Ο μήνας ξεκινά με την Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού μας βοηθά να κάνουμε έναν σχετικό έλεγχο πριν δράσουμε για το οτιδήποτε ώστε να φέρουμε την καλύτερη διαχείριση κρίσεως και αποτελεσματικότητας, με τις μικρότερες απώλειες. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας για να βγούμε από το όποιο δίλημμα. Aν αξίζει κάτι να το πάρουμε κληρονομιά ή είναι μια φούσκα…

Κριός

Φημίζεσαι για την χαρά που παίρνεις από τα νέα ξεκινήματα και τα καινούργια ενδεχόμενα που γεννιούνται στην ζωή σου. Σήμερα προσπάθησε να μην κοιτάξεις πίσω μόνο αν θέλεις να επανεξετάσεις κάτι που θα σε βοηθήσει στο παρόν. Ζήσε το σήμερα απλά εστίασε την ματιά σου βαθύτερα από αυτό που βλέπεις και αγγίζεις. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί την ανάγκη για αληθινή και ειλικρινή επαφή με τον εαυτό σου και τους γύρω. Σήμερα μπορείς να ζητήσεις την σταθερότητα που θέλεις και μπορείς να ελέγξεις που βρίσκεσαι, τι σου συμβαίνει και για ποίον λόγο. Μπορείς να δεις αν η ασφάλεια που υπάρχει στην ζωή σου είναι αυτή που ζητάς ή η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά αυτή την στιγμή. . .

Δίδυμοι

Η καθημερινή σου ζωή και οι συνθήκες στο χώρο εργασίας σου θέλουν ένα είδος αναγέννησης. Μην προσανατολίζεσαι προς άλλη κατεύθυνση σήμερα. Η λύτρωση έρχεται μέσα από την επικοινωνία με την καρδιά σου και μπορείς να ξαφνιαστείς με την νέα προσέγγιση που θα αποκτήσεις στα πράγματα, τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα σε φέρνει σε επαφή με έντονα βαθιά συναισθήματα που έχεις μέσα στην ψυχή σου. Το βαθύ άγγιγμα, η αγκαλιά που θα σου κόψει την ανάσα και η υπόσχεση εκείνη που θα έπεφτες και στην φωτιά είναι μεγάλη ανάγκη στο σήμερα. Ωστόσο είσαι έτοιμος/η να το κάνεις πραγματικά; Προσάρμοσε τις επιθυμίες σου με τις πραγματικές βαθύτερες σου ανάγκες και προχώρησε μπροστά. . .

Λέων

Κάτι βρυχάται για σένα εκεί έξω και πρέπει να του δώσεις σημασία. Η ιδιωτική σου ζωή και το σπίτι σου αυτή την στιγμή ζητά προσοχή ώστε να γίνει ένα είδος εκκαθάρισης ώστε να μπορέσει να αρχίσει ο νέος κύκλος ενδεχόμενων. Γιαυτό ανέλαβε εσύ την εκκαθάριση της δικής σου ζωής, κάνε τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται και σκέψου πως τα ναυάγια κρύβουν τους θησαυρούς. Υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι που σε αγαπούν και σε στηρίζουν στις αποφάσεις σου. . .

Παρθένος

Σήμερα χρειάζεται να είσαι σε επαφή με τα συναισθήματα σου όσο ποτέ. Ξεκάθαρες κουβέντες και σταράτα λόγια που βγαίνουν από την καρδιά, που δεν θα ειπωθούν απλά για να ειπωθούν και αύριο θα ξεχαστούν, θα σε βοηθήσουν να είσαι σε επαφή με την αντικειμενική κατάσταση γύρω σου. Δώσε σημασία σε οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνίας και εξερεύνησε το νέο που γεννά η μέρα για σένα. . .

Ζυγός

Μπορείς να προσεγγίσεις τις βαθύτερες σου επιθυμίες σήμερα με σκοπό να εκτιμήσεις τι είναι πραγματικά χρυσός και τι είναι αυτό που έχει χαθεί στη πορεία. Τώρα μπορείς να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και έχοντας επαφή με τις συνθήκες της ζωής σου στο εδώ και τώρα να κάνεις ένα νέο βήμα. . .

Σκορπιός

Η μέρα είναι δική σου με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου. Δεν χρειάζονται διευκρινήσεις από κανέναν ώστε να καταλάβεις το οτιδήποτε. Μπορείς να έρθεις σε επαφή μόνος/η σου για το τι υπάρχει στην ζωή σου, τι θέλεις να κάνεις αύριο, τι θέλεις να αλλάξεις και τι θέλεις να παραμείνει στη ζωή σου. Στόχευσε στην δύναμη της θέλησης, είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις. . .

Τοξότης

Νιώθεις σήμερα πως ο μετασχηματισμός είναι μέρος της ζωής σου. Αυτή την στιγμή μπορείς μέσα από την διαισθητική αντίληψη της άυλης πραγματικότητας και των κρυμμένων κάτω από την επιφάνεια γεγονότων να ανακαλύψεις τα βαθύτερα κίνητρα τα δικά σου και των άλλων. Οτιδήποτε κρύβεται πίσω από την εξωτερική εικόνα, τώρα μπορεί να ανακαλυφθεί στα μάτια σου. . .

Αιγόκερως

Ο δρόμος που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις δυνατός/ή μέσα από την αναγέννηση μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σου με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η δημιουργία μας νέας πραγματικότητας για σένα είναι παρούσα και είναι κρίμα να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη αν αφήσεις εγωισμούς και τον θυμό να σε κρατήσει πίσω. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει την αίσθηση πως μπορείς να ερωτευτείς περισσότερο, να αγαπήσεις βαθύτερα. Ο σκοπός είναι ένας. Να νιώσεις ζωντανός/ή, υγιής, να ανέβει η ενέργεια στα σημεία που νιώθεις πως έχεις βαλτώσει. Τώρα μπορείς να αναγνωρίσεις την αλήθεια και μπορείς να κάνεις αυτό που νιώθεις πως πρέπει στο προσωπικό σενάριο της ζωή σου. . .

Ιχθύες

Οτιδήποτε έχεις απωθήσεις τώρα έρχεται στην επιφάνεια. Οι υπεκφυγές και οι παιδαριώδης αντιδράσεις φαίνονται άσκοπες σήμερα και καταλήγεις στο συμπέρασμα πως το όποιο πρόβλημα λύνεται μόνο αν το κόψεις από την ρίζα. Είναι έτσι; Καλό θα ήταν να σκεφτείς πιο ήρεμα πριν προβείς σε παρορμητικές δράσεις. . .https://astroguide.gr