Η καθημερινότητα μας, αλλά κυρίως η συμπεριφορά μας απέναντι στις καταστάσεις βασίζεται στην δύναμη της συνήθειας, γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές ακολουθούμε μια ρουτίνα, έστω, και αν κατά βάθος γνωρίζουμε ότι δεν μας εξελίσσει.

Εκεί επεμβαίνει ο Ουρανός, που με τις όψεις που δημιουργεί μας αναγκάζει να αλλάξουμε την στάση μας ή την οπτική θέασης μας.

Στις 10/08 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον συνήθης ύποπτο των αλλαγών Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (10ο 41’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Ερμή με τον Ουρανό θα αναγκαστούμε λόγο ξαφνικών γεγονότων ή συνθηκών να αλλάξουμε την στάση μας απέναντι στα πράγματα αλλά και την συμπεριφορά μας εντελώς ξαφνικά, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια των προσωπικών ή επαγγελματικών συζητήσεων να υπερασπιστούμε τις θέσεις μας με φανατισμό με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις μας να χαρακτηριστούν ακραίες.

Είναι πιθανό να υπάρξουν βλάβες στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό ή σε κοσμικό επίπεδο να ακούσουμε για προβλήματα και βλάβες σε εναέρια μέσα.

Ωστόσο, η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Ουρανό έχει και τις θετικές της πλευρές καθώς μας δίνει ιδιαίτερα έξυπνες και ανατρεπτικές ιδέες τις οποίες μόλις θέσουμε σε πρακτική εφαρμογή θα μας βοηθήσουν να κάνουμε την διαφορά τόσο στο χώρο της εργασίας μας όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Αυτό όμως που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξουμε, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που θα υπάρχει διάχυτη μια ένταση στην ατμόσφαιρα, είναι πριν μιλήσουμε να προσπαθούμε να σκεφτόμαστε 2 και 3 φορές αυτά που θέλουμε να πούμε, ώστε να μην έρθουμε σε δύσκολη θέση ή εκτεθούμε.

Η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+ .

ΚΡΙΟΣ

Γεμάτοι έξυπνες και δημιουργικές ιδέες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.Ο ενθουσιασμός σας είναι τόσο μεγάλος που αυτό έχει θετική επίδραση και στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε συμπεριφορές οι οποίες μπορεί να σας εκθέσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας ξαφνικός έρωτας να αλλάξει τις ισορροπίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γνωστό ότι οι αλλαγές δεν σας αρέσουν όπως επίσης και ότι τις περισσότερες φορές σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Αυτές τις ημέρες όμως αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε, αφού, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο σας , θα σας αναγκάσει να αλλάξετε την οπτική θέασης σας , με συνέπεια, η συμπεριφορά σας απέναντι στην οικογένεια και στα συγγενικά σας πρόσωπα να είναι αρκετά απότομη, γεγονός που θα τους αιφνιδιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι επικοινωνιακά υπάρχει μια άβυσσος ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας και αυτό γιατί δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης σας. Αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, καθώς θα είναι αρκετά δύσκολο για αυτούς να κατανοήσουν πως θα καταφέρετε να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μια νέα ιδέα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έρθετε σε κόντρα με τον / την σύντροφο σας καθώς νιώθουν ότι απομακρύνεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η κοινωνική σας ζωή συνεχώς διευρύνεται με νέα πρόσωπα τα οποία έχουν κερδίσει με μεγάλη ευκολία την εμπιστοσύνη σας. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες κάποια γεγονότα είναι πιθανό να σας κάνουν να αλλάξετε την στάση σας απέναντι τους, καθώς θα νιώσετε ότι προσπαθούν είτε να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, είτε να πειράξουν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μπουν ξαφνικά στην μαύρη λίστα.

ΛΕΩΝ

Ο τελευταίος χρόνος ήταν ιδιαίτερα ανατρεπτικός για εσάς τους Λέοντες, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, καθώς αρκετοί από εσάς είδατε τα σχέδια σας να αλλάζουν ξαφνικά . Αυτές τις ημέρες, που ο Ερμής κάνει το φετινό πέρασμα του από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να αναγκαστείτε εντελώς ξαφνικά να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Φυσικά όλο αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο για εσάς, όμως είναι εντελώς απαραίτητο για να προχωρήσετε. Μην δυσανασχετείτε λοιπόν και μην χαλάτε την εικόνα σας με ανούσιες εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλαγές στα σχέδια σας θα πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Και αυτό εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου. Οι αλλαγές μπορεί να έχουν σχέση είτε με τις προγραμματισμένες καλοκαιρινές σας διακοπές, είτε με το παρασκήνιο που μπορεί να μάθετε ότι υπάρχει γύρω σας στο χώρο της εργασίας σας, είτε με ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να συζητήσετε άμεσα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η όψη μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Με χαρά και προσμονή περιμένατε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί για να ξεκουραστείτε και να δείτε φίλους. Ωστόσο, το Σύμπαν αυτές τις ημέρες σας επιφυλάσσει μια μικρή έκπληξη, καθώς, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα όταν διαπιστώσετε ότι για να νιώσουν καλύτερα προσπαθούν να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια, ή προσπαθούν να αποκομίσουν από την φιλική σας σχέση οικονομικά οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εικόνα σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Αιτία, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς η διαφορετική στάση σας απέναντι στις καταστάσεις είναι πιθανό να σας φέρει σε έντονη κόντρα τόσο με τους αγαπημένους όσο και με τους συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα οι απώλειες να είναι και από τις δύο πλευρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό μοιράζεστε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να χαλάσει το κέφι σας όταν αναγκαστείτε να αναβάλετε ένα προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι ή τις διακοπές σας εξαιτίας ξαφνικών εξωτερικών εμποδίων. Αντίστοιχα, για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας αυτό μπορεί να σημαίνει μια αλλαγή ή καθυστέρηση στην έναρξη των Σπουδών τους σε χώρα του εξωτερικού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πόσο εργασιομανείς είστε φαίνεται και από το γεγονός ότι ακόμα και στις διακοπές σας το μυαλό σας είναι στην δουλειά σας. Αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου , θα συζητήσετε μια πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία. Ωστόσο, καλό θα ήταν να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε περίεργη ψυχολογική διάθεση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Λέοντα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αφορμή να ανέβουν οι τόνοι στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς νιώθετε ότι οι άλλοι γύρω σας αλλάζουν και εσείς δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε.

ΙΧΘΥΣ

Τα νεύρα σας στο χώρο της δουλειάς σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε εριστικές συμπεριφορές ή πικρόχολα σχόλια απέναντι στους συναδέλφους σας, όταν διαπιστώσετε κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, ότι δεν εισακούγονται οι απόψεις σας. Επίσης, μια βλάβη στον τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό ή στο μεταφορικό σας μέσο θα είναι η αφορμή για να χαλάσει η διάθεση σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή https://www.oroskopos.tv/