Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα 11/8: Τι άλλο να περιμένουμε;
Όχι δεν πρέπει να φοβάσαι και ούτε να παρασύρεσαι από την υπερβολή δραματοποιώντας τις καταστάσεις … Στις 11 Αυγούστου 2018 έχουμε την τρίτη και τελευταία Έκλειψη του καλοκαιριού από το ζώδιο του Λέοντα … Έρχεται να μας δώσει ένα σημαντικό μήνυμα, που δεν πρέπει να το αγνοήσεις, αλλά να το αποδεχτείς ….

Από Αθηνά Βαγενά 

Το “τρίπτυχο” των καλοκαιρινών Εκλείψεων έρχεται για να ολοκληρωθεί στις 11 Αυγούστου 2018, με την τελευταία σε σειρά Έκλειψη του καλοκαιριού, αλλά και της χρονιάς που διανύουμε. Η Αυγουστιάτικη Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου , πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα συγκεκριμένα στην 18ο 41’ δηλαδή στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Στο φαινόμενο αυτής της Έκλειψης παρατηρούμε την συμμετοχή του Ερμή που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Λέοντα, αλλά και του Δία από το ζώδιο του Σκορπιού. Συνάμα παρατηρούμε αρκετούς πλανήτες να κινούνται φαινομενικά ανάδρομοι.

Ένα ερώτημα που γεννάται σε όλους μας είναι: Τι άλλο θα δούμε με αυτή την Έκλειψη; Οι ταλαιπωρίες και τα γεγονότα θα συνεχίζουν να “στραγγίζουν” την ενέργειά μας και τα αποθέματα της αντοχής μας;

Η απάντησή μου είναι: Τα επώδυνα γεγονότα που βιώσαμε την τελευταία περίοδο, οφείλονταν στην δυναμική των σημαντικών αστρολογικών φαινομένων του καλοκαιριού για τα οποία έχουμε κάνει λόγο μέσα στα άρθρα και στις εκπομπές. Η Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα, είναι μέσα στα σημαντικά φαινόμενο αυτού του καλοκαιριού, όπου και αυτή με την σειρά της, «πυροδότησε» την ραγδαία εξάπλωση των συμβάντων που μας απασχόλησαν την περασμένη περίοδο. Από τις 11 Αυγούστου, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη – Μερική Έκλειψη Ηλίου στο Λέοντα, θα δούμε (στην Ελλάδα τουλάχιστον), την πορεία και εξέλιξη των συμβάντων που μας απασχόλησαν την περασμένη περίοδο. Τώρα είναι όμως η στιγμή που θα χρειαστεί να βρεθούν και λύσεις. Στον πολιτικό/ κυβερνητικό και συλλογικό τομέα, έχουμε ακόμα να δούμε πολλά, ιδιαίτερα ως τα τέλη του Οκτωβρίου, που θα είναι ένα διάστημα αναδιοργάνωσης που θα επέλθει μέσα από έντονο αναβρασμό / διαμάχη / σύγκρουση κυριαρχίας. Σε προσωπικό επίπεδο, δηλαδή στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας και στις σχέσεις μας, θα μπορέσουμε το διάστημα αυτό, να νιώσουμε περισσότερο καλοκαίρι, με το στοιχείο της υπερβολής να είναι τονισμένο, την ανεμελιά, τον ερωτισμό, την διασκέδαση να προσφέρει ανάσες ανακούφισης και ευδαιμονίας, κάτι που το έχουμε πραγματικά ανάγκη, ειδικά φέτος που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε νιώσει ακόμα καλοκαίρι. Δεν θα λείψουν όμως και οι «παγίδες» που πρέπει να αποφύγουμε, οι οποίες θα προκύπτουν εξαιτίας της επιπολαιότητας, της υπερβολής, της επίδειξης αλλά και της αδυναμίας που θα υπάρχει στην ορθή αξιοποίηση των εκφραστικών μέσων

Κάθε αρχή και … δύσκολη
Μία μεγάλη αλήθεια είναι ότι κουβαλάμε στην πλάτη μας την ενέργεια (αλλά και τα γεγονότα) των δύο προηγούμενων Εκλείψεων που προηγήθηκαν. Με αυτή την Έκλειψη όμως, πολλοί νιώθουμε ότι το ποτήρι έχει αρχίσει να στερεύει και η υπομονή να εξαντλείται, όμως καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας ότι διατάραξε ή κλόνισε την ασφάλεια και τον ψυχισμό μας (Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο), καθώς και όλα τα γεγονότα που μας σόκαραν απρόβλεπτα, ανεξέλεγκτα και συλλογικά (Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο) και να κάνουμε μία νέα αρχή. Η νέα αρχή όμως δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να γίνει, εφόσον μένουμε βυθισμένοι σε παρελθοντικές καταστάσεις, δραματοποιώντας σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις γύρω μας. Αυτή ακριβώς είναι η “παγίδα” με την Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα, οι συναισθηματικές εκρήξεις που προέρχονται από συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια η οποία και μας έχει εξαντλήσει και μπορεί να εκδηλωθεί με επιπολαιότητα, ορμητικότητα, κυριαρχικότητα αλλά προπάντων με υπερβολή …

Τι πρέπει όμως να προσέξουμε με την Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα
Την επίδειξη ισχύος σε κάθε μορφή έκφρασης, δράσης: Η τάση του είμαι εγώ ο ΕΝΑΣ και δεν υπάρχει άλλος ΚΑΝΕΝΑΣ θα είναι αρκετά κυρίαρχη στην στάση και στην συμπεριφορά αρκετών ανθρώπων. Χρήσιμο είναι λοιπόν αυτό το διάστημα αφενός να μην κάνουμε κατάχρηση της δύναμής μας, αφετέρου να μην παρουσιάζουμε εξουσιαστικές / απόλυτες συμπεριφορές που ως βασικό χαρακτηριστικό τους έχουν την έπαρση, την αλαζονεία, τον εγωκεντρισμό.

Την Υπερεκτίμηση Δυνατοτήτων – Ανθρώπων – Καταστάσεων: Οι μέρες που ακολουθούν έχουν τονισμένο το στοιχείο της υπερβολής, ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα παρασυρόμαστε από τον ενθουσιασμό, την βιασύνη μας γεγονός που θα μας οδηγεί σε λάθη. Ας αποφύγουμε την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας στις μετακινήσεις μας, στην οδήγηση , στις επικοινωνίες μας, για να αποφύγουμε τα σφάλματα. Οι παρεξηγήσεις, οι παρανοήσεις και τα μπερδέματα δεν θα λείψουν στις ανθρώπινες επαφές και επικοινωνίες. Σημαντικό λοιπόν είναι να προσέξουμε ιδιαίτερα την χρήση του λόγου, να μην παίρνουμε αποφάσεις εν θερμό, αλλά να είμαστε και πιο συνετοί στις μετακινήσεις μας.

Την δραματοποίηση των καταστάσεων: Μία από τις κυρίαρχες τάσεις αυτής της περιόδου είναι η μεγαλοποίηση και το δράμα σε καταστάσεις που βιώνουμε. Ας προσπαθήσουμε αυτή την περίοδο να διαχειριστούμε με ψυχραιμία, υπομονή και στωικότητα τα γεγονότα γύρω μας.

Έμμονες σκέψεις: Τις μέρες το μυαλό, μπορεί να είναι απόλυτα επικεντρωμένο σε σκέψεις που προκαλούν φθορά και δεν επιτρέπουν στην απελευθέρωση του νου για να μπορέσει να κυριαρχήσει η λογική και ισορροπημένη κρίση. Η λύση εδώ είναι να βρούμε δημιουργικές διεξόδους για να “ξεκολλήσουμε” από τα συνεχή παιχνίδια του μυαλού.

Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι: Πολλά μεγάλα λόγια αυτής της περιόδου θα αποδειχθούν “φανφάρες”. Σημαντικό είναι αυτό το διάστημα (σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον μέχρι την Πανσέληνο) να αποφύγουμε την λήψη καθοριστικών αποφάσεων αλλά να έχουμε κάτα νου ότι εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα σε λόγια και επικοινωνίες. Στον αισθηματικό τομέα θα δούμε αρκετούς νέους έρωτες να «γεννιούνται» αλλά να προκύπτουν και αισθηματικές επανασυνδέσεις, οι σχέσεις όμως έστω και αν συναρπάσουν θα χρειαστούν αρκετό χρόνο, προσπάθεια και υπομονή για να μπορέσει στην συνέχεια να κριθεί η πορεία τους.

Επιπολαιότητα & Σπατάλη : Η αυτοσυγκράτηση θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη σε αυτό το χρονικό διάστημα, σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δράσης. Ας περιορίσουμε λοιπόν τις βιαστικές επιπόλαιες κινήσεις, την σπατάλη (χρήματος – συναισθήματος) αλλά και την υπερβολή σε σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές.

Η θετική πλευρά της Ηλιακής Έκλειψης στο Λέοντα
Επαναξιολόγηση Επιθυμιών: Οι μέρες που ακολουθούν μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα πραγματικά μας “θέλω” και συνειδητοποιούμε τι είναι αυτό που τελικά μας γεμίζει και μας ολοκληρώνει. Ικανοποιούνται επιθυμίες που είχαν μείνει πολύ καιρό στο ντουλάπι.

Αυτοπραγμάτωση: Όσοι επηρεάζονται άμεσα από την Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα (θα σας αναφέρω παρακάτω ποιοι είστε εσείς), διανύεται μία περίοδο που κάνετε τα βήματα εκείνα που θα σας φτάσουν να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στον ίδιο σας τον εαυτό. Συνειδητοποιείται τις πραγματικές σας δυνάμεις και φροντίζετε για την πλήρη και ουσιαστική βελτίωση και αξιοποίησή τους.

Νέοι Έρωτες: Θα δούμε νέες καλοκαιρινές ερωτικές ιστορίες να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις. Τα νέα ερωτικά ειδύλλια του Αυγούστου, θα έχουν τις δοκιμασίες και τις ανατροπές τους και για να μπορέσουν να διατηρηθούν στο χρόνο είναι απαραίτητη η ώριμη, υπεύθυνη και υπομονετική στάση…

Νέα Δημιουργικά ξεκινήματα: Αυτή την περίοδο θα δούμε σημαντικές νέες δημιουργικές ενάρξεις, σπουδαίες και λαμπρές ιδέες και επιχειρηματικές δράσεις που θα συζητηθούν και θα κάνουν αίσθηση. Μέσα σε όλες αυτές τις θετικές ενάρξεις καλό είναι να κρατάμε κατά νου τα στοιχεία που σας ανέφερα στην πιο παραπάνω παράγραφο ότι πρέπει να προσέξουμε…

Πίστη – Όνειρα – Ελπίδα: Ο Δίας που συμμετέχει ενεργά στο φαινόμενο της Ηλιακής έκλειψης σχηματίζει την όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα. Μέσα από τις προκλήσεις, τις εντάσεις, τον αναβρασμό, τις υπερβολές … θα αναζωπυρωθούν σπουδαίες αξίες όπως η πίστη, η αλληλεγγύη, η αγάπη και θα δούμε όνειρα και επιθυμίες να εκπληρώνονται.

Ποιοι επηρεάζονται από την Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα;
Επιρροή δέχονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες από την 16-20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συγκεκριμένα, επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί περίπου στα παρακάτω χρονικά διαστήματα : 9 Μαΐου, 11 Αυγούστου, 11 Νοεμβρίου, 8 Φεβρουαρίου.

Πώς θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα κάθε ζώδιο;
ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρείται προσωπικές επιθυμίες και ανακαλύπτεται νέους τρόπους απόλαυσης, διασκέδασης, δημιουργικότητας. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή ακόμα και σε επιπολαιότητες. Απολαύστε την στιγμή θυμηθείτε όμως πως παν μέτρο άριστον. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή σε επιχειρηματικές συμφωνίες και σε δημιουργικά σχέδια. Κάτι το οποίο σας εξιτάρει «σήμερα» , αύριο μπορεί να το μετανιώνετε

ΤΑΥΡΟΣ: Την περίοδο αυτή βιώνετε με περισσότερο ένταση τα συναισθήματά σας και ίσως μεγαλοποιείτε αρκετά τις καταστάσεις γύρω σας. Αποφύγετε τις αποφάσεις εν βρασμώ και τις διαφωνίες με τα άτομα που συμβιώνετε. Ανακατατάξεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είναι μέσα στο πρόγραμμα, μετριάστε την υπερβολή και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα που γίνονται στην δική σας περίπτωση αφορούν τον τρόπο σκέψης σας, τις επικοινωνίες και τις συμφωνίες σας. Δεν σας κρύβω ότι η επόμενη περίοδος έχει κέφι, ενθουσιασμό, προτάσεις, γνωριμίες και αρκετά σχέδια … Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δημιουργικές σας ιδέες φροντίστε όμως να μην γίνεστε υπερβολικοί στα λόγια σας, αλλά και να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Κάποιες αναβολές και συγχύσεις στις επικοινωνίες σας είναι αναμενόμενες, προσέξτε λίγο παραπάνω στις μετακινήσεις και στην οργάνωση των ταξιδιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετά την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στο δικό σας ζώδιο και δοκίμασε τις αντοχές σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις σχέσεις σας, έρχεται τώρα η Έκλειψη Ηλίου στο Λέοντα, η οποία έρχεται για να αλλάξει την εικόνα που έχετε εσείς οι ίδιοι για τον εαυτό σας. Οι μέρες που ακολουθούν βγάζουν στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας και καλείστε να εργαστείτε πολύ περισσότερο με τον εαυτό σας προκειμένου να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και για να νιώσετε πιο αυτόνομοι και δυνατοί. Δεν λείπουν ωστόσο και κάποιες αστάθειες στα οικονομικά σας, όπου χρειάζεται να τις διαχειριστείτε με σύνεση.

ΛΕΩΝ: Είσαστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου και μάλιστα όσοι έχετε τα γενέθλιά σας τις μέρες κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη, είναι δεδομένο ότι μπαίνετε σε μία «κομβική χρονιά» , η οποία μέσα από δυναμικά γεγονότα σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα πραγματικά σας θέλω, αλλά σας βοηθά να ανακαλύψετε και πτυχές του ίδιου σας του εαυτού που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε. Χαλιναγωγήστε την υπερβολή, την δραματικότητα των καταστάσεων, μην αφήνετε την επιπολαιότητα να σας οδηγεί σε λάθη . Μεριμνήστε περισσότερο για την ορθότητα των αποφάσεών σας και φροντίστε να διαχειριστείτε εγκαίρως τα προβλήματα που εκδηλώνονται, ώστε να μην διογκωθούν εξαιτίας της αμέλειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά φορτισμένοι ψυχολογικά βρίσκεστε με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/8. Αποστασιοποιείστε από καταστάσεις και ανθρώπους, απογοητεύστε από συμπεριφορές, βιάζεστε όμως να βγάλετε τις εκτιμήσεις σας , ενώ δεν λείπουν και οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις, από λόγια – συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Σημαντικό είναι αυτό την περίοδο να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν προκειμένου να τα βρείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Προστατέψτε περισσότερο τα μυστικά σας, αλλά αποφύγετε και την εμπλοκή σας σε λόγια / κουτσομπολιά γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν στην επιφάνεια «σκάνδαλα»!

ΖΥΓΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά έντονη αυτό το διάστημα, όμως εσείς πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στις επιλογές των ανθρώπων που επιθυμείτε να είναι στο πλευρό σας. Μην κάνετε βιαστικές συναισθηματικές επενδύσεις, τόσο σε φιλικές όσο και σε αισθηματικές σχέσεις. Αρκετοί από εσάς, θα νιώσετε ότι ικανοποιείται αυτό το διάστημα μία μεγάλη προσδοκία σας, ή ότι πετυχαίνετε έναν αισθηματικό σας στόχο. Θυμηθείτε, ότι έχετε δρόμο ακόμα μπροστά σας, μέχρι να κατασταλάξετε με σιγουριά ότι αυτό που πραγματικά επιθυμούσατε, το έχετε σίγουρα και σταθερά στο πλευρό σας. Δείξτε προσοχή στις οικονομικές επενδύσεις και αποφύγετε αυτό το διάστημα τον δανεισμό και τις οικονομικές δοσοληψίες με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Δομικές αλλαγές ζωής φέρνει η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Λέοντα. Μετά τις αναθεωρήσεις, τις αλλαγές σχεδίων, αλλά και την συναισθηματική αναταραχή που βιώσατε το τελευταίο διάστημα, έχει έρθει η περίοδος για να κάνετε νέα δυναμικά ξεκινήματα που αφορούν την καριέρα σας, την κοινωνική σας εικόνα και προβολή, αλλά και τους στόχους που έχετε στη ζωή. Οι χειρισμοί σας θα πρέπει να είναι όμως αργοί, σταθεροί και πολυ καλά προγραμματισμένοι και να αποφύγετε να παρασυρθείτε από την υπερβολή, την κυριαρχικότητα και την απολυτότητα. Προστάτεψτε περισσότερο το όνομά σας και μην δίνετε αφορμή για σχόλια. Φροντίστε οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα να είναι κατόπιν ώριμης σκέψης και λογικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γίνεστε αρκετά πιο τολμηροί αλλά και ριψοκίνδυνοι στις επιλογές σας το συγκεκριμένο διάστημα και στοχεύετε ψηλά, διεκδικώντας μεγαλόπνοα σχέδια και ρισκάροντας πολλές φορές στις επιλογές σας. Ωστόσο, με αυτή την Ηλιακή Έκλειψη δεν θα λείψουν οι συγχύσεις, τα μπερδέματα, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις στις επικοινωνίες σας γεγονός που μπορεί να σας κάνει να είστε αρκετά οξύθυμοι αλλά και επιπόλαιοι στις αντιδράσεις σας. Φροντίστε με σύνεση την διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων, κάντε πιο ώριμες επιλογές σε υποθέσεις που αφορούν εκπαιδευτικά ζητήματα ή συμφωνίες και μην επιτρέψετε στον ενθουσιασμό σας να σας δεσμεύσει χρόνια σε καταστάσεις που στην πορεία δεν θα σας ικανοποιούν. Η Ηλιακή Έκλειψη από τη θετική της πλευρά, θα σας ενεργοποιήσει δημιουργικά για να φιλοσοφήσετε τη ζωή με έναν τρόπο διαφορετικό, ενώ να αναμένετε ότι αυτό το διάστημα θα έχετε σημαντικές γνωριμίες αλλά και ιδέες / προτάσεις που θα μπορούν να καρποφορήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάπως βαρύ σε ψυχολογικό επίπεδο είναι το κλίμα αυτής της περιόδου για εσάς τους Αιγόκερους και οι προβληματισμοί σας επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στα ανοιχτά οικονομικά μέτωπα και τις οικονομικές δοσοληψίες που έχετε με τρίτους, ενώ υπάρχουν και κάποιες ανοιχτές υποθέσεις που εξακολουθούν να είναι βαρίδιο στην ψυχολογία σας. Δεν θα λείψουν οι ίντριγκες, οι καβγάδες και το παρασκήνιο με φιλικά πρόσωπα που συνδέεστε, καλό είναι να διαφυλάξετε τα συμφέροντά σας. Η Ηλιακή Έκλειψη θα σας βοηθήσει σταδιακά να προβείτε σε ψυχολογική κάθαρση με το παρελθόν σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου πραγματοποιείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας το Λέοντα, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Η στάση και η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που συνδέεστε στενά, θα είναι ιδιαίτερα προκλητική αυτό το διάστημα, ενώ η επικοινωνία σας μαζί τους θα είναι δύσκολη ως και αδύνατη. Δείξτε ψυχραιμία στις συζητήσεις και στις αποφάσεις σε αυτό το χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα με άτομα που συνδέεστε και επαγγελματικά. Αποφύγετε την επιπόλαιη, απότομη και έκρυθμη συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους που θέλετε πραγματικά να διατηρήσετε στη ζωή σας. Κατανοήστε ότι αυτο το διάστημα μπορείτε και θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε το τοπιο των σχέσεών σας κρατώντας στο πλευρό σας ανθρώπους που πραγματικά το αξίζουν.

ΙΧΘΥΣ: Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται αυτό το διάστημα σε θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση, την διατροφή σας, της καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Καλείστε να διαχειριστείτε πολλά ανοιχτά μέτωπα και έστω και αν διανύουμε μέρες καλοκαιριού, έχετε επιβαρυνθεί με αρκετό στρες. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις υπερβολές που μπορεί να παρασυρθείτε αυτό το διάστημα και τι εννοώ: Υπερβολές το Φαγητό , Υπερβολές στην Έκθεσή σας στον Ήλιο, Υπερβολές στο Ποτό .. Δεν θα λείψουν οι κακοδιαθεσίες οι οποίες και θα προκύπτουν από την δική σας υπερεκτίμηση των δυνάμεών σας. Η Ηλιακή Έκλειψη σας καλεί να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να υιοθετήσετε σταδιακά έναν νέο τρόπο ζωής, αναθεωρώντας συνήθειες του παρελθόντος.