Σύνοδος Ήλιου – Ανάδρομου Ερμή Διδύμους 21/5: Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά!

Το Σάββατο στις 21 Μαΐου 2022, ο Ήλιος αλλά και ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους βρίσκονται σε σύνοδο γεμίζοντας την ημέρα μας με πολλές επικοινωνίες, ενθουσιασμό αλλά και με κάποιες παγίδες που πρέπει να αποφύγουμε!

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής (Κωνσταντίνου και Ελένης) η σύνοδος Ήλιου – Ανάδρομου Ερμή θα κάνει τα τηλέφωνα να πάρουν φωτιά, αφού η μέρα θα είναι καθαρά επικοινωνιακή και με ξαφνικές ειδήσεις ή και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν! Το μυαλό παίρνει γρήγορες στροφές αυτή την ημέρα και έχουμε την διάθεση να μοιραστούμε κάθε σκέψη μας, ίσως όμως και με βιασύνη ή και λίγη επιπολαιότητα. Η διάθεση της ημέρας θα είναι οι μετακινήσεις και η δικτύωση, όμως θα χρειαστεί να δείξουμε παραπάνω προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις, αλλά και σε συζητήσεις γιατί μπορεί να εκδηλωθεί νευρικότητα και βιασύνη!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που βρίσκονται αυτή την ημέρα απόλυτα τυχερά! Πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθείτε οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου

ΚΡΙΟΣ: Απολαμβάνεις… πλούσια κοινωνική ζωή, επικοινωνιακή τύχη, επαφές, μηνύματα, νέες γνωριμίες και ευχάριστες ειδήσεις!Τι πρέπει να αποφύγεις: Την τάση σου ότι τα ξέρεις όλα και την βιασύνη στις μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Απολαμβάνεις… βελτίωση στον οικονομικό τομέα, αλλά και στη συναισθηματική σου ζωή, αφού ξανά νιώθεις σιγουριά και σταθερότητα! Τι πρέπει να αποφύγεις: Τις άσκοπες σπατάλες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απολαμβάνεις… εκπλήρωση πολλών σημαντικών στόχων και επιθυμιών σου. Όλοι οι τομείς της ζωής σου, όπως και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, ευνοούνται και βελτιώνονται, μέσω επαφών και συζητήσεων! Τι πρέπει να αποφύγεις: Την βιασύνη να δώσεις υποσχέσεις που θα πάρεις πίσω!

ΚΑΡΚΙΝΟ: Απολαμβάνεις… ψυχική και συναισθηματική ενδυνάμωση και ανανέωση! Λειτούργησε ακολουθώντας την διαίσθηση σου και στον έρωτα κινήσου παρασκηνιακά! Τι πρέπει να αποφύγεις: Το κουτσομπολιό

ΛΕΩΝ: Απολαμβάνεις... την κοινωνική δικτύωση, τα μηνύματα και τις συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα, κάνεις μεγαλεπήβολα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου! Είσαι περιζήτητος! Τι πρέπει να αποφύγεις: Την εμπλοκή με φιλικά πρόσωπα του χτες που ξέρεις ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαμβάνεις ... Την κοινωνική ανάδειξη και τις επικοινωνίες που θα έχεις στα επαγγελματικά σου! Βάζεις νέους στόχους για το μέλλον σου και έχεις τις ιδέες για να τους υλοποιήσεις! Τι πρέπει να αποφύγεις: Την βιασύνη στις επαγγελματικές συμφωνίες

ΖΥΓΟΣ: Απολαμβάνεις… αισιοδοξία, τύχη και εύνοια σε υποθέσεις που αφορούν μηνύματα, τηλεφωνήματα, σπουδές, επαφές με άτομα που είναι σε απόσταση και γενικά συζητήσεις! Τι πρέπει να αποφύγεις: Τα μακρινά ταξίδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απολαμβάνεις… έξτρα έσοδα που έρχονται τώρα, οικονομικές συμφωνίες ή εύνοια σε κληρονομικά ζητήματα! Έχεις βελτιωμένη σεξουαλική ζωή, όπως και ισχυρή διορατικότητα! Τι πρέπει να αποφύγεις: Τις βιαστικές επενδύσεις που έχουν ρίσκο

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαμβάνεις… την απόλυτη εύνοια στη συντροφική σου ζωή, είτε με νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, είτε με την ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης! Τι πρέπει να αποφύγεις: Μην καταλήξεις τώρα σε τελικές αποφάσεις για την σχέση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απολαμβάνεις… επαγγελματική εύνοια και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, βελτίωση της καθημερινότητας σου αλλά και της εξωτερικής σου εμφάνισης! Τι πρέπει να αποφύγεις: Το φόρτωμα του προγράμματος σου για να αποφύγεις την ασυνέπεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απολαμβάνεις… εύνοια στον ερωτικό τομέα, αύξηση της δημιουργικότητας σου αλλά και της λάμψης σου, ερωτικές επιτυχίες, πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές. Τι πρέπει να αποφύγεις: Τα μεγάλα ερωτικά λόγια!

ΙΧΘΥΣ: Απολαμβάνεις… επικοινωνιακές χαρές, που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, αλλά και κάποια ερωτική παρελθοντική ιστορία! Τι πρέπει να αποφύγεις: Το να θίγεσαι και να τα παίρνεις όλα προσωπικά!

https://www.oroskopos.gr/