ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ!

Ο Δίας μπαίνει σε ορθή πορεία μέχρι τέλος Δεκεμβρίου όπου θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή την περίοδο θα διανύσει την τελευταία του φάση στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Δίας λειτουργεί άνετα στο συγκεκριμένο ζώδιο και τα εύσημα θα τα λάβουν κυρίως τα ζώδια στο Στοιχείο του Αέρα Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί καθώς και τα άτομα που έχουν πλανήτες ή σημεία στα συγκεκριμένα ζώδια. Ο Δίας είναι επεκτατικός εκ φύσεως. Αυτό σημαίνει πως αυξάνει οτιδήποτε αγγίζει. Αν αγγίζει μια ισορροπημένη κατάσταση θα την επεκτείνει ωστόσο θα κάνει το ίδιο και με μια λιγότερο σταθερή κατάσταση με αποτέλεσμα να επεκτείνει την αστάθεια. Το θάρρος και η σωστή κρίση θα είναι η βοήθεια για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι στόχοι σας με τον Δία ορθόδρομο στον Υδροχόο όχι μόνο είναι πιο εύκολο να τεθούν αλλά και να πραγματοποιηθούν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Ο κοινωνικό σας κύκλος, άνθρωποι που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα και φίλοι είναι κοντά σας να σας δώσουν την βοήθεια και στήριξή τους.

Για τους Ταύρους, ο Δίας τον τελευταίο χρόνο σας επηρεάζει στον επαγγελματικό σας τομέα και την καριέρα σας. Σας έχει βάλει στην διαδικασία να βρείτε κάθε δυνατό τρόπο να επεκταθείτε και να υλοποιήσετε όνειρα και προσδοκίες. Δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά μέχρι τέλη Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Υδροχόου κρατήστε την σταθερή και γήινη υπόστασή σας και εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται ακόμη και μέσα από συνεργασίες.

Για τους Διδύμους, ο Δίας στον Υδροχόο σας έδωσε απλόχερα ευκαιρίες τον τελευταίο περίπου χρόνο να αναπτυχθείτε και να επεκτείνετε τομείς στην ζωή σας από τους οποίους νιώσατε χαρά και πήρατε ικανοποίηση. Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου, ορθόδρομος πια, θα δίνει ακόμη ευκαιρίες μέσα από σωστές κινήσεις να επεκταθείτε και να δώσετε την ενέργειά σας σε καταστάσεις οι οποίες θα ανοίξουν νέους ορίζοντές και θα αλλάξουν το μέλλον σας.

Για τους Καρκίνους, ο Δίας στον Υδροχόο σε ορθή πορεία σας ευνοεί ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις σε θέματα περιουσιακά ή κληρονομικά και ήρθατε σε επαφή με πραγματικές σας ανάγκες. Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε ότι αληθινό πρεσβεύετε και σας κάνει χαρούμενη/ο είναι μοναδική.

Για τους Λέοντες, ο Δίας στον Υδροχόο κινήθηκε απέναντι σας και κατά την ανάδρομη πορεία του σας έφερε αντιμέτωπη/ο πιθανά με προκλήσεις στους τομείς που σχετίζονται με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα και μέχρι τέλη Δεκεμβρίου μπορείτε να κάνετε καλύτερες συνδέσεις και διαπραγματεύσεις πάντα με κέντρο την δημοτικότητά σας και την προβολή των ικανοτήτων σας ακόμη και μέσα από συνεργασίες.

Για τους Παρθένους, λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν υπόσχεται ο Δίας σε ορθή φορά μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Είτε έχουν ήδη γίνει προτάσεις για αλλαγή πλεύσης ή βελτίωση των συνθηκών στην εργασία σας είτε βρίσκεστε ακόμη στην διαδικασία να ξέρετε πως ότι και αν αποφασίσετε θα βελτιώσει όχι μόνο την καθημερινή σας ρουτίνα αλλά θα υπάρξει όφελος και όσο αφορά την υγεία σας.

Για τους Ζυγούς, έρωτες και δημιουργικά εγχειρήματα φέρνει ο Δίας σε ορθή φορά για εσάς μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Οι αλλαγές δεν έλειψαν και δεν λείψουν ωστόσο η εύνοια για προσωπική αναγνώριση μέσω των δεξιοτήτων σας και την ικανότητά σας μέσα από διπλωματικές κινήσεις να φέρνετε τα πράγματα με το μέρος σας θα είναι δυνατή και ευεργετική για εσάς. Επίσης θα είναι πολύ καλή περίοδος για την σχέση σας με παιδιά.

Για τους Σκορπιούς, ο Δίας στον Υδροχόο τον τελευταίο περίπου χρόνο επηρέασε κυρίως τους τομείς σχέσεις, οικογένεια, σπίτι και προσωπική ζωή. Τους προηγούμενους μήνες, ανάδρομος, σας έβαλε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε και να επεκτείνετε θέματα στους συγκεκριμένους τομείς. Τώρα σε ορθή φορά θα σας βοηθήσει να τους υλοποιήσετε και μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα επιλύετε ευκολότερα οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στην εξέλιξή σας.

Για τους Τοξότες, την αύξηση της γνώσης, των δεξιοτήτων σας και την επικοινωνία με το άμεσό σας περιβάλλον βοηθά η ορθόδρομη κίνηση του Δία στον Υδροχόο μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Πράγματα και έννοιες γίνονται περισσότερο κατανοητά και νέα δεδομένα μπορούν να λειτουργήσουν θετικά στις δράσεις και ενέργειές σας.

Για τους Αιγόκερους, η ανάδρομη πορεία του Δία τους προηγούμενους μήνες σας βοήθησε να ξεκαθαρίσετε πράγματα και καταστάσεις τόσο στον τομέα των χρημάτων όσο και των αξιών σε συναισθηματικό επίπεδο. Σε ορθή φορά μέχρι τέλη Δεκεμβρίου είναι σίγουρο πως μόνο οφέλη θα φέρει σε αυτούς τους τομείς αν δουλεύετε με σθένος και είστε αποφασισμένη/ος να φέρετε ευημερία στη ζωή σας.

Για τους Υδροχόους, ο Δίας στο ζώδιο σας τον τελευταίο περίπου χρόνο σας βοήθησε να αναπτύξετε και να επεκτείνετε τομείς που σχετίζονται άμεσα με την εικόνα και την προβολή σας. Με τον Δία ακόμη στο ζώδιο σας μέχρι τέλη Δεκεμβρίου η αισιοδοξία σε συνδυασμό με την σταθερότητά σας πραγματικά μπορεί να σας κάνουν να κινήσετε βουνά αν το επιθυμήσετε και δουλέψετε με ενθουσιασμό.

Για τους Ιχθύες, ο Δίας τον τελευταίο περίπου χρόνο σας αναζωογονεί κυρίως σε ψυχικό επίπεδο δίνοντας σας την ευκαιρία να συνδεθείτε ξανά με κομμάτια του εαυτού σας τα οποία δεν είχατε καλή επαφή τα τελευταία χρόνια. Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα σας ωθεί να βρίσκεται παραγωγικούς και δημιουργικούς τρόπους να εκτονώσετε το δημιουργικό σας ταλέντο και να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους με την ευαισθησία και την θαλπωρή σας.

https://astroguide.gr/