Νοεμβρίου 14, 2019

ΖΩΔΙΑ

Σήμερα μπορεί να οδηγηθούμε σε δρόμους που δεν έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος και η Αφροδίτη με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα δημιουργούν φαντασιώσεις που συγχέουν την πραγματικότητα αν προσπαθήσουμε να τις ενώσουμε. Ωστόσο είναι μια ιδανική μέρα να ασχοληθούμε με την τέχνη, την ομορφιά, οτιδήποτε ανήκει στην καλλιτεχνική φύση και τα όνειρα που έχουν μείνει ανεκπλήρωτα. . .

Κριός

Σήμερα μπορεί να έχεις μια επικοινωνία η οποία θα κινητοποιήσει απροσδόκητα συναισθήματα ή να έχεις συνομιλίες και δραστηριότητες οι οποίες θα μπεις οικειοθελώς σε λεπτομέρειες και αναλύσεις. Χρειάζεται να διατηρήσεις ρεαλιστικές προοπτικές γιατί η μέρα μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και ιδέες οι οποίες δεν υπάρχουν καν σαν ενδεχόμενα. . .

Ταύρος

Τα χρήματα και η οικονομική σου ευημερία σήμερα θα σε απασχολήσουν. Η αισιοδοξία σου μπορεί να ανέβει έχοντας μπροστά σου ένα πλάνο ή συζητώντας με άλλους αυτό το θέμα. Καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι σήμερα σε ότι ακούς και να κρατήσεις σοβαρή στάση απέναντι σε οτιδήποτε πέφτει στο τραπέζι σήμερα και αφορά τα οικονομικά. . .

Δίδυμοι

Πολλές κατευθύνσεις ανοίγονται μπροστά σου και η μέρα δεν είναι θετική για να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Δεν είναι σίγουρο ποίοι δρόμοι μπορούν να σε οδηγήσουν πραγματικά στο ευνοϊκό αποτέλεσμα που θέλεις και η ταξινόμηση των επιλογών θα είναι αρκετά δύσκολη. Η διαίσθηση σου ωστόσο είναι ενεργή και θα είναι αρωγός ώστε να ακολουθήσεις τον σωστό δρόμο. . .

Καρκίνος

Άφησε τις σκέψεις σου σήμερα στην άκρη και εστίασε σε ότι βλέπεις και νιώθεις με την καρδιά σου. Οι σκέψεις θα σε μπερδέψουν και μπορεί να σε βάλουν σε μια κατάσταση η οποία είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Σήμερα προσπάθησε οτιδήποτε κάνεις ή οτιδήποτε αποφασίζεις να έρχεται από την καρδιά και όχι από το μυαλό. . .

Λέων

Ένα φρεσκάρισμα στα όνειρα σου και τις ελπίδες σου θα είναι πολύ ευνοϊκό σήμερα. Ένα όνειρο το οποίο έχεις αφήσει στην άκρη χρειάζεται να αναζωπυρωθεί και να αρχίσεις πάλι να βλέπεις τον κόσμο και την ζωή σου με άλλο μάτι. Οτιδήποτε σε εμπνέει, σε τροφοδοτεί παράλληλα και σε γεμίζει ενέργεια. Μην σπαταλάς την ενέργεια σου σε καταστάσεις που δεν σου δίνουν τροφή για την πνευματική σου ανάπτυξη. . .

Παρθένος

Η φαντασία σου σήμερα είναι ενεργή και μπορεί να σε οδηγήσει σε κόσμους που θα βρεις την ησυχία σου σήμερα. Ξέφυγε λίγο από την καθημερινότητά σου και ασχολήσου με κάτι το οποίο δεν έχει σχήμα και πλαίσιο. Είναι σίγουρο πως οτιδήποτε έξω από τα συνηθισμένα θα σε αναζωογονήσει και θα σε γεμίσει ενέργεια. . .

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Μπορείς να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που συνεργάζεσαι ή ανθρώπους οικείους σου, μέσα από την καρδιά σου και είναι σίγουρο πως θα βρεθεί η λύση. Μην πας βάσει βιβλίου σήμερα. Δώσε την ευκαιρία να ανέβει η συζήτηση σε άλλα επίπεδα, εκεί που η φαντασία και η δημιουργικότητα ανοίγει καινούργιους δρόμους για σένα. . .

Σκορπιός

Χρειάζεται να έχεις υπομονή και ανοιχτή την καρδιά σου σήμερα. Οτιδήποτε προκύψει είτε όσο αφορά ένα προσωπικό σου θέμα ή σε σχέση με άλλους ανθρώπους χρειάζεται να ακολουθήσεις τα βήματα της καρδιάς και όχι του μυαλού σου. Ξέχασε για σήμερα τις παρορμητικές λέξεις και την οργανωτική σκέψη. Αφέσου σε πράγματα που έχουν πραγματικό νόημα και δοκίμασε να δράσεις με μια άλλη οπτική από αυτή που δρας συνήθως. Εσύ ξέρεις πως μπορεί να γίνει αυτό. . .

Τοξότης

Σημασία δεν έχει πως δρουν οι άλλοι αλλά πως αντιδρούμε εμείς είναι το μότο της ημέρας για σένα. Όσο και να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος σήμερα τόσο θα μπερδεύεσαι. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δράσεις με κέντρο εσένα, να κάνεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις αυτά που κινητοποιούνται πάλι με κέντρο εσένα. . .

Αιγόκερως

Σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Η ξεκούραση σου σήμερα είναι το σημαντικότερο πράγμα για την ψυχική και την σωματική σου υγεία. Ακόμη και αν αυτό φαντάζει υπέροχο και ακατόρθωτο γιατί οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν, σκέψου πως είναι καλύτερα να κάνεις ένα διάλλειμα ώστε να μπορείς να είσαι εντάξει με αυτές. Δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. . .

Υδροχόος

Ακόμη και αν κάτι λειτουργεί χωρίς να το κατανοείς απόλυτα σήμερα, ακόμη και αν τα νερά είναι φουσκωμένα, είναι σίγουρο πως θα βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις. Βάλε προτεραιότητες σταθερές και μην φοβάσαι οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου. Η προσωπική σου πυξίδα και άγκυρα λειτουργούν σωστά και με ισχύ οπότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. . .

Ιχθύες

Η ημέρα είναι ευνοϊκή ώστε να χαθείς μέσα σε κάτι καλλιτεχνικό, κάτι που αφορά την δημιουργία και την άυλη πραγματικότητα. Τείνει να είναι αρκετά οικείο αυτό που συμβαίνει σήμερα με την γενικότερη τάση σου να αποσύρεσαι στα ενδότερα σου. Ωστόσο αν η μέρα έχεις συγκεκριμένες “γήινες” απαιτήσεις καλό θα ήταν να κάνεις μια καλή προετοιμασία εξαρχής ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεων

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή με Κρόνο 13/11: Διορθώνουμε Λάθη του Παρελθόντος

Το Εξάγωνο του Ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό, με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, πραγματοποιείται την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και μας κάνειπιο στοχαστικούς, υπεύθυνους αλλά και ιδιαίτερα ώριμους στις επαφές μας!

Επιπλέον, είμαστε ικανοί απόλυτα, όσον αφορά την αντιμετώπιση εκκρεμοτήτων ή παλαιών προβλημάτων, που τώρα επιτέλους τα λύνουμε!

Με λογική και σύνεση, διορθώνουμε προβλήματα που προϋπήρχαν, αποφεύγουμε επιφανειακές συζητήσεις και προτιμούμε ουσιαστικά λόγια, λαμβάνουμε σημαντικές πληροφορίες και αποφάσεις, αποκτούμε αξιόλογες επικοινωνιακές εμπειρίες και βάζουμε σοβαρούς στόχους, αφού πια είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές!

Επικοινωνούμε με άτομα που έχουμε καιρό να μιλήσουμε ή έχουμε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο και αρπάζουμε ευκαιρίες, ώστε να εξομαλύνουμε ουσιαστικά σχέσεις!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίζεις σοβαρά τα συναισθήματα σου και τις επιθυμίες σου, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος! Βρίσκεις επιπλέον, τρόπους να απαλλαγείς από κάποιο οικονομικό πρόβλημα και επίσης, μία ερωτική επιστροφή είναι πιθανή!

ΤΑΥΡΟΣ: Διόρθωσε τα παλαιότερα λάθη σου στη συντροφική ζωή και άρπαξε την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις μία σχέση ή να κάνεις μία επανασύνδεση!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αποδεικνύεις την αξία σου στον επαγγελματικό τομέα, διορθώνοντας κακοτοπιές, ξεκινάς σωστή διατροφή και τακτοποιείς υποχρεώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον ερωτικό τομέα, μπορείς να έχεις ουσιαστικές συναντήσεις και επαφές, για να πετύχεις αυτό που θες, ακόμα και μία επανασύνδεση!

ΛΕΩΝ: Φρόντισε τα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα, με ωριμότητα, αφού τώρα θα καταφέρεις να τα λύσεις! Τόλμησε να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, αν θες να ξεκαθαρίσεις κάποιες εκκρεμότητες από παλιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κοινωνικοποιήσου ώριμα και ενίσχυσε τις επαφές σου με ουσιαστικές και ωφέλιμες για σένα γνωριμίες! Αποκαθιστάς παρελθοντικές διαφορές, με γνωστούς, συγγενείς, αδέρφια, ακόμα και με παλαιούς έρωτες!

ΖΥΓΟΣ: Ο οικονομικός τομέας, μπορεί τώρα να βελτιωθείς με ουσιαστικές αποφάσεις, αλλαγές και ωριμότητα! Έρχεται σταθερότητα και ικανοποίηση στην συναισθηματική ζωή, ακόμα και με μία ερωτική επιστροφή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σοβαρεύεις και ωριμάζεις, ιδίως στις επαφές σου και αυτό σε φέρνει πολύ κοντά στην μόνιμη επίτευξη των στόχων σου ή σε μία μόνιμη ερωτική παθιασμένη επανασύνδεση! Έρχονται νέα, ειδήσεις και μετακινήσεις που θα σε ωφελήσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρε σωστές αποφάσεις, διόρθωσε λάθη του παρελθόντος, κινήσου παρασκηνιακά και προγραμμάτισε τις μελλοντικές σου κινήσεις! Πιθανόν μάλιστα, να δεχτείς ένα μήνυμα από άτομο του ερωτικού παρελθόντος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς να αποκαταστήσεις τώρα φιλικές σχέσεις, με έντιμη και ώριμη επικοινωνία. Εκπληρώνεις ένα μεγάλο όνειρο και διορθώνεις τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εδραιώνεσαι επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά, αφού διορθώνεις αποτελεσματικά λάθη του παρελθόντος, που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα και την καριέρα!

ΙΧΘΥΣ: Πετυχαίνεις ουσιώδεις στόχους και σκοπούς, ακόμα και αν προσπαθείς πολύ καιρό για αυτούς. Ευχάριστες μετακινήσεις θα έχεις και επικοινωνία με το ερωτικό σου παρελθόν!

https://www.oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

Από τις 11 ως τις 14 Νοεμβρίου, ο Ήλιος από το μυστηριώδες και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους πρωτίστως, αλλά και για Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύς δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δευτέρου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 18η ως την 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

Αυτό το διάστημα, η ανάγκη να βρεις την ταυτότητά σου είναι βαθιά και παθιασμένη, όμως αυτή τη φορά παίζεις για να νικήσεις, αφού δεν ικανοποιείσαι με ημίμετρα, όπως μαρτυρά και ο Ήλιος στον Σκορπιό. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία έρχεται όταν μεταμορφώνεις τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω. Πρέπει όμως να έρθεις σε επαφή με τα άδυτα της ψυχής σου, εκεί που είναι κρυμμένα όλα τα μυστικά και οι αδυναμίες σου, κοιτώντας τη σκοτεινή σου πλευρά κατάματα. Τότε άλλωστε είναι η στιγμή που θυμάσαι ότι είσαι πιο πάνω από τα ελαττώματά σου, και στο τέλος τα υπερνικάς!

Είναι περίοδος που ανακαλύπτεις νέες πτυχές μέσα στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ αν ξεκινήσεις κάποιο νέο εγχείρημα αυτές τις μέρες, μπορεί στην αρχή να αργήσει να εκδηλωθεί αλλά σταδιακά έχει τη δυναμική να σε μεταμορφώσει προς το καλύτερο. Ωστόσο, η σεξουαλική σου διάθεση είναι έντονη και επιδιώκεις να επιβεβαιωθείς (Ήλιος) μέσα από τις σεξουαλικές σου σχέσεις, μιας και ο Πλούτωνας σχετίζεται και με το σεξ. Επίσης, ο Πλούτωνας σε θετική όψη με τον Ήλιο, είναι ο αλχημιστής που μεταμορφώνει τα απλά μέταλλα σε χρυσάφι, σαν μια άλλη φιλοσοφική λίθο, και μας θυμίζει το υλικό από το οποίο έχουμε φτιαχτεί.

Αυτή η όψη επίσης μιλά και για οικονομικές επιτυχίες, μιας και ο Ήλιος στον Σκορπιό φέρνει εύνοια για χρηματοοικονομικά ζητήματα, έτσι λοιπόν η όψη αυτή υπόσχεται και οφέλη από κινήσεις που κάνουν άλλοι. Τέλος, είναι μια πολύ καλή στιγμή να διευθετήσεις εκκρεμή ζητήματα με δάνεια, τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες, διατροφές, επιχορηγήσεις ή κληρονομιές.

http://astropedia.gr

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σήμερα φέρνει άλλον αέρα αλλά με τον κυβερνήτη του ζωδίου, Ερμή ακόμη ανάδρομο, δεν μπορούμε να διακρίνουμε την φορά του, ούτε την ένταση του η οποία αλλάζει συνεχώς κατά την διάρκεια της ημέρας. Βοηθητικά ο Ήλιος με τον Πλούτωνα δίνουν την ευκαιρία να φωτιστούν κρυφά θέματα και ο Ερμής με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μας στηρίζουν εκείνο το όνειρο που έχει την δυναμική να γίνει υλοποιήσιμο. . .

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα είναι αρκετά υποστηρικτικό στο θέμα της χθεσινής πανσελήνου σχετικά με τις ενέργειες που χρειάζεται να κάνεις για να ενισχύσεις την οικονομική σου ευχέρεια. Σε βοηθά να σκεφτείς τρόπους να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήμα, να επιμείνεις σε ένα πρόγραμμα και κατεύθυνση που θα αυξήσει τις οικονομικές σου απολαβές. . .

Ταύρος

Σήμερα πολλά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου μπορούν να μπουν σε μια σειρά τουλάχιστον από πλευράς κατανόησης. Η σαφήνεια είναι η αρχή για να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και αν χρειαστεί θα είναι απαραίτητο για την δική σου ακεραιότητα να ρωτήσεις για ότι δεν είναι πλήρως κατανοητό. Στην δουλειά σου ή οπουδήποτε σε ενδιαφέρει να έχεις πλήρη εικόνα. Πάρε χρόνο πριν σχηματίσεις την τελική εικόνα και προβείς σε απαντήσεις. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε βοηθά σε επικοινωνιακά θέματα σήμερα με την έννοια πως μπορείς να είσαι ευθύς και σταθερός/ή χωρίς πολλές άσκοπες αναλύσεις. Οι ιδέες έρχονται γρήγορα και από διάφορες κατευθύνσεις και χρειάζεται να είσαι έτοιμος/η να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Υπάρχει μια έντονη δημιουργική φλόγα η οποία είναι ενεργή αυτή την στιγμή. Προσπάθησε να ανακαλύψεις που είναι κρυμμένη. . .

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από αυτά που είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Χρειάζεται να σκεφτείς, να δεις τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα σε ότι έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό στον δρόμο σου. Να αξιολογήσεις τα δεδομένα. Μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις μπροστά και να βάλεις σε εφαρμογή μόνο αυτά που είναι παραγωγικά και όχι αυτά που είναι εύκολο να γίνουν. . .

Λέων

Ο δρόμος που ακολουθείς είναι αρκετά μοναχικός αυτή την στιγμή ακόμη και αν βρίσκεσαι συνέχεια με ανθρώπους γύρω σου. Δεν είναι σίγουρο αν το κάνεις ασυνείδητα ή δεν βρίσκεις κάποιον άνθρωπο που να θέλεις να συνδεθείς μαζί του και να έχετε μια κοινή πορεία. Η ισορροπία είναι κάτι που δημιουργείτε και εσύ έρχεσαι σε επαφή με όλα αυτά που σου χρειάζονται για να την βρεις. . .

Παρθένος

Ένα προσωπικό μήνυμα θέλεις να δώσεις σήμερα σε όποιους σε ενδιαφέρουν και νοιάζεσαι. Ένα μήνυμα που θα βοηθήσει εκείνους, την σχέση σας αλλά και την ζωή τους γενικότερα. Σήμερα είσαι σε θέση να αιτιολογήσεις οτιδήποτε πρεσβεύεις και να θέσεις τα πράγματα μέσα από αναμφισβήτητα γεγονότα. Κανείς δεν μπορεί να σε αμφισβητήσει. . .

Ζυγός

Σήμερα έχεις μια φιλοσοφική διάθεση και θα είναι πολύ ενδιαφέρον αν μπορέσεις να την εντάξεις σε όλες σου τις δραστηριότητες. Το να είσαι ο αληθινός σου εαυτός και σε επαφή με οτιδήποτε νιώθεις είναι μια τέχνη που μπορεί να σε πάει σε άλλες διαστάσεις και να μπορέσεις να δεις τα πράγματα ως πραγματικά έχουν. Η επαφή με το Όλο φέρνει την γαλήνη στην Ψυχή και μπορούμε να δούμε όλα τα θέματα που προκύπτουν από μια άλλη διάσταση. Εκεί, υπάρχουν όλες οι λύσεις που ψάχνεις. . .

Σκορπιός

Η ευαισθησία σου σήμερα είναι έντονη και θα ήταν παραγωγικό να ασχοληθείς με κάτι το οποίο έχει νόημα. Μην αναλωθείς σε πράγματα που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς σου και δεν εκφράζουν τις ανάγκες σου. Δώσε σημασία και προτεραιότητα εκεί που μπορεί να αυξηθεί ο ενθουσιασμός και η ζωτικότητά σου. Είναι πολύ σημαντικό να νιώσεις χρήσιμος/η και παραγωγικός/ή. . .

Τοξότης

Σήμερα έχεις την διάθεση να αποκαταστήσεις σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε σε έχει απομακρύνει από καλούς φίλους. Είναι ποικίλοι οι τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και είναι σίγουρο πως έχεις το ψυχικό σθένος να το κάνεις. Η αίσθηση του επείγοντος είναι ενεργή και θα λειτουργήσει βοηθητικά αρκεί να μην βιαστείς. . .

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα τις επιλογές που έχεις σήμερα, είναι σίγουρο πως θα επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει πιο πολύ. Η διάθεση σου θα ανέβει αν ασχοληθείς με πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να δώσεις πολύ ενέργεια. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι που σε ευχαριστεί και μπορεί να σε χαλαρώσει. Είναι σημαντικό να μην είσαι σε ένταση σήμερα. .

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα σου προσφέρει την ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις, να συνδεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα. Μέσα στις υποχρεώσεις της ημέρας μπορείς να περιπλανηθείς σε όμορφα μέρη και να νιώσεις την ελευθερία και την χαρά μέσα από μικρά πράγματα. Ακόμη και αν η μέρα είναι απαιτητική, δώσε λίγο χώρο για σένα. . .

Ιχθύες

Σήμερα μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σου και να ασχοληθείς με το σπίτι σου και την ιδιωτική σου ζωή. Μπορείς να λύσεις μια δύσκολη εξίσωση ή ακόμη και να πάρεις τα εύσημα για μια εργασία που φέρνεις εις πέρας. Είναι μια ενεργητική ημέρα ακόμη και αν δεν ακολουθήσεις το πρόγραμμα κατά γράμμα.

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού σήμερα το μεσημέρι και νιώθουμε έντονα την ανάγκη να δούμε κάτι πέρα από αυτό που φαίνεται. Να αγγίξουμε και να αισθανθούμε την αληθινή διάσταση αυτού που υπάρχει κάτω από το κέλυφος. Να νιώσουμε ασφάλεια σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο.

Είναι αλήθεια πως συνήθως χρειάζεται να αισθανθούμε ένα είδος δυσφορίας ώστε να φτάσουμε στο σημείο να ψάξουμε την λύση και η πανσέληνος μας το προσφέρει απλόχερα. Στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού μας σπρώχνει να επιστρέψουμε στα βασικά αφήνοντας την πολυπλοκότητα στην άκρη. Να σκάψουμε κάτω από την επιφάνεια έχοντας την διάθεση να προσαρμοστούμε σε αυτό που ανακαλύπτουμε. . .

Κριός

Δεν είσαι από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν τα χρήματα αλλά η πανσέληνος σε επηρεάζει στον τομέα των κτήσεων και των υλικών απολαβών που έχεις στην ζωή σου. Αν υπάρχει κάποιο άλυτο θέμα σε εκκρεμότητα σε σχέση με τα περιουσιακά σου στοιχειά ή τα χρήματα που βγάζεις από την δουλειά σου τώρα μπορεί να κινητοποιηθεί. Διαφορετικά μπορείς να σκεφτείς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημα σου. Σκέψου η προσωπική ελευθερία κινήσεων που τόσο εκτιμάς και πρεσβεύεις σχετίζεται με την οικονομική σου κατάσταση. . .

Ταύρος

Η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σου σήμερα και μπορεί να νιώθεις ευερέθιστος/η για κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Η τάση ελέγχου μπορεί να είναι περισσότερο έντονη σήμερα και να μην θέλεις να κάνεις πίσω για κανέναν λόγο. Ο Ερμής ανάδρομος δεν είναι βοηθητικός γιαυτό χρειάζεται να δώσεις παραπάνω ενέργεια για να μπορέσεις να σκεφτείς με σύνεση. Καλό θα ήταν να δώσεις χώρο πριν πάρεις απόφαση προς μια δράση. . .

Δίδυμοι

Η δημιουργικότητα είναι το κλειδί για σένα σήμερα. Η πανσέληνος αγγίζει ευαίσθητες χορδές σου και είναι πολύ εύκολο να αποσυρθείς στα ενδότερα σου. Ωστόσο η φαντασία σου είναι πολύ ενεργή και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία να δίνοντας σχήμα και χρώμα στις επιθυμίες σου. Η επικοινωνία επίσης σήμερα μπορεί να είναι εμπνευσμένη και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους δεκτική και συμπονετική από μέρους σου. . .

Καρκίνος

Όταν υπάρχει διάθεση υπάρχει και ο τρόπος να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ο κοινωνικός σου ρόλος είναι ενεργός και η πανσέληνος σήμερα σε βοηθά να κάνεις το βήμα που θέλεις κυρίως σε κοινωνικό πλαίσιο και ομάδες. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και έχεις φιλική διάθεση. Όποια νιώθεις πως είναι η ανάγκη σου κάνε τα απαραίτητα βήματα προς εκείνη την κατεύθυνση. . .

Λέων

Οι πράξεις σου καθορίζουν τα έργα σου όσο καλές και αν είναι οι προθέσεις σου. Αυτό είναι το κλειδί της πανσελήνου για σένα ακόμη και αν η ικανοποίηση που παίρνεις σε συναισθηματικό επίπεδο είναι ικανοποιητική για σένα. Τα έργα σου θα σε εμπνεύσουν για περαιτέρω ενέργειες και αυτά είναι που θα μείνουν στον χρόνο και θα σε κάνουν περήφανο/η για όσα πρεσβεύεις. . .

Παρθένος

Δεν έχεις την διάθεση ούτε την πρόθεση να έρθεις σε αντιπαράθεση με κανέναν σήμερα παρόλο που η πανσέληνος φουσκώνει τα συναισθήματα σαν μπαλόνι. Ξέρεις πως μετά, όταν σκάσει ή ξεφουσκώσει αυτό που θα έχει μείνει είναι μια πικρία και εσύ δεν είσαι διατεθειμένος/η να χάσεις τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης προς χάριν μιας στιγμής έκρηξης. Δεν χαραμίζεις την δουλειά και όσα έχεις χτίσει για μια μόνο στιγμή ευχαρίστησης. . .

Ζυγός

Δεν είναι τόσο απλές οι συζητήσεις που ενδέχεται να ανοιχτούν σήμερα και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή να μην αψηφήσεις τίποτα από αυτά που θα ειπωθούν. Η ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων χρειάζεται να φιλτραριστούν και να έχεις ανοιχτή την καρδιά σου ώστε να περνάνε μέσα από εκεί. Μια σημαντική συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί σήμερα και η εντιμότητα είναι το κλειδί ώστε να ευδοκιμήσει και να φέρει καρπούς. . .

Σκορπιός

Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται και δεν απαιτείται ούτε επιβάλλεται. Σήμερα μπορείς να απομονώσεις του γύρω θορύβους και να εστιάσεις μαζί με τον σύντροφο σου, το παιδί σου, το φίλο σου, έναν άνθρωπο που αγαπάς, σε πράγματα που σας ενώνουν αλλά και σε ότι μπορεί να πάει την σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ο αληθινός διάλογος δίνει βαθιές συζητήσεις και ενισχύει την εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον. . .

Τοξότης

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς και να ασχοληθείς με πράγματα που ανήκουν στην σφαίρα της καθημερινότητάς σου αλλά είναι τόσο σημαντικά που έχουν αντίκτυπο και στην σωματική και ψυχική σου υγεία. Πράγματα που μπορούν να σε αναζωογονήσουν και μπορούν να σε τροφοδοτήσουν με ενέργεια σε όλα τα επίπεδα. Εστίασε σε αυτό που σε ενθουσιάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η δύναμη που θα αντλήσεις είναι ανεκτίμητη. . .

Αιγόκερως

Η πανσέληνος σε εμπνέει να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σου δώσουν χαρά, θα σε φέρουν κοντά σε ρομαντικές αναζητήσεις και όλες τις μορφές αυτό-έκφρασης. Οι επιπλέον ευθύνες δεν σε αποτρέπουν να εστιάσεις σε αυτό που σε ενθουσιάζει, απεναντίας γνωρίζεις καλά ότι μέσω σκληρής δουλειάς, έρχονται οι απολαβές. Πόσο μάλλον αν αυτό που κάνεις είναι παράλληλα κάτι που σου αρέσει και σε εκφράζει. . .

Υδροχόος

Αν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, καλό είναι να βρεις τρόπο να το απολαύσεις. Αυτό είναι το μότο της πανσελήνου για σένα και δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις μιας και ιδιοσυγκρασιακά σου αρέσουν οι προκλήσεις. Άφησε τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές και επέτρεψε σε άλλους να επικοινωνήσουν μαζί σου με τον δικό τους τρόπο. Οικογενειακά θέματα κινητοποιεί αυτή η πανσέληνος και είναι ευκαιρία να έρθεις κοντά με άτομα της οικογένειάς σου που έχετε απομακρυνθεί. . .

Ιχθύες

Η πανσέληνος κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Ο Ερμής ανάδρομος είναι ενεργός σε αυτό τον τομέα αλλά και η διαίσθηση σου είναι ενεργή ώστε να σε παροτρύνει προς την σωστή κατεύθυνση ή να σε αποτρέψει από το να γίνουν λάθη. Πολύτιμες πληροφορίες μπορούν να βγουν στην επιφάνεια σήμερα και είναι καλό να δώσεις την απαραίτητη σημασία

ΖΩΔΙΑ

Ο Ήλιος σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή φέρνοντας στην επιφάνεια συναισθήματα από τα βάθη της Ψυχής μας. Οι σκέψεις είναι πολλές, δυνατές και κατευθύνονται προς τα μέσα, σε βαθιά κανάλια συνειδητοποίησης. Η μέρα είναι πάρα πολύ παραγωγική αν μπορέσεις να ταξινομήσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι. Αν τα φιλτράρεις μέσα από μια λογική σειρά και ενήλικη στάση. Διαφορετικά μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν. . .

Κριός

Βαθύτερες σκέψεις κινητοποιούνται σήμερα και οτιδήποτε έχεις συγκρατήσει το τελευταίο διάστημα το οποίο δεν ήταν ψυχικά εύπεπτο. Σήμερα δίνεται μια ευκαιρία για ανασκόπηση και αναπροσαρμογή. Σταθερή σκέψη προς την επίλυση χωρίς κόμματα αλλά με τελείες. Τα εξωτερικά γεγονότα και οι εσωτερικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα σήμερα θα δείξουν τα ευεργετικά αποτελέσματα τους προς το τέλος του μήνα. . .

Ταύρος

Οι συμφωνίες και επαναδιαπραγματεύσεις τις οποίες έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, σήμερα έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί να δεις πως ορισμένοι όροι σε μια συμφωνία δεν λειτουργούν όπως θα ήθελες ή να δεις πως θέματα σε μια σχέση χρειάζονται αναπροσαρμογή. Με σεβασμό μπορείς να διατυπώσεις τα αιτήματα σου, να δείξεις τις καλές σου προθέσεις και να επανατοποθετηθείς εκεί που δεν νιώθεις πως είσαι ο εαυτός σου. . .

Δίδυμοι

Εναλλακτικές λύσεις μπορούν σήμερα να πέσουν στο τραπέζι, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης όσο αφορά θέματα εργασίας και την καθημερινή σου ζωή. Οποιαδήποτε ανανέωση σήμερα είναι βοηθητική και βελτιώνει τις καθημερινές σου συνήθειες. Μείνε προς αυτή την κατεύθυνση, ανοιχτός/ή σε προτάσεις. . .

Καρκίνος

Νέες προκλήσεις έφερε ο Ερμής στην ζωή σου και πιθανά μια αυτές ήταν μια νέα γνωριμία ή ένα νέο ενδεχόμενο. Είναι σαφές πως δεν πρέπει να πάρεις μια τελική απόφαση όσο ακόμη είναι ανάδρομος ωστόσο μπορείς να αφεθείς να δεις πως νιώθεις μέχρι το τέλος του μήνα. Η μετριοπάθεια δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου ωστόσο κράτα μικρό καλάθι για λίγο ακόμη. . .

Λέων

Ο Ερμής ανάδρομος αναμοχλεύει την ιδιωτική σου ζωή και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Η επιθυμία να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου ή να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σου ζωή είναι έντονη και σήμερα δίνεται η ευκαιρία είτε μέσω μιας ενέργειας είτε μέσω μιας σκέψης να το κάνεις. Ωστόσο η τελική έκβαση θα φανεί στο τέλος του μήνα ή η τελική απόφαση που θα πάρεις. . .

Παρθένος

Επικοινωνιακά θέματα έχει κινητοποιήσει ο Ερμής στην ανάδρομη του πορεία. Ο τρόπος που συνδέεσαι με τους άλλους έχει αλλάξει μορφή και μπορείς να δεις λάθη που έχουν γίνει προς διόρθωση. Είσαι ακόμη στην διαδικασία οπότε ότι και να αποφασίσεις να κάνεις χρειάζεται σύνεση και πολύ καλό προγραμματισμό. Διπλό-τσεκάρεις τα πάντα. . .

Ζυγός

Ο Ερμής ανάδρομος σε έβαλε (και σε βάζει) στην διαδικασία να δεις πως αφήνεις τον εαυτό σου στην άκρη προς χάριν της καλής συνεργασίας και την ευχαρίστηση του άλλου. Σήμερα αυτό είναι πιο έντονο με κάποιον τρόπο και χρειάζεται να σεβαστείς το πρόγραμμα σου, τους δικούς σου στόχους και τις δικές σου επιθυμίες, στην πράξη. . .

Σκορπιός

Σήμερα το πάντρεμα του Ήλιου με τον Ερμή ανάδρομο σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό που ο φτερωτός αγγελιοφόρος έχει να σου πει αυτό το διάστημα. Νέα δεδομένα έχουν γεννηθεί, παγιωμένες καταστάσεις μέχρι χτες τώρα αλλάζουν μορφή και πληροφορίες έρχονται από παντού. Ο σκοπός είναι η αλλαγή και βελτίωση εκεί που την έχεις ανάγκη. Όλα θα πρέπει να είναι ανοιχτά αυτό το διάστημα και ειδικά σήμερα. Καλό θα ήταν να βγάλεις το τελικό πόρισμα προς το τέλος του μήνα, όχι σήμερα. . .

Τοξότης

Πολλά πράγματα έχουν έρθει αυτή την στιγμή στην ζωή σου προς εξερεύνηση. Νέες εμπειρίες που χρειάζονται να αμφισβητηθούν μέχρι να πάρουν την τελική τους μορφή. Σήμερα αυτό το χαρακτηριστικό είναι έντονο μιας και παντρεύεται ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στον ουράνιο θόλο. Προσπάθησε να κρατήσεις την αντικειμενική σου ματιά ανοιχτή για να δεις την πραγματικότητα και όχι αυτό που θα ήθελες να δεις. . .

Αιγόκερως

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σίγουρα σου έφερε εμπόδια που στην ουσία φαινομενικά είναι πολύ λιγότερο σημαντικά από ότι πίστευες ή πιστεύεις. Τώρα δίνεται η ευκαιρία να δεις για ποιον λόγο μπλοκάρει αυτό που θέλεις ή γιατί εξωγενής παράγοντες νιώθεις πως σε εμποδίζουν να κάνεις αυτό που θέλεις. Είναι σημαντική η μέρα σήμερα για αυτή την διεργασία. . .

Υδροχόος

Εργασιακά θέματα φέρνει στην επιφάνεια ο Ερμής ανάδρομος αυτή την περίοδο και με κάποιον τρόπο σήμερα θα σε απασχολήσουν. Προσπάθησε να είσαι συνεπής με οτιδήποτε έχεις μπροστά σου αυτή την στιγμή. Άφησε την ροή να κυλήσει σταθερά προς τα μπροστά και όλα θα γίνουν κατανοητά μέχρι το τέλος του μήνα. . .

Ιχθύες

Αυτό το διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο νιώθεις μεγαλύτερη κόπωση και κούραση σωματική και ψυχική. Δεν υπάρχει ο ζητούμενος έλεγχος της ζωής σου ή των καταστάσεων που είναι κινητοποιημένες αυτή την στιγμή και νιώθεις απογοήτευση. Σπουδές και νομικές υποθέσεις ενδέχεται να πάρουν πολύ σκέψη ωστόσο μετά το πέρας της ανάδρομης του πορείας θα είσαι περισσότερο ανάλαφρος/η και ήσυχος/η

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου 2019;- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 11 ως 17 Νοεμβρίου 2019;

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και είναι πολύ θετική. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα οικονομικά σου και μπορεί να έχεις μια σημαντική εξέλιξη σ' αυτόν τον τομέα. Υ.Γ. Από εδώ και πέρα καλείσαι να αγκαλιάσεις το διαφορετικό και να μάθεις από αυτό, να γίνεις λιγότερο επικριτικός με τον εαυτό σου και με τους άλλους, λιγότερο ανταγωνιστικός και έτοιμος να αλλάξεις τις απόψεις σου, ακόμη κι αν σε κάποιες από αυτές στηρίζεις ολόκληρη σειρά πεποιθήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 είναι εξαιρετική και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Μπορεί να κλείσει ορισμένες εκκρεμότητες ή υποθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν και να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς. 1. Ξέχνα τα παιχνίδια εξουσίας. 2. Μην βλέπεις επιλεκτικά μόνο τα αρνητικά ή μόνο τα θετικά στους άλλους. 3. Μην προσδιορίζεσαι από τους άλλους, εσύ ξέρεις ποιος είσαι. 4. Όταν κάτι δεν πάει καλά μην τα ρίχνεις μόνο στον απέναντι, δες τι δεν κάνεις σωστά κι εσύ, όχι για να αυτομαστιγωθείς, αλλά για να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος. 5. Να είσαι επιλεκτικός, όσοι κερδίζουν την αγάπη σου να την κερδίζουν με πράξεις, όχι με λόγια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και σχετίζεται με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και μια ευκαιρία να συμμαχήσεις με τον εαυτό σου και να αποδεχτείς τα συναισθήματά σου. Θα αρχίσεις να λαμβάνεις σοβαρά υπόψη τα όνειρά σου, έτσι κι αλλιώς ο λόγος για τον οποίον υπάρχουν είναι για να τα υλοποιήσεις. Αν χρειαστεί να κάνεις αλλαγές για να εκμεταλλευτείς τη δημιουργικότητά σου, τα ταλέντα σου και για να έχεις μια καλή σωματική κατάσταση, ξεκίνησέ τις από τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες. Είναι εξαιρετικά θετική και μπορεί να φέρει και μια νέα σχέση. Για πολλά χρόνια θα διανύεις μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο, κατά την οποία πρέπει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να μεταμορφωθείς σε κάποιον που εκτός από το να δουλεύει και να είναι «σωστός» σε όλα, να ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Καμία μεταμόρφωση δεν είναι εύκολη, γιατί πρέπει να απαρνηθείς κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου που ναι μεν δεν σε ωφελούν, από την άλλη όμως σε έκαναν να νιώθεις ασφάλεια. Μην το σκέφτεσαι καν.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στις12 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά σου, είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα. Γενικά θα έχεις την τάση να κάνεις μεγάλες αλλαγές στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου. Αν κάνεις σωστές επιλογές, οι αλλαγές θα γίνονται και θα ανταμείβεσαι για αυτές πλουσιοπάροχα. Αν πάλι αποφεύγεις τις αλλαγές όταν πρέπει να γίνουν ή οι επιλογές σου είναι λανθασμένες, τότε μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και την αλλαγή αντιλήψεων. Η αίσθηση ασφάλειας που τόσο επιθυμείς καλλιεργείται με προσωπική προσπάθεια, και για να καταφέρεις να νιώθεις ότι πατάς σε στέρεο έδαφος πρέπει να γίνεις σύμμαχος του εαυτού σου. Δεν υπάρχει λόγος να ζεις μια ζωή με απωθημένα, αντίθετα, η ζωή σού έχει δοθεί για να δεις τις επιθυμίες σου και να κάνεις τα πάντα για να τις πραγματοποιήσεις. Αν η τακτική σου όμως είναι να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και να ζεις μια κανονική ζωή γεμάτη φαντασιώσεις που δεν θέλεις να αποδεχτείς, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα πιθανώς.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και είναι επιτέλους ένα πολύ καλό σημάδι αυτόν τον μήνα, και μάλιστα σχετίζεται και με τα οικονομικά σου, αλλά όχι μόνο. Αυτά που δεν σου αρέσουν στη ζωή σου θα σου χτυπάνε την πόρτα πού και πού για να σου δίνουν το παρόν. Οι επιλογές είναι δύο, ή θα τα αποδεχτείς και θα ζεις χαρούμενος με αυτά, ή θα τα αλλάξεις, αποδοχή ή αλλαγή είναι οι λέξεις κλειδιά. Φυσικά και χρειάζεται να δουλέψεις και για τα δύο και είναι βέβαιο ότι θα ανταμειφθείς για αυτό. Αν πάλι βαλτώσεις και κλαις τη μοίρα σου για αυτά που δεν σου αρέσουν, αρνηθείς να βλέπεις την αλήθεια από τεμπελιά ή για να μην τρομάξεις και αφεθείς στο «ό,τι γίνει ας γίνει», τότε θα μπορείς να νιώσεις ότι κάτι δεν πάει τελικά ακριβώς όπως θα ήθελες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον Ταύρο, είναι πολύ θετική και αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Μπορεί να επισημοποιηθεί και μια σχέση, επαγγελματική ή συναισθηματική. Δύο πράγματα είναι πολύ σημαντικά αυτή την περίοδο: 1. να μάθεις να λειτουργείς αρμονικά μέσα σε ομάδα (ξέροντας ότι σπάνια υπάρχουν ομάδες χωρίς προβλήματα) 2. να μην είσαι μόνο αυτός που δίνει. Γιατί σε άλλη περίπτωση πώς θα μπορείς να δέχεσαι την στήριξη που θα έρχεται κατά καιρούς;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και την καθημερινότητα. Είναι πολύ θετική και μπορεί να σημαίνει την ολοκλήρωση ή την έναρξη ενός νέου πρότζεκτ. Θα νιώσεις πιο δυνατός, θα γεμίσεις ιδέες και θα σταματήσεις να περιμένεις από τους άλλους (σύντροφο, φίλους, συνεργάτες) να δραστηριοποιούνται. Αν παρατηρήσεις τη συμπεριφορά σου και το πώς σκέφτεσαι, αυτό που σε γεμίζει θετική ενέργεια είναι μια αίσθηση ανεξαρτησίας. Από πού προκύπτει και πώς μπορείς να τη συντηρήσεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στις 12 είναι ιδιαίτερα θετική και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι πιθανό να ξεκαθαριστεί μια σχέση που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να νιώθεις μια θολούρα γενικά, στην κρίση σου ιδίως, και να έχεις την τάση να είσαι εκτός πραγματικότητας, είτε εξιδανικεύοντας, είτε απομυθοποιώντας ανθρώπους και καταστάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Κάτι τέτοιες στιγμές χρειάζεσαι έναν καναπέ, ένα τσιγάρο, ένα γλυκό, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε ισιώσει. Δεν χρειάζεσαι βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Επειδή ο τέταρτος οίκος αφορά την οικογένεια, το σπίτι και τις ρίζες, είναι πιθανό να ανατρέχεις συχνά στην παιδική σου ηλικία για να βρίσκεις απαντήσεις στις σχέσεις σου και στη συμπεριφορά σου. Όσο κι αν σου φαίνεται δύσκολο κάποιες φορές να βλέπεις ή να υποστηρίζεις την αλήθεια, είναι σίγουρο ότι όταν το κάνεις θα νιώθεις λυτρωμένος. Μοιάζει σαν να μετατρέπεσαι σιγά σιγά σε ερευνητή του ίδιου σου του εαυτού.

ΙΧΘΥΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και είναι ιδιαίτερα θετική. Ο εν λόγω οίκος σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες συμφωνίες και τα ταξίδια. Ο τρίτος οίκος αφορά και τη σκέψη και τις νοητικές ικανότητες. Ο εγκέφαλός σου θα γίνει εξαιρετικό εργαλείο, γιατί οι επικοινωνιακές δεξιότητες που θα αρχίσεις να αποκτάς και η γρήγορη σκέψη σε συνδυασμό με τη μεθοδικότητα και την υπομονή που σε χαρακτηρίζει θα κάνουν θαύματα. Αξίζει να χρησιμοποιήσεις τον συνδυασμό αυτό για ό, τι έχει πραγματικό νόημα για σένα.

https://www.e-zwdia.gr

ΖΩΔΙΑ

Τα εμπόδια ξεπερνιούνται ευκολότερα σήμερα καθώς προχωράει η μέρα και η αντίσταση που χρειάζεται να καταβάλουμε φαίνεται όλο και λιγότερη. Ο στόχος ακόμη δείχνει πως είναι λίγο μακριά ή νιώθουμε πως δεν έχουμε τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για να τον φτάσουμε, ωστόσο η ενέργεια ελαφραίνει και μπορούμε με περισσότερη σιγουριά και ελπίδα να ατενίζουμε το αύριο. . .

Κριός

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου δίνει ενέργεια να συνεχίσεις αυτό που κάνεις. Η ασφάλεια είναι κάτι που σε απασχολεί και δεν θέλεις να νιώθεις μετέωρος/η. Η διαβεβαίωση σήμερα έρχεται μέσα από την προσωπική σου νίκη με τον χρόνο, την αμφιθυμία και τις ατελείωτες εκκρεμότητες. Παρέμεινε όσο περισσότερο μπορείς σταθερός στις αξίες σου. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να τολμήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. Να επιλέξεις εσύ την ημέρα σου και τον τρόπο που μπορείς να μείνεις περισσότερο χρόνο εκεί που σε ευχαριστεί. Η διαίσθηση σου είναι πολύ ενεργή και μπορείς να συλλάβεις μια ιδέα, μια σκέψη γύρω από κάτι που σε απασχολεί. . .

Δίδυμοι

Οτιδήποτε αποφασίσεις να κάνεις σήμερα χρειάζεται να το κάνεις σιωπηλά. Με την έννοια πως το πόσο ικανός/ή είσαι φαίνεται μέσα από τις πράξεις σου παρά από αυτά που λες. Ενδέχεται κάτι σήμερα να μην πάει ρολόι και να χρειαστεί να κόψεις ταχύτητα ή να επαναλάβεις ένα μέρος της διαδρομής. Αυτό δεν σημαίνει πως έχεις χάσει την ευελιξία σου αλλά πως χρειάζεται να δώσεις περισσότερη φροντίδα σε αυτό που κάνεις. Είναι και ο Ερμής ακόμη ανάδρομος. . .

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται να είσαι γενναιόδωρος/η με αυτό που σου ζητά η μέρα. Είτε αφορά κάτι πολύ προσωπικό είτε σχετίζεται με την προσφορά σου σε κοινωνικό πλαίσιο, χρειάζεται να είσαι ανοιχτός/ή σε προτάσεις ή κάτι που σου ζητείται. Δεν είναι απαραίτητο να αποφασίσεις για κάτι που προκύπτει αυτή την στιγμή. Απλά να είσαι ανοιχτός/ή και θα δεις στην πορεία πως θα κινηθείς. . .

Λέων

Πρέπει σήμερα να επιλέξεις αν θα είσαι μέσα ή έξω όσο αφορά μια κατάσταση. Αν θέλεις να βοηθήσεις με τις ικανότητες σου και την δυναμική σου ή αν θέλεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Αν θα αναλάβεις μια ευθύνη ή θα το αφήσεις στους άλλους. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις έλα σε επαφή με το μερίδιο ευθύνης που έχεις σε κάθε περίπτωση. . .

Παρθένος

Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται σήμερα και γιαυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι κάνεις και ότι λες. Θα είναι πολύ έξυπνο από μέρους σου να συλλέξεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι ώστε να διαβεβαιωθείς πριν δράσεις ή πριν δεσμευτείς. Η αξιοπιστία σου είναι το κλειδί της ημέρας. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος μπερδεύει τις σκέψεις σου. . .

Ζυγός

Μια δυνατή φιλία, μια δυνατή σχέση είναι από τα σπουδαιότερα πράγματα στην ζωή και σήμερα γίνεται κατανοητό για ακόμη μια φορά. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση γιαυτό προσπάθησε να εστιάσεις σε αξίες όπως αυτές. Σήμερα θα μπορούσες να θαυμάσεις τον άνθρωπο σου λίγο περισσότερο, να τον αγαπήσεις λίγο περισσότερο και να αισθανθείς όμορφα και οικεία με αγαπημένους ανθρώπους. . .

Σκορπιός

Η διάθεση σου ποικίλη σήμερα και θέλεις να κάνεις διάφορα πράγματα. Κάποιες στιγμές μπορεί να αναζητήσεις την συντροφιά ενός ανθρώπου που θα σε κάνει να αισθανθείς χαλαρά και ευχάριστα. Κάποιες άλλες στιγμές μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς μόνος/η με τον εαυτό σου. Μπορείς να τα κάνεις και τα δύο. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία κυρίως μέσα σου. . .

Τοξότης

Η μέρα προσφέρει καινούργιες, δημιουργικές ιδέες και μπορείς να εμπιστευτείς την ροή της ενέργειας εκεί που θέλει να σε πάει. Σήμερα όλα είναι ανοιχτά και δεν χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία να επιλέξεις το ένα ή το άλλο. Αφέσου στην στιγμή αρκεί να σου δίνει κάτι πρωτοποριακό και να παίρνεις χαρά. . .

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι απαιτητική και χρειάζεται καλό σχεδιασμό. Η εξάντληση είναι πιθανή αν αφεθείς στο πάθος και τον ενθουσιασμό γιαυτό καλό θα ήταν να βάλεις όρια και πλαίσιο στο πρόγραμμα σου σήμερα. Ο συντονισμός κυρίως με τους βιολογικούς σου ρυθμούς είναι το καλύτερο που πρέπει να κάνεις ώστε να είσαι παραγωγικός/ή. . .

Υδροχόος

Οι ικανότητες σου σήμερα πρέπει να αναδυθούν με κάποιον τρόπο. Σου δίνεται μια ευκαιρία να αποδείξεις έμπρακτος την αξία σου φέρνοντας μια αποστολή εις πέρας. Το να λύσεις ένα πρόβλημα μπορεί να φαίνεται εύκολο με κέντρο εσένα και είναι αλήθεια πως η σωστή προσέγγιση υπόσχεται σίγουρη επιτυχία. Προετοιμάσου ανάλογα για μια νέα εμπειρία σήμερα. . .

Ιχθύες

Σήμερα η μέρα ζητά διαφάνεια σε ότι κάνεις. Η υπομονή είναι ένα σημαντικό εργαλείο και μπορεί να σου φέρει καινούργιες ιδέες και λύσεις για ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Η βιασύνη δεν θα σε οδηγήσει πουθενά, απεναντίας μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να χρειαστείς μετά διπλάσιο χρόνο για να βρεις ξανά τον δρόμο και στόχο σου

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Κριού μας ωθεί να δράσουμε παρορμητικά προς τις επιθυμίες μας ωστόσο η σχέση της με τον Κρόνο μας φέρνει εμπόδια και κάθε είδους αντίσταση. Η ευνοϊκή σχέση μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα υποστηρίζει τις σκέψεις μας και μας δείχνει τρόπους να ξεπεράσουμε τα εμπόδια αρκεί να υπάρχει στόχος, σκοπός και να ασχοληθούμε με κάτι που μας εμπνέει. . .

Κριός

Οι σκέψεις σήμερα πολλές και είναι σίγουρο πως μπορείς να βρεις λύση σε κάτι που σε απασχολεί. Ακόμη και αν δεν έρθει αμέσως, η δύναμη της θετικής σκέψης λειτουργεί σήμερα πολύ βοηθητικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις υπομονή και να δεσμευτείς σε κάτι το οποίο έχει ρεαλιστικές διαστάσεις. . .

Ταύρος

Η ανάγκη να ανήκεις κάπου σήμερα, να είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου, είναι έντονη. Μέσα από βαθιές σκέψεις καταλαβαίνεις πως η αποδοχή κυρίως του εαυτού σου φέρνει την ίαση και μόνο μέσω της αυτογνωσίας μπορείς να μάθεις ποιος/ποια πραγματικά είσαι. Η φαντασία σου σήμερα μπορεί να σε πάει ένα ακόμη βήμα πιο πέρα. . .

Δίδυμοι

Η διαφορά γίνεται σήμερα μέσα σε ομάδες ή γενικότερα μέσα σε ένα μεγαλύτερο κοινωνικό σύνολο. Οι φιλίες λειτουργούν υποστηρικτικά και θέλεις να συμμετέχεις στο πάρτι. Η επικοινωνία είναι κλειδί της ημέρας και μπορείς να ξεκλειδώσει τις κλειστές πόρτες που συναντάς στον δρόμο σου. . .

Καρκίνος

Σήμερα υπάρχει η τάση να λειτουργήσεις περισσότερο αμυντικά και προστατευτικά προς εσένα. Είναι σημαντικό να νιώθεις πως έχεις συμμάχους κοντά σου παρά εχθρούς. Κοίτα προσεκτικά μήπως είναι απλά άνθρωποι που διαφωνούν με τις ιδέες και τα σχέδια σου παρά πραγματικά εχθροί σου. Προσπάθησε να είσαι υποστηρικτικός/υποστηρικτική σε όποιον/α ζητήσει την βοήθεια σου. . .

Λέων

Η σημερινή μέρα είναι σαν μια χύτρα που χρειάζεται να την έχεις στην κατάλληλη θερμοκρασία ώστε από την μια να είναι παραγωγική και από την άλλη να μην κινδυνεύει να δημιουργηθεί έκρηξη. Επίσης εάν ο συνεργάτης σου η ένας άνθρωπος που είναι κοντά σου νιώθεις πως έχει ασταθή διάθεση σήμερα, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κατευνάσεις την ενέργεια ή να μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που κινητοποιούνται. . .

Παρθένος

Τα μηνύματα που δέχεσαι σήμερα είναι προς δικό σου όφελος και δική σου αυτογνωσία. Δεν είναι σίγουρο πως άλλοι μπορούν να τα κατανοήσουν ή να δουν το νόημα τους από την οπτική που το βλέπεις εσύ. Η όποια αποκάλυψη σήμερα είναι προσωπική. Προσπάθησε να την εκμεταλλευτείς και να κάνεις τις απαραίτητες αναπροσαρμογές αν χρειαστεί σε αυτό που σε ενδιαφέρει. .

Ζυγός

Η σαφήνεια σε ότι κάνεις σήμερα είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Με οτιδήποτε ασχοληθείς και οτιδήποτε προκύψει στην διάρκεια της ημέρας καλό θα ήταν να δώσεις λίγο περισσότερο προσοχή αν χρειαστεί ώστε να είσαι σίγουρος/σίγουρη πως έχεις γίνει κατανοητός/ή και αντίστροφα. Αν γεννηθούν απορίες καλό θα ήταν να ζητήσεις διευκρινήσεις γιατί είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν. . .

Σκορπιός

Δεν υπάρχουν σαφή όρια σήμερα και το θάρρος σου σε οδηγεί προς κατευθύνσεις που άλλη στιγμή θα φοβόσουν να ακολουθήσεις. Το σημαντικό είναι να έχεις εμπιστοσύνη στην επιλογή σου και κυρίως στον εαυτό σου. Η περιέργεια σου είναι έντονη και η προθυμία σου το κλειδί της ημέρας. . .

Τοξότης

Σήμερα δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Ναι, πράγματι μπορεί να λειτουργήσει και το ζώδιο σου γενικότερα είναι από τα τυχερά, ωστόσο “συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Με προσεκτικό σχεδιασμό και έλεγχο των χρονοδιαγραμμάτων και των δεδομένων σήμερα μπορείς να καταφέρεις αυτό που θέλεις και να πάρεις ικανοποίηση. . .

Αιγόκερως

Σήμερα η αυτοεκτίμηση σου είναι υψηλή και αυτό είναι πολύ θετικό γιατί λειτουργεί ευεργετικά προς την κατεύθυνση ενός στόχου. Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες και βρίσκεσαι στον σχεδιασμό μιας κατεύθυνσης ώστε να τις εκπληρώσεις. Η σκληρή δουλειά είναι στα σχέδια σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Εστίασε σε αυτό που θέλεις και δεν μπορεί παρά να το κατακτήσεις. . .

Υδροχόος

Ο πειραματισμός και η εξερεύνηση νέων δεδομένων είναι έντονη σήμερα και σε βάζει στην διαδικασία να κινητοποιηθείς με κάποιον τρόπο. Κάτι που πιθανά στο παρελθόν δεν θα σε άγγιζε, σήμερα για κάποιον λόγο κεντρίζει το ενδιαφέρον σου. Η αίσθηση της περιπέτειας θα ανεβάσει τους παλμούς και καλό θα ήταν να ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο. . .

Ιχθύες

Μνήμες κινητοποιούνται από το παρελθόν σήμερα είτε οικειοθελώς είτε όχι. Όποιος και αν είναι ο λόγος και όποιο και αν είναι το συναίσθημα που νιώθεις καλό θα ήταν να κρατήσεις την αντικειμενική πλευρά του θέματος. Η ζωή η ίδια μας βάζει σε διαδικασία αναπροσαρμογής και αλλάζοντας εμείς οι ίδιοι, οφείλουμε να δεχτούμε πως αλλάζει και το περιβάλλον γύρω μας

https://astroguide.gr

ΖΩΔΙΑ

Σαββατοκύριακο 9 ως 10 11 2019, για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Από την Όλγα Αγγέλου
Για τους παρορμητικούς και αντιδραστικούς χαρακτήρες το Σάββατο, ίσως να είναι μια δύσκολη μέρα με εντάσεις διαφωνίες και αντικρουόμενες επιθυμίες. Στα ζευγάρια οι προσωπικές ανάγκες ενδεχομένως να είναι διαφορετικές, θα υπάρξει συναισθηματική έξαρση και επιθυμία για ελευθερία κινήσεων. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να επιβληθούν στο ταίρι τους και να περάσουν το δικό τους, η κατάσταση θα απαιτεί μέθοδο και αυτοσυγκράτηση.

Την Κυριακή, σε κάποια συγκεκριμένα θέματα ίσως να ενισχυθεί το πείσμα, καλό θα είναι να υπάρξει χαλαρή διάθεση. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή για ξεκίνημα νέας αρχής, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη σταθερής σχέσης.

Το σαββατοκύριακο θα είναι έντονο αλλά και δημιουργικό, θα υπάρξουν ευκαιρίες που όμως θα πρέπει να αξιοποιηθούν σκεπτόμενα και όχι επιπόλαια.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να υπάρξουν εντάσεις μέσα στο σαββατοκύριακο θα δημιουργηθούν κυρίως από τον ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης σου και από την ανάγκη σου να βγεις εκτός κατεστημένου. Δεν θα έχεις διάθεση για συμβιβασμούς και εξαναγκαστικές συνήθειες. Προσοχή στις συγκρούσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τόσο την εσωτερική συναισθηματική σου κατάσταση όσο και τις συνέπειες που θα έχουν οι αντιδραστικές σου πράξεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέση, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο θα δεχτείς να μπεις σε μια σταθερή πορεία. Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες ενέργειες και στις αντιφατικές επιθυμίες. Η εσωτερική σου ορμή και ζωηρότητα ίσως να σε ωθήσουν σε εξτριμ ενέργειες και επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ευνοϊκό γύρισμα θα υπάρξει για εσένα που θέλεις να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου και να κατοχυρώσεις το ταίρι σου. Εσύ που επιθυμηθείς μια δεσμευτική σχέση τα γεγονότα και οι εξομολογήσεις θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία. Όμορφα θα περάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η καταφθάνουν συγκυρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείς με πρόσωπο που θα σταθμεύσει δίπλα σου. Προσπάθησε να ανοιχτείς και να εκδηλωθείς, καλό θα είναι να μην κρατήσεις στάση διστακτική, απέφυγε τις καθυστερήσεις και τα κομπιάσματα. Τα απρόοπτα ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να χαρείς και να ανανεωθείς, δώσε ώθηση στις προσεγγίσεις και στις νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το Σάββατο ίσως να φέρει αστάθεια στις επιθυμίες σου, η στάση σου πιθανότατα να γίνει κάπως απρόβλεπτη, προσπάθησε να ηρεμήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Την Κυριακή, η συναισθηματική υπόσταση της σχέσης σου θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς και να επικεντρωθείς στα σημεία που αξίζει να δώσεις σημασία. Κοινωνικοποιήσου με το ταίρι σου, βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και βγείτε από την κουραστική ρουτίνα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα ανακαλύψεις νέους τρόπους προσέγγισης και δράσης, είναι πολύ πιθανόν να πλησιάσεις με τρόπο απελευθερωμένο ίσως και κάπως ασυνήθιστο. Θα νιώσεις την ετοιμότητα να προχωρήσεις σε άμεσες προτάσεις και ενέργειες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει το ενδιαφέρον του σε σένα, ωστόσο προσοχή να μην δημιουργήσεις απογοητεύσεις και μπερδέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά έντονο θα είναι το σαββατοκύριακο σου. Προσοχή να μην συγκρουστείς με το ταίρι σου, επειδή θα θελήσεις να περάσεις το δικό σου προσπάθησε να κινηθείς διπλωματικά. Αν εστιάσεις στο πως μπορείς να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου θα δεις πως θα το καταφέρεις και μάλιστα πολύ εύκολα.

Εσύ που είσαι μόνος/η αναθερμαίνονται οι επαφές σου με ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό γνωρίζεις. Η σχέση σας περνά σε ένα άλλο επίπεδο πιο συναισθηματικό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες ερωτικές εκδηλώσεις. Μέσα στο σαββατοκύριακο τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά και τα λόγια αποκαλυπτικά, φεύγει η απογοήτευση. Με αυτά που θα ακούσεις θα μπορέσεις να εμπιστευτείς και να προσανατολίσεις τις βλέψεις σου.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο καλό θα είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις βιαστικές και αντιδραστικές απαντήσεις, θα πρέπει να χειριστείς το ταίρι σου με διαλλακτικότητα και συμβιβαστική διάθεση. Η Κυριακή θα βοηθήσει στο να περάσετε όμορφα αισθησιακά και ισορροπημένα. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για ξεκαθαρίσματα και ειλικρινείς συζητήσεις, ίσως να μην υπάρχει έντονη διάθεση για εξόδους και νυχτερινή διασκέδαση.

Εσύ που είσαι μόνος/η πολύ πιθανόν να βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σου να αποκτήσεις μια αισθησιακή ίσως και ρομαντική σχέση, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πιθανότατα θα υπάρξουν εκδηλώσεις που θα αναθερμαίνουν τα μεταξύ σας αισθήματα. Προσοχή σε καταστάσεις που σε πιέζουν ή που δεν σε αφήνουν να κινηθείς ελεύθερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο ίσως να δυσκολευτείς να κρατήσεις σε ισορροπία τον εσωτερικό σου κόσμο, ωστόσο την Κυριακή θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα που θα σταθεροποιήσουν τις βάσεις του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται με το ταίρι σου να γίνουν κουβέντες περί δεσμευτικής εξέλιξης, ίσως να προκύψουν αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική πορεία της σχέσης σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η είναι πολύ πιθανόν να έχεις άνοιγμα επαφών με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου και την εμπιστοσύνη σου. Εσύ που στοχεύεις στον σταθερό δεσμό τρέξε τα γεγονότα, μην αφήσεις τη διστακτικότητα να φρενάρει την εξέλιξη. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες, εκδηλώσου και δείξε με αμεσότητα την έλξη που θα νιώσεις.


ΖΥΓΟΣ

Θερμό ίσως και κάπως ρομαντικό προμηνύεται το σαββατοκύριακο σου, το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα είναι ήρεμο, εσύ και το ταίρι σου θα εστιάσετε στο συναίσθημα. Εσύ που είσαι σε απόσταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις ξεκαθαρίσματα και συμφιλιώσεις, καλό θα είναι να περάσεις δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις. Το διήμερο σου θα έχει ευχάριστες επαφές και συναντήσεις, θα νιώσεις ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η απελευθερώνεσαι και παίρνεις την αυθόρμητη απόφαση να προσεγγίσεις. Απρόσμενα ανοίγματα θα φέρουν συναισθηματικά γεγονότα ίσως να υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας. Η Κυριακή θα βγάλει στην επιφάνεια τη συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου, με θετική διάθεση θα ανοιχτείς στο συγκεκριμένο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στις παγίδες που θα σου δημιουργήσει ο ενθουσιασμός σου και η ανάγκη σου να βγεις εκτός ρουτίνας. Καλό θα είναι να αποφύγεις να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, δείξε κατανόηση στο ταίρι σου. Την Κυριακή, θα έχεις τη διάθεση να περάσεις όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για εκδηλώσεις. Αν εστιάσεις στις κοινές επιθυμίες που έχεις εσύ και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα καταφέρεις να περάσεις ένα ιδιαιτέρως ρομαντικό σαββατοκύριακο.

Εσύ που είσαι μόνος/η Κυριακή ανανεώνεις τον τρόπο σκέψης σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αξιοποιήσεις το άνοιγμα για νέες αισθηματικές περιπέτειες. Πνοή αισιοδοξίας θα υπάρξει στις διαθέσεις σου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε μια προσωπική σας επαφή ή συνάντηση θα στρώσει το έδαφος για έναρξη σταθερής σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες επιθυμίες και αντιδράσεις, ίσως οι σκέψεις σου να είναι μπερδεμένες, θα πρέπει να προσέξεις τι ακριβώς θα μεταδώσεις στο ταίρι σου. Στην περίπτωση που νιώσεις πως περιορίζεσαι ή εγκλωβίζεσαι μέσα σε όρια και σε εξαναγκαστικές επιλογές θα πρέπει να αποφύγεις τις απότομες και παρορμητικές κινήσεις. Βρες τι είναι αυτό που σε πνίγει και σε δυσανασχετεί, μίλησε ήρεμα στο ταίρι σου, θα βρεις την κατανόηση που χρειάζεσαι.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πιθανότατα να νιώσεις την ανάγκη να φέρεις αναποδογυρίσματα τόσο στις συνήθειες σου όσο και στα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου. Η Κυριακή, ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για να στραφείς συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θερμή θα είναι η εξέλιξη στις συζητήσεις που θα ανοίξεις, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι θέλεις, σταθεροποίησε τις βλέψεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστο ίσως και αρκετά τονωτικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου. Η Κυριακή φέρνει άνοιγμα για δημιουργικές αλλαγές που θα σταθεροποιήσουν την πορεία του δεσμού σου. Με το ταίρι σου θα περάσετε ευχάριστα και μονοιασμένα, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εξομολογήσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις την εσωστρέφεια, μίλησε στο πρόσωπο που αγαπάς με ειλικρίνεια, απέφυγε την ανασφάλεια στον τρόπο σκέψης σου. Ενδεχομένως να μην είναι ιδιαιτέρως κοινωνική η διάθεση σου, ίσως να προτιμήσεις τις καθαρά προσωπικές στιγμές.

Εσύ που είσαι μόνος/η η Κυριακή θα συμβάλει στο να ανανεωθεί η διάθεση σου και η ψυχολογία σου. Αφήνεις στην άκρη την αδράνεια, η εκδηλωτική σου στάση θα βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με καινούργια πρόσωπα ή να ανεχτεί δίοδος για προσωπικές συνομιλίες με άτομο που ήδη γνωρίζεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η στάση σου. Σε τυχαία συνάντηση θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, ίσως να αισθανθείς πως σε κουράζουν τα ίδια και τα ίδια, ο βασικός σου εχθρός θα είναι η ανία και η ρουτίνα. Προσοχή την Κυριακή, αρνητική και αντιδραστική θα είναι η στάση σου σε καταστάσεις που σε πιέζουν ψυχολογικά. Καλό θα είναι να εστιάσεις στην ουσία του δεσμού σου, κινήσου με αυτοσυγκράτηση, απέφυγε τις εντάσεις με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η οι σκέψεις σου θα είναι ανήσυχες, θα υπάρξει αστάθεια ίσως και αναποφασιστικότητα. Οι πράξεις σου είναι πολύ πιθανόν να είναι ασυνήθιστες και αλλοπρόσαλλες, καλό θα είναι να μην δώσεις απαντήσεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Θα έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς και να προσεγγίσεις, ωστόσο οι ενέργειες σου ίσως να μην είναι απόλυτα συνειδητές.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο προσοχή στις ψυχολογικές διακυμάνσεις, προσπάθησε να εξισορροπήσεις και να μετριάσεις, ίσως να βγουν στην επιφάνεια κάποια προσωπικά σου απωθημένα. Την Κυριακή, η διάθεση σου θα είναι θετική, θα τα βρεις με το ταίρι σου, καταλαγιάζουν οι αντιθέσεις στη συναισθηματική σου διάθεση. Προσπάθησε να αποφορτιστείς και να επικοινωνήσεις με χαλαρότητα, θα καταφέρεις να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η βγες έξω με φίλους δώσε το άνοιγμα για κοινωνικές συναναστροφές, θα λάβεις προτάσεις που καλό θα είναι να μην τις αρνηθείς. Αν βιώνεις πρόσφατο χωρισμό, πιθανή θα είναι η πρόταση επανένωσης. Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα δεν αποκλείεται να καταλήξει σε πρόταση για ραντεβού, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από την αναμονή και να αναθεωρήσεις για κάποια παρελθοντικά συμβάντα

https://www.zwdiasimera.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή