Την περίοδο των Εκλείψεων ερχόμαστε αντιμέτωποι, πιο βαθιά από ότι συνήθως, με το ασυνείδητο και τις συλλογικές δυνάμεις. Η φύση των Εκλείψεων είναι Ουράνια, λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που συχνά συνοδεύουν. Δεν συνδέονται απαραίτητα με ένα αρνητικό γεγονός, πολλοί άνθρωποι λειτουργούν θετικά στις Εκλείψεις. Απλά χρειάζεται να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί διότι ερχόμαστε σε επαφή με συναισθηματικές, ψυχικές πτυχές του εαυτού μας, που πιθανά αγνοούσαμε μέχρι σήμερα.

Η Σεληνιακή Έκλειψη την Δευτέρα νωρίς το μεσημέρι στον άξονα Διδύμων/Τοξότη φουντώνει τα συναισθήματα και μας βάζει σε μια διαδικασία σκέψης και προβληματισμού. Τα θέματα που κινητοποιούνται μπορεί να είναι διαφορετικά για τον κάθε έναν από εμάς, ωστόσο έχουν έναν κοινό πυρήνα. Να έρθουμε σε επαφή με αυτό που πραγματικά έχουμε μέσα στην καρδιά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα μηνύματα έχουν μεγάλη ισχύ και απήχηση σήμερα λόγω της Έκλειψης στους Διδύμους. Άνθρωποι που είναι κοντά σας χρειάζονται την στήριξη σας και είναι καλή ημέρα να ακούσετε αυτό που έχουν μέσα στην καρδιά τους.

Για τους Ταύρους, οι αξίες είτε συναισθηματικές είτε υλικές είναι σε πρώτο πλάνο αυτή την στιγμή λόγω της Έκλειψης στους Διδύμους. Η δύναμή σας πηγάζει από την καρδιά σας και τα ταλέντα σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε δρόμους οι οποίοι θα σας δώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για τους Διδύμους, η Έκλειψη στο ζώδιο σας φέρνει αναταραχές σε συναισθηματικό επίπεδο. Από την μια θέλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω γιατί δεν βρίσκετε νόημα και από την άλλη ζητάτε την προβολή σας. Παραγωγικά βήματα μπορούν να γίνουν εάν μπείτε σε αυτή την διαδικασία.

Για τους Καρκίνους, η ένταση είναι μεγάλη αυτή την στιγμή λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης. Γίνεται φάρος για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και δείξτε προθυμία σε ότι νέο δεδομένο προκύπτει αυτή την στιγμή.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί ο δρόμος να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης, αλλά εάν το προσπαθήσετε μπορείτε να καταφέρετε αρκετά πράγματα. Ενώστε τις δυνάμεις σας με εκείνους που υπάρχει κοινός στόχος.

Για τους Παρθένους, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει προκλήσεις. Ωστόσο, εάν διατηρήσετε την ηρεμία σας, δυνατές εμπνεύσεις θα κατακλύσουν το μυαλό σας κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

Για τους Ζυγούς, η Σεληνιακή Έκλειψη σήμερα σας βοηθά να έρθετε σε καλύτερη επαφή με θέματα που είναι ενεργοποιημένα αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Δίνεται η ευκαιρία και το προνόμιο να λειτουργήσετε ακόμη και μεσολαβητικά σε σημαντικές υποθέσεις ώστε να επέλθει η ισορροπία εκεί που έχει χαθεί.

Για τους Σκορπιούς, η ευελιξία είναι το κλειδί της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης. Οι στρατηγικές και τα παιχνίδια δύναμης δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Απεναντίας χαλαρώστε και ακολουθήστε την ροή.

Για τους Τοξότες, η Σεληνιακή Έκλειψη σας επηρεάζει άμεσα μιας και η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας. Η τάση να αφήσετε προσωπικά σας ζητήματα για λίγο στην άκρη και να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας με τους άλλους είναι ενεργή, ωστόσο βάλτε προτεραιότητες ακόμη και σε αυτή την περίπτωση.

Για τους Αιγόκερους, η Έκλειψη στους Διδύμους σας ωθεί να ασχοληθείτε κυρίως με εργασιακά θέματα και δραστηριότητες που είναι μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Μια διαφορετική προσέγγιση και μια σχετική αναθεώρηση θα ήταν ιδανικές ενέργειες σήμερα.

Για τους Υδροχόους, ανεξάρτητα τις εξωτερικές προκλήσεις, η σημερινή Έκλειψη στους Διδύμους, αναδύει από μέσα σας καλλιτεχνικά ταλέντα. Ανεξάρτητα το αντικείμενο που ασχολείστε, εμπεριέχετε τα νέα δεδομένα σε αυτό, γιατί η ενέργεια είναι επεκτατική.

Για τους Ιχθύες, η Σεληνιακή Έκλειψη μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά για εσάς. Κάντε έναν καλό προγραμματισμό και μπείτε στην διαδικασία να οργανώσετε τους τρόπους για να φέρετε ότι επιθυμείτε αυτή την στιγμή στην ζωή σας, κυρίως σε σχέση με το σπίτι σας και την ιδιωτική σας ζωή.

https://astroguide.gr/