Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η σχέση του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα συνδυαστικά με την Σελήνη στους Ιχθύες ανοίγουν την διαίσθησή μας και μας βοηθούν να λειτουργήσουμε με καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά μας. Μας ζητείται να έρθουμε σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες και να δράσουμε με μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση, εστιάζοντας στα θετικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να μπορέσετε να διευθετήσετε ένα θέμα που σχετίζεται με την εργασία σας ή κάτι πολύ σημαντικό για εσάς. Χρησιμοποιείστε την διαίσθησή σας η οποία ειδικά σήμερα είναι πολύ έντονη, δυνατή και βοηθητική.

Για τους Ταύρους, μια είδηση ή μια ιδέα μπορεί να έρθει σήμερα η οποία θα είναι βοηθητική στα σχέδια που κάνετε τους τελευταίους μήνες. Στον κοινωνικό σας κύκλο ενεργοποιείται η πλανητική δυναμική της σημερινής ημέρας, γιαυτό θα πρέπει να μην αφήσετε πρόσκληση ανεκμετάλλευτη.

Για τους Διδύμους, πολύ προσωπικά σας πράγματα κινητοποιούνται σήμερα και επιθυμίες πολύ βαθιές. Μην δώσετε σημασία σε καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν αντικειμενικότητα ή δεν τις γνωρίζετε όσο θα έπρεπε αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ευνοική και με κάποιον τρόπο θα μπορέσετε να δείτε διαφορετικές οπτικές ενός ζητήματος που σας ενδιαφέρει άμεσα. Εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύπτει αυτή τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας και την αυτό-εκτίμησή που νιώθετε. Υπάρχει η εύνοια να βρείτε την άκρη είτε από μόνη/ος σας είτε με την βοήθεια των ανθρώπων που έχετε μέσα στη καρδιά σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε ταυτόχρονα με δύο πράγματα. Το ένα είναι να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε όσο πιο παραγωγικά γίνεται μιας και υπάρχει εύνοια. Το δεύτερο είναι να μην αφήσετε ευκαιρίες που προκύπτουν αυτή τη στιγμή για να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Για τους Ζυγούς, κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας ζητούν ακόμη την προσοχή σας για να προβείτε σε αλλαγές μικρές ή μεγαλύτερες ώστε να γίνετε ακόμη πιο παραγωγική/ός. Η θέληση είναι αυτή που παρακινεί τις καταστάσεις γιαυτό με θάρρος κινηθείτε μπροστά.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο υπάρχει η εύνοια να κινηθείτε σήμερα φέρνοντας μέσω συνεργασία αποτελέσματα τα οποία σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε το έργο σας. Οι απολαβές, επίσης είναι στο προσκήνιο, οι οποίες έρχονται, σας δίνουν χαρά και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας.

Για τους Τοξότες, κάποιες πληροφορίες μπορούν να είναι ευδιάκριτες σήμερα με γυμνό μάτι γιαυτό μην χάσετε την ευκαιρία να εστιάσετε την προσοχή σας σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα αυτή τη στιγμή. Η εύνοια να αξιολογήσετε εκ νέου μια κατάσταση θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ευνοική στιγμή για να αξιοποιήσετε το ηγετικό σας ταλέντο και την ικανότητά σας να οργανώνετε τις καταστάσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Μετριάστε την παρόρμησή σας και μεταφέρετε τα μηνύματά σας με απλότητα. Ο σκοπός είναι ο σεβασμός και όχι ο φόβος.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να σεβαστείτε τις ιδιαιτερότητες του άλλου όσο και τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Μπείτε στη θέση του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας και θα δείτε πως έχετε τους ίδιους φόβους και ανησυχίες με διαφορετικό εξωτερικό ερέθισμα. Μέσω της ενσυναίσθησης θα μπορέσετε να βοηθήσετε και εκείνον και κατ’ επέκταση και εσάς.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να βλέπετε τον κόσμο γύρω σας με τα μάτια της καρδιά σας. Ανεξάρτητα τη πίεση, τη δυσαρέσκεια ή τα διλλήματα που μπαίνετε αυτή τη περίοδο είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τη θετική πλευρά των πραγμάτων και τα οφέλη που μπορούν να έρθουν.https://astroguide.gr/