Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 1 έως 7 Ιουνίου 2020
Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Αστρολόγος
Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, ένα μήνυμα έρχεται από το παρελθόν, όπως και μία νέα γνωριμία! Θα διάλεγα το παλιό, το δοκιμασμένο, αν ήμουν στην θέση σου…

Τα «ΜΗ»: Τα οικογενειακά σε απασχολούν 1ο δεκαήμερο και εσένα του 3ου τα επαγγελματικά! Έρωτες θα έχετε από την επόμενη εβδομάδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη ανέλπιστη σε ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις 1ο και 3ο δεκαήμερο! Ναι στα νέα ξεκινήματα, νέα φλερτ και νέα πρόσωπα!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, επικεντρώσου στον οικονομικό τομέα, που πάει από το κακό στο χειρότερο… Ερωτικά δεν ενδείκνυται η εβδομάδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και χρήμα και εκπλήρωση ουσιαστικών συναισθηματικών επιθυμιών και αισθησιακές ερωτικές στιγμές 1ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πολύ δύσκολη εβδομάδα… Όχι στο ερωτικό παρελθόν, όχι στις ρήξεις, όχι στους καυγάδες, όχι στα λάθη στην συντροφική ζωή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ξεπέρασε επιτέλους τις παλιές πληγές 1ο δεκαήμερο! Έρχονται νέες χαρές ξαφνικές, εξομολογήσεις, τύχη ερωτική και μηνύματα! Εσύ του 3ου, αρπάζεις ευκαιρίες που αφορούν την συντροφική ζωή, τομέας που είναι φουλαρισμένος από τύχη!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, όχι στα παράνομα και τα απωθημένα στον έρωτα… Σίγουρα θα πληγωθείς… Άσε που σε πιέζουν και πολύ τα επαγγελματικά σου!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, φιλικές και ερωτικές επανασυνδέσεις είναι εδώ! Το νου σου μόνο, στην τάση σου για εγωισμό και έπαρση!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, σκάει παρασκηνιακό μήνυμα από απωθημένο έρωτα! Ξεπέρασε τα παλιά και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία! Εσύ του 3ου μπορεί να ομορφαίνεις επικίνδυνα, αλλά έχεις πολλή δουλειά, για να ασχοληθείς και με έρωτες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ξαφνικές αλλαγές, κατακτήσεις, συναισθηματική τύχη και εκπλήξεις επικοινωνιακές, βελτιώνουν το ερωτικό σκηνικό στο έπακρο 1ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, σε πιέζουν πολύ τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά… Επιπλέον, στα ερωτικά μην τραβάς το σκοινί… Έρχονται ρήξεις, που δεν διορθώνονται!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και ερωτικές επιστροφές, αλλά και νέες γνωριμίες και ξεκινήματα 2ο δεκαήμερο! Προσοχή μόνο, στον τρόπο που επικοινωνείς!

Τα «ΜΗ»: Δουλειά μόνο 1ο δεκαήμερο και οικογενειακά θέματα μόνο 3ο δεκαήμερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επικοινωνιακά ή μέσα από ερωτικές συναντήσεις, θα έρθει μια μεγάλη ξαφνική χαρα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Η τύχη είναι μαζί σου αυτήν την εβδομάδα!

Τα «ΜΗ»: Είσαι τόσο πολύ πιεσμένος οικονομικά 2ο δεκαήμερο, που δεν έχεις διάθεση για έρωτες… Παρά μόνο για καυγάδες ζήλιας…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σεξ, αισθησιασμός, ερωτική σιγουριά και χρήμα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Τι άλλο θες;

Τα «ΜΗ»: Δύσκολα τα πράγματα μαναράκι… Χωρισμοί, ρήξεις και απανωτές απογοητεύσεις στα ερωτικά σου… Υπομονή…

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ξαφνικές εξομολογήσεις, ερωτικές προτάσεις, συναισθηματική τύχη, γνωριμίες και ξεκινήματα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Σούπερ σου λέω!

Τα «ΜΗ»: Η ψυχολογία σου πιο πεσμένη από ποτέ… Παράλληλα τα εργασιακά σε πιέζουν ακόμα πιο πολύ… Για τα ερωτικά, απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις σε περιμένουν, ιδίως για παρασκηνιακούς έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πιο ερωτική εβδομάδα δεν γίνεται 2ο δεκαήμερο, παρά τις αναποδιές στον φιλικό τομέα! Έχεις και πισωγυρίσματα και νέες κατακτήσεις και φλερτ και στιγμές πάθους και συναισθήματος!

Τα «ΜΗ»: Το νου σου στην δουλειά 1ο δεκαήμερο, άσε τους έρωτες! Εσύ του 3ου, προσοχή με τα παράνομα… Μην έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι απαγορευμένο…

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, εκπλήξεις, πολλές θετικές αλλαγές και ερωτική τύχη 1ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Κατ’αρχάς όχι στο ερωτικό παρελθόν και στα επαγγελματικά λάθη 2ο δεκαήμερο… Εκτός αυτού όμως, ερωτικά θα πρέπει να είσαι έτοιμος, για καταλυτικές αλλαγές και ρήξεις…

https://www.oroskopos.gr/