Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στο ζώδιο των σχέσεων τον Ζυγό όπου μέχρι τις 03/11 , φτάνοντας στην 25ο 56’ όπου θα μπει σε στάση, στις 04/11 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Ζυγού και την 25ο 54.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα ωθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να επανεξετάσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία, εντάσεις ή καθυστερήσεις ενώ δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα νιώσουν ότι οι άλλοι είναι ψυχροί και απόμακροι απέναντι τους.

Η μοναδική όψη που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι :

Την 01/11 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (26ο 11’) θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
Ας δούμε πως θα επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική συγκυρία για να επαναπροσδιορίσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ εάν χρειαστεί, μην διστάσετε να απομακρύνετε από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κατάσταση στο χώρο της εργασίας σας θα αρχίσει και πάλι να μπερδεύεται.
Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε να βάλετε νέα όρια σε ορισμένους συναδέλφους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεύτερη ματιά στα δημιουργικά σας σχέδια θα ρίξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο είχατε ξεκινήσει μια ερωτική ιστορία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι Καρκίνοι. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε για άλλη μια φορά με τα ζητήματα του σπιτιού και τις ακίνητης σας περιουσίας που θεωρούσατε ότι είχατε λύσει, ενώ είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια και οι διαφορές που έχετε με τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί πολύ έντονα τις επόμενες ημέρες.
Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία, αναβολές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σας, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να χάσετε την ψυχραιμία σας. Επίσης αυτές τις ημέρες θα πρέπει να μην αμελήσετε τις ενδείξεις που θα σας δώσει το μεταφορικό σας μέσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις οικονομικές σας συνεργασίες θα ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις οικονομικές σας συνεργασίες, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που πιθανό να σας είχαν διαφύγει, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξαναδείτε τη σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Τα προσωπικά σας σχέδια αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα επικοινωνείτε θα επανεξετάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα προσωπικά σας και επαγγελματικά σας σχέδια , δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στην στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα επαναξιολογήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και τον τρόπο που συμπεριφέρεστε σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στου ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε στο παρασκήνιο και να συζητήσετε με ανθρώπους που κινούν τα νήματα τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει οριστικά ο κύκλος του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα επαναξιολογήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις φιλικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις, και να αποφασίσετε ποια άτομα θέλετε να συνεχίσουν να υπάρχουν στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τους επαγγελματικούς σας στόχους θα επαναξιολογήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε την δημόσια εικόνα σας. Αρκεί να κάνετε ένα βήμα πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετές αναβολές στα σχέδια σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι.
Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει ορισμένους από εσάς να αναβάλετε ένα επαγγελματικό ταξίδι που έχετε κανονίσει εδώ και καιρό, ενώ άλλους θα τους ωθήσει να αλλάξουν τον τρόπο δράσης τους.

ΙΧΘΥΣ

Με τις οικονομικές σας συνεργασίες θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι Ιχθύες. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας μελλοντικής οικονομικής συνεργασίας, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε και πάλι την συνεργασία σας με ένα παλιό σας συνεργάτη. Επίσης αρκετοί από εσάς θα ξαναδείτε τα συναισθήματα που έχετε απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/