Τι εξαίσια, λαμπερή, ονειρεμένη μέρα!

Μην την αφήσετε να μαραζώσει, κρίμα θα είναι. Λοιπόν, η Σελήνη περνάει από τον Ζυγό στον Σκορπιό, δίνοντας ένταση και λίγο σκοτάδι σκιερό στους πόθους, ενώ ο Ήλιος κάνει πεντάγωνο με τον Ουρανό και κατευθύνεται σε ένα εξαίσιο τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, που θα δονήσει την ψυχή μας με φαντασμαγορικούς τρόπους.

Εκτός από τις καλές προσωπικές επιρροές, αυτό το τρίγωνο δίνει προτεραιότητα στην κατανόηση της διαφορετικότητας, για την ακρίβεια αναγνωρίζει ομορφιά στο διαφορετικό, και ω πόσο το χρειαζόμαστε αυτό!

Κριός
Η ημέρα έχει πολύ, μα πολύ όμορφα χαρακτηριστικά, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά σε θέματα πολύ προσωπικών σχέσεων, σε αγαπητικό επίπεδο. Η διάθεσή σας θα σας σπρώξει ίσως σε κάποια ατοπήματα που μπορεί να στοιχίσουν μια παρεξήγηση με το ταίρι σας. Στα οικονομικά είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα για ένα άνοιγμα, για κάποια ανάσα.
Ταύρος
Η ημέρα με τα άκρως θετικά της χαρακτηριστικά θα σας δώσει πολλά δώρα και κυρίως μια εντύπωση μονιμότητας και δικαίωσης, παρά το γεγονός ότι σε βαθύ επίπεδο η ψυχή σας, σας κάνει να αμφιβάλετε για την αξία σας και την προσωπικότητά σας. Είστε σε πολύ καλό δρόμο για να λύσετε ένα θέμα που σχετίζεται με την περιουσία σας.
Δίδυμοι
Να μην αφεθείτε σε φόβους και να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας παραπλανήσει με ανασφάλειες. Είναι μια πολύ καλή ημέρα και για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και για να αφεθείτε στο ερωτικό παιχνίδι. Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, τα λόγια σας βρίσκουν τον στόχο τους, η προσωπικότητά σας λάμπει.
Καρκίνος
Είναι εξαίσια η ζωή, δεν είναι; Ακόμα κι αν δεν μπορείτε πάντα να νιώσετε την γεύση από το μέλι, η δύναμή του σας ποτίζει. Σήμερα αποκτάτε μια έντονη ερωτική επιθυμία, αλλά ευνοούνται και για ένα διήμερο θέματα που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία, ειδικά με κληρονομιές κάθε είδους. Προσέξτε μέχρι το απόγευμα να μην βάλετε κανένα σοβαρό ραντεβού γιατί δεν θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Λέων
Η εξαιρετική δράση των πλανητών είναι δεδομένο ότι μπορεί επιτέλους να ελαφρύνει την ψυχή σας. Η ημέρα ανοίγει έναν νέο δρόμο σαφώς πιο θετικό σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα αλλά και με τις συναδελφικές σας σχέσεις. Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προτείνετε ένα διερευνητικό ραντεβού με ανθρώπους που θέλετε να σας πάρουν σοβαρά στην εργασία σας ενώ στον έρωτα απολαμβάνετε την δικαίωση που έχετε ανάγκη.
Παρθένος
Είστε γενικά σε μια περίοδο της ζωής σας που μοιάζει να έχει μια επιγραφή νέον που γράφει «δικαίωση». Η πλανητική συγκυρία σας χαρίζει μία μέρα με πολλές ευκαιρίες. Μπορείτε να εξετάσετε αν θέλετε να έχετε πιο στενές σχέσεις με την οικογένειά σας, ειδικά με μεγαλύτερα μέλη της και πατρικές φιγούρες. Επίσης η ημέρα είναι εξαιρετική για να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα σε ό,τι σχετίζεται με έρευνα και ανώτερες σπουδές.
Ζυγός
Η Σελήνη περνώντας από το ζώδιο σας στον Σκορπιό σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε πολλά στην οικογενειακή σας κατάσταση. Σε σχέση με τα αδέλφια σας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα ενώ απολαμβάνετε καλές ειδήσεις και στον έρωτα και σε θέματα δημοσιότητας, προβολής της εργασίας σας, ειδικά αν σχετίζεστε με διαφήμιση ή εμπόριο. Προσοχή στην αναβλητικότητα που έχει επιστρέψει, θα σας βλάψει.
Σκορπιός
Η Σελήνη σας τιμάει και θα την τιμήσετε κι εσείς με μεγάλο συναισθηματισμό. Η πλανητική διάρθρωση θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ισορροπία σας σε μόνιμες σχέσεις ενώ σας ευνοεί πολύ και σε περιουσιακά ζητήματα. Αν θέλετε να κάνετε μια συμφωνία για ένα ακίνητο έχετε εύνοια, τα άστρα είναι με το μέρος σας σαφέστατα. Η ερωτική σφαίρα βέβαια, παρά την εύνοια, παραμένει πολύπλοκη και απαιτεί λεπτούς και σοφούς χειρισμούς.
Τοξότης
Να είστε έτοιμοι να ζήσετε αλλαγές που τις ζητούσατε καιρό αλλά το σύμπαν έμοιαζε να αγνοεί κι εσάς και τις επιθυμίες σας. Είναι πολύ θερμή και επωφελής η σχέση με τα αδέρφια σας, οι φίλοι σας θα σας στηρίξουν, ενώ είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε προβολή του εαυτού σας και της δουλειάς σε όλα τα επίπεδα. Ευνοούνται πολύ η διαφήμιση, το εμπόριο, οι εργασίες που σχετίζονται με γραπτό λόγο.
Αιγόκερως
Στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανόν να έχετε κάποια ευχάριστα νέα ή μια σημαντική γνωριμία, η οποία θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Οικονομικά κάντε έναν καλύτερο προγραμματισμό στα έξοδά σας. Αισθηματικά η σχέση με τον σύντροφό σας θα έχει μία δόση ρομαντισμού, μην χαλάσετε το όμορφο κλίμα. Οι αδέσμευτοι θέλετε να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις, τι περιμένετε λοιπόν;
Υδροχόος
Είναι καλή και η διάθεση η δική σας και η διάθεση των ουρανών. Στον επαγγελματικό τομέα θέλετε φρέσκα ξεκινήματα, καινούριες συνεργασίες, νέα σχέδια, φανείτε όμως έτοιμοι και οργανωμένοι για αυτά μεγάλα βήματα. Οικονομικά αν και θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων σας, θα πρέπει να διατηρείτε την προσοχή σας απέναντι σε έξοδα. Αισθηματικά έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και ισορροπείτε την σχέση σας.
Ιχθείς
Αν θέλετε να ζήσετε όμορφες στιγμές, εδώ λοιπόν είναι , μπροστά σας. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας και θα επιχειρήσετε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Οικονομικά δείξτε μία επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες συμφωνίες. Αισθηματικά πρέπει να έχετε μια πιο μετρημένη στάση, απέναντι σε κάποια θέματα, αποφύγετε υπερβολές.

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr