facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13/08/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Ήλιος απέναντι από τον Κρόνο σε δυσαρμονική σχέση με τους Άρη/Ουρανό σήμερα και αύριο κορυφώνεται με αποτέλεσμα να φέρνει ένα είδος δυσαρέσκειας για πράγματα τα οποία είτε είναι ανοιχτά είτε προκύπτουν ως εμπόδια στο δρόμο μας. Η Σελήνη στους Ιχθύες απέναντι από τον Ερμή ενδέχεται να μπερδέψει τις σκέψεις μας σχετικά, γιαυτό λειτουργήστε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, προσπαθήστε να χαλαρώσετε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον χωρίς να σκέφτεστε υποχρεώσεις και δυσκολίες που έχουν προκύψει. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα. Δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι είστε σίγουρη/ος πως θα αποδώσει.

Για τους Ταύρους, ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιό σας σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο ενδέχεται να δημιουργεί προβλήματα αυτές τις ημέρες γιαυτό κινηθείτε με επιφυλακτικότητα. Ένα βήμα κάθε φορά και να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που φέρνετε. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις ενδέχεται σήμερα να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας γιαυτό καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο γνωρίζετε καλά. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να αφεθείτε στη ροή και να μην δώσετε σημασία σε πράγματα και καταστάσεις που δεν είναι της παρούσης.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί υποστηρικτικά αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ταξιδεύει νοητικά ή/και σωματικά. Καλό θα είναι να αφήσετε τις υποχρεώσεις για λίγο στην άκρη και να χαρείτε με ότι έχετε στη διάθεσή σας.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ο Κρόνος απέναντι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα ή διλλήματα σε τομείς όπως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Αυτό θα συνεχιστεί για τις επόμενες 2-3 ημέρες οπότε καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στο τί λέτε και τί κάνετε.

Για τους Παρθένους, ενδέχεται σήμερα και τις επόμενες ημέρες να νιώσετε έντονη την ανάγκη να βγείτε από τα τετριμμένα και να ακολουθήσετε μια διαδρομή πιο ενδιαφέρουσα. Καλό θα είναι να το κάνετε με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε χωρίς να σας ενδιαφέρει η άποψη των ανθρώπων γύρω σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα η ανάγκη να ομορφύνετε με οποιονδήποτε τρόπο τον προσωπικό σας χώρο και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες θα σας δώσουν χαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Μείνετε σε αυτή τη κατεύθυνση και πάρτε ικανοποίηση ακόμη και μέσα από απλά πράγματα.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί ιδιαίτερα υποστηρικτικά σήμερα ωστόσο μπορεί τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα να φέρουν κάποιες δυσκολίες. Μην απογοητευτείτε. Αντιθέτως, δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να φέρετε τα πράγματα προς το μέρος σας, με ευελιξία και μεθοδικότητα.

Για τους Τοξότες, σήμερα κινηθείτε σε ασφαλή εδάφη και μην ανοιχτείτε προς κατευθύνσεις που δεν γνωρίζετε. Οι πλανητικές επιρροές είναι ιδιαίτερα έντονες, μέχρι και εκρηκτικές, οπότε κινηθείτε με προσοχή.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο θα είναι ιδιαίτερα έντονη και μπορείτε να το προσπαθήσετε χωρίς όμως να πιέσετε τις καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει. Τα όρια και το πλαίσιο θα σας κρατήσουν με ασφάλεια εκεί που πρέπει χωρίς να ρισκάρετε να απογοητευτείτε σήμερα και για τις επόμενες 2-3 ημέρες. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας. Με φειδώ (και) όσο αφορά τα οικονομικά.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος στο ζώδιό σας με τον Ήλιο απέναντι μπορεί να φέρει προβληματισμούς ή εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σήμερα και τις επόμενες ημέρες. Προσωπικά ζητήματα και θέματα σπιτιού καλό θα είναι να τα δείτε με ιδιαίτερη υπομονή.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε τα πράγματα πιο επιφανειακά ωστόσο ίσως οι καταστάσεις να μην σας αφήνουν. Δράστε με μεθοδικότητα και ευελιξία μπροστά σε τυχόν διλλήματα ή εμπόδια.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.