Απριλίου 17, 2021

ΖΩΔΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. . .

Η Σελήνη στους Διδύμους μαζί με τον Άρη σήμερα δίνουν ενεργητικότητα και ευελιξία στις σκέψεις και τις δράσεις μας. Η εναλλαγή των συναισθημάτων μπορεί να είναι έντονα παρούσα αλλά η ευνοϊκή τους σχέση με τον Ήλιο και τον Ερμή κρατούν την αντικειμενική οπτική ενεργή στα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μπορεί να είστε πρόθυμη/ος να ρισκάρετε αυτή την στιγμή για μια ιδέα που πιστεύετε αλλά καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε μόνη/ος σας σήμερα. Η αλληλεπίδρασης των άλλων ανθρώπων θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα.

Για τους Ταύρους, σήμερα όσες περισσότερες ιδέες και απόψεις πέσουν στο τραπέζι τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς να επιλέξετε την καλύτερη. Καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Για τους Διδύμους, σήμερα ζητείστε τις σωστές απαντήσεις, όσο κόπο και εάν χρειαστεί να κάνετε. Κρατήστε την αντικειμενική οπτική σας ενεργή.

Για τους Καρκίνους, σήμερα πράξτε κατά βούληση ανάλογα το πώς αισθάνεστε. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν γίνεστε απόλυτα κατανοητή/ός εσείς ή οι δράσεις σας, μην ασχοληθείτε με αυτό αλλά με ότι θέλει η καρδιά σας.

Για τους Λέοντες, μπορεί να θέλετε να δουλέψετε ή να αφοσιωθείτε σε κάτι μόνη/ος σήμερα αλλά μια πιθανή συνεργασία θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα. Το ομαδικό πνεύμα είναι κινητοποιημένο οπότε άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Για τους Παρθένους, σήμερα είστε σε θέση να κρίνετε και να αξιολογήσετε σωστά τις πληροφορίες και τα μηνύματα που λαμβάνετε. Δεν είναι απαραίτητο να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες αλλά σε ότι μπορεί να σας ωφελήσει.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αφιερωθείτε σε έναν συγκεκριμένο στόχο χωρίς αποσπάσεις. Εάν νιώθετε κούραση κάντε περισσότερα διαλλείματα για να πάρετε ξανά την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα ήταν να μην σας επηρεάσει ο χρόνος που θα χρειαστεί να κάνετε κάτι αλλά ο προορισμός και το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε. Η κατάλληλη προετοιμασία θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική.

Για τους Τοξότες, σήμερα δεν χρειάζεται να ενημερώσετε τους άλλους για τις κινήσεις σας ή τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Η επικοινωνία μπορεί να είναι καλή αλλά κρατήστε για εσάς ότι δεν έχει ακόμη πάρει την τελική του μορφή.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα κρατήστε τα πράγματα σε μια απλή μορφή και αφιερώστε χρόνο για εσάς. Σκέψεις και νέες ιδέες έρχονται για να τις επεξεργαστείτε.

Για τους Υδροχόους, το ομαδικό πνεύμα είναι κινητοποιημένο σήμερα και θα λειτουργήσει καλύτερα μια συνεργασία αντί να κινηθείτε μόνη/ος σας. Εάν χρειαστεί να ξανασκεφτείτε κάτι ή να επιβραδύνετε για κάποιον λόγο καλό θα είναι να το κάνετε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να γοητεύσετε τους γύρω σας. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα είναι πολύ χρήσιμο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα βοηθήσετε και εκείνους που θέλουν να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν

https://astroguide.gr/

 

ΖΩΔΙΑ

Από την Όλγα Αγγέλου
Καλό και όμορφο σαββατοκύριακο σε όλους! Το Σάββατο θα ενισχύσει διαθέσεις κοινωνικοποίησης, προβολής, αλλά και υπεροχής. Οι ανταγωνιστικοί χαρακτήρες δεν αποκλείεται να αναλωθούν σε συγκρίσεις εξωτερικής εμφάνισης, στα ζευγάρια ίσως να εκδηλωθούν ζήλιες, προσοχή στις εντάσεις. Ευνοούνται οι συζητήσεις, σε προτάσεις και προσκλήσεις θα δοθούν θετικές απαντήσεις, γενικότερα στα επικοινωνιακά ζητήματα η εξέλιξη θα είναι θετική.

Την Κυριακή τα γεγονότα θα είναι πιο δυναμικά, οι συγκύριες θα τονώσουν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία. Θα υπάρξουν διαθέσεις για άμεσες προσεγγίσεις, οι νέες γνωριμίες θα προχωρήσουν με ταχύτητα -ειδικά μέσω social media-. Φεύγει η αναστολή και η διστακτικότητα. Μέσα στο σαββατοκύριακο για τους μοναχικούς και τους ελεύθερους θα υπάρξουν προκλήσεις που δεν θα πρέπει να μείνουν αναξιοποίητες.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:
ΚΡΙΟΣ
Το Σάββατο θα τονώσει τον δυναμισμό σου, αν υπάρχει κάτι που θέλεις να το αλλάξεις μέσα στη σχέση σου θα είσαι σε θέση να κινηθείς με αποφασιστικότητα, ωστόσο θα έχεις την τάση να διεκδικήσεις με τρόπο ανυποχώρητο ίσως και εγωκεντρικό. Δεν θα επιτρέψεις στο ταίρι σου να σε κατευθύνει, όμως καλό θα είναι στην περίπτωση που δημιουργηθούν ρήξεις να μην τεντωθεί το σκοινί. Θα υπάρξει δίοδος συνεννόησης αρκεί να έχεις διαλλακτική διάθεση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανόν με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις την προσωπική σου ζωή από το μηδέν, διαγράφοντας τα παλιά. Από την μια πλευρά ένα γοητευτικό άτομο θα σε εντυπωσιάσει, από την άλλη πλευρά θα βρεις πρόσφορο το έδαφος για δυναμικές προσεγγίσεις. Μέσα στο σαββατοκύριακο καλό θα είναι να κινήσεις τα νήματα για καινούργια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Το Σάββατο θα τόνωση την αυτοπεποίθηση σου, θα σε βοηθήσει να καθοδηγήσεις το ταίρι σου και την πορεία της σχέσης σου. Αν μιλήσεις ανοιχτά και ξεκάθαρα θα εισακουστείς, θα βρεις συνεννόηση. Σε κοινωνικό επίπεδο σαν ζευγάρι θα συναναστραφείτε με τον φιλικό σας κύκλο, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, θα δώσεις μεγάλη σημασία στο ντύσιμο σου, γενικότερα στην εικόνα και στο στυλ σου. Θα καταφέρεις να προβάλεις τη γοητεία σου κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ωστόσο μην αφήσεις στην άκρη το θέμα της προσέγγισης. Την Κυριακή αν πάρεις το θάρρος να φλερτάρεις δεν θα λάβεις απογοητευτικές ή αρνητικές αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το Σάββατο ίσως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου. Από την μια θα θελήσεις να βγεις από τις σοβαρές και αποπνικτικές καταστάσεις, από την άλλη όμως ενδέχεται να είναι κάπως βαριά η στάση σου για δράση. Είναι πολύ πιθανόν σε κάποια ζητήματα να δείξεις απάθεια, καλό θα είναι να μην κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί αδιάφορη τη στάση σου. Ευνοούνται οι συζητήσεις και τα ξεκαθαρίσματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα θελήσεις να αλλάξεις παραστάσεις, ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να προκύψει κάτι το διαφορετικό που να μπορεί να σε ιντριγκάρει και να μεταφορτώσει τις διαθέσεις σου. Το Σάββατο θα κάνει το έδαφος για ενέργειες και προσεγγίσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το Σάββατο πολύ πιθανόν να επικεντρωθείς σε θέματα καλλωπισμού και εμφάνισης, αν περιποιηθείς τον εαυτό σου θα καταφέρεις να εισπράξεις θετικά σχόλια από το ταίρι σου. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου. Το ταίρι σου θα υποστηρίξει τις επιθυμίες σου, θα σε βοηθήσει και θα δεχτεί αυτό που θα ζητήσεις. Η Κυριακή θα συμβάλει στη μεταξύ σας συνεννόηση και συνεργασία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να προβάλεις την εικόνα σου και την προσωπικότητα σου. Καλό θα είναι να μην περιορίσεις την εξωστρέφεια που θα σε χαρακτηρίζει, διατήρησε την ανάγκη σου για επαφές και συνομιλίες θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τις γνωριμίες σου. Δυναμικές θα γίνουν οι διαθέσεις σου, δώσε ώθηση στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΛΕΩΝ
Θα καταφέρεις να εντυπώσεις το ταίρι σου τόσο με την εμφάνιση και το ντύσιμο σου, όσο και με τις προτάσεις που θα κάνεις. Αναλυτικές και ειλικρινείς συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου, λύνονται οι παρεξηγήσεις, φεύγει ο θυμός και η αμφιβολία. Οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα δώσουν φως σε μια συγκεκριμένη υπόθεση που σου δημιουργούσε ανασφάλεια ή που γινόταν αίτια για σκηνές ζηλοτυπίας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα υπάρξει πρόκληση για νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σε προσεγγίσει πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από το παρουσιαστικό σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να γοητεύσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα, ωστόσο δεν θα πρέπει η στάση να είναι απρόσιτη. Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, αν βρεις ενδιαφέρον προχώρα άφοβα τις επαφές σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το Σάββατο εσύ και το ταίρι σου θα είστε θετικοί σε προσκλήσεις. Θα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας. Ευχάριστες θα είναι οι συνομιλίες σας. Σε κάτι που επιθυμείς εσύ και το ταίρι σου θα δοθεί άνοιγμα, έρχονται ευχάριστες ειδήσεις, τα νέα που θα λάβεις θα σε χαροποιήσουν. Καταφθάνουν ανοίγματα που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τον δεσμό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται ένα εντυπωσιακό πρόσωπο να τραβήξει την προσοχή σου. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα, μέσα σε φιλικό κύκλο θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ενθουσιασμό, καλό θα είναι να μην κρύψεις το ενδιαφέρον σου. Η ροή των γεγονότων θα είναι θετική και θα έχει ταχύτητα, θα φέρει άνοιγμα καινούριων επαφών που καλό θα είναι να το αξιοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Το Σάββατο πιθανότατα να σε απασχολήσουν ζητήματα ομορφιάς και προβολής, ίσως να βάλεις τον εαυτό σου σε σύγκριση με άλλα άτομα, θα καταφέρεις να υπερισχύσεις σε γοητεία και στυλ. Δείξε το ανάλογο ενδιαφέρον και στο ταίρι σου, επιμελήσου την εικόνα του και το ντύσιμο του. Η επικοινωνία σου τόσο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει όσο και με τους τρίτους θα σου δώσει χαρά και ικανοποίηση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, βγαίνεις από την ηττοπάθεια, αφήνεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, αποκτάς διαθέσεις για κοινωνικές επαφές. Ανάγκη σου θα είναι να εντυπωσιάσεις και να δοκιμαστείς με νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, θα θελήσεις να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Πρόσφορο θα το βρεις το έδαφος, μη περιορίσεις τη δράση σου, τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου και δώσε το πράσινο φως να σε φλερτάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το Σάββατο ίσως να μην θελήσεις να ανοίξεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, αυτό που θα χρειαστείς θα είναι ηρεμία και χαλάρωση, ωστόσο κάτι θα ακούσεις που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Αυτό που θα προτείνει ή θα ξεκαθαρίσει το ταίρι σου αν το πάρεις στα σοβαρά θα καταφέρεις να δώσεις λύση σε ζήτημα που σου δημιουργεί ανασφάλειες. Ουσιαστικές αποφάσεις θα παρθούν, κάτι θα αλλάξει στη σχέση σου προς το καλύτερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πιθανόν να τραβήξει την προσοχή σου πρόσωπο που θα έχει εκκεντρικό στυλ, από κάτι ασυνήθιστο θα πιαστείς και θα εντυπωσιαστείς. Ευνοούνται οι συζητήσεις και οι εξομολογήσεις, θα βρεις πρόσφορο το έδαφος για επικοινωνιακές προσεγγίσεις. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα χωρίς αναστολές, αξιοποίησε τη δυναμική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Σάββατο θα αισθανθείς πως χρειάζεσαι μια παύση ή ένα διάλλειμα από τις έγνοιες και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ουσιαστικά θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να ξεκουραστείς. Αν υπάρχουν κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου που σε πιέζουν, άνοιξε συζητήσεις, θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα βρεις συνεννόηση και ηρεμία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο τωρινό σαββατοκύριακο καλό θα είναι να μην αδρανήσεις. Ανοίγεται ο δρόμος για εντυπωσιασμούς, συμπάθειες, και νέες γνωριμίες μέσω των social media. Μην αποφύγεις τις συναναστροφές και τις προσκλήσεις από φιλικές παρέες, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο απροόπτων συμβάντων. Σε περίπτωση που σε πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε συμβουλεύω να μην ανακόψεις την πορεία των εξελίξεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέσα στο σαββατοκύριακο ανάγκη θα έχεις να χαλαρώσεις γι αυτό θα χρειαστεί να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου. Αν εστιάσεις στο πως μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου ήρεμα και διασκεδαστικά, αν δείξεις με θερμό και άμεσο τρόπο τα αισθήματα σου, τότε θα καταφέρεις να περάσεις ένα αισθησιακό σαββατοκύριακο. Η Κυριακή, σε βοηθήσει να βρεις κατανόηση από το ταίρι σου, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε χωρίς εντάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο επιμελήσου την εμφάνιση σου, ενίσχυσε τη γοητεία σου και πέρνα σε προσεγγίσεις. Θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις γι αυτό φλέρταρε και μην αφήσεις τις ευκαιρίες να σε προσπεράσουν. Πρωτοβουλίες και ενέργειες προσέγγισης θα δώσουν ώθηση στις νέες γνωριμίες μέσω των social media. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να βγεις από την αδράνεια, οι άμεσες κινήσεις θα έχουν θετική κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Σάββατο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αυτοπεποίθηση σου σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο σε κάποια θέματα με το ταίρι σου προσοχή να μην βγει στην επιφάνεια η αδιάλλακτη πλευρά του χαρακτήρα σου. Η διάθεση σου θα είναι κοινωνική, γενικότερα η στάση σου θα χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια. Ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές, αυτό που θα σκεφτείς θα προτείνεις ή θα οργανώσεις θα έχει αναζωογονητική κατάληξη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, την Κυριακή, είναι πολύ καλή χρονική στιγμή για να αναζωογονηθείς συναισθηματικά, να δώσεις την ευκαιρία σε καινούργια άτομα να σε γνωρίσουν σε προσωπικό επίπεδο, ακόμα και να ερωτευτείς. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα διευρύνουν τον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο, αν θέλεις να αποκτήσεις σχέση άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΣ
Το Σάββατο ευχάριστες και ανανεωτικές συζητήσεις θα έχεις με το ταίρι σου. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρξει, οι κουβέντες θα είναι ανέμελες ίσως και αρκετά συναισθηματικές, διαλλακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα καταφέρεις να αποφορτιστείς και να ηρεμήσεις, θα περάσεις όμορφες στιγμές που θα σας βοηθήσουν σαν ζευγάρι να χαλαρώσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και υπάρχει καιρό στο στόχαστρο σου, προσπάθησε να το προσεγγίσεις και να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Την Κυριακή ευνοούνται οι δυναμικές ενέργειες. Αν κινηθείς άμεσα και δραστικά δεν θα απογοητευτείς. Θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις με το στυλ και την παρουσία σου, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου.

https://www.zwdiasimera.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΜΕ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα και η ευνοϊκή της σχέση με τον Κρόνο μας βοηθά να σκεφτούμε λογικά και να δούμε την αντικειμενική υπόσταση σε κάτι που ενεργοποιείται. Είναι μια βοηθητική πλανητική επιρροή την στιγμή που η σχέση του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να κινητοποιήσει συναισθήματα ανεπάρκειας ή θυμού. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μέσα από συζητήσεις μπορείτε να κινηθείτε ευέλικτα και να βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας και είναι σίγουρο πως θα επωφεληθείτε από την δυναμική της ημέρας.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας προσθέτει χάρη και ομορφιά κάτι το οποίο πολύ λίγα πράγματα μπορεί να σας το χαλάσει σήμερα. Ένα οικονομικό θέμα ή ζήτημα αξιών μπορεί να τακτοποιηθεί σήμερα.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κάνει περισσότερο αεικίνητη/ο και ευέλικτη/ο. Μια κίνηση σήμερα που σχετίζεται με το εξωτερικό, ανώτερη εκπαίδευση ή την γραφή θα σας φέρει ευχαρίστηση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποστασιοποιηθείτε από ότι μπορεί να σας προκαλέσει χάος. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας στα βήματα που έχετε σκοπό να κάνετε.

Για τους Λέοντες, μια δυσκολία που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα, σήμερα φαίνεται να διαλύεται ή να μπορείτε να την διαχειριστείτε με καλύτερο τρόπο και να μην είναι πια εμπόδιο στον δρόμο σας. Άνθρωποι είναι κοντά σας.

Για τους Παρθένους, ένα επαγγελματικό θέμα σήμερα μπορεί να προχωρήσει. Ακόμη και κάτι που αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα είναι καλύτερα διαχειρίσιμο αυτή την στιγμή.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αποστασιοποιηθείτε από οτιδήποτε νιώθετε και εσείς πως δεν έχει την δυναμική να προχωρήσει ή να επεκταθεί γενικότερα. Αντιθέτως, συζητήστε τις ιδέες σας με ανθρώπους που σχετίζονται με αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

Για τους Σκορπιούς, ένα θέμα πολύ προσωπικό σήμερα μπορεί να ξεδιαλυθεί και να μπορέσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Μόνη/ος ή με άλλον/άλλους ανθρώπους οικείους ή συνεργάτες.

Για τους Τοξότες, σήμερα έρχεστε αντιμέτωπη/ος με μια κατάσταση η οποία αφορά και άλλους ανθρώπους. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι βοηθητική και ενεργειακά μπορείτε να βάλετε από κοινού τα πράγματα σε μια αντικειμενικά καλή σειρά.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικονομικό ζήτημα σήμερα μπορεί να προκύψει, το οποίο έχει έρθει η ώρα να τακτοποιηθεί. Μην αφήσετε υπερεγωτικές τάσεις να σας κρατήσουν άκαμπτη/ο στην θέση που βρίσκεστε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να το πάτε χαλαρά και με μέτρο. Καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ευχαριστεί και σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά θέματα σήμερα μπορείτε να τα διαχειριστείτε με καλύτερο τρόπο. Συζητήστε αυτό που σας απασχολεί με τους ενδιαφερόμενους πάντα σκεπτόμενη/ος πως ψάχνετε να βρείτε την χρυσή τομή.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Θέλεις γάμο, αλλά δεν έρχεται η πρόταση; Δες πως θα τον πείσεις!


Κάθε γυναίκα θέλει να νοιώθει οτι είναι η μια και μοναδική για τον άνθρωπο της και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα σχέσης, ζητάει τους όρκους της αγάπης που θα την κάνουν να νοιώσει σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον. Αλήθεια είναι πως οι γυναίκες την απόλυτη ελευθερία τη ζουν μέσα από τη δέσμευση και το γάμο, γιατί μόνο έτσι μπορούν πραγματικά να εκφράσουν τον αυθεντικό τους εαυτό. Τι γίνεται όμως όταν η πολυπόθητη πρόταση δεν έρχεται από τα χείλη του αγαπημένου σου; Τί πρέπει να κάνεις για να καταλάβει οτι είσαι ο σύντροφος της ζωής του και πως δεν πρέπει να σε χάσει;


ΚΡΙΟΣ

Ο άνδρας κριός λατρεύει την περιπέτεια και γι αυτό δεν πρέπει να του αποκαλύψεις τον εαυτό σου μονομιάς, εάν επιθυμείς να σε παντρευτεί. Πρέπει να το παίξεις δύσκολη και να τον έχεις συνέχεια να περιμένει και κάτι ακόμη από εσένα. Με λίγα λόγια είναι κυνηγός και για να σε κυνηγήσει πρέπει να τρέξεις. Δεν λέμε να μην του δίνεις τίποτα και καθόλου από τον εαυτό σου και από τον χρόνο σου, απλά την κατάλληλη στιγμή κι όταν θα καταλαβαίνεις πως έχει κι άλλο ανάγκη την παρέα και την συντροφιά σου, να φεύγεις με ένα φιλί και με την υπόσχεση πως θα τα ξαναπείτε την επόμενη φορά.

Τον άνδρα κριό πρέπει να τον έχεις σε μια κατάσταση που να σε αναζητά εκείνος, οπότε μην κολλήσεις επάνω του και ζήσε την δική σου ενδιαφέρουσα και γεμάτη περιπέτειες ζωή, την οποία φυσικά πρέπει να φροντίσεις να την μαθαίνει. Μόλις αντιληφθεί οτι για να σε βλέπει και για να σε κρατήσει κοντά του για πάντα, χρειάζεται να σε παντρευτεί, η πρόταση γάμου δεν θα αργήσει να έρθει! 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σταθερός άνδρας ταύρος, θα σκεφτεί πάρα πολύ πριν να αποφασίσει τη δέσμευση για μια ζωή. Θέλει η επιλογή του να είναι η σωστή και θα εξετάσει από κάθε πλευρά το θέμα μέχρι να κάνει το βήμα. Για αρχή να θυμάσαι οτι βασική του προτεραιότητα είναι η σύντροφος του να του προσφέρει την ασφάλεια που έχει ανάγκη, ενώ απεχθάνεται τα δράματα και τη συναισθηματική αστάθεια. Μπροστά στην απόφαση ενός γάμου, θα χαράξει μια πορεία σταθερή ναι μεν, αργή δε, μέχρι να είναι σίγουρος οτι πράττει το σωστό.

Για να τον πείσεις θα πρέπει να του αποδείξεις ότι είσαι μια γυναίκα αξίας και πως εάν σε βάλει μόνιμα στη ζωή του θα βγει σίγουρα κερδισμένος. Δείξε του το ενδιαφέρον σου, δώσε του ηρεμία και τη διαβεβαίωση και ότι μπορεί να στηριχθεί επάνω σου για τα πάντα. Εάν μένει μόνος του ασχολήσου με το σπίτι του και κάνε το πιο ζεστό και λειτουργικό. Ο άνδρας ταύρος ζητάει μια παραδοσιακή γυναίκα άρα πρέπει να είσαι σοβαρή και πιστή, ενώ έχει ανάγκη να τον βοηθάς και να τον στηρίζεις, όταν πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άνδρας δίδυμος δεν είναι και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του θεσμού του γάμου και η αλήθεια είναι οτι χρειάζεται αρκετή προσπάθεια από τη μεριά σου, για να κάνει το επόμενο βήμα. Είναι ανεξάρτητος και όλη η ζωή είναι για εκείνο μια ευκαιρία για να παίρνει συνεχώς νέες εμπειρίες και να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Επομένως, τις περισσότερες φορές αντιλαμβάνεται τον γάμο, σαν τη δέσμευση που θα του στερήσει αυτή την ελευθερία. Πάντως εάν σε αγαπάει και δεν θέλει να σε χάσει, μπορείς να τον πείσεις οτι ένας γάμος μαζί σου θα του δώσει τη δυνατότητα να κερδίσει πολλά από αυτή σας την εμπειρία.

Ξεκίνα με το να του κεντρίζεις το ενδιαφέρον για τα πράγματα που θα μπορέσετε να κάνετε μαζί, εάν η σχέση σας αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση. Απέδειξε του την αναγκαιότητα να υπάρχεις στη ζωή του, κανονίζοντας τις λεπτομέρειες στα ταξίδια σας και σε όσα κάνετε μαζί. Βοήθησε τον στην καθημερινότητα του και ανέλαβε τις δραστηριότητες που δεν του αρέσει να κάνει, έτσι ώστε να του γίνεις απαραίτητη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας καρκίνος δεν είναι δύσκολη περίπτωση, αγαπάει τη δέσμευση και του αρέσει η οικογένεια επομένως αν ακολουθήσεις κάποια βασικά βήματα θα πάρεις σχετικά εύκολα την πρόταση που έχεις ανάγκη. Για αρχή πρέπει να εξωτερικεύεις την αγάπη σου για τα παιδιά, αφού τα αγαπάει πολύ κι εκείνος και έχει την ανάγκη η γυναίκα της ζωής του να είναι εκτός από καλή σύντροφός και μια καλή μητέρα με διάθεση να ασχοληθεί με την ανατροφή των παιδιών του. Αυτόν τον άνδρα πρέπει αρχικά να τον κερδίσεις σε συναισθηματικό επίπεδο και να σε ερωτευτεί, αν συμβεί αυτό τότε τα πράγματα δεν είναι και πολύ δύσκολα. Πες του οτι τον αγαπάς πολύ και οτι δεν μπορείς να σκεφτείς τη ζωή μακριά του.

Δείξε ενδιαφέρον για την οικογένεια του και αν είσαι τυχερή και έχεις επαφή με τους γονείς ή τα αδέλφια του, προσπάθησε να τους κερδίσεις και θα έχεις τους καλύτερους συμμάχους, αφού είναι πολύ σημαντικό το να σε αποδεχτούν. Πρέπει να τον κάνεις να καταλάβει οτι είσαι μια γυναίκα με αρχές που θα σταθείς δίπλα του μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και πως θα είσαι πάντα κοντά του σε ότι κι αν χρειαστεί. 

ΛΕΩΝ

Για να σε παντρευτεί ένας άνδρας λέων, θα πρέπει να δηλώσεις η μεγαλύτερη του θαυμάστρια. Άλλωστε είναι ένας βασιλιάς και πρέπει να τον κάνεις, μαζί σου να αισθάνεται έτσι ακριβώς. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του, αναγνώρισε τις επιτυχίες του, πες του πως πιστεύεις σε εκείνον και πως δεν υπάρχει άλλος ίδιος πάνω στη γη. Άλλωστε λατρεύει τα κομπλιμέντα και όσο περισσότερα του λες, τόσο πιο πολύ θα έχει την ανάγκη να σε έχει δίπλα του και να του φτιάχνεις τη διάθεση. Ανέβαζε τον στον θρόνο του σε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιάζεται και μείνε δίπλα του, όποτε σε έχει ανάγκη.

Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να νοιώθει οτι μπορεί να υπολογίζει σε εσένα. Από τη άλλη είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις την εξωτερική σου εμφάνιση και προσπάθησε να μην εμφανίζεσαι μπροστά του διαρκώς με τα αθλητικά σου και τις φόρμες. Ο άνδρας λέων την θέλει τη γυναίκα προσεγμένη, περιποιημένη και θηλυκό. Πρέπει να θρέφεις το Εγώ του και ένας λέοντας δεν μπορεί παρά να έχει την καλύτερη γυναίκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν καταφέρεις να αποδείξεις σε έναν άνδρα παρθένο οτι είσαι ότι καλύτερο μπορεί να έχει στην καθημερινότητα του, τότε σίγουρα θα τον έχεις κερδίσει για πάντα. Πρέπει λοιπόν να κινηθείς με έναν συγκεκριμένο τρόπο και η πρόταση γάμου δεν θα αργήσει. Για αρχή ο άνδρας παρθένος πρέπει να δει τα προσόντα σου στην τάξη και την οργανωτικότητα. Μην κάνεις ποτέ το λάθος να μην είσαι προσεχτική, όπου κι αν βρίσκεστε μαζί. Στις διακοπές σας φρόντισε να κρατάς τα πράγματα σου τακτοποιημένα και καθαρά.

Η ακαταστασία τον σκοτώνει και από μόνη της είναι ένας πολύ καλός λόγος για να μη σε παντρευτεί. Εάν είσαι καλή στο να περιποιείσαι τα πράγματα του και να τα φροντίζεις θα του γίνεις απαραίτητη. Ο άνδρας παρθένος γοητεύεται από τη γυναίκα που έχει λεπτούς τρόπους και είναι ντελικάτη. Του αρέσει η πειθαρχία και ο ήρεμος τόνος στη φωνή. Δεν θα παντρευτεί ποτέ μια γυναίκα που διαφωνεί μαζί του και που δεν ακούει με απόλυτη προσοχή τις γεμάτες ανάλυση συζητήσεις του, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι καλή ακροάτρια! 

ΖΥΓΟΣ

Ο κατεξοχήν άνδρας της συντροφικότητας, ο άνδρας ζυγός, αναζητά ναι μεν την συντροφιά, αλλά ο γάμος δεν παύει να είναι μια απόφαση που δεν θα την πάρει εύκολα. Σε γενικές γραμμές είναι τρομερά αναποφάσιστος και η αλήθεια είναι πως αν δεν τον σπρώξεις προς αυτή την κατεύθυνση με κάποιους τρόπους, η πρόταση γάμου δεν θα έρθει σύντομα. Εκείνο που πρέπει να κάνεις για αρχή είναι να του δώσεις να καταλάβει οτι ένας γάμος μαζί σου θα είναι μια ζωή γεμάτη αρμονία και απόλαυση. Πρέπει να τον φροντίζεις, να του κάνεις εκπλήξεις και να ξεχωρίσεις με καθε τρόπο, στα μάτια του. Εάν καταλάβει οτι η σχέση σας θα γίνει ακόμη καλύτερη μόλις την επισημοποιήσετε, τότε θα αρχίσει να το συζητάει μαζί σου.

Γι’ αυτό και πρέπει πάντα να είσαι ο καλύτερος σου εαυτός, τρυφερή, ρομαντική και περιποιητική, έτσι ώστε όταν απουσιάζεις να του λείπει η συντροφιά σου. Μην του βάζεις προβλήματα και μην κάνεις αρνητικές συζητήσεις, ο άνδρας ζυγός θέλει ηρεμία και το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις, είναι να τον βάλεις σε διλλήματα. Απλά πάτε μαζί σε έναν φιλικό γάμο και εκφράζοντας τη χαρά σου για την τελετή, δείξε του τον δρόμο! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολα θα αποφασίσει ένας άνδρας σκορπιός τον γάμο, αλλά μόλις το κάνει η δέσμευση και η αφοσίωση του θα είναι για μια ζωή. Αυτός ο άνδρας χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό και πρέπει να αγγίξεις τα πιο βαθιά κομμάτια του εαυτού του για να τον κάνεις ολοκληρωτικά δικό σου. Για αρχή να θυμάσαι οτι δεν μπορείς να υποκριθείς με έναν άνδρα σκορπιό, αφού καταλαβαίνει πάντα ποια είναι τα πραγματικά σου συναισθήματα και ποιες είναι οι προθέσεις σου, άρα προσοχή όχι ψέματα και όχι πολλά λόγια χωρίς νόημα.

Πρέπει να είσαι αυθεντική ώστε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και την καρδιά του. Από την άλλη ένας άνδρας σκορπιός δεν μπορεί να ζήσει με μια γυναίκα που να μην είναι το ίδιο έντονα και βαθιά συναισθηματική και ερωτική όπως εκείνος, αφού είναι το πρώτο που έχει ανάγκη για να είναι καλά στη ζωή του. Σε έναν σκορπιό πρέπει να αφοσιωθείς και να γίνεις βασικό κομμάτι της ζωής του. Εάν καταφέρεις, σαφώς όχι εύκολα και φτάσεις σε αυτό το σημείο, τότε δεν θα θελήσει ποτέ να σε αποχωριστεί και η πρόταση γάμου θα έρθει γιατί έχει βαθιά την ανάγκη να είναι η σύντροφος του καλά και ευτυχισμένη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άνδρας τοξότης βαριέται εύκολα, γι’ αυτό και διαρκώς είναι σε κίνηση και σε αναζήτηση νέων εμπειριών. Ένας γάμος δεν είναι και το καλύτερο του, γι΄αυτό θα πρέπει να σε αγαπάει πραγματικά για να κάνει αυτό το βήμα και θα πρέπει να σε δει σαν την περιπέτεια της ζωής του που δεν πρέπει για κανέναν λόγο να χάσει. Για να τον βοηθήσεις επομένως να πάρει την απόφαση και να σου κάνει την πρόταση γάμου, πρέπει να είσαι πάνω απ΄ όλα η χαρά του και ο άνθρωπος που δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσει κάτι καινούργιο και συναρπαστικό.

Πρέπει να γίνεις πρώτα η σύντροφος του στην περιπέτεια για να γίνεις μετά και η σύντροφος του στον γάμο. Εάν είσαι τύπος του σπιτιού θα βαρεθεί εύκολα μαζί σου και δεν θα τον πείσεις εύκολα. Πρέπει να ανανεώνεις διαρκώς το ενδιαφέρον του και να είσαι το ίδιο πρόθυμη όσο και εκείνος για εξόδους και ταξίδια, διαφορετικά θα σε αντιληφθεί σαν εμπόδιο στην εξέλιξη του και σε όσα επιθυμεί να κάνει. Βγες λοιπόν μπροστά και κανόνισε ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο! Κάνε τον να καταλάβει πόσο ενδιαφέρουσα μπορεί να είναι η ζωή του μαζί σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άνδρας αιγόκερως θέλει συγκεκριμένα πράγματα από μια γυναίκα και αν τα βρει σε εσένα έχεις πολύ καλές πιθανότητες να τον κερδίσεις πραγματικά και επομένως να ακολουθήσει μια πρόταση γάμου. Βέβαια ο άνδρας αιγόκερως δεν φημίζεται για την ταχύτητα του, αφού πάντα έχει πάντα ως βασική προτεραιότητα την καριέρα του και τη δουλειά του. Το πρώτο και σημαντικότερο όλων που πρέπει να καταφέρεις είναι να σε αποδεχτεί η οικογένεια του, ενώ πρέπει να μπορείς να του συμπληρώνεις την κοινωνική του εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι οι δυο σας θα πρέπει να ταιριάζετέ σε κοινωνικά, μορφωτικά και επαγγελματικά κριτήρια. Αυτό τον κάνει να αντιλαμβάνεται πως θα σε καταλάβει και θα σε γνωρίσει καλύτερα, εάν δηλαδή έχεις κοινά στοιχεία με εκείνον.

Εφόσον ισχύει αυτή η βασική προϋπόθεση, τότε εάν του αποδείξεις ότι δεν τον θέλεις για τα χρήματα του ή για να σου προσφέρει ανέσεις και ταξίδια, αλλά τον θέλεις γιατί πραγματικά τον αγαπάς και νοιάζεσαι βαθιά για εκείνον τότε είσαι σε καλό δρόμο για μια πρόταση γάμου! Το βασικό για τον άνδρα αιγόκερω είναι να είσαι μια γυναίκα ανεξάρτητη, με δικό σου εισόδημα και δικούς σου στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άνδρας υδροχόος δεν είναι ο κλασικός άνδρας που θα δεσμευτεί με γάμο. Η ελευθερία του, είναι ότι πιο σημαντικό έχει και τον γάμο τον βλέπει σαν περιορισμό. Θέλει αρκετή προσπάθεια από τη μεριά σου επομένως για να έρθει η πολυπόθητη πρόταση. Για αρχή πρέπει να του γίνεις απαραίτητη. Πρέπει να γίνεις ο καλύτερος του φίλος και παράλληλα να μην αντιδράς άσχημα όταν θέλει να βγει με τους φίλους του. Πρέπει να μπορείς να τον καταλάβεις και να είσαι δίπλα του όταν σε χρειάζεται. Όταν όμως θέλει το χώρο του πρέπει να του τον δίνεις.

Για να σε διαλέξει για σύντροφο της ζωής του ένας άνδρας υδροχόος, πρέπει πάνω από όλα να ερωτευτεί το μυαλό σου. Πρέπει να του αποδείξεις δηλαδή οτι μαζί σου θα έχει για πάντα την καλύτερη συντροφιά στο πλάι του. Φρόντισε να γελάτε μαζί και να περνάτε ωραία. Για έναν άνδρα υδροχόο οι φίλοι του είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή του και γι΄ αυτό το λόγο εάν καταφέρεις να τους κερδίσεις, δεν θα θέλει να σε χάσει! Τότε και η πρόταση γάμου μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις! 

ΙΧΘΥΣ

Ο άνδρας ιχθύς είναι υπέρ των ρομαντικών σχέσεων με ευτυχισμένο τέλος και εφόσον αντιληφθεί οτι είσαι η μια και μοναδική γυναίκα της ζωής του, τότε σίγουρα θα θελήσει να σε παντρευτεί και η πρόταση γάμου θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου. Όπως κι εκείνος είναι ευαίσθητος, έχει ανάγκη από μια γυναίκα με ευαισθησίες που να αγαπά την τέχνη και τη μουσική. Ζητάει από τη γυναίκα να γίνει η μούσα του και να ταξιδέψει μαζί του, στα πιο τρελά του όνειρα. Ο άνδρας ιχθύς πιστεύει στην ιδανική σχέση και θα νοιώσει πάρα πολύ τυχερός, εάν του αποδείξεις πως την βρήκε στο πρόσωπο σου.

Τότε σίγουρα δεν θα θέλει να σε χάσει και δεν θα φοβηθεί να δεσμευτεί μαζί σου για μια ζωή. Πρέπει να είσαι στα μάτια του το αιώνιο θυληκό, η ευαίσθητη γυναίκα που τον έχει ανάγκη και που του ξυπνάει την βαθιά του επιθυμία να την σώσει και μαζί να σώσει όλον τον κόσμο. Μίλησε του και πες του οτι νοιώθεις πως είναι το άλλο σου μισό και πως τον βλέπεις σαν τον μοναδικό άνδρα πάνω στη γη που μπορεί να σε προστατεύσει. Και να είσαι σίγουρη οτι τα λουλούδια με την πρόταση γάμου δεν θα αργήσουν να έρθουν!

https://www.zwdia24.gr/

ΖΩΔΙΑ

 Η ΦΛΟΓΕΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ 8 ΜΑΙΟΥ!

Η Αφροδίτη σήμερα περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Η διέλευσή της από το συγκεκριμένο ζώδιο θα διαρκέσει μέχρι 8 Μαΐου, ωθώντας την ενέργειά της κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Η σταθερότητά και η πραότητά της θα απαλύνει τυχόν δυσαρμονικά θέματα που κινητοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, όσο διάστημα διέσχιζε το ζώδιο του Κριού και θα δώσει μια αίσθηση σταθερότητας, ομορφιάς και περισσότερης ηρεμίας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μεγαλύτερη ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στον Ταύρο να αισθανθείτε μέχρι 8 Μαΐου. Η χάρη και η ομορφιά της θα απαλύνει τομείς, κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας βάζοντας μια καλύτερη τάξη και οργάνωση στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στο ζώδιο σας μέχρι 8 Μαΐου θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα ταλέντα και την δημιουργικότητά σας στο ευρύ κοινό. Μέσα από την καθημερινή σας προβολή και υιοθετώντας νέες ιδέες μπορείτε να έλξετε το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θέλετε.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να φύγετε λίγο από το προσκήνιο και να δουλέψετε χωρίς τα βλέμματα των άλλων στραμμένα πάνω σας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Αφροδίτης στον Ταύρου μέχρι 8 Μαΐου για εσάς. Η βοήθεια που θα προσφέρετε το συγκεκριμένο διάστημα θα σας βοηθήσει προσωπικά και η αίσθηση ασφάλειας που θα νιώθετε θα είναι η ανταμοιβή σας.

Για τους Καρκίνους, νέους φίλους και νέες επαγγελματικές σχέσεις θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη να κάνετε στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 8 Μαΐου. Ομάδες και σύνολο ανθρώπων θα σας δώσουν σημαντικές εμπειρίες και θα αυξήσουν την κοινωνικότητά σας.

Για τους Λέοντες, οι προσπάθειες σας δίνει την ευκαιρία η Αφροδίτη στον Ταύρο να αναγνωριστούν και να κερδίσετε τα εύσημα για κάτι που έχει πολύ μεγάλη αξία για εσάς. Μέχρι 8 Μαΐου η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι καλή και αυτό θα σας ωθεί προς δημιουργικές καταστάσεις με σθένος, σταθερότητα και κυρίως χαμόγελο.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στον Ταύρο εγκαινιάζει από σήμερα μια πολύ ενδιαφέρουσα και θετική περίοδο για τα οικονομικά, τις σπουδές, τις διασυνδέσεις με το εξωτερικό και οτιδήποτε έχει επεκτατικό χαρακτήρα για εσάς. Μέχρι 8 Μαΐου η εμπειρία που θα κερδηθεί θα είναι λυτρωτική και ευχάριστη για πολλούς τομείς της ζωής σας.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 8 Μαΐου σας δίνει απλόχερα ευκαιρίες τις οποίες όμως θα πρέπει να τις ανακαλύψετε για να τις εκμεταλλευτείτε. Σχέσεις και προσωπικά ζητήματα θα έχετε την ευκαιρία να τα φρεσκάρετε και να τα αναζωογονήσετε κατά περίπτωση.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στον Ταύρο απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τις σχέσεις σας κάθε είδους. Νέες ευκαιρίες και προοπτικές μέσα από συνδέσεις και επαφές θα είναι ευεργετικές για το μέλλον σας αρκεί να έχετε και εσείς την διάθεση να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας ώστε να υπάρξει καλύτερη ισορροπία και ομαλή σύνδεση.

Για τους Τοξότες, ο τομέας εργασία και καθημερινή ρουτίνα αναζωογονείται με την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι 8 Μαΐου. Η δραστηριοποίηση θα είναι έντονη, θα μπορέσετε να δείτε μεγαλύτερη σταθερότητα και να νιώσετε μεγαλύτερα ασφάλεια από τα βήματα που θα κάνετε μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για τους Αιγόκερους, μέχρι 8 Μαΐου η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου λειτουργεί πάρα πολύ ευνοϊκά για εσάς. Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται πυρετωδώς και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε σε ψυχικό επίπεδο μέσα από δραστηριότητες οι οποίες θα σας δίνουν μεγάλη ικανοποίηση. Είναι πολύ καλή περίοδος επίσης για ότι σχετίζεται με τα παιδιά, εάν έχετε στο νου σας να αρχίσετε μια δραστηριότητα μαζί τους.

Για τους Υδροχόους, ευχάριστες καταστάσεις και διαδικασίες υπόσχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 8 Μαΐου σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Μια περίοδος με μεγαλύτερη ηρεμία, ησυχία και γαλήνη καθώς επίσης και μια περίοδος που μπορείτε να κάνετε όμορφες αλλαγές στον χώρο σας βάζοντας την προσωπική σας πινελιά.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα και ταξιδιάρικη με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι 8 Μαΐου. Το συγκεκριμένο διάστημα μπορείτε να αναζωπυρώσετε σχέσεις με το οικείο περιβάλλον σας και να γίνεται περισσότερο επικοινωνιακή/ός εκεί που θα μπορούσαν να έρθουν οφέλη.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΔΩΣΤΕ ΑΝΟΧΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μας βοηθά να συνδεθούμε με κομμάτια του εαυτού μας τα οποία μας δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας περισσότερο από κάθε άλλο. Η Αφροδίτη είναι έτοιμη να αλλάξει ζώδιο, οπότε ειδικά σε θέματα σχέσεων είτε συναισθηματικής είτε επαγγελματικής φύσεως θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα κάντε μικρές χειρονομίες οι οποίες δείχνουν την εκτίμηση που νιώθετε σε έναν άνθρωπο, σε μια κατάσταση. Η υπερβολή δεν ανταποκρίνεται πάντα στην αντικειμενική αξία που έχει κάτι για εσάς.

Για τους Ταύρους, την δημιουργία του δικού σας οικείου περιβάλλοντος δίνει την ευκαιρία το πλανητικό σκηνικό να φτιάξετε σήμερα. Ειδικά από αύριο και μετά που θα μπει και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα εφεύρετε συνέχεια τρόπους να εκφράσετε αυτά που έχετε στην καρδιά σας.

Για τους Διδύμους, πολλά πράγματα βλέπετε εκ του αποτελέσματος πως δεν είναι πια χρήσιμα πια στην ζωή σας. Καλή στιγμή για αλλαγές και αναπροσαρμογές που θα σας βοηθήσουν κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, αληθινή επικοινωνία με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας δίνεται η ευκαιρία να έχετε σήμερα. Βρείτε την χρυσή τομή που μπορεί να ενώσει ακόμη και αντίθετα κομμάτια.

Για τους Λέοντες, τις τελευταίες ημέρες έχετε καλύτερη εικόνα σχετικά με κάτι που έχει ιδιαίτερη αξία για εσάς και το πώς θα κινηθείτε. Από αύριο θα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο.

Για τους Παρθένους, στοχεύστε προς μια κατεύθυνση και δείξτε την αξία και τις ικανότητές σας. Μην αναλωθείτε σε λεπτομέρειες αλλά σταθείτε στην ουσία του πράγματος, υποστηρίζοντάς το.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να είστε διαλλακτική/ός. Μέσω της ευελιξίας μπορείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες εκείνες οι οποίες είναι πραγματικά χρήσιμες στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Σκορπιούς, τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις, οι συνεργασίες και γενικότερα οι συνδέσεις σας βρίσκονται κατά κάποιον τρόπο στο επίκεντρο. Αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και θα μπορείτε να επανατοποθετηθείτε ακόμη πιο σωστά.

Για τους Τοξότες, η κατανόηση είναι μεγάλη αξία σήμερα και θα σας βοηθήσει να βρείτε κυρίως τις δικές σας ισορροπίες. Στηρίξτε κάτι που πιστεύετε με πάθος, σταθερότητα και αγάπη.

Για τους Αιγόκερους, η εκτίμηση χτίζεται σε καθημερινό επίπεδο και ειδικά από αύριο θα είστε σε θέση να κάνετε άλματα σε θέματα συνδέσεων. Σήμερα αφιερώστε ποιοτικό χρόνο σε ένα εγχείρημα που έχει νόημα για εσάς.

Για τους Υδροχόους, η αντικειμενική οπτική είναι σημαντική σήμερα ειδικά σε θέματα σπιτιού ή ιδιωτικής ζωής. Νέες πηγές εμπνεύσεων έρχονται σύντομα προς εξερεύνηση.

Για τους Ιχθύες, η ποιότητα για εσάς είναι αδιαπραγμάτευτη και σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με αυτό το δεδομένο κατά νου. Δώστε ωστόσο τον απαραίτητο χρόνο και χώρο πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ


Η Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 9 Μαΐου 2021.

Στις 14 Απριλίου η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 9 Μαΐου, θα υπάρξει ανάγκη για σταθεροποίηση, για συναισθηματική ασφάλεια και εξασφάλιση. Οι συμπεριφορές ενδεχομένως να είναι νωχελικές ταυτοχρόνως όμως και αισθησιακές, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν ρομαντικές στιγμές, τα αισθήματα θα εκδηλωθούν με θερμό τρόπο.

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο οι προσεγγίσεις δεν αποκλείεται να είναι κάπως διστακτικές, οι κινήσεις θα χρειάζονται πρόσφορο και σίγουρο έδαφος. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης, συζητήσεις θα γίνουν για συγκατοίκηση ή για επισημοποίηση.

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ουσιαστικά ανοίγματα, συναλλαγές αγοραπωλησίες και συμφωνίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά. Προσγειωμένα θα είναι τα ρίσκα, επιφυλακτικές θα είναι οι επιλογές, ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στη γρήγορη λήψη αποφάσεων.

Πως η Αφροδίτη στον Ταύρο θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;
ΚΡΙΟΣ
Έμφαση θα δείξετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προσγειωμένες θα είναι οι βλέψεις και οι επιδιώξεις σας. Στην περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε συγκεκριμένες αγοραπωλησίες πρόσφορο θα είναι το έδαφος, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε υλικά αγαθά που από καιρό έχετε κατά νου. Μειωμένος θα είναι ο δείκτης επικινδυνότητας στα ρίσκα που θα αναλάβετε, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι επενδυτικός, αυτή τη φορά θα θελήσετε εξασφάλιση και σιγουριά. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης προσοχή στις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά της προσωπικότητάς σας, ίσως να θελήσετε αποκλειστικότητα. Όσοι διατηρείτε σχέση προσοχή στις σκηνές ζήλιας, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στις αμφιβολίες, εμπιστευτείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σας θα υπάρξουν ανοίγματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης. Εστιάστε στην προσωπική σας σχέση, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τα βήματά σας, να συζητήσετε για το θέμα της δέσμευσης ή να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες. Στην επιφάνεια θα βγει η θερμή και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει. Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να κατακτήσετε. Σε ζητήματα οικονομικά επιφυλακτικές θα είναι οι ενέργειές σας, απαραίτητο θα είναι για σας να νιώσετε σιγουριά και εξασφάλιση, πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε προνοητικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σε σκέψεις θα σας βάλουν ζητήματα οικονομικής φύσης, ίσως να μην είστε σε θέση να ρισκάρετε και να πάρετε αποφάσεις. Συντονίστε τις ενέργειές σας, τακτοποιήστε ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά, με λογαριασμούς, καθώς και με μακροχρόνιες συμφωνίες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε ωστόσο δεν αποκλείεται να φανείτε επιλεκτικοί ίσως και κάπως αποστασιοποιημένοι. Βγείτε από την εσωτερική πίεση, αποφύγετε την απομόνωση και την εσωστρέφεια, διατηρήστε την κοινωνικότητα που σας διακρίνει. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σχέσεις παλιές ή περίπλοκες, δεν αποκλείεται να θελήσετε να κρύψετε τις επαφές σας με συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θετική εξέλιξη θα έχουν οι οικονομικές σας υποθέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε χρηματικές εκκρεμότητες, ίσως να χρειαστεί να δώσετε έμφαση σε συμφωνίες ή σε δάνεια. Συντονίστε τις ενέργειές σας, ακολουθήστε το πρόγραμμα σας, μείνετε πιστοί στα πλάνα σας, θα δείτε πώς οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το άγχος και την εσωτερική πίεση. Προσοχή στην επίμονη και πεισματική πλευρά της προσωπικότητας σας, στις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές και οικογενειακές καλό θα είναι να συζητήσετε με εναλλακτική διάθεση και όχι με απόλυτο τρόπο σκέψης. Αποφύγετε το πείσμα και τη σύγκρουση, αν δημιουργηθούν ρήξεις ή παρεξηγήσεις θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ
Αυτοσυγκράτηση θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις. Στις συζητήσεις και στις συμφωνίες διαλλακτική θα είναι η διάθεσή σας, ο ώριμος τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να βάλετε κάτω τα υπέρ και τα κατά και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης στρωμένο θα βρείτε το έδαφος για επιδιώξεις, για αγορές, και για νέες οικονομικές συνεργασίες. Προσοχή σε αγορές καλλωπισμού ή εντυπωσιασμού, προσπαθήστε να έχετε σύνεση στην κατανάλωση. Στόχος σας θα είναι η αρμονία και η συναισθηματική ισορροπία, όσοι είστε σε σχέση θα έχετε τη θέληση να περάσετε θερμές στιγμές με το ταίρι σας, αρκετά ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα για νέες συνεργασίες καθώς και για επεκτατικές επιδιώξεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να ωθήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά, στρωμένο θα είναι το έδαφος για αλλαγές που θα έχουν προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο ανάγκη σας θα είναι να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα νοιώθετε πως ταιριάζουν με το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σας, θα μπορέσετε να συζητήσετε για θέματα κοινωνικά αλλά και ιδεολογικά. Στον αισθηματικό τομέα μιλήστε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ανταπόκριση θα βρουν οι προσεγγίσεις σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, πάρτε την απόφαση να βγείτε από τη διστακτικότητα, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ
Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα εκδηλώσετε την ανάγκη για χειραγώγηση και επιβολή εξουσίας. Προσοχή στην εμμονή και στο πείσμα, διατηρήστε τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει, για να υπάρξει ένα θετικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα θα πρέπει η στάση σας να είναι συγκρατημένη. Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη σας θα υπάρξουν συμβάντα που θα απαιτούν από σας προσαρμοστικότητα για ώριμη αντιμετώπιση. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε με το ταίρι σας τις συγκρούσεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί από πλευράς σας κτητικότητα, οι σκηνές ζήλιας και οι αμφισβητήσεις θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα. Αναγκαίο θα είναι να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, προσοχή στις κυκλοθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρεμη αισθησιακή και ιδιαιτέρως θερμή θα είναι η στάση σας, σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα τα πάτε πολύ καλά, οι προσεγγίσεις σας θα είναι ελκυστικές, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον που αναζητάτε. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, η στάση σας θα είναι ερωτεύσιμη, θα είστε σε θέση να κατακτήσετε το πρόσωπο που θα βάλετε στο στόχαστρο σας. Όσοι διατηρείτε σχέση θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μία ιδιαιτέρως ρομαντική ατμόσφαιρα, δεν αποκλείεται να προσκολληθεί επάνω σας το ταίρι σας. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, τα ανοίγματα θα είναι άμεσα, οι συνεργασίες σας θα έχουν δημιουργική εξέλιξη, πιθανότατα να βρείτε και μία νέα πηγή εσόδων. Συντονίστε τις ενέργειές σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ωριμότητα επαγγελματισμός και δοτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να προσφέρετε και να προστατέψετε. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης επιφυλακτικά θα είναι τα ρίσκα σας, η στάση σας θα είναι σκεπτόμενη, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας. Ανάγκη σας θα είναι η εξασφάλιση και ισορροπία, επενδυτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγορές και με χρηματικά ποσά. Στον αισθηματικό τομέα επικεντρωμένοι θα είστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε μία πιο σταθερή συναισθηματική βάση. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε πάνω σε σταθερό έδαφος, θα είναι δύσκολο για εσάς να χειριστείτε τα σκαμπανεβάσματα και τις εναλλαγές, ουσιαστική σας ανάγκη θα είναι η σταθεροποίηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα θελήσετε να αναγνωριστείτε και να αποδείξετε να ταλέντα σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και κυρίως στις ανταγωνιστικές τάσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στις κυκλοθυμίες, ίσως να μην είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις απαιτήσεις σας, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις, αν προκύψουν εξάρσεις θα υπάρξουν ψυχολογικές συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ‘ρθειτε πιο κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να είναι κάπως μειωμένη η διάθεση σας για κοινωνικές συναναστροφές. Όσοι ταλαιπωρείστε από σκαμπανεβάσματα και υποσυνείδητα συμπλέγματα ενδεχομένως να θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε για να μπορέσετε να βρείτε μόνοι σας τις λύσεις που απαιτούνται. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να εμπιστευτείτε το ταίρι σας, ανοιχτείτε, συζητήστε για τα θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλειες. Βγάλτε στην επιφάνεια την συναισθηματική και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα μπορέσετε να βρείτε την κατανόηση που αναζητάτε. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, εστιάστε στα πρόσωπα και στις σχέσεις που σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΣ
Έμφαση θα δώσετε σε θέματα συναισθηματικής φύσης, εσείς που διατηρείτε σχέση θα θελήσετε να ‘ρθείτε πιο κοντά με το ταίρι σας, ανάγκη σας θα είναι η ισορροπία, η βεβαιότητα, και η προστασία. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες και θερμές στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανοιχτείτε συναισθηματικά, να αποβάλλετε τη διστακτικότητα και να συζητήσετε ανοιχτά για τα θέματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Στην επιφάνεια θα βγει η ευαίσθητη και ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, αν είστε άμεσοι και εκδηλωτικοί θα καταφέρετε να βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Για τους ελεύθερους τα ανοίγματα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες.https://www.zwdia.gr/

 

ΖΩΔΙΑ

Η ευνοϊκή σχέση του Άρη με τον Δία και το πάντρεμα της Σελήνης με τον πλανήτη Ουρανό σήμερα μας σπρώχνει να δράσουμε προς κατευθύνσεις οι οποίες θα μας φέρουν ικανοποίηση. Η προσωπική ελευθερία έρχεται πρώτη ανάγκη και η προσπάθεια να διεκδικήσουμε μια επιθυμία μας θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε κάτι που έχει αντικειμενική αξία για εσάς. Είτε αυτό είναι συναισθηματικής είτε οικονομικής φύσεως μπορείτε να το επεκτείνετε και να νιώσετε περισσότερο ασφαλής.

Για τους Ταύρους, είναι καλή ημέρα να δώσετε σχήμα και χρώμα σε κάτι το οποίο σχετίζεται με την εικόνα σας. Το επαγγελματικό σας κομμάτι είναι σημαντικό αυτή την στιγμή και μπορείτε να δράσετε προς αυτή την κατεύθυνση με επιτυχία.

Για τους Διδύμους, η ευνοϊκή σχέση του Άρη στο ζώδιο σας με τον Δία φέρνει εμπνεύσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν ομορφιά σε κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία ακόμη και αν ψυχικές φορτίσεις προσπαθούν να σας ακινητοποιήσουν.

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα για δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά. Οι δράσεις σας θα δείξουν την ωριμότητα και την ακεραιότητά σας.

Για τους Λέοντες, κάτι καλό μπορεί να έρθει σήμερα το οποίο σχετίζεται με συνεργασίες. Η ευελιξία σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ακόμη ένα βήμα μπροστά.

Για τους Παρθένους, με καθημερινά πράγματα ασχολείστε σήμερα. Καλή ημέρα να βάλετε τις εμπνεύσεις που έχετε στο πρόγραμμά σας και να δημιουργήσετε μια περισσότερο οικεία σε εσάς κατάσταση γύρω σας.

Για τους Ζυγούς, η δημιουργία είναι μέρος της ημέρας σήμερα για εσάς. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία υπάρχει το ρίσκο να χαθείτε μέσα σε πολλές σκέψεις.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα σας απασχολούν πολύ πρακτικά θέματα. Είστε σε επαφή με το εδώ και τώρα και είστε σε θέση να πορευτείτε με αντικειμενικά δεδομένα και κριτήρια.

Για τους Τοξότες, άλλοι άνθρωποι σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια ιδέα ή να σας δώσουν οι ίδιοι νέες κατευθύνσεις. Εστιάστε σε εκείνο που ομορφαίνει περισσότερο την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπαίνετε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους για να βελτιώσετε την συναισθηματική ή οικονομική ασφάλεια που θέλετε να έχετε αυτή την στιγμή. Νέες ιδέες έρχονται μέσα από καινοτόμες ή ακόμη και ριζοσπαστικές δράσεις.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία σήμερα δείχνει να είναι αρκετά βοηθητική για κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Μια δημιουργική κατάσταση αυτή την στιγμή μπορεί να προχωρήσει προς όφελός σας.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής και οικεία είναι έντονη σήμερα. Ωστόσο θα ήταν καλό να βγείτε λίγο έξω από τα τετριμμένα για να την αναζητήσετε.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ!

Νέα Σελήνη σήμερα το πρωί στο ζώδιο του Κριού. Η συγκεκριμένη φάση του Σεληνιακού κύκλου απελευθερώνει όλη την ενέργεια με στόχο να μπορέσουμε για τις επόμενες 28 ημέρες μέσα από την φλογερή ενέργεια του Κριού να δοκιμάσουμε ευκαιρίες και καινοτόμες ιδέες. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης λειτουργεί βοηθητικά δίνοντας ομορφιά και χάρη στις σκέψεις και τις κινήσεις μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ανανέωση σε όλα τα επίπεδα φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Η ανάγκη να βγείτε μπροστά και να αναγνωριστούν οι αξίες και τα ταλέντα σας θα βρει ανταπόκριση και θα πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί ένα πολύ προσωπικό σας τερέν. Αυτόν τον Σεληνιακό μήνα μπορείτε να αξιολογήσετε και να επανεξετάσετε στάσεις και συμπεριφορές ώστε να βγείτε πιο δυναμικά και αποτελεσματικά προς τα έξω διεκδικώντας τους στόχους σας.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στον Κριό δρα σε εσάς κυρίως σε κοινωνικά θέματα και συνεργασίες με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο. Το έμφυτο ταλέντο της ευελιξία που έχετε θα είναι χρήσιμο και αποτελεσματικό την στιγμή που θα πρέπει να αναγνωρίσετε την ευκαιρία εν ριπή οφθαλμού.

Για τους Καρκίνους, αλλαγές φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιου του Κριού για εσάς κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Νέοι δημιουργικοί τρόποι δράσης έρχονται για να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στον συγκεκριμένο τομέα.

Για τους Λέοντες, ανοίγει τους ορίζοντες σας η Νέα Σελήνη στον Κριό. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει με τα σημερινά δεδομένα ωστόσο θέματα φιλοσοφικά και οτιδήποτε μπορεί να επεκταθεί θα προχωρήσει ευνοϊκά μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπική δουλειά και σκέψεις φέρνει στην επιφάνεια η Νέα Σελήνη στον Κριό για εσάς. Μαζί με αυτές ωστόσο φέρνει και βαθύτερες επιθυμίες καθώς και το απαραίτητο σθένος για να τις διεκδικήσετε.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη απέναντι σας κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, τις συνεργασίες σας και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα “σχέσεις”. Ανασυγκρότηση θα λάβει χώρα με επιτυχία.

Για τους Σκορπιούς, σε δίλλημα θα σας βάλει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σχετικά με το αν θα προχωρήσετε μόνη/ος ή σε συνεργασία για κάτι που θέλετε να φέρετε εις πέρας αυτή την περίοδο. Αναλαμβάνετε ευθύνες και κάνετε το καλύτερο που περνά από το χέρι σας.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σας δίνει την ευκαιρία να εκπλήξετε τους γύρω σας μέσα από τις δράσεις σας. Πολύ παραγωγική στιγμή με αυξημένη την αισιοδοξία παρόλο τις απογοητεύσεις.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας φέρνει σε επαφή με θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής. Η ανάγκη να ταρακουνήσετε τα νερά θα σας δοθεί και εσείς μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με ακεραιότητα.

Για τους Υδροχόους, την επικοινωνία σας στοχεύει η Νέα Σελήνη στον Κριό και θα σας δείξει νέους τρόπους να γίνει ακόμη καλύτερη εκεί που το κοινό όφελος είναι παρών. Ακολουθήστε την ροή και να είστε διαλλακτική/ός.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια σας είτε σε οικονομικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή την στιγμή σημασία έχει η προσωπική σας ικανοποίηση και αυτό θα πρέπει να είναι ο σκοπός σας.-https://astroguide.gr/

 

ΖΩΔΙΑ

Astro-Αλχημείες για την εβδομάδα 12 ως 18/4/2021, από την Μελίνα Φώφη.


Διάβασε τις προβλέψεις της εβδομάδας 12 ως 18 Απριλίου 2021, από την αστρολόγο Μελίνα Φώφη. Μάθε πως θα σε επηρεάσει αυτή η εβδομάδα αστρολογικά και μην ξεχάσεις επίσης να δεις τι θα συμβεί μέρα με τη μέρα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων.


Η αστρολογία για εμάς που ασχολούμαστε χρόνια, μερικές φορές καταντάει διαστροφή. Διότι όλα από εκεί αρχίζουν κι όλα εκεί τελειώνουν.

Θες να πάρεις για παράδειγμα, εκείνο το ρημάδι το τηλέφωνο, στο πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να βροντάει σαν αστραπόβροντο στον Όλυμπο. Θα κοιτάξεις τι όψεις κάνει; Είναι ώρα Δία για να σε αβαντάρει; Παίζει καλά με το ωροσκόπιό σου, ο Ερμής ή η Αφροδίτη του; Το πρόσωπο είναι σε φάση να λέει ευκολότερα το “ναι”;

Θες να πας να ζητήσεις εκείνη τη γ@μω-αύξηση που σου είχε τάξει πριν από καιρό το αφεντικό, όταν του δούλευες για δύο, επειδή ήρθαν δύσκολοι καιροί. Πόση Ποσειδωνάρα είχε τότε και τι νταλαβέρι έκανε με τον Ερμή ή άλλα παιχτάκια για να καταλάβεις αν σοβαρολογούσε ή όλα ήταν μούφα;

Ε κάπως έτσι περνάω κυρίως τη μέρα μου, κι εγώ και όλοι, όσοι τσιμπλιάζουν τα μάτια τους διαβάζοντας βιβλία και μελετώντας χάρτες. Καμιά φορά για να ξεκουραστώ, μπαίνω στο site του zwdia.gr και ρίχνω μια ματιά στις ανάλαφρες στήλες του.

Σήμερα πάλι, έπεσε το μάτι μου τυχαία σε ένα τίτλο που έλεγε, “Πως βιώνουν τα ζώδια, το ερωτικό πάθος”;

Κριέ
Εντάξει σε παραδέχομαι, ότι ερωτεύεσαι αμετανόητα. Το θέμα μου είναι με σένα, η διάρκεια. Γιατί μία που μας αγάπησες, δύο που μας πέταξες την ατάκα, “Έλα μωράκι, χάρηκα που τα είπαμε”. Πάνω που μας γλύκανες δηλαδή με την ορμή σου, λίγο να ξεχαστούμε, γίνεσαι μπουχός. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Επειδή η εβδομάδα αυτή στο μεγαλύτερο μέρος της, είναι φουλ σεζόν στους κεραυνοβόλους eRωτες, κοίτα μη και μας ερωτευτείς και αυτό κρατήσει, μονάχα όση ώρα, κάνεις να εκτονώσεις τη στιγμιαία σου προσπάθεια. Με 1 λεπτό, τρία κουνήματα και 7 δευτερόλεπτα εκτόνωσης, δεν κάνουμε δουλειά. Στο λέω, γιατί θα βιάζεσαι γενικώς, θα έχεις πολλά τρεξίματα να προλάβεις και τσάμπα μας έταξες χαΐρια, όλη αυτή τη βδομάδα. Απλά επειδή την ξέρουμε την τακτική σου, τύπου “ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε”, έχε υπόψιν πως το στόμα μας, δε θα το κρατήσουμε κλειστό εάν δεν την αλλάξεις. Θα πούμε κι εμείς, στους κύκλους που έχουμε κοινούς γνωστούς, για να μην την πατήσει μαζί σου άλλος, πως και “καλά γνωρίσαμε ένα πουλί ανοιξιάτικο, που ανεβαίνει σαν το θερμόμετρο του λεπτού. Μία που το βάζεις μία που σου χτυπάει ειδοποιητήριο, ότι μέχρι εδώ ήτανε. Δεν καίει άλλο, δε σ ανεβαίνει ο πυρετός”. Τσάμπα παν οι κάψες μας. Έτσι για να ξέρουν πως βιώνεις το eRωρικό πάθος.

Ταύρε
Εσένα στα eRωτικά μερικοί σε ζηλεύουν ξεκάθαρα, γιατί άλλο λόγο δεν βρίσκω να έχουν σα κίνητρο, για να σε κουτσομπολεύουν από δω κι από κει, ότι εσύ, μέχρι να σηκώσεις το ένα σου ποδάρι απ το πάθος, βρωμάει το άλλο. Φίλε Ταύρε, από την απαρχή του σχηματισμού σου στον εν λόγω αστερισμό, γνωρίζουμε ότι είσαι ον “παν ηδονιστικό”. Τι να μας πούνε για τη ζωή τους τα γατάκια που σε κατηγορούν. Από σένα φτιάχτηκε η δημιουργική φράση, ότι “ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, όλα τα καβουρντίζει”. Έτσι νομίζεις στην τύχη, πως θα όριζαν κυβερνήτη του ζωδίου σου, την τσουλίτσα του ζωδιακού την Αφροδίτη οι αστρολόγοι; Χωρίς λόγο; Δεν παίζει. Όλα έχουν την αστρολογική τους εξήγηση. Τυχαία νομίζεις της έχουν δώσει τόσο πικάντικα παρατσούκλια; Πούλια την είπανε. Αυγερινό την είπανε. Αποσπερίτη και Εωσφόρο. Τι δεν καταλαβαίνεις βρε παν ηδονιστή κερατούκλη σατανά; Διότι εσύ, όλα τα βιώνεις με πάθος. Το πάθος, με πάθος. Τη σαγήνη με πάθος. Το κοντοσούβλι με πάθος. Το ραχάτι; Εκεί να δεις πάθος. Ξέρεις να ζεις γιατί μπορείς. Άι στο καλό σου, μας αναστάτωσες πάλι και δεν ξέρω που έχω βάλει το προικοσύμφωνο, μπας και μου ρίξεις μια ξεπαθιάρικη ματιά.

Δίδυμε
Εσύ με πάθος μας eRωτεύεσαι, απλά συχνά, όλο και κάτι σου αποσπάει τη ματιά, σου αποσπά την προσοχή απ το ζητούμενο. Στην καλύτερη περίπτωση, όπως κάτι, που μπορεί να θυμήθηκες, την ώρα που δεν έπρεπε. Πες ότι το κάνουμε για παράδειγμα και σε ρωτάμε, τι μου κάνεις μάνα μου. Τότε είναι θα μας αρχίσεις ; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Είμαι ο καλύτερος; Το ξέρεις ότι ανάσκελα, μπορεί να πάθεις αναρρόφηση, γιατί η κουνιάδα του κουμπάρου μου του Μήτσου, που έχει το βουλκανιζατέρ στη γωνία, κληρονομιά από τον θείο το Μενέλαο, από το Άργος Ορεστιάδας, κοντά στο Καμποχώρι, που βγάζουν τα καπνά και φτιάχνουν από αυτά, μέχρι υφάσματα αντί-αλλεργικά, αν, και είναι λίγο ακριβή η παραγωγή τους, για αυτό και πήγαν το εργοστάσιο στη Βουλγαρία, που εκτός από χέρια φτηνά, έχουν και μπούτια που δεν κλείνουν ποτέ και που να ξεχάσω τη Βουλγάρα που έφαγε το εφάπαξ και τη σύνταξη του πατέρα μου και μας άφησε στον άσσο, γιατί ως γνωστόν, το “Ε2, σέρνει πλοίο” και μας νοικοκύρεψε. Δίδυμε άκου. Τις λες που τις λες τις άκυρες παπάντζες που ανάθεμα την ώρα που σου ανοίγαμε κουβέντα διεγερτική το πράγμα που πάθαμε. Τουλάχιστον μίλα με ρυθμό δουλειά να γίνεται.

Καρκίνε
Εσένα μη και σου κλέψουμε μια μαμημένη αγκαλιά, θα μας τη βγάλεις ξινή με τις ανασφάλειές σου. Μη και αποσπαστούμε και δε σου πούμε “σ αγαπώ” και περάσουν τα τρία τέταρτα της ώρας χαζεύοντας στο διαδίκτυο. Την πιάσαμε την γκόμενα την ιντερνετική και δε σου τη βγάζουμε απ το μυαλό την ιδέα, ο κόσμος να χτυπιέται. Βρε κουτό, υπάρχει άλλος μουσακάς καλύτερος απ το δικό σου; Υπάρχει άλλο κριτσανιστό και σιροπιάρικο γαλακτομπούρεκο; Υπάρχουν άλλα γονατάκια, να μας χορέψουν στα ποδαράκια τους; Να μας κουνήσουν για να χωνέψουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξανά φάμε, το κατιτίς που έφτιαξες για τη λιγούρα; Γιατί λοιπόν να σε απαρνηθούμε; Για μια γκόμενα; Ή και για ένα γκόμενο, δεν αντιλέγω. Νομίζεις ότι θα σε ξεγράψουμε, επειδή πήγαμε εκεί και ρίξαμε έναν πήδουλο; Ποτέ. Ποιος θα μας πλένει τα σώβρακα; Το γκομενάκι που μόνο να το ικανοποιούμε θέλει; Αυτό καταρχάς είναι ανεπρόκοπο σαν κι εμάς. Κάποιος άλλος του το στολίζει και κάποιος άλλος του το χρυσώνει. Κι ο πονοκέφαλος που έχεις, δεν προέρχεται από το κέρατο που συχνά πυκνά σου φοράμε. Είναι γιατί κάθε μέρα, απλά σπας το κεφάλι σου, με το ερώτημα, τι να μαγειρέψω σήμερα. Αν και τελευταία ξεκινήσαμε να έχουμε κι εμείς, που δεν μαγειρεύουμε, έναν πονοκέφαλο και δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Λέοντα
Καταρχάς, εσένα εάν δεν σε ξεχωρίζει και δε σε θαυμάζει το αντικείμενο του πόθου σου, απλά δεν το eRωτεύεσαι. Εκτός και αν ανήκει στο διπλανό απ το δικό σου βασίλειο και θελήσεις να τα ενώσετε, για να σας γίνουν μεγαλύτερα. Τα βασίλεια. Καθότι ως γνωστό, το βασίλειο και το χταπόδι, όσο το χτυπάς απλώνει. Κάπως έτσι πάει η ρίμα. Όμως δε φταις εσύ που έχεις τοποθετήσει έτσι τα πράγματα στο κεφάλι σου. Οι άλλοι οι αφιλότιμοι, που σε δουλεύουνε ψιλό γαζί τα φταίνε. Που σε έχουνε φλομώσει στην παραμύθα, πως είσαι ο ένας, ο αιώνιος και ο μοναδικός. Ο αξεπέραστος Λέοντας. Η μία και μοναδική τους αγάπη. Που περπατάς, και όλοι σε κοιτάν για να σε καμαρώνουν. Ψωνάρα του κερατά. (το τελευταίο μου ξέφυγε). Γιατί με τους eRωτές σου, τον έχεις πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ. Εντάξει σίγουρα αρέσεις αλλά και το γιαουρτλού κεμπάπ αρέσει, δεν είδα όμως ποτέ να το φωνάζει. Να τα λέμε αυτά. Το ξέρουμε πως είσαι φτιαγμένος για να γουστάρεις, τον τύπο που κάθε πρωί κοιτάζεις στον καθρέφτη σου. Να σου θυμίσω όμως, πως αν τον ρωτήσεις ποια είναι η πιο όμορφη, η τσουλίτσα η Χιονάτη θα σου απαντήσει. Κι εσένα, δε σε κόβω για Χιονάτη. Για ψωνάρα σε κόβω επιμένω μα αυτό θα το κρατήσω μόνο για τον εαυτό μου.

Παρθένε
Δεν ξέρω το πως ερωτεύεσαι εσύ, ξέρω όμως από πρώτο χέρι, το τι τραβάμε εμείς οι υπόλοιποι, εάν από βίτσιο, τύχει να σε ερωτευθούμε. Μας κάνεις και νιώθουμε σαν τις “τατάνες”. Εάν δεν έχουμε να σου δείξουμε πιστοποιητικό άκρας υγείας, δεν παίζει να μας το κεράσεις. Το φιλί. Διότι την υπογραφή σου και την πιστοποίησή σου, θέλεις να ξέρεις που την βάζεις. Ακόμα και τον δονhτή. Πρώτα του περνάς μια καλή αντισηψία και ύστερα τον βάζεις στην πρίζα να χαρούμε. Αν και τελευταία, κάτι φήμες που κυκλοφόρησαν άλλα λένε για τα ενδόμυχα πάθη σου. Ότι στην προηγούμενη ζωή σου; Στην τωρινή; Δεν ξέρω, μα άκουσα πως σε φώναζαν το “νινί της λάσπης”. Το άκουσα και σφύριξαν αυθόρμητα τ αφτιά μου. Ε, όχι και της λάσπης! Η ενεργός λάσπη είναι ο ουσιαστικός φορέας των βιολογικών διαδικασιών καθαρισμού. Εκεί εκδηλώνεται το ενζυματικό δυναμικό, που απαιτείται για την μετατροπή των μεγαλομοριακών ενώσεων στα επιθυμητά ανόργανα τελικά συστατικά της επεξεργασίας των λυμάτων. Πέραν τούτου δρουν οι νιφάδες και ως επιφάνειες προσρόφησης, πάνω στις οποίες τα βιολογικός αδιάφορα σώματα μπορούν να δεθούν. Η φυσική, χημική και βιολογική υφή της βιομάζας επηρεάζεται από την υφή των λυμάτων και την μέθοδο καθαρισμού τους. Τι σχέση έχεις εσύ μ αυτό;

Ζυγέ
Εσένα η καρδιά σου -και όχι μόνο η καρδιά σου- χωράει πολλές αγάπες. Κι όλες μοναδικές. Μία προς μία. Καμιά φορά και δυο μαζί. Πάντως μέχρι τρεις είναι δεσμός. Οπότε κι αυτό δικαιολογείται. Ζεις για να μας αγαπάς, αν και συχνά αναρωτιόμαστε εάν το εννοείς. Ως άστρο-αλχημίστρια πάντως, μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες που σε γουστάρουν, ότι, για όσο είσαι μαζί τους, ότι και αν τους πεις ισχύει. Τέλος. Να τα λέμε αυτά, για να τα ξεκαθαρίζουμε. Το εννοείς, κι εσύ και οι ωροσκόποι σου. Βέβαια, όποιος μπλέξει μαζί σου, έναν πονοκέφαλο απ τον κέρατο τον αποκτάει. 'Όμως, μήπως και με το φίνο το κρασί, άμα θα πιεις πολύ, δεν έχεις πονοκέφαλο; Έχεις. Εγώ μια φορά, είχα πιει τόσο πολύ, που μέτραγα τα ντουβάρια για να φτάσω σπίτι μου. Θα μου πεις:Το καλό κρασί δε βαράει στο κεφάλι. Ναι, δε βαράει, άμα είσαι συνηθισμένος στο πιοτό. Εάν δεν είσαι όμως, πηγαίνεις τρικλίζοντας. Διαβεβαιώ πως όλα τα κάνεις εσύ με πάθος. Μάλιστα, έχεις καταρτίσει λίστα με τα βίτσια μας, για να ξέρεις το πως θα κάνεις στα μάτια μας, καλή εντύπωση. Ξέρεις για παράδειγμα, ότι εμένα μπορεί να μου αρέσουν τα μπαουλοντίβανα. Μόνο γι αυτά μου μιλάς. Στον άλλο, οι μπετούγιες. Ε, της μπετούγιας το κάγκελο γίνεται. Δε χαλάς καρδιές. Στον πάρα-άλλο, οι μεντεσέδες, οι πιρόγες, οι μαούνες οι πυγολαμπίδες. Μέσα σε όλα εσύ.

Σκορπιέ
Άσε ρε φίλε που θα σου πω εγώ το γατάκι, το πως είναι, όταν eRωτεύεσαι με πάθος. Πρώτα απ όλα, ποιος είδε το θεό το Σκορπιό και δεν τόνε φοβήθηκε; Που την τελευταία φορά που ερωτεύτηκες και στο τέλος σου βγήκε σκάρτο το γκομενάκι, ψάχναμε όλοι να βρούμε τρύπα να κρυφτούμε, μη και μας πάρουν τα σκάγια. Μα καλά, κανείς δεν ξέρει πως δεν πρέπει να σου ρίχνει χιλόπιτα; Διότι, που τη ρίχνεις φιλαράκι; Στο φονιά του ζωδιακού; Δε “γκάνει”. Δεν πας και μπλέκεις με άνευ όρων και ορίων άτομα. Διότι οι πόθοι και τα πάθη τους, αγγίζουν τα συμπαντικά όρια. Δεν έχουν τέρμα. Δε χωράνε πουθενά. Στο δικό σου δε χωράει στο δικό του κολυμπάει το πάθος. Δηλαδή εμείς που δε μπλέκουμε με Σκορπιούς είμεθα κορόιδα; Νομίζει ότι δεν μας σηκώνετε η πέτσα, όταν περνάει με την κορμάρα του από μπροστά μας; Όταν μας γνέφει με σαγήνη να τον πλησιάσουμε, έτσι όπως κάνει και η λάμπα στην πεταλούδα, λίγο πριν την κάψει; Όμως κρατάμε χαρακτήρα. Νιώθεις ξέπνοος, όπως όταν βλέπεις μπροστά σου, μια πίτσα πεπερόνι με σουτζούκι και τέσσερα τυριά, ντυμένη με σάλτα πικάντ, που πάει 700 θερμίδες το κομμάτι κι εσύ κάνεις δίαιτα. Τόσο σκληρό. Αλλά δε δοκιμάζουμε, γιατί μετά...απλά δε έχει επιστροφή...

Τοξότη
Από τα πρώτα μαθήματα που έκανα στην αστρολογία, έμαθα ότι εσένα, σου αρέσουν τα συλλεκτικά. Δηλαδή: Είναι ο τύπος που γουστάρεις κάτι στο είδος του; Ένας διευθυντής, ένας που να έχει φράγκα να σου το χρυσώσει; Ένας που να το αντέχει η πέτσα του, να σου κάνει όλα τα χατίρια; Καλώς, τον ερωτεύεσαι. Εάν όμως, είναι κανένας μπιθουλαίος, κανένας μίζερος κι ανώνυμος στο πλήθος, βρε που να είναι και θεός του Ολύμπου, ούτε που θα σου το δει. Και καλά θα κάνει, να μην ελπίζει σε θαύματα. Διότι έστω, ότι η δικιά σου ή ο δικό σου, είναι ένας τσιγκούνης, γενικότερα. Αφού τον κάνεις να μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που πήγε κι έμπλεξε μαζί σου, αυτονόητο είναι πως μετά πας και του φοράς και ένα κέρατο, έτσι για να ξέρει, το που να ρίχνει τα μάτια του άλλη φορά. Πρέπει να πέσει η λίστα των eRωτικών του επιδιώξεων. Γιατί δεν μπορείς ρε φίλε να γουστάρεις Τοξοτάκι, πλάσμα χαμογελαστό, που ξέρει αν μη τι άλλο πως να ζει, και να έρχεσαι εσύ να το αρχίζεις στις εκπτώσεις. Τρόλεϊ θα σε κάνει και δικαίως. Κι όχι μόνο μια φορά αλλά πολλές για να το εμπεδώσεις. Τι δεν καταλαβαίνεις; Είναι φτιαγμένος για μεταξωτά βρακιά ο Τοξότης, γιατί είναι επιδέξιος. Άκου λέει, “Πως βιώνει το eRωτικό πάθος ο Τοξότης”; Δε μου λες, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Αιγόκερε
Όταν μιλάμε για πάθος eRωτικό και μου έρχεσαι στο μυαλό, εσύ η συντηρητικούκλα του ζωδιακού, κάπως μου κάνει λάθος. Διότι σε φαντασιώνομαι, με εκείνες τις κοτσίδες τις αυστηρά σφιχτά δεμένες στο κεφάλι, αγέλαστη όψη αυστηρή, τριχάνα στη γάμπα και πρόσωπο αηδιασμένο, με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου τα σαρκικά και έχουν το πνεύμα καταδικασμένο, να ζει πιο κάτω, ακόμα και από τα κατώτερα ένστικτά μας. Είσαι η τάξη και η ηθική προσωποποιημένη. Όμως αυτά, καλά θα κάνεις να τα λες στους άλλους. Όχι σε μένα, καθότι ζωδιακώς τυγχάνει να γνωρίζω και να έχω συλλέξει πολλά ράμματα για τη γούνα σου. Λες και δεν ξέρω, ότι κάτω απ το ράσο, ή ζαρτιέρες θα φοράς, ή μονάχα το άρωμά σου. Λες και αγνοώ, ότι εσύ και η σεμνοτυφία, βρίσκεστε σε σχέση ελεύθερη, έτσι για να μη ξεφτιλιστείτε, στα μάτια της άτιμης της κοινωνίας, που άλλους τους ανεβάζει στους ουρανούς κι άλλους τους ρίχνει στα τάρταρα της κόλασης. Διότι ως επαγγελματίας παντός καιρού, μπορείς να ζεις ταυτόχρονα και άψογα, τόσο στην κόλαση, όσο και στον παράδεισο. Και μάλιστα, να μη σε παίρνει χαμπάρι και κανείς. Επειδή κρύβω κατά βάθος κι εγώ έναν Αιγόκερω μέσα μου, προς το παρόν λοιπόν δημόσια, θα εξακολουθώ από άποψη να λέω, ότι αγίασμα παίρνει κανείς από επάνω σου. Μεταξύ όμως κατεργαραίων, ειλικρίνεια.

Υδροχόε
Εσένα τον ηγέτης της ανεξαρτησίας, τον τύπος που τιμά την ελευθερία του και πτύει ακαταπαύστως εις τον κόρφο του, κάθε φορά που οι άλλοι του μιλούν, για συμβάσεις και κοινωνικά συμβόλαια, σε έχω δει eRωτευμένο και μοιάζεις σαν εκατό κιλά αηδία. Διότι δεν μπορεί εσύ κυρία μου, να το παίζεις εξελιγμένη και απελευθερωμένη, να την έχεις δει Μάταλο, χίπης, όπου γης καταγής και ξαφνικά, μόλις σου κάνει την κασκαρίκα ο φτερωτός κοντόχοντρος θεός με τα βέλη του, κάνεις μια έτσι και μετατρέπεσαι, στη μεγαλύτερη χαζογκόμενα του ζωδιακού. Με τρελαίνεις, δε το καταλαβαίνεις; Άσε που μετά μας το γυρνάς το θεώρημα και από μοναχός σου χόρευε, το παίζεις σχεσάκιας. Έλα μονό στον τόπο σου δηλαδή. Τελευταία, μάλλον επειδή ο άξονας της γης μαζί με το Δία γύρισαν ανάποδα, έχεις ξεφύγει εντελώς. Με τα ίδια μου τα αυτάκια τα βελούδινα, σε άκουσα να λες στο πρόσωπο, “χτύπα Σατράπη μου, δως μου γλυκά φιλιά”. Από τότε φίλε Υδροχόε, να ξέρεις πως έπεσες στα μάτια μου και εκ του ύψους της εκτιμήσεως που σου είχα, κι ας ήμουν εγώ ο Σατράπης. Έγινες χειρότερος και από τη Χέλμη στα κόκκινα φανάρια, την ώρα που την κλ@νει ο νταβατζής για μία άλλη, και του λέει πέφτοντας στα πόδια του: Τάσο άμα φύγεις θα φαρμακωθώ. Θες και τα λες, ή σου ξεφεύγουν;

Ψαράκι
Το πως βιώνεις εσύ, το eRωτικό πάθος αυτό είναι απορίας άξιον. Διότι έτσι κι αλλιώς εσύ είσαι eRωτευμένο με τη ζωή. Έτσι κι αλλιώς είσαι το καλλιτεχνάκι του ζωδιακού και με ότι καταπιαστείς, θα κάνεις τέχνη. Εάν λοιπόν ο eRωτας είναι μια παραμύθα, εσύ ξέρεις να μας τη λες όσο κανείς. Ξέρεις να τη διανθίζεις με τα πέπλα της φαντασίας και της φαντασιοπληξίας. Να χρησιμοποιείς τ αρώματα του πάθους και των πόθων μας. Να γίνεσαι, η φαντασίωσή μας, με σάρκα και οστά. Απλά όλα τα παραπάνω, δύσκολα συμβαίνουν σε χρόνο πραγματικό και στην αλήθεια μας. Μόνο στις ταινίες θα συμβούν και τις στιγμές που είμαστε μαζί σου. Θα μου πεις, ότι όλοι για ένα παραμύθι ζούμε. Τουλάχιστον ας είναι το δικό σου. Ναι βρε υδάτινε και ευαίσθητε φίλε μου, όμως κάποιοι λένε, ότι είσαι άστατος πολύ και τα ίδια πας και λες ολούθε, ταΐζοντας τις προσδοκίες πολύ κόσμου. Οπότε όποιος σε διαλέξει για ταίρι του, εκτός από τυχερός, ας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, ότι είσαι με ένα πλάσμα άυλο, σχεδόν σα ξωτικό. Δεν πιάνεσαι με τίποτα. Έξω υπάρχει η Άνοιξη, με τόσα χρώματα κι αρώματα που ξεμυαλίζουν, όπως οι λέξεις που μας λες στα παραμύθια σου.

https://www.zwdia.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.