Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3 Ιουνίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Μιράντα Βασιλείου
Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3 Ιουνίου 2019, με την επιρροή της να διαρκεί μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη. Αυτό το καινούριο φεγγάρι αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας αλλά και νέα ή εξελίξεις που περιμένουμε εδώ και αρκετό διάστημα να «τρέξουν». Παράλληλα, η Νέα Σελήνη αφορά θέματα μάθησης και γνώσης, συνδιαλλαγές, διαπραγματεύσεις και οτιδήποτε εκτυλίσσεται σε νοητικό επίπεδο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέες ιδέες και να πειραματιστούμε με καινούρια δεδομένα.


Νέα Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις για τα 12 ζώδια
ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και των καθημερινών σου μετακινήσεων. Πιθανόν, να καταφθάνουν καινούρια δεδομένα τις ημέρες αυτές μέσα από τα οποία το πρόγραμμά σου, οι μεταφορές και οι επαφές σου με τους άλλους δέχονται τροποποιήσεις.

Παράλληλα, φαίνεται πως προβάλεις έναν πιο ομιλητικό εαυτό το επόμενο διάστημα, ενώ ίσως να θελήσεις να μάθεις και μία ξένη γλώσσα ή να αγοράσεις ένα καινούριο μεταφορικό μέσον. Επηρεάζονται, ακόμη, οι σχέσεις σου με τα αδέρφια σου ή με κάποιον κοντινό σου συγγενή 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει τις οικονομικές σου υποθέσεις. Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να προχωρήσεις σε κάποιες οικονομικές συναλλαγές, να δρομολογήσεις μια αγορά ή ένα επενδυτικό σχέδιο. Παράλληλα, ίσως να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις στον χώρο εργασίας σου αναφορικά με το εισόδημά σου ή να αναζητάς και πρόσθετη εργασία, προκειμένου να το αυξήσεις.

Καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που ξοδεύεις χρήματα το διάστημα αυτό, καθώς ενδέχεται να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Αν, από την άλλη, ανέμενες κάποια χρήματα που σου οφείλονταν, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο πιθανόν να τα λάβεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου τον μήνα αυτό, αποτελεί την έναρξη μιας σημαντικής περιόδου για όλο το φάσμα της ζωής σου. Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μία διαδικασία αλλαγών και νέων δεδομένων όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς καλείσαι να ανοίξεις ένα κεφάλαιο, είτε προχωρώντας παρακάτω με την υπάρχουσα σχέση σου είτε αποφασίζοντας να αφεθείς σε καινούριες γνωριμίες, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν.

Η Νέα Σελήνη ευνοεί, επίσης, νέα ξεκινήματα που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία και σου δίνει την ώθηση να δρομολογήσεις θέματα που είχαν μπει «στον πάγο» για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων αποτελεί την έναρξη μιας περιόδου προετοιμασίας ενός νέου εγχειρήματος ή μιας σημαντικής αλλαγής που έρχεται στη ζωή σου. Πρόκειται για μια νέα κατάσταση που αφορά είτε στην αισθηματική είτε στην επαγγελματική σου ζωή και θα τη δεις να εξελίσσεται τον επόμενο μήνα και που προς το παρόν, θέτεις τις βάσεις της.

Άτομα από τον περίγυρό σου ή συγγενικά σου πρόσωπα φαίνεται πως έχουν έναν παρασκηνιακό και βοηθητικό ρόλο σε αυτό το νέο σου ξεκίνημα, ενώ αυτή την εποχή καλό είναι να συλλέξεις όσο περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα μπορείς, ώστε να προχωρήσεις στην υλοποίησή του. 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σου δημιουργεί τη διάθεση να κάνεις σχέδια για το μέλλον και να προχωρήσεις στην υλοποίηση ενός στόχου που είχες στα σκαριά. Ίσως, αυτός να αφορά ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα ή την συμμετοχή σου σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο.

Από την άλλη, ο κοινωνικός σου περίγυρος έρχεται σε πρώτο πλάνο και ίσως να σε απασχολήσει και κάποιο ζήτημα που αφορά έναν στενό σου φίλο, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε μία καινούρια παρέα, συναντώντας άτομα με τα οποία αισθάνεσαι ότι ταιριάζεις πολύ σε επικοινωνιακό επίπεδο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει κάποιες εξελίξεις που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία. Ίσως να βρίσκεσαι εν μέσω διαπραγματεύσεων, όσον αφορά ένα εγχείρημα που καλείσαι να αναλάβεις ή να υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε θέματα που αφορούν προϊστάμενους και συναδέλφους σου.

Παράλληλα, πιθανόν να κάνεις σκέψεις για το μέλλον που επιθυμείς να έχεις όσον αφορά την καριέρα σου και να βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα, από το οποίο μάλλον θα αρχίσεις να απεγκλωβίζεσαι τον επόμενο μήνα. 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει θέματα σπουδών, νομικά σου θέματα καθώς και οτιδήποτε αφορά την κοσμοθεωρία σου και την γενικότερη αντίληψή σου για τον κόσμο και τις καταστάσεις που βιώνεις αυτή την εποχή. Ένα μεταπτυχιακό ή ένα ταξίδι σου ενδέχεται να σε απασχολούν έντονα ή από την άλλη, ίσως να βρίσκεσαι σε διαδικασία έναρξης ενός επαγγελματικού εγχειρήματος ακόμη και σε μια χώρα του εξωτερικού.

Παράλληλα, ίσως να προετοιμάζεις μια στροφή στην καριέρα σου ή να νιώθεις την ανάγκη να συλλέξεις καινούριες πληροφορίες για ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει, αρχικά, κάποιο οικονομικό σου ζήτημα. Πιθανόν, να υπογράφεις κάποια συμφωνία τις ημέρες αυτές ή να διακανονίζεις ένα δάνειο ή μια οφειλή στην εφορία.

Από την άλλη, φαίνεται να επηρεάζονται και οι ερωτικές σου υποθέσεις, με τους δεσμευμένους να βρίσκονται εν μέσω συζητήσεων για θέματα συμβίωσης με το ταίρι τους ή να νιώθουν την ανάγκη να του/της εξομολογηθούν κάποια πράγματα και με τους αδέσμευτους να επιδιώκουν κάποια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να προσπαθούν να ξεδιαλύνουν κάποια ψυχολογικά τους ζητήματα…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει εξελίξεις στις σχέσεις σου. Οι δεσμευμένοι Τοξότες προχωρούν σε ένα νέο ξεκίνημα με το ταίρι τους, ενώ φαίνεται πως καταφθάνουν νέα δεδομένα που επηρεάζουν τόσο την πορεία της σχέσης όσο και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον/την σύντροφό τους.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο τις ημέρες αυτές, με το οποίο υπάρχουν αυξημένα ενδεχόμενα να εξελίξουν τη σχέση αυτή σε κάτι σοβαρό. Από την άλλη, ίσως να ξεκινάς μια νέα συνεργασία ή να υπάρξουν αλλαγές σε επίπεδο συναδέλφων αυτή την εποχή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει το καθημερινό σου πρόγραμμα και την εργασία σου. Πιθανόν, να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου αυτές τις μέρες, μέσα από τις οποίες επηρεάζονται οι μετακινήσεις ή τα ωράρια σου και γενικότερα, η ροή της καθημερινότητάς σου.

Από την άλλη, ίσως να αναζητάς εσύ τρόπους να εντάξεις όλο και περισσότερες δραστηριότητες στη ζωή σου, κάτι που περιορίζει αρκετά τον χρόνο που αφιερώνεις για χαλάρωση και ξεγνοιασιά. Το σώμα και η φυσική σου κατάσταση έρχονται, επίσης, σε πρώτο πλάνο και ίσως θελήσεις να ακολουθήσεις ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σε επηρεάζει θετικά, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς διαμορφώνεται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τον έρωτα και την δημιουργία. Μία νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου θα σε ενθουσιάσει, ενώ γενικά φαίνεται πως αυξάνονται οι ερωτικές ευκαιρίες και οι θαυμαστές σου.

Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους έρχεται σε πρώτο πλάνο και ίσως να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στη ζωή τους που θα σε απασχολήσουν έντονα. Ίσως από την άλλη, να αναλάβεις ένα καινούριο εγχείρημα στη δουλειά σου, μέσα από το οποίο θα προβάλεις και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει θέματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένεια και το παρελθόν σου. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις μία μετακόμιση ή να επισκεφθείς κάποια συγγενικά σου πρόσωπα, επιστρέφοντας στο πατρικό σου.

Γενικά, οι σχέσεις σου με αδέρφια, γονείς ή κοντινούς σου συγγενείς έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες συζητήσεις μαζί τους, οι οποίες θα αφορούν μελλοντικά σου σχέδια. Παράλληλα, ίσως να νιώθεις πως ξεκινά ένας νέος κύκλος στη ζωή σου και πως έχεις την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις, ώστε να προχωρήσεις παρακάτω.

zwdia24.gr