Η φαινομενικά Ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό το 2020 και οι προβλέψεις της Χριστίνας Τανταλίδου...

Από τα τέλη του Ιουνίου του 2020, ο Άρης θα περάσει στο χώρο που κυριαρχεί τον Κριό, όπου και θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του έτους, μια που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος. Ο πλανήτης Άρης γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος κάθε δυο χρόνια και διαρκεί η ανάδρομη πορεία του περίπου 2,5 μήνες. Αστρολογικά ο πλανήτης Άρης παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς συνδέεται με την προσωπικότητα μας , το δυναμισμό μας και εκφράζει τον τρόπο που διεκδικούμε τα δικαιώματα μας.

Την περίοδο που ο Αρης θα κινηθεί στο Κριό θα γίνουμε πιο δημιουργικοί, αποκτάμε την αρσενική ιδιοσυγκρασία του ζωδίου, γινόμαστε μπροστάρηδες και χωρίς να το συνειδητοποιούμε πράττουμε χωρίς να υπολογίσουμε τις ανάγκες των άλλων. Βέβαια αυτό παρά την εγωιστική διάθεση, μας κάνει αρκετά πιο αποτελεσματικούς και μπορούμε να διεκδικήσουμε την κοινωνική αναγνώριση.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 από την 28ο07΄ του Κριού και τελειώνει στις 15 Νοεμβρίου 2029 στην 15η .

Όμως και προσωρινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη, βάζει φρένο στην ιλιγγιώδη ταχύτητα που έχουμε πάρει και έτσι μπορούμε να αποφύγουμε πιθανές απροσεξίες, βιαστικές κινήσεις και δεν εξωτερικεύεται η επιθετικότητα.που μπορεί να βγει προς τα έξω και μας εκθέσει.

Ο Άρης είναι και έρωτας, μια που συνδέεται αρκετά με την σεξουαλική μας ενέργεια και για αυτό η προσωπική-ερωτική μας ζωή θα μας απασχολήσει αρκετά αυτήν την περίοδο, μια που περιμένουμε να ζήσουμε επιστροφές που προκαλούν πάθη αλλά και βγάζουν στην επιφάνεια αρνητικές τάσεις, όπως εκδικητικότητα, έλλειψη ευαισθησίας αλλά και ψυχρότητα με έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού.

Επηρεάζεται αρκετά ο παρορμητικός σταυρός , κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι. Γεννημένοι γ’ β δεκαήμερο , και ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από 28η ώς 15η.

Σημαντικές όψεις,

Στα τέλη του Σεπτέμβρη 2020 ο ανάδρομος Άρης θα συγκρουστεί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στην 25η μοίρα , μια σκληρή όψη, όπου τονίζει πιθανές αδυναμίες μας και την ανικανότητα να νικήσουμε το κατεστημένο για αυτό και συναντάμε εμπόδια και δυσκολίες στην έκφραση της ταυτότητας μας. Ο κόσμος φαίνεται να μας αντιμετωπίζει με σκληρότητα, με αποτέλεσμα να βιώνουμε αποτυχία αλλά και απόρριψη σε προσωπικές επιλογές.

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι μέσα γ' δ’καήμερου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην παραπάνω μοίρα.

Γύρω στις 11 Οκτωβρίου 2020, ο Άρης συναντιέται με τον Πλούτωνα στην όψη του τετραγώνου, μια σχέση απόλυτα χειριστική γεννιέται, αλλά και μοιραία καθοριστική, με αυτοκαταστροφικές συνέπειες, εάν μπούμε σε παιχνίδια ελέγχου, προσπαθώντας να ελέγξουμε τους άλλους. Καθώς ο Άρης είναι φαινομενικά ανάδρομος δεν μπορεί να εκφράσει τον δυναμισμό του με θετικό τρόπο και καλό είναι να απελευθερώσουμε την ενέργεια μας απρόσωπα και όχι προς σε ένα πρόσωπο ή κατάσταση. Ωστόσο, αναμένονται, έντονες κόντρες , υπόγεια παιχνίδια , τάση για βία, συσσωρευμένη επιθετικότητα, περίεργος σεξουαλικότητα.

Επηρεάζεται αρκετά ο παρορμητικός σταυρός , κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι γ’ δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γυρω από την 22η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020, ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει τη θετική όψη του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και θα μας ξεκουράσει αρκετά, καθώς δίνει λύσεις, διαβεβαιώνει ότι σύντομα θα ζήσουμε ένα προσωπικό θαύμα, κυρίως γύρω από ερωτικά ζητήματα. Έντονος ερωτισμός, πνευματική ανάπτυξη, συναισθηματική έκφραση, καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Επηρεάζονται κυρίως Σκορπιοί, Ιχθύες γεννημένοι β΄ δεκαήμερο , και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 18η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον ζώδιο σας, δίνει χρόνο για να αξιολογήσετε εκ νέου τα σχέδια σας και τους συνεργάτες σας με αποτέλεσμα να μπορέσετε να αποφύγετε τα μοιραία λάθη. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσετε αρνητικά συναισθήματα με κίνδυνο να τα σωματοποιείτε, για αυτό βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να διώξετε άγχος και θυμό. Πιθανόν η ερωτική σας ζωή να παρουσιάσει αρκετές διακυμάνσεις και έντονες αντιπαραθέσεις με το άλλο σας μισό. Θα έχετε αρκετά διλήμματα και θα νιώσετε θύμα ή θύτης. Τάση για σχέσεις ακατάλληλες. Επιτυχία αναμένετε σε συναισθηματικό επίπεδο γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Ταύρος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, δίνει χρόνο για εσωτερικές αναμοχλεύσεις, ψυχολογική ενδοσκόπηση και πιθανόν να νιώσετε κάπως αδύναμοι να αντιμετωπίσετε άτομα τοξικά και το υπάρχον παρασκήνιο. Σαφώς και δεν είναι εύκολο να έχετε ισορροπία αυτό το διάστημα μια που αμφιταλαντεύεστε αρκετά μέσα σας και δεν είστε κατασταλαγμένοι. Η ερωτική σας ζωή κρύβει μυστικά και πιθανόν όσοι είστε σε απαγορευμένη σχέση να πρέπει να δείτε την πραγματικότητα και να λάβετε αποφάσεις. Τάση για αρνητικές σκέψεις και έντονη πεσιμιστική διάθεση. Επιτυχία αναμένετε σε ολοκλήρωση σχεδίων αλλά και νέα αισθηματική γνωριμία γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Δίδυμοι

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, δίνει χρόνο για επανεξέταση του φιλικού σας κύκλου καθώς και δραστηριοτήτων που σας έχουν βάλει να ηγείστε μιας ομαδικής δραστηριότητας. Σαφώς και δεν είναι τόσο κακή η θέση αυτή, καθώς θα δίνετε η ευκαιρία να ξεχωρίστε την ήρα από το στάρι , αλλά και να βάλετε το αποτύπωμά σας σε προσπάθειες που έχετε ξεκινήσει από κοινού μαζί με άλλους. Η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις, καθώς θα διαπιστώσετε ότι το υποψήφιο ταίρι σας είναι από το φιλικό σας περιβάλλον και θα περάσετε από φάσεις αμφισβητήσεις και σας γεννιούνται ερωτηματικά. Τάση για επιπολαιότητα και απόκρυψη των προθέσεων σας. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται, συγχρόνως είστε κοντά στην υλοποίηση ενός ονείρου, εκεί γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Καρκίνος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, δίνει χρόνο για να βγείτε από επαγγελματικά αδιέξοδα και να επανεκτιμήσετε τη σχέση σας με άτομα κύρους ή σημαντικά πρόσωπα που όμως καταδυναστεύουν τη ζωή σας. Βέβαια δεν θα είναι εύκολα να αποφύγετε καλοστημένες παγίδες από τους ανταγωνιστές σας και πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι ακόμα και όταν χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Όμως είναι και μια περίοδος, όπου μπορείτε να ορίσετε τα όρια σας, να βάλετε τις δικές σας κόκκινες γραμμές και να βγείτε από το καβούκι σας, αποκτώντας θάρρος. Τάση για δυσκολίες, προσωρινές αποτυχίες. Η ερωτική σας ζωή και η σχέση με άτομο που σας έχει δυσκολέψει τη ζωή βελτιώνεται γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Λέων

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό δίνει χρόνο για να επαναξιολογήσετε σημαντικούς στόχους και να αναθεωρήσετε αξίες, να ορίσετε εκ νέου προτεραιότητες και να οργανώσετε πιθανή μετοίκηση στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη. Είναι καλή η θέση αυτή του άρη, παρά την αναδρομή του, γιατί σας δίνει το χρονικό περιθώριο να εκτιμήσετε ξανά τις προθέσεις σας αλλά και παρελθοντικές σχέσεις που σας έχουν προβληματίσει. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να κρύβει εκπλήξεις κυρίως εάν συνδέεστε με άτομο που διαμένει σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό. Τάση για αμφιβολίες και αναβλητικότητα. Η επαγγελματική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Παρθένος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό δίνει χρόνο για να δείτε ξανά τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που μοιράζεστε με τον/την σύντροφο σας, όπως και δάνεια, οφειλές ενδέχονται να σας προβληματίσουν σοβαρά. Προσοχή σε ανοίγματα επιχειρηματικά που μπορεί να τολμήσετε, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να νιώσετε μετέωροι καθώς άτομα που συνεργάζεστε φαίνεται να μην σας στηρίζουν αρκετά. Τάση για έκτακτα έξοδα αλλά και δυσκολίες γύρω από θέματα ακίνητης περιουσίας και δανείων. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να σας απασχολεί αρκετά καθώς σεξουαλικά βιώνετε ακραίες εμπειρίες που σας έχουν μπερδέψει και είστε σε παράλληλες σχέσεις. Δυναμική γνωριμία γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Ζυγός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό δίνει χρόνο για να επανεξετάσετε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και να νιώσετε στο πετσί σας το αγκάθι του ανταγωνισμού. Ζήλεια, έντονος ανταγωνισμός αλλά και μια διάθεση να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας για να λάβετε αποφάσεις, καθώς πιθανόν να έχετε κουραστεί να απολογείστε και να εξηγείτε τα αυτονόητα. Τάση για καυγάδες, αιφνίδιους χωρισμούς και βίαιες καταστάσεις. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει μορφή, καθώς δεν θα είστε ευχαριστημένοι από το ταίρι σας με αποτέλεσμα να αναζητάτε άλλη αγκαλιά. Όμως προβλήματα που φαίνονται άλυτα, στο τέλος θα σας μεταμορφώσουν οριστικά. Δυναμικές εκκινήσεις στα επαγγελματικά αλλά και σκέψεις γύρω από πιθανή δέσμεση γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Σκορπιός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό δίνει χρόνο για να επαναξιολογήσετε θέματα εργασιακής φύσεως και να αναλάβετε ευθύνες είτε μέσα στον τωρινό εργασιακό χώρο είτε κάνοντας κάτι δικό σας. Έχετε βέβαια περισσότερο άγχος και ένταση μια που οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί επικίνδυνα και νιώθετε πανικό, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τις υπάρχουσες συνθήκες ή ιδιόρυθμους ανθρώπους. Τάση για σωματοποίηση αρνητικών συναισθημάτων, ατονία και υπερβολική κούραση. Η ερωτική σας ζωή θα είναι μπερδεμένη αυτήν την περίοδο, καθώς το πιο πιθανό είναι να εμπλέκεστε με άτομο που εργάζεστε μαζί ή τυγχάνει να είναι το αφεντικό σας. Έτσι, κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από το περιβάλλον σας και να πέσετε θύμα κουτσομπολιών και σχολίων. Ευνοικές συνθήκες για δημιουργία προσωπικής επαγγελματικής δραστηριότητας αναμένονται γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Τοξότης

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό δίνει χρόνο για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την ερωτική σας ζωή, άτομα νεώτερα, τα παιδιά σας ή προσωπικές δημιουργικές ενασχολήσεις. Είναι καλή η θέση αυτή του Άρη μια που έρχονται κοντά σας άτομα ενθουσιώδη, με φρέσκιες ιδέες και μπορείτε να αλλάξετε νοοτροπία και στάση ζωής, αρκεί βέβαια να αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα τους. Τάση για σπατάλες, απιστία και εάν είστε γονείς αντιμετωπίζετε επαναστατικές διαθέσεις. Η ερωτική σας ζωή κρύβει ανατροπές, σκηνές ζηλοτυπίας , έντονης διεκδίκησης αλλά και δυνατές ..κρυφές συγκινήσεις. Ευνοικές συνθήκες για να σκεφτείτε εκ νέου επιχειρηματικές δραστηριότητες που βασίζονται σε προσωπικά ταλέντα και ικανότητες γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Αιγόκερως

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό δίνει χρόνο για να επαναξιολογήσετε οικογενειακές σχέσεις , πιθανές προτάσεις δέσμευσης και να βγείτε από καταστάσεις που έχουν βαλτώσει. Βέβαια δεν είναι μια ήρεμη περίοδος και θα βιώσετε αρνητικά συναισθήματα όπου θα σας εξοργίσουν και θα χάσετε την ψυχραιμία σας. Τάση για να σπάσετε αυγά, να γκρεμίσετε ότι δεν λειτουργεί και ξυπνά μέσα σας το θηρίο. Η ερωτική σας ζωή είναι πολύπλοκη καθώς ή νιώθετε καταπίεση ή δεν λαμβάνετε συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης, οπότε θα μαζέψετε μέσα σας απωθημένα . Προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Ευνοϊκές συνθήκες γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020, όπου μοιάζει να έχει περάσει η μπόρα.

Υδροχόος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό δίνει χρόνο για να κινηθείτε πιο δημιουργικά, να προωθήσετε δικές σας ιδέες και πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να αλλάξετε τον τρόπο εργασίας σας και να πιστέψετε περισσότερο στην διαφήμιση και στην αυτοπροβολή. Σπουδές που έχετε αρχίσει πιθανόν να μην σας καλύπτουν ή να αρχίσετε να κυνηγάτε την επιμόρφωση σας. Τάση για να βγείτε από το συνηθισμένο και να διαταράξετε τη ρουτίνα. Συγγενικές σχέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα χωρίς όμως να έχετε χρόνο να αφοσιωθείτε σε κάτι πιο μόνιμο. Ευνοικές συνθήκες για να αποφασίσετε συμφωνίες, ή αγοραπωλησίες γύρω στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Ιχθύες

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό δίνει χρόνο για να εκτίμησετε εκ νέου την ικανότητα σας να φροντίζετε τον εαυτό σας και να καλύπτετε τις ανάγκες σας. Περίοδος ανασφάλειας κυρίως οικονομικής μια που τα έξοδα θα υπερβαίνουν αρκετά τα έσοδα και πιθανόν να εξαγριωθείτε με λάθη που έχετε κάνει ή αποφάσεις που τελικά δεν σας απέφεραν κάτι θετικό . Τάση για συσσωρευμένο θυμό, σπασμωδικές αντιδράσεις. Δανεισμό. Η ερωτική σας ζωή είναι μια πάνω και μια κάτω και εξαρτάται αρκετά από την ψυχολογία σας που πιθανόν δεν θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Ωστόσο, με το να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας, θα μπορέσετε να βγείτε αργότερα από τα αδιέξοδα σας. Ευνοικές συνθήκες για νέα πηγή εσόδων γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 2020.

https://www.oroskopos.gr/