ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. . .

Κριός

Καταστάσεις που έχουν χτιστεί με δομικά υλικά και όχι λόγια του αέρα είναι σημαντικές για εσάς αυτή την στιγμή. Σήμερα σας δίνετε η ευκαιρία να εκτιμήσετε σωστά οτιδήποτε σας ενδιαφέρει και έχετε επενδύσει χρόνο και ενέργεια, ξεκαθαρίζοντας, ακόμη και αναθεωρώντας. . .

Ταύρος

Το θάρρος δεν θα λείψει από την σημερινή ημέρα καθώς και το ταλέντο να διαχωρίζετε το φθαρτό από το άφθαρτο. Καλή ημέρα να αφεθείτε σε κάτι το οποίο μπορεί να σας περιπλανήσει σε κάτι ανεξιχνίαστο για εσάς ακόμη. . .

Δίδυμοι

Οτιδήποτε είναι “αληθινό” μπορεί να κεντρίσει την περιέργεια σας σήμερα και είστε σε θέση να εκτιμήσετε την πραγματική του αξία, ανεξάρτητα τι λένε οι άλλοι γύρω σας. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην είστε τόσο απόλυτη στις ιδέες σας ή να λειτουργήσετε με περισσότερη διπλωματία εάν συναναστραφείτε με άτομα της οικογένειας σας. . .

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας βοηθά μέσα από την προθυμία και την διαθεσιμότητά σας να κάνετε την διαφορά. Καλό θα ήταν να μην αφήσετε ανησυχίες και φόβους να σας απομακρύνουν από μια κατάσταση η οποία ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και θα σας ικανοποιήσει. . .

Λέων

Η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους θα είναι έντονη σήμερα καθώς επίσης ενδέχεται και η υπερβολή να σας χτυπήσει την πόρτα. Λατρεύετε τα πυροτεχνήματα και οτιδήποτε εκφράζει την αγάπη και την μεγαλοπρέπεια σας γιαυτό χρειάζεται να δώσετε νόημα σε ότι κάνετε σήμερα. . .

Παρθένος

Σήμερα χρειάζεται να αρπάξετε την ευκαιρία που βλέπετε μπροστά σας χωρίς δισταγμό. Οτιδήποτε εκφράζει την δημιουργική σας πορεία και τηρεί τις προδιαγραφές που έχετε θέσει είναι καλοδεχούμενο. Καλό θα ήταν να είστε περισσότερο ευέλικτη σε ότι αφορά τα παιδιά. . .

Ζυγός

Το αίσθημα ισορροπίας και ευθύνης ενεργοποιείται έντονα σήμερα με τα πλανητικά δρώμενα να σας σπρώχνουν προς κατευθύνσεις στις οποίες η σύνδεση σας με τους άλλους ανθρώπους γίνεται άμεση ή έμμεση. Ωστόσο είναι διαφορετικό να παλέψετε για τις ισορροπίες και την αρμονία και διαφορετικό να νιώθετε εσείς υπεύθυνη/ος για τις συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων δίπλα σας. . .

Σκορπιός

Η επικοινωνία σήμερα με ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας ενεργοποιείται έντονα και θα πρέπει να είστε έτοιμη/ος να βγείτε από το πρόγραμμα σας εάν χρειαστεί. Αυτό δεν σημαίνει πως θα χάσετε τον έλεγχο, απεναντίας, υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν σε μια άβολη στιγμή δίνοντας το πλεονέκτημα. . .

Τοξότης

Καλό θα ήταν να κάνετε σταθερά βήματα και να είστε πρόθυμη/ος να προχωρήσετε με υπομονή ακόμη και αν η παρορμητική σας ορμή είναι έντονη. Σήμερα υπάρχει το ρίσκο να παραλείψετε κάτι σημαντικό για εσάς ή να μην γίνει σωστή εκτίμηση μιας κατάστασης εάν βιαστείτε. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό στον ουράνιο θόλο σας θέλει πρωταγωνιστές στο σενάριο το οποίο η ίδια/ο ίδιος έχετε φτιάξει. Η προβολή σας αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντική και γνωρίζετε με ποιον τρόπο μπορείτε να κάνετε το καλύτερο για εσάς κερδίζοντας τις εντυπώσεις. . .

Υδροχόος

Σήμερα καλό θα ήταν να προχωρήσετε το πρόγραμμα σας βάσει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και τους δικούς σας ρυθμούς. Μην δώσετε σημασία σε ότι μπορεί να σας βγάλει έξω από τα νερά σας, απεναντίας ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και μπορεί να ανεβάσει την διάθεσή σας. . .

Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων όσες προκλήσεις ή εμπόδια και αν έρθουν στον δρόμο σας. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορείτε να αναγνωρίσετε τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε στο σήμερα της ζωής σας για την ευημερία και την χαρά σας

https://gr.pinterest.com/pin/21251429474486488/

https://astroguide.gr/astrologikes-problepsis-zodia-simera-21-10-2020/