Μαΐου 19, 2022

ΖΩΔΙΑ

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ 

Η Σελήνη μαζί με τον Πλούτωνα στον ουράνιο θόλο σήμερα δίνουν σθένος, δύναμη και την απαραίτητη υπομονή για να φέρετε αυτό που προσδοκάτε. Ο Ερμής ανάδρομος και ο Ήλιος εκτός πορείας δεν υπόσχονται το άμεσο αποτέλεσμα, ωστόσο μπορείτε να κινηθείτε στην κατεύθυνση της επιλογής σας ακόμη και αν υπάρξει καθυστέρηση για το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η θέλησή σας σήμερα θα παρακινεί τις δράσεις σας ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσετε ιδιαίτερα προσεκτικά. Η απερισκεψία και οι παρορμητικές κινήσεις ενδέχεται να σας βγάλουν εκτός πορείας ή να σας αποπροσανατολίσουν.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος αποχωρίζεται το ζώδιό σας δίνοντας σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε και με νέα πράγματα. Σήμερα καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός στα βήματά σας γιατί ο Ήλιος σε κενό πορείας δεν θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις που σχετίζονται με το μέλλον σας.

Για τους Διδύμους, αύριο ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας δίνοντας ευκαιρίες να προβείτε σε δράσεις που θέλετε. Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός και να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς γιατί ενδέχεται να γίνουν λάθη.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας έχοντας υπομονή και συγκαταβατικότητα. Δεν είναι καλή ημέρα αν θελήσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές ή να δράσετε με πυγμή και σθένος.

Για τους Λέοντες, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα αντιφατική γιαυτό καλό θα είναι να μην δώσετε πολλή ενέργεια στα πράγματα και τις καταστάσεις. Ένα εργασιακό ζήτημα ζητά την προσοχή σας ωστόσο προχωρήστε το σιγά σιγά και προσεκτικά.

Για τους Παρθένους, η βιασύνη ειδικά σήμερα δεν θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε γρηγορότερα, το αντίθετο. Λειτουργήστε με σύνεση και δώστε την δυναμική σας μόνο σε ότι πραγματικά γεμίζει την καρδιά σας.

Για τους Ζυγούς, όσο περνά η ημέρα μπορείτε να νιώσετε περισσότερο ενεργειακά δυνατή/ός γιαυτό καλό θα είναι αν έχετε προγραμματίσει κάτι να το κάνετε μετά το μεσημέρι. Παρόλα αυτά η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα. Ασχοληθείτε με εκκρεμότητες ή ζητήματα που είναι ήδη ανοιχτά.

Για τους Σκορπιούς, από το μεσημέρι και μετά καλό θα είναι δώσετε την ενέργειά σας μόνο σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό να γίνει σήμερα διαφορετικά προγραμματίστε το για μία άλλη στιγμή. Θέματα με το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή δείτε τα με μεγάλη ευελιξία.

Για τους Τοξότες, η ημέρα προσφέρετε για συζητήσεις, επαφές και ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι. Η υπερβολή μπορεί εύκολα να λάβει χώρα, κατά συνέπεια και η απογοήτευση αργότερα.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικά σας θέματα είναι στο προσκήνιο και προσπαθείτε να τα τακτοποιήσετε. Δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να το κάνετε όπως επιθυμείτε ωστόσο κάντε την αρχή και έχετε κατά νου πως ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από αυτόν που υπολογίζατε.

Για τους Υδροχόους, «κάθε εμπόδιο για καλό» είναι η φράση που ταιριάζει γάντι στην σημερινή ημέρα γιαυτό λειτουργήστε με φειδώ. Από το μεσημέρι και μετά ενεργειακά είστε καλύτερα ωστόσο μην ξεθαρρέψετε γιατί λάθη καραδοκούν.

Για τους Ιχθύες, σήμερα, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, θα πρέπει να ξεκουραστείτε σε ψυχικό ή/και σωματικό επίπεδο. Κατανοητή η ανάγκη σας να τακτοποιήσετε πράγματα και καταστάσεις ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να το κάνετε.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Ήλιου – Ανάδρομου Ερμή Διδύμους 21/5: Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά!

Το Σάββατο στις 21 Μαΐου 2022, ο Ήλιος αλλά και ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους βρίσκονται σε σύνοδο γεμίζοντας την ημέρα μας με πολλές επικοινωνίες, ενθουσιασμό αλλά και με κάποιες παγίδες που πρέπει να αποφύγουμε!

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής (Κωνσταντίνου και Ελένης) η σύνοδος Ήλιου – Ανάδρομου Ερμή θα κάνει τα τηλέφωνα να πάρουν φωτιά, αφού η μέρα θα είναι καθαρά επικοινωνιακή και με ξαφνικές ειδήσεις ή και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν! Το μυαλό παίρνει γρήγορες στροφές αυτή την ημέρα και έχουμε την διάθεση να μοιραστούμε κάθε σκέψη μας, ίσως όμως και με βιασύνη ή και λίγη επιπολαιότητα. Η διάθεση της ημέρας θα είναι οι μετακινήσεις και η δικτύωση, όμως θα χρειαστεί να δείξουμε παραπάνω προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις, αλλά και σε συζητήσεις γιατί μπορεί να εκδηλωθεί νευρικότητα και βιασύνη!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που βρίσκονται αυτή την ημέρα απόλυτα τυχερά! Πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθείτε οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου

ΚΡΙΟΣ: Απολαμβάνεις… πλούσια κοινωνική ζωή, επικοινωνιακή τύχη, επαφές, μηνύματα, νέες γνωριμίες και ευχάριστες ειδήσεις!Τι πρέπει να αποφύγεις: Την τάση σου ότι τα ξέρεις όλα και την βιασύνη στις μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Απολαμβάνεις… βελτίωση στον οικονομικό τομέα, αλλά και στη συναισθηματική σου ζωή, αφού ξανά νιώθεις σιγουριά και σταθερότητα! Τι πρέπει να αποφύγεις: Τις άσκοπες σπατάλες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απολαμβάνεις… εκπλήρωση πολλών σημαντικών στόχων και επιθυμιών σου. Όλοι οι τομείς της ζωής σου, όπως και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, ευνοούνται και βελτιώνονται, μέσω επαφών και συζητήσεων! Τι πρέπει να αποφύγεις: Την βιασύνη να δώσεις υποσχέσεις που θα πάρεις πίσω!

ΚΑΡΚΙΝΟ: Απολαμβάνεις… ψυχική και συναισθηματική ενδυνάμωση και ανανέωση! Λειτούργησε ακολουθώντας την διαίσθηση σου και στον έρωτα κινήσου παρασκηνιακά! Τι πρέπει να αποφύγεις: Το κουτσομπολιό

ΛΕΩΝ: Απολαμβάνεις... την κοινωνική δικτύωση, τα μηνύματα και τις συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα, κάνεις μεγαλεπήβολα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου! Είσαι περιζήτητος! Τι πρέπει να αποφύγεις: Την εμπλοκή με φιλικά πρόσωπα του χτες που ξέρεις ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαμβάνεις ... Την κοινωνική ανάδειξη και τις επικοινωνίες που θα έχεις στα επαγγελματικά σου! Βάζεις νέους στόχους για το μέλλον σου και έχεις τις ιδέες για να τους υλοποιήσεις! Τι πρέπει να αποφύγεις: Την βιασύνη στις επαγγελματικές συμφωνίες

ΖΥΓΟΣ: Απολαμβάνεις… αισιοδοξία, τύχη και εύνοια σε υποθέσεις που αφορούν μηνύματα, τηλεφωνήματα, σπουδές, επαφές με άτομα που είναι σε απόσταση και γενικά συζητήσεις! Τι πρέπει να αποφύγεις: Τα μακρινά ταξίδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απολαμβάνεις… έξτρα έσοδα που έρχονται τώρα, οικονομικές συμφωνίες ή εύνοια σε κληρονομικά ζητήματα! Έχεις βελτιωμένη σεξουαλική ζωή, όπως και ισχυρή διορατικότητα! Τι πρέπει να αποφύγεις: Τις βιαστικές επενδύσεις που έχουν ρίσκο

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαμβάνεις… την απόλυτη εύνοια στη συντροφική σου ζωή, είτε με νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, είτε με την ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης! Τι πρέπει να αποφύγεις: Μην καταλήξεις τώρα σε τελικές αποφάσεις για την σχέση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απολαμβάνεις… επαγγελματική εύνοια και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, βελτίωση της καθημερινότητας σου αλλά και της εξωτερικής σου εμφάνισης! Τι πρέπει να αποφύγεις: Το φόρτωμα του προγράμματος σου για να αποφύγεις την ασυνέπεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απολαμβάνεις… εύνοια στον ερωτικό τομέα, αύξηση της δημιουργικότητας σου αλλά και της λάμψης σου, ερωτικές επιτυχίες, πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές. Τι πρέπει να αποφύγεις: Τα μεγάλα ερωτικά λόγια!

ΙΧΘΥΣ: Απολαμβάνεις… επικοινωνιακές χαρές, που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, αλλά και κάποια ερωτική παρελθοντική ιστορία! Τι πρέπει να αποφύγεις: Το να θίγεσαι και να τα παίρνεις όλα προσωπικά!

https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

Ξαφνικά μηνύματα με άρωμα παρελθόντος δίνουν νέες ευκαιρίες αυτή την Παρασκευή 20/5! Διάβασε το ζώδιο σου !

Την Παρασκευή στις 20 Μαΐου 2022, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει την όψη εξαγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, προσφέροντας χαρμόσυνα μηνύματα με άρωμα παρελθόντος.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, έρχεται για να προσφέρει χαρά , ενθουσιασμό, θετικές σκέψεις αλλά και να μας βοηθήσει να ξεδιαλύνουμε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος.

Ο Ερμής ανάδρομος από τους Διδύμους μας κάνει τα επικοινωνιακά του «τερτίπια» και μας παρασύρει να ασχοληθούμε με κάθε τι που συνδέεται με το χτες

Ο Δίας, μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού και το εξάγωνό του με τον Ερμή, είναι η πρώτη αστρολογική όψη που σχηματίζει, δίνοντας το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να καθαρίσεις το μυαλό σου από κάθε τι που σε προβλημάτιζε με το χτες.

Μην σου κάνει εντύπωση λοιπόν που αυτή την Παρασκευή, θα έχεις νέα από άτομα του παρελθόντος σου, ή από ξεχασμένες υποθέσεις που θεωρούσες ότι ήταν ληγμένες, είτε μπορεί να παρουσιαστεί τώρα μία ευκαιρία σπουδαία που οι ρίζες της ήταν στο παρελθόν!

Σε κάθε περίπτωση οι «επανεμφανίσεις» του παρελθόντος και τα νέα της ημέρας, θα έχουν μία εξαιρετική προοπτική.

Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι οι Δίδυμοι Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 01ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Κριός: Αξιοποιείς ιδέες, προτάσεις, σκέψεις ή και αποφάσεις του παρελθόντος και σε βγάζουν σε ένα πολύ καλό σημείο! Ενθουσιασμός, Χαρά, Ικανοποίηση, Ευκαιρίες …. Όλα τα καλά λοιπόν!

Ταύρος: Λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σου αναφορικά με παλαιότερες εργασιακές δραστηριότητες και αυτό σου δίνει χαρά !

Δίδυμος: Δέχεσαι προτάσεις, νέα, ειδήσεις από άτομα του κοινωνικού σου κύκλου που με κάθε τρόπο σπάνε την ρουτίνα σου και σε κάνουν να ενθουσιάζεσαι μέσα από ευκαιρίες που σου δίνουν!

Καρκίνος: Η είδηση που περίμενες για δουλειά, έρχεται … και αφορά κάποια συζήτηση που είχες κάνει στο παρελθόν σου και ήταν ως τώρα σε εκκρεμότητα.

Λέων: Ώρα για νέα πλάνα, νέα σχέδια, νέες προτάσεις… Άτομα του περιβάλλοντός σου σε στηρίζουν, είσαι αγαπητός,δημοφιλής, όμως γνωρίζεις και νέα σημαντικά πρόσωπα !

Παρθένος: Λαμβάνεις μία είδηση επαγγελματική που σου ανοίγει νέες ευκαιρίες στα οικονομικά σου …. Το περίμενες εδώ και καιρό αυτό το μήνυμα!

Ζυγός: Μία αισθηματική εξέλιξη θα σε συναρπάσει… Είτε με νέα έρωτα, είτε με παλιό, το μήνυμα θα το λάβεις και θα δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Σκορπιός: Οι ειδήσεις της περιόδου αφορούν τα οικονομικά σου όπου θα καταφέρεις να βάλεις σε μία τάξη και να συγκροτήσεις τις υποχρεώσεις σου γεγονός που θα σου δώσει χαρά και ανακούφιση!

Τοξότης: Επιτέλους χαρά και ικανοποίηση στα αισθηματικά σου! Λύνονται παρεξηγήσεις, κάνεις μία νέα γνωριμία  ξεμπλοκάρει μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος ή απλά αυτή την ημέρα το διασκεδάζεις και το ρίχνεις έξω!

Αιγόκερως: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκροτήσεις την καθημερινότητά σου, το σπίτι σου, την εργασία σου, τις υποχρεώσεις σου … Ανακουφίζεσαι γιατί ξεπερνιούνται κάποια προβλήματα σε αυτούς τους τομείς.

Υδροχόος; Λαμβάνεις κάποιο μήνυμα ή έχεις κάποια συνάντηση στα αισθηματικά σου και είναι με άτομο του παρελθόντος, τώρα δίνεται η ευκαιρία ακόμα και για μία επανασύνδεση!

Ιχθύς: Ξεμπλοκάρει ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο αφορούσε ακίνητη περιουσία, ή που βάραινε ως τώρα τον οικογενειακό προϋπολογισμό! Νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη!

https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΘΕΣΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω μας βοηθά να θέσουμε τα όριά μας και να μπορέσουμε να βάλουμε μια σχετική τάξη στα πράγματα λόγω του Ερμή ανάδρομου και των Εκλείψεων. Ωστόσο προσοχή στην υπερβολική ακαμψία και αποστασιοποίηση η οποία δίνει την αντικειμενική εικόνα αλλά μας απομακρύνει από αυτό που αισθανόμαστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την εργασία σας ενδέχεται σήμερα να σας προβληματίσουν και να χρειάζεται να οριοθετήσετε τα πράγματα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και κλείστε ανοιχτά θέματα.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για να κάνετε δράσεις οι οποίες απαιτούν σθένος και ρεαλισμό. Ειδικά μέσα από διάφορες σκέψεις που κάνετε σήμερα μπορείτε να δείτε ποίον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε αρκεί να υπόσχεται σταθερότητα.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας είναι το κύριο μοτίβο των ημερών, μέχρι αρχές Ιουνίου, ωστόσο είναι μια πολύ καλή στιγμή να βάλετε όρια και πλαίσιο σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί. Οτιδήποτε άλλο καλό θα είναι να το αφήσετε στην άκρη, διότι το μόνο που θα συμβεί είναι να σπαταλήσετε την ενέργειά σας.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη απέναντί σας από χτες το μεσημέρι σας φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε σχετίζεται με συνδέσεις και συνεργασίες. Η ισορροπία μεταξύ όσων νιώθετε και αυτών που πρέπει να κάνετε δεν είναι εύκολη. Θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια και κυρίως να μην ξεφύγετε από τον στόχο σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να βάλετε το όριο και το πλαίσιο όπου νιώθετε πως τα πράγματα δεν είναι εκεί που πρέπει ή εκεί που προσδοκάτε. Δώστε χώρο σε ότι είναι ενεργό, μπορεί να επεκταθεί και συμπίπτει με τις φιλοδοξίες σας.

Για τους Παρθένους, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες εμπεριέχουν νόημα για εσάς και μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε περισσότερο σταθερά εκεί που βρίσκεστε. Δώστε την ενέργειά σας σε δημιουργικά ενδεχόμενα και κυρίως σε ότι μπορεί να σας θρέψει συναισθηματικά.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και να πάρετε αποδοχή θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Ωστόσο λόγω των δύσκολων πλανητικών ενεργειών θα πρέπει να κάνετε ότι κάνετε με τακτ και με διπλωματική στάση παρά να απαιτήσετε ευθέως αυτό που δικαιούστε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η επικοινωνία μπορεί να είναι βοηθητική αν γνωρίζετε καλά τί είναι αυτό που θέλετε να φέρετε ως αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά και σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να το κάνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δημιουργηθούν δυναμικές. Η ευέλικτη στάση και η χαλαρή γλώσσα του σώματος είναι τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σας φέρνουν σε επαφή με πράγματα και καταστάσεις οι οποίες έχουν σημαντική αξία για εσάς. Αμφιβολίες μπορεί να λάβουν χώρα σχετικά, ωστόσο σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις είτε εσωτερικές είτε εξωτερικές.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη από χτες νωρίς το μεσημέρι στο ζώδιό σας σας βοηθά να κάνετε πράγματα τα οποία βοηθούν στην εικόνα και τη προβολή σας. Γίνετε παράδειγμα προς μίμηση μέσα από τα έργα και τις δράσεις σας. Αυτή η κίνηση θα σας ευεργετήσει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύετε.

Για τους Υδροχόους, μπορεί διάφορες σκέψεις σήμερα να σας αποθαρρύνουν αλλά θα πρέπει να σταθείτε καθαρά σε αντικειμενικά κριτήρια. Διανύουμε περίοδο εκλείψεων και συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο είναι αλήθεια πως πολλά πράγματα που σκέφτεστε να κάνετε θα μετατεθούν για λίγο αργότερα, χωρίς να μπορείτε να παρέμβετε με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να βοηθηθείτε με κάποιον σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις. Πάντα κρατώντας μικρό καλάθι, λόγω του Ερμή ανάδρομου, αλλά χωρίς να χάνετε ευκαιρίες.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΤΑΣΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑΣ 

Η Σελήνη σήμερα τετραγωνίζει τους Άρη/Ποσειδώνα οπότε μια σχετική ανυπομονησία μπορεί εύκολα να λάβει χώρα κατά την διάρκεια της ημέρας ιδιαίτερα προς το βράδυ, κάτι που συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο δεν υπόσχεται παραγωγικότητα. Ο αυτοέλεγχος και η διοχέτευση της ενέργειας σε δημιουργικές δραστηριότητες θα είναι μια καλή διέξοδος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, πολλές σκέψεις σήμερα τριβελίζουν το μυαλό σας και υπάρχει το ρίσκο να κάνετε δράσεις χωρίς να σκεφτείτε όλα τα δεδομένα. Καταγράψτε τις εμπνεύσεις σας ωστόσο προσπαθήστε να τις βάλετε σε δημιουργικές ράγες ώστε να αποδώσουν.

Για τους Ταύρους, ψυχικές φορτίσεις και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και θα σας ωθήσουν πιθανά να δράσετε περισσότερο παρορμητικά από ότι θα κάνατε εκ φύσεως. Προσπαθήστε να μην χάσετε την αντικειμενικότητά σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη ακόμη απέναντί σας συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας φέρνει προκλήσεις σε τομείς που η επαφή και η συνεργασία λαμβάνει χώρα. Αφήστε σημαντικές κινήσεις για μία άλλη στιγμή και ξεκουραστείτε από περιττές ανησυχίες.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε όσο περισσότερο αυτόνομα γίνεται ακόμη και να είστε με άλλους ανθρώπους ή συνεργάτες. Κάντε το δικό σας πλάνο και έχετε και εναλλακτικές σε περίπτωση που κάτι αλλάξει στην πορεία.

Για τους Λέοντες, δημιουργική ημέρα αν καταφέρετε να συνδυάσετε τις σκέψεις σας με τα συναισθήματά σας. Επίσης, θα πρέπει να μην κάνετε του κεφαλιού σας ή να μην βιάζεστε αν είστε σε συνεργασία με άλλους ανθρώπους γιατί ενδέχεται να υπάρξουν δυναμικές.

Για τους Παρθένους, μέχρι νωρίς το μεσημέρι οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι βοηθητικές για δράσεις που χρειάζονται οργάνωση και πλαίσιο. Οπότε, αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο προσδοκάτε να έχει συνέχεια, κάντε κινήσεις από το μεσημέρι και μετά.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία είναι αρκετά βοηθητική μέχρι νωρίς το μεσημέρι αρκεί να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Από το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να χρειαστεί να θέσετε όρια και πλαίσιο σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα.

Για τους Σκορπιούς, Προσπαθήστε σήμερα να συνδεθείτε με ότι ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και δώστε την ενέργειά σας μόνο προς αυτή την κατεύθυνση. Από νωρίς το μεσημέρι και μετά η κατάσταση σοβαρεύει με την έννοια πως αν έχετε μια εργασία να κάνετε καλό θα είναι να προτιμήσετε εκείνες τις ώρες.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιό σας μέχρι νωρίς το μεσημέρι σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα που επιθυμείτε παρά με υποχρεώσεις, οπότε επωφεληθείτε τα μέγιστα. Από το μεσημέρι και μετά είναι σημαντικό να προχωρήσετε με σύνεση και κυρίως με μεθοδικότητα.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά οπότε η αίσθηση του καθήκοντος θα αυξάνεται καθώς προχωρά η ημέρα. Ασχοληθείτε με ότι βοηθά τη προβολή σας και επωφεληθείτε από την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Υδροχόους, καλό θα είναι σήμερα να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα μέχρι νωρίς το μεσημέρι που υπάρχει η εύνοια. Από το μεσημέρι και μετά δώστε χώρο σε ότι σας ηρεμεί και κυρίως ότι σας ξεκουράζει σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Ιχθύες, μέχρι νωρίς το μεσημέρι ενδέχεται να είστε σε αναταραχή είτε από εργασίες που εκκρεμούν είτε από πράγματα που προκύπτουν ξαφνικά στο δρόμο σας. Δώστε τη πρέπουσα σημασία και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αποφορτίζει την ένταση της χθεσινής Έκλειψης, ωστόσο η σχέση της με τον Δία και απέναντι από τον Ερμή ανάδρομο ενισχύει την υπερβολή και το ρίσκο για λάθος ή γενικότερα παρορμητικές κινήσεις. Τρεις μετράμε και μία κόβουμε σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εμπνεύσεις και νέες ιδέες έρχονται βοηθητικά σε κάτι που στηρίζετε και θέλετε να αναπτύξετε. Ωστόσο, καλό θα είναι να λειτουργήσετε με ρεαλιστικές προσδοκίες, χωρίς υπερβολές ή ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Για τους Ταύρους, δείτε τα πράγματα σήμερα πιο σφαιρικά και μην σταθείτε σε λεπτομέρειες οι σκέψεις οι οποίες είναι αμφιβόλου προελεύσεως. Η δυναμική της χθεσινής Έκλειψης θα είναι ενεργή αρκετές ημέρες λόγω ότι σας επηρεάζει άμεσα γιαυτό θα πρέπει να είστε απόλυτα αντικειμενική/ός στις σκέψεις και τις δράσεις σας.

Για τους Διδύμους, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας και η Σελήνη σήμερα απέναντι δεν βοηθά καθόλου τις επαφές με ανθρώπους που συνδέεστε με τον οποιονδήποτε τρόπο. Δεν λέω να κλειστείτε στο σπίτι, ωστόσο λειτουργείστε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε αποφεύγοντας καταστάσεις οι οποίες υπάρχει το ενδεχόμενο να σας φορτίσουν.

Για τους Καρκίνους, μια δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα παίρνει χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας. Θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα παραγωγική και επεκτατική αν παραμείνετε εστιασμένη σε ότι αντικειμενικά μπορεί να εξελιχθεί αυτή τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η σημερινή ημέρα με ενέργεια και δυναμική για να ασχοληθείτε με κάτι που έχετε στη καρδιά σας. Μην αναλωθείτε σε πράγματα και καταστάσεις που δεν είναι της παρούσας φάσης ή που θα σας ρουφήξουν την ενέργεια χωρίς σημαντικό λόγο.

Για τους Παρθένους, αποφύγετε πολλές συζητήσεις και επαφές, ειδικά αν δεν είναι κάτι επείγον να γίνει άμεσα. Δώστε χώρο σε προσωπικά ζητήματα ωστόσο δράστε περισσότερο αυτόνομα και με κέντρο εσάς και τις ανάγκες σας. Οικογενειακά και εργασιακά θέματα αφήστε τα για σήμερα και αύριο στην άκρη.

Για τους Ζυγούς, επαφές και σχέσεις σήμερα μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες πάνω σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις. Λόγω των πλανητικών δεδομένων κρατήστε μικρό καλάθι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και ευκαιρίες.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να το κάνετε με όρεξη και προσαρμοστική διάθεση. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά και αξίες γενικότερα. Με αυτούς τους τομείς καλύτερα να ασχοληθείτε σε λίγες ημέρες.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει ενέργεια και σθένος να ασχοληθείτε με ότι είναι σημαντικό για εσάς και κυρίως την προβολή σας. Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σας δεν λειτουργεί βοηθητικά κυρίως σε τομείς που συνδέεστε ή συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους, οπότε κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε πολύ σημασία σε ότι ακούτε ακόμη και σε συγκεκριμένες σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας. Καλό θα είναι να σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα και ότι γνωρίζετε καλά και υπάρχουν αποδείξεις. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας γεμίσει αμφιβολίες ή να σας μπερδέψει.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά θέματα ενεργοποιούνται σήμερα και μπορείτε να είστε μέρος αυτών με επιτυχία. Αφεθείτε στη ροή, γιατί είναι σίγουρο πως είστε σε θέση να κατανοήσετε πότε χρειάζεται να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά και πότε καλό θα είναι να παραμείνετε εκεί που είστε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι βοηθητικά για δράσεις που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα γιαυτό προχωρήστε με σύνεση. Ειδικότερα θέματα που αφορούν την εργασία ή το σπίτι σας καλό θα είναι να τα αφήσετε λίγες ημέρες, χωρίς να τους δώσετε ιδιαίτερη σημασία.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Στις 15 Μαΐου 2022 ο Ήλιος από τις 24° 50’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα αυξήσει την ευαισθησία και την συμπόνια μας προς τους άλλους. Θα μπορέσουμε να ταυτιστούμε συναισθηματικά με την όποια ψυχική κατάσταση των άλλων ανθρώπων και με τον τρόπο αυτό να κατανοήσουμε, τόσο την συμπεριφορά τους, όσο και τα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά. Βέβαια, κάτι τέτοιο απαιτεί από εμάς μια σύμπραξη μεταξύ των προσωπικών, συναισθηματικών αλλά και γνωστικών μας λειτουργιών. Αυτά θα μας επιτρέψουν, πριν από όλα, να αναγνωρίσουμε τη δική μας συναισθηματική κατάσταση έτσι ώστε να αλληλεπιδράσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τους όποιους άλλους και να δούμε τις σχέσεις μας να ευδοκιμούν.

 

Μπορούμε λοιπόν με την όψη αυτή να αποφασίσουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με φιλανθρωπικές οργανώσεις, με τη φροντίδα του περιβάλλοντος ή να κάνουμε πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν, τόσο τη δική μας ζωή, όσο και των άλλων. Αυτή είναι, επίσης, μια ιδανική στιγμή για να εκφράσουμε την πιο φιλάνθρωπη και ιδεαλιστική πλευρά μας εξυπηρετώντας και φροντίζοντας τους άλλους. Θα μπορούσαμε να γίνουμε μέλος μιας περιβαλλοντολογικής ομάδας ή μιας ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσουμε μια ώθηση στην αυτοεκτίμησή μας και την προσωπική μας ικανοποίηση.

Αυξημένη όμως θα είναι και η φαντασία μας, όπως επίσης και οι καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Θα μας τραβήξουν, λοιπόν, περισσότερο θέματα σχετικά με την δημιουργικότητά μας και θα νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε πράγματα που θα μας κάνουν περισσότερο χαρούμενους ενώ, ταυτόχρονα, θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο. Αυτό μπορεί να είναι ένα κείμενο, μια εργασία, ένα καλλιτέχνημα, ένα προϊόν και πολλά άλλα.

Η όψη αυτή θα τονίσει την ενεργητική μας φαντασία, δηλαδή την ικανότητά μας να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερό μας κόσμο και, όχι μόνο να κάνουμε τέχνη στοιχεία που παίρνουμε από τα όνειρα και τις φαντασιώσεις μας που υπάρχουν ακόμα και στο ασυνείδητό μας, αλλά και να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι στεναχώριες μας υπάρχουν γιατί δεν έχουμε την δύναμη να διαχωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό από τις καθημερινές μας εμπειρίες που φτιάχνουν διάφορα παροδικά «εγώ» τα οποία είναι ξεκάθαρα βασισμένα στο συναίσθημα. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει μέσα από την επίγνωση, δηλαδή την ακριβή συναίσθηση της πραγματικότητας, να πάρουμε πολύτιμες γνώσεις σε σχέση, τόσο με τον ίδιο μας τον εαυτό, όσο και με τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή. Μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε και το ίδιο μας το μέλλον καθώς μπορούμε να βάλουμε στόχους, να κάνουμε όνειρα και να τα δούμε να πραγματοποιούνται καθότι μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας.

Τέλος, η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας γιατί η καθημερινότητα μας εξαντλεί. Έτσι, θα αναζητήσουμε μια ανάπαυλα, μια χαλάρωση αλλά και θα φροντίσουμε να βάλουμε, εκτός από τον καλό ύπνο, την ήπια σωματική άσκηση και την υγιεινή διατροφή στη ζωή μας καθώς όλα αυτά συμβάλουν στην δημιουργία, όχι μόνο μιας καλύτερης διάθεσης αλλά και ποιότητας ζωής.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;
Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή : Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να ακούσετε το ένστικτό σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Βαδίστε με περίσσεια αυτοπεποίθηση και, σε περίπτωση που αμφιταλαντευτείτε ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημά σας, ακολουθήστε την διαίσθησή σας. Έτσι, όχι μόνο θα αποφύγετε περίεργες ή ακόμα και άσχημες καταστάσεις, αλλά να είστε σίγουροι ότι γεγονότα θα αποκαλύψουν και κάποιο παρασκήνιο, ίσως ακόμα και στο εργασιακό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και ευδιαθεσία καθώς οτιδήποτε ήταν, ως ώρας, μπλοκαρισμένο τώρα απεμπλέκεται και η ενεργή ροή των πραγμάτων αποκαθίσταται προσφέροντάς σας ικανοποίηση. Θα υπάρξουν κοινωνικές, φιλικές αλλά ακόμα και επαγγελματικές επαφές που θα έχουν θετική επίδραση καθώς θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσουν να ατενίσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία και χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς σε ό,τι αφορά συζητήσεις κάτω από το τραπέζι που έχουν σχέση με μια καινούργια επαγγελματική σας πραγματικότητα. Οτιδήποτε σας απογοήτευσε, μπορείτε να το αφήσετε πίσω και να ατενίσετε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία. Επίσης, ενισχύστε την ψυχολογία σας μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και επαφές με φίλους και γνωστούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας κάνει ιδιαίτερα καλό το να ανοιχτείτε κοινωνικά και να κάνετε γνωριμίες γιατί το σίγουρο είναι ότι οι επαφές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Επιπλέον, αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να έρθετε ξανά σε επαφή με φίλους και γνωστούς με τους οποίους έχετε καιρό να βρεθείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές έτσι ώστε να γεμίσετε τις συναισθηματικές σας μπαταρίες.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά σας ανοίγματα καθώς, τόσο οι τρέχουσες συνθήκες, όσο και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας θα δημιουργήσουν ένα θετικό πλαίσιο μέσα στο οποίο με επιτυχία θα κινηθείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανανεωθείτε και, αφήνοντας πίσω τις όποιες ανασφάλειες, θα νιώσετε ενθουσιασμό και ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια, τρόπον τινά, ανοίγματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή, τα οποία και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε πάση θυσία. Σε ό,τι αφορά τη καριέρα σας, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να βγείτε από κάποιες αρνητικές, κυρίως για τα οικονομικά σας, καταστάσεις. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα νιώσετε ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σας ή θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα αισθηματική γνωριμία οι αδέσμευτοι.


ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι η τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα είναι μια πηγή άγχους για εσάς αυτό το διάστημα. Ωστόσο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για μια νέα επαγγελματική συμφωνία που θα αναβαθμίσει τα εισοδήματά σας και θα σας επιτρέψει να καλύψετε οικονομικές σας υποχρεώσεις. Επίσης, θα σας απασχολήσει η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας καθώς θα βρείτε λύσεις κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήστε πίσω σας όποια σχέση, είτε προσωπική, είτε επαγγελματική, δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Δεδομένου ότι ο καθένας από εμάς οφείλει, κυρίως, στον εαυτό του να εξελιχθεί, καλό είναι να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους και καταστάσεις που μας βοηθούν να προχωρήσουμε και να αναπτυχθούμε. Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται, λοιπόν, στο διάβα σας και μια νέα ελπιδοφόρα εποχή ξεκινάει για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και, είτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε ό,τι επιδέχεται βελτίωση, είτε να ψάξετε για κάτι άλλο που μπορεί να πάει την καριέρα σας ένα βήμα παραπέρα. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να οργανώσετε το χρόνο σας καλύτερα έτσι ώστε να βρείτε χρόνο για τους οικείους σας και να κάνετε ακόμα πιο όμορφη την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βελτιωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις μέσα από εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις περί συντροφικότητας και συναισθηματικής αμοιβαιότητας. Αφήστε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει για το τι είναι σωστό να κάνετε και δείξτε αγάπη, στοργή και κατανόηση των αναγκών των, όποιων, άλλων της ζωής σας καθώς και εσείς από αυτούς θέλετε να σας φερθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να βγείτε από την ανασφάλεια και να δείτε το μέλλον σας με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Θα έχετε κάποιες νέες και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που αξίζουν την προσοχή σας. Επίσης, θα νιώσετε πιο κοντά συναισθηματικά με τα μέλη της οικογένειάς σας ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα ασχοληθείτε με μια ανακαίνιση κατοικίας ή αγορά επίπλων.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή ζητά από εσάς να εμπιστευτείτε την εσωτερική σας φωνή και να βαδίσετε με γνώμονα την προσωπική σας ηρεμία και γαλήνη. Θα βρείτε λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα που σας έχουν ταλανίσει συναισθηματικά και ψυχολογικά και θα αξιοποιήσετε, ακόμα και επαγγελματικά, κάποιες νέες γνωριμίες. Ένα ταξίδι θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην καρδιά σας. Αν, ωστόσο, δεν μπορείτε να το πραγματοποιήσετε ακόμα, βρείτε άλλους τρόπους για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

https://www.myastro.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ/ΣΚΟΡΠΙΟΥ 

Συναισθηματικά κυρίως θέματα των τελευταίων 6 μηνών κινητοποιούνται αυτή την στιγμή ώστε να βρεθεί μια δημιουργική διέξοδος. Οι εσωτερικές εντάσεις καθώς και οι εξωτερικές πιέσεις μπορεί να οδηγούν σε συγκρούσεις κυρίως λόγω της συμμετοχής του Κρόνου στην συγκεκριμένη Έκλειψη και θα χρειαστεί να βρούμε τρόπους να εξαλείψουμε ότι δημιουργεί δυσαρμονία. Η συμμετοχή του Άρη με τον Ποσειδώνα θα μας δώσει το απαραίτητο σθένος και να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας αποδεχόμενοι κάθε πρόκληση η οποία μπορεί να λάβει χώρα. Λίγο περισσότερο προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις χωρίς την απαραίτητη σκέψη, λόγω του Ερμή ανάδρομου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη σας βάζεις την διαδικασία να σκεφτείτε αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν στο εδώ και τώρα της ζωής σας. Τομείς που σχετίζονται με τα κοινωνικά, τα οικονομικά και γενικότερα ότι έχει αξία για εσάς χρειάζονται ένα είδος ανανέωσης. Κρατήστε με οποιονδήποτε τρόπο την αυτοεκτίμησή σας ψηλά.

Για τους Ταύρους, οι Εκλείψεις σας επηρεάζουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σας έχουν σε εγρήγορση. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη σας επηρεάζει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο γιαυτό θα πρέπει να δείτε με ηρεμία και ίσως σε λίγες ημέρες (όχι σήμερα) ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις έχει φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας και σε συνδυασμό με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη δεν είναι ότι καλύτερο να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά πράγματα. Απεναντίας, δώστε χώρο και ενέργεια μόνο σε ότι σας κάνει να νιώθετε χαρά ή τουλάχιστον δεν σας επιβαρύνει σε ψυχικό κυρίως επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την εργασία και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ακόμη και αν ξαφνικά εμπόδια σας κρατούν πίσω από όνειρα και προσδοκίες δώστε χώρο και κυρίως χρόνο σε κάτι που σας ηρεμεί και ασχοληθείτε ξανά με τα τρέχοντα σε λίγες ημέρες.

Για τους Λέοντες, σημαντικά πράγματα τα οποία είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή θέλετε να τα εξαλείψετε και διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας. Καλό θα είναι να επιλέξετε την πιο ορθή, όχι την πιο σύντομη. Κάποιες διαδικασίες χρειάζονται τον δικό τους χρόνο για να ολοκληρωθούν. Θέματα σπιτιού προχωρήσετε τα χαλαρά.

Για τους Παρθένους, παρόλο που διανύετε μία περίοδο που ένα πέπλο κινείται πάνω από τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, σήμερα αυτός ο τομέας μπορεί να σας φανεί με κάποιον τρόπο χρήσιμος. Νέες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται στο μυαλό σας και μπορείτε να τις μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους, αρκεί να επιλέξετε τους κατάλληλους. Προσοχή σχέσεις με συγγενείς.

Για τους Ζυγούς, διάφορα θέματα και δραστηριότητες είναι ανοιχτές ζητώντας την προσοχή σας, την γνώμη σας και την εκτίμησή σας. Με λίγα λόγια πολλά πράγματα περνούν από το χέρι σας αυτή την περίοδο τα οποία όχι πάντα εύκολα διαχειρίσιμα. Η ανάγκη να πάρετε την επιβράβευση που σας αξίζει κινητοποιείται έντονα σήμερα με την Σεληνιακή Έκλειψη ωστόσο θα ήταν σωστό να περιμένετε λίγες ημέρες πριν «απαιτήσετε» αυτό που δικαιούστε.

Για τους Σκορπιούς, η Έκλειψη σας επηρεάζει άμεσα και μαζί με εσάς και τους τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε φιλικό είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. Το να αφήσετε στην άκρη ότι σας βαραίνει ψυχικά και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας εκφράζει και γεννά νέα δημιουργικά ενδεχόμενα είναι η άλλη πλευρά της σημερινής Έκλειψης οπότε συντονιστείτε με αυτή την δημιουργική πλευρά της.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής απέναντί σας δεν λειτουργεί βοηθητικά σε τομείς που σχετίζεστε ή συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους και η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη επιδεινώνει αυτή την κατάσταση. Επειδή οι σκέψεις σας δεν είναι ξεκάθαρες, καλό θα είναι πριν την όποια απόφαση πάρετε, να τις ταξινομήσετε πρώτα με ηρεμία και προσοχή.

Για τους Αιγόκερους, σε κοινωνικό επίπεδο, όνειρα και προσδοκίες συγκεντρώνεται η ενέργεια της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης ζητώντας να ασχοληθείτε ενεργά και δυναμικά μόνο με ότι σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σας φέρνει απολαβές είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Οτιδήποτε άλλο, αυτή τη στιγμή, καλό θα είναι να το αφήσετε στην άκρη.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος στο ζώδιό σας είναι ενεργή πλανητική δυναμική στο σκηνικό της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης γιαυτό θα πρέπει να είστε χαλαρή/ός και κυρίως ευέλικτη/ος στις καταστάσεις που κινητοποιούνται αυτές τις ημέρες. Η συγκεκριμένη Έκλειψη ενεργοποιεί πολλούς τομείς με κέντρο εσάς αλλά το κύριο μοτίβο είναι ένα. Να αφήσετε στην άκρη ότι δεν λειτουργεί πια αποτελεσματικά στη ζωή σας.

Για τους Ιχθύες, η έμφυτη μεταβλητότητά και προσαρμοστικότητά σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες ιδιότητες σήμερα λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης. Μπορείτε πολύ εύκολα και ευέλικτα να κινηθείτε ανάλογα τις περιστάσεις και να προφυλάξετε τα «μυστικά» σας. Δυνατά όνειρα και εμπνεύσεις μπορούν να σας φέρνουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο/Έκλειψη, η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από τον Ουρανό και σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο φέρνει αναστάτωση. Η σύγκρουση μεταξύ συναισθημάτων και λογικής καθώς και η αίσθηση δυσαρέσκειας ή απογοήτευσης θα είναι στο μενού της ημέρας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, γενικότερα θα πρέπει να κινηθείτε κάνοντας σταθερά βήματα λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να σας κάνουν περισσότερο άκαμπτη/ο και ισχυρογνώμον, κάτι που θα δυσκολέψει κάθε διαδικασία.

Για τους Ταύρους, λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο/Έκλειψη απέναντί σας τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα φουσκωμένα επηρεάζοντας κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Οποιοσδήποτε τομέας έχει το στοιχείο της «σύνδεσης» καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος και συγκαταβατική/ός.

Για τους Διδύμους, οι ανάγκες σας πολλές αυτές το διάστημα και θα είναι δύσκολο να τις ικανοποιήσετε όλες με τον τρόπο που θέλετε. Δώστε τη δυναμική σας όπου υπάρχει περιθώριο εξέλιξης και αφήστε ότι σας φορτίζει για λίγες ημέρες καλύτερα στην άκρη.

Για τους Καρκίνους, μπορεί ο κόπος που καταβάλετε αυτή τη περίοδο να είναι αρκετός ωστόσο αξίζει να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Είναι σημαντικό να έχετε μία αίσθηση πληρότητας, με την έννοια πως εσείς κάνετε ότι περνά από το χέρι σας και αφήστε τους άλλους να πιστεύουν ότι θέλουν. Δεν θα πρέπει να σας αφορά η δική τους γνώμη.

Για τους Λέοντες, δύσκολες ημέρες αυτές που διανύετε όχι μόνο λόγω του ανάδρομου Ερμή αλλά και λόγω της αυριανής Πανσελήνου/Έκλειψης. Τα συναισθήματα είναι σε αναβρασμό και εσείς θα πρέπει να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας ώστε να νιώσετε σε ισορροπία.

Για τους Παρθένους, σήμερα (και αύριο) δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους, το εμπόριο ή κάποια μετακίνηση που χρειάζεται να κάνετε. Οι σκέψεις σας είναι πολλές και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να τις εμπεριέχετε όλες με επιτυχία. Καλύτερα θα ήταν να θέσετε προτεραιότητες.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από οικονομικά ζητήματα, αξίες, κτήσεις και ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Προχωρήστε κάνοντας χαλαρά βήματα και εξετάστε τα πράγματα όσο επιφανειακά γίνεται. Δεν είναι καλή ημέρα για πολύ σημαντικές δράσεις ειδικά αν πρόκειται για το μέλλον σας.

Για τους Σκορπιούς, είστε στο επίκεντρο των πλανητικών δραστηριοτήτων μιας και η αυριανή Έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας. Θέστε τα όριά σας, βάλτε τα πράγματα στη θέση τους, εκεί που ανήκουν, ωστόσο κάντε το με ευαισθησία, τακτ και το χέρι στη καρδιά. Είναι σημαντικό για εσάς να είστε σε ψυχική ηρεμία γιαυτό φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία σας δίνουν χαρά και κυρίως σας ηρεμούν. Οτιδήποτε άλλο αφήστε το στην άκρη για λίγες ημέρες.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις αλλά και ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και αύριο, κάτι για το οποίο πρέπει να είστε ενήμερη/ος ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις πιο σωστά. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο, λειτουργήστε με όσο περισσότερη ευελιξία μπορείτε.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και εσείς νιώθετε πως πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα. Είναι αλήθεια πως δεν σας αρέσει να αφήνετε εκκρεμότητες ωστόσο δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για δραστικές λύσεις και δράσεις. Σκεφτείτε καλά όλα τα δεδομένα και κινηθείτε με ευελιξία και χάρη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αναβάλλετε τα σχέδιά σας μέχρι αρχές Ιουνίου, αν υπάρχει αυτό το περιθώριο.

Για τους Υδροχόους, το πλανητικό φορτίο είναι ιδιαίτερα έντονο σήμερα και αύριο επηρεάζονται ιδιαίτερα τομείς που είναι σημαντικοί για εσάς αυτή τη περίοδο. Μια άκαμπτη στάση δεν θα είναι βοηθητική, απεναντίας ενδέχεται να σας απομακρύνει από τον στόχο σας. Δοκιμάστε μία οδό πιο ευέλικτη και κυρίως προσαρμοστείτε εσείς στα νέα δεδομένα.

Για τους Ιχθύες, σκέψεις και φόβοι μπορεί να σας κρατήσουν λίγο πίσω σήμερα ιδιαίτερα αν είστε στην διαδικασία να κάνετε πράγματα με έντονη δραστηριότητα. Καλό θα είναι να χαλαρώσετε του ρυθμούς σας και να δράσετε πιο δυναμική αφού περάσουν λίγες ημέρες.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Οι αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου 14 ως 15/5/2022.
Ορφέας Δούκας
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 14 ως 15 Μαΐου 2022. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από 14 ως 15 Μαΐου 2022
Καλό σαββατοκύριακο, αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι μου! Το Σάββατο έρχεται να ενισχύσει το συναίσθημα και την ευαισθησία μας, ενώ προτεραιότητά μας θα είναι να νοιώσουμε ασφάλεια και θαλπωρή μέσα από τις σχέσεις μας. Επιπλέον, καταφέρνει να ανανεώσει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, βελτιώνοντας την επικοινωνία ανάμεσα στα ζευγάρια και αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον με νέες, πρωτότυπες και γεμάτες φαντασία δράσεις!

Η Κυριακή μας βοηθά να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε ρομαντικές κι αισθησιακές στιγμές με το ταίρι μας, να φλερτάρουμε οι αδέσμευτοι, αλλά και να αναζητήσουμε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος, που θα επαναφέρουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις μας. Θέλουμε να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε το φλερτ, να κάνουμε νέες γνωριμίες αλλά και να χαρούμε τον έρωτα με γενναιοδωρία και χωρίς… μικροπρέπειες!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένο μου Κριαράκι, το διήμερο δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αφού κάποια οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Ευτυχώς το Σάββατο θα ενισχύσει την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητά σου κι έτσι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Άλλωστε η διάθεσή σου θα ανέβει, και μαζί της θα ανέβουν και η αυτοπεποίθησή σου, η κοινωνικότητά σου και η γοητεία σου!

Και φυσικά, η Κυριακή προβλέπεται άκρως αισθησιακή και… διασκεδαστική, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε στους αδέσμευτους! Αν βέβαια έχεις ήδη μια σχέση, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο και να μην αφήσεις μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου να δημιουργήσει εντάσεις! Βγείτε έξω μαζί, συναντήστε κοινούς φίλους, διασκεδάστε, και είναι σίγουρο πως όλες αυτές οι κοινές εμπειρίες θα λειτουργήσουν σαν… αφροδισιακό, όταν θα βρεθείτε μόνοι! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αφέσου στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο άτομο! 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα από τα πιο αισθησιακά σαββατοκύριακα της ζωής σου προβλέπεται να είναι αυτό, αγαπημένε μου Ταύρε! Θα ενισχύσει η φαντασία, η πρωτοτυπία και ο αυθορμητισμός σου. Θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου και θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά, ενώ εσύ που είσαι αδέσμευτος/η δεν θα χάσεις καμιά ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Και φυσικά, με τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, δεν αποκλείεται να συναντήσεις και το άτομο, που θα σε βάλει κι εσένα στο κλαμπ των… δεσμευμένων!

Η Κυριακή βεβαίως, φέρνει στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά θέματα, που θα ζητούν άμεση επίλυση. Ακόμη όμως κι αν δεν συμβεί αυτό, καλό θα είναι να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς ή να οργανώσεις την εβδομάδα που έρχεται! Οι όψεις της Κυριακής δεν ευνοούν την επικοινωνία και φυσικά, δεν θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις κάποιες νέες γνωριμίες ή να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σαββατοκύριακό σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αγαπημένε μου Δίδυμε. Το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου, αφού θα ρίξει τη διάθεσή σου. Ευτυχώς που η μέρα σε ανεβάζει ψυχολογικά, βελτιώνοντας και τις σχέσεις σου, ενώ τονίζει και την κοινωνικότητά σου! Έτσι, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να βγεις με φίλους και να κάνεις νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την αγάπη σας!

Η Κυριακή βελτιώνει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου, ωστόσο οι όψεις ημέρας απαιτούν προσοχή από την μεριά σου. Γιατί, ενώ θα έχεις έντονη διάθεση για επικοινωνία, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις και κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, που στην ουσία θα είναι άνευ λόγου! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να ακτινοβολείς και να γοητεύεις, αλλά ίσως να μην μπορέσεις να… συνεννοηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αγαπημένε μου Καρκίνε! Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου θα είναι στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Είτε έχεις σχέση είτε όχι πάντως, το σίγουρο είναι πως το σαββατόβραδό σου θα είναι… καυτό, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις!

Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει και θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Καλό θα είναι να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και να αποφύγεις τους καυγάδες με το ταίρι σου για χρηματικά ζητήματα, γιατί μπορεί να φέρεις τη ρήξη μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να δεις με καχυποψία μια νέα γνωριμία που σε πλησιάζει κι αυτό δεν θα σε βοηθήσει να την εξελίξεις…

ΛΕΩΝ

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα, αγαπημένε μου Λέοντα! Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Και με την… αυξημένη σου libido, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καυτές στιγμές μαζί του! Βεβαίως, η Κυριακή θέλει λίγη προσοχή, γιατί οι όψεις θα φέρουν ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, αλλά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, είναι σίγουρο πως δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου!

Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, είναι πολύ πιθανό μετά από αυτό το διήμερο να… αλλάξεις κατηγορία! Η γοητεία σου δεν κρύβεται όπως και η κοινωνικότητά σου, και έχεις την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους όπου κι αν βρεθείς! Απόλαυσε τα φλερτ και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο άτομο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την μοναχική ζωή! Ωστόσο, την Κυριακή πρόσεξε λίγο να μην εκδηλώσεις υπερβολικά εγωκεντρική στάση, για να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σάββατο αγαπημένε μου Παρθένε, σε φέρνει στο προσκήνιο και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σου αυτό το σαββατοκύριακο! Είσαι η ψυχή της παρέας, η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητά σου σε ωθούν να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Για σένα λοιπόν, προβλέπεται ένα καυτό σαββατόβραδο, καθώς δεν θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει! Την Κυριακή βεβαίως, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα…

Το ίδιο ισχύει και για σένα που ήδη έχεις μια σχέση! Η διασκέδαση δεν έχει όρια με το ταίρι σου το Σάββατο, με το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. Την Κυριακή ωστόσο, καλό θα είναι να μην αφήσεις το μυαλό σου να πλέξει σενάρια που δεν ισχύουν και να μην εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις μια απόσταση μεταξύ σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος… 

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί αυτό το Σάββατο αρχικά να σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα, αγαπημένε μου Ζυγέ, όμως όλα αλλάζουν! Και ειδικά την Κυριακή, αν είσαι δεσμευμένος/η αφήνεις στην άκρη την καριέρα σου και βάζεις ως προτεραιότητα τη σχέση σου, που ίσως τις τελευταίες μέρες την είχες παραμελήσει. Με τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά, ενώ το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει, κάνοντας το κρεββάτι σας να παίρνει φωτιά! Μπορεί η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να βγεις και να συναντήσεις φίλους, όμως δεν θα αφήσεις το ταίρι σου απ’ έξω και έτσι όχι μόνο θα περάσεις τέλεια, αλλά θα κάνεις ακόμα πιο ισχυρό το δεσμό σου!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα μείνεις λεπτό μέσα, να… κλαις τη μοίρα σου! Θα βγεις με φίλους, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και θα… ερωτευτείς! Μέσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν, κρύβεται ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά, μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να συναντήσεις το… άλλο σου μισό, και έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να το αναγνωρίσεις! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτό το σαββατοκύριακο θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Έτσι λοιπόν, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσεις με το ταίρι σου μια κοντινή εκδρομή, αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δεν θα σε πάρει από κάτω! Μια απλή βόλτα ή μια κοινή δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δυο, θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Αν κρατήσεις τα θετικά σου συναισθήματα και την Κυριακή είναι σίγουρο πως θα περάσεις ένα υπέροχο διήμερο!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα απολαύσεις τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! Η γοητεία σου έλκει τα φλερτ σαν μαγνήτης και είναι πολύ πιθανόν κι εσύ με τη σειρά σου να γοητευτείς από ένα πρόσωπο, που έχει έντονη διαφορετικότητα από σένα και σε εξιτάρει! Αφέσου χωρίς ενδοιασμούς στο ερωτικό παιχνίδι ειδικά το σαββατόβραδο, γιατί την Κυριακή ίσως να σε απασχολήσουν θέματα καριέρας και αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου… 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα απολαύσεις ένα σαββατόβραδο γεμάτο πάθος, ενώ κι ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δυο μπορεί να ανεβάσει τη libido σου στα ύψη, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας! Βεβαίως, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο την Κυριακή, που ενισχύει την καχυποψία σου, για να αποφύγεις τις… παρεξηγήσεις!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, όσο κουρασμένος/η κι αν νοιώθεις από την εβδομάδα που πέρασε, μην κάνεις το λάθος να μείνεις μέσα! Ειδικά την Κυριακή, βγες με φίλους να διασκεδάσεις, γιατί κάπου εκεί έξω σε περιμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το Σάββατο είναι η ιδανική μέρα για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις με το ταίρι σου μια υπέροχη μέρα, διασκεδαστική αλλά και… ερωτική! Θα το ενθουσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, αλλά κι εκείνο θα ανταποκριθεί θετικά ακόμα και στην πιο τρελή σου ιδέα, κάτι που σίγουρα θα φουντώσει και το πάθος μεταξύ σας! Την Κυριακή βεβαίως, καλό θα είναι να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις μαζί του, γιατί η επικοινωνία δεν θα είναι το πιο δυνατό σου σημείο…

Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η καλύτερα να επιλέξεις το σαββατόβραδο για να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις. Οι όψεις του Σαββάτου ανεβάζουν την ακτινοβολία σου στα ύψη και είναι σίγουρο ότι θα έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου! Και δεν αποκλείεται καθόλου τώρα να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα σε συντροφεύει για καιρό… 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτό το διήμερο τα αισθηματικά σου θα είναι προτεραιότητα για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σου θα πάρουν το πάνω χέρι και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα οδηγήσει σε… ανομολόγητες στιγμές πάθους με το ταίρι σου! Ωστόσο, καλό θα είναι την Κυριακή να προσέξεις λίγο, γιατί ίσως να προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που θα μπορούσες να αποφύγεις!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προτίμησε την Κυριακή για να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες! Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που θα φέρει άφθονα φλερτ και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Αφέσου στο παιχνίδι και απόλαυσέ το, όμως μην βιαστείς να δεσμευτείς, να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον ή να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, το Σάββατο η δημιουργικότητά σου αλλά και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας και το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και… ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα! Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένα από αυτά να σε ξεσηκώσει τόσο, που να θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του λίγο… παραπέρα!

Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει και θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που θα σε κουράσουν και ίσως να σε εκνευρίσουν… Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου βεβαίως, οπότε αν έχεις σχέση καλό θα είναι να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να δεις και το ταίρι σου, που θα μπορέσει να σε ηρεμήσει, με τον τρόπο που… μόνο εκείνο ξέρει! https://www.zwdia24.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.