απέναντι σου θα είναι συγκαταβατική, καθόλου εγωιστική. Δεν αποκλείεται να παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του, θα αναγνωρίσει που έσφαλε και που είχες απόλυτο δίκιο.

ΛΕΩΝ
ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει η αιτία για να συγχωρέσει λάθη, εσύ θα γίνεις η βασική σκέψη και επιθυμία του. Κάτι θα καταλάβει, κάτι θα συνειδητοποιήσει, πάντως το θέμα είναι πως θα σου τηλεφωνήσει με στόχο την επανένωση.

Νέα γνωριμίa. Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει θα εντυπωσιαστεί και θα θελήσει να περάσει στην προσωπική σου ζωή. Στόχο θα έχει να σε κατακτήσει, να κερδίσει την σκέψη και την καρδιά σου. Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα βάλει όλα του τα δυνατά για να μπορέσει να καθιερωθεί δίπλα σου, θα σου ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Θα τον βρεις το τρόπο και τη σωστή τακτική, θα καταφέρεις να καλμάρεις το ταίρι σου και να το φέρεις στα νερά σου. Από την μια η θετική σου αύρα, από την άλλη η καπατσοσύνη σου, θα τα γυρίσεις τελικά όλα υπέρ σου. Περνάς σε στάδιο ηρεμίας, ισορροπίας και σταθερότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση. Σκοτεινές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, το μυαλό σου θα πηγαίνει στο αρνητικό και όχι στο αισιόδοξο. Δεν σημαίνει πως επειδή δεν σου τηλεφωνεί έχει βρει άλλο πρόσωπο. Βγάλε από τη σκέψη σου το ενδεχόμενο της άλλης σχέσης. Εσένα θέλει, εσένα σκέπτεται, απλά αυτή τη στιγμή θεώρει πως δεν πρέπει να κάνει ακόμα κίνηση.

Νέα γνωριμία. Μυστήριο θα σου φανεί το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα έχει κλειστό χαρακτήρα και δεν θα σε αφήνει να ανακαλύψεις τι θέλει και τι προθέσεις έχει. Θα σε φλερτάρει με ένα τρόπο κάπως διφορούμενο. Θα δείξεις ενδιαφέρον δεν θα θελήσεις να απομακρυνθείς, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος για να καταλάβεις και να μπορέσεις να εξηγήσεις.

Σχέση- Γάμος. Στραβά θα πάρεις μια κουβέντα που θα σου πει το αγαπημένο σου ταίρι, ίσως η καχυποψία σου θα διαστρεβλώσει την ουσία της ενέργειας του, το νου σου να μην δημιουργήσεις αδίκως εντάσεις. Κατά πάσα πιθανότητα η κρίση σου θα είναι θολή, γι αυτό γενικά μέσα στην εβδομάδα μη πάρεις τοις μετρητοίς ό,τι ακούσεις.

ΖΥΓΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση. Θα είναι πολύ σωστή η απόφαση σου να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει και να συμπεριφερθείς με αυτοσυγκράτηση. Στην παρούσα φάση θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τα συναισθήματα σου, θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα και θα σου βγει σε καλό. Η υποψία σου πως αν το πρώην ταίρι σου νιώσει πως σε χάνει τότε θα κινηθεί, θα βγει απολύτως σωστή.

Νέα γνωριμία. Θα αποφύγεις να ενθουσιαστείς και να ονειροβατήσεις, με επιφυλακτικό μάτι θα δεις την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Πριν κλείσει η εβδομάδα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί , πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς προσγειωμένα, ωστόσο μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να εξελιχτεί σε μια ιδανική σχέση.

Σχέση – Γάμος. Η νευρικότητα και η παρόρμηση δεν σε οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα γι αυτό παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις τακτική. Σοφή θα είναι η επιλογή σου να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με υπομονή και κατανόηση, στην προκείμενη φάση ο διπλωματικός συμβιβασμός θα στρώσει το έδαφος για να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Έρχονται απρόοπτα, θα χαρείς και θα ενθουσιαστείς. Μια σειρά από συμπτώσεις, συγκυρίες, και τυχαία γεγονότα, θα έχουν ως κατάληξη να ξανά βρεθείς στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου. Πολύ καλά έκανες και δεν ξέγραψες το πρώην ταίρι σου, έρχεται επανασύνδεση που θα έχει κατάληξη δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Νέος κύκλος αγάπης ξεκινά για σένα και μάλιστα με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Τώρα θα διαγράψεις παλιές αποτυχίες, νέος έρωτας θα σου ανοίξει πορεία για επιτυχημένο παρόν και μακροχρόνιο μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι.

Σχέση – Γάμος. Θα σου δώσει μεγάλη χαρά αυτό που θα ακούσεις από το ταίρι σου, θα ενθουσιαστείς και θα ικανοποιηθείς. Γεγονότα πράξεις και πρόσωπα θα κινηθούν με στόχο να λάβεις αυτό που αναζητάς. Προχώρα άφοβα, δείξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που αγαπάς, ό,τι σου υποσχεθεί θα το τηρήσει κατά γράμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Τοξότη σίγουρα τη θέλεις την επανασύνδεση; ή μήπως είναι μια λύση ανάγκης; Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συμβάν που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις αν όντως αγαπάς το πρώην ταίρι σου ή αν τα αισθήματα σου προκύπτουν από τις ανάγκες σου και υποκινούνται από τις ανασφάλειες σου.

Νέα γνωριμία. Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Η συμπάθεια θα είναι αμοιβαία, από τις πρώτες σας κουβέντες θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, ωστόσο αν δεν νιώθεις ακόμα την ανάγκη να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση, τότε καλό θα είναι να μην πιεστείς.

Σχέση – Γάμος. Συνειδητοποιήσεις έρχονται και αυτές με τη σειρά τους θα φέρουν αλλαγές, τόσο στον τρόπο σκέψης σου, όσο και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις το ταίρι σου. Τα συμβάντα θα σου δώσουν να καταλάβεις πως για να ελευθερωθείς από τις αμφιβολίες θα πρέπει να κάνεις μια ξεκάθαρη και ειλικρινή συζήτηση χωρίς μισόλογα και χωρίς αναστολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Μάλλον δε θα έχεις διάθεση να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, θα χρειαστείς ένα διάλλειμα, μια παύση. Μέσα στην εβδομάδα θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις εξάρσεις, με τη στάση που θα κρατήσεις δεν θα αφήσεις περιθώρια αλλαγών. Θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Νέα γνωριμία. Υπάρχει ένα πρόσωπο που ψάχνει εδώ και καιρό την αφορμή ή την δίοδο για να μπορέσει να σε πλησιάσει ερωτικά, αλλά ίσως να βρει τη στάση σου απόμακρη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σε γυροφέρνει συχνά πυκνά, ωστόσο δεν θα καταφέρει, για την ώρα τουλάχιστον, να σου εκδηλωθεί.

Σχέση – Γάμος. Ούτε εντάσεις θα θελήσεις ούτε αλλαγές ούτε ξεσπάσματα. Αυτό που θα έχεις ανάγκη μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είναι ηρεμία και απόσταση από οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει ή να σε προβληματίσει. Στο ταίρι σου δεν θα δώσεις το περιθώριο για συζητήσεις περί μελλοντικών εξελίξεων, η συμπεριφορά σου θα είναι αποστασιοποιημένη ίσως και κάπως αδιάφορη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Πάρε τα πάνω σου, σου φανερώνω πως θα συμβεί η επανένωση και η αφορμή θα δοθεί από ένα εντελώς τυχαίο γεγονός. Μέσα στην εβδομάδα σε απρόοπτη συνάντηση θα ανοιχτεί διάλογος μεταξύ σας, θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα, θα βγάλετε στη φόρα ότι μέχρι τώρα το κρατούσε κρυφό λόγω ανασφάλειας.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο εδώ και καιρό αναζητά τρόπο να σου αποκαλύψει την έλξη που νιώθει για σένα, στα μέσα της εβδομάδας θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία να σου εκδηλωθεί. Φυσιογνωμικά μάλλον θα το γνωρίζεις, ωστόσο αυτό που δεν θα γνωρίζεις και θα το μάθεις εντός των ημερών, θα είναι τα ιδιαιτέρως θερμά αισθήματα που τρέφει για σένα.

Σχέση- γάμος. Το αγαπημένο σου ταίρι θα έχει απέναντι σου στάση ήρεμη και συγκαταβατική, θα σου κάνει πρόταση που σου δίνω ανεπιφύλακτα τη συμβουλή να την δεχτείς. Θα σου πρότεινε κάτι πολύ ευχάριστο που ουσιαστικά θα αποτελεί απόδειξη της αγάπης που έχει για σένα.

ΙΧΘΥΣ
ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση. Θα βρεις τη δύναμη να παραδεχτείς τα λάθη σου και αν κάνεις το βήμα να πλησιάσεις το ταίρι σου δεν θα βρεις κλειστή την πόρτα της καρδιάς του. Οι τολμηρές σου εξομολογήσεις θα ευαισθητοποιήσουν το πρόσωπο που αγαπάς, θα εκτιμηθεί η ειλικρίνεια σου, θα σου δείξει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που αναμένεις.

Νέα γνωριμία. Ακμαίο θα είναι το ηθικό σου, έντονη η αυτοπεποίθηση σου, αεράτο το στυλ σου, θα βάλεις στόχο να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που δεν θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο, από την αρχή θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Η μεταξύ σας οικειότητα πολύ γρήγορα θα πάρει προσωπικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος. Οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα θα σε αναγκάσουν να αντιμετωπίσεις τα ελαττώματα σου. Το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου θα εκφράσει παράπονα, θα σου ζητήσει αλλαγές. Θα βρεις τη δύναμη να αποδεχτείς, θα καταφέρεις για το καλό της σχέσης σου να αλλάξεις κάποιες αρνητικές ή ενοχλητικές για το ταίρι σου συνήθειες.

https://www.myastro.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η σχέση της Σελήνης με τον Άρη σήμερα στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με ενέργεια και δίνει το απαραίτητο σθένος να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν ικανοποίηση. Είναι σημαντικό ωστόσο να κάνετε καλό σχεδιασμό γιατί ο παρορμητισμός σας μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. . .

Ταύρος

Μνήμες ξυπνούν από το παρελθόν και μια θύελλα συναισθημάτων έρχεται στην επιφάνεια. Είναι καιρός να δείτε όλα εκείνα που έχετε αφήσει πίσω για κάποιον λόγο το τελευταίο διάστημα και αυτή την στιγμή υπάρχει η απαιτούμενη δυναμική για έναν σχετικό επανέλεγχο και ανάλογες δράσεις. . .

Δίδυμοι

Την ανάγκη να βρεθείτε με κόσμο, να διασκεδάσετε, να ανταλλάξετε απόψεις και να επωφεληθείτε από νέες γνωριμίες κινητοποιεί η Σελήνη με τον Άρη σήμερα. Είναι καλή ημέρα να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση και να μην αρνηθείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες. . .

Καρκίνος

Σημαντική στιγμή για τα επαγγελματικά σας αυτή την περίοδο και χρειάζεται να κάνετε δράσεις και ενέργειες στοχεύοντας σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Σήμερα η Σελήνη με τον Άρη δίνει το απαιτούμενο σθένος για να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Λέων

Ένα ταξίδι μεγάλο και μακριά από όλα θα ήταν ότι καλύτερο αυτή την στιγμή. Η Σελήνη με τον Άρη κινητοποιεί έντονα αυτή την ανάγκη αλλά ταυτόχρονα δίνει δημιουργικές εναλλακτικές διεξόδους αρκεί να παραμείνετε σταθερά πιστή/ός στο όραμα σας. . .

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα δεν είναι από τις πολύ εύκολες ημέρες και χρειάζεται σύνεση στο πρόγραμμα σας. Η βιασύνη μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένετε και ζητάτε γιαυτό καλό θα ήταν ότι βήμα κάνετε να το κάνετε με μεγάλη προσοχή. . .

Ζυγός

Η Σελήνη με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και κυρίως ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Έχετε ιδιαίτερο ταλέντο να κρατάτε τις ισορροπίες εκεί που χρειάζεται αλλά σήμερα αυτή η πλανητική σχέση σας ζητά να βάλετε τον εαυτό σας πάνω από όλα και να στοχεύσετε προς την κατεύθυνση που θα σας φέρει προσωπική ικανοποίηση. . .

Σκορπιός

Παρόλο που διανύουμε περίοδο διακοπών, δεν φαίνεται σήμερα να το βιώνετε ανάλογα για κάποιον λόγο. Είτε οι υποχρεώσεις ακόμη δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε ή οι σκέψεις πλημυρίζουν το μυαλό σας. Παρόλα αυτά, η Σελήνη με τον Άρη σήμερα μπορούν να δώσουν σημαντικές εμπνεύσεις για την πορεία της καθημερινότητάς σας και εργασίας σας. Δώστε σημασία στην υγεία σας. . .

Τοξότης

Η Σελήνη με τον Άρη σήμερα σας ξεσηκώνουν και σας ωθούν να κάνετε πράγματα με κέντρο την απόλαυση, την δημιουργία, την έξαψη αλλά και την υπερβολή. Προσαρμόστε αυτό το μήνυμα στο δικό σας σενάριο στο εδώ και τώρα της ζωής σας, ανάλογα τις επιθυμίες σας αλλά και την ενήλικη δράση. . .

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι καλή να κάνετε σκέψεις και δράσεις σε ότι αφορά το σπίτι σας και γενικότερα τον ιδιωτικό σας χώρο. Η αίσθηση της ηρεμίας μπορεί να είναι ανάγκη αλλά δεν είναι σίγουρο πως σήμερα μπορείτε να το πετύχετε. Δείτε τις περιστάσεις και δράστε κατά περίπτωση, περιορίζοντας όσο μπορείτε τον παρορμητισμό σας. Καλή ημέρα για δεύτερες σκέψεις. . .

Υδροχόος

Η επικοινωνία θα είναι έντονη ή οι μετακινήσεις θα είναι αισθητές σήμερα. Καλή ημέρα να κάνετε δράσεις προς μια κατεύθυνση που υπόσχεται προσωπική ελευθερία. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε τρόπους να νιώσετε ελεύθερη/ος και να δράσετε κατά βούληση. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη με τον Άρη σήμερα αναμοχλεύει πολλές προσωπικές σας υποθέσεις και είναι σημαντικό να δώσετε την πρέπουσα σημασία. Δράστε κατά περίπτωση και πάντα με κέντρο την προσωπική σας αίσθηση ασφάλειας που θέλετε να έχετε ή να φέρετε στην ζωή σας. .

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 8 ως 9/8/2020.
Αγγέλικα Γεωργίου
Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες γεια σας. Το Σαββατοκύριακο αυτό αρχίζει και ισορροπεί, φεύγει η επιρροή της Πανσελήνου που μας δυσκόλεψε πολύ και ξεκινά να γίνεται λίγο πιο γλυκό και τρυφερό το καλοκαίρι με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Έχουμε ανάγκη από αγκαλιά, να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες που θα εκπέμπουν αληθινό νοιάξιμο και οικειότητα.

Από την άλλη υπάρχει και ο Ερμής στον Λέοντα, όπου γεμίζει το Σαββατοκύριακο αυτό με ενθουσιασμό και θάρρος να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται ιδιαίτερα παθιασμένη και στην περίπτωση που έχεις φύγει διακοπές και είσαι μόνος-η στο νησί, να έχεις το νου σου γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις μια υπέροχη γνωριμία που θα υπόσχεται πολλά.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπημένε μου Κριέ, το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι πολύ διαδραστικό για σένα και το ταίρι σου. Με τον Ερμή να έχει περάσει στον Λέοντα, το διήμερο αυτό γεμίζεις με ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για νέες καταστάσεις και νέες περιπέτειες είναι αυξημένη. Θες να περάσεις με το ταίρι σου στιγμές παθιασμένες, είτε λοιπόν έχεις φύγει για διακοπές είτε όχι σημασία έχει για εσένα, να είσαι με το ταίρι σου και να περνάτε καλά. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέχει είναι να αφήνεις να περνούν και τα θέλω, του συντρόφου σου, μην κάνετε μόνο τα δικά σου. Οκ;

Για σένα Κριέ μου, που δεν έχεις μία σχέση ετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές στον τομέα αυτό. Ο Ερμής έχει περάσει στον μαχητικό Λέοντα και σου χαρίζει γοητεία και ενθουσιασμό, από όπου και αν περάσεις λοιπόν θα εισπράξεις τα κοπλιμέντα σου. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση να μην δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αρκεί να το θελήσεις και να το αποφασίσεις φυσικά. Η πληθώρα επιλογών και ευκαιριών αυτό το διήμερο ίσως να σε διχάσουν αλλά νομίζω και θεωρώ πως μπορείς να κρίνεις αν κάποιο άτομο θέλει κάτι πιο σοβαρό από εσένα. Στο λέω αυτό για να μην φερθείς παρορμητικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπημένε μου Ταύρε, το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι αρκετά τρυφερό και ρομαντικό για εσένα και το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον συναισθηματικό Καρκίνο, σου δημιουργείται μία ανάγκη να είσαι όσο πιο κοντά μπορείς με το ταίρι σου, να δείξεις τα αισθήματά σου, να εισπράξεις όλα εκείνα που νιώθει το πρόσωπο αυτό για σένα. Γίνεσαι πιο ευάλωτος-η, πιο συναισθηματικός -ή, όλο αυτό όμως σε κάνει αληθινό-ή. Το να είναι κάποιος ευάλωτος δεν σημαίνει πως είναι και αδύναμος, το να είσαι συνέχεια άτρωτος δεν είναι αληθινό συναίσθημα.

Για εσένα Ταύρε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό δεν αποκλείεται να δείξεις τις αληθινές σου προθέσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βγάζει την ευαίσθητη πλευρά σου προς τα έξω, εκείνη που έχει ανάγκη από ένα ταίρι, έναν άνθρωπο να ανταλλάξει δύο αληθινές κουβέντες. Η τρυφερή αυτή πλευρά του εαυτού σου, σε κάνει να αναζητάς ένα ταίρι που πραγματικά θα αισθανθείς από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας σας αρκετά οικεία. Εδώ, το πάθος μπορεί να μην έχει θέση σε αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως είναι μία καλή στιγμή να δημιουργηθεί κάτι σταθερό και με μέλλον στην αισθηματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γεια σου αγαπημένε μου Δίδυμε, πάμε σε ένα Σαββατοκύριακο που σίγουρα κάτι σκαρώνεις, κάπου ετοιμάζεσαι να πας αν δεν έχεις πάει ήδη πάει. Ο Ερμής στον Λέοντα, σου φέρνει ενθουσιασμό, χαρά και αισιοδοξία. Δείχνεις στο ταίρι σου ότι θέλεις να περάσετε υπέροχα, η επικοινωνία σας είναι πραγματικά πολύ παθιασμένη και θα περάσετε στιγμές πολύ διαφορετικές και σπάνιες στιγμές. Θα ανανεωθείτε, θα έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό το διήμερο να πάρετε μια απόφαση κοινή για το μέλλον σας.

Καταφτάνει ένα διήμερο, που πραγματικά Δίδυμε μου είχες πολύ καιρό να ζήσεις. Με τον Ερμή να έχει εισέλθει στον Λέοντα η επικοινωνία σου και ο τρόπος που συναναστρέφεσαι είτε με τα φιλικά σου άτομα είτε σε μία καινούργια παρέα που θα γνωρίσεις μέσα στο διήμερο αυτό, σε διακρίνει το χιούμορ. Εκπέμπεις μία ακαταμάχητη γοητεία, μπορεί εύκολα ένα πρόσωπο να σε προσεγγίσει και μέσα από ένα σκηνικό που θα ανταλλάσσεται αστεία θα έρθετε πιο κοντά μέσα από το χιούμορ, όμως δεν αποκλείεται να ανάψει η σπίθα για κάτι πιο καυτό και ερωτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη έφτασε στο ζώδιό σου, μία καλή στιγμή να θερίσεις καρπούς όλης αυτής της υπομονής που έκανες όλο αυτό το διάστημα. πέρασες Όχι και τόσο εύκολες Στιγμές με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα είναι μία καλή στιγμή όμως αυτό το Σαββατοκύριακο να αποκτήσει η σχέση σου ουσιαστικό νόημα. Είναι λοιπόν ένα πολύ ρομαντικό, ευαίσθητο, τρυφερό και ευαίσθητο διήμερο, έχεις ανάγκη από ένα άλλου είδους επικοινωνία με το ταίρι σου. Θες να ακούσεις τι νιώθει για εσένα, να σου εκφράσει αν είναι εφικτό με πράξεις, η ανάγκη σου για αγκαλιές και χάδια είναι αυτό το διήμερο επιτακτική ανάγκη.

Γεια σου αγαπημένε μου Καρκίνε, το Σαββατοκύριακο αυτό προετοιμάσου για τα καλύτερα. Η Αφροδίτη μόλις κατέφτασε στο ζώδιο σου, σίγουρα κάτι αρχίζεις και αισθάνεσαι μέσα σου. Γεννιέται μία ακατανίκητη ανάγκη να δημιουργήσεις μία ισχυρή σχέση που θα στηρίζεται στο αληθινό συναίσθημα. Μπορείς να προσδοκάς λοιπόν στην δημιουργία μιας ισχυρής ένωσης, το πρόσωπο που θα συναντήσεις και θα σου δημιουργήσει από τα πρώτα κιόλας λεπτά μια αξιοπερίεργη οικειότητα, μην το χάσεις από τα μάτια σου.

ΛΕΩΝ
Αγαπημένε μου Λέοντα τώρα που πέρασε ο Ερμής στο ζώδιό σου, ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου. Κάνει το Σαββατοκύριακο αυτό πολύ διαφορετικό και σπάνιο, αποκτάς μια πολύ μεγάλη δόση ακαταμάχητης γοητείας, γεμίζεις με ενθουσιασμό και περνάς πολύ όμορφες και σπάνιες θα έλεγα στιγμές με το ταίρι σου. Ήρθε η στιγμή όπως πολύ καλά κατάλαβες να αφήσετε πίσω σας όλες τις δυσκολίες που ζήσατε και να ξεκινήσετε να έρχεστε ξανά πιο κοντά ξεκινώντας με διασκέδαση και στιγμές χαλάρωσης.

Τάξε μου, τάξε μου! Ο Ερμής πέρασε στο ζώδιό σου, Λέοντα μου και αυτό σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Πως να το κάνουμε, αρέσεις και μάλιστα πάρα πολύ. Εδώ πάει κάτι πολύ όμορφο να δημιουργηθεί στην αισθηματική σου ζωή, αρχικά να σου πω ο Ερμής σε γεμίζει με ενθουσιασμό και θάρρος να επιτύχεις ότι και αν βάλεις στόχο, θα αισθανθείς μια υπεραισιοδοξία και αυτό πραγματικά είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για εσένα. Επειδή πέρασες πολλά με την Πανσέληνο στον άξονα σου ήρθε ή ώρα να τα αφήσεις όλα πίσω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπημένε μου Παρθένε το Σαββατοκύριακο αυτό αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Αφροδίτη πέρασε στον ευαίσθητο Καρκίνο, σηματοδοτεί μία πολύ διαφορετική εποχή για σένα. Ανοίγει ένα πιο τρυφερό διάστημα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ήρθε η στιγμή χωρίς ενοχές αλλά από ανάγκη να θες να δείξεις στον άνθρωπό σου τι αισθάνεσαι για εκείνο. Η Αφροδίτη σε βοηθά να βάλεις άλλες προτεραιότητες στο δεσμό σου, να υπάρχει αυτό που λέμε διάχυτη η αγάπη και με έμπρακτο τρόπο να νιώσεις τη σιγουριά ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή συντρόφου.

Για σένα Παρθένε μου δεν διαθέτεις μία σχέση υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσεις ένα μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βάζει άλλες προτεραιότητες στα θέλω σου, αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να δημιουργήσεις μία σταθερή σχέση. επιθυμείς Να υπάρχει αυτό το δούναι και λαβείν στα συναισθήματά και να υπάρχει προοπτική για κάτι σταθερό μόνιμο. Θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις το άλλο σου μισό αυτό το διήμερο, είναι στο χέρι σου όχι να το εντοπίσεις γιατί αυτό θα συμβεί, να το κατακτήσεις όμως είναι δικό σου μέλημα.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπημένε μου Ζυγέ, ετοιμάσου για πολύ μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Μην μου φοβάσαι δεν πρόκειται για αρνητικές αλλαγές, γνωρίζω ότι πέρασες δύσκολα και πολύ πιεστικά το προηγούμενο διάστημα αλλά εδώ υπάρχει κάτι πολύ καλό που έρχεται μέσα στο διήμερο αυτό. Ο Ερμής από τον Λέοντα σε βοηθά να αποκτήσεις πάθος και ενθουσιασμό για τον άνθρωπό σου, να ζήσετε στιγμές πραγματικά που θα σας φέρουν πάλι κοντά και θα σας ενώσουν, γιατί η αλήθεια είναι πως περάσατε δια πυρός και σιδήρου.

Για εσένα Ζυγέ που δεν έχεις κάποιο ενδιαφέρον ερωτικό αυτό το διάστημα ένα θα σου πω και ελπίζω να καταλάβεις πολλά! Ο Ερμής πέρασε στον Λέοντα, αυτό σημαίνει πως ασκείς με έναν απρόβλεπτο τρόπο γοητεία και απαράμιλλο ενθουσιασμό σε ένα πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Μέσα από την φιλική σου προσέγγιση και από την χιουμοριστική σου διάθεση, κάνεις όποιο πρόσωπο επιθυμείς να επιθυμεί να μπλεχτεί στα δίχτυα σου. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που μπορείς να αποκτήσεις μια εκρηκτική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπημένε μου Σκορπιέ το Σαββατοκύριακο αυτό πέφτουν πάρα πολύ οι τόνοι στην σχέση σου. Με την Αφροδίτη να περνά στον Καρκίνο, αποζητάς με κάθε τρόπο την αρμονία, την ηρεμία και το χάδι που τόσο πολύ σου έχει λείψει. Απομακρύνονται από την σχέση σου οι προστριβές, οι διαμάχες και οι εντάσεις. Η Αφροδίτη σε βοηθά πολύ να εξωτερικεύσεις το συναίσθημα σου και να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με έναν διαφορετικό τρόπο. Αρκεί μόνο να μην σου βγει σε παραπονάκια και γκρίνιες.

Αυτό που θα πρέπει να περιμένεις μέσα στο διήμερο αυτό Σκορπιέ μου, είναι μια μεγάλη αλλαγή στη διάθεση σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου φέρνει μια ηρεμία και γαλήνη που δεν περνά απαρατήρητη ούτε από το οικείο σου περιβάλλον αλλά ούτε και σε άτομα που θα συναντήσεις για πρώτη φορά. Μπορεί να μην είναι και από τα πιο παθιασμένα διήμερα, ίσως να θεωρείς πως είναι καλοκαιράκι και μια περιπέτεια θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όμως εδώ εσύ έχεις ανάγκη από την δημιουργία μας σχέσης σοβαρής και σταθερής. Αυτό ακριβώς που αναζητάς θα το βρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπημένε μου Τοξότη, με τον Ερμή να έχει περάσει στο Λέοντα αποκτάς ενθουσιασμό, δυναμισμό και αισιοδοξία. Η έμφυτη σου αισιοδοξία γίνεται ακόμη πιο έντονη τώρα, μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτό, επιθυμείς να ξεφύγεις εντελώς από την ρουτίνα του δεσμού σου και να μπορέσεις να έχεις μια πιο διαφορετική προσέγγιση. Επιθυμείς να κάνεις διαφορετικά πράγματα να σπάσεις συνήθειες στο δεσμό σου, να μην μοιάζουν οι ημέρες μεταξύ τους. Σίγουρα κάπου έχεις πάει ή ετοιμάζεσαι να πας, οι διακοπές αυτό το διήμερο είναι λίγο διαφορετικές από τις άλλες φορές και δεν εννοώ λόγω της κατάστασης αλλά λόγω της διάθεσής σου.

Ετοιμάσου Τοξότη μου για ένα από τα πιο απρόβλεπτα Σαββατοκύριακα που έχεις βιώσει. Τώρα που ο Ερμής πέρασε στον Λέοντα αλλάζει εντελώς η διάθεσή σου, θες να βγεις να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να κάνεις πράγματα που μέχρι τώρα οι καταστάσεις, δεν σου το επέτρεπαν ή δεν είχες τη διάθεση και την όρεξη να τα κάνεις. Από αυτό το διήμερο, κάνεις νέες γνωριμίες, συναντάς διαφορετικά πρόσωπα και συνομιλείς με ανθρώπους που έχουν να σου προσφέρουν χαρούμενες στιγμές. Σε όλο το περιβάλλον που θα μπεις να θυμάσαι πως θα κάνεις μια ξεχωριστή γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γεια σου αγαπημένε μου Αιγόκερε, πάει τα δύσκολα πέρασαν μπήκε η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Σιγά-σιγά αρχίζεις να βρίσκεις τον χαμένο σου εαυτό, ηρεμείς πάρα πολύ τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Ξεκινάτε να έρχεστε πάλι πιο κοντά, διότι περάσατε δύσκολες στιγμές, εντάσεις, προστριβές και σε πολλά θέματα είχατε κάποιες διαμάχες. Από αυτό το Σαββατοκύριακο και έπειτα το χάδι, η φροντίδα και το αληθινό νοιάξιμο, γίνεται βασική προτεραιότητα και για τους δυο σας. Αφήνετε πίσω όλα τα αρνητικά που έγιναν και έφερε κάποια σύννεφα πάνω από τη σχέση σας, καλείστε να τα βρείτε και να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Για σένα Αιγόκερε μου το Σαββατοκύριακο αυτό μπορώ να σου τάξω ένα φως στο τούνελ. Τώρα που πέρασε η Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο, αλλάζουν πολλά ακόμη και τα θέλω σου. Αν θέλεις μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και ένα ολόφρεκο δεσμό ο οποίος θα είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου. Μπορείς να επενδύσεις σε μια σχέση η οποία θα έχει σταθερότητα και μάλιστα θα μπορέσεις να έχει και διάρκεια. Αυτό που κερδίζεις την εβδομάδα αυτή είναι πραγματικά κάτι πολύ όμορφο από άποψη συναισθημάτων, σου αξίζει και με το παραπάνω γιατί πέρασες πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπημένε μου Υδροχόε, το διήμερο αυτό σε αποζημειώνει θετικά για όλα όσα βίωσες με την Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου. Τώρα με τον Ερμή να έχει περάσει στον Λέοντα σε βοηθά πάρα πολύ να αποκατασταθεί η επικοινωνία με το ταίρι σου. Έρχεται ισορροπία στην σχέση σου, θα κάνετε πράγματα διαφορετικά θα ξεφύγετε από την πραγματικότητα και αν θες την συμβουλή μου είναι ένα καλό διάστημα να πάτε διακοπές, Είναι μια καλή στιγμή να φύγετε με το ταίρι σου και να περάσετε όμορφες στιγμές, φυσικά αν μπορείτε και να πάτε και με παρέα, είναι αρκετά θετικό να μην σας ενοχλήσει κανείς στις ιδιωτικές σας στιγμές αλλά και να περνάτε και μαζί όλοι καλά.

Υδροχόε μου, πάμε σε ένα από τα πιο κοινωνικά Σαββατοκύριακα που έχεις βιώσει ποτέ. Με τον Ερμή να έχει περάσει στον Λέοντα, ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για νέες επαφές είναι πολύ αυξημένη. Έχεις την ευκαιρία μέσα στο διήμερο αυτό να κάνεις την νέα γνωριμία που αποζητούσες και να αρχίσει το Καλοκαίρι τώρα για εσένα. Θα ζήσεις απρόβλεπτες στιγμές και σιγά σιγά αποφορτίζεσαι και από την δύσκολη Πανσέληνο που βίωσες. Θες να το ρίξεις έξω, να ξεχάσεις τις όποιες δυσκολίες πέρασες και να μπεις σε μια τροχιά πιο ερωτική, πιο καυτή και παθιασμένη.

ΙΧΘΥΣ
Αγαπημένε μου Ιχθύ τώρα που η Αφροδίτη πέρασε στον Καρκίνο όλα θα στρώσουν. Θα φτιάξει η σχέση σου και κυρίως η επικοινωνία διότι είχατε μία ένταση και μία τριβή το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη σου φέρνει συναισθηματική πληρότητα στη σχέση σου και μάλιστα σε κάνει να νιώθεις απόλυτη ευτυχία. Αφήνοντας λοιπόν όλα τα δύσκολα πίσω σας, ανοίγει ένας νέος κύκλος πιο ειλικρινής, πιο ευαίσθητος και πιο ρομαντικός. Αν αισθανόσουν το προηγούμενο διάστημα μια μοναξιά, τώρα θα νιώσεις την απαιτούμενη πληρότητα.

Για εσένα Ιχθύ μου, το διήμερο αυτό μπορείς να αποκτήσεις μια νέα και πολύ αξιόλογη σχέση στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον Καρκίνο μπορείς να κάνεις το βήμα να αποκτήσεις μια νέα σχέση από αυτό το διήμερο, μάλιστα να είναι όπως ακριβώς την θέλεις και την επιθυμείς να είναι. Μια ρομαντική επαφή, ένα πρόσωπο θα σε αγγίξει με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο, θα σε πλησιάσει και θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά σου, αλλά αυτή την φορά θα την αξίζεις με χίλια
https://www.e-zwdia.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η θετική της όψη με τον Ερμή σήμερα σας φέρνουν νέες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Κυρίως από το μεσημέρι και μετά εστιάστε σε ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς και βάλτε τα δεδομένα στο τραπέζι. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό κινητοποιεί ευαίσθητες σας χορδές αλλά η θετική της όψη με τον Ερμή, κυρίως μετά το μεσημέρι διευκολύνει την διεργασία που κάνετε. Ζητήματα πολύ προσωπικά, το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή έρχονται στην επιφάνεια για να βρεθεί η καλύτερη λύση πάντα με κέντρο τις επιθυμίες σας. . .

Δίδυμοι

Φίλοι, συνεργάτες, άνθρωποι που ανήκουν σε μεγάλες ομάδες αυτή την στιγμή μπορούν να στηρίξουν μια επιθυμία σας ή να σας δώσουν τις λύσεις που ψάχνετε. Είναι σημαντικό σήμερα να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες, να δεχθείτε προσκλήσεις ή να μπείτε εσείς στην διαδικασία να κανονίσετε συναντήσεις. . .

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σε συνδυασμό με την θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα δίνουν μεγάλη ώθηση για κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορούν να έχουν καλή έκβαση και είναι κατάλληλη ημέρα να προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Λέων

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας αναζωπυρώνει την φλόγα που έχετε στην καρδιά σας και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή κυρίως από το απόγευμα και μετά κατευθύνει αυτή την φλόγα προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Αφεθείτε ελεύθερη/ος και είναι σίγουρο πως η ροή της ενέργειας είναι αρκετή ώστε να οδηγήσει με ασφάλεια τα βήματα σας. . .

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει ευαίσθητες σας χορδές και αυτό μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό κάποιες φορές, αν και ο μόνος στόχος είναι το δικό σας όφελος. Η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή διευκολύνει την διεργασία που κάνετε με νέες ιδέες και πιθανές λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. . .

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική της όψη με τον Ερμή κινητοποιούν έντονα σήμερα επαγγελματικά θέματα και τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Εάν κάτι σας απασχολεί σε αυτούς τους τομείς, σήμερα δίνετε η ευκαιρία, μέσα από δικές σας ενέργειες, να βρεθούν λύσεις και να έρθετε πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε. . .

Σκορπιός

Εργασιακά θέματα ή βαθύτερες επιθυμίες με κάποιον τρόπο είναι κινητοποιημένα αυτό το διάστημα με τον Ήλιο στον Λέοντα. Σήμερα με την ευνοϊκή σχέση της Σελήνης με τον Ερμή σας δίνετε η ευκαιρία να μπορέσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, να συγκεντρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες και με επιτυχία να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα σας ωθεί να διασκεδάσετε και να χαρείτε όμορφες στιγμές. Ένα ταξίδι είναι κινητοποιημένο έντονα και αν δεν το έχετε ακόμη πετύχει, βάλτε το στο πρόγραμμα να το κάνετε άμεσα. Είναι σημαντικό να βρεθείτε εκτός πόλης και από οτιδήποτε σας φορτίζει. . .

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους ανθρώπους και να φέρετε την χαρά στην καθημερινότητά σας. Είτε βρίσκεστε σε ένα ταξίδι είτε είστε ακόμη στην έδρα σας, η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα οδηγεί τα βήματα σας προς την προσωπική ευχαρίστηση και ικανοποίηση. . .

Υδροχόος

Η επικοινωνία σήμερα γίνεται ανάγκη και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή, δεν θα σας απογοητεύσει. Δώστε χρόνο και χώρο στους ανθρώπους που είναι κοντά σας ανεξάρτητα τους ρόλους τους και αφεθείτε στην ροή. . .

Ιχθύες

Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σας απασχολεί αυτή την στιγμή ωστόσο είναι πολύ καλή ημέρα να αφήσετε τα πράγματα να ακολουθήσουν την ροή χωρίς την δική σας παρέμβαση. Η ανάγκη να αισθανθείτε ασφάλεια είναι κινητοποιημένη σήμερα και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτή την διαδικασία.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα μπορεί να νιώσεις μία ισχυρή ερωτική έλξη για ένα άτομο που στην πραγματικότητα δεν πληροί τις προδιαγραφές του ιδανικού συντρόφου! Συχνά μπορεί να σου τύχει να μην μπορείς να συγκρατήσεις το ερωτικό πάθος που αισθάνεσαι για ένα άτομο, αλλά όταν αναρωτιέσαι «Μα τι του βρήκα;» να μην μπορείς να δικαιολογήσεις την επιλογή σου!

Στον έρωτα μετρά πάντα η χημεία και πολλές φορές μπορεί να μας εξιτάρει ερωτικά ένα άτομο, το οποίο όμως μπορεί να μην είναι κατάλληλο να μας καλύψει συναισθηματικά, επικοινωνιακά ή σε κάποιο άλλο τομέα που για εμάς είναι σημαντικός!

Έφτασε η ώρα λοιπόν να κάνουμε σημαντικές, πικάντικες ερωτικές αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά μυστικά των γυναικών. Ο πλανήτης Άρης στο ωροσκόπιο μίας γυναίκας, δηλώνει ποιοι άντρες την ξελογιάζουν ερωτικά! 

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Είσαι της άποψης ότι στη βράση κολλάει το σίδερο… Ο άντρας που μπορεί να σε εξιτάρει ερωτικά είναι αυτός που πολύ γρήγορα θα σου ξυπνήσει μέσα σου τις πιο καυτές, ερωτικές συγκινήσεις και που θα σε κυνηγήσει μέχρι να του παραδοθείς! Παράλληλα με τον τρόπο του θα σε κάνει και εσένα από την πλευρά σου, να βιαστείς, να εκφραστείς και να κάνεις τις υπερβάσεις σου… Προτιμάς τους δυναμικούς τύπους, που παίρνουν πρωτοβουλίες και που καταφέρνουν με τακτ και διπλωματία να σε ρίξουν στο κρεβάτι, πριν καλά-καλά το καταλάβεις!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Μια ματιά τα λέει όλα για σένα που έχεις τον Άρη σου στο ζώδιο του Ταύρου… Αν το άτομο που έχεις απέναντί σου καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνιση και τους τρόπους του, τότε αρχίζεις αυτόματα να νιώθεις μία έντονη ερωτική έλξη και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τρόπους για να βρεθείτε οι δύο σας στο κρεβάτι! Σου αρέσουν οι άντρες που έχουν αισθησιακό παρουσιαστικό, που έχουν πολύ ζεστή, βραχνή φωνή, διεισδυτικό βλέμμα και που προσπαθούν αργά και βασανιστικά να σε κάνουν να τρελαίνεσαι από πόθο!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ο άνδρας πρώτα πρέπει να καταφέρει να κάνει «σεξ» στο μυαλό σου και μετά να θελήσει να επιδιώξει οτιδήποτε άλλο! Σε έλκουν οι έξυπνοι άνδρες, που καταφέρνουν με τις ατάκες, τα υπονοούμενα και με το φλερτ τους να αρχίσεις να κάνεις διάφορες πικάντικες, πονηρές σκέψεις! Για εσένα αυτό που πάνω απ’ όλα μετράει είναι το παιχνίδι που γίνεται, μέχρι να καταλήξεις με τον καλό σου στο κρεβάτι… Για το λόγο αυτό πρέπει να είναι πολύ καλός «παίκτης» και να ξέρει ακριβώς τι να πει, πώς να το πει, για να σε κάνει να ενδώσεις στον έρωτά του!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Δεν ανήκεις στις γυναίκες που εύκολα νιώθουν δυνατή ερωτική έλξη για έναν άντρα… Είσαι πολύ ερωτική, αλλά εκλεκτική! Ο άνδρας που σε εξιτάρει ερωτικά είναι αυτός, που με τα λόγια αλλά και τις πράξεις Του, θα καταφέρει να σε συγκινήσει. Απεχθάνεσαι τους πρόστυχους άνδρες, αντιθέτως σου αρέσουν αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν γλυκές και τρυφερές κουβέντες, που θα σου δείξουν ζεστασιά και θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά! Επιπλέον, ο άντρας που θα καταφέρει να σβήσει από μέσα σου το παρελθόν σου και θα σου ξυπνήσει τον ασυγκράτητο ερωτικό πόθο θα του παραδοθείς άνευ όρων.

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Σε εξιτάρει η ιδέα του δύσκολου, άπιαστου άνδρα, ο οποίος είναι γυναικάς και όλα τα θηλυκά τον κυνηγούν, αλλά αυτός θα έχει μάτια μόνο για σένα… Νιώθεις έντονη ερωτική έλξη για τον άνδρα που προσέχει την εμφάνισή του, εκπέμπει έντονη γοητεία και είναι η ψυχή της παρέας. Ο πόθος σου φουντώνει στη σκέψη ότι θα ζήσεις μοναδικές ερωτικές περιπέτειες μαζί του! Προτιμάς τον άνδρα που είναι δυναμικός, αποφασιστικός, αισιόδοξος, πληθωρικός σε όλα και… που τάζει πολλά!

ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Για σένα η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και δεν αφήνεις τον εαυτό σου εύκολα ελεύθερο… Στον έρωτα δεν παρασύρεσαι, αλλά ανιχνεύεις πρώτα την κατάσταση και, εφόσον η λογική σου, σου ανάψει το πράσινο φως τότε προχωράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για σένα είναι ο άνδρας που έχεις απέναντί σου να είναι φρεσκομυρωδάτος, με καθαρά ρούχα και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το άρωμα ενός άνδρα μπορεί να σου ξυπνήσει τα πιο πρωτόγνωρα ερωτικά αισθήματα! Επιπλέον, για σένα μετράνε οι πράξεις και όχι τα λόγια, επομένως η γλώσσα του σώματος είναι αυτή που σε κάνει να αφεθείς στον ερωτικό σου πόθο!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Για έναν άνδρα που ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι του φλερτ, εσύ μπορεί να νιώσεις ασυγκράτητο πόθο και μοναδική έλξη! Προτιμάς τους άνδρες που ναι μεν έχουν τρόπους και είναι ρομαντικοί, από την άλλη όμως δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα αλλά δίνουν την μάχη τους για να σε κατακτήσουν… Απαραίτητη προϋπόθεση για σένα είναι ο άνδρας που έχεις δίπλα σου να είναι όμορφος, να έχει ωραίο ντύσιμο και να σε κάνει να κολλάς με τις ώρες να τον κοιτάς!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Λατρεύεις τους άντρες που εκπέμπουν μυστήριο, έλκεσαι από τις μυστικές, περίεργες, αλλόκοτες ερωτικές ιστορίες και από τους άνδρες που είναι σαν να κρύβουν κάτι! Δεν μπορείς να συγκρατήσεις τον πόθο σου για τον άνδρα που εκπέμπει έντονη σεξουαλικότητα και που σε γδύνει απλά και μόνο με τα μάτια του… Θέλεις ο άντρες να σε προκαλεί και να μη σου τα κάνει και όλα βολικά, τρελαίνεσαι από πόθο όταν ξέρεις ότι η ερωτική ιστορία που ζεις έχει κάποια μορφής ρίσκου!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Δεν αρέσουν ούτε σε εσένα οι εύκολοι άντρες, αυτοί που δίνονται σε κάθε γυναίκα, χωρίς να υπάρχει κανένα νόημα. Ο άνδρας που θα καταφέρει να σε ξελογιάσει, είναι αυτός που θα ξυπνήσει τον ενθουσιασμό σου και που δεν θα σε πιέσει για τίποτα, που θα σε αφήσει εσένα να κάνεις την τελική επιλογή! Προτιμάς έναν άνδρα που έχει πάθος, σπιρτάδα και εξυπνάδα ! Αυτό το «κάτι» που ψάχνεις είναι η περιπέτεια και η εμπειρία…

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο άντρας που θα καταφέρει με τις πράξεις του να αφήσεις στην άκρη τα πρέπει, είναι αυτός που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο φλογερά ερωτικά αισθήματα! Σε έλκουν οι άντρες που εκπέμπουν γοητεία, σιγουριά, ασφάλεια και είναι πολύ πιθανό να γοητεύεσαι από άντρες που είναι αρκετά μεγαλύτεροι από εσένα! Αυτό το «κάτι» που σε κάνει σαν τρελή να θέλεις είναι έναν άντρα, είναι η ικανότητά του να σου δημιουργήσει τον θαυμασμό!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο έρωτας θέλει τρέλα και υπέρβαση! Δεν το σκέφτεσαι και πάρα πολύ πριν ενδώσεις στα ερωτικά σου πάθη… Τις περισσότερες φορές σε έλκουν οι περίεργοι, αλλόκοτοι τύποι, που πιθανότατα είναι κουλτουριάρηδες ή που έχουν ένα δικό τους μοναδικό, ξεχωριστό στυλ! Θα νιώσεις επίσης ισχυρή σεξουαλική έλξη για τον άνδρα που ξέρεις ότι δεν μπορείς εύκολα να έρθει στο κρεβάτι σου (που λείπει σε άλλη χώρα, σας χωρίζει ηλικιακό χάσμα)!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Για να καταφέρει ένας άνδρας να σε εξιτάρει ερωτικά θα πρέπει να σε κάνει να τον φαντασιώνεσαι, θα πρέπει να καταφέρει να ξυπνήσει στην καρδιά σου πρωτόγνωρα συναισθήματα. Σε έλκουν οι άνδρες που ξέρουν πολύ καλά να τάζουν και που σε κάνουν να αισθάνεσαι ξεχωριστή και μοναδική… Δεν θέλεις ο άνδρας να βιάζεται να σε ρίξει στο κρεβάτι του ή να σου δείξει ότι σε θέλει μόνο για το σεξ. Το ζήτημα σε σένα είναι ότι η όλη ιστορία πρέπει να έχει και αρκετό ρομάντζο!

https://www.myastro.gr/

 

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αγγίζει ευαίσθητες χορδές και θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση της αρμονίας μέσα στο σπίτι, την οικογένεια σας και την ιδιωτική σας ζωή. Η ανάγκη μιας μεγάλης αγκαλιάς η οποία θα σας θρέψει συναισθηματικά θα είναι η κινητήρια δύναμη και μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου έχετε την εύνοια να το πετύχετε. . .

Ταύρος

Η επικοινωνία αλλάζει χροιά με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Η ανάγκη να έρθετε κοντά με ανθρώπους που νιώθετε οικείους, να ανταλλάξετε απόψεις και να πορευτείτε μαζί προς μια δημιουργική και ευχάριστη κατεύθυνση θα είναι έντονη και θα σας φέρει ικανοποίηση. . .

Δίδυμοι

Τις αξίες στην ζωή σας συναισθηματικές ή υλικές κινητοποιεί η διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο για το επόμενο διάστημα. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου έχετε την εύνοια να εστιάσετε σε αυτόν τον τομέα και με δημιουργικούς τρόπους να φέρετε ευημερία στην ζωή σας. Είτε φέροντας ανθρώπους που θέλετε κοντά σας είτε αυξάνοντας τα υλικά αγαθά στην ζωή σας. . .

Καρκίνος

Η πειθαρχία είναι άγνωστη λέξη αντανακλώντας την βαθιά σας ανάγκη να χαθείτε μέσα στα συναισθήματά τα δικά σας και των άλλων με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου η παρορμητικότητά σας θα σας ωθεί προς διαδρομές οι οποίες θα μπορούσαν να υποσχεθούν αρμονία και γαλήνη. . .

Λέων

Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου είναι μια χρονική περίοδος που η Θεά της ομορφιάς και της αγάπης Αφροδίτη στον Καρκίνο, απλόχερα σας προσφέρει την επιθυμία να νιώσετε και να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε ζητώντας για αντάλλαγμα θαλπωρή και μια θερμή αγκαλιά. Η αγάπη παίρνει συλλογικές διαστάσεις και είναι ευκαιρία να έρθετε κοντά με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο και σκοπό. . .

Παρθένος

Η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, διογκώνει την έννοια της αγάπης, της πίστης, της ευαισθησίας, της συμπόνιας. Διογκώνει την ανάγκη για μια μεγάλη αγκαλιά που θα αντέχει από τις απογοητεύσεις σας μέχρι τις μεγαλύτερες σας προσδοκίες. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου η συμπόνια προς αυτούς που νιώθετε οικείους σας θα είναι έντονα κινητοποιημένη. . .

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, οι σχέσεις δένουν με συναισθηματικά αρώματα και δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείτε οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την ζωή σας, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Ένας γάμος, η προοπτική μιας οικογένειας, ενός παιδιού και οτιδήποτε θα σας κάνει να νιώσετε ικανοποίηση θα είναι έντονα κινητοποιημένο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. . .

Σκορπιός

Για τον Οδυσσέα η μοναξιά ήταν υπόθεση μεγέθους. “Κάτι μεγάλο και ξεχνιούνται όλα”, έλεγε και θα μπορούσε να είναι το μότο της Αφροδίτης στον Καρκίνο για το ζώδιο σας. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ός, γεμάτη/ος ενέργεια και δύναμη θα σας σπρώχνει προς δημιουργικές κατευθύνσεις προς εκμετάλλευση. . .

Τοξότης

Οι διελεύσεις της Αφροδίτης αντιστοιχούν με περιόδους κατά τις οποίες αναζητούμε τρόπους συμβιβασμού ή δέσμευσης και κάνουμε στενότερες επαφές με τους άλλους ή με μια πιο αισθησιακή πλευρά του εαυτού μας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου δίνει απλόχερα αυτή την ευκαιρία κινητοποιώντας βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες. . .

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου απέναντι από το ζώδιο σας, μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου, ο έρωτας και η αγάπη φαντάζει σαν μια νουβέλα. Η ανάγκη συναισθηματικής εγγύτητας χρωματίζει την διάθεση σας τόσο έντονα που θα μπορούσε να προκαλέσει μέχρι και θλίψη, αν είστε μόνη/ος. Αυτό το χρονικό διάστημα είναι ευκαιρία να δώσετε σημασία περισσότερο στον τομέα “σχέσεις”. . .

Υδροχόος

Υπάρχει μια τεμπέλικη διάθεση και επιθυμία να ζήσετε το δικό σας όνειρο. Εκεί που οι αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας ή ενός όμορφου διαστήματος του παρελθόντος δίνουν μια νοσταλγική χροιά στην καθημερινότητά σας. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου η θεά του Έρωτα και των συνεργασιών βοηθά σε καθημερινά θέματα και ασχολίες. . .

Ιχθύες

Η προσωπική σας απόλαυση και ελευθερία κινήσεων θα είναι το κύριο συστατικό που θα προσθέσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο για το ζώδιο σας. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου η ανάγκη να χαρείτε, να απολαύσετε την ζωή και να πειραματιστείτε θα είναι έντονη καθώς και το βαθύτερο κίνητρο των ενεργειών σας.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα σας βοηθά στον κοινωνικό σας τομέα και κάθε είδους επικοινωνία. Δίνεται η ευκαιρία με ευέλικτη στάση και θετική παρόρμηση να μεταφέρετε τις ιδέες σας και να βρείτε ανταπόκριση στα λεγόμενα σας. . .

Ταύρος

Είναι καλή ημέρα να σκεφτείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματα σας μέσω της εργασίας σας ή εκμεταλλευόμενη/ος τις γνωριμίες σας να κάνετε επαγγελματικά βήματα. Η σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνει την εύνοια της να ανοίξετε ορίζοντες και να εκφραστείτε δημιουργικά. . .

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και η θετική της όψη με την Σελήνη σήμερα σας ωθεί προς δημιουργικές διεξόδους. Κρυμμένες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και είναι καλή ημέρα να βρείτε τρόπους να τα υλοποιήσετε με επιτυχία. Ένα ταξίδι θα λειτουργήσει ευεργετικά αυτή την στιγμή. . .

Καρκίνος

Σήμερα η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να βάλετε στο τραπέζι και να επεξεργαστείτε με ευελιξία όλα όσα σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Δίνει την εύνοια να μπορέσετε να διαχωρίσετε τα θετικά από τα αρνητικά και κυρίως να δείτε τι πρέπει να κρατήσετε και τι πρέπει να αφήσετε πίσω. . .

Λέων

Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει πολύ προσωπικό χαρακτήρα, είτε κάνοντας ενέργειες προς τα έξω είτε προς τα μέσα. Η σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα και ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, σας βοηθά να οργανωθείτε σωστά και να δράσετε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. . .

Παρθένος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική της σχέση με την Αφροδίτη ευνοούν οτιδήποτε βρίσκεται στην σφαίρα σχέσεις και συνεργασίες για έναν κοινό σκοπό. Το επαγγελματικό σας κομμάτι είναι έντονα κινητοποιημένο και δίνεται η ευκαιρία να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας στους ανθρώπους γύρω σας. . .

Ζυγός

Η ανάγκη να κάνετε αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο είναι έντονη αυτή την περίοδο και η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να εστιάσετε σε αυτές τις αλλαγές. Όνειρα και επιθυμίες δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι επιμονή και οργάνωση. . .

Σκορπιός

Η ανάγκη να χαρείτε και να βρείτε προσωπική ικανοποίηση είναι έντονη και σήμερα μπορείτε να το πετύχετε αν καταφέρετε να απομονώσετε οτιδήποτε σας θυμώνει. Οι στιγμές χαράς έρχονται και εσείς μπορείτε αν το επιθυμήσετε να τις εκμεταλλευτείτε. Αφήστε για λίγο ότι σας απογοητεύει στην άκρη και χαρείτε με αυτό που έχετε. . .

Τοξότης

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι άνθρωποι που αγαπάτε και νοιάζεστε είναι κοντά σας αυτή την στιγμή. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνει την ευκαιρία να απομονώσετε τον γύρω θόρυβο και να εστιάσετε σε ότι σας ενώνει παρά σε εκείνα τα πράγματα που σας χωρίζουν. . .

Αιγόκερως

Δώστε την ευκαιρία σήμερα να βρεθείτε με άλλους ανθρώπους και μην διστάσετε να μιλήσετε ανοιχτά ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέους τρόπους που αν τους εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία, θα επωφεληθείτε. . .

Υδροχόος

Δημιουργικούς τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσω μιας καθημερινής εργασίας και ενασχόλησης δίνει η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα. Αφεθείτε στην ροή και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα κινητοποιεί βαθιές επιθυμίες κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις σας και την προβολή σας. Η θετική όψη της με την Αφροδίτη σας βοηθά να κατευθυνθείτε προς την σωστή οδό για να βρείτε τους τρόπους που θα το πετύχετε. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Στις 5 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, από το οποίο θα κάνει ένα μεγάλο πέρασμα μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος έκφρασης, οι σκέψεις και οι ιδέες μας, οι οποίες αποκτούν περισσότερη ζωντάνια, πάθος και δημιουργικότητα. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε πια στο καλοκαίρι, η νέα θέση του Ερμή στρέφει το ενδιαφέρον μας στις διακοπές, στην χαλάρωση, αλλά και στον έρωτα. Ωστόσο, όσοι εκ των πραγμάτων αναγκαστούν να παραμείνουν στο πόστο τους, θα έχουν την ευκαιρία να ξεχωρίσουν και να διακριθούν, κάνοντας φυσικά τις ανάλογες προσπάθειες.

Εκφραζόμαστε με θεατρικότητα και ίσως με έναν πιο δραματικό τόνο που τραβάει την προσοχή και μας βάζει στο επίκεντρο, ενώ συζητάμε περισσότερο για τον έρωτα και τις χαρές της ζωής. Αποκτάμε πιο ενεργητικά ενδιαφέροντα και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση και το παιχνίδι.

Η επικοινωνία μας αλλάζει, γινόμαστε πιο απόλυτοι και δυναμικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε, αλλά και περισσότερο εξωστρεφείς και άμεσοι. Νέες, δημιουργικές ιδέες που γεννώνται την περίοδο αυτή, θα χαρακτηριστούν από επιτυχία, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι κοντινές αποδράσεις για διασκέδαση και αναψυχή.


Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ερμή στον Λέοντα;
Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Ο Ερμής στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, με το πέρασμα που θα κάνει ο Ερμής από το συμβατό ζώδιο του Λέοντα, θα μπορέσεις να ξεφύγεις για λίγο από τις υποχρεώσεις σου και να απολαύσεις τις διακοπές σου και τον έρωτα, χωρίς ωστόσο να σταματήσεις να είσαι δημιουργικός και να σκέφτεσαι τις μελλοντικές σου επαγγελματικές ενέργειες. Ίσως μάλιστα η φυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε βοηθήσει να σκεφτείς κάποιες ιδέες, που θα εφαρμόσεις με την επιστροφή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής πραγματοποιεί την διέλευσή του από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ευχάριστες αλλαγές στο χώρο σου και επισκέψεις αγαπημένων προσώπων, θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, μπορεί τις επόμενες ημέρες να κάνεις μια γνωριμία κάτω από περίεργες συνθήκες, που θα επηρεάσει θετικά το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό το έμφυτο επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι ακόμα πιο τονισμένο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου, να ταξιδέψεις σε αγαπημένους προορισμούς ή να επισκεφτείς συγγενικά σου πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Ευχάριστες θα αποδειχθούν και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα οικονομικά σου, καθώς ο Ερμής πραγματοποιεί την διέλευσή του στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το συγκεκριμένο διάστημα ίσως υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, θα υπάρξουν όμως και αξιόλογες ευκαιρίες για κέρδη. Η ανάγκη σου μάλιστα να αποκτήσεις περισσότερη ανεξαρτησία, ίσως σε παροτρύνει να δρομολογήσεις μόνος σου κάποιες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα σύντομο αλλά αρκετά θετικό διάστημα, κατά το οποίο θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και θα πετύχεις με ευκολία τους στόχους σου. Αν πάλι θελήσεις να κάνεις διακοπές αυτή την περίοδο, θα προσελκύσεις πολλούς θαυμαστές με τη γοητεία και την ευφράδειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής, πραγματοποιεί μια σύντομη πορεία στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για μια διέλευση, που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ξεκουραστείς και παράλληλα να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου, αλλά και να καταστρώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές ώστε να μην βρεθείς ζημιωμένος.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και θα γνωρίσεις άτομα με τα οποία θα ταιριάξεις και θα δημιουργήσεις σταθερή φιλία. Ευχάριστες εμπειρίες θα σου προσφέρουν και τα ταξίδια που θα κάνεις αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στον τομέα της καριέρας σου, φαίνεται ότι δεν σου αφήνει περιθώρια για διακοπές, καθώς σηματοδοτεί εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Αν θέλεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να πετύχεις την πρόοδο που ονειρεύεσαι λοιπόν, ίσως θα πρέπει να κάνεις ακόμα λίγη υπομονή, ώστε να μην χάσεις μια σημαντική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, στις 5 Αυγούστου ο Ερμής θα ξεκινήσει τη σύντομη πορεία του στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα που θα ολοκληρωθεί στις 20 Αυγούστου. Το συγκεκριμένο διάστημα, θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, να ταξιδέψεις σε προορισμούς που εξάπτουν το ενδιαφέρον σου ή και να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, αλλά και για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ένα νέο πάθος θα μονοπωλήσει το χρόνο και το ενδιαφέρον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα εξελιχθεί σοβαρά με την πάροδο του χρόνου.

ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, η διέλευση του Ερμή από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε καλεί να ασχοληθείς πιο συστηματικά με την δουλειά σου. Το γεγονός ότι ανήκεις στη μικρή μερίδα των ατόμων, που αντί να κάνουν διακοπές βρίσκονται πίσω από ένα γραφείο, μπορεί να σε προβληματίζει, παράλληλα όμως σου δημιουργεί και ευκαιρίες. Μια από αυτές τις ευκαιρίες είναι και η βελτίωση των οικονομικών σου, που φαίνεται ότι σου είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα.

https://www.myastro.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή