Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 16/10 Έως Παρασκευή 22/10
Πανσέληνος – Δαμόκλειος Σπάθη

Η εβδομάδα που ξεκινάει φιλοξενεί μια αμείλικτη Πανσέληνο στις 20/10 και στην 27 μοίρα του άξονα Κριού Ζυγού. Είναι διασπαστική στις σχέσεις και στις σκέψεις. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί με τον εαυτό μας αλλά και με τους άλλους. Αν τις σχέσεις μας τις χαρακτηρίζει η δικαιοσύνη και είναι σε σωστές, γερές βάσεις. δεν κινδυνεύουν. Αν υπάρχουν, όμως, ατοπήματα, θα βγουν στην επιφάνεια και οι ρίξεις θα είναι αναπόφευκτες. Θα υπάρχει η Δαμόκλειος Σπάθη του σύμπαντος, που δε θα μας επιτρέψει τα περίπου στις ζωές μας, αλλά τελικές και ολοκληρωτικές αποφάσεις και πράξεις. Εκπτώσεις και περιθώρια δε θα υπάρξουν.
Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη χώρα μας στον τομέα της υγείας. Θα ακούσουμε πολλά, αλλά θα δούμε και ακραίες, βίαιες συμπεριφορές, που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητά μας. Θα βγουν στην επιφάνεια ζητήματα που θα αφορούν τα νοσοκομεία και τα ιδρύματα γενικότερα. Ίσως μας απασχολήσουν κάποια σκάνδαλα που θα αφορούν τον ιατρικό χώρο και τη δημόσια υγεία. Θα γίνουν συζητήσεις για τις στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας και η ευχή μου είναι να μείνουμε μόνο στις συζητήσεις, χωρίς εξελίξεις που φέρνουν διασπαστική διάθεση.

Ο Δίας και ο Ερμής ορθοδρομούν στις 18/10. Οι αντιξοότητες τελειώνουν και θα ξαναρχίσει πάλι η ροή της εξέλιξης, που θα είναι πάνω σε καινούργια δεδομένα, μετά από τις αμετάκλητες αποφάσεις που θα έχουμε πάρει.

Αναλυτικότερα…

Κριός

Είναι εβδομάδα τεράστιας προσοχής. Η ένταση θα κυριαρχεί στην καθημερινότητα, στις σχέσεις με τους άλλους και στις συνεργασίες σας. Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και σχέσεις που δεν στηρίζονταν στην αλήθεια, θα διακοπούν. Η νευρικότητα θα είναι μεγάλη και ο τρόπος που θα αντιδράτε παρορμητικός. Θα είστε απόλυτοι και αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε στους άλλους σχεδόν απλησίαστοι. Είναι αδιαμφισβήτητα η ώρα των μεγάλων αποφάσεων, για το πώς θέλετε τους άλλους στη ζωή σας, αλλά θα καταλάβετε και τί θέλουν στην ουσία οι άλλοι από εσάς. Συγκρατείστε τις εκδικητικές και εμμονικές σκέψεις.
Οικονομικά: Προσέξτε τις μυστικές συναλλαγές. Διατηρήστε ισορροπία. Μην έρθετε σε φιλονικία για τα χρήματα. Κρατήστε αποστάσεις και μην κάνετε βιαστικές οικονομικές κινήσεις.
Συναισθηματικά: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Θα μάθετε πολλά, αλλά και οι άλλοι θα μάθουν για εσάς. Οι ρίξεις είναι πιθανές. Σκηνές ζήλιας και κτητικότητας δε θα λείψουν. Διατηρείστε ισορροπία όσο μπορείτε και απλώς διαπραγματευτείτε. Αν κάτι τελειώσει, σκεφτείτε ότι έτσι έπρεπε να γίνει, γιατί δεν ήταν αληθινό. Ευκαιρίες θα υπάρξουν σε έρωτες του παρελθόντος.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, σκέφτομαι, υπερβαίνω, κατανοώ, ακούω, συναισθάνομαι.

Ταύρος

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στην καθημερινότητα και στο περιβάλλον εργασίας. Αποφύγετε τους καυγάδες και τις διεκδικήσεις αυτές τις μέρες. Θέματα υγείας είναι πιθανό να σας απασχολήσουν, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε μαζί τους και να μην το αμελήσετε. Προσέξτε το παρασκήνιο και στις κρυφές δραστηριότητες στη ζωή σας, γιατί μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Είναι πιθανό να σας αποκαλυφθούν κάποια μυστικά. Είναι μέρες εσωτερικής αναζήτησης. Θα έρθετε σε ρήξη με τον εαυτό σας, για το πώς πρέπει να συναναστρέφεστε τους άλλους, πως πρέπει να είναι η εικόνα σας στην κοινωνία και θα πάρετε απόφαση για ριζοσπαστικές αλλαγές. Ήρθε η ώρα να απαντήσετε στο ερώτημα ποιος θέλω να είμαι; Οι ευκαιρίες από επιχειρηματικά σχέδια και ρίσκα δεν θα λείψουν. Θα έχετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά. Έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε αυτά που θέλετε και να γίνετε κατανοητοί. Μιλήστε αν χρειάζεται, πείτε πράγματα που δεν έχετε πει. Αν έχετε μικρά ζώα, να τους προσφέρετε περισσότερη προσοχή.
Οικονομικά: Οικονομικές ευκαιρίες από το παρελθόν θα εξελιχθούν και θα σας ανακουφίσουν. Αν είχατε κάνει προσπάθειες χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα και περιμένετε χρήματα, είναι πιθανό να τα λάβετε ή να μάθετε για εξελίξεις που θα είναι προς όφελός σας.
Συναισθηματικά: Έχετε ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις με το σύντροφο και επιτυχία στο φλερτ. Αποφύγετε σκέψεις κτητικότητας, που μπορούν να σας κάνουν να φερθείτε άσχημα.
Tips Εβδομάδας Συγκρατούμαι, ισορροπώ, υπερβαίνω, διαπραγματεύομαι, σκέφτομαι.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που θα μπορέσετε να κάνετε επεκτατικές κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας, τις κοινωνικές σας επαφές και τις συνεργασίες σας, με κινήσεις που θα έχουν οφέλη κοινωνικά αλλά και οικονομικά. Μπορείτε να προβείτε σε νέες συνεργασίες, νέες κοινωνικές γνωριμίες, νέα πεδία που θα αναγνωριστείτε επαγγελματικά μέσα από αυτά. Χρειάζεται προσοχή, όμως, στις επαφές με τους φίλους, λόγω της Πανσελήνου, μη δημιουργήσετε καυγάδες και ρίξεις. Συγκρατηθείτε στον οικογενειακό σας κύκλο και προσέξτε τις σχέσεις με τα παιδιά σας, γιατί οι μικρές παρεξηγήσεις δε θα λείψουν. Προσοχή στα ρίσκα γενικώς.
Οικονομικά: Χρηματοδοτήσεις που περιμένατε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα και που μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν αποτελέσματα, από αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις και σιγά σιγά θα εισπράξετε χρήματα. Μην έρθετε σε αντιδικίες για χρήματα, αφήστε να περάσουν οι μέρες της Πανσελήνου, γιατί μπορεί να έχετε διχασμούς. Προσέξτε τις ξαφνικές οικονομικές εκροές. Τα οικονομικά του παρελθόντος θα σας απασχολήσουν. Κλείστε παρελθοντικές εκκρεμότητες, διότι υπάρχει εύνοια και είναι προς όφελός σας.
Συναισθηματικά: Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Θα συζητήσετε με το σύντροφό σας. Αν είχατε την αίσθηση ότι κάτι στη σχέση έχει βαλτώσει, αυτή η εβδομάδα θα σας δείξει σημάδια βελτίωσης και θα υπάρχει αέρας ανανέωσης. Να είστε προσεκτικοί στα λόγια και στις πράξεις και διατηρείστε ισορροπία, γιατί εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν καυγάδες και να επέλθουν ρίξεις.
Tips Εβδομάδας: Επεκτείνομαι, σκέφτομαι, δε βιάζομαι, δε μαλώνω, περιμένω, συγκρατούμαι.

Καρκίνος

Η εβδομάδα απαιτεί να είστε σκεπτόμενοι. Χρειάζεται προσοχή στις κοινωνικές συναναστροφές, στις σχέσεις με ανώτερους και στο περιβάλλον της καριέρας, γιατί οι παρεξηγήσεις και οι ρίξεις είναι πιθανές. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την οπτική που βλέπατε τα πράγματα στο κοινωνικό σας περίγυρο, ίσως αλλάξουν και οι άλλοι την γνώμη τους για εσάς. Πάντως, θα δοθούν ριζοσπαστικές λύσεις και θα πάρετε αποφάσεις. Η σχέση με την οικογένεια και τους γονείς θα πρέπει να προσεχθεί. Μην απαιτείται κάτι μέσα από την πατρική οικογένεια αυτή την εβδομάδα και μη διαπραγματευτείτε, κρατήστε ισορροπίες και να απέχετε.
Οικονομικά: Υποθέσεις που αφορούν την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα θα αρχίσουν να σας δίνουν αποτελέσματα και θα εισπράξετε χρήματα. Αποφύγετε, όμως, τις οικονομικές διαμάχες και απαιτήσεις, προσέξτε τα και προετοιμαστείτε για ξαφνικά έξοδα. Είναι πιθανό κάποιες κρυφές, οικονομικές δραστηριότητες βγουν στο προσκήνιο.
Συναισθηματικά: Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καυγάδες που προέρχονται από ζήλια και εμμονές. Αποφύγετε τις συζητήσεις και τις απαιτήσεις από το σύντροφο και διατηρείστε -όσο γίνεται- την ψυχραιμία σας.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, σκέφτομαι, αποφορτίζομαι, δε διαπληκτίζομαι, απέχω απ’ όλους και απ’ όλα.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να αποφύγετε τις άσχημες, πεσιμιστικές σκέψεις και τη διάθεση του απόλυτου ελέγχου σε όλους και σε όλα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς και θα δείτε απτά, ηθικά και οικονομικά αποτελέσματα. Ιδιαίτερη προσοχή στα ταξίδια σας, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες, στην επικοινωνία με το διαδίκτυο, στις σχέσεις με το εξωτερικό, σε ό,τι έχει σχέση με το νόμο. Λύστε, αν είναι δυνατό, τις διαφορές σας μετά την Πανσέληνο. Οι σχέσεις με τα αδέρφια χρειάζονται προσοχή, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν διαφορές και ρίξεις. Μεγάλη προσοχή στην οδήγηση, συγκρατείστε τα νεύρα σας.
Οικονομικά: Θα δοθούν ευκαιρίες να εισπράξετε χρήματα από την εργασία σας, που τα περιμένατε στο παρελθόν και υπήρχαν συνεχώς αναβολές. Αν έχετε αιτηθεί χρηματοδότηση από τρίτους φορείς, φυσικά πρόσωπα ή περιμένετε κληρονομιές, είναι μέρες που θα έχετε εξελίξεις. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που θα αρχίσετε να αισθάνεστε ανακούφιση.
Συναισθηματικά: Με προσοχή και συγκράτηση των νεύρων η εβδομάδα υπόσχεται όμορφες στιγμές με το σύντροφο και εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Φυσικά, το ερωτικό παρελθόν θα συνεχίσει να σας απασχολεί και θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, δε νευριάζω, υπερβαίνω, ακούω, κατανοώ, υπερβαίνω.

Παρθένος

Ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης σας, ορθοδρομεί, οι πολλές αντιξοότητες θα μειωθούν και θα διευκολυνθείτε περισσότερο στα θέματα που σας απασχολούν. Με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα και θέματα ασφαλειών. Θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας, τα πάθη σας αλλά και με τις εμμονές σας. Θα εντοπίσετε κομμάτια σας που εξαιτίας τους έχετε ανάρμοστη συμπεριφορά και θα τα απορρίψετε, έτσι ώστε να αισθανθείτε περισσότερο γαλήνιοι στο μέλλον.
Οικονομικά: Θα υπάρχουν έξοδα και ίσως ξαφνικές εκκρεμότητες, που θα χρειαστεί να καλύψετε. Προσέξτε μην έρθετε σε προστριβή για οικονομικούς λόγους. Τα χρήματα θα είναι ένας λόγος να αισθανθείτε ανασφάλεια, αλλά θα κάνετε μεγάλη προσπάθεια και θα τα καταφέρετε, να είστε συνεπείς και ας κουραστείτε. Μην κάνετε αυτές τις μέρες μεγάλες οικονομικές κινήσεις, μην πάρετε αμετάκλητες και βιαστικές αποφάσεις.
Συναισθηματικά: Οι σχέσεις θα αρχίσουν να εξελίσσονται, αφού για πολύ καιρό κυριαρχούσε μονοτονία, που ίσως σας κούραζε. Προσέξτε η συμπεριφορά σας μην είναι εμμονική και κτητική, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε διασπάσεις. Αφεθείτε στον αέρα ανανέωσης.
Tips Εβδομάδας: Υπομονή, συγκατάβαση, συγκρατούμαι, προσέχω, κατανοώ, προχωράω.

Ζυγός

Θα χρειαστεί να προσέξετε τον τρόπο που διεκδικείτε και διαπραγματεύεστε σε όλα τα επίπεδα. Θα υπάρχει εκνευρισμός και οι παρορμητικές κινήσεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό χρειάζεται να σκέφτεστε πριν μιλήσετε και πράξετε. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται προσοχή, γιατί ακόμα και σε εσάς που αρέσει η ισορροπία, αυτές τις μέρες μπορεί να τη χάσετε και θολωμένοι να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Θα σας αποκαλυφθούν τα πραγματικά πρόσωπα αυτών που βρίσκονται στη ζωή σας και αν υπάρχουν προσωπεία θα πέσουν. Αν πάλι κρύβετε κάτι από τους άλλους, που δεν είναι δίκαιο, θα αποκαλυφθεί. Θα σας δοθεί, όμως, η ευκαιρία και θα έχετε εύνοια, αν ασχοληθείτε συνετά με τα επεκτατικά σας σχέδια.
Οικονομικά: Τρόποι που μέχρι τώρα κερδίζατε χρήματα είναι πολύ πιθανό να διακοπούν και κάποιες οικονομικές συνεργασίες να σταματήσουν. Προσέξτε τις μυστικές οικονομικές επαφές. Ευκαιρίες θα έχετε αλλα και εύνοια να διαπραγματευτείτε ζητήματα που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα.
Συναισθηματικά: Προσοχή στη συναναστροφή με το σύντροφο, γιατί οι εντάσεις και τα νεύρα δε θα λείψουν και οι ρίξεις είναι πιθανές. Θα ειπωθούν αλήθειες και θα συνειδητοποιήσετε πώς θέλετε να είναι οι άλλοι απέναντί σας, για να είστε ευτυχισμένοι. Μην απαιτείτε από το σύντροφο αυτη την εβδομάδα.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, δε βιάζομαι, ακούω, περιμένω, υπερβαίνω, κατανοώ.

Σκορπιός

Οι εσωτερικές συγκρούσεις δε θα λείψουν και θα ξεκαθαρίσετε πολύ καλά μέσα σας τα θέλω σας. Η εσωτερική αναζήτηση και το αδιέξοδο που θα αισθάνεστε θα σας δημιουργήσουν εσωτερικό θυμό. Καλό θα ήταν να ηρεμήσετε, να βρείτε τρόπους αποφόρτισης και να ψάξετε βαθιά, όπως πολύ καλά ξέρετε να κάνετε, για να λύσετε τα αδιέξοδά σας. Χρειάζεται προσοχή στην καθημερινότητα και στο περιβάλλον εργασίας, γιατί μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις. Αν έχετε διαφωνίες, δεν είναι κατάλληλες μέρες για να τις λύσετε. Είναι πιθανό να σας απασχολήσουν θέματα υγείας που υπήρχαν και μέχρι τώρα δεν είχατε καταλάβει. Αν έχετε μικρά ζώα, να τους δώσετε περισσότερη προσοχή. Να είστε υποψιασμένοι για παρασκήνιο.
Οικονομικά: Θα έχετε ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε οικονομικά ζητήματα με επιτυχία, αλλά ο όρος είναι να το κάνετε συνετά. Παρελθοντικές οικονομικές υποθέσεις θα δώσουν αποτελέσματα. Ζητήματα που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, που μέχρι τώρα δεν είχαν τα αποτελέσματα που θέλετε, υπήρχαν καθυστερήσεις και αντιξοότητες, θα αρχίσουν να εξελίσσονται προς όφελός σας
Συναισθηματικά: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει το ερωτικό παρελθόν και να ασχοληθείτε με αυτό. Οι σχέσεις θα ανανεωθούν και θα εξελιχθούν. Θα έχετε τη διάθεση και οι μέρες θα επιτρέψουν να περάσετε ερωτικά και ρομαντικά με το σύντροφο. Προσέξτε τις τάσεις ελέγχου και κτητικότητας που θα έχετε και μπορεί να φέρουν διαφωνίες.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, σκέφτομαι θετικά, κατανοώ, χαλαρώνω, ξεκουράζομαι, αγαπάω τον εαυτό μου.

Τοξότης

Έχοντας την Αφροδίτη στο ζώδιό σας είστε περισσότερο κερδισμένοι και μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει την εύνοιά της στη ζωή σας. Αυτή η εβδομάδα, όμως, απαιτεί προσοχή στο οικογενειακό περιβάλλον, στη σχέση με τα παιδιά και με τους φίλους, γιατί μπορεί να έρθετε σε συγκρούσεις και ρίξεις. Να είστε υποχωρητικοί. Είναι κατάλληλες μέρες να επικοινωνήσετε και να διαπραγματευτείτε ή να κλείσετε με επιτυχία θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας και τις κοινωνικές σας επαφές. Έχετε εύνοια από ανωτέρους. Μπορείτε να ασχοληθείτε και να ολοκληρώσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.
Οικονομικά: Μη διαπραγματευτείτε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν σχέση με φορείς ή φυσικά πρόσωπα, για χρήματα που χρωστάτε ή σας χρωστάνε, διότι το αποτέλεσμα δε θα είναι προς όφελός σας. Προσέξτε τις συναλλαγές που έχουν σχέση με το διαδίκτυο και το εξωτερικό. Μην ασχοληθείτε με δικαστικές υποθέσεις που έχουν σχέση με οικονομικά, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Αν υπήρχαν χρήματα που σας χρωστούσαν από την εργασία σας, μπαίνετε σε μια διαδικασία να τα πάρετε.
Συναισθηματικά: Προσέξτε τον αυθορμητισμό και τα νευρά στις σχέσεις. Αν αυτό μπορέσετε να το συγκρατήσετε, τότε θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες αλλά και να έχετε πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας. Το ερωτικό παρελθόν θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε.
Tips Εβδομάδας: Υποχωρώ, σκέφτομαι, δε βιάζομαι, δε μαλώνω, ακούω, κατανοώ.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα απαιτεί την πειθαρχία σας. Χρειάζεται να συγκρατηθείτε στις σχέσεις με τους γονείς και την πατρική οικογένεια γενικότερα, γιατί μπορεί να έχετε συγκρούσεις. Δεν είναι κατάλληλη εβδομάδα διαπραγματεύσεων για οικογενειακά ζητήματα. Στο περιβάλλον της καριέρας και στις κοινωνικές σας συναναστροφές είναι πιθανό να εκνευριστείτε και να έρθετε σε ρίξεις με τους προϊστάμενους σας ή με ανθρώπους εξουσίας. Αυτό μπορεί να βλάψει την κοινωνική σας εικόνα ή να υπάρχουν εξελίξεις που δε θα είναι προς όφελός σας, γι αυτό χρειάζεται να συγκρατηθείτε. Θα θελήσετε φυσικά και εσείς να δώσετε τέλος σε σχέσεις με ανθρώπους και καταστάσεις, διότι θα καταλάβετε ότι δε σας εξυπηρετούν πλέον.
Οικονομικά: Χρειάζεται προσοχή σε μυστικές οικονομικές δράσεις. Μην κινήσετε διαδικασίες και μη διαπραγματευτείτε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, γιατί δε θα έχουν καλή εξέλιξη, είτε να δώσετε αλλά είτε και να πάρετε.
Συναισθηματικά: Προσέξτε τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε, γιατί το αίσθημα της κτητικότητας και της ζήλιας θα σας οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές, που μπορεί να φέρουν οριστικές ρίξεις. Είναι μεγάλη η πιθανότητα να κληθείτε να αντιμετωπίσετε το ερωτικό παρελθόν.
Tips Εβδομάδας: Πειθαρχώ, συγκρατούμαι, προσέχω, κατανοώ, ακούω, δε βιάζομαι, υπερβαίνω.

Υδροχόος

Είναι μέρες που μπορείτε να ποντάρετε στην επέκταση των επιχειρηματικών σας σχεδίων, έστω και αν αυτό απαιτεί ρίσκο. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να λύσετε εκκρεμότητες μέσα στην πατρική οικογένεια και διαπραγματευτείτε τα συμφέροντά σας. Η σχέση με τα αδέρφια, όμως, χρειάζεται προσοχή, γιατί αν συναναστραφείτε με εγωισμό μπορεί να δημιουργήσετε διαφωνίες και ρίξεις. Να είστε αντικειμενικοί. Να προσέξετε τις επαφές με το εξωτερικό, με το διαδίκτυο και αν έχετε νομικές υποθέσεις να μην ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Αν οδηγείτε, συγκρατείστε τα νεύρα σας και να είστε προσεκτικοί.
Οικονομικά: Μπορείτε να διαπραγματευτείτε με επιτυχία τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Αν περιμένετε χρήματα από το παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να τα λάβετε ή να βάλετε τις προϋποθέσεις γι αυτό. Η εβδομάδα δεικνύει ισορροπία.
Συναισθηματικά: Σχέσεις από το παρελθόν επιστρέφουν και θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στο σύντροφο να μην είναι διασπαστική. Να υποχωρήσετε και να διαπραγματευτείτε, αν είστε απόλυτοι οι ρίξεις είναι πιθανές.
Tips Εβδομάδας: Συζητάω, ακούω, υπερβαίνω, είμαι αντικειμενικός, κατανοώ.

Ιχθύες

Εκμεταλλευτείτε οικονομικές ευκαιρίες που μπορεί να έχετε μέσα από την πατρική οικογένεια, από την εκμετάλλευση γης ή των ακινήτων γενικότερα. Με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα που αφορούν χρήματα που κερδίζετε από την εργασία σας αλλά και χρήματα που αφορούν τρίτους. Θα αναμετρηθείτε με τις ανασφάλειές σας και θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τους φόβους σας. Θα κάνετε μία προσπάθεια να τους αντιμετωπίσετε και γιατί όχι να τους εξαλείψετε. Είναι μια προσωπική, βαθιά και εσωτερική αναμέτρηση, που θα κάνετε με αφορμή την Πανσέληνο. Πολλά εσωτερικά κεφάλαια από αναζητήσεις που ήταν ανοιχτά θα κλείσουν.
Οικονομικά: Είναι εβδομάδα που χρειάζεται προσοχή. Μην έρθετε σε ρίξεις με τους άλλους για οικονομικά και μη διαπραγματευτείτε για τη χρηματοδότησή σας από τρίτους. Αν εσείς χρειάζεται να δώσετε χρήματα στους άλλους, σοφό θα ήταν να αρχίσετε τις διαδικασίες από την επόμενη εβδομάδα, γιατί τώρα θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Γενικώς, να είστε σε επιφυλακή και να έχετε την προσοχή σας τεταμένη.
Συναισθηματικά: Επιστροφές από το παρελθόν είναι και αυτή την εβδομάδα πιθανές. Προσέξτε τη συμπεριφορά που θα προέρχεται από ένα ερωτικό πάθος, θα χαρακτηρίζεται από ζήλια και κτητικότατα και μπορεί να αποφέρει παρεξηγήσεις. Αν θέλετε να διεκδικήσετε, θα χρειαστεί να το κάνετε ρομαντικά και όχι εμμονικά.
Tips Εβδομάδας: Σέβομαι, κατανοώ, υποχωρώ, ακούω, αποφασίζω, ξεχωρίζω, ξεκαθαρίζω.

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

https://astroteam.gr/