ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!

Οι ξαφνικές αλλαγές και τα μεγάλα λόγια μπορεί να μην ανήκουν στην σφαίρα του ζωδίου του Ταύρου αλλά με τον Ήλιο να διανύει το συγκεκριμένο ζώδιο θα μας δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται στο μέγιστο. Η ασφάλεια σε υλικό ή/και σε συναισθηματικό επίπεδο, η χάρη και η ομορφιά θα είναι τα στοιχήματα που θα βάλουμε με τον Ήλιο στον Ταύρο για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα είδος επανεξέτασης σας δίνει την δυνατότητα ο Ήλιος στον Ταύρο να κάνετε σχετικά με τις αξίες, τις πεποιθήσεις και τις κτήσεις σας. Ευκαιρίες θα δοθούν για να μπορέσετε να οικοδομήσετε μόνιμες αξίες αλλά θα χρειαστεί υπομονή.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στο ζώδιο σας για τις επόμενες 30 ημέρες θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε την πιο αισθησιακή σας πλευρά. Η ευχαρίστηση σε υλικό ή/και αισθησιακό επίπεδο θα είναι έντονη και θα εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους μαγνητίζοντας τα πλήθη.

Για τους Διδύμους, η απροθυμία του Ταύρου να βιάσετε τα πράγματα θα είναι πολύ χρήσιμη από την στιγμή που εσείς εκ φύσεως λειτουργείτε σε γρήγορους ρυθμούς. Με αυτόν τον τρόπο θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξετάσετε καλύτερα τα δεδομένα και να αφήσετε χρόνο να ωριμάσουν ιδέες και σκέψεις.

Για τους Καρκίνους, ομαδικές δραστηριότητες και συνεργασίες βοηθά ο Ήλιος στον Ταύρο να κάνετε τον Ηλιακό μήνα που διανύουμε. Διάφορες νέες ιδέες που προκύπτουν θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ασφαλής και σίγουρη/ος για τις ικανότητές σας.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο να μπορείτε να συνυπάρχετε περισσότερο αρμονικά με τους ανθρώπους γύρω σας σε πρακτικό επίπεδο. Να γίνουν τα πράγματα με ηρεμία και στους χρόνους τους είναι το στοίχημα της επόμενης περιόδου χωρίς να κινδυνευέτε να χάσετε μέρος της αποτελεσματικότητάς σας.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στον Ταύρο σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε ένα εγχείρημα το οποίο θα σας δώσει χαρά μέσα από την δημιουργία του. Είτε αφορά κάτι που ήδη ασχολείστε είτε είναι μια καινούργια έμπνευση θα νιώσετε περήφανη/ος για αυτό.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στο ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά να ρυθμίσετε με τον καλύτερο τρόπο ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, εκκρεμότητες με συγγενείς και να δομήσετε μια πιο υγιής σύνδεση. Βαθύτερες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια προς διερεύνηση και διαδικασία πραγμάτωσης.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος φεύγει από την πύρινη παρορμητικότητα του Κριού προσεγγίζοντας για τις επόμενες 30 ημέρες στο ζώδιο του Ταύρου την ζωή με πιο αργό και στοχαστικό ρυθμό. Απέναντι από το ζώδιο σας φωτίζει τον τομέα σχέσεις, συνεργασίες, βαθύτερα κρυφά σας ταλέντα αλλά και φόβους.

Για τους Τοξότες, να έρθετε σε καλύτερη επαφή με ότι βρίσκεται στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία θα σας βοηθήσει ο Ήλιος στον Ταύρο για καινούργιο Ηλιακό μήνα που διανύουμε. Θα μπορέσετε με αυτόν τον τρόπο να επαναπροσδιορίσετε αξίες και πεποιθήσεις.

Για τους Αιγόκερους, μια νέα διάσταση σχετικά με ένα εγχείρημα θα δώσει ο Ήλιος στον Ταύρο μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Κάτι το οποίο θα μπορέσετε με τα θαυμαστά ταλέντα σας να το προσεγγίσετε και να νιώσετε χαρά αλλά και ασφάλεια επεκτείνοντάς το.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά ζητήματα και πιθανά κάτι που αφορά το σπίτι σας κινητοποιεί ο Ήλιος στον Ταύρο για τις επόμενες 30 ημέρες. Η ανάγκη να κάνετε αλλαγές για να νιώσετε ασφαλής ή να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτόν τον τομέα θα είναι το κύριο μοτίβο.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία γίνεται περισσότερο στιβαρή, αληθινή και απλή με τον Ήλιο στον Ταύρο. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα νέες γειωμένες σχέσεις και επαφές έρχονται στην ζωή σας για να σας προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

https://astroguide.gr/