Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν νιώθουν ότι χάνουν στο παιχνίδι του έρωτα; 

Όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά ότι ο έρωτας, έτσι ξαφνικά όπως κάνει την εμφάνισή του, το ίδιο ξαφνικά αποχωρεί, με αποτέλεσμα να μένουμε στη συνέχεια μόνοι, να μαζεύουμε τα σπασμένα μας. Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν χάνει στο παιχνίδι του έρωτα; Ποιοι το βάζουν κάτω και ποιοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να διεκδικούν τον έρωτα προκειμένου να πάρουν τη «ρεβάνς»;

Δες το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε αναλυτικά!
Κριός

Ένας Κριός δε δέχεται εύκολα την ήττα σε κανέναν τομέα, πόσο μάλλον στον έρωτα… Βεβαίως, επειδή φημίζεται για τις γρήγορες αντιδράσεις του, αλλά και για τον φλογερό εγωισμό του, μόλις μυριστεί ότι αρχίζει να χάνει το έδαφος, αμέσως… την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, ρίχνοντας πρώτα και έναν γερό καβγά, έτσι για να μείνει αξέχαστος
Ταύρος

Ο Ταύρος αργεί να αντιληφθεί ότι χάνει στο παιχνίδι του έρωτα. Έχει τους δικούς του αργούς ρυθμούς, ωστόσο όταν δημιουργούνται προβλήματα στην αισθηματική του ζωή, τότε καταβάλλεται από ζήλεια! Έτσι λοιπόν, ότι βγαίνει χαμένος στον έρωτα πεισμώνει, επιμένει να αλλάξει την ιστορία, δεν καταθέτει τα όπλα και τρώγεται με τα ρούχα του, γιατί ζηλεύει μην του πάρει κάποιος, αυτό που ο ίδιος θέλει πολύ!
Δίδυμος

Ένας Δίδυμος ξέρει πολύ καλά ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν υπάρχουν όροι και κανόνες… Στον έρωτα δεν υπάρχει νικητής ή χαμένος για τον Δίδυμο! Βέβαια, φροντίζει να την «κάνει» πάντα πρώτος, γιατί έχει τη φήμη του «καλού παίχτη»! Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν τα βάφει μαύρα, αλλά το διασκεδάζει όσο μπορεί, ακόμα και την ερωτική του απογοήτευση.
Καρκίνος

Ένας Καρκίνος χάνει στο παιχνίδι του έρωτα; Ετοίμασε τα χαρτομάντιλα για να τον παρηγορήσεις… Το παίρνει κατάκαρδα, θρηνεί λες και είχε σχέση χρόνια ή σαν να έχασε από κοντά του τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής του! Το δάκρυ πέφτει κορόμηλο, όπως και η υπόσχεση ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσει αυτή την μεγάλη ερωτική απώλεια… Πράγματι, θα του πάρει καιρό να το ξεπεράσει.
Λέων

Ένας περήφανος Λέοντας, δε θέλει ποτέ να παραδεχθεί την ερωτική ήττα, πολλές φορές ούτε στον ίδιο του τον εαυτό… Παριστάνει ότι δεν τρέχει τίποτα, αρχίζει να παίζει και να φλερτάρει αλλού, όταν μένει μόνος όμως με τον εαυτό του τότε τον παίρνει από κάτω και ζει το δικό του δράμα, που το ξέρει μόνο ο ίδιος… Καψουροτράγουδα, κλάματα και ένας τσαλαπατημένος εγωισμός, δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί τα βράδια!
Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο άνθρωπος της λογικής και δεν επιτρέπει στο συναίσθημα να τον παρασύρει και να τον κυβερνά… Όταν χάνει στο παιχνίδι του έρωτα, κάνει μία ώριμη κουβέντα με το άτομο που τον ενδιαφέρει, προσπαθεί να περισώσει κάτι, αν σώζεται, αλλιώς λέει “αντίο”, έτσι απλά, εύκολα και χωρίς κλάματα ή εμμονές, που δε βγάζουν πουθενά…
Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο του έρωτα, της συντροφικότητας και δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση μόνος του… Φοβάται τη μοναξιά και φροντίζει να την αποφεύγει. Όταν νιώθει ότι χάνει στο παιχνίδι του έρωτα, το πρώτο πράγμα που κάνει γρήγορα, είναι να ψάξει να βρει αντικαταστάτη (ή αντικαταστάτρια). Σιγά να μη μείνει μόνος του ένας Ζυγός!
Σκορπιός

Δε γίνεται σε καμία περίπτωση ένας Σκορπιός να χάσει στο παιχνίδι του έρωτα… Αυτός πρέπει πάντα να έχει τον πρώτο και το τελευταίο λόγο σε όλα! Επειδή είναι αρκετά έξυπνος και ξέρει πολύ καλά να κρατά το παιχνίδι σε εγρήγορση, όταν διαπιστώσει ότι αρχίζει να χάνεται ο έρωτας, τότε πιάνει τα δικά του, ξεχωριστά κόλπα, προκειμένου να κάνει το ταίρι του να τον ερωτευτεί και πάλι από την αρχή… Αυτός τότε θα το βάλει στα πόδια.
Τοξότης

Ένας Τοξότης βαριέται πολύ εύκολα στον έρωτα, επομένως δεν μετρά πολλές ήττες στα ερωτικά του παιχνίδια… Σε περίπτωση όμως που βρει το μάστορά του, δηλαδή το άτομο που θα το θέλει πραγματικά πολύ, αλλά χωρίς ανταπόκριση, τότε ο εγωισμός του τον κάνει να κινηθεί γρήγορα… Βάζει στόχο να κλέψει την καρδιά του ατόμου που θέλει και πάλι. Παθιάζεται, τη βρίσκει με όλο αυτό το παιχνίδι, όταν κερδίζει όμως, τότε χάνει πολύ εύκολα το ενδιαφέρον του.
Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως εκλογικεύει τα πάντα, ακόμα και τα συναισθήματά του… Όταν χάνει στο παιχνίδι του έρωτα, αρχίζει να επιχειρηματολογεί στον εαυτό του αλλά και στους δικούς του ανθρώπους, ότι τελικά δεν ήταν αυτό που περίμενε ή που του άξιζε… Με αυτό τον τρόπο δεν στεναχωριέται, αλλά επιβεβαιώνεται κιόλας, ότι ο ίδιος είναι για κάτι πολύ καλύτερο!
Υδροχόος

Ε, και τι έγινε; Θα τα βάψουμε μαύρα; Δεν υπάρχει περίπτωση… Ο Υδροχόος είναι κουλ ακόμα και όταν χάνει στο παιχνίδι του έρωτα! Δε γίνεται να αρέσουμε πάντα σε όλους λέει, και πολύ γρήγορα πάει παρακάτω, γιατί αφενός δεν έχει χρόνο για χάσιμο, αφετέρου του αρέσει να ζει πάντα δυνατούς έρωτες και όχι χλιαρές καταστάσεις!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δεν μπορεί εύκολα να πάρει πρέφα ότι χάνει στο παιχνίδι του έρωτα…. Μέχρι να ξυπνήσει από το δικό του φαντασμαγορικό όνειρο, ο έρωτας θα το έχει βάλει για τα καλά στα πόδια, οπότε τότε θα αναγκαστεί να συνειδητοποιήσει ότι έφτασε το τέλος! Τι κάνει τότε; Ζει στη δική του φαντασία ότι όλο αυτό που συμβαίνει, είναι απλώς ένας εφιάλτης, από τον όποιο σύντομα θα ξυπνήσει!

zwdiasimera.gr