Κριός

Σήμερα είναι μια δυναμική ημέρα και είναι στο χέρι σας να κατευθύνετε την ενέργεια προς μια δημιουργική κατάσταση. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης, είναι ανάδρομος και σας δίνετε η ευκαιρία να αναθεωρήσετε καταστάσεις και αξίες οι οποίες μπορούν πραγματικά να σας δώσουν χαρά σήμερα. . .

Ταύρος

Σημαντικά για εσάς πράγματα είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή, φέρνοντας σας στο κέντρο της σκηνής. Οι προκλήσεις μπορεί να μην λείπουν αλλά προχωράτε με σθένος και με ανθρώπους που σας στηρίζουν στο ταξίδι σας στην ζωή. . .

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα ταξιδεύει το μυαλό σας εκεί που διεγείρεται η περιέργεια σας. Σε λίγο με την Νέα Σελήνη θα σας είναι ευκολότερο να μπορέσετε να βάλετε αυτές τις σκέψεις σε σειρά και να τις αξιολογήσετε κατά περίπτωση. . .

Καρκίνος

Σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα να πείτε αντίο σε ότι σας βαραίνει είτε σε συναισθηματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Λίγο πριν την Νέα Σελήνη χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα, το νιώθετε και εσείς πως πρέπει να γίνει. . .

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας μέχρι το βράδυ ανάβει τα αστέρια για εσάς και σας σπρώχνει μόνο προς κατευθύνσεις οι οποίες έχουν νόημα και αξία για εσάς. Ο κοινός παρανομαστής αυτών των κατευθύνσεων είναι ένας αυτή την στιγμή. Η προβολή των ικανοτήτων και των ταλέντων σας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως εκεί που σας ενδιαφέρει να κερδίσετε τον σεβασμό. . .

Παρθένος

Λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας είναι σημαντικό σήμερα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναλογιστείτε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές αυτή την στιγμή. Τι είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά και τι είναι αυτό που θα σας κουράσει στην διαδρομή που θέλετε/πρέπει να ακολουθήσετε. . .

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Λέοντα τις τελευταίες 2 ημέρες σας έχει δοθεί η ώθηση να κάνετε όνειρα προς νέες κατευθύνσεις ακόμη και αν υπάρχουν περιορισμοί. Κάντε ευχάριστα διαλλείματα και πάρτε χαρά από φίλους και ανθρώπους που σας αρέσει να βρίσκεστε κοντά τους. . .

Σκορπιός

Η δυναμική επίτευξης είναι πολύ έντονη και κυρίως τις τελευταίες ημέρες η Σελήνη στον Λέοντα σας έδωσε/δίνει δείγματα για το τι θα μπορούσατε να κάνετε σε δημιουργικό επίπεδο. Πολλές ιδέες πέφτουν στο τραπέζι και παρά τα εμπόδια ή τις καθυστερήσεις είστε σε καλό δρόμο. . .

Τοξότης

Ο προσωπικός σας αγώνας είναι αξιοθαύμαστος και είναι σίγουρο πως η αισιοδοξία σας είναι αυτή που σας κρατάει σε ανοδική πορεία. Παρόλο τα εμπόδια και τα κενά αέρος, παραμείνετε σε αυτή την κατεύθυνση που γεννά νέα ενδεχόμενα και υπόσχεται να σας δώσει ικανοποίηση. . .

Αιγόκερως

Αυτές τις ημέρες έχετε έρθει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα, όχι απαραίτητα ευχάριστα. Ωστόσο χρειάζεται να ολοκληρωθούν διαδικασίες για να μπορέσετε να κάνετε νέα αρχή. Ένα καλό ξεκαθάρισμα ώστε να δημιουργηθεί καθαρός χώρος προς ανάπτυξη. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη τις τελευταίες ημέρες απέναντι από το ζώδιο σας έχει φέρει προκλήσεις ανάμεσα σε εσάς και τις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας. Κρατηθείτε στις ήδη υπάρχουσες ράγες και μην αλλάξετε πλεύση μόνο εάν πραγματικά αξίζει τον κόπο. Διαφορετικά σκεφτείτε να αλλάξετε κατεύθυνση ή τρόπο σκέψης με τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. . .

Ιχθύες

Η καθημερινότητά σας αλλάζει ή έστω θα πρέπει να έχετε μπει σε αυτή την σκέψη τις τελευταίες ημέρες. Σε λίγο, με την Νέα Σελήνη, όλα θα γίνουν περισσότερο ξεκάθαρα. Οπότε λίγη ακόμη υπομονή.

https://astroguide.gr/