Κριός

Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο συνδυαστικά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, σε ανάδρομη πορεία, δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να μην επιμείνετε περισσότερο από το επιτρεπτό όριο σε μια κατάσταση η οποία αντικειμενικά δεν οδηγεί πουθενά. . .

Ταύρος

Καθημερινά πράγματα που ήδη έχουν μπει σε μια ρουτίνα μπορεί να έχουν δυσκολίες σήμερα να συνεχίσουν να είναι υπό έλεγχο. Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο χρειάζεται καλή οργάνωση του προγράμματος σας ακόμη και αν είναι κάτι πολύ γνώριμο για εσάς. . .

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, και η δυσαρμονική του σχέση με τον Κρόνο μπορεί να σας βγάλει έξω από τα νερά σας σήμερα. Πιθανά να χρειαστεί να οριοθετήσετε ή να οριοθετηθείτε και να δράσετε πιο αμυντικά για κάτι που έχετε στο μυαλό σας ή προκύπτει αυτή την στιγμή. . .

Καρκίνος

Θέματα σπιτιού ή προσωπικά σας ζητήματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα και μπορεί να μην είστε απόλυτα διατεθειμένη/ος να έρθετε αντιμέτωπη/ος. Με ηρεμία και σύνεση δείτε λεπτομερώς τις καταστάσεις και τα δεδομένα, πριν πάρετε αποφάσεις. . .

Λέων

Σήμερα η επικοινωνία θα χρειαστεί προσοχή γιατί η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο φέρνει προκλήσεις. Δώστε χώρο και χρόνο πριν αποφασίσετε να εκφραστείτε και πάντα με κέντρο το αποτέλεσμα που θέλετε πραγματικά να φέρετε. . .

Παρθένος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, με την δυσαρμονική του σχέση με τον Κρόνο γεμίζει το μυαλό σας με σκέψεις, οι οποίες κάποιες από αυτές μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ζητήματα αξιών ή/και οικονομικά θέματα χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση σε περίπτωση που προκύψουν αυτή την στιγμή. . .

Ζυγός

Ο Ερμής στο ζώδιο σας και η δυσαρμονική σχέση του με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να θολώσει τις σκέψεις σας και να προβείτε σε δράσεις οι οποίες δεν είναι για το συμφέρον σας ή δεν θα σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που εξαρχής έχετε σκεφτεί. Δώστε χώρο και χρόνο πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. . .

Σκορπιός

Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα δεν ευνοεί περίπλοκες διαδικασίες για ότι κυρίως σχετίζεται με την νόηση και την επικοινωνία. Πάρτε τα πράγματα πιο επιφανειακά και αφήστε τις βαθυστόχαστες έννοιες και τις ανασκαφές για μια άλλη στιγμή ώστε να έχετε καλύτερες κατανοήσεις. . .

Τοξότης

Εκπλήξεις μπορεί να φέρει η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο σε επίπεδο συνεργασιών και γενικότερα συνεννοήσεων για έναν κοινό σκοπό. Η ευελιξία και η θετική σας οπτική είναι τα κλειδιά ώστε να μην μπείτε σε ανούσιες νοητικές κυρίως προκλήσεις και “παιχνίδια” με τους γύρω σας. . .

Αιγόκερως

Είναι σημαντικό σήμερα να παραμείνετε ανοιχτή/ός ακόμη και αν τα μηνύματα σας δεν λαμβάνονται όπως θα επιθυμούσατε από τους ανθρώπους κοντά σας σήμερα. Ιδιαίτερα θέματα επικοινωνίας, ακόμη και αν τρέχουν ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ευελιξία και χάρη. . .

Υδροχόος

Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη αγωνία για κάτι το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ή εσείς να το βιώνετε με αυτόν τον τρόπο. Προσοχή σε επικοινωνιακά θέματα και κυρίως μην βιάζεστε σήμερα. . .

Ιχθύες

Εντάσεις μπορεί να προκαλέσει η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα. Τα επικοινωνιακά θέματα χρειάζονται προσοχή ιδιαίτερα αν προσπαθήσετε σήμερα να κατευθύνετε την συζήτηση εκεί που αισθάνεστε πιο άνετη/ος

https://astroguide.gr/