Ιουνίου 02, 2020

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Εφόσον έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, σχετικά με το πως θα θέλατε να εξελιχθεί η ερωτική και αισθηματική σας ζωή, καλό θα ήταν στο στενό οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο, να μην επιτρέπετε να κάνουν σχόλια ή κριτική πάνω σε αυτή. Εάν είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, ίσως να δεχτείτε πιέσεις για ένα καλοπροαίρετο “προξενιό”, από φίλους ή συγγενείς. Μην προκαταβάλλεστε εάν δε δοκιμάσετε την τύχη σας αλλά και μην πείτε αμέσως το “δέχομαι”.

Ταύρος

Αν υπάρχει κάποιο πλάσμα που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά αλλά δεν έχετε βρει τον τρόπο να το πλησιάσετε περισσότερο, μάθετε πράγματα για τον κύκλο του, και στην ανάγκη, βάλτε κάποιο κοινό σας φίλο ή γνωστό να σας φέρει σε επαφή. Καμιά φορά ο έρωτας χρειάζεται κι αυτός τους μεσολαβητές. Εάν η σχέση σας έχει ανάγκη ανανέωσης, κανονίστε με το σύντροφό σας μία μικρή εκδρομή μία απόδραση για δύο. Σίγουρα θα σας αναζωογονήσει.

Δίδυμοι

Κάποιος φίλος ήρθε απόψε απ τα παλιά, είναι ένα τραγούδι που θα μοιάζει με αυτό που σας συμβαίνει ή θα σας συμβεί. Ξαφνικές αναπάντεχες και χαρούμενες συναντήσεις, θα κάνετε με ανθρώπους που υπήρξαν παρόντες ένα φεγγάρι της ζωής σας και που για διάφορους λόγους απομακρυνθήκατε. Έτσι λοιπόν, μέσα από μια τέτοια φιλία, ίσως προκύψει ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας. Όλα αλλάζουν έτσι και οι διαπροσωπικές σχέσεις από το παρελθόν.

Καρκίνος

Είναι πολύ καλές οι συμβουλές που μπορούν να σας δώσουν κάποιοι άνθρωποι δικοί σας, που σας αγαπούν και τους εμπιστεύεστε. Όταν όμως τους επιτρέπετε να αναμειγνύονται στα αισθηματικά ή στα ερωτικά σας, τότε τους δίνετε δικαιώματα που δεν χρειάζεται να έχουν. Ίσως σήμερα η κριτική που θα ασκήσει δικός σας άνθρωπος για το σύντροφό σας ή για το άτομο που ενδιαφέρεστε, να σας αλλάξει γνώμη, πράγμα που θα είναι λάθος αν το επιτρέψετε.

Λέων

Με περισσότερη διάθεση να μπείτε σε καινούργιους κύκλους ανθρώπων, να δικτυωθείτε κοινωνικά να κάνετε νέες επαφές και συνεργασίες, θα βρίσκεστε τις ημέρες αυτές, σε μια εγρήγορση. Ασφαλώς και θα κερδίζετε τις εντυπώσεις, αφού άλλωστε είσαστε ερωτεύσιμα πλάσματα. Φαίνεται λοιπόν ότι θα ακούσετε μία ερωτική εξομολόγηση, από έναν άνθρωπο που δεν το περιμένατε. Αν είστε μόνοι, δε χάνετε τίποτα με το να δοκιμάσετε την τύχη σας.

Παρθένος

Σήμερα είστε περισσότερο ευαίσθητοι σε ότι ακούτε και ότι σας λένε. Μάλλον η ψυχολογία σας θα τείνει να επηρεαστεί αρνητικά. Απωθημένα που έχουνε μείνει μέσα σας καιρό, θα ζητούν επίμονα εκτόνωση, σε τέτοιο βαθμό που θα σας προκαλούν δυσθυμία. Αποφύγετε να λύσετε σήμερα θέματα που απασχολούν τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Και αν κάποιος άνθρωπος που ενώ τον επιθυμείτε σας δείξει δύσκολη συμπεριφορά, καλύτερα να τον αποφύγετε.

Ζυγός

Δε θα είναι αδικαιολόγητο να ξεσπάτε μερικές στιγμές σήμερα, αφού έχετε υποστεί συναισθηματικές και όχι μόνο πιέσεις. Όμως για ότι κι αν αισθάνεστε, μιλήστε με το σύντροφό σας και λύστε με διάλογο τα θέματα που έχουν προκύψει. Εάν είστε μόνοι, οι παρεμβάσεις κάποιου δικού σας ανθρώπου, στην ερωτική σας ζωή, θα σας ενοχλήσουν με αποτέλεσμα να επέλθουν ρήξεις μεταξύ σας και να χαλάσει μια σχέση ετών. Προσέξτε το.

Σκορπιός

Έχετε πολλές πιθανότητες τις ημέρες αυτές, να επιτύχετε μία ερωτική επανασύνδεση, εάν αυτό επιθυμεί η καρδιά σας το διάστημα αυτό. Χρειάζεται όμως στην επαφή σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να αποσιωπήσετε σημεία του χαρακτήρα σας, που στο παρελθόν τον είχαν ενοχλήσει και αποθαρρύνθηκε να συνεχίσει τη σχέση του μαζί σας. Όπως η ζήλια και η κτητικότητα, η χειριστική πολλές φορές στάση απέναντί του και ότι πηγάζει από την ανασφάλειά σας.

Τοξότης

Το διάστημα αυτό διευρύνεται κι άλλο ο κύκλος των γνωριμιών σας ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε και με μια νέα δραστηριότητα. Φίλοι σας παρασύρουν να κάνετε καινούργια πράγματα και σας φέρνουν σε επαφή, με πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ίσως κάποιο από τα πρόσωπα αυτά, να σας κάνει να θέλετε να το πολιορκήσετε ερωτικά, προκειμένου να ξεφύγετε από τη μνήμη μίας πρώην ερωτική σας σχέσης στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή.

Αιγόκερως

Ο έρωτας και η αγάπη ζητούν εγγυήσεις και κάθε στιγμή την επιβεβαίωση των συναισθημάτων μας. Έτσι λοιπόν ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, πιθανόν να σας πιέσει να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά αλλά με τα δικά του κριτήρια και τρόπους. Ακόμα και αν διαφωνήσετε, δώστε του βήμα να εκφράσει τι θέλει. Αν είστε μόνοι, ένας άνθρωπος με ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας θα προσπαθήσει αν σας προσεγγίσει ερωτικά σήμερα.

Υδροχόος

Ο έρωτας σας κάνει να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, με τρόπους που εμπεριέχουν ρίσκα. Τραγουδάτε το “θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό” συνεπαρμένοι από μία δίψα να εκτονώσετε τους πόθους και τις επιθυμίες σας, κάτι που είναι ανεξάρτητο από το αν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ή βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση. Προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας ερωτικά και με τρόπους εντυπωσιακά εκκεντρικούς. Η μονιμότητα όμως αργεί ακόμα.

Ιχθύς

Πιθανόν να αναβληθεί μία ερωτική συνάντηση σήμερα, λόγω μίας έκτακτης κατάστασης που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με κάποια ζημιά. Άλλωστε με τόσο άγχος που θα έχετε, που να σας μείνει καιρός για έρωτες και περιπέτειες ερωτικές; Όμως μπορείτε τώρα να κανονίσετε για λίγο αργότερα, μία εκδρομή ή μια μικρή απόδραση με τον άνθρωπο που σας ανακινεί τους πόθους σας. Φανείτε συνεπείς σε εκείνα που υποσχεθήκατε πως θα τηρήσετε στο σύντροφό σας.

Από την Μελίνα Φώφη.

https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

Στις 3/6, έχουμε ευκαιρία για επανασύνδεση, ωστόσο παρασυρόμαστε στο παθιασμένο μας παρελθόν και αρχίζουμε τα λάθη, με τις όψεις της Ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους…

Η Αφροδίτη Ανάδρομη στους Διδύμους και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, σχηματίζουν Σύνοδο με τον Ήλιο, αλλά και Τετράγωνο με τον Άρη, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020!

Αρκετές θα είναι τώρα οι ευκαιρίες για επανασύνδεση, ωστόσο πολλές θα είναι οι λάθος κινήσεις και επιλογές σε παλαιούς έρωτες και αγάπες, που ενδεχομένως να μετανιώσουμε, λόγω παρορμητικότητας και ερωτικής ορμητικότητας!

Τα απωθημένα, τα πάθη και οι πόθοι βγαίνουν στην επιφάνεια, η σεξουαλικότητα δεν μπορεί να συγκρατηθεί, όπως και τα νεύρα!

Πολλά θα είναι επίσης και τα οικονομικά λάθη, αφού παρασυρόμαστε σε σπατάλες και αυθόρμητα λάθη!

ΚΡΙΟΣ
Μην παρασύρεσαι σε επικοινωνιακά λάθη, ιδίως ερωτικά και περισσότερο όσον αφορά το ερωτικό σου παρελθόν! Πες όχι σε οικονομικές σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ
Ερωτικά προβλήματα και εντάσεις θα υπάρξουν και κυρίως απέφυγε τα ερωτικά πισωγυρίσματα! Μην ξοδεύεις αλόγιστα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μοιραία πάθη, έντονοι έρωτες αλλά και ερωτικές επαφές με πρώην, θα σου φέρουν δυνατές εμπειρίες! Ωστόσο να αποφεύγεις παρορμητικότητα σε έρωτα και χρήμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρασύρεσαι σε παλαιούς και απαγορευμένους έρωτες λόγω πάθους και σεξουαλικής έλξης, ωστόσο η διαίσθηση σου μάλλον σε προδίδει! Πρόσεξε τα μυστικά σου! Υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων!

ΛΕΩΝ
Αν θες επανασύνδεση, προσπάθησε αργότερα και όχι αυτήν την περίοδο, διότι μάλλον θα έχεις συγκρούσεις και συνέπειες, λόγω παρορμητικών λαθών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην μπερδεύεις επαγγελματικά με ερωτικά, παρασυρόμενος από ορμές και τα πάθη σου. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς, για αυτό πρόσεχε την συμπεριφορά σου, ιδίως σε έναν έρωτα του παρελθόντος!

ΖΥΓΟΣ
Η υπεραισιοδοξία σου και το έντονο πάθος σου, σε παρασύρει σε επαφές με πρώην! Να παραμείνεις λογικός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονη σεξουαλικότητα και πάθος σε χαρακτηρίζει! Προσοχή όμως στα ερωτικά πισωγυρίσματα και στις οικονομικές σπατάλες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στη συντροφική ζωή, οδηγείσαι σε απωθημένους, παθιασμένους ή παλαιούς έρωτες και τα λάθη τώρα αρχίζουν, με αρνητικές συνέπειες αν δεν προσγειωθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σου επιθυμία και τα πάθη σου, νικούν την λογική σου. Μην παραμελείς εργασία, υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσοχή στο φλερτ, στις κατακτήσεις και στα μοιραία πάθη, γιατί μάλλον ξεπερνάς το όριο κι αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες! Οι περισσότερες εντάσεις θα έρθουν στα ερωτικά σου, ιδίως με έναν πρώην, που τώρα θα επικοινωνήσεις ξανά.

ΙΧΘΥΣ
Το παρελθόν σε απασχολεί τελευταία, όμως μην παρασύρεσαι από το πάθος σου, χωρίς να χρησιμοποιήσεις πρώτα την λογική σου! Μακριά από καυγάδες και έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Ο έρωτας σας θέτει διλήμματα την εποχή αυτή και σας προβληματίζει. Ένα πρόσωπο πιθανόν από το ερωτικό σας παρελθόν, που για καιρό αφού χωρίσατε αργήσατε να ξεπεράσετε αυτή τη σχέση, ίσως τώρα να κάνει εκ νέου την εμφάνισή του και να σας ζητήσει μια επανασύνδεση. Θυμηθείτε όμως ποια ήταν εκείνα τα γεγονότα που σας έκαναν να χωρίσετε κάποτε, γιατί μερικά πράγματα δεν αλλάζουν, όσο και αν ο πόθος σας για το άτομο αυτό ξανά ζωντανέψει.

Ταύρος

Μερικές φορές ο έρωτας μας κάνει ανυπόμονους και αν περιμένετε μία απάντηση από ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό, έχετε έρθει πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο, τότε ετοιμαστείτε για αγκαλιές και λόγια γλυκά. Εκείνο όμως που πρέπει να προσέξετε, είναι οι συγκρίσεις μετά, που τυχόν θα κάνετε μεταξύ του προσώπου που σας ενδιαφέρει και ενός πρόσωπο απ το ερωτικό σας παρελθόν. Κάθε άνθρωπος άλλωστε είναι μοναδικός, όσο και αν υπάρχουν ομοιότητες.

Δίδυμοι

Η ψυχολογία σας είναι στα καλύτερά της, αφού μέρα με την ημέρα, θα διαπιστώνετε, ότι τα πράγματα φτιάχνουν γύρω σας. Πρέπει όμως να έχετε την υπομονή να περιμένετε τα σπουδαιότερα που θα έρθουν στη ζωή σας για λίγο αργότερα. Αν περιμένετε καιρό, το πολυπόθητο “ναι” από ένα πλάσμα που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, μην απογοητευτείτε εάν προς το παρόν, δεν ανταποκρίνεται. Μυστικοί έρωτες γεννιούνται τώρα.

Καρκίνος

Ο τρόπος που φέρεστε και ο δυναμισμός σας που ξεχωρίζει στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, σίγουρα τραβάει και το ερωτικό ενδιαφέρον ορισμένων ανθρώπων. Πιθανόν μάλιστα, κάποιος συνεργάτης σας, να μην έχει μόνο φιλικές προς εσάς διαθέσεις αλλά και ερωτικές προσδοκίες. Σήμερα όμως μία είδηση που θα πάρετε θα σας αναστατώσει συναισθηματικά και ερωτικά δε θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε εάν σας προκαλέσει κάποιος.

Λέων

Τίποτα δε θα σας έδινε περισσότερη έμπνευση από ένα νέο συναρπαστικό έρωτα. Ειδικά σε εσάς που πέσατε με τα μούτρα στη δουλειά και στην καριέρα σας και κάπου απέχετε καιρό, από τον ερωτικό στίβο. Ήρθε λοιπόν η ώρα να πιάσετε το νήμα από την αρχή. βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εντάξτε στο πρόγραμμά σας καινούργιες δραστηριότητες. Ανοίξτε το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, φλερτάρετε.

Παρθένος

Για να αναπτυχθεί μία ερωτική ή αισθηματική σχέση, χρειάζονται κάποια θέματα να λειτουργήσουν και να συμφωνηθούν από τα δύο μέρη με καλή κοινή πρόθεση. Όταν όμως διαπιστώνετε ότι η ελευθερία για παράδειγμα γίνεται ή απαιτείται ως ελευθεριότητα, ή ανεξαρτησία ως αδιαπραγμάτευτη στάση και γενικότερα, όταν δεν διέπεται από όρους υγιούς συντροφικότητας, τότε μάλλον κάποια πράγματα χρειάζεται να μπούνε στη θέση τους. Δείτε το.

Ζυγός

Σήμερα δε θα αντέχετε στη σκέψη, ότι όλοι συνεχώς ζητούν και κάτι από εσάς, αγνοώντας εάν μπορείτε αν έχετε τη δύναμη το χρόνο και τη δυνατότητα να τους το προσφέρετε. Ίσως μάλιστα να νιώσετε πληγωμένοι με την ελλειπή κατανόηση του συντρόφου σας, που θα έχει την τάση να σας φορτώνει και ευθύνες που δε σας αναλογούν. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι απαιτήσεις ενός ανθρώπου που του δείξατε την πρόθεση πως τον θέλετε, θα σας απογοητεύσουν.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να μη γίνεστε επίμονοι και πεισματάρηδες, όταν ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, προσπαθεί να σας πει να ξανά σκεφτείτε κάποιες απόψεις που έχετε τελευταία υιοθετήσει και δεν είναι σωστές. Στην ανάγκη σας να έχετε μεγαλύτερη πληροφόρηση, δε φιλτράρετε σωστά τις πληροφορίες με αποτέλεσμα να θεωρείτε σωστά και προϊόντα παραπληροφόρησης. Εάν είστε μόνοι, ο έντονος και απόλυτος χαρακτήρας σας, δεν δείχνει ερωτικός.

Τοξότης

Από τη φύση σας είσαστε ανυπόμονα άτομα, όμως όταν πρόκειται για κάτι ερωτικό, καλό θα ήταν να δείξετε μεγαλύτερη υπομονή. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι λέει μια παροιμία, και αν στοχεύσατε να κατακτήσετε την καρδιά ενός ανθρώπου, με εξυπνάδα και καπατσοσύνη θα το καταφέρετε. Στην περίπτωση που το προηγούμενο διάστημα, μία σχέση σας διαταράχτηκε, τώρα θα βρεθεί ο τρόπος να ρίξετε γέφυρες συμφιλίωσης με τον άνθρωπό σας.

Αιγόκερως

Δώστε προτεραιότητα στον έρωτα και στο ερωτικό παιχνίδι. Ειδικά εσείς, που απέχετε καιρό από τον ερωτικό στίβο. Άλλωστε είστε άτομα άκρως γοητευτικά και ερωτεύσιμα, που εάν δοκιμάσετε σήμερα την ερωτική σας τύχη, θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεται με το μέρος σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας προκαλέσει ένας ερωτικός πειρασμός, ακόμα και αν ξέρει ότι βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ή είναι ο ίδιος δεσμευμένος με άλλο άνθρωπο.

Υδροχόος

Με πινελιές υπερβολής, ίσως σήμερα να θελήσετε να τονίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, που δε θα προβάλλετε το σεξαπίλ σας, όσο τον εκκεντρικό σας χαρακτήρα. Όπως και να έχει, εσείς είστε και οι τυχεροί, που θα πάρετε το μεγαλύτερο κομμάτι στον έρωτα την περίοδο αυτή. Ο εκκεντρικός σας χαρακτήρας και το αδέσμευτο στυλ που προβάλλετε, βάζουν στην πρίζα ανθρώπους να σας πολιορκήσουν ερωτικά, μέχρι τελικής πτώσης. Προετοιμαστείτε.

Ιχθύς

Εκφράζετε σήμερα καλύτερα, το βάθος των συναισθημάτων σας, στον άνθρωπο που μοιράζετε την ερωτική σας ζωή. Η αλήθεια είναι, ότι κάπου τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν στιγμές, που κλείνεστε στον εαυτό σας και μοιάζετε απόμακροι στα μάτια του. Ίσως οι ρυθμοί της καθημερινότητά σας και οι υποχρεώσεις σας, να σας κάνουν να φαίνεστε έτσι γιατί σας απορροφούν. Για τους αδέσμευτους, δίνετε την εντύπωση σε όποιον άνθρωπο σας πλησιάζει, ότι ενώ έχετε κι εσείς ερωτική πρόθεση απέναντί του, δεν κάνετε το επόμενο βήμα.

Από την Μελίνα Φώφη.

https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν πριν να ενδώσετε σε έναν έρωτα που σας ζητά να επανεξετάσετε τη σχέση αυτή, καλό θα ήταν να θυμηθείτε, τους λόγους που κάποτε έληξε. Εάν προχωρήσατε ήδη τη ζωή σας και έχετε τώρα δημιουργήσει έναν άλλο δεσμό, ίσως να συνεχίσετε να πορεύεστε συναισθηματικά έτσι, αφού το καινούργιο που κάνατε θα έχει ομαλότερη ροή. Σκεφτείτε το.

Ταύρος

Είναι σπουδαία κάθε προσπάθεια να τα βρείτε με τον σύντροφό σας, εάν το προηγούμενο διάστημα, ήρθαν εντάσεις με αποτέλεσμα να διαταραχτούν οι σχέσεις σας. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, άκρως αναζωογονητική και για τους δύο. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι μία φιλία αλλάζει διάσταση, γίνεται πιο ερωτική και μάλιστα παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία γι αυτό. Τολμήστε αυτό σας ζητούν οι καιροί. Μη περιμένετε.

Δίδυμοι

Οι ημέρες που ακολουθούν έχουν πολλά να σας δώσουν σε κοινωνικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Με επαφές ή μετακινήσεις σας και έχοντας εξαιρετική επικοινωνιακή δεινότητα, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, όπου και αν παρευρεθείτε. Ερωτικά γίνεστε ακαταμάχητοι και πετυχαίνετε να κάμψετε τελικά, τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Βάλτε στόχο και κάνετε επίκληση στο συναίσθημα του άλλου. Θα τον κερδίσετε.

Καρκίνος

Λίγο πιο νευρικοί θα είστε σήμερα, αφού θα έχετε πάρα πολλά να διεκπεραιώσετε όχι μόνο στη διάρκεια της μέρας, αλλά της εβδομάδας που δείχνει αρκετά φορτωμένη για σας. Η αμφιθυμία θα σας χαρακτηρίζει γενικότερα κι επειδή συνήθως ξεσπάτε στα πιο κοντινά σας άτομα, φροντίστε να το περιορίσετε, ειδικά απέναντι στο σύντροφό σας, που δε φταίει τίποτα. Αν είστε μόνοι, ανατρέχετε σε μνήμες που προέρχονται από το ερωτικό σας παρελθόν. Να το αποφύγετε.

Λέων

Μπορεί η καριέρα και ο εργασιακός σας χώρο να απαιτούν από σας το μάξιμουμ των προσπαθειών σας, δεν επιτρέπεται όμως να περνάτε σε δεύτερο πλάνο την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε μία σχέση, η ρουτίνα και η συνήθεια μπορεί να λειτουργήσουν αποδομητικά. Βρείτε το χρόνο να πάρετε το σύντροφό σας και να κάνετε μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν. Εάν είστε μόνοι, σε ένα ταξίδι γνωρίζετε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα.

Παρθένος

Παρεμβάσεις και νουθεσίες σχετικά με το πως προχωράτε στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, θα προβεί σήμερα ένας δικό σας άνθρωπος και θα ξεπεράσει τα όρια της διακριτικότητας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας δημιουργήσει θυμό και να του πείτε πράγματα που δε θα του δώσουν να καταλάβει, ότι δεν τον αφορά το θέμα που κακώς ασχολείται. Πριν φτάσετε σε ακραίες συμπεριφορές, προτιμήστε να του κόψετε τον αέρα από την αρχή, βάζοντάς τον στη θέση του.

Ζυγός

Περισσότερο τυπικοί αλλά και ουσιαστικοί, χρειάζεται να φανείτε απέναντι στη σχέση σας και στον σύντροφό σας. Εάν έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε ένα κομμάτι της κοινής σας ζωή, μην το αμελήσετε, γιατί στα μάτια του μπορεί να εκληφθεί ως στάση αδιαφορίας. Κάτι που λίγο αργότερα, μπορεί να σας χρεώσει και άλλα λάθη. Στην περίπτωση που είστε μόνοι και αδέσμευτοι, πιθανόν να βγάζετε ένα προφίλ ανάλαφρο, που κάνει τον άνθρωπο που φλερτάρετε να μη σας παίρνει σοβαρά.

Σκορπιός

Θέματα που άπτονται των οικονομικών σας εσόδων θα σας αποσπάσουν την προσοχή τις ημέρες αυτές, με αποτέλεσμα η αισθηματική και ερωτική σας ζωή να περάσει σε δεύτερο πλάνο. Δε σημαίνει όμως ότι δε θα σας απασχολήσει. Η σκέψη σας για μία σχέση ανολοκλήρωτη, πιθανόν να ανακαλέσει στη μνήμη σας τις αιτίας που απαγόρεψαν τη συνέχισή της και καλό θα ήταν αν τη θέλετε πίσω, να ανακαλέσετε τους τρόπους που την αντιμετωπίζατε.

Τοξότης

Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην απογοητεύεστε, όταν μία ερωτική υπόθεση φαίνεται ότι όχι μόνο δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που επιθυμούσατε αλλά μοιάζει πλέον σα να έχει τελειώσει. Τις ημέρες αυτές, θα έχετε την ερωτική τύχη με το μέρος σας, που σημαίνει πως ότι και αν προστάζουν οι επιθυμίες σας, θα το έχετε και μάλιστα ως δια μαγείας. Ζητήστε τη μεσολάβηση ενός φίλου σας, στο να σας φέρει σε επαφή με τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη τις ημέρες αυτές, σε σημείο που να κάνετε τους άλλους να απορούν και να προσπαθήσουν αν ανακαλύψουν ποια μπορεί να είναι η αιτία. Μήπως ο έρωτας είναι η αιτία; Το σίγουρο είναι πως ο έρωτας από μόνος του είναι έμπνευση και αν την εποχή αυτή, σας λείπει το συναρπαστικό του συναίσθημα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, που φαίνεται την περίοδο αυτή, να βρίσκεται με το μέρος σας.

Υδροχόος

Με εξωστρέφεια και παρορμητισμό, θα κινηθείτε τις ημέρες αυτές και τονισμένη την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Έτσι προσελκύετε άτομα που αν μη τι άλλο θα τους ανακινήσετε την περιέργεια να σας γνωρίσουν και να πέσουν πολύ σύντομα στα δίχτυα του έρωτά σας. Προσέξτε όμως τις σπατάλες που κάνετε για να εντυπωσιάσετε το πλάσμα που θα ανακινήσει τις επιθυμίες σας. Πιθανόν να βγείτε εκτός προϋπολογισμού και μετά να τρέχετε.

Ιχθύς

Συναισθηματική υποστήριξη και βοήθεια θα σας ζητήσει σήμερα ένα πρόσωπο που σας είναι ιδιαίτερα φιλικό και αγαπητό. Ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξετε κάτι στο πρόγραμμά σας προκειμένου να κερδίσετε χρόνο για εκείνο, να το κάνετε. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει μια σπουδαία φιλία με την προοπτική να καταλήξει σε ένα μεγάλο έρωτα, εάν φυσικά σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση και είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή.

Από την Μελίνα Φώφη.

https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης Ιουνίου 2020 στον Τοξότη
Από Αθηνά Βαγενά 

Ο Ιούνιος κάνει επεισοδιακά την έναρξή του δείχνοντας κατευθείαν τα “δόντια” του, ολοκληρώνοντας έντονα το τρίμηνο κύκλο της Άνοιξης 2020 με μία ισχυρή Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και πραγματοποιείται την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 και Ώρα Ελλάδας 21:12, στο δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη, μα πιο συγκεκριμένα στην 15°34′.

Στο φαινόμενο παρατηρούμε την δυσαρμονική συμμετοχή του Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ, όπου έρχεται για να οξύνει πολύ περισσότερο τα γεγονότα και τις εξελίξεις της περιόδου. Συνάμα παρατηρούμε και την Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο των Διδύμων, να βρίσκεται σε αντίθεση με την Έκλειψη αλλά και σε τετράγωνο με τον Άρη, διογκώντας ακόμα περισσότερο την “πολεμική” διάθεση στις σχέσεις ανθρώπων, κρατών, κάνοντας την εποχή αυτή να έχει ως χαρακτηριστικό της την μάχη συμφερόντων. Οι εξελίξεις της περιόδου θα είναι ισχυρές και “βροντερές” τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Να αναμένουμε την κορύφωση επεισοδίων, αντιδράσεων, συγχύσεων που θα αφορούν τις σχέσεις κρατών. Σε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν νομοθετικές μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν αποσυντονισμό στο κοινωνικό σύνολο. Προσοχή σε ατυχήματα και σε ακτοπλοϊκές μετακινήσεις.

Στις προσωπικές σχέσεις (ιδιαίτερα τις ερωτικές) θα υπάρξουν μεγάλες “μάχες” που θα προκύψουν εξαιτίας αποκαλύψεων, λανθασμένων επιλογών, αλλά και δυνατών συγκρούσεων όπου ο θυμός θα έχει τον πρώτο και το βασικό ρόλο και θα οδηγήσει στην περεταίρω όξυνση των καταστάσεων. Η υπερβολή και τα λάθη της περιόδου θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες, διαψεύσεις αλλά και ρήξεις!

Άμεση επιρροή από αυτή την Έκλειψη Δέχονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο, ή μεσουράνημα κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Συγκεκριμένα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις παρακάτω ημερομηνίες (2 μέρες μπροστά και πίσω:

Δίδυμοι 5 Ιουνίου , Παρθένοι 7 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 7 Δεκεμβρίου, Ιχθύες 6 Μαρτίου

Η επιρροή της Έκλειψης Σελήνης στον Τοξότη στα 12 Ζώδια
ΚΡΙΟΣ

Αρκετές σκέψεις γυρίζουν τώρα στο μυαλό σας, οι περισσότερες από αυτές είναι απαισιόδοξες, ή έχουν και τονισμένο το στοιχείου του θυμού. Με την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, είστε αρκετά προβληματισμένοι για ζητήματα που συνδέονται με συμφωνίες, επαφές, εκπαιδευτικές ή και νομικές υποθέσεις. Δέχεστε νέα που σας προκαλούν έντονο εκνευρισμό, ενώ αρκετοί μπορεί να μπλοκάρεστε από το “σπάσιμο” μίας οικονομικής συμφωνίας, ή από την διατάρραξη συμφωνηθέντων όρων σε μία επαφή σας επαγγελματική. Θυμηθείτε ότι δεν είναι η ιδανική εποχή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να κατασταλλάξετε σε αποφάσεις που αφορούν την πορεία των οικομικών ή των αισθηματικών σας. Η πολυπλοκότητα των σκέψεών σας ή κάποιες στιγμές και ο φανατισμός , το νεύρο, η τσαντίλα και η οξυθυμία, θα σας αποδυναμώσουν, για το λόγο αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες βρίσκοντας διεξόδους εκτόνωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, διεγείρει έντονα συναισθήματα μέσα στο επόμενο διάστημα αλλά και φουντώνει έντονα τις ανασφάλειές σας για τα οικονομικά σας. Σε αυτό το διάστημα κορυφώνονται εξελίξεις που αφορούν την διεκπαιρέωση υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων με το παρελθόν σας (είτε οικονομικών – είτε αισθηματικών)! Στα οικονομικά, τώρα καλείστε να διαχειριστείτε σφάλματα του χτες και αυτό σας πιέζει σημαντικά. Στα αισθηματικά σας φουντώνει η ζήλεια, η διεκδίκηση, η ανάγκη για χειραγώγηση ενώ οι εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα είναι σαν να ξύνουν μία βαθύτερη πληγή σας. Δείξτε προσοχή αυτό το διάστημα στους ανθρώπους που επιλέγετε να συναναστραφείτε κοινωνικά, ενώ αποφύγετε συνεταιρισμούς ή οικονομικές δοσοληψίες (πχ δανεισμό) με πρόσωπα φιλικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα διαταράσσοντας αυτο το διάστημα την ισορροπία και την αρμονία στις στενές τύπου σχέσεις σας. Διανύετε μία περίοδο που βιώνετε ξεκαθαρίσματα στις επαφές σας, προκαλούνται ισχυρές ρήξεις, ενώ οι ίδιοι αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σας. Κλίμα έντασης επικρατεί και στα επαγγελματικά σας, ενώ αρκετοί νιώθετε ότι οι στόχοι σας μπλοκάρουν εξαιτίας της άδικης συμπεριφοράς των ανθρώπων που συνδέεστε επαγγελματικά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι αδικείστε ή ότι έχετε δώσει πολλά τα οποία και δεν εκτιμήθηκαν, το γεγονός αυτό φουντώνει πολύ έντονα το θυμό σας. Στον αισθηματικό τομέα, είναι η εποχή που δεν πρέπει να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις, αποφεύγοντας τα λάθη που προκύπτουν είτε από επιπολαιότητα είτε από ασυγκράτητη ορμητικότητα. Και σε αυτό τον τομέα της ζωής σας, νιώθετε ακάλυπτοι αλλά και σε ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, φουντώνει για τα καλά το άγχος και την ανησυχία για ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σας. Νιώθετε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χαράς, ευδαιμονίας ή και ικανοποίησης στο ημερήσιο πρόγραμμά σας, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το αίσθημα της εξάντλησης (ψυχικής και σωματικής). Σε αυτό το διάστημα ωστόσο είναι πολύ πιθανό να λάβετε μία είδηση για ένα οικείο σας πρόσωπο το οποίο και θα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και αυτό να είναι κάτι που θα σας στεναχωρέσει. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σας , σας αφήνουν κενά και ανησυχίες για το αύριο. Δείξτε προσοχή όσοι έχετε κατοικίδιο, γιατί είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αδιαθεσία του! Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα, φροντίζοντας περισσότερο για την χαλάρωσή σας, την σωστή διατροφή σας, και την προσωπική σας ευεξία.

ΛΕΩΝ

Μία Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, έρχεται για να φουντώσει για τα καλά τις ανησυχίες σας για ζητήματα που συνδέονται με τον έρωτα αλλά και την χαρά και την ικανοποίηση που λαμβάνεται από τη ζωή. Στα αισθηματικά σας φουντώνει ο ερωτικός πόθος, αλλά και η ανάγκη να διεκδικήσετε ή να διεκδικηθείτε, δεν παύει όμως οι εξελίξεις αυτού του χρονικού διαστήματος να σας αφήνουν ακάλυπτους ή και να σας δίνουν το μήνυμα ότι κάτι λείπει, κάτι δεν είναι εδώ κοντά σας, κάτι δεν είναι όπως και πρώτα. Αρκετά μπερδέματα λοιπόν έρχονται σε ζητήματα αισθηματικής φύσεως, τα οποία είναι σαν να σας ξύνουν παλαιές πληγές και να σας κάνουν να νιώθετε ανικανοποίητοι. Θίγεται σημαντικά ο Λιονταρίσιος εγωισμός σας, από την συμπεριφορά του ανθρώπου που ποθείτε. Ζητήματα που αφορούν τα παιδιά ή επιχειρηματικά σχέδια, αποτελούν τώρα μία εστία έντασης. Απογοητεύσεις από το κοινωνικό περιβάλλον είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα! Αυτή την Έκλειψη μπορείτε ωστόσο να την αξιοποιήσετε δημιουργικά, με ενασχόληση με την τέχνη, ή με δραστηριότητες που σας γεμίζουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά έντονη είναι η επιρροή αυτής της Έκλειψης, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκάημερο του ζωδίου σας. Βρίσκεστε σε έναν αναβρασμό αυτό το διάστημα για ζητήματα πολύ προσωπικά, που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα σας ή σε ένα γενικότερο πλαίσιο τις βάσεις που έχετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Συμβαίνουν γεγονότα που σας βγάζουν από την βολή που είχατε και αυτό σας προκαλεί έντονο εκνευρισμό. Χαρακτηριστικές ωστόσο θα είναι και οι ψυχολογικές κυκλοθυμίες. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ζητήματα που αφορούν τις οικογένειακές ή και επαγγελματικές σας σχέσεις. Στον οικονομικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε ότι θίγονται αυτό τον καιρό τα συμφέροντά σας και το γεγονός αυτό σας φέρνει σε σύγκρουση με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου! Στον αισθηματικό τομέα δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να δώσετε ή να πάρετε ξεκάθαρες απαντήσεις. Απεναντίας, κάτι δεν σας κολλάει, κάτι δεν σας αρέσει, κάτι σας ανησυχεί και είναι απαραίτητο να αποτραβηχτείτε, να συγκροτήσετε τις σκέψεις σας και να αφήσετε το χρόνο να σας δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά ευρέθιστο και νευρικό είναι το κλίμα γύρω σας με την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη. Η επιρροή που δέχεστε αφορά τον τομέα των επικοινωνιών σας, έτσι είναι σκόπιμο αυτό το διάστημα να μετριάσετε την οξυθυμία και τα νεύρα που θα προκληθούν εξαιτίας ειδήσεων που λάβετε. Η επαφή με το περιβάλλον σας θα είναι δύσκολη αλλά και πολλές φορές αγχωτική, τα γεγονότα σας δίνουν το μήνυμα ότι δεν τηρούνται κάποια πράγματα που είχατε συμφωνήσει, ή που τουλάχιστον είχατε στο μυαλό σας. Συγκρατηθείτε στους καβγάδες που θα προκληθούν αυτή την περίοδο και αποφύγετε την τόλμη, το ρίσκο ή και την υπερβολή σε κάθε μορφή έκφρασής σας. Δείξτε προσοχή στην οδήγηση, στο μεταφορικό σας μέσο, στην επαφή και σχέση σας με αδέρφια / γείτονες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη, θίγει τα οικονομικά σας συμφέροντα και φουντώνει για τα καλά τις ανασφάλειές σας, γιατί βρίσκεστε σε ένα στάδιο που αναγνωρίζετε ότι όλοι πάντα θέλουν κάτι από εσάς, ενώ οι δικές σας ανάγκες μένουν ανικανοποίητες. Είναι σημαντικό να δείξετε τώρα προσοχή για απώλειες, κλεψιές, ή για την μη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί οικονομικά στις συνεργασίες σας. Καβγάδες για χρήματα και με παιδί είναι πολύ πιθανό να έχετε οι γονείς. Προσοχή στα απερίσκεπτα έξοδα σε ένα γενικότερο πλαίσιο! Ωστόσο αυτό το διάστημα νιώθετε πεσμένα και τα φτερά σας από ψυχολογικής ή και συναισθηματικής πλευράς. Μία σχέση σας είναι πολύ πιθανό να μην σας καλύπτει, ή να μην σας δίνει την σιγουριά ή την χαρά που επιθυμείτε και αυτό να σας κάνει πιο επιρρεπείς σε έναν πειρασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, έτσι λοιπόν βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής που πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Πολλές από αυτές τις αλλαγές δεν τις επιθυμείτε, ή δεν τις έχετε επιλέξει, όμως τα γεγονότα γύρω σας είναι γρήγορα, άμεσα και φέρνουν την αποδιοργάνωση, την διάσπαση και την ρήξη με το περιβάλλον σας. Ζητήματα σχέσεων θα σας προβληματίσουν, αλλά θα γίνουν και η αιτία σημαντικών συγκρούσεων ίσως γιατί μπορεί να νιώσετε πως ότι έχετε κάνει ως σήμερα δεν έχει εκτιμηθεί,. Πολλοί βιώνετε στην αισθηματική σας ζωή, προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει και στο παρελθόν, ή μία ερωτική ιστορία του χτες, συνεχίζει να αποτελεί έναν μεγάλο “βραχνά” που σας αποδιοργανώνει και σας φέρνει σε ψυχολογική ένταση! Εκτός από τα αισθηματικά σας , οι προβληματισμοί αφορούν και ζητήματα προσωπικά, επαγγελματικά και η απάντηση που καλείστε να δώσετε τώρα μέσα σας, είναι κατά πόσο μπορείτε να συνεχίσετε να συμβαδίζετε με κάποιους ανθρώπους. Οι ελλείψεις της περίοδου είναι σημαντικές, το ίδιο και οι συνειδητοποιήσεις, αυτό πυο πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε είναι την υπερβολή (που είναι και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σας), ενώ να έχετε κατά νου ότι δεν ευνοούνται τα ρίσκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη σας βρίσκει μοναχικούς, απομονωμένους , ανικανοποίητους και με την ανάγκη να θέλετε να κάνετε μία βαθιά και ουσιαστική ενδοσκόπηση. Αρκετοί νιώθετε ότι βρίσκεστε στο στάδιο όπου κλείνετε σημαντικούς κύκλους και αυτό αποτελεί τώρα μία βαθιά απογοήτευση για εσάς. Δεν παύει να υπάρχουν ωστόσο και αποκαλύψεις αυτή την περίοδο που αποτελούν για εσάς μία βαθιά πληγή. Μεριμνήστε για την φυσική κατάσταση την δική σας αλλά και οικείων προσώπων σας. Αναγνωρίστε σφάλματα του χτες και αφήστε την συγχώρεση να γίνει το σκαλοπάτι που θα σας οδηγήσει σε ένα νέο πιο καθαρό και απελευθερωτικό τοπίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη, προκαλεί απώλειες, στερήσεις, ή επιπόλαιες λανθασμένες επιλογές όπου και σας στεναχωρούν στον τομέα των φιλικών σας επαφών. Το διάστημα αυτό γίνονται ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σας κύκλο, κόβεται μία φιλική σας επαφή, ή τουλάχιστον νιώθετε ανικανοποίητοι και απογοητευμένοι, γιατί μία προσωπική σας επιθυμία μπλοκάρετε. Ζητήματα που συνδέονται με τον έρωτα και τα οικονομικά, αποτελούν αυτό τον καιρό μία πηγή άγχους και ανασφάλειας, σημαντικό όμως είναι να αποφύγετε τα λάθη τα οποία θα προκύψουν λόγω επιπολαιότητας , βιασύνης ή και … εγωισμού! Στα αισθηματικά σας αν και υπάρχει ροή γεγονότων και εξελίξεων, αρκετοί βρίσκεστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε μία παλαιά και νέα ιστορία, όμως οι επιλογές σας και οι εξελίξεις γύρω σας, σας κάνουν να βρίσκεστε ανικανοποίητοι ή και ακάλυπτοι. Σημαντικό είναι αυτό το διάστημα να μην υπερεκτιμήσετε ή και να μην υποτιμήσετε έναν άνθρωπο για τον οποίο τρέφετε αισθήματα.Στα οικονομικά σας, τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως υπολογίζατε, ενώ συμφωνίες που είχατε κάνει με πρόσωπα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος δεν τηρούνται έτσι όπως θα θέλατε.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντική είναι η επιρροή που δέχεστε με αυτή την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη η οποία και σχηματίζεται στην κορυφή του ωροσκοπίου σας, φέρνοντας σημαντικές διαταρράξεις στην καριέρα, στους στόχους σας, σε θέματα που συνδέονται με το γάμο / σύζηγο ή με τον πατέρα. Διανύετε ένα στάδιο σημαντικών ανακατατάξεων ζωής και αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε είναι να μην κάνετε μία λάθος κίνηση που θα σας εκθέσει κοινωνικά, ή θα σας φέρει σε μπελάδες που θα θίξουν το όνομά σας, την υπόληψή σας. Στα επαγγελματικά σας κάτι κλείνει, κάτι τελειώνει και αυτό σας προκαλεί θυμό. Οι παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας θα είναι ισχυρές, σημαντικό είναι να προσέξετε αυτό το διάστημα να μην αδικήσετε ή να μην αδικηθείτε!

https://astrokouskous.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 1 έως 7 Ιουνίου 2020
Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Αστρολόγος
Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, ένα μήνυμα έρχεται από το παρελθόν, όπως και μία νέα γνωριμία! Θα διάλεγα το παλιό, το δοκιμασμένο, αν ήμουν στην θέση σου…

Τα «ΜΗ»: Τα οικογενειακά σε απασχολούν 1ο δεκαήμερο και εσένα του 3ου τα επαγγελματικά! Έρωτες θα έχετε από την επόμενη εβδομάδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη ανέλπιστη σε ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις 1ο και 3ο δεκαήμερο! Ναι στα νέα ξεκινήματα, νέα φλερτ και νέα πρόσωπα!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, επικεντρώσου στον οικονομικό τομέα, που πάει από το κακό στο χειρότερο… Ερωτικά δεν ενδείκνυται η εβδομάδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και χρήμα και εκπλήρωση ουσιαστικών συναισθηματικών επιθυμιών και αισθησιακές ερωτικές στιγμές 1ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πολύ δύσκολη εβδομάδα… Όχι στο ερωτικό παρελθόν, όχι στις ρήξεις, όχι στους καυγάδες, όχι στα λάθη στην συντροφική ζωή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ξεπέρασε επιτέλους τις παλιές πληγές 1ο δεκαήμερο! Έρχονται νέες χαρές ξαφνικές, εξομολογήσεις, τύχη ερωτική και μηνύματα! Εσύ του 3ου, αρπάζεις ευκαιρίες που αφορούν την συντροφική ζωή, τομέας που είναι φουλαρισμένος από τύχη!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, όχι στα παράνομα και τα απωθημένα στον έρωτα… Σίγουρα θα πληγωθείς… Άσε που σε πιέζουν και πολύ τα επαγγελματικά σου!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, φιλικές και ερωτικές επανασυνδέσεις είναι εδώ! Το νου σου μόνο, στην τάση σου για εγωισμό και έπαρση!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, σκάει παρασκηνιακό μήνυμα από απωθημένο έρωτα! Ξεπέρασε τα παλιά και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία! Εσύ του 3ου μπορεί να ομορφαίνεις επικίνδυνα, αλλά έχεις πολλή δουλειά, για να ασχοληθείς και με έρωτες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ξαφνικές αλλαγές, κατακτήσεις, συναισθηματική τύχη και εκπλήξεις επικοινωνιακές, βελτιώνουν το ερωτικό σκηνικό στο έπακρο 1ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, σε πιέζουν πολύ τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά… Επιπλέον, στα ερωτικά μην τραβάς το σκοινί… Έρχονται ρήξεις, που δεν διορθώνονται!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και ερωτικές επιστροφές, αλλά και νέες γνωριμίες και ξεκινήματα 2ο δεκαήμερο! Προσοχή μόνο, στον τρόπο που επικοινωνείς!

Τα «ΜΗ»: Δουλειά μόνο 1ο δεκαήμερο και οικογενειακά θέματα μόνο 3ο δεκαήμερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επικοινωνιακά ή μέσα από ερωτικές συναντήσεις, θα έρθει μια μεγάλη ξαφνική χαρα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Η τύχη είναι μαζί σου αυτήν την εβδομάδα!

Τα «ΜΗ»: Είσαι τόσο πολύ πιεσμένος οικονομικά 2ο δεκαήμερο, που δεν έχεις διάθεση για έρωτες… Παρά μόνο για καυγάδες ζήλιας…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σεξ, αισθησιασμός, ερωτική σιγουριά και χρήμα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Τι άλλο θες;

Τα «ΜΗ»: Δύσκολα τα πράγματα μαναράκι… Χωρισμοί, ρήξεις και απανωτές απογοητεύσεις στα ερωτικά σου… Υπομονή…

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ξαφνικές εξομολογήσεις, ερωτικές προτάσεις, συναισθηματική τύχη, γνωριμίες και ξεκινήματα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Σούπερ σου λέω!

Τα «ΜΗ»: Η ψυχολογία σου πιο πεσμένη από ποτέ… Παράλληλα τα εργασιακά σε πιέζουν ακόμα πιο πολύ… Για τα ερωτικά, απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις σε περιμένουν, ιδίως για παρασκηνιακούς έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πιο ερωτική εβδομάδα δεν γίνεται 2ο δεκαήμερο, παρά τις αναποδιές στον φιλικό τομέα! Έχεις και πισωγυρίσματα και νέες κατακτήσεις και φλερτ και στιγμές πάθους και συναισθήματος!

Τα «ΜΗ»: Το νου σου στην δουλειά 1ο δεκαήμερο, άσε τους έρωτες! Εσύ του 3ου, προσοχή με τα παράνομα… Μην έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι απαγορευμένο…

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, εκπλήξεις, πολλές θετικές αλλαγές και ερωτική τύχη 1ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Κατ’αρχάς όχι στο ερωτικό παρελθόν και στα επαγγελματικά λάθη 2ο δεκαήμερο… Εκτός αυτού όμως, ερωτικά θα πρέπει να είσαι έτοιμος, για καταλυτικές αλλαγές και ρήξεις…

https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Ερωτικές προσφορές και διάφορα φλερτ θα σας πολιορκήσουν τις ημέρες αυτές. Αυτό μάλιστα θα σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν είστε αδέσμευτοι, ή βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. υπάρχει όμως η πιθανότητα να ξεμυαλιστείτε με το “ακατάλληλο” άτομο και δεν αποκλείεται μάλιστα να προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν, που ίσως τώρα να σας ζητήσει την πιθανότητα μια επανασύνδεσης !!!

Ταύρος

Μερικές φορές αποκτάει κανείς ερωτική διπλωματία ή στρατηγική, παρακολουθόντας τους τρόπους των ερωτικών του ανταγωνιστών. Παράξενη θεωρία αλλά ισχύει κι εσείς που για χρόνια στον έρωτα κρατούσα μία μη εξελήξιμη στάση, ίσως τώρα να χρειάζεται να την αναθεωρήσετε. Άλλωστε ένα από τα ζητήματα που πρέπει να αλλάξετε τακτική, είναι ο εφησυχασμός σας όταν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση. Τη έχετε ως δεδομένη.

Δίδυμοι

Δε σας ταιριάζει, ούτε η συναισθηματική απομόνωση, ούτε η εσωστρέφεια.Βγείτε από τις σκέψεις εκείνες που χαλάνε το κέφι σας. Κάντε ένα διάλειμμα από τα θέματα της καθημερινότητας που σας ταλαιπωρούν και σας αγχώνουν. Φίλοι σύντροφοι αλλά και κάποιος άνθρωπος που θα σας πολιορκήσει ερωτικά, βρίσκεται στο δρόμο σας. Μία μικρή απόδραση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

Καρκίνος

Ίσως κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε την εποχή αυτή να κάνετε το επόμενο βήμα στην ερωτική σας σχέση, είτε να μείνετε με τον σύντροφό σας, να αποφασίσετε από κοινού την απόκτηση ενός απόγονου, ή να πείτε το πολυπόθητο “ναι” σε έναν άνθρωπο που προσπαθεί εδώ και καιρό, να κάμψει τις ερωτικές σας αντιστάσεις. εάν είστε μόνο ο επόμενος έρωτας της ζωής σας, είναι από ένα κοινωνικό χώρο που δραστηριοποιείστε

Λέων

Και όμως και ο έρωτας χρειάζεται συστηματική δουλειά, είτε προσπαθώντας πάνω στην σχέση που ήδη έχετε, είτε πολιορκώντας την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, εάν είστε ελεύθεροι από δεσμεύσεις την εποχή αυτή. Δημιουργείστε εσείς τα κίνητρα και τις αιτίες, ώστε να δελεάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην περιμένετε ότι θα καμφθούν οι αντιστάσεις του μόνο από την γοητεία σας. Έχετε αλλά εκμεταλλευτείτε τη.

Παρθένος

Ο έρωτας είναι μεγάλη και σπουδαία διαφυγή. Όσο και αν είστε άνθρωποι που επιθυμείτε να πατάτε γερά στα πόδια σας και στην πραγματικότητα, χρειάζεται να χαλαρώσετε τα “πρέπει” σας. Ο έρωτας μέρα με την ημέρα θα σας πολιορκεί περισσότερο. Εάν την εποχή αυτή, έχει αναπτυχθεί ένα φλερτ με έναν άνθρωπο που πιστεύετε ότι κερδίσατε το ενδιαφέρον του, τώρα δείξτε του κι εσείς τις προθέσεις σας.

Ζυγός

Εάν προσπαθείτε να πάρετε κάποιες απαντήσεις σχετικά με τη στάση που κρατάει απέναντί σας ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, μάλλον δε θα είστε ιδιαίτερα έντεχνη στο να το καταφέρετε. Πριν συμβούν αιτίες για ρίξεις μεταξύ σας, δώστε του το χρόνο και χώρο για να εκφράσει τα “θέλω” και τις επιθυμίες του. Αν είστε μόνοι, ο έρωτας έρχεται από το παρελθόν. Θα χρειαστεί όμως πολλές εξηγήσεις για να τον αποδεχτείτε.

Σκορπιός

Ο έρωτας θέλει το σενάριό του. εάν όμως λόγω των υποχρεώσεών σας έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και δε δείχνετε αντίστοιχα ρο ενδιαφέρον που θα έπρεπε, μην παραπονεθείτε εάν κάποια στιγμή, κοιτάξει έξω από το παράθυρο της σχέση σας. εάν είστε μόνοι, μπορεί να φλερτάρετε επικίνδυνα. Ο άνθρωπος που θα πολιορκήσετε ερωτικά μπορεί να έχει μία άλλη σχέση.

Τοξότης

Θέλετε να αλλάξετε το σκηνικό της ερωτικής σας ζωής, ή της προσωπικής σας κατάστασης και δεν αποκλείεται να αναζητήσετε τον έρωτα σε μέρη που άλλοτε δε συνηθίζατε. Φυσικά και ο έρωτας εμπεριέχει τα ρίσκα του. Όμως πριν καταλήξετε εάν μία γνωριμία που θα κάνετε ή ήδη έχετε κάνει για το αν αξίζει τον κόπο να την ακολουθήσετε και να επενδύσετε συναισθηματικά, αφήστε το αυτό να φανεί στη διάρκεια του χρόνου αν θα το άξιζε τελικά και προχωρήστε το.

Αιγόκερως

Το παρελθόν ίσως χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας. Ούτως ή άλλως η περίοδος αυτή θα χαρακτηρίζεται από πολλές ερωτικές επανασυνδέσεις. Εάν λοιπόν μία παλιά αγάπη, ένας έρωτας σας άφησε σημάδια στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να ξανά επισκεφτεί εκ νέου τη ζωή σας, έτσι ξαφνικά και από το πουθενά. Όμως εφόσον προχωρήσατε και έχετε ήδη μία άλλη ερωτική σχέση, ίσως να ήταν καλύτερα να παραμείνετε σε αυτή, παρά να φύγετε .

Υδροχόος

Μία καλή ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης, έρχεται τώρα να σας δοθεί, από ένα συνεργάτη ή στενό σας φίλο, που μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι τώρα επαγγελματικά σας σχέδια και όχι μόνο. Ίσως μάλιστα να σας εντυπωσιάσει η προθυμία του να σας βοηθήσει για να την πετύχετε, ενώ μπορεί να σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες. μήπως όμως ο άνθρωπος αυτός, κρύβει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον για σας; Εντοπίστε το λοιπόν.

Ιχθύς

Η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση. Πάρτε το σύντροφό σας και κάντε μαζί του μια μικρή εκδρομή. Ακόμα και αν δεν το μπορείτε αυτή τη στιγμή, κανονίστε και οργανώστε τη από κοινού. Η διαδικασία αυτή θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και θα τονώσει τον ερωτισμό στη σχέση σας. σε μια εκδρομή, μπορείτε κι εσείς να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Αρκεί να αποδεχτείτε την πρόσκληση που θα σας γίνει μέσα από ένα φιλικό κύκλο.

Από την Μελίνα Φώφη.https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η ζωντάνια σας, ο εύστροφος κι έξυπνος λόγος σας, η θετική στάση σας στα πράγματα αλλά και η φιλοδοξίες σας, σας κάνουν άτομα δυναμικά και ιδιαίτερα ερωτεύσιμα την εποχή αυτή. Οι καιροί ζητούν από εσάς να εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες μαζί με το χιούμορ σας για να καταφέρετε να έρθει στην αγκαλιά σας, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, ανεξάρτητα από το αν τον γνωρίσατε τώρα, ή είναι ένας έρωτας που έρχεται από τα παλιά.

Ταύρος

Ο ανταγωνισμός δεν υπάρχει μόνο στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε αλλά μπορεί να δεχτείτε επιθέσεις και από ερωτικούς ανταγωνιστές τις ημέρες αυτές. Πριν αντιδράσετε όμως παρορμητικά και απαντήσετε στις προκλήσεις τους, καλό θα ήταν να τις αγνοήσετε επιδεικτικά, αφού ακόμα και παρασκηνιακές να είναι, δε θα έχουν την ισχύ να σας ακουμπήσουν, ή να σας διαβάλουν στον άνθρωπο που ενδιαφέρεστε .

Δίδυμοι

Η ανανέωση του προσωπικού σας χώρου θα σας φτιάξει τη διάθεση. Εκεί που χαλαρώνετε μπορεί να μετατρέψετε το χώρο σε μια ερωτική φωλιά, που θα έχετε πρόσωπο να καλέσετε τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Αν του δείξετε το χώρο σας φρέσκο και ανανεωμένο, τότε σίγουρα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις του και θα κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις. Αν είστε με ταίρι, φτιάξτε μαζί τον προσωπικό σας χώρο σήμερα.

Καρκίνος

Είναι ωραίο να αρέσετε αφού όντως το διάστημα αυτό οι μετοχές σας στον έρωτα είναι ανεβασμένες. Ξεκινήστε σήμερα μία δίαιτα εάν νομίζετε πως έχετε περιττά κιλάκια ή κόψτε μία κακιά συνήθεια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, στα φλερτ, μόνο που αυτή τη φορά, κάντε σωστότερες επιλογές από αυτές που κάνατε κάποτε και σας πλήγωσαν. Εάν είστε σε σχέση, τώρα θα αποφασίσετε με τον σύντροφό σας το επόμενο βήμα. Μη το φοβηθείτε.

Λέων

Μάλλον σήμερα ο τρόπος που θα εκφράσετε τα ερωτικά σας κριτήρια, θα διέπονται από μια παρεξηγήσιμη συμπεριφορά, όπου μπορεί κάποιος που θα σας φλερτάρει να σας θεωρήσει αλαζόνες. Η έπαρση σε σημείο παρεξηγήσεων δε θα σας κάνει καλό και ο έρωτας αν χαρακτηριστείτε απρόσιτοι, θα αργήσει αν σας επισκευτεί. Εάν είστε δεσμευμένοι, κάποια “θέλω” σας ο σύντροφός σας μπορεί να τα θεωρήσει “γινάτια” και να τα αγνοήσει.

Παρθένος

Εποχή με πολλά νέα ξεκινήματα αυτή που διάγετε, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, που έχει δείξει ότι αξίζει και αντέχει στα δύσκολα, ίσως τώρα να αποφασίσετε με το σύντροφό σας να την πάτε ένα βήμα μπροστά. μπορείτε να χαρίσετε ένα ταξίδι για δύο. Μπορείτε να αποφασίσετε να συζήσετε. Αν πάλι είστε μόνοι, μέσα από ένα κοινωνικό περιβάλλον, θα κάνετε μία σπουδαία γνωριμία με προοπτικές.

Ζυγός

Με τρόπους λεπτούς θα μπορέσετε τελικά να περάσετε εκείνα που θέλετε να καταλάβει ο σύντροφός σας. Η ερωτική στρατηγική άλλωστε σας χαρακτηρίζει. Το ίδιο και αν είστε αδέσμευτοι και προσπαθήσετε να κάμψετε τις αντιστάσεις του επόμενου ερωτικού σας θύματος. Όμως επειδή το τελευταίο διάστημα δε σας χαρακτηρίζει η πολύ υπομονή, καλό θα ήταν αν αισθανθείτε ότι εξαντλείται να μην αντιδράσετε απότομα. καλύτερα να αποχωρήσετε.

Σκορπιός

Ως άνθρωποι που ξέρετε να ονειρεύεστε, ίσως κάποια πράγματα που επιθυμούσατε κάποτε να έμειναν στη μέση. Εάν λοιπόν ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ένας ανολοκλήρωτος έρωτας, τώρα σε μια εποχή ερωτικών επανασυνδέσεων αλλά και επανεξετάσεων, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε εκ νέου την ερωτική σας τύχη. Έτσι λοιπόν εάν υπάρχει κάποιος άνθρωπος από το ερωτικό σας παρελθόν που πολύ θα θέλετε να συναντήσετε, ένας φίλος θα μεσολαβήσει γι αυτό.

Τοξότης

Με περίσσεια ενεργητικότητα, και με δυναμισμό, θα καταφέρετε είτε με τη δουλειά σας, είτε με τις δεξιότητές σας, να εντυπωσιάσετε φίλους και συνεργάτες. Ακόμα και του έρωτα θα τραβήξετε την προσοχή, αφού κάποια μάτια θα σας παρακολουθούν γοητευμένα κάτω από τη μύτη σας και δε θα αργήσουν να εκδηλώσουν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό σας. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, δοκιμάστε τώρα άμεσα την ερωτική σας τύχη!!

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ο έρωτας σας έχει βάλει στο στόχαστρό του με σκοπό να σας ξεμυαλίσει για τα καλά. Έτσι λοιπόν φαίνεται, ότι μέσω ενός στενού φιλικού σας προσώπου, ή ενός συνεργάτη σας, θα κάνετε μία γνωριμία, που μπορεί στην αρχή να πρόκειται περί μια επαγγελματικής συνεργασίας, λίγο αργότερα θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε σας και στο πρόσωπο αυτό, έρωτας.

Υδροχόος

Ο σύντροφός σας, ίσως σήμερα να βγει παραπονούμενος, για κάτι που ενώ είχατε αναλάβει εσείς να το διευθετήσετε, δεν καταφέρατε τελικά να το φέρετε εις πέρας. Η αναβλητικότητα δεν είναι καλό πράγμα γιατί θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, εκείνο που σας λείπει, είναι η ατολμία, στο να διεκδικήσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Κάντε σήμερα κιόλας το πρώτο βήμα. Του δίνετε την εντύπωση ότι αδιαφορείτε.

Ιχθύς

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, σας προσκαλούν να αποδράσετε μαζί τους, κανονίζοντας είτε μια μικρή έξοδο, μια εκδρομή ή μια επίσκεψη σε μέρη αγαπημένα. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να πάρετε τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και να του χαρίσετε μια αξέχαστη βραδιά για δύο. Εάν τώρα είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ο ερωτικός σας στόχος έρχεται μέσα από τις συστάσεις που θα κάνει για εσάς ένας στενός φίλος.

Από την Μελίνα Φώφη.

https://www.oroskopos.tv/

ΖΩΔΙΑ

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 1 ως 7 Ιουνίου 2020, από την κορυφαία Ταρωμάντη Έλσα Κάραλη.

ΚΡΙΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Η τυχαία συνάντηση που θα έχεις με πρόσωπο από τα παλιά θα καταλήξει σε επανασύνδεση. Θα νιώσεις ανεξίτηλη τη μεταξύ σας έλξη, τα συμβάντα θα βρουν πρόσφορο έδαφος και θα σας ενώσουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρίσκεστε ήδη σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, θα αποδειχτεί πως με αυτό το πρόσωπο η μοίρα σας θέλει μαζί.

Νέα γνωριμία. Το άτομο που από την πρώτη στιγμή θα σε εντυπωσιάσει θα γίνει τελικά σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Καρμική θα είναι η νέα γνωριμία που θα προκύψει, τα γεγονότα θα είναι τυχερά, ξαφνικά και απρόσμενα, εκδηλώσου ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς, η κατάληξη θα είναι μόνιμη σχέση δεσμευτικής πορείας.

Σχέση- γάμος. Αν ο δεσμός σου κρατάει χρόνια δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση θα πάρεις μεγάλη χαρά, ένα ευχάριστο γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία, καταφθάνει επίσημη πρόταση. Βγαίνεις από την αβεβαιότητα, μπαίνει η ερωτική σου ζωή σε δεσμευτική τροχιά, ξεκινάς καινούργια όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση. Σε συνάντηση θα βρεθείς με το πρώην ταίρι σου, η δυναμικότητα και η ευθύτητα σου θα φέρουν άμεσο ξεκαθάρισμα, όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση. Η ειλικρίνεια σου θα είναι αφοπλιστική, θα επιτύχεις την επανασύνδεση που θέλεις, αυτή τη φορά ο έλεγχος και η κατάληξη θα βρίσκονται στα δικά σου χέρια.

Νέα γνωριμία. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα γοητευτεί από το στυλ και την προσωπικότητα σου. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου, συγκεκριμένος λόγος θα σας οδηγήσει σε συνομιλία. Το αν θα υπάρξει προσωπικό ραντεβού ή όχι θα έγκειται καθαρά και μόνο στις δικές σου αποφάσεις.

Σχέση- Γάμος. Με το μεθοδικό σου πείσμα και την οργανωμένη σου επιμονή θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Θα στο πει το ναι που επιθυμείς, θα βρεις τρόπο να καθοδηγήσεις την κατάσταση και θα γίνει τελικά αυτό που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείς να επιτύχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Χαρά θα σου προκαλέσει η επιστροφή του προσώπου που αγαπάς, θα σε ικανοποιήσει η πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις. Η εβδομάδα σου θα έχει συμφιλιωτικά τηλεφωνήματα και αισιόδοξες συναντήσεις. Δεύτερος γύρος αγάπης ξεκινά για σένα, η κατάληξη θα είναι ευχάριστη, δεν θα υπάρξει άλλος χωρισμός.

Νέα γνωριμία. Ένα εμφανίσιμο και πρόσχαρο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου, θα βρει τρόπο να εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Πολύ καλά θα κανείς και θα κινηθείς άμεσα και εκδηλωτικά, αυτό το άτομο θα καταφέρεις να το κερδίσεις, θα μείνει για πολλά χρόνια στην ερωτική σου ζωή.

Σχέση – Γάμος. Ευχάριστα γεγονότα θα σε αναζωογονήσουν, ανησυχίες, φοβίες και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, μέσα στην εβδομάδα εσύ και το ταίρι σου θα δώσετε εξηγήσεις, υποσχέσεις, και όρκους. Τα λόγια που θα γίνουν μεταξύ σας θα είναι ειλικρινά και ξεκάθαρα, ετοιμάσου περνάς σε στάδιο ριζικών δεσμεύσεων.

Άποφάσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Απρόοπτα γεγονότα θα ρίξουν φως στις σκοτεινές σου σκέψεις, φεύγουν αμφιβολίες και τάσεις ηττοπάθειας. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε, τα λόγια που θα ακούσεις θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και δυνατή συναισθηματική ικανοποίηση. Κράτα συγκαταβατική στάση δε θα απογοητευτείς, δώσε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητηθεί, απέφυγε τις καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει νέα γνωριμία, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα συστηθείς με πρόσωπο ευγενικό που θα κερδίσει την καρδιά σου. Οι εξελίξεις θα απαιτούν από εσένα αποφασιστικότητα, σε συμβουλεύω να μην αφήσεις τα γεγονότα να σε προσπεράσουν. Οι πορεία των επαφών σας θα έχει ευχάριστη κατάληξη, αξιοποίησε τα τυχαία συμβάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχέση – Γάμος. Η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα είναι σοβαρή, δημιουργική και θα σου βγει σε καλό. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα που ουσιαστικά σας εμπόδιζε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, τώρα λύνετε ο κόμπος, δέξου αυτό που θα σου προτείνει, θα έχετε κατάληξη θετική και δεσμευτική.

ΛΕΩΝ
ΚΑΡΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση. Δεν θα έχουν ταχύτητα οι εξελίξεις, σε συμβουλεύω να μην βιαστείς να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις με το πρώην ταίρι σου. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ωστόσο μην απογοητευτείς, στην επόμενο στάδιο οι ανατροπές θα είναι ευχάριστες, για την ώρα εστίασε στην ηρεμία σου και στην προσωπική σου ισορροπία.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει ερωτικά, ωστόσο τα λόγια ή οι προτάσεις που θα σου κάνει δεν θα είναι άμεσες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σε γυροφέρνει με σκοπό να βρει την κατάλληλη δίοδο να σου εκδηλωθεί, σου δίνω τη συμβουλή να κρατήσεις στάση θερμή και συγκαταβατική.

Σχέση – Γάμος. Δεν θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στη σχέση σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις πιεστικές κινήσεις. Για μέσα στην τωρινή εβδομάδα σε συμβουλεύω να κρατήσεις απόσταση από οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει ή να σε προβληματίσει. Με το ταίρι σου απέφυγε συζητήσεις περί μελλοντικών δεσμεύσεων, η στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξανά κερδίσεις το πρόσωπο που αγαπάς, τυχαίο γεγονός θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε, η εξέλιξη των γεγονότων θα δημιουργήσει προοπτική επανασύνδεσης. Σου δίνω τη συμβουλή να μιλήσεις ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα θα βρεις άμεση ανταπόκριση.

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία που θα σε βγάλει από την απογοήτευση, τώρα θα ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, τα συμβάντα θα σε ενθουσιάσουν. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα το νιώσεις ταιριαστό στην προσωπικότητα σου, θα σου εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του, προμηνύεται έναρξη σταθερού μακροχρόνου δεσμού.

Σχέση- γάμος. Σε εντελώς απρόοπτη στιγμή ευχάριστο γεγονός θα ανανεώσει την σκέψη και την καρδιά σου. Θα εμφανιστεί αυτό που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό, ίσως να είναι λύση, ίσως να είναι πρόταση, πάντως από τα μέσα της εβδομάδας θα ανοιχτεί δρόμος επιτυχίας. Φεύγουν οι ανασφάλειες, περνά η σχέση σου σε πορεία δέσμευσης.

ΖΥΓΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Τηλεφώνημα ξεκαθαρίσματος θα λάβεις από το πρόσωπο που αγαπάς και σκέπτεσαι, τα λόγια που θα ακούσεις θα ξεδιαλύνουν το ομιχλώδες τοπίο, τερματίζουν αμφιβολίες και άτοπες ανασφάλειες. Μέσα στην εβδομάδα θα καταλάβεις πως αυτό που νιώθει για σένα δεν είναι κάτι επιφανειακό, είναι αληθινή αγάπη που δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει στράφι.

Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί ερωτικά δε θα σου είναι άγνωστο, το γνωρίζεις από καιρό και πολύ σωστά είχες υποψιαστεί πως τρέφει για σένα ερωτικό ενδιαφέρον. Σου δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρεις την έλξη σου, δείξε και εσύ τα αισθήματα σου, αυτό το άτομο θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, θα σου ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού.

Σχέση- γάμος. Αποκαλυπτική κουβέντα θα ανοίξεις με το ταίρι σου, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Η εμπιστοσύνη που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις επισημοποίησης. Καταφθάνουν εξελίξεις που θα δρομολογήσουν το μέλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Θα το κερδίσεις το πρώην ταίρι σου, η ερωτική σου στάση και γοητεία θα ανοίξει δρόμο επιστροφής. Από ένα τυπικό τηλεφώνημα θα ξεκινήσουν όλα, η συνομιλία σας θα προχωρήσει σε βάθος, η κατάληξη θα είναι συνάντηση. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει επανασύνδεση, έλξη σας θα είναι αμοιβαία και έντονη.

Νέα γνωριμία. Θα καρδιοχτυπήσεις, θα νιώσεις την ένταση να ανεβαίνει στα ύψη. Εκεί που θα κάθεσαι αμέριμνα και ήσυχα ερωτικό βέλος θα πέσει στο κέντρο της καρδιάς σου. Γοητευτικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα σταθεί δίπλα σου. Ένας συγκεκριμένος λόγος θα σας φέρει σε συνομιλία, θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο προσωπικής συνάντησης.

Σχέση- γάμος. Ισορροπημένη και ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου. Ναι μεν θα ξεκινήσει με κάποια μικροκαυγαδάκια υπεροχής και κυριαρχίας, ωστόσο η ένταση θα αποδειχτεί ευεργετική. Συναισθηματικά ξεσπάσματα θα τονώσουν τον ερωτισμό σας, θα εκδηλωθεί πάθος και έλξη που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Την απρόοπτη εμφάνιση του θα κάνει άτομο από το παρελθόν σου, θα σε ξαφνιάσουν τα λόγια που θα ακούσεις. Τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα δεχτείς, στην συνάντηση που θα σου ζητήσει θα διαπιστώσεις πως τα μεταξύ σας αισθήματα ποτέ δεν έσβησαν. Θερμές αποκαλύψεις θα σε ωθήσουν να τολμήσεις το βήμα της επανένωσης.

Νέα γνωριμία. Αμέσως θα σε γοητεύσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η ελκυστικότητα του θα κερδίσει την προσοχή σου, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει θα κερδίσει την καρδιά σου. Αυτό το άτομο ενδέχεται να το ερωτευτείς, εκδήλωσε την έλξη σου, θα καταφέρει να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου, δεν θα σε απογοητεύσει.

Σχέση- γάμος. Για σένα και το αγαπημένο σου το ταίρι ανοίγεται περίοδος δέσμευσης. Φεύγουν εμπόδια, καταφθάνουν οριστικοποιήσεις, τώρα θα είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε, ίσως να αρραβωνιαστείτε, το σίγουρο είναι πως θα στρώσετε έδαφος για μόνιμη κατάληξη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα υπάρξει χαρμόσυνο γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Είσαι στη χρονική στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή οριστικό χωρισμό. Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις τελεσίδικες απαντήσεις, θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, με ευθύτητα θα σου κάνει την πρόταση της επανασύνδεσης, προσοχή να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Νέα γνωριμία. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να εμφανιστεί μπροστά σου πρόσωπο που θα σε συναρπάσει, ωστόσο ο αιφνιδιασμός ίσως να σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις. Αυτό το άτομο θα σου δώσει το άνοιγμα να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσεγγίσεις χωρίς ενδοιασμούς.

Σχέση – Γάμος. Προσοχή, με την αλλοπρόσαλλη σου στάση θα δημιουργήσεις καβγαδάκια μέσα στη σχέση σου. Για να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα πρέπει να έχεις ξεκάθαρες επιθυμίες και βλέψεις. Αν νιώθεις μπερδεμένα τα αισθήματα σου καλό θα είναι να περάσεις σε ένα είδος αυτοψυχανάλυσης για να μπορέσεις να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Απρόοπτα συμβάντα θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι εξελίξεις θα σε ξαφνιάσουν. Θα συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου, η ερώτηση που θα σου κάνει θα σε αναγκάσει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και ποιες είναι οι προσδοκίες σου. Τα γεγονότα θα είναι ανατρεπτικά, είναι πολύ πιθανόν να αλλάξεις απόψεις και επιθυμίες.

Νέα γνωριμία. θα εμφανιστεί μπροστά σου πρόσωπο που θα σου ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα. Το γοητευτικό άτομο που θα γνωριστείς θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, ουσιαστικά θα είναι στην δική σου απόφαση να ξεκινήσεις ολοκαίνουργια ερωτική πορεία.

Σχέση- Γάμος. Ένα απρόοπτο γεγονός ενδεχομένως να σου δημιουργήσει φόβο ή ανασφάλεια, τώρα θα αναρωτηθείς ίσως και να αμφισβητήσεις. Οι καταστάσεις και οι συνθήκες μέσα στη σχέση σου θα αλλάξουν όψη, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα ορίσουν τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου.

ΙΧΘΥΣ
ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Τυχαία γεγονότα θα σε φέρουν αντικριστά με το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Από την πρώτη στιγμή θα προχωρήσετε τη συζήτηση σας σε προσωπικό επίπεδο, κοινός σας στόχος θα είναι η επανασύνδεση. Τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα και ειλικρινά, με αισιοδοξία θα κλείσει η συνομιλία σας, θα δοθεί μεταξύ σας δεύτερη ευκαιρία που δε θα σε απογοητεύσει.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε γητεύσει ενδεχομένως και να σε μαγέψει. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα υπάρξουν μεταξύ σας προσωπικές επαφές. Αμοιβαία θα είναι η έλξη σας, αν κινηθείς αυθόρμητα και εκδηλωτικά τότε από το δεύτερο κιόλας ραντεβού θα γίνει έναρξη σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Μέσα στο εξαήμερο θα δοθεί αφορμή που θα ανοίξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου δίοδο δεσμευτικών υποσχέσεων. Κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει που θα βγάλει από τον δρόμο σας τα εμπόδια και θα αρχίσετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα επισημοποίησης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά και έντονη αισιοδοξία, θα υπάρξει σταθερή βάση για νέα μελλοντικά όνειρα.

 

https://www.myastro.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός

Εάν υπάρχει κάποιο άτομο που σας έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά δεν έχετε βρει ακόμα τον τρόπο να το φέρετε στα νερά σας, σήμερα ένας φίλος σας, ή στενός συνεργάτης σας, αν του ζητήσετε την ιδέα του θα σας βρει τον τρόπο, ή θα είναι πρόθυμος να μεσολαβήσει ο ίδιος, εάν το θεωρείτε απαραίτητο. ακόμα και στον έρωτα μερικές φορές χρειάζεται να υπάρχει κάποιο μέσον, για να καταφέρετε να φτάσετε τον σκοπό σας τελικά.

Ταύρος

Οι καιροί επιβάλλουν σε εσάς να δοκιμάσετε την οικονομική ή ερωτική σας τύχη, σε μέρη που δε συχνάζατε μέχρι σήμερα, ή δε προσδοκούσατε μία συνεργασία ή φιλία. Έχετε δε και την λανθασμένη αντίληψη να πιστεύετε ότι πρέπει να στηρίζεστε σε ότι μέχρι τώρα θεωρούσατε σταθερό. Όμως διάγετε μια περίοδο αρκετών αλλαγών και ο τρόπος που μέχρι στιγμής προσεγγίζατε τον έρωτα, χρειάζεται ν αλλάξει. Μη περιμένετε μια αγκαλιά από καθαρή τύχη.

Δίδυμοι

Καμιά φορά ο έρωτας δεν έρχεται στη ζωή μας, ύστερα από μία γνωριμία που αναπτύσσεται στη διαδικασία ενός φλερτ. Εσείς για παράδειγμα, μπορεί να γνωρίσετε τον επόμενο έρωτα της ζωής σας, ύστερα από μια έντονη λογομαχία, με έναν άνθρωπο, που λίγο μετά αφού ρίξετε μεταξύ σας γέφυρες, μπορεί η σχέση αυτή να αλλάξει τροπή και να γίνει ερωτική. Αυτό ισχύει είτε βρίσκεστε σε μόνιμη ερωτική σχέση είτε όχι. Οι δεσμευμένοι λοιπόν ας μην ξεμυαλίζεστε.

Καρκίνος

Αφήστε τους συναισθηματισμούς και τις συναισθηματικές υπερχειλίσεις, ειδικά όταν σας έρχονται ερωτικές μνήμες από το παρελθόν. Κοιτάξτε μόνο μπροστά, στο δρόμο που σας ανοίγεται και θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ καλύτερος στο να ονειρευτείτε ένα μέλλον που πραγματικά θα σας αξίζει. Μία νέα σχετικά γνωριμία, θα γίνει ο επόμενος ερωτικός σταθμός της ζωής σας. να ξέρετε πως ο άνθρωπος αυτός, υπάρχει ήδη στον κύκλο σας και σας επιθυμεί.

Λέων

Οι ερωτικοί πειρασμοί τρυπώνουν ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένατε. Εμφανίζονται στο πρόσωπο ενός συνεργάτη σας, ενός φίλου που σχετικά είναι μια πρόσφατη γνωριμία, μέσα απ τους χώρους που μπορεί να δραστηριοποιείστε, ακόμα και σε μια επαφή με έναν άνθρωπο που μπορεί να μιλάτε για δουλειά. Εάν το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ζήστε το. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, εκεί μπορεί να γίνει θέμα.

Παρθένος

Ο έρωτας δεν καταλαβαίνει ούτε από πρέπει ούτε από κοινωνικά συμβόλαια ή συμφωνίες. Κι αν χρειάζεται να τα βάλετε με τη συνείδησή σας, ή με εκείνο που θέλει περισσότερο η καρδιά, καλύτερα ερωτικά να ακολουθήσετε το δρόμο που καλύπτει το συναίσθημά σας, πέρα από κάθε τυπικό συμβιβασμό. Γιατί καλύτερα να μετανοιώνετε για κάτι που κάνατε, παρά για κάτι που δεν κάνατε. Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει τόσο ο χρόνος όσο κι η καρδιά.

Ζυγός

Είναι τόσα πολλά αυτά που καθημερινά μας πιέζουν και μας καταπιέζουν, που σήμερα μάλλον δε θα μπορέσετε να τα κρατήσετε μέσα σας, όπως συνήθως κάνετε στις περισσότερες περιπτώσεις. Πριν πείτε όμως πράγματα που δεν είναι ότι καλύτερο να λέγεται, είτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον που εδώ και λίγο διάστημα έχετε έρθει πολύ κοντά, σκεφτείτε ότι δεν θα είναι τελικά, εκείνος που θα σας φταίει αλλά άλλος λόγος.

Σκορπιός

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, σας προσκαλούν να αποδράσετε μαζί τους, κανονίζοντας είτε μια μικρή έξοδο, μια εκδρομή ή μια επίσκεψη σε μέρη αγαπημένα. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να πάρετε τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και να του χαρίσετε μια αξέχαστη βραδιά για δύο. Εάν τώρα είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ο ερωτικός σας στόχος έρχεται μέσα από τις συστάσεις που θα κάνει για εσάς ένας στενός φίλος.

Τοξότης

Ο έρωτας μπορεί να γίνει πολλές φορές απατηλός και όσο κι αν εσείς βαδίζετε βάση της λογικής, να ξέρετε ότι μπορεί να πέσετε στην παγίδα του. Μπορεί να έχετε γνωρίσει ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, που πιθανόν να το έχετε υπερεκτιμήσει, ή εξιδανικεύσει. Μπορεί να μη ζει την ίδια ένταση και το πάθος όπως εσείς. προς το παρόν επειδή τίποτα δε θα είναι αυτό που δείχνει, κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας πριν του δοθείτε. Ο καιρός δείχνει τι αξίζει.

Αιγόκερως

Τις ημέρες αυτές, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε θέματα που υπάρχουν καιρό στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ήδη έχετε βγάλει τα συμπεράσματά σας για το που βαδίζει η αισθηματική σας ζωή. Από τώρα και στο εξής, επιβάλλεται σχεδόν, να ξεκαθαρίσετε ποια είναι εκείνα που σας ενοχλούν από τη συμπεριφορά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, και αν δε δείτε αυτό να διορθώνεται, ίσως ακόμα και να χρειαστεί, να διακόψετε τη σχέση σας μαζί του. Εάν αφήσετε κενά, πιθανόν λίγο αργότερα να δημιουργηθούν σοβαρότερες καταστάσεις που θα παρακμάσουν τη σχέση σας.

Υδροχόος

Το σίγουρο είναι ότι έχετε σηκώσει ψηλά τα μανίκια και έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Δε σημαίνει όμως ότι ο έρωτας δεν μπορεί να τρυπώσει εκεί και να σας ξεμυαλίσει. Φαίνεται λοιπόν ότι σε μία επαφή που θα κάνετε για μία νέα πολλά υποσχώμενη συνεργασία, οι σχέσεις δε θα είναι απόλυτα συνεργατικές, αφού σε ελάχιστον διάστημα μπορούν και θα μετατραπούν σε ερωτικές, ανεξάρτητα από το αν θα αναπτυχθούν έτσι . Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Ιχθύς

Θέματα στόχων καριέρας κοινωνικής εξέλιξης και επαγγελματικής, θα σας προβληματίσουν τις ημέρες αυτές. Ίσως μάλιστα και κάποιες στιγμές, να σας κάνουν να νιώσετε έναν εκνευρισμό, όπου αυτό θα διαφαίνεται και στη συμπεριφορά σας, απέναντι στους άλλους. Ο σύντροφός σας να ξέρετε ότι θα το αντιμετωπίσει με πολύ αμηχανία το όλο πράγμα, αφού λίγες θα είναι οι στιγμές, που θα μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σας. Εάν είστε μόνοι, μάλλον φαίνεται στη συμπεριφορά σας η νευρικότητα, κάτι που αποθαρρύνει κάποιον που επιθυμεί να σας πλησιάσει ερωτικά. Σκεφτείτε το.

Από την Μελίνα Φώφη.

https://www.oroskopos.tv/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερα Αποδοχή